Connect with us

Administrație locală

Am semne de întrebare în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea

Publicat

pe

”Nu e revoltă, e îngrijorare pur și simplu. Am mai avut o ceartă între noi în partid, înainte de alegerile din 2016. Am stabilit echipa de comunicare, s-a ieșit pe televiziuni cu programul de guvernare. Eram așa de certați, că nu a venit nici măcar la botezul copilului meu.

Astăzi este o situație mult mai dificilă, nu am mai vorbit cu Liviu Dragnea de la Congres. Tot partidul este atacat din toată părțile. Și eu, și alți colegi vedem cum partidul este atacat din toate părițile.

Ca urmare a procesului lui Dragnea în partid s-a format așa o stare generală în care fiecare președinte de CJ se întreabă dacă nu va fi luat și el pe același motiv ca și Dragnea.

Am semne de întrebare în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, în ceea ce privește dorința noastră a tuturor de a mers în bătălie împotriva statului paraelel mult mai abrupt, mult mai puternic. Mă așteptam ca toți să ne strângem la aceeași masă, că știa suntem și să ne unim cu toții.

Semnul de întrebare este legat de ceea ce se întâmplă în interiorul PSD. L-am văzut și azi la proces și totuși se bate, s-a dus la confruntare, nu a stat, dar nu am văzut niciun coleg din noua conducere alături de Liviu Dragnea. Stau și mă uit că scârțâie lupta asta noastră, scârțâie solidaritatea asta a noastră”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3. (Toader  Silviu).

 

Administrație locală

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Publicat

pe

De

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla sau Rabla Plus

Autovit.ro, lider în domeniul auto online din România, pornește o campanie online cu dealerii parteneri dedicată mașinilor noi. Aceștia pun la dispoziția utilizatorilor peste 1200 de autoturisme cu livrare rapidă sau direct din stoc. Autovit.ro aduce o nouă dimensiune pe piața mașinilor noi, oferind cumpărătorilor posibilitatea de a găsi și compara toate opțiunile într-un singur loc, aceștia beneficiind de acces rapid și simplu la informații despre prețuri și oferte. Toate ofertele de mașini noi sunt disponibile în secțiunea dedicată, care poate fi accesată direct pe site.

Peste 100 de dealeri auto din toate regiunile țării s-au alăturat campaniei. Mașinile noi listate în secțiunea dedicată de pe site sunt deja disponibile, iar clienții pot contacta dealerii pentru a se programa la un test-drive. Toate autoturismele beneficiază de garanție de la producători, cu posibilitatea de a ajunge până la 7 ani pentru unele mărci. Livrarea este posibilă imediat pentru cele mai multe modele, iar pentru unele termenul poate varia în funcție de configurație și preferințele cumpărătorului. Autovit.ro și dealerii parteneri se angajează să livreze autoturismele în termen de 90 de zile, însă acest termen poate varia în cazul configurațiilor atipice. Discuțiile sunt purtate direct între cumpărător și dealer.

200 de oferte sunt disponibile în zona București – Ilfov, iar prețurile pornesc, aici, de la aproximativ 14.000 euro (cu TVA inclus) pentru Suzuki Ignis Hibrid și pot ajunge până la peste 300.000 euro (TVA inclus) pentru un Mercedes-Benz S Maybach 580 4MATIC MHEV Long. În clasamentul ofertelor pe regiuni, Maramureșul se situează pe locul secund, cu 110 mașini noi listate, urmat de Bihor cu 101, Arad cu 95, Mureș cu 88 și Argeș cu 74 de mașini noi listate.

60% din anunțurile din campanie au finanțare direct la dealerii parteneri Autovit.ro. Raportat la întreaga ofertă, prețurile încep de la 12.483 euro (TVA inclus) pentru un Mitsubishi Space Star 1.2, benzină, 12.959 euro (TVA inclus) pentru un Fiat 500 Mild Hybrid 1.0 sau de la 13.608 euro (TVA inclus) pentru un Opel Corsa 1.2 benzină. În total, sunt peste 30 de mărci de mașini incluse în campanie.

