Connect with us

Afaceri

Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii

Publicat

pe

Succes Grup este o companie specializată în activități de presă și PR, software, consultanță, formare profesională, training, marketing și servicii foto-video.

O singură companie, cu o multitudine de servicii de succes special create pentru a face performanță.

Fie că aveți nevoie de un serviciu sau un pachet întreg avantajul principal este că beneficiați de experiența unei persoane numeroase, dornice de a avea rezultate de success.

În cazul soluțiilor complete – software, seo, marketing, consultanță, training, principalul avantaj este cel al tarifelor reduse și a unui singur contract și a unui contact care să eficientizeze activitățile.

Succes Grup se diferențiază de concurență prin faptul că oferă suport rapid în rezolvarea problemelor, gestionând eficient orice situație, ce poate avea un impact negativ asupra unei afaceri.  Când apare o problemă, se generează noi soluții de către experții Succes, în urma unei analize complete și competente.

Viziunea Succes Grup este cel mai bine reprezentată de cifre, de rezultate palpabile, de clienți întotdeauna satisfăcuți pe deplin, clienți care apoi devin parteneri de încredere și colaboratori pentru viitoare proiecte de succes. Garanția lucrului bine făcut nu este doar o metaforă în cadrul grupului, ea reprezintă însuși cartea de vizită cea mai valoroasă a companiei.

Serviciile de software development se bazează pe o structură puternică, un marketing proaspăt și tonic, menit să genereze idei astfel încât întreg procesul să fie orientat spre către un maxim de eficiență.

Pasiunea pentru tehnologie se regăsește în fiecare serviciu dedicat al companiei iar motivul principal în jurul căruia a luat naștere Succes Grup a fost crearea unui serviciu complex unitar menit să vină în ajutorul companiilor ce-și doresc un partener atunci când vine vorba să facă performanță.

Serviciile oferite de Succes Grup :

  • Servicii de consultanță GDPR.

 

  • Servicii de presă și PR – servicii integrate de creație, mass-media, creare content, consultanță specifică, organizare evenimente.

 

  • Social media – dezvoltăm conținut exclusiv și construim o legătură emoțională cu publicul.

 

  • Securitate integrată – analiza situației de Securitate existente – riscuri și vulnerabilități, testarea fizică a sistemului de Securitate actuală și multe altele.

 

  • Consultanță juridică – soluții strategice, consultanță fiscală, traduceri, resurse umane.

 

  • Reputation Management – monitorizarea mărcii, maximizarea publicității online, promovarea brandului.

 

  • Web Design – creare de conținut, optimizare, promovare, consultanță.

 

  • .. si multe altele!

 

Indiferent de nevoi, Succes Grup vine mereu în sprijinul tău, se asigură că afacerea ta primește toată îngrijirea și atenția necesară, satisfacția clientului fiind mereu o prioritate și un indicator de performață consacrat, care  este într-o dezvoltare permanentă.

Cultura si valorile Succes Grup, se bazează pe principii solide, comunicare și feedback constructiv, un plan bazat pe rezultate concrete și strategii noi atunci când este necesar.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Publicat

pe

De

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care au venit pe piață cu servicii dedicate companiilor. Mulți dintre voi nici nu ați crede că este posibil ca o companie să folosească orice altceva în afară de abonamente business, însă în ultimii ani, datorită dezvoltării internetului și automatizării, au apărut portaluri precum re-incarca.ro cu ajutorul cărora companiile pot face roada de la abonamente business la cartele PrePay foarte simplu.

Cea mai mare „teamă” a unei companii atunci când vine vorba despre cartele PrePay se leagă evident de momentul în care beneficiile expiră, și atunci când ele expiră nu este vorba despre un singur telefon ci despre poate peste 15-20 de dispozitive. Cine va sta să le încarce manual pe fiecare dintre ele? Ce se întâmplă dacă expiră beneficiile fix atunci când trebuie discutat cu un client important, sau este nevoie de comunicare continuă în cadrul unui proiect?

Ei bine, după cum spuneam mai sus, datorită automatizărilor, astăzi companiile pot utiliza cartele PrePay în regim foarte simplu cu ajutorul re-incarcare.ro. Nu trebuie să stea nimeni să încarce telefoane manual deoarece există serviciul numit reîncărcare simultană, iar neplăcuta situație a beneficiilor expirate poate fi evitată de asemenea cu ajutorul serviciului numit reîncărcare programată. O să discutăm despre fiecare dintre cele două servicii oferite de re-incarcare.ro firmelor…

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Reîncărcare SIMULTANĂ

Acest serviciu permite companiilor să reîncarce mai multe cartele PrePay simultan. Indiferent de operator, se pot achiziționa fără probleme o reîncărcare Vodafone, trei Orange și cinci Telekom în același timp. Procedura este una destul de simplă, reprezentantul companiei descarcă de pe site un tabel de comandă în care completează foarte clar numerele de telefon care trebuie reîncărcate, operatorii pentru fiecare dintre ele și, bineînțeles, valoarea reîncărcării (credit sau opțiuni cu minute și internet). După ce se trimite comanda către portal, se primește o factură proformă iar după ce se achită, în maxim 10 minute, toate telefoanele din companie vor fi reîncărcate cu beneficii. Totul este foarte simplu, foarte rapid, nu trebuie să piardă nimeni în firmă timp la fiecare final de lună pentru a reîncărca manual telefoanele.

orange prepay

orange prepay

Reîncărcare PROGRAMATĂ

Acest serviciu permite companiilor să folosească cartele PrePay în regim de abonament. Mai precis, o companie poate alege data la care toate cartelele PrePay folosite să fie automat reîncărcate prin intermediul re-incarcare.ro. Unele dintre motivele principale pentru care firmele nu renunță la abonamente este comoditatea și siguranța faptului că telefoanele nu devin inutilizabile dacă nu se ocupă cineva din firmă să le reîncarce. Ei bine, cu ajutorul serviciului de reîncărcare programată, companiile pot să stea liniștite, telefoanele lor nu vor mai fi puse niciodată în pericol, vor funcționa non stop, vor avea mereu beneficii active, exact ca la abonamente.

Acestea fiind spuse, rămâne de răspuns la o singură întrebare: mai merită pentru o companie să plătească abonamente business mult mai scumpe decât o simplă reîncărcare PrePay, atât timp cât există soluții mult mai ieftine? Să nu mai punem la socoteală faptul că în ziua de azi, cartela PrePay are mai multe beneficii decât un abonament, iar în cazul în care nu-ți mai permiți să reîncarci de 15 euro / lună, ai posibilitatea de a reîncărca cu valori mai mici, astfel încât telefoanele companiei să nu ajungă în situația de a deveni inutilizabile. Răspunsul este cât se poate de clar: nu mai merită investit în niciun timp de abonament atât timp cât poți folosi cartele PrePay,  mult mai ieftin și cu mult mai multe beneficii decât un abonament, fie el chiar și business.

Citeste in continuare

Afaceri

Care este prețul mediu al apartamentelor în diverse zone ale Bucureștiului?

Publicat

pe

Bucureștiul, capitala vibrantă a României, este renumită pentru diversitatea sa culturală, istoria bogată și oportunitățile economice. Oricine caută să cumpere sau să închirieze un apartament în acest oraș se confruntă cu o varietate de factori care influențează prețurile de pe piață. De la infrastructura dezvoltată la proximitatea față de zonele comerciale și culturale, până la gradul de dezvoltare și prestigiul cartierelor, există multe aspecte de luat în considerare atunci când vine vorba despre prețul unui apartament în diverse zone ale Bucureștiului. (mai mult…)

Citeste in continuare

Afaceri

Ce avantaje ai dacă alegi țigla metalică?

Publicat

pe

tigla-metalica

De multe ori neglijată pentru alte materiale de acoperiș, țigla metalică este totuși interesantă pentru acoperirea unui acoperiș, atât pentru construcții noi, cât și pentru lucrări de renovare, datorită caracteristicilor sale. Rezumam principalele avantaje ale placilor metalice în acest articol.

Caracteristicile țiglelor metalice

Fabricate sub formă de foi profilate din oțel galvanizat, această țiglă metalică Prahova era foarte des folosită pentru acoperirea clădirilor industriale. Însă astăzi, este din ce în ce mai răspândită pe construcțiile noi.

Pe piață se găsește în diferite grosimi, variind de la 0,35 mm la 0,5 mm. Pentru a se adapta la toate tipurile de acoperiș, panourile de țiglă metalică pot fi realizate pe măsură.

Vă rugăm să rețineți că acest tip de țiglă poate fi instalat numai pe acoperișuri cu o pantă de cel puțin 7°.

Care sunt avantajele plăcilor metalice?

Datorită caracteristicilor sale, țiglele metalice oferă multe avantaje ca acoperiș pentru casa ta.

  • Este rezistentă la apă

Cu țigla metalică, casa ta va fi complet protejată de zăpadă și ploaie. Aspectul neted și impermeabilitatea țiglelor permite evacuarea directă a apei de ploaie.

  • Rezistență bună

Țigla metalica este capabila să se adapteze la toate nivelurile de temperatură, chiar si la cele mai extreme. Prin urmare, este posibil să o instalezi pe acoperiș în orice regiune a României. În plus, va preveni incendiile pe acoperiș deoarece este incombustibilă.

De asemenea, reține că tabla lindab Prahova metalică are o rezistență foarte mare la rafale de vânt.

  • Durabilă

Cu o rezistență îndelungată, durata de viață a țiglelor metalice poate fi foarte lungă, cel puțin 50 de ani sau chiar până la 100 de ani daca sunt bine întreținute și montate în condiții optime.

  • Lejeritate

Țiglele metalice sunt foarte ușoare. De fapt, 1 m² cântărește aproximativ de 4 până la 6 ori mai puțin decât țiglele convenționale, pentru aceeași suprafață. Prin urmare, aceste țigle metalice sunt potrivite chiar și pentru cadre mai puțin solide cu puncte slabe.

  • Estetică

Sobrietatea sa permite ca țigla metalică să fie instalată pe multe stiluri de construcție. Plăcile metalice există în diferite game de culori pentru a se potrivi tuturor gusturilor. În plus, multitudinea de modele (ondulate, nervurate etc.) aduce o notă de modernitate.

  • Ușor și rapid de instalat

Datorită ușurinței lor, țiglele metalice sunt ușor de manevrat și, prin urmare, de montat. Cu toate acestea, este totuși recomandabil să apelezi la un profesionist pentru a le realiza instalarea. O țiglă instalată corect va dura mai mult.

Unele dezavantaje ale țiglelor metalice

Niciun material nu este perfect, prin urmare nici țiglele metalice nu sunt scutite de defecte.

Dintre dezavantaje, putem remarca:

  • Sensibilitate la coroziune: în fața expunerii la apă și vânt pe vreme rea, țiglele metalice vor tinde să se deterioreze. Această coroziune afectează doar aspectul estetic al plăcilor și nu performanțele acestora;
  • Izolație fonică slabă: ca majoritatea acoperișurilor metalice, țiglele sunt zgomotoase, mai ales când plouă. Vei putea auzi zgomotele apei sau impactul cu grindina. Cu toate acestea, este posibil să le izolezi pentru a reduce zgomotul.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment5 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

EvenimentO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

AfaceriO zi inainte

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro? Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care...

EvenimentO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata
Social2 zile inainte

Cum este sistemul educațional în Galați?

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru...

Eveniment6 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Social2 săptămâni inainte

Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din România privind drepturile femeilor și influența culturală a muzicii

În umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marchează Ziua Internațională a Femeii prin publicarea unui studiu comprehensiv care examinează percepțiile tinerelor...

Afaceri4 săptămâni inainte

Peleți Caraș Severin buni – căldura și eficiența livrate direct la tine acasă

Bine ai venit în universul confortului și al eficienței energetice, aici peleții de calitate  reprezintă cea mai accesibilă, versatilă și...

Social4 săptămâni inainte

Fisetul metalic care pune la adapost, la propriu si la figurat, intreaga firma!

Un fiset metalic este mai mult decat o simpla piesa de mobilier de birou. Vorbim despre un element esential pentru...

rochii mini rochii mini
Social1 lună inainte

Cum să porţi o rochie lungă, dacă eşti mică de înălţime

Pentru că nu toate suntem nişte adevărate Șarapova, super înalte, cu trupuri de top model, trebuie să găsim soluţii şi...

Administrație locală1 lună inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

Eveniment1 lună inainte

3 elemente care nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea de nunta

Organizarea nuntii presupune prezenta unui numar mare de invitati in cele mai multe dintre cazuri. Din acest motiv este necesara...

Eveniment1 lună inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

Eveniment1 lună inainte

Peste 15.000 de liceeni din București și din 9 județe participă la cea de-a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.”

La cea de-a IV-a ediție a programului „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” participă un număr total de 15.140 de elevi...

Eveniment2 luni inainte

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibilă și în magazinele din România

Deschizând era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvăluie noi experiențe Galaxy AI pentru toți, acum disponibile și în România București,...

Social2 luni inainte

Descoperă eleganța și rafinamentul la Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea: Destinația ta pentru haine de firmă

Recent deschis în Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion redefinește experiența cumpărăturilor de lux, aducând la îndemâna ta cele mai râvnite branduri...

rochii office rochii office
Social2 luni inainte

Eleganță la birou – cum să porți cu stil rochii office în fiecare zi, pentru a arăta cât mai profi

În fiecare dimineață, alegerea vestimentară pentru birou poate influența întregul ton al zilei. Rochiile office reprezintă o piesă esențială în...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social2 luni inainte

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Știrile Săptămânii