Connect with us

Administrație locală

Romania iese la pescuit de migranti

Publicat

pe

49 de migranti, intre care copii si adolescenti,  se afla de mai bine de doua saptamani pe Mediterana, debarcarea lor fiind blocata de o criza diplomatica. Romania, alaturi de alte tari, s-a declarat gata sa-i primeasca dar nici un acord nu a fost deocamdata gasit.

Pe nava Sea-Watch migrantii refuza sa mai manance dupa ce europenii au facut ping-pong cu ei pe mare

Nava ONG-ului german Sea-Watch, care cauta un port pentru a debarca 32 de migranti salvati inca din  22 decembrie, a anuntat ca unii au intrat in refuz de hrana,  in semn de protest. Capitanul navei  a atras atentia ca “starea psihologica si starea generala de sanatate a imigrantilor se deterioreaza simtitor”. Sea-Watch se afla in apropierea coastelor Maltei, alaturi de alta nava germana, Sea-Eye, care are la bord 17 migranti din 29 decembrie. Surse diplomatice europene afirma ca Germania, Franta, Olanda, Luxemburg si Malta s-au declarat gata sa primeasca o parte din acesti migranti. Lista este completata cu Romania, care asigura presedintia rotativa a consiliului UE si care a acceptat sa primeasca  migranti. Dar nici un acord nu a fost gasit pentru debarcarea migrantilor in Malta, premierul maltez, Joseph Muscat, explicand ca vrea sa evite crearea ”unui precedent”. Malta (tara nu departe de Libia) se teme astfel sa devina principala poarta de intrare a migrantilor in Europa, dupa ce Italia a inchis porturile pentru navele salvatoare din Mediterana. Potrivit presei italiene, Malte cere includerea intr-un eventual acord (redistribuire) a celor  249 de migranti pe care i-a salvat in ultimele zile Paza de Coasta malteza. Or, totalul locurilor propuse de diferite tari depaseste 49 dar in nici un caz nu atinge 249.

Papa cere, Italia refuza

In Italia, ministrul de Interne Matteo Salvini (extrema dreapta) si-a reiterat refuzul primirii migrantilor , chiar daca situatia se afla in dezbaterea guvernului populist. ”Cand navele veneau in ape italiene, era problema noastra. Nu inteleg de ce, daca exista 49 de persoane in ape malteze, pe nave germane sau olandeze, este inca tot problema Italiei”, a declarat, luni, Salvini. ”Interesul acestor persoane, femei, copii, este sa nu mai fie nevoiti sa traverseze, cu riscul vietii, desertul si sa se imbarce catre Europa, imbogatindu-i pe traficanti ca mai apoi acestia sa-si cumpere droguri si arme”, a adaugat Salvini. Dupa ce, duminica, Papa Francisc a lansat un ”apel presant” guvernelor europene, Margaritis Schinas, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, a evocat ieri ”contacte intense” in curs. ”Statele membre trebuie sa dea dovada de solidaritate concreta. Persoanele de la bordul acestor nave au nevoie sa debarce in siguranta si fara intarzieri suplimentare”, a insistat Schinas. (Tudor Borcea).

 

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Synology anunță lansarea BeeStation: soluția perfectă pentru stocarea și gestionarea datelor personale în Cloud

Publicat

pe

De

București, România – 7 martie 2024 – Într-un pas semnificativ către simplificarea și accesibilitatea stocării datelor personale în cloud, Synology a dezvăluit astăzi BeeStation, un gadget inovator destinat celor ce caută o soluție eficientă și ușor de utilizat. BeeStation promite să transforme procesul de salvare, gestionare și partajare a fișierelor într-o experiență adaptabilă oricărui stil de viață, fără taxe de abonament și cu un control total asupra datelor private.

Lewis Sheng, Product Manager Synology Inc., a subliniat importanța BeeStation în cadrul ecosistemului Synology, afirmând:

„Timp de aproape două decenii, Synology a fost lider în furnizarea de soluții NAS, oferind caracteristici avansate pentru entuziaștii și profesioniștii din domeniul tehnologiei. BeeStation reprezintă răspunsul nostru la o altă nevoie esențială. Acesta combină toate funcțiile de gestionare a fișierelor și de backup într-o soluție hardware și software mai accesibilă și simplificată.”

Configurare Rapidă și Simplă: BeeStation este echipat cu un hard disk încorporat de 4TB*, oferind spațiu suficient pentru documente, fișiere personale, fotografii și videoclipuri. Configurarea dispozitivului este extrem de simplă, utilizatorul final necesitând doar să scaneze un cod QR și să conecteze cablurile corespunzătoare.

Partajare personalizată: BeeStation permite utilizatorilor să creeze spații de stocare private pentru fiecare membru al familiei, asigurând astfel respectarea intimității și securitatea datelor. Această caracteristică nu necesită cunoștințe avansate de IT sau de rețelistică, oferind fiecărui membru al familiei un spațiu dedicat, sigur și personal.

Funcții Avansate de Backup și Inteligență Artificială: BeeStation protejează automat fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele iOS și Android realizând copii de rezervă automate, asigurând securitatea celor mai importante amintiri. De asemenea, instrumentul de organizare a fotografiilor cu inteligență artificială facilitează gestionarea bibliotecii foto, permițând găsirea și partajarea mai ușoară a imaginilor sau albumelor specifice, prin recunoașterea persoanelor și obiectelor.

Backup pentru diverse surse de date: BeeStation are capacitatea de a face copii de rezervă ale fișierelor din Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox și unități USB conectate, asigurând utilizatorilor păstrarea întotdeauna a unei copii a datelor importante.

Pentru mai multe detalii vizitați https://bee.synology.com/en-ro/BeeStation

Citeste in continuare

Administrație locală

Zyxel Networks prezintă o opțiune WiFi 7 rapidă și accesibilă pentru IMM-uri

Publicat

pe

De

Noul NWA130BE oferă o viteză de neegalat și o latență ultra-redusă, pentru locurile de muncă moderne.

Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea cloud securizate și bazate pe inteligență artificială, a lansat punctul de acces (AP) NebulaFlex NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio. Având în vedere că dispozitivele compatibile cu WiFi 7 sunt pregătite să se răspândească în 2024, NWA130BE permite întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) să beneficieze de o viteză și o capacitate de rețea de neegalat și de cele mai bune experiențe WiFi posibile.

NWA130BE oferă performanțe WiFi 7 de nivel enterprise, cu instalare și gestionare ușoară, la un preț accesibil pentru întreprinderile mici. Acesta permite IMM-urilor să se bucure de toate avantajele, de protecția investițiilor și de viitor ale celui mai recent standard wireless și să profite de platforma de gestionare în cloud Nebula de la Zyxel Networks pentru a configura, monitoriza și controla de la distanță dispozitivele de rețea.

„Odată cu introducerea NWA130BE, Zyxel Networks stabilește un nou standard pentru conectivitatea premium în mediile de afaceri”, comentează domnul Kell Lin, Senior Associate Vice President, Networking Solutions Business Unit, Zyxel Networks. „NWA130BE combină tehnologia de ultimă generație cu un design inedit, oferind performanțe excepționale și management simplificat prin intermediul platformei noastre Nebula.”

Opțiunea de bază pentru actualizările WiFi 7

NWA130BE se mândrește cu o arhitectură BE11000 cu trei benzi, care suportă viteze de până la 11Gbps și oferă o capacitate dublă de lățime de bandă față de WiFi 6 prin intermediul canalelor sale foarte largi de 320 MHz, care sunt exclusive pentru dispozitivele WiFi 7. De asemenea, încorporează un procesor Qualcomm Quad-Core pentru performanțe robuste, precum și capabilități 4K QAM și Multi-Link Operation (MLO), care sporesc vitezele de vârf ale datelor cu până la 20% și reduc semnificativ latența.

NWA130BE facilitează actualizarea la WiFi 7 datorită porturilor Ethernet “twin” 2.5G, care le permit beneficiarilor să utilizeze switch-uri 2.5G accesibile, eliminând necesitatea de a reface rețeaua costisitoare. Cu două porturi 2.5G, NWA130BE oferă clienților o mai mare flexibilitate și valoare – punctele de acces comparabile aflate în prezent pe piață au de obicei un singur port 2.5G.

Reducerea zgomotului

Capacitatea de a distinge semnalul corect și de a ignora zgomotul este esențială pentru a oferi cea mai bună performanță WiFi. Datorită designului său dreptunghiular, NWA130BE maximizează distanța dintre antene pentru un raport semnal/zgomot (SNR) mai puternic și interferențe reduse, ceea ce este crucial pentru spațiile de lucru aglomerate sau cu densitate mare. În plus, designul său exclusiv „RF-first” minimizează eventualele interferențele, inclusiv cele provenite de la canalele WiFi din apropiere și de la rețelele mobile 4G/5G, prin intermediul funcțiilor “Advanced RF Filter” și “Advanced Cellular Coexistence”.

Gestionare WiFi cu ajutorul inteligenței artificiale și securitate unitară

Asigurarea serviciilor de rețea este esențială pentru eficiența și productivitatea afacerii, dar poate deveni o provocare atunci când întreprinderile se extind.  Integrat perfect cu cloud-ul Nebula de la Zyxel Networks, NWA130BE oferă întreprinderilor un management centralizat și o vizibilitate completă a rețelelor. Funcțiile Nebula “WiFi Aid” și “Wireless Health”, bazate pe inteligență artificială, pot diagnostica automat problemele de acces la rețea pe parcursul întregii călătorii de conectare a clienților wireless și pot rezolva problemele WiFi obișnuite, economisind timpul administratorilor pentru depanări plictisitoare.

Întreprinderile pot utiliza, de asemenea, serviciul Nebula „Connect & Protect Plus” (CNP+), un serviciu de securitate furnizat în cloud și atașat direct punctului de acces. Acesta oferă utilizatorilor o protecție suplimentară împotriva programelor malware, a phishing-ului și a site-urilor malițioase. Administratorii pot implementa politici de securitate direct prin intermediul AP-ului, fără a modifica infrastructura de rețea existentă.

Pentru mai multe informații despre NWA130BE și despre soluțiile complete de rețea Zyxel Networks, vă rugăm să vizitați https://www.zyxel.com/global/en/products/wireless/be11000-wifi-7-triple-radio-nebulaflex-access-point-nwa130be .

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks este un furnizor de top de soluții de rețea cloud securizate, bazate pe inteligență artificială, pentru IMM-uri și întreprinderi de top. Oferim conectivitate fără întreruperi și scalabilitate flexibilă prin intermediul serviciilor de abonament, toate acestea fiind susținute de o securitate robustă. Cu o reputație clădită pe zeci de ani de deblocare a potențialului și de ajutorare a oamenilor să se adapteze la locul de muncă în schimbare, Zyxel Networks a câștigat încrederea a peste 1 milion de întreprinderi din peste 150 de piețe.

Citeste in continuare

Administrație locală

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

Publicat

pe

De

  • 80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz de nevoie
  • 59% dintre respondenți nu au participat niciodată sau au participat foarte rar la evenimente sociale cu vecinii
  • 9 din 10 respondenți sunt deschiși să se implice mult și chiar foarte mult în promovarea diversității și incluziunii

65% dintre românii care locuiesc la bloc nu-și cunosc vecinii deloc sau îi cunosc în mică măsură, în timp ce doar o mică parte dintre ei se cunosc bine (27%) sau foarte bine (8%), conform unui studiu realizat de ONG-ul ÎntreVecini, cu scopul de a înțelege percepțiile și comportamentele celor care locuiesc în comunitățile de la bloc. Întrebați ce motive i-ar determina să se cunoască mai bine unii cu alții, 68% dintre respondenți au menționat pe primul loc soluționarea unor probleme comune, pe locul doi dorința de a construi o comunitate mai strânsă (32%) și proiectele comune în cartier (32%), urmate fiind de ocaziile de socializare organizate în cartier (26%) și de interesul comun pentru activități sau hobby-uri (21%).

Când vine vorba despre frecvența cu care românii au participat la evenimente sociale împreună cu vecinii lor de la bloc, sondajul arată că 59% dintre respondenți nu au participat niciodată sau au participat foarte rar. Respondenții declară că și-ar dori ca în blocul în care locuiesc să existe activități comunitare precum: activități comune pentru copii (31%), grătar comunitar (28%), seri de jocuri de societate (22%), seri de film în aer liber (21%), evenimente sportive (16%), concursuri sau competiții între vecini (14%) ori ateliere și cursuri (14%).

„Faptul că românii care locuiesc la bloc nu se prea cunosc cu vecinii lor nu ne ia prin surprindere, ci este chiar o realitate pe care ne dorim să o schimbăm. Partea bună este că, prin prisma sondajului pe care l-am desfășurat, am aflat că 80% dintre românii care locuiesc la bloc și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz de nevoie. Iar asta ne dă speranța că vom reuși să împrietenim cât mai mulți oameni cu vecinii lor, dar și cu conceptul de sustenabilitate, pe care-l promovăm prin intermediul acțiunilor desfășurate în comunitățile de bloc din România, alături de partenerii noștri”, a declarat Sabina Mihăilescu, Manager General ONG ÎntreVecini.

ÎntreVecini este un ONG care își propune să regenereze spiritul comunitar la bloc și să transforme comunitățile urbane din România în huburi sustenabile. ONG-ul se dedică formării de comunități reziliente, prietenoase cu mediul și bazate pe solidaritatea vecinilor, oferind celor înscriși în program și declarați câștigători oportunitatea de a-și echipa blocurile în care locuiesc cu panouri fotovoltaice, în mod gratuit, devenind astfel prosumatori. Cei interesați să se alăture inițiativei și să primească, de asemenea, suport pentru desfășurarea unor activități sustenabile în comunitățile din care fac parte, se pot înscrie, într-o etapă ulterioară, pe platforma www.intrevecini.ro.

„În copilăria mea, vecinul era o instituție resursă la care puteai apela atunci când e nevoie: cereai cu împrumut o cană de zahăr sau 100 de lei până la salariu și culmea le și primeai. În plus, relațiile de încredere erau destul de puternice, nu degeaba atunci când plecai de-acasă le lăsai chiar și un set de chei de la casă. În ultimii 30 de ani, lucrurile s-au schimbat și acum, cu greu ne știm (din vedere) vecinii. Despre încredere, e chiar și mai greu de vorbit. E de vină societatea? E de vină internetul? Este rezultatul individualismului care ne este servit de cele mai multe ori ca rețeta succesului? E normalitatea globalizării și rezultatul unui proces natural de reajustare a relațiilor într-un nou context socio-economic? E ceea ce ne dorim să dăm mai departe ca mod de socializare? Cred că toate câte un pic, și multe altele. Mă bucur că cei de la ÎntreVecini vor să dezbatem aceste întrebări și să vedem ce și cum alegem să facem ÎMPREUNĂ. Pentru că relațiile dintre noi, și calitatea acestora, generează comportamentele care definesc o societate. Iar noi ne dorim ca România să fie o societate solidară, empatică și degrabă vărsătoare de iubire”, a declarat Gelu Duminică, Sociolog și Director executiv Agenția „Împreună”.  

Cum se înțeleg vecinii de la bloc și ce probleme întâmpină, în funcție de generația lor

Conform sondajului realizat de ÎntreVecini, respondenții din generația Z prezintă o reticență crescută în relația cu vecinii. Astfel, persoanele de până în 27 de ani au mai degrabă o relație destul de formală cu vecinii (34%) și se declară chiar distante, neavând o relație apropiată cu aceștia (20%). De asemenea, preferă într-un procent semnificativ mai mare față de totalul eșantionului să păstreze distanța (41%) și nu sunt deschise să-și cunoască vecinii (20%). Într-un procent de asemenea ridicat se conturează și reticența generației Y  (28-43 de ani) de a-și cunoaște vecinii. La polul opus, cei din generația X, care au între 44 și 59 de ani (38%) și cei din generația Baby Boomers, între 60 și 78 de ani (39%) se declară destul de apropiați de vecinii lor și chiar sunt deschiși și încurajează interacțiunea (48%).

Pe de altă parte, când vine vorba despre motivele care ar putea să-i împiedice în cunoașterea vecinilor, respondenții au ales pe primul loc programul aglomerat (48%), urmat de dorința de a nu le fi invadat spațiul personal (33%), dar și de lipsa interesului pentru interacțiune socială (25%) și de lipsa oportunităților în comunitatea din care fac parte (21%). Analizând răspunsurile per generații, se observă că majoritatea celor care au între 44 și 59 de ani (generația X) au afirmat că au programul aglomerat. În același timp, invadarea spațiului personal a fost varianta aleasă în principal de cei cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani (generația Y). De asemenea, rezultatele arată un interes scăzut pentru interacțiune socială preponderent în cazul persoanelor din generațiile X (44-59 ani) și Y (28-43 ani). Nu în ultimul rând, majoritatea celor care au considerat că lipsa oportunităților din comunitate i-ar împiedica să-și cunoască vecinii sunt persoane din generația Z (până în 27 de ani).

Din perspectiva problemelor întâmpinate între vecini, 50% dintre românii care locuiesc la bloc declară că nu au avut probleme semnificative cu vecinii, 32% au avut, însă au reușit să le rezolve în mod amiabil, 16% au avut probleme și încă nu au fost soluționate, iar alți 3% preferă să nu discute despre acest aspect. Întrebați care sunt principalele probleme pe care le întâmpină în relația cu vecinii lor, părerile sunt împărțite. Respondenții studiului consideră fie că vecinii lor nu sunt comunicativi (33%), fie că sunt gălăgioși (29%), prea curioși (28%) sau agresivi verbal (14%).

Cât de dornici sunt românii să se implice în rezolvarea problemelor din comunitățile lor

Când vine vorba despre implicarea în rezolvarea problemelor comunității, majoritatea respondenților (52%) se arată oarecum deschiși să se implice, însă în funcție de situație. 29% afirmă că s-ar implica cu siguranță, 12% recunosc că nu s-ar implica, dar ar fi dispuși să susțină inițiativele altora, iar 6% confirmă că deocamdată nu s-ar implica.

Locurile de parcare (51%), dezvoltarea spațiilor verzi și a parcurilor (42%), gestionarea deșeurilor și protejarea mediului înconjurător (41%), lipsa măsurilor pentru contracararea infracționalității (38%) și îmbunătățirea infrastructurii (31%) se află pe primele cinci locuri în topul problemelor sau nevoilor pe care românii care locuiesc la bloc le consideră cele mai importante în comunitățile din care fac parte.

Din perspectiva implicării în rezolvarea problemelor din comunități, românii par foarte receptivi. Cea mai mare parte dintre ei au afirmat că s-ar implica mult sau foarte mult în rezolvarea unor acțiuni precum: promovarea diversității și incluziunii (86%), gestionarea deșeurilor și protejarea mediului înconjurător (83%), promovarea serviciilor sociale și educația de calitate (79%), dezvoltarea activităților culturale și recreative (74%), pe lângă multe alte topicuri legate de transport, spații verzi, parcări ș.a.m.d.

Studiul a fost realizat cu ajutorul agenției Reveal Marketing Research și s-a desfăşurat online, în perioada 29.11.2023 – 04.12.2023, pe un eșantion reprezentativ pentru universul persoanelor cu vârsta 18+ din România, utilizatori de internet, care locuiesc în mediul urban și periurban, în blocuri de locuințe. Mărimea eșantionului a fost de 1002 respondenți.

Despre ÎntreVecini

ÎntreVecini este un ONG care regenerează spiritul comunitar la bloc și transformă grupurile de vecini din România în comunități sustenabile prin susținerea dezvoltării de proiecte în cartier. Proiectul ÎntreVecini este susținut de către BRD Groupe Société Générale în calitate de partener principal și de POWERToMe, MSL The Practice, Benga, DIUD, Colțan și Asociații.

CONTACT PENTRU PRESĂ:

Alexandra Nedelcu: alexandra.nedelcu@thepractice.ro, 0752 751 065

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

SocialO săptămână inainte

Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din România privind drepturile femeilor și influența culturală a muzicii

În umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marchează Ziua Internațională a Femeii prin publicarea unui studiu comprehensiv care examinează percepțiile tinerelor...

Afaceri2 săptămâni inainte

Peleți Caraș Severin buni – căldura și eficiența livrate direct la tine acasă

Bine ai venit în universul confortului și al eficienței energetice, aici peleții de calitate  reprezintă cea mai accesibilă, versatilă și...

Social3 săptămâni inainte

Fisetul metalic care pune la adapost, la propriu si la figurat, intreaga firma!

Un fiset metalic este mai mult decat o simpla piesa de mobilier de birou. Vorbim despre un element esential pentru...

Administrație locală4 săptămâni inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

Eveniment4 săptămâni inainte

3 elemente care nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea de nunta

Organizarea nuntii presupune prezenta unui numar mare de invitati in cele mai multe dintre cazuri. Din acest motiv este necesara...

Eveniment1 lună inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

Eveniment1 lună inainte

Peste 15.000 de liceeni din București și din 9 județe participă la cea de-a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.”

La cea de-a IV-a ediție a programului „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” participă un număr total de 15.140 de elevi...

Eveniment2 luni inainte

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibilă și în magazinele din România

Deschizând era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvăluie noi experiențe Galaxy AI pentru toți, acum disponibile și în România București,...

Social2 luni inainte

Descoperă eleganța și rafinamentul la Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea: Destinația ta pentru haine de firmă

Recent deschis în Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion redefinește experiența cumpărăturilor de lux, aducând la îndemâna ta cele mai râvnite branduri...

rochii office rochii office
Social2 luni inainte

Eleganță la birou – cum să porți cu stil rochii office în fiecare zi, pentru a arăta cât mai profi

În fiecare dimineață, alegerea vestimentară pentru birou poate influența întregul ton al zilei. Rochiile office reprezintă o piesă esențială în...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social2 luni inainte

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social2 luni inainte

5 beneficii oferite de vestiarele metalice pe care trebuie să le cunoști

Eşti în căutarea unei alternative sigure pentru a-ţi depozita bunurile de valoare? Atunci vestiarele metalice reprezintă soluția perfectă pentru această...

Social2 luni inainte

Beneficiile ecografiei 5D în domeniul medical

În societatea contemporană, ecografia 5D este considerată a fi o inovaţie în domeniul imagisticii medicale. Vorbim despre o tehnologie de...

Social2 luni inainte

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...

Eveniment2 luni inainte

Renumitul fotbalist Ionel Dănciulescu face echipă cu HONOR pentru testul suprem de durabilitate: HONOR Magic6 Lite Challenge!

 [București, 17.01.2024] – HONOR a încheiat un parteneriat cu faimosul fotbalist Alvaro Morata, pentru a evidenția durabilitatea de neegalat și...

Eveniment2 luni inainte

TCL onorat cu peste 40 de premii și distincții pentru televizorul de 115 inchi și alte produse inovatoare din toate categoriile, la CES 2024

TCL Electronics, lider principal în industria electronicelor de larg consum și una dintre cele mai importante mărci de televizoare in...

sistem de alarma sistem de alarma
Social2 luni inainte

Sistemele de alarma – care sunt beneficiile acestor dispozitive de ultima generatie?

In zilele noastre, se inregistreaza un numar din ce in ce mai mare de infractiuni sau tentative de efractie. Avand...

Social2 luni inainte

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul Ciolacu că atentează grav la sănătatea românilor

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul condus de Marcel Ciolacu de faptul că atentează la sănătatea românilor prin...

Știrile Săptămânii