Mai bine de o treime (34%) din ofertă este reprezentată de mașini verzi, cu motorizări electrice (12%), hibrid (15%) sau hybrid plug-in (6%) și sunt eligibile pentru subvenționarea prin programul Rabla și Rabla Plus. În această categorie, prețurile pornesc de la puțin sub 14.000 de euro pentru Microlino electric sau Suzuki Ignis hibrid, aproximativ 16.000 de euro pentru Dacia Spring, 20.000 de euro pentru Ford Puma, Mazda 2 sau Renault Clio hibrid.  Pentru mașinile electrice, dealerii parteneri Autovit.ro pot oferi beneficii suplimentare, cum ar fi “plinuri” de baterie sau montarea de stații de încărcare la domiciliu.

Conform datelor Autovit.ro privind tranzacțiile raportate, în primele trei luni ale acestui an s-au cumpărat peste o treime din mașinile listate pe platformă (noi și second-hand). 40% dintre aceste achiziții au fost autoturisme din categoria de preț cuprinsă între 10.000 și 25.000 de euro.

Campania dedicată mașinilor noi, de pe platforma Autovit.ro, se desfășoară în perioada 15 aprilie-15 iunie 2024.

Despre Autovit.ro

Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunar și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină.

Aparținând OLX Group și cu o experiență de 24 de ani pe piața din România, Autovit.ro consolidează relațiile între vânzători și cumpărători și oferă acces la informații de încredere și consultanță asupra vânzărilor de autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, utilaje de construcții, mașini agricole și piese auto second-hand.

Citeste in continuare

Administrație locală

Synology anunță lansarea BeeStation: soluția perfectă pentru stocarea și gestionarea datelor personale în Cloud

Publicat

pe

De

București, România – 7 martie 2024 – Într-un pas semnificativ către simplificarea și accesibilitatea stocării datelor personale în cloud, Synology a dezvăluit astăzi BeeStation, un gadget inovator destinat celor ce caută o soluție eficientă și ușor de utilizat. BeeStation promite să transforme procesul de salvare, gestionare și partajare a fișierelor într-o experiență adaptabilă oricărui stil de viață, fără taxe de abonament și cu un control total asupra datelor private.

Lewis Sheng, Product Manager Synology Inc., a subliniat importanța BeeStation în cadrul ecosistemului Synology, afirmând:

„Timp de aproape două decenii, Synology a fost lider în furnizarea de soluții NAS, oferind caracteristici avansate pentru entuziaștii și profesioniștii din domeniul tehnologiei. BeeStation reprezintă răspunsul nostru la o altă nevoie esențială. Acesta combină toate funcțiile de gestionare a fișierelor și de backup într-o soluție hardware și software mai accesibilă și simplificată.”

Configurare Rapidă și Simplă: BeeStation este echipat cu un hard disk încorporat de 4TB*, oferind spațiu suficient pentru documente, fișiere personale, fotografii și videoclipuri. Configurarea dispozitivului este extrem de simplă, utilizatorul final necesitând doar să scaneze un cod QR și să conecteze cablurile corespunzătoare.

Partajare personalizată: BeeStation permite utilizatorilor să creeze spații de stocare private pentru fiecare membru al familiei, asigurând astfel respectarea intimității și securitatea datelor. Această caracteristică nu necesită cunoștințe avansate de IT sau de rețelistică, oferind fiecărui membru al familiei un spațiu dedicat, sigur și personal.

Funcții Avansate de Backup și Inteligență Artificială: BeeStation protejează automat fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele iOS și Android realizând copii de rezervă automate, asigurând securitatea celor mai importante amintiri. De asemenea, instrumentul de organizare a fotografiilor cu inteligență artificială facilitează gestionarea bibliotecii foto, permițând găsirea și partajarea mai ușoară a imaginilor sau albumelor specifice, prin recunoașterea persoanelor și obiectelor.

Backup pentru diverse surse de date: BeeStation are capacitatea de a face copii de rezervă ale fișierelor din Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox și unități USB conectate, asigurând utilizatorilor păstrarea întotdeauna a unei copii a datelor importante.

Pentru mai multe detalii vizitați https://bee.synology.com/en-ro/BeeStation

Citeste in continuare

Administrație locală

Zyxel Networks prezintă o opțiune WiFi 7 rapidă și accesibilă pentru IMM-uri

Publicat

pe

De

Noul NWA130BE oferă o viteză de neegalat și o latență ultra-redusă, pentru locurile de muncă moderne.

Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea cloud securizate și bazate pe inteligență artificială, a lansat punctul de acces (AP) NebulaFlex NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio. Având în vedere că dispozitivele compatibile cu WiFi 7 sunt pregătite să se răspândească în 2024, NWA130BE permite întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) să beneficieze de o viteză și o capacitate de rețea de neegalat și de cele mai bune experiențe WiFi posibile.

NWA130BE oferă performanțe WiFi 7 de nivel enterprise, cu instalare și gestionare ușoară, la un preț accesibil pentru întreprinderile mici. Acesta permite IMM-urilor să se bucure de toate avantajele, de protecția investițiilor și de viitor ale celui mai recent standard wireless și să profite de platforma de gestionare în cloud Nebula de la Zyxel Networks pentru a configura, monitoriza și controla de la distanță dispozitivele de rețea.

„Odată cu introducerea NWA130BE, Zyxel Networks stabilește un nou standard pentru conectivitatea premium în mediile de afaceri”, comentează domnul Kell Lin, Senior Associate Vice President, Networking Solutions Business Unit, Zyxel Networks. „NWA130BE combină tehnologia de ultimă generație cu un design inedit, oferind performanțe excepționale și management simplificat prin intermediul platformei noastre Nebula.”

Opțiunea de bază pentru actualizările WiFi 7

NWA130BE se mândrește cu o arhitectură BE11000 cu trei benzi, care suportă viteze de până la 11Gbps și oferă o capacitate dublă de lățime de bandă față de WiFi 6 prin intermediul canalelor sale foarte largi de 320 MHz, care sunt exclusive pentru dispozitivele WiFi 7. De asemenea, încorporează un procesor Qualcomm Quad-Core pentru performanțe robuste, precum și capabilități 4K QAM și Multi-Link Operation (MLO), care sporesc vitezele de vârf ale datelor cu până la 20% și reduc semnificativ latența.

NWA130BE facilitează actualizarea la WiFi 7 datorită porturilor Ethernet “twin” 2.5G, care le permit beneficiarilor să utilizeze switch-uri 2.5G accesibile, eliminând necesitatea de a reface rețeaua costisitoare. Cu două porturi 2.5G, NWA130BE oferă clienților o mai mare flexibilitate și valoare – punctele de acces comparabile aflate în prezent pe piață au de obicei un singur port 2.5G.

Reducerea zgomotului

Capacitatea de a distinge semnalul corect și de a ignora zgomotul este esențială pentru a oferi cea mai bună performanță WiFi. Datorită designului său dreptunghiular, NWA130BE maximizează distanța dintre antene pentru un raport semnal/zgomot (SNR) mai puternic și interferențe reduse, ceea ce este crucial pentru spațiile de lucru aglomerate sau cu densitate mare. În plus, designul său exclusiv „RF-first” minimizează eventualele interferențele, inclusiv cele provenite de la canalele WiFi din apropiere și de la rețelele mobile 4G/5G, prin intermediul funcțiilor “Advanced RF Filter” și “Advanced Cellular Coexistence”.

