Connect with us

Exclusiv

Rezistența Națiunii Creștine – Comisarul de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

România este țara cu spiritul creștin și național extrem de puternic. De fapt, națiunea română s-a format în jurul ortodoxiei, care a fost temei și scut pentru formarea și rezistența națiunii.
Liderii Europei în frunte cu Merkel și omul Suprastatalelor, Macron, își doresc o Europă fără state, o Federație condusă politic de Germania. Nu o Europă a Națiunilor, ci Statele Unite ale Europei, cu un singur conducător, o singură țară care să-și impună cultura și Civilizația; Da, este vorba de Germania, care în felul acesta se gândește să câștige Al Treilea Război prin care să comducă toată Europa. Macron este doar pionul Suprastatalelor în acest război.
Vorbim deci de o Europă Suprastatală, de fapt o Europă fără State, O Europă a Statelor transformate în regiuni. Vă sună cunoscut? Să mergem mai departe:
Inclusiv Germania este un pion, hegemonia Germaniei în Europa, de dara aceasta este un mijloc, nu un scop. Și atunci care este Scopul?
Suprastatalele sau Supranaționalele sau Corporațiile sau Multinaționalele, pur și simplu se împiedică în procesul de Globalizare și uniformizare a pieței de consum de state și națiuni. O Europă fără State și Națiuni, este o Europă Suprastatală.
Suprastatal = Suprastatal, practic este același termen. Europa Federativă, adică Europa Suprastatală este Europa Suprastatalelor, adică a Coroprațiilor. Toată această îmtreagăv poveste, a formării Europei Suprastatale, este de fapt un război în care puterea economică și politică să se concentreze în mâna câtorva oameni. Un vis vechi.
Cel mai mare pericol în calea acestei expansiuni sunt: Statul, Națiunea, Creștinismul, dar mai ales…Ortodoxia.
Să le luăm pe rând:
Conceptele de State și Națiuni sunt desființate sistematic de filosofi apologeți ai Suprastatalelor, ne sunt prezentate zilnic ca fiind perimate. Inclusiv Politic, zilnic suntem asaltați de la Bruxelles cu ideea diminuării rolului și desfințării Națiunilor, primul pas pentru desființarea Statelor. Politicieni români vânduți, sunt apologeți ai acestei teorii, imitând și copiind discursurile lui Merkel, Macron, Junker, etc. Cel mai cunoscut este Iohannis, a cărui principală sarcină este aceea de a slăbi Națiunea Română și Statul Român.
Mai rămâne Creștinismul. In Europa sunt două metode de atac asupra Creștinismului: Omul Demiurg, Inginerul Social sau Societatea Deschisă, ca și organizare Socială, și aducerea masivă de musulmani sau islamiști pentru lovirea în temelie a Creștinismului. Sunt locuri în Franța, de exemplu, în care Creștinismul a dispărut cu totul. In planul omului Demiurg, în afara lui Dumnezeu, se înscrie și promovarea cu obstinație, de la desenele animate pentru copii, a LGBT, prezentată ca formă de libertate și exprimare a Drepturilor Omului, în realitate nefiind altceva decât un mijloc de control și „Decreștinizare”, procesul cel mai intens promovat în Europa, viitoare Suprastatală.
In interiorul Creștinismului, Ortodoxia, cu Tradițiile și Specificul Său, sunt piatra cea mai tare, formează bastionul ultim de apărare a Creștinătății. In România, Națiunea Română este formată indisolubil în jurul și împreună cu Ortodoxia.
Slăbirea Ortodoxiei și a Națiunii Române a devenit un scop fundamental al politicii de Deznaționalizare și de Decreștinizare a liderilor Europei ce se dorește Suprastatală; cum lucrul acesta nu-i foarte simplu de făcut, singurul instrument ce poate fi folosit este URA.
Pe de o parte, Ura directă, împotriva Bisericii, a Preoților, pe care o găsiți în toate manifestările Haștagienilor și a promotorilor Societății Deschise; Imagini cu preoți cu Mercedes, Înalți Prelați chemați la DNA, atacul împotriva construirii bisericilor, în comparație cu școlile și spitalele, de exemplu, preoți prezentați ca homosexuali, etc, etc, sunt doar părți ale acestui atac.
Pe de altă parte, atacul direct asupra Bisericii nu este de ajuns, și s-a dovedit a fi ineficient, cel puțin până acum. Trebuia un atac mult mai puternic și perfid, care să cultive Ura, ca element fundamental de slăbire a nătiunii Creștine Ordodoxe Române.
Cultivarea Urii a devenit principala politică de slăbire a Națiunii Române și a Ortodoxiei. Ura este opusul iubirii propăvâduite de ortodoxie și de creștinism în general. Pentru a fi ușor propăvăduită, sunt folosite cele două valori fundamentale ale omenirii:
Libertatea și Dreptatea.
Ura este cultivatâ în numele Libertății și Dreptății, ceea ce generează o confuzie nemaîntâlnită în Societatea Românească și divide profund Societatea.
Ideea ce se încearcă a se promova este aceea că națiunea și ortodoxia, perimate fiind, limitează libertatea și dreptatea socială, ba acționează și împotriva lor. De aici până la Revoltă Socială nu mai este decât un pas.
Despre actorii cultivării urii în Societatea Românească, dar și despre ce este de făcut, în postările viitoare.
PS: Personal susțin, așa cum am scris de nenumărate ori, o Europă a Națiunilor, nu o Europă Federativă, pe care am descris-o mai sus, așa că acuzația că unii dintre noi am fi Euro-sceptici nu „ține”
PS 1: Îmi cer scuze pentru prezentarea simtetică a argumentațiilor care seamănă mai mult cu o prezentare de concluzii, dar spațiul limitat mă obligă la o astfel de abordare. Este clar că trebuie să construiesc și un blog, pentru a detalia argumentele și concluziile. (Gelu Visan – P.M.P.).

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Israelienii, către Viorica Dăncilă: „Ne-aţi încălzit inimile!”

Publicat

pe

De

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a felicitat-o duminică seară pe Viorica Dăncilă, premierul României, pentru continuarea procedurilor în scopul mutării sediului Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

„O felicit pe prietena mea Viorica Dăncilă, premierul României, în legătură cu anunţul făcut la AIPAC (Comitetul pentru Afaceri Publice Americano-Israelian) că va acţiona în sensul finalizării procedurilor necesare pentru a deschide Ambasada României la Ierusalim”, a transmis Benjamin Netanyahu pe contul de Twitter al Biroului prim-ministrului Israelului.

De asemenea, Benjamin Netanyahu i-a mulţumit „prietenului” său, preşedintele din Honduras, Juan Orlando Hernández, „pentru anunţul deschiderii imediate a unei misiuni diplomatice la Ierusalim care se va ocupa de afacerile comerciale, ca prim pas spre transferarea Ambasadei Hondurasului la Ierusalim”.

Și ministrul israelian al Educaţiei, Naftali Bennett, liderul formaţiunii Noua Dreaptă, i-a mulţumit duminică premierului Viorica Dăncilă pentru decizia privind mutarea sediului Ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, relatează site-ul IsraelNationalNews.com.

„Îi mulţumesc premierului Viorica Dăncilă din România! Ierusalimul este inima poporului evreu şi ne-aţi încălzit inimile astăzi!”, a transmis Naftali Bennett prin Twitter.

„Întreaga lume trebuie să se alăture şi să recunoască oraşul Ierusalim ca fiind capitala Israelului!”, a precizat Naftali Bennett.

La rândul său, Ambasada Israelului la Bucureşti o felicită pe Viorica Dăncilă după anuntul privind mutarea Ambasadei României la Ierusalim.

„Ambasada Statului Israel o felicită pe doamna premier Dăncilă pentru declaraţiile făcute astăzi (duminică – n.r.) la Conferinţa AIPAC de la Washington. Ne exprimăm speranţa ca, în viitorul apropiat, Ambasada României să se mute la Ierusalim, capitala eternă a Israelului”, se arată într-o declaraţie a reprezentanţei diplomatice transmisă duminică presei. (I.R.).

 

Citeste in continuare

Eveniment

Grenadă aruncată în curtea Consulatului Rusiei la Atena

Publicat

pe

De

O grenadă a fost aruncată vineri dimineaţa în curtea Consulatului Rusiei la Atena, însă nu a explodat, a anunţat poliţia greacă, relatează AFP.

Zona în care se află consulatul, într-un cartier de la periferia Atenei – Halandri -, a fost izolată rapid, iar la faţa locului au fost trimişi genişti, a anunţat un oficial. Atacul a fost comis către ora locală 4.00 (şi ora României), în timp ce consulatul rus era închis.

Grenada nu a explodat şi nu a fost rănit cineva. (R.C.).

 

Citeste in continuare

Administrație locală

Ministrul Sănătății și canabisul: Ar fi „un lucru bun”!

Publicat

pe

De

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, spune că legalizarea canabisului ar fi un „lucru bun”, susținând că a fost cerută de pacienți și de rudele pacienților cu boli rare și cu afecțiuni oncologice.

O întâlnire a comisiei privind legalizarea consumului de canabis a avut loc marți la minister, la care au participat și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți, a spus Sorina Pintea miercuri seară, la România TV.

”Asociația de pacienți cere introducerea unui medicament deoarece canabisul medicinal este un medicament folosit pentru a trata pacienții cu boli rare și pacienți cu afecțiuni oncologice. Deci se cer tot mai mult discuții pe această temă și introducerea acestui medicament ca legal în România. Am construit această comisie de specialiști în primul rând pentru a putea preciza foarte clar diagnosticele care se pretează la un asemenea tratament”, a spus ministrul Sănătății.

Ea a anunțat că va urma încă o întâlnire ”mai punctuală, în sensul că vom lua niște decizii mai concrete”.

Pintea consideră că legalizarea canabisului ar fi ”un lucru bun”, cel medicinal fiind utilizat atât în Canada cât și în Germania pentru efectele sale benefice în special pentru pacienții cu boli oncologice în fază terminală sau pentru cei cu boli rare, cum este epilepsia. De asemenea, ministrul a respins categoric suspiciunea potrivit căreia ar fi legalizate, astfel, drogurile, și a spus că singurii beneficiari ai legalizării canabisului ar fi exclusiv pacienții.

”Există și în acest moment medicamente de tipul stupefiantelor care sunt utilizate pentru pacienții cu anumite patologi. Nu vă imaginați că Ministerul Sănătății va lua singur această decizie. Va discuta și cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, cu reprezentanți ai Ministerului de Interne (…). Dar până la urmă trebuie să începem să discutăm. Există niște propuneri în acest sens, există soluții pentru pacienții cu anumite patologii, deci trebuie să luăm în considerare orice opinie pertinentă”, a mai spus Sorina Pintea.

Anterior, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat miercuri că, în România, canabisul ar putea fi legalizat pentru folosirea sa în scopuri medicinale, așa cum se practică pe plan european, și că subiectul ar fi fost discutat în cadrul unei comisii din Ministerul Sănătății.. El a mai spus că nu este momentul unei dezbateri pentru utilizarea canabisului în scop recreațional. (I.R.).

 

Citeste in continuare
Advertisement

Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment16 ore inainte

Israelienii, către Viorica Dăncilă: „Ne-aţi încălzit inimile!”

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a felicitat-o duminică seară pe Viorica Dăncilă, premierul României, pentru continuarea procedurilor în scopul mutării sediului...

Eveniment3 zile inainte

Grenadă aruncată în curtea Consulatului Rusiei la Atena

O grenadă a fost aruncată vineri dimineaţa în curtea Consulatului Rusiei la Atena, însă nu a explodat, a anunţat poliţia...

Administrație locală5 zile inainte

Ministrul Sănătății și canabisul: Ar fi „un lucru bun”!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, spune că legalizarea canabisului ar fi un „lucru bun”, susținând că a fost cerută de pacienți...

Administrație locală6 zile inainte

Cât de eficiente sunt programele sociale pentru elevi

Programele sociale și politicile axate pe sprijinirea materială a familiilor dezavantajate, aflate în imposibilitatea de a-și susține financiar copiii în...

Eveniment7 zile inainte

Butoiul cu pulbere din Balcani

Protestele împotriva președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic au atins cea mai mare intensitate de la izbucnirea lor, în noiembrie 2018. Mai...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Orban și laudele în formă continuată…

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi că liberalii au cea mai puternică listă pentru PE, numindu-l pe Rareş Bogdan,...

Administrație locală2 săptămâni inainte

START în cursa pentru înlocuirea lui Augustin Lazăr

Ministerul Justiţiei a anunţat că a declanşat procedura de selecţie pentru numirea noului procuror general al României. Procedura se desfăşoară...

Administrație locală2 săptămâni inainte

De ce a revocat Curtea de Apel Ploieşti arestarea preventivă a lui Ghiţă

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti, instanţă care săptămâna trecută a revocat ultimul mandat de arestare preventivă emis pe numele lui...

Eveniment2 săptămâni inainte

Țara asaltată de danileți

Parcă ar fi înnebunit lupul cînd a auzit de Justiție ca de un miel în pericol. Vestea s-a dus ca...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Cum l-a botezat Dragnea pe Iohannis

Liviu Dragnea l-a numit duminică pe Klaus Iohannis „leneșul de la Cotroceni”, într-un atac pe tema bugetului. Dragnea a declarat,...

Eveniment2 săptămâni inainte

Antena 3: Al treilea dosar va bubui „în curând”

Jurnalista Antenei 3 Adina Anghelescu a afirmat, referindu-se la învinuirea Laurei Codruța Kovesi la Secția de investigare a magistraţilor de joi,...

Eveniment3 săptămâni inainte

SCRISOAREA lui Toader către Financial Times: ”Codruța Kovesi nu ar trebui numită…”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a trimis o scrisoare cunoscutei publicații financiare Financial Times în care spune că ”nu are nimic personal...

Eveniment3 săptămâni inainte

„Kovesi va avea soarta Brexitului”?

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană afirmă marți că, în urma unor discuții pe care le-a avut cu diferiți eurodeputați despre votul...

Exclusiv3 săptămâni inainte

Două tabere din SRI luptă pentru un post de președinte

O postare extrem de interesantă a fost lansata în social media. Ea pare că aparține unui cunoscător din interior a...

Administrație locală3 săptămâni inainte

Vai de jurnalismul Andreei Esca!

Aşa cum a evoluat presa în ultimul deceniu şi ceva, era normal să se ajungă şi pe fundul bălţii puturoase...

Administrație locală3 săptămâni inainte

Dragnea, tradat de Nica pentru Kovesi!

Socul resimtit de Liviu Dragnea si nucleul dur al actualei guvernari in urma victoriei Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE...

Eveniment4 săptămâni inainte

Presa germană: A reușit SRI din România să infiltreze Oficiul Procurorului UE?

Cine a câștigat runda din Parlamentul European din lupta pentru șefia noului Oficiu al Procurorului European? În opinia lui Oliver...

Eveniment4 săptămâni inainte

Ce nu s-a văzut la TV la audierea Laurei Codruța Kovesi

Mulți membri plini ai Comisiei CONT care a dat votul marți seară pentru procurorul șef european au lipsit, iar europarlamentarii...

Știrile Săptămânii