Connect with us

Sport

Cinci tendințe în materie de teniși damă pentru vara lui 2021

Publicat

pe

Tendințele în materie de încălțăminte și, în special, de încălțăminte sport, se schimbă în fiecare sezon. Astfel, unele mode pleacă, iar altele reînvie, pentru a ne oferi sute de opțiuni și combinații diferite cu care ne simțim confortabil în fiecare zi.

Din acest motiv, astăzi am pregătit o selecție de teniși damă care sunt în plină tendință în acest sezon de vară 2021 și pe care oricine le poate încadra în stilul și bugetul lor.

Teniși damă clasici

Tendința tenișilor clasici, de dama, este unul dintre cei mai mari exponenți ai acestui sezon. Mărci precum Adidas, Nike sau Reebok au lansat anul acesta reeditări ale celor mai clasice modele. Aceste modele ale principalilor producători de teniși, concepute mai ales la sfârșitul secolului al XX-lea, reprezintă o întoarcere la stilul șic retro.

Unul dintre cele mai clare exemple de modele clasice de teniși damă care au revenit la modă anul acesta este Adidas Superstar, un model clasic creat în 1969 și care și-a atins faima maximă în anii 80 datorită culturii hip hop.

Alte două modele clasice ale mărcii Nike care nu dau greș niciodată și care sunt în plină tendință anul acesta sunt, pe de o parte, Nike Air Force 1 și, pe de altă parte, Nike Cortez, probabil cel mai emblematic model al mărcii pentru mulți, mulți ani.

Ediții limitate la teniși damă

Una dintre marile tendințe pentru acest sezon de vară 2021 sunt, fără îndoială, edițiile limitate. Tenișii în ediție limitată sunt o modalitate de a crea sinergii între diferiți artiști și mărci clasice din sector.

La această tendință s-au alăturat anul acesta branduri cunoscute precum Vans, Reebok, Converse și Puma, creând de la zero o nouă viziune a unora dintre cele mai iconice modele.

Reebok și tenișii săi Club C, în colaborare cu rapperul american Cardi B, Adidas cu modelul său 0 TO 60 în colaborare cu Pharrell Williams, New Balance 991 de la a 20-a aniversare a modelului sau Puma Kids Future Rider NES x Super Mario, Inspirat de acest joc clasic din anii 80.

Chunky Sneakers

O altă modă retro care a devenit super la modă în ultimii ani este moda Chunky Sneaker, adică teniși damă butucănoși. Acești teniși atrag atenția datorită dimensiunilor lor mari, cu un design și un aspect care ies în evidență față de cele mai clasice modele.

Cu o inspirație evidentă a anilor ’80 și ’90, acești teniși damă cu talpă mare și siluete deformate au devenit vedetele marilor mărci de încălțăminte dama.

Culorile sunt la modă

După cum se poate observa, cheia tendințelor în materie de încălțăminte sport din acest sezon de vară 2021 este, fără îndoială, axată pe retro, cu o mulțime de referințe din anii 80 și 90.

Una dintre aceste reveniri la retro este reprezentantă de tenișii colorați, mai ales dacă ne gândim la combinațiile clasice de culori din anii 90 precum albastru, roz, portocaliu sau acvamarin, cu o bază în tonuri ecru, conferindu-i un aspect mai uzat.

În cele din urmă, ultima dintre tendințele din această vară 2021 este dată de alb. Astăzi, toate mărcile de pantofi sport trebuie practic să aibă în catalog un model alb iconic care să se adapteze oricărui stil și garderobă.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Cum să alegi un DJ profesionist pentru nunta ta? Ghidul complet!

Publicat

pe

De

Ai ales deja dansul mirilor, dar nu ai găsit încă profesionistul care să redea melodia și să creeze o atmosferă de neuitat? Cum știi dacă DJ-ul la care te gândești va înțelege exact stilul și atmosfera pe care dorești să le creezi la nuntă? De ce este important să alegi un DJ cu experiență în nunți?

Acestea sunt doar câteva întrebări pe care mirii le au atunci când trebuie să aleagă un DJ pentru nunta lor. Fie că îți organizezi nunta în Brașov sau orice alt oraș din țară, ai nevoie de un DJ care să transforme fiecare moment al nunții tale într-o experiență unică. Așadar, pentru acest moment, nu ai nevoie de compromisuri! Citește acest articol până la final și descoperă cum poți să alegi DJ-ul potrivit pentru evenimentele tale din Brașov sau alt oraș din țară!

Importanța alegerii unui DJ profesionist pentru nunta ta

Prin alegerea unui DJ profesionist, te vei asigura că muzica și atmosfera de la nunta ta vor fi personalizate și în armonie cu viziunea ta pentru această zi. Acest profesionist aduce un plus evenimentului tău din diferite motive:

  • Crearea unei atmosfere vibrante – un DJ profesionist are abilitatea de a crea o atmosferă unică și personalizată, care reflectă stilul și tematica nunții;
  • Conexiunea cu invitații – DJ-ul are abilitatea de a “citi” invitații și a-i face să se ridice de pe scaune prin muzică energică, adaptată preferințelor lor;
  • Sunet și echipamente de top – având experiență în sonorizare, DJ-ul reușește să redea un sunet clar și plăcut, perfect adaptat locației în care loc evenimentul;
  • Playlist diversificat – un DJ experimentat are un repertoriu bogat, ce include o gamă largă de genuri muzicale.

Ți se pare dificil de găsit un DJ profesionist care să îndeplinească toate aceste calități? Contează pe DJ Mario, un DJ experimentat în muzică pentru nuntă, botez sau evenimente corporate din Brașov. Transformă cu ușurință evenimentul tău într-o experiență memorabilă!

Criterii importante de care să ții cont atunci când alegi DJ-ul pentru nunta ta

Alegerea DJ-ului perfect pentru nuna ta poate deveni o provocare foarte dificilă, mai ales atunci când te apropii de data evenimentului. De această decizie depinde crearea unei atmosfere memorabile la nunta ta, care să reflecte personalitatea mirilor și povestea lor de dragoste.

Criteriile de care să ții cont pentru alegerea DJ-ului ideal pentru nunta ta sunt următoarele:

  • Experiența anterioară – alege un DJ care are deja experiență în evenimente similare. Acesta va înțelege rapid ritmul și fluxul evenimentului tău și va știi să ridice nivelul de energie al invitaților tăi.
  • Repertoriu vast de melodii – înainte de a semna cu un DJ, este important să verifici cum arată playlist-ul său. Cu cât repertoriul său este mai vast, cu atât acesta va fi mai capabil să satisfacă gusturile variate ale invitaților tăi.
  • Echipament premium – alege un DJ cu echipament profesional, care garantează sunet clar și plăcut, indiferent de mărimea sălii și de amplasamentul acesteia. Pentru echipament de sonorizare premium pentru evenimente în Brașov sau alte orașe din țară, DJ Mario este alegerea potrivită!

Întrebări esențiale pe care să le adresezi DJ-ului

Este prima dată când intervievezi un DJ pentru nunta ta? Notează-ți câteva întrebări esențiale care te vor ajuta să validezi experiența și profesionalismul acestuia:

  • Ce experiență ai cu nunțile și ce tip de momente speciale ai coordonat?
  • Poți să oferi o listă de contacte care să ofere referințe despre expertiza ta?
  • Cum personalizezi playlist-ul pentru fiecare nuntă?
  • Cum te adaptezi la preferințele muzicale ale cuplului și ale invitaților?

Alegerea DJ-ului potrivit influențează succesul evenimentului tău!

Alegerea DJ-ului potrivit poate face diferența între o petrecere obișnuită și o seară de neuitat, despre care se va vorbi mult timp. Nu lăsa muzica nunții tale pe mâinile unui neprofesionist. Alege un DJ experimentat care să aducă magia muzicii pe ringul de dans. Contactează-l pe DJ Mario pentru evenimentele tale din Brașov sau din țară și transforma ziua ta specială într-o amintire care va rămâne în gândurile tuturor invitaților!

Citeste in continuare

Sport

Sfaturi pentru alegerea hainelor potrivite în funcție de tipul de antrenament

Publicat

pe

De

seturi fitness

În lumea sportului, alegerea hainelor potrivite poate juca un rol crucial în performanțele tale și în confortul pe care îl resimți în timpul antrenamentelor. Fie că ești pasionată de alergare, yoga, tenis sau fitness, fiecare activitate fizică are propriile cerințe în ceea ce privește echipamentul pe care trebuie să îl folosești. În rândurile următoare îți vom oferi câteva sfaturi utile, care te vor ajuta cu siguranță să te ghidezi în alegerile pe care le vei face, în funcție de tipul de antrenament pe care îl practici.

ALERGARE

Când vine vorba de alergare, confortul este esențial. Optează pentru materiale moi și respirabile, care permit evaporarea transpirației și mențin corpul uscat. O pereche de pantaloni scurți sau colanți dintr-un material elastic, dar care să îți permită să te miști în voie, îți vor oferi libertatea de mișcare de care ai nevoie. De asemenea, alege un tricou sau un top care are la rândul său capacitatea de a absorbi umiditatea.

YOGA ȘI PILATES

Flexibilitatea și libertatea de mișcare sunt prioritare în aceste activități. Optează pentru haine din materiale moi, elastice și care se mulează pe corp. O bustieră sport confortabilă și flexibilă, împreună cu o pereche de colanți care îți permit să realizezi chiar și cele mai solicitante poziții de yoga, sunt opțiunile ideale. Asigură-te că alegi haine care nu se ridică în timpul practicării exercițiilor și care îți oferă o acoperire adecvată.

TENIS ȘI ALTE SPORTURI DE ACEST FEL

În acest tip de activități, mobilitatea și rezistența materialului sunt aspecte esențiale. Alege haine sport care permit o gamă largă de mișcare, fără a te restricționa. Un tricou cu mâneci scurte sau o cămașă polo, împreună cu pantaloni scurți sau fuste cu croială lejeră, sunt alegeri potrivite pentru a te simți confortabil și a te putea concentra pe joc.

FITNESS ȘI ANTRENAMENTE CU GREUTĂȚI

Atunci când faci antrenamente intense cu greutăți sau exerciții cardio, ai nevoie de seturi fitness care să ofere susținere și să gestioneze eficient transpirația. Optează pentru bustiere sport de înaltă calitate, care îți vor asigura o susținere adecvată pentru sâni. Colanții pe care îi vei purta vor trebui să fie la rândul lor din materiale compresive, care să susțină mușchii și să îmbunătățească circulația sângelui. Topul pe care îl vei purta va trebui să fie unul calitativ, care să nu rețină umiditatea și să îți ofere toată susținerea și mobilitatea de care ai nevoie.

ACTIVITĂȚI ÎN AER LIBER

Dacă practici sporturi în aer liber, cum ar fi alpinismul, ciclismul sau alergarea în natură, e important să iei în considerare și condițiile meteo. În zilele reci, alege straturi de îmbrăcăminte termice și izolante, care să îți păstreze căldura corporală. Un strat exterior rezistent la apă și vânt te va proteja împotriva intemperiilor. Pe de altă parte, în zilele calde, optează pentru haine potrivite, care să nu rețină umezeala și să permită o bună ventilație, cum ar fi tricourile cu plasă și pantalonii scurți cu material respirabil.

Unde găsești unele dintre cele mai calitative haine fitness?

Dacă și tu îți doreşti să ai parte de cele mai eficiente și plăcute antrenamente, indiferent de tipul de sport pe care îl faci, Investește în haine de calitate, pentru a te bucura de antrenamentele tale și pentru a-ți atinge obiectivele într-un mod confortabil și eficient.

Dacă vrei să te simţi bine şi confortabil când faci sport, aruncă o privire în magazinul online UniqueGymWear.ro şi alege modelul care ţi se potriveşte cel mai bine!

Citeste in continuare

Sport

Top 5 sporturi pe care să le faci ca să te menții în formă

Publicat

pe

De

Top 5 sporturi

Noi femeile, ne dorim să fim întotdeauna în formă, iar cea mai bună soluție pentru a ne menține în acest fel este sportul. Însă sportul e de multe feluri, cum alegem varianta potrivită pentru noi? Ei bine, pentru a te ajuta să iei mai ușor o decizie, mai jos am întocmit un top 5 al celor mai recomandate și benefice sporturi pentru femei. Iată așadar care sunt acestea:

1. Volei

Este un sport foarte interesant, care te relaxează și te destresează. Cu toate că pare foarte simplu, voleiul constă în foarte multă mișcare și o mulțime de combinații de exerciții fizice. Poți juca volei indiferent de vârsta pe care o ai, mai ales că te va face să te simți plină de energie și îți va ridica adrenalina la cote maxime, toate astea în timp ce socializezi și legi noi prietenii, având în vedere că este un sport de echipă.

2. Înot

Cunoști senzația de libertate pe care o ai atunci când ești în apă? Simți că nimic nu poate fi mai frumos decât momentul prezent, în care apa e singurul lucru care deși te înconjoară, îți dă atât de multă libertate. Înotul nu este un sport deloc ușor, din contră, este foarte solicitant, însă are foarte multe beneficii. De exemplu, înotul te ajută să te dezvolți armonios, deoarece lucrează în mod egal toată musculatura, relaxându-te în același timp. După o sesiune de înot nu te vei simți deloc extenuată, ci plină de energie pozitivă și un vibe extrem de bun.

3. Fitness

Mersul la sală e principalul gând la care ne duce mintea pe toate prima dată. Este foarte la îndemână, mai ales că în fiecare oraș sunt zeci de săli de fitness. Mergând la sală te poți focusa în mod special pe anumite tipuri de mușchi, lucrând exact ceea ce vrei să îmbunătățești. Cu toate că, pentru un aspect armonios, este recomandat să lucrezi toate grupele. Dacă nu ești chiar familiarizată cu acest domeniu, și nu ai habar ce și cum ar trebui să lucrezi, cea mai simplă variantă este un antrenor personal. Acesta te va duce la rezultatele dorite mult mai repede decât ai putea să o faci de una singură.

4. Jogging

Ieși la alergat în parc, în natură, în orice loc care îți place și în care spațiul îți permite! Este o activitate pe cât de relaxantă, pe atât de plăcută și benefică organismului. O oră de alergare merge perfect după o zi stresantă la lucru. Deși ai putea crede ca făcând jogging îți lucrezi doar picioare și fesierii, la fel de bine îți lucrezi și abdomenul, spatele și brațele, deoarece toate sunt active atunci când alergi.

5. Sporturi de contact

Când vine vorba de sporturi de contact, ai o mulțime de variante din care poți alege. Câteva exemple sunt: box, kickbox, arte marțiale, aikido, judo etc. Aceste tipuri de sporturi te ajută foarte mult din două mari puncte de vedere. Primul, înveți să te aperi singură, un lucru de care chiar ai nevoie în zilele noastre. Și cel de-al doilea, te menții în formă, în timp ce te distrezi.

Alege o ținută sexy indiferent de sportul pe care alegi să îl practici!

O ținută în care arăți și te simți bine îți va spori încrederea în tine, te va motiva și îți va da un vibe bun. Dacă vrei să fii în ton cu moda chiar și atunci când faci sport, aruncă o privire pe site-ul nostru și comandă-ți câteva dintre superbele noastre seturi fitness!

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment24 de ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Eveniment2 zile inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Afaceri2 zile inainte

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro? Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata
Social3 zile inainte

Cum este sistemul educațional în Galați?

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru...

EvenimentO săptămână inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Social3 săptămâni inainte

Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din România privind drepturile femeilor și influența culturală a muzicii

În umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marchează Ziua Internațională a Femeii prin publicarea unui studiu comprehensiv care examinează percepțiile tinerelor...

Afaceri4 săptămâni inainte

Peleți Caraș Severin buni – căldura și eficiența livrate direct la tine acasă

Bine ai venit în universul confortului și al eficienței energetice, aici peleții de calitate  reprezintă cea mai accesibilă, versatilă și...

Social1 lună inainte

Fisetul metalic care pune la adapost, la propriu si la figurat, intreaga firma!

Un fiset metalic este mai mult decat o simpla piesa de mobilier de birou. Vorbim despre un element esential pentru...

rochii mini rochii mini
Social1 lună inainte

Cum să porţi o rochie lungă, dacă eşti mică de înălţime

Pentru că nu toate suntem nişte adevărate Șarapova, super înalte, cu trupuri de top model, trebuie să găsim soluţii şi...

Administrație locală1 lună inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

Eveniment1 lună inainte

3 elemente care nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea de nunta

Organizarea nuntii presupune prezenta unui numar mare de invitati in cele mai multe dintre cazuri. Din acest motiv este necesara...

Eveniment1 lună inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

Eveniment1 lună inainte

Peste 15.000 de liceeni din București și din 9 județe participă la cea de-a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.”

La cea de-a IV-a ediție a programului „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” participă un număr total de 15.140 de elevi...

Eveniment2 luni inainte

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibilă și în magazinele din România

Deschizând era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvăluie noi experiențe Galaxy AI pentru toți, acum disponibile și în România București,...

Social2 luni inainte

Descoperă eleganța și rafinamentul la Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea: Destinația ta pentru haine de firmă

Recent deschis în Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion redefinește experiența cumpărăturilor de lux, aducând la îndemâna ta cele mai râvnite branduri...

rochii office rochii office
Social2 luni inainte

Eleganță la birou – cum să porți cu stil rochii office în fiecare zi, pentru a arăta cât mai profi

În fiecare dimineață, alegerea vestimentară pentru birou poate influența întregul ton al zilei. Rochiile office reprezintă o piesă esențială în...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social2 luni inainte

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Știrile Săptămânii