Connect with us

Administrație locală

EXPLOZIV/SANTAJE LA VARFUL JUSTITIEI DIN ARAD/ “Fauna” care il populează jurnalismul de mare marca din Arad / EPISODUL V

Publicat

pe

Continuam cu sirul nelegiuirilor de la Arad în care sunt implicați judecători, fosta conducere a SRI local, oameni cheie din administratie si ofițeri DGA/Episodul V

Sa începem cu o mica completare despre jurnalismul de mare marca din Arad. Printre fauna care il populează (sau pretinde acest lucru) se află domnul Dacian Don, condamnat penal, astfel cum am arătat în episodul III,  pentru furtul de alcool, e drept utilizat doar pentru propriul consum (egoist personaj), din magazin. “Domnul” asta e un „romantic” incurabil, în fapt un păduchi obișnuit să fie hrănit si “adapat”. Prin anii 2002 a făcut o „pasiune” pentru o fata, Irina, care lucra si lucreaza si acum la SRI Arad. Fata, potrivit surselor noastre, de mila, il HRANEA la propiu. Domnul’ “journalist”  s-a aciuat pe la garsoniera închiriată a fetei si cand pana si mila acesteia s-a sfârșit bravul jurnalist a amenințat că se sinucide, s-a dat cu capul de pereți și a vărsat lacrimi de crocodil. Neinpresionand fata, “curajosul” jurnalist a scris cu condeiul sau magic o scrisoare pe care a trimis-o SRI-ului local, condus atunci de domnul colonel Gorun, cerandu-i sa induplece fata ca altfel el se omoară! Ptiu drace, ce telenovela! Evident, rugămintea a fost dublată de delatiuni.

Vom completa dezvaluirea noastră despre ineditul mod în care se face jurnalism in Arad, cum am promis, cu inregistrari video/audio.

Dar, sa revenim la lucruri mai interesante. Nu am ascuns niciodată interesul nostru pentru cazul judecatoarei Laviniei Cotofana, singurul avertizor de integritate al României, cu acte in regula (cu “patalama” pentru pseudo-jurnalistii narcomani din Arad).

De altfel, cazul domniei sale despre care am aflat din presa nationala ne-a făcut să sapam (n.r. ADANC) la Arad.

Pentru ca nu înțelegeam cum se poate întâmpla așa ceva,  va dezvăluim si dumneavoastra ce am aflat. Intr-adevar doamna Cotofana ni s-a părut “scumpa” la vorba desi pe noi ne preocupa cazul dumneaei, dar ne cerem scuze pe aceasta cale, întrucât ne-am convins că nu e lipsa de deschidere fata de presa,  dar de câteva luni domnia sa traieste o adevărată tragedie medicală.

Deci, în 01 februarie 2016, judecatoarea Lavinia Cotofana sesizează Parchetul, CSM, UNBR si MJ despre furtul banilor publici la Arad. Informase conducerea Judecătoriei Arad inca din ianuarie ca o va face. De ce a facut-o pe 01.02.2016? Pentru ca atunci s-au comis inclusiv falsuri în ședința sa de judecată. Repede Baroul Arad emite o Decizie de excludere a soțului judecatoarei din Barou, motivata de o condamnare penală a acestuia desi hotărârea nu era motivată si chiar ei amânasera ședința, sesizati fiind chiar de avocatul Cotofana, pana la motivarea hotărârii. Nu il anunță, nu il invita la ședința. Instanta, în niciun caz nu ii interzisese avocatului exercitarea profesiei ci, dimpotrivă, retinuse comiterea faptei penale independent de exercitarea profesiei. Sa aducem la cunoștință publicului ca in 09 mai 2018 Curtea de Apel București a pronunțat o hotărâre în dosarul nr. 6677/2/2017 condamnand Baroul Arad pentru actul de discriminare comis împotriva avocatului G. Cotofana prin excluderea din Barou. Din pacate domnia sa, grav bolnav, s-a pensionat intre timp. Totodată, ICCJ a admis în principiu revizuirea domnului profesor G. Cotofana împotriva hotărârii de condamnare. Ii dorim domnului profesor sanatate, macar ca o reparative minima morala – SA “PRINDA” ACHITAREA.

Dar, sa revenim la MEGA dezvăluirea pe care dorim să o facem.

Adică, ȘANTAJUL exercitat de magistrații din Arad si conducerea Baroului Arad asupra judecatoarei Lavinia Cotofana în 2016, șantaj la care aceasta nu a cedat si singurul motiv pe care il putem găsi pentru faptul că nu vorbește public despre asta este, ori existența unui dosar penal în lucru la Parchet, ori respectul domniei sale pentru ceea ce ar trebui să fie justiția.

Trezindu-se dat afară din Barou, la începutul lui februarie 2016, avocatul G. Cotofana depune contestație la Tribunalul Arad. Cauza sa e repartizată, surpriză (pentru dansul, nu si pentru noi) la sectia civila, desi era o cauza clara de contencios si i se acorda termen a doua zi. Mafia din Arad a lucrat, mai ales mafia SRI Arad, mafia lui Coldea care include si “lichelele” jurnalistice si narcomane mentionate in articolul acesta si articolele anterioare.

Se admite cererea si G. Cotofana e repus IN DREPTURILE DE avocat prin ORDONANTA PRESEDINTIALA –SAC’, INVENTIE INEDITA A TRIBUNALULUI ARAD (dosar nr. 435/55/2016). Sursele noastre sau mai degraba tehnica din birourile Tribunalului Arad (ups, atentie la ne-atentie) ne-au șoptit următoarele: Judecatoarea Cotofana e abordată de conducerea instanțelor, judecătorie si tribunal si i se spune vezi ca poate sa fie bine dar renunță la sesizări. Potrivit a ceea ce stim (nu din vorbe de claca specifice jurnalistilor narcomani vizati), tânăra judecatoare si-a sunat soțul, i-a spus ca e santajata si i-a cerut iertare ca va avea de suferit, dar ea nu poate face astfel de înțelegeri.

Soțul i-a zis ca exact pentru asta o iubeste. Judecatoarea refuza oferta otrăvită si CATM admite apelul Baroului Arad. După mai puțin de o lună Tribunalul Arad, de data aceasta prin Secția de Contencios, suspenda din nou hotărârea Baroului Arad (dosar nr 2173/55/2016), obligandu-l pe acesta să îl reinscrie pe soțul judecatoarei în Barou. Judecatoarea e abordată din nou: uite noi suntem cu tine dar închide si tu ochii, vezi ce putere avem. Lavinia Cotofana refuza din nou.

Nu stim cati judecatori ar fi avut tăria domniei sale de caracter. A pus Justitia inaintea propriei familii si cariere. Câteva luni mai târziu CATM, care are judecători care au primit favoruri de la avocati(au fost primiți în profesie fără examen- deținem lista si o vom publica. Ups, panica totala, aoleuuuu!),  admite din nou apelul Baroului Arad dar nu judecă pe fapte ci zice ca nu ar exista plângerea prealabilă a domnului G. Cotofana. Evident ca aceasta exista si a fost depusă inca din 10.02.2016 dar UNBR nu a solutionat-o!

Dacă acesta nu e ȘANTAJ, nu stim care alta faptă   s-ar putea circumscrie acestei infracțiuni. Respect doamnei Lavinia Cotofana, rusine conducerilor instanțelor aradene și Baroului Arad. (Cerasela N.).

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Liviu Dragnea, criticat până şi de A. Năstase

Publicat

pe

De

„O greşeală pe care o face PSD în momentul de faţă e că a introdus în funcţionarea sa delictul de opinie”, a susţinut fostul premier şi şef al PSD Adrian Năstase, într-un interviu acordat publicaţiei Adevărul.

În contextul în care Liviu Dragnea şi-a eliminat, rând pe rând, contestatarii din partid, Năstase cataloghează drept de neînţeles politica ce se duce acum în PSD.

„Un partid mare nu poate să funcţioneze cu un singur punct de vedere. E de neînţeles cum un partid la guvernare, în loc să adune oameni, să adauge primari, consilieri, elimină felii de partid, ceea ce duce la o limitare a forţei lui”, susţine fostul premier.

„E o greşeală pe care Liviu Dragnea o face. El ar fi trebuit să ia lucrurile din scrisoare şi să le pună în discuţie. Lucrurile de acolo erau necesare pentru revigoarea partidului. În loc să se facă o restructurare a Guvernului, s-a mers pe ideea de remaniere. Am scris: dacă veţi face remanieri, îl faceţi pe Iohannis arbitrul jocului, ceea ce s-a întâmplat. Trebuia modificat programul de guvernare. Nici Vechiul Testament nu a rămas imuabil. Venţi şi cu un mesaj pentru Europa, pentru că nu puteţi să ignoraţi complet rezoluţia de la Bruxelles. Acum, o să fie pusă rezoluţia la congelator. Un vot în Parlament era o ocazie de a face amnistie şi graţiere în interiorul partidului. Nu poţi veni să vorbeşti despre amnistie pentru întregul popor, când nu elimini oameni în propriul partid. Trebuie făcut un efort la nivelul unui grup de înţelepţi în partid”, a susţinut fostul premier. (Loredana Diacu/Epoch Times România)

 

 

Citeste in continuare

Administrație locală

Un lider PNL a răbufnit: Şmenurile lui Dragnea pun în pericol securitatea naţională!

Publicat

pe

De

Deputatul PNL Bogdan Huţucă a solicitat miercuri conducerii Ministerului Apărării şi Guvernului, în cadrul unu comunicat de presă, să finalizeze urgent licitaţia publică în urma căreia România trebuie să achiziţioneze patru corvete, să îşi recondiţioneze două fregate şi să nu ţină cont de „jocurile de culise şi de şmenurile” preşedintelui PSD Liviu Dragnea, „care astfel a ajuns să pună în pericol securitatea la Marea Neagră şi implicit pe întreg flancul estic al NATO”.

Vă reamintim că MApN a organizat o licitaţie câştigată de compania franceză Naval Group ce a oferit cu 40 de milioane de euro mai puţin decât compania olandeză Damen.

„Întreaga procedură s-a desfăşurat legal şi conform legislaţiei româneşti şi europene în materie de achiziţii militare, însă cu toate acestea finalizarea licitaţiei este blocată de audituri inventate al căror singur scop pare a fi anularea licitaţiei pentru că aceasta nu a fost câştigată de compania preferată de Liviu Dragnea. Mediul de securitate de la Marea Neagră s-a deteriorat major în ultimul deceniu, odată cu invazia Georgiei de către trupele ruseşti şi mai ales din cauza anexării ilegale a peninsulei Crimea de către ruşi. Tocmai de aceea România a alocat 1.4 miliarde de euro strict pentru achiziţionarea de corvete multifuncţionale ce pot face acţiuni de patrulare şi apărare”, a declarat Bogdan Huţucă.

Liderul PNL a subliniat că achiziţionarea acestor nave a fost solicitată expres de Marina Militară Română şi că acestea sunt necesare pentru asigurarea securităţii la Marea Neagră.

„De aceea, solicit MAPN să anunţe urgent rezultatul acestei licitaţii fără a mai ţine cont de Liviu Dragnea, un personaj ce se dovedeşte toxic inclusiv pentru securitatea naţională a României. Forţele armate române merită cele mai bune echipamente militare, iar militarii români nu pot aştepta după şmenurile lui Dragnea”, a precizat Bogdan Huţucă. (Andrei Pricopie/Epoch Times România)

 

 

Citeste in continuare

Administrație locală

Carmen Iohannis si sfidarea justitiei

Publicat

pe

De

In sfarsit, sotia presedintelui a aratat ce poate. Pana acum, a stat blajina la umbra functiei lui Iohannis. Nu a deschis gura, iar de remarcat s-a remarcat numai prin tinute deocheate, care nu se potriveau nici cu cei 58 de trandafirasi prinsi in buchetelul vietii, nici cu imprejurarile sau evenimentele la care participa si nici cu prestigiul pozitiei la care va aspira fara succes tot restul vietii. Aceea de Prima Doamna. In cel mai fericit caz, abia de va putea ajunge si ma opresc aici, pentru ca incep sa gandesc urat. Nu foarte urat, pana la urma, dar destul de sincer incat sa faca explozie.

Cat Iohannis e in floare, nici in penal nu ma doare. Cantec lautaresc

E problema ei ca la nu stiu ce receptie sau spectacol s-a dus imbracata cu o rochie mulata, care ii marca linia bikinilor. O fi fost politica la vedere a sotului. La fel, de ce m-ar interesa ca in vizita la patriarhul Ierusalimului l-a bagat pe popa in boale, etalandu-si nu genunchii, ci „cat mai sus de genunchii”. Nu imi vine in minte acum cum ii spuneau baietii din cartier piesei asteia anatomice. Si nici treaba mea nu e de ce l-a intampinat pe presedintele Germaniei cu sanii impungandu-i victoriosi bluza. Apoi, hai sa fim cinstiti, eu nu ma pricep la femei imbracate. Dar pe arogante le simt din prima.

Femininul de la Dumnezeu

Si-a aratat Carmen Iohannis aroganta fata de justitie, ocolind, din nou, intrevederea cu procurorul Cristian Lazar? Mie mi se pare ca da. Prima data a invocat ca e cu sotul intr-o vizita de stat „in Londra”. In „statul Londra”, dupa cum suna romana tot mai violata a presedintelui, dar si dupa o geografie la fel de caznita. Apoi, la urmatorul termen, Carmen Iohannis iar a tras chiulul. Prin avocat, a trimis o nota, o chestie, un ceva prin fax, care arata ca starea de sanatate nu ii permite sa dea ochii cu justitia. Culmea, cu doar doua zile inainte se infatisa vesela pe Facebook, la o actiune cu anticoruptia, desi din poza nu se intelege nimic. Nici ca e anticoruptie, nici ca o pandeste vreo boala. Si uite cum o loveste virusul, mascat intr-un cod de bare ca sa creasca nota la impresie artistica. Fix in ziua convocarii la Parchet.  Procurorul, spre surprinderea tuturor, a lasat-o mai domol  si a ramas ca. Da. A ramas ca. Nu se stie ce fel de ca. Pe de alta parte, este de inteles. Mai are putin si pleaca din Parchetul General, ce-ati vrea sa faca? Sa  o audieze pe Carmen Iohannis? Da’ de ce sa o audieze? Chiar pe Carmen Iohannis? Inegalabila? Unica? Cea care crede ca Iohannis e un fel de Dumnezeu al Romaniei, iar ea este o…, o…? Nu stiu care e femininul de la Dumnezeu.

Lasa loc de interpretari

Eu sunt mai carcotas si mai scotocitor. Poate ca Intaia Bolnavioara a Dosarului Penal cu casele din Sibiu avea o afectiune, nu contest. Dar as fi facut pe dracu-n patru sa aflu daca a iesit din casa, daca s-a intalnit cu cineva pe strada, daca a mers la scoala, daca a tinut cursuri. Sau, direct la obiect, daca medicul ii e prieten de familie. Nu acuz pe nimeni ca sotia presedintelui ar umbla cu falsuri, Doamne fereste, nu stie ea ce-s alea, dar asa sunt eu, n-am incredere in femei. Si as mai fi scotocit dupa inca un adevar. Pe ce temei vesnica aspiranta la Prima Doamna sfideaza justitia? Daca ar fi venit la audiere, lucrurile s-ar fi lamurit foarte repede si s-ar fi detensionat intreaga situatie. In schimb, prin absenta, nu a facut altceva decat sa o complice si mai mult, lasand loc de interpretari.

Cand te pierde mandria

Ma umfla rasul, dar si revolta, cand imi aduc aminte cu cat tupeu Iohannis Olimpianul a concluzionat ca sotia lui nu trebuie sa vina la Parchet, ca este nevinovata. Aoleu! Peste procurori, peste judecatori, peste justitie? Da, asa a hotarat el. Nu cumva este tot o sfidare a justitiei? Daca te uiti putin in urma, sfidarea asta pare ca se poarta in familie. Iohannis calca in picioare Constitutia, in dosarele prin care a hoinarit a calcat in picioare niste legi, niste reglementari, chiar daca procurorii l-au scos basma curata. Doar prostii si orbii mai sunt astazi apti sa-i inghita snoavele cu nevinovatia lui eterna. Suna ca dracu’, el era nevinovat dar il reclama lumea! Ani de-a randul, a sfidat legea pana cand niste judecatori l-au prins cu ocaua mica si i-au demonstrat ca minte. Era singur sau cu Ravasitoarea langa el cand intra tropaind prin Codul penal? Intreb pentru ca mi se pare ca de acolo s-a molipsit si Carmen Iohannis. Nu cred ca vreun procuror o va vedea la fata, in biroul lui, pe sotia presedintelui. Carmen Iohannis nu va veni la nicio audiere, considera probabil ca este sub demnitatea ei sa calce pe aceleasi trepte pe unde au trecut si vinovatii. Pe de alta parte, Iohannis sotul, in orgoliul lui prostesc, va mai avea cateva iesiri pe tema asta si se va face si mai tare de ras. E adevarat ca pe unii mandria ii pierde? (Valentin Boeru ).

 

 

 

Citeste in continuare
Advertisement

Ultimile Noutăți din Prahova

Administrație locală2 zile inainte

Liviu Dragnea, criticat până şi de A. Năstase

„O greşeală pe care o face PSD în momentul de faţă e că a introdus în funcţionarea sa delictul de...

Administrație locală3 zile inainte

Un lider PNL a răbufnit: Şmenurile lui Dragnea pun în pericol securitatea naţională!

Deputatul PNL Bogdan Huţucă a solicitat miercuri conducerii Ministerului Apărării şi Guvernului, în cadrul unu comunicat de presă, să finalizeze...

Administrație locală4 zile inainte

Carmen Iohannis si sfidarea justitiei

In sfarsit, sotia presedintelui a aratat ce poate. Pana acum, a stat blajina la umbra functiei lui Iohannis. Nu a...

Administrație locală5 zile inainte

Se rupe Europa

Marea poveste de dragoste vanduta de specialisti in marketing politic sub forma unei Uniuni Europene prospere, libere si puternice se...

Administrație locală6 zile inainte

CIRC, ABUZURI SI PRAF IN OCHII PLOIESTENILOR MARCA ADRIAN DOBRE – PRIMAR PNL& ADRIAN VAIDA-INCA SEFUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI

Sfarsitul de saptamana a fost marcat de actiuni de amploare de control ale Politiei Locale Ploiesti la operatorul de salubritate...

EvenimentO săptămână inainte

Europa ii da in cap lui Iohannis cu Guvernul PSD!

Zau ca mai pricepem ceva din ce gandeste Iohannis. Ieri se plangea la Bruxelles ca nu mai stie cum s-o...

Administrație localăO săptămână inainte

„Romania educata”, vrajeala lui Iohannis in campanie

Mult iubite si stimate domnule Klaus Iohannis, ilustru conducator de PNL si de tara, stralucita personalitate a lumii politice care...

Administrație locală2 săptămâni inainte

INJURATURI, AMENINTARI SI ABUZURI ALE BIRJARULUI DIN FRUNTEA POLITIEI LOCALE PLOIESTI

STALINISMUL IMPUS DE PNL IN ADMINISTRATIA LOCALA!, titreaza colegii de la Incisiv de Prahova.   Florea Daniel, liderul sindicatului Pro-Lex...

Administrație locală2 săptămâni inainte

SRI SI EUGEN PRUNA NE CONDUC MUNICIPIUL PLOIESTI

Zilele trecute, col ® Eugen Pruna l-a contactat telefonic pe protejatul sau pe care il mentine la conducerea Politiei Locale...

Administrație locală2 săptămâni inainte

PRIMARUL PNL AL MUNICIPIULUI PLOIESTI A REINVENTAT DEONTOLOGIA FUNCTIONARULUI PUBLIC CU FUNCTIE DE CONDUCERE

Directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida, cunoscut, mai ales, după porecla „LACHE” şi, mai recent, „Hartuitorul/Hartuitorul sexual”, continuă...

Administrație locală2 săptămâni inainte

La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sărbătoarea sa unească toata suflarea românească. La mulți ani Romane!

Social2 săptămâni inainte

La Mulți Ani Andreea/Andrei

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la voi cu succes, fericire si prosperitate. La multi...

Administrație locală2 săptămâni inainte

INCISIV DE PRAHOVA IL LAUDA PE VAIDA/INTELIGENTA SEFULUI POLITIEI LOCALE PLOIESTI, COMPETENTA SI VOCABULARUL SAU SELECT

Redactia Incisiv de Prahova a descoperit calitatile remarcabile ale sefului Politiei Locale Ploiesti, calitati ce il recomanda pentru pastrarea sa...

Administrație locală3 săptămâni inainte

Ziarul Incomod confirma dezvaluirile ziarelor Comisarul de Prahova si Incisiv de Prahova/Comisia de disciplină din cadrul Poliției Locale Ploiești, cu pumnul în gura presei!

De doi ani de zile ziarele Comisarul de Prahova si Incisiv de Prahova dezvaluie ilegalitatile grave savarsite de conducerea Politiei...

Administrație locală3 săptămâni inainte

INREGISTRARI AUDIO EXPLOZIVE/ VOCABULARUL LUI ADRIAN VAIDA SEFUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI SI GANDURILE SALE CRIMINALE DE A II OMORA PE POLITISTII LOCALI FLOREA DANIEL SI NEAGU TOMINA

Asa cum a promis, Incisiv de Prahova demareaza o serie de dezvaluiri cu inregistrari audio in care Adrian Vaida isi...

Administrație locală3 săptămâni inainte

POLITISTA NEAGU TOMINA SOLICITA COMISIEI DE DISCIPLINA DIN CADRUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI SA INTRE IN LEGALITATE!

Reamintim cititorilor faptul ca, politistii locali Florea Daniel – Presedinte Sindicat Pro-Lex si Tomina Neagu – de la Biroul de...

Administrație locală3 săptămâni inainte

ABUZURI ALE PRESEDINTELUI COMISIEI DE DISCIPLINA DIN CADRUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI FATA DE POLITISTA NEAGU TOMINA

Reamintim cititorilor faptul ca, politistii locali Florea Daniel – Presedinte Sindicat Pro-Lex si Tomina Neagu – de la Biroul de...

Afaceri3 săptămâni inainte

Rares Bogdan se da afara singur. Din fratie

Nici daca ar fi navalit rusii peste noi pe sub nasul americanilor, incarcand Transilvania in sacose si facand-o cadou ungurilor,...

Știrile Săptămânii