Connect with us

Exclusiv

Rezistența Națiunii Creștine – Comisarul de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

România este țara cu spiritul creștin și național extrem de puternic. De fapt, națiunea română s-a format în jurul ortodoxiei, care a fost temei și scut pentru formarea și rezistența națiunii.
Liderii Europei în frunte cu Merkel și omul Suprastatalelor, Macron, își doresc o Europă fără state, o Federație condusă politic de Germania. Nu o Europă a Națiunilor, ci Statele Unite ale Europei, cu un singur conducător, o singură țară care să-și impună cultura și Civilizația; Da, este vorba de Germania, care în felul acesta se gândește să câștige Al Treilea Război prin care să comducă toată Europa. Macron este doar pionul Suprastatalelor în acest război.
Vorbim deci de o Europă Suprastatală, de fapt o Europă fără State, O Europă a Statelor transformate în regiuni. Vă sună cunoscut? Să mergem mai departe:
Inclusiv Germania este un pion, hegemonia Germaniei în Europa, de dara aceasta este un mijloc, nu un scop. Și atunci care este Scopul?
Suprastatalele sau Supranaționalele sau Corporațiile sau Multinaționalele, pur și simplu se împiedică în procesul de Globalizare și uniformizare a pieței de consum de state și națiuni. O Europă fără State și Națiuni, este o Europă Suprastatală.
Suprastatal = Suprastatal, practic este același termen. Europa Federativă, adică Europa Suprastatală este Europa Suprastatalelor, adică a Coroprațiilor. Toată această îmtreagăv poveste, a formării Europei Suprastatale, este de fapt un război în care puterea economică și politică să se concentreze în mâna câtorva oameni. Un vis vechi.
Cel mai mare pericol în calea acestei expansiuni sunt: Statul, Națiunea, Creștinismul, dar mai ales…Ortodoxia.
Să le luăm pe rând:
Conceptele de State și Națiuni sunt desființate sistematic de filosofi apologeți ai Suprastatalelor, ne sunt prezentate zilnic ca fiind perimate. Inclusiv Politic, zilnic suntem asaltați de la Bruxelles cu ideea diminuării rolului și desfințării Națiunilor, primul pas pentru desființarea Statelor. Politicieni români vânduți, sunt apologeți ai acestei teorii, imitând și copiind discursurile lui Merkel, Macron, Junker, etc. Cel mai cunoscut este Iohannis, a cărui principală sarcină este aceea de a slăbi Națiunea Română și Statul Român.
Mai rămâne Creștinismul. In Europa sunt două metode de atac asupra Creștinismului: Omul Demiurg, Inginerul Social sau Societatea Deschisă, ca și organizare Socială, și aducerea masivă de musulmani sau islamiști pentru lovirea în temelie a Creștinismului. Sunt locuri în Franța, de exemplu, în care Creștinismul a dispărut cu totul. In planul omului Demiurg, în afara lui Dumnezeu, se înscrie și promovarea cu obstinație, de la desenele animate pentru copii, a LGBT, prezentată ca formă de libertate și exprimare a Drepturilor Omului, în realitate nefiind altceva decât un mijloc de control și „Decreștinizare”, procesul cel mai intens promovat în Europa, viitoare Suprastatală.
In interiorul Creștinismului, Ortodoxia, cu Tradițiile și Specificul Său, sunt piatra cea mai tare, formează bastionul ultim de apărare a Creștinătății. In România, Națiunea Română este formată indisolubil în jurul și împreună cu Ortodoxia.
Slăbirea Ortodoxiei și a Națiunii Române a devenit un scop fundamental al politicii de Deznaționalizare și de Decreștinizare a liderilor Europei ce se dorește Suprastatală; cum lucrul acesta nu-i foarte simplu de făcut, singurul instrument ce poate fi folosit este URA.
Pe de o parte, Ura directă, împotriva Bisericii, a Preoților, pe care o găsiți în toate manifestările Haștagienilor și a promotorilor Societății Deschise; Imagini cu preoți cu Mercedes, Înalți Prelați chemați la DNA, atacul împotriva construirii bisericilor, în comparație cu școlile și spitalele, de exemplu, preoți prezentați ca homosexuali, etc, etc, sunt doar părți ale acestui atac.
Pe de altă parte, atacul direct asupra Bisericii nu este de ajuns, și s-a dovedit a fi ineficient, cel puțin până acum. Trebuia un atac mult mai puternic și perfid, care să cultive Ura, ca element fundamental de slăbire a nătiunii Creștine Ordodoxe Române.
Cultivarea Urii a devenit principala politică de slăbire a Națiunii Române și a Ortodoxiei. Ura este opusul iubirii propăvâduite de ortodoxie și de creștinism în general. Pentru a fi ușor propăvăduită, sunt folosite cele două valori fundamentale ale omenirii:
Libertatea și Dreptatea.
Ura este cultivatâ în numele Libertății și Dreptății, ceea ce generează o confuzie nemaîntâlnită în Societatea Românească și divide profund Societatea.
Ideea ce se încearcă a se promova este aceea că națiunea și ortodoxia, perimate fiind, limitează libertatea și dreptatea socială, ba acționează și împotriva lor. De aici până la Revoltă Socială nu mai este decât un pas.
Despre actorii cultivării urii în Societatea Românească, dar și despre ce este de făcut, în postările viitoare.
PS: Personal susțin, așa cum am scris de nenumărate ori, o Europă a Națiunilor, nu o Europă Federativă, pe care am descris-o mai sus, așa că acuzația că unii dintre noi am fi Euro-sceptici nu „ține”
PS 1: Îmi cer scuze pentru prezentarea simtetică a argumentațiilor care seamănă mai mult cu o prezentare de concluzii, dar spațiul limitat mă obligă la o astfel de abordare. Este clar că trebuie să construiesc și un blog, pentru a detalia argumentele și concluziile. (Gelu Visan – P.M.P.).

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Cine refuză să muncească rămâne fără ajutorul social!

Publicat

pe

De

Legea prin care românii pierd ajutorul social dacă refuză un loc de muncă sau dacă refuză să se prezinte la târgurile de joburi organizate de autorităţile locale a fost promulgată, miercuri, de preşedintele Klaus Iohannis.

În forma actuală a Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, dreptul la ajutorul social încetează după refuzul repetat de 3 ori al unui loc de muncă oferit și/sau de a participa la serviciile pentru stimularea ocupării forței de muncă și de formare profesională. În cazul unui singur refuz, plata ajutorului doar se suspendă.

 

Citeste in continuare

Administrație locală

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00 !

Publicat

pe

De

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon al Ligii A de Minifotbal,  sâmbătă, 21 iulie 2018, de la ora 19.00, pe terenul Academiei de Minifotbal Strejnic, cu ocazia unui meci amical împotriva Campioanei Mondiale la fotbal – Naționala Artiștilor, selecționata antrenata de ploieșteanul Daniel Chirita!

Partida va fi arbitrată de frații Piciu, Gabriel și Laurentiu acceptând fără a sta prea mult pe gânduri propunerea venită din partea lui Gabriel Georgescu. Alegerea făcută de acesta vine în urma prestației bune pe care au avut-o cei doi frați la Sibiu, atat în cadrul Cupei României, fiind remarcați și apreciați chiar de președintele Federației Romane de Minifotbal, Ioan Onicas, cât și la nivel local , acolo unde cei doi arbitrii sunt în topul celor mai apreciați cavaleri ai fluierului  !

Pentru MFC Ploiești ar fi al doilea amical de gală , după ce, înaintea sezonului 2017-2018, la București, pe terenul BSP Arena, băieții antrenați de Gabriel Georgescu au întâlnit echipa Pronostic Sportiv, ce îi avea în lot pe uefantasticii Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Gigel Coman, Mirel Radoi și alte nume cunoscute din fotbalul romanesc.

Pentru Naționala Artiștilor vor evolua împotriva MFC-ului : Ghedi Kamara, Danut Lupu , Daniel Chirita, Alexandru Chirita și alți jucatori surpriza pe care organizatorii nu au vrut sa ii divulge !

 

Citeste in continuare

Administrație locală

Ursii polari il ameninta cu moartea pe Rares Bogdan

Publicat

pe

De

Si eu, si colegul meu Razvan Boanchis, in nenumarate randuri am incercat sa-l lamurin pe Rares Bogdan ca nu-l urmareste nici dracu‘, asa cum credea el. Sau poate voia sa fie urmarit, ca sa se mai bage in seama cu ceva.

Nimeni nu vrea sa-l omoare pe regizorul prostiei. Vrea doar sa-si sufle nasul in batista lui de la piept

I-am mai spus, ca sa-l calmam, ca securistii nu se deghizeaza in frapiere la Athénée Palace si nici in scrumiere nu stau ascunsi. In special aia care poarta 46 la pantofi, pentru ca nu le incap picioarele.

Si calul ce a spus?

Micutul maestru nu a inteles insa nimic si si-a depanat in continuare tragedia adaptarii la Calea Victoriei, despre care nu cred ca stie de ce se numeste asa. Dom’le, pomu’ si securistu’. Pana si calul pe care sta in sa Regele Carol I are moaca de securist, ia priviti-l mai cu atentie. Nu stiu cum de n-a sesizat epilatul baron de Manastur, ca ne trantea o emisiune si cu sereisti de rit vechi mascati in cai numai ca sa-l supravegheze pe el. Ba cred ca ar fi adus si calul in platou si l-ar fi dat pe mana lui Oreste, ca sa-l descoasa metempsihotic despre origini si potcoave.

Fara subiecte

Cred, totusi, ca Rares -frumos nume, impune si imi aduce aminte de boul bunicului meu, il chema la fel ca pe el – ar trebui supravegheat, din moment ce numai lui i se intampla toate nenorocirile. Acum e vorba de Rares patriotul, nu de bou. Prima nenorocire s-a numit Realitatea TV. Apoi „Jocuri de putere”, care duce audienta sub Taraf TV.  A treia nenorocire este ca, in general, nu are subiecte si, in special, nu are subiecte. A patra nenorocire este ca Denise Rifai nu il are invitat in emisiunea ei, ca sa mai faca si lumea diferenta intre ei. Chiar, Bogdane, tu de ce nu ai sani asa de bine crescuti?

Ochii la Kretulescu, fiule!

Ultima nenorocire este ca cineva il ameninta cu moartea. Pe el, Craisorul ajuns in Bucuresti – am mai spus, dar cred ca nu a inteles – dintr-o greseala a Mersului Trenurilor. Nu se stie de ce il ameninta. Cica lista ar fi lunga, zice Rares, dar cremenalul il lasa pe el la sfarsit, ca trofeu suprem. Ba, da’ ce gusturi proaste mai are si ala! Mi se pare fake news, ca si stirea cu ordonanta de amnistie si gratiere. Sa faca cineva ceva, ca sa nu mai cred ca si asta tot de aici e plecata. Acum, pe bune, daca ma uit atent peste tara, doar ursii l-ar putea ameninta cu moartea. Razvan Boanchis sigur ar spune ca ursii Panda. Eu nu cred. Mai degraba ursii polari de pe Calea Victoriei, deghizati in Biserica Kretulescu. (Valentin Boeru).

 

 

 

Citeste in continuare
Advertisement

Ultimile Noutăți din Prahova

Administrație locală2 zile inainte

Cine refuză să muncească rămâne fără ajutorul social!

Legea prin care românii pierd ajutorul social dacă refuză un loc de muncă sau dacă refuză să se prezinte la...

Administrație locală3 zile inainte

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00 !

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon...

Administrație locală4 zile inainte

Ursii polari il ameninta cu moartea pe Rares Bogdan

Si eu, si colegul meu Razvan Boanchis, in nenumarate randuri am incercat sa-l lamurin pe Rares Bogdan ca nu-l urmareste...

Administrație locală5 zile inainte

Liviu Dragnea scoate iar suspendarea la inaintare. E din rasa Angora, cu ochi albastri

Pe la jumatatea lunii mai, Liviu Dragnea declara: „… nu avem de gand sa stam inactivi, sa nu facem nimic...

Administrație locală6 zile inainte

Bulgaria îndeplineşte toate criteriile nominale pentru aderare la euro

Bulgaria cea mai săracă ţară din UE, este cu un pas mai aproape de aderarea la euro, după ce, la...

Administrație localăO săptămână inainte

Mi s-a părut total deplasată decizia liderului USR de a o invita pe fosta şefă DNA să candideze la preşedinţia României

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că i s-a părut ‘total deplasată’ decizia liderului USR, Dan Barna, de a...

Administrație localăO săptămână inainte

Operatiunea ”Corbeanca”. Oprea si-a luat ”Prostanac”!