Gestionare WiFi cu ajutorul inteligenței artificiale și securitate unitară

Asigurarea serviciilor de rețea este esențială pentru eficiența și productivitatea afacerii, dar poate deveni o provocare atunci când întreprinderile se extind.  Integrat perfect cu cloud-ul Nebula de la Zyxel Networks, NWA130BE oferă întreprinderilor un management centralizat și o vizibilitate completă a rețelelor. Funcțiile Nebula “WiFi Aid” și “Wireless Health”, bazate pe inteligență artificială, pot diagnostica automat problemele de acces la rețea pe parcursul întregii călătorii de conectare a clienților wireless și pot rezolva problemele WiFi obișnuite, economisind timpul administratorilor pentru depanări plictisitoare.

Întreprinderile pot utiliza, de asemenea, serviciul Nebula „Connect & Protect Plus” (CNP+), un serviciu de securitate furnizat în cloud și atașat direct punctului de acces. Acesta oferă utilizatorilor o protecție suplimentară împotriva programelor malware, a phishing-ului și a site-urilor malițioase. Administratorii pot implementa politici de securitate direct prin intermediul AP-ului, fără a modifica infrastructura de rețea existentă.

Pentru mai multe informații despre NWA130BE și despre soluțiile complete de rețea Zyxel Networks, vă rugăm să vizitați https://www.zyxel.com/global/en/products/wireless/be11000-wifi-7-triple-radio-nebulaflex-access-point-nwa130be .

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks este un furnizor de top de soluții de rețea cloud securizate, bazate pe inteligență artificială, pentru IMM-uri și întreprinderi de top. Oferim conectivitate fără întreruperi și scalabilitate flexibilă prin intermediul serviciilor de abonament, toate acestea fiind susținute de o securitate robustă. Cu o reputație clădită pe zeci de ani de deblocare a potențialului și de ajutorare a oamenilor să se adapteze la locul de muncă în schimbare, Zyxel Networks a câștigat încrederea a peste 1 milion de întreprinderi din peste 150 de piețe.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment4 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social5 zile inainte

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr...

EvenimentO săptămână inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

EvenimentO săptămână inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

EvenimentO săptămână inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Eveniment2 săptămâni inainte

Bononia Estate Winery & Resort, locul unde luxul este ȋn armonie cu natura, chiar pe malul Dunării

Dacă esti un iubitor de escapade ȋn natură ce doreşte să-şi golească mintea şi să ȋşi umple sufletul pe malul...

Eveniment3 săptămâni inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Eveniment3 săptămâni inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Afaceri3 săptămâni inainte

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro? Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care...

Eveniment3 săptămâni inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata
Social3 săptămâni inainte

Cum este sistemul educațional în Galați?

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru...

Eveniment4 săptămâni inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

ferestre PVC ferestre PVC
Social1 lună inainte

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

rochii casual rochii casual
Social1 lună inainte

Culori în vogă în 2024 pentru rochii casual

Încă din ianuarie am descoperit faptul că, odată cu noul an au venit nu doar multe provocări și oportunități, ci...

Social1 lună inainte

Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din România privind drepturile femeilor și influența culturală a muzicii

În umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marchează Ziua Internațională a Femeii prin publicarea unui studiu comprehensiv care examinează percepțiile tinerelor...

Afaceri2 luni inainte

Peleți Caraș Severin buni – căldura și eficiența livrate direct la tine acasă

Bine ai venit în universul confortului și al eficienței energetice, aici peleții de calitate  reprezintă cea mai accesibilă, versatilă și...

Social2 luni inainte

Fisetul metalic care pune la adapost, la propriu si la figurat, intreaga firma!

Un fiset metalic este mai mult decat o simpla piesa de mobilier de birou. Vorbim despre un element esential pentru...

rochii mini rochii mini
Social2 luni inainte

Cum să porţi o rochie lungă, dacă eşti mică de înălţime

Pentru că nu toate suntem nişte adevărate Șarapova, super înalte, cu trupuri de top model, trebuie să găsim soluţii şi...

Știrile Săptămânii