Connect with us

Exclusiv

Dansul politic da dureri de cap mai ales cand se „finalizeaza” cu excluderea din partid – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Cum de azi intrăm în Săptămâna Patimilor, ne-am decis să vă vorbim despre ceea ce a contat din primul moment pentru cei care s-au îngrămădit în a „ajuta” Asociația de proprietari MRS din Ploiești să devină una cu pământul: CALICIA LA BANII PROPRIETARILOR a celor doi vinovați direcți: administratorul Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel și președintele Asociației D’Artagnan Vlad „Minciunică” Socoleanu.

      Deoarece, încă de la început am dorit să analizăm situația nepărtinitori, astăzi vrem să mai facem o precizare pe care nu am subliniat-o până acum, dar care este foarte importantă. Expresia <peștele de la cap se împute> se aplică și în această situație, căci… indiferent de ce dorea Aramis să facă în calitatea lui de administrator, nu putea dacă nu era aprobat de președintele D’Artagnan .

Orice sumă a unui contract încheiat, orice punere în plată, orice ar însemna costuri este aprobat de președinte. Președintele „Minciunică” este cel ce și-a bătut joc de cei pe care îi conduce, ajutat fiind de administrator și, așa cum am arătat prin dovezi în episodul trecut, de ”apropiații lingăi„ din Comitetul executiv. Desigur, Comitetul și cenzorul aveau și ei de semnat si avizat toate aceste plăți… dar aplicarea Legii 196/2018 este, pe bună dreptate, pentru cei care o și citesc și doresc să nu fie prinși mințind, nu pentru „Minciunică”  și ai lui Cavaleri.

Vă puteți imagina că niciunul dintre Cavalerii Mesei Rotunde nu ar fi comentat de ce au dispărut adnotările lui Prâslea (acesta este membrul din C.E. ce încearcă să devină și el un Don Quijote, cu dorința de a conduce asociația) și de ce la proprietari a apărut „varianta îmbunătățită”!?

Situație tristă când te gândești că majoritatea proprietarilor consideră că apariția acestor membrii ai comitetului s-a făcut pentru interesul Asociației…

Da, am spus majoritatea și ne asumăm acest lucru cu dovezi. Vă oferim una de bun simț, care nu are nevoie de surse: dacă proprietarii se trezeau din starea de beatitudine și credeau pe cei 3 Don Quijote de la Mancha, care arătau pe lege ce se întâmplă la ei în condominium, mai erau aici acești spadasini cu tot cu cavalerii lor asociați după 3 ani la aceeași masă? Garantăm că nu!

Mai subliniem faptul că, cu toate că au existat dorințe și insistențe ca despre Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel  să îi pomenim și situațiile întâlnite în alte Asociații pe care le administrează la supraprețuri (cumva situații similare), până nu vor existe mai multe documente așa cum le publicăm pe cele de la MRS, atâta timp cât proprietarilor le este frică sau/și rușine să își apere banii și de ce nu, respectul de a nu fi considerați doar vite de muls, ne pare rău… dar nu vom avea de ce să ne implicăm.

A nu se înțelege că nu am face-o dar dorința schimbării trebuie să vina de la dvs., proprietarii. Caracatița găsită la această Asociație atestă tentaculele lungi și groase care există prin multele dovezi avute la probatoriu. Avem făcute 7 Ep. de investigații și mai sunt multe de verificat și de arătat.

Prin urmare, permiteți-ne să fim sinceri: suntem oricând alături de orice Don Quijote și luptăm alături de dvs. pentru aflarea adevărului, dar nu vom fi cei care vor duce lupta în locul dvs.!

Și asta pentru un simplu argument spus de la început: „ce pentru unii este mumă, pentru alții este ciumă”, ce servicii veți avea și cu ce oameni doriți să lucrați, dvs. veți decideți, nu noi!

Exemplul 14:   

În Ep.5  HALTE! de data trecută, am călători în timp la bunurile începuturi ale Asociației MRS Smart.

       Mult așteptatul calcul al celebrei sume de 150.000 euro pierduți de proprietari, câștigați de spadasinii noștri și ai lor prieteni, începe fix de atunci. Paroliști fiind, azi vă vom face calcului…

       Vom pleca de la lucruri știute de cei din această asociație, spuse de către Don Quijote de la Mancha Alfa, regăsite chiar în propunerile de data trecută pentru Adunarea generală a proprietarilor dar nu numai.

       Au fost următoarele propuneri pe care le vom analiza sub aspect pecuniar, de care am avut cunoștință înainte ca spadasinii să blocheze accesul proprietarilor la NOILE CONTRACTE ILEGALE semnate:

      – contract de administrare: actualmente asociația plătește aprox. 20.000 lei/lună. În A.G.P. din 2022 s-a propus de Don Quijote de la Mancha Alfa  administrator cu 5000 lei. Prin urmare 15.000 lei erau salvați/lună.

      – contract de odorizante: aprox. 3000 lei/lună, propunerea a fost eradicarea lor, unde sunt destui care nu le doresc, dar le e frică să vorbească. Desigur, ca nu miroase nimic pe hol, pereții sunt murdari, loviți, etc… dar știți vorba despre prostul fudul…. Alți 3000 lei salvați.

      – contractul de mandat al președintelui plătit și așa ilegal cu 6500 lei. Cum „Minciunică”  este un zero în ceea ce privește cunoștințele de președinte… considerăm oportun ca 0 să fie și suma de bani cu care să fie remunerat. Plus că și-a atribuit banii singur. Deci, alți 6500 lei salvați.

      – Contractul de curățenie, susținut chiar de Comitet în A.G.P. „că nu au ales unul de 3000 lei căci e prea puțin și din calculul Comitetului nu se poate face treaba la banii ăștia”.(Ne asumăm hilaritatea informațiilor, pe care vă asigurăm că sunt reale – aceasta este scuza pentru care ei nu au ales un așa contract ieftin). Prin urmare au calculat cu integrală de 1… și cei din Comitet conduși de D’Artagnan Mincinosul și Prâslea nu doar au propus, dar și au aprobat de unii singuri (amintiți-vă de plafonul Comitetului de a lua decizii pentru sume de 3000 lei, per eveniment) un contract de… 20.000 lei/lună.

      Ținând cont că pe spațiu verde au fost doar câteva strângeri de frunze, fără toaletare decât 2 ori pe an… în anul al treilea al existenței lor, cei din Asociație putea strânge de aici 17.000 lei. Garantat că la 6000 lei aveau și greblarea spațiilor asigurată, dar nu cu asemenea oameni la conducere. Prin urmare, punem câștigul să fie echitabil cu 15000 lei/lună.

       Acum facem calculele: 15.000+ 3000+ 6500+ 15.000= 39.500 lei/lună salvați, adică 7900 euro. Rezultă 94.800 euro pe an salvați la această asociație… sau dați de pomană la prieteni, după cum preferați dvs. Având în vedere că ei au 3 ani… și la Asociație din 3 blocuri au devenit 7… considerăm că cei 150.000 euro pierduți sunt REALI, chiar prea PUȚINI considerați:

           NOTA REDACȚIEI: Nu am luat în considerare mici „contracte” inexistente dar lunar plățile… contracte de 250 lei – Afilierea la AAPP-ul lui  Athos muschetarul, plăți către constructorul MRS, etc… DAR NICI alt mare contract controversat de peste 25000 lei/lună…„ paza” cu bătrânei ai Asociației MRS Smart…

      Din informațiile noastre populație condominiului este tânără dar probabil cultura Hipster-ilor îi face să fie doar bătăioși pe Instagram… având nevoie de bătrânei cu armată să se simtă în siguranță.

      Indiferent din ce motiv, acel contract… cât și variante la el, NU a fost discutat în calcul.

      Deci, minim 5000 euro rămân în discuție pe lună, oricând…

      Gândindu-ne la acești bani „donați” muschetarilor noștri și prietenilor lor… nu putem să nu ne pară rău de unii dintre acești proprietari care meritau altceva. Sau pur și simplu alte activități. Sunt totuși 150,000 euro!!!

      Aceste calcule au fost aduse la cunoștința proprietarilor încă de la început de 2 dintre Don Quijote de la Mancha, dar…

     Pentru că este totuși o perioadă sfântă(pentru cei care plătesc și se roagă să vină cineva să oprească robinetul dar și pentru cei care sunt plătiți și se roagă să continue asta cât mai mult) astăzi ne oprim aici, cu toate că am promis să vorbim și despre adunările generale ale proprietarilor…

Dar nu e grabă, oricum președintele Mincinosul D’Artagnan. nu caută să își piardă banii dați de proprietarii naivi… și se face că se caută de ouă… pascale în această perioadă și nu știe ce trebuie să facă.

Vom reveni noi cu amănunte…

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

  Vă mulțumim pentru asta și ne-am gândit să vă cerem sprijinul, căci puterea presei este puterea poporului, în final.. dacă nimeni nu ne-ar citi, nu am însemna nimic: dacă empatizați cu ale noastre concluzii și cu expunerea acestora, cu poveștile spadasinilor noștri, vă rugăm SĂ DAȚI LIKE ȘI SĂ REPOSTAȚI ARTICOLELE CARE V-AU PLACUT.

Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm.

 ATTAQUE! (Cristina T.).

https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Minți „luminate” de întunericul provocat de scurtcircuitul neuronal!/Trăiască abuzurile, trăiască abuzatorii

Prahova Mea

Publicat

pe

S-a scurs aproape un an de când agentul de poliție Cănărău Ioan a fost abuzat chiar în sediul Poliției Roman de către fostul polițist Bodron Neculai!
Ofițerul, la vremea respectivă locțiitor al șefului Poliției Roman, l-a amenințat cu acte de violență pe agentul de poliție care a pornit dispozitivul din dotare de tip body-worn camera tocmai pentru a dovedi comportamentul ilegal al șefului său!
Ce credeți că s-a întâmplat?
Polițistul hărțuit și abuzat a fost sancționat disciplinar pentru că a folosit camera video în sediul poliției!
În fotografii îi vedem pe ofițerul de poliție care a făcut cercetarea, Scms. Alexa Dănuț și pe cel care a aplicat sancțiunea, nimeni altul decât șeful IPJ Neamț, cms. Șef Osoianu Mihai Iulian, următoarea țintă a ministrului Predoiu!!!
Cei doi ofițeri transmit public mesajul că dacă polițiștii sunt utragiați, abuzați, hărțuiți de către șefi în sediile unităților de poliție n-au voie să folosească camerele video din dotare!
Adică șefii pot face orice, pot amenința polițiștii, îi pot lovi, etc, fără să pățească nimic.
Prostimii îi este interzis să probeze acțiunile ilegale ale celir care se cred proprietari de plantații tocmai cu dispozitivele de înregistrare video cu care sunt dotați! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

SocialO zi inainte

Cele mai motivaționale citate și mesaje cu sens profund

44 citate și mesaje motivaționale pentru succes în viață Fiecare persoană, indiferent de profesie, poate să nu aibă impulsul de...

Eveniment4 zile inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

EvenimentO săptămână inainte

THE GUY ARTS MEDIA: Povestea Vizuală a Iubirii

Fiecare nuntă este o poveste de dragoste unică, iar Madalina și Adelin, cei doi artiști vizuali din Galați, transformă aceste...

EvenimentO săptămână inainte

Cosmin Solomon Foto Video: Echipa Profesionistă pentru Nunta Ta

Nunta este un moment cu adevărat special în viața fiecărui cuplu, iar pentru a vă asigura că această zi magică...

EvenimentO săptămână inainte

TRIF EVENTS: Creând Cu Pasiune Nunta Visurilor Tale

Ziua nunții tale este un moment plin de emoție și visare, iar la TRIF EVENTS suntem aici pentru a transforma...

stiri azi din brasov stiri azi din brasov
Social2 săptămâni inainte

BrasovAzi.ro – O sursă esențială de știri și informații pentru turiști și brașoveni

BrasovAzi.ro este sursa esențială de știri și informații pentru toți locuitorii Brașovului. Cu acoperirea noastră amplă, vei fi la curent...

Social2 săptămâni inainte

Ședința Foto de Crăciun: Capturând Magia Sarbatorilor cu Fotograf Alex Pasarelu

Experimentați Magia Crăciunului la Studio Foto Craciun Bucuresti Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, un moment...

Rochie midi Rochie midi
Social3 săptămâni inainte

Rochie Midi galbenă cu buline

O rochie midi cu buline este o piesă vestimentară ce emană rafinament și stil, menită să fie mereu la modă...

Eveniment3 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Social3 săptămâni inainte

Sistemele antiincendiu – o modalitate eficienta de a-ti proteja locuinta

In ultimul deceniu, tehnologia a avansat din ce in ce mai mult, aspect sesizabil in toate domeniile. Atunci cand vine...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL a prezentat cele mai noi și inovatoare produse ale companiei, consolidându-și poziția de top în domeniul tehnologic

 TCL a vorbit despre cele mai recente upgrade-uri ale companiei, cea mai recentă tehnologie QD-Mini LED, noi dispozitive care susțin...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Ecografia 5D Ecografia 5D
Social4 săptămâni inainte

Ecografia 5D – beneficiile acestei tehnologii revoluţionare

În ultimul deceniu, domeniul medical s-a bucurat de o evoluţie remarcabilă. La momentul actual, viitorii părinţi au oportunitatea de a...

Skincare Skincare
Social4 săptămâni inainte

5 pași pentru o rutină corectă de skincare

A avea doar produse de îngrijire a pielii de calitate nu este suficient. Înainte de a investi în produse de...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social1 lună inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Eveniment1 lună inainte

TCL câștigă trei premii la EISA Awards 2023-2024, inclusiv premiul pentru cel mai bun televizor Home Theater Mini LED 2023-2024

 Aceste premii prestigioase consolidează poziția TCL de lider în domeniul tehnologiei de display București, 22 august 2023. Poziția TCL de lider...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Știrile Săptămânii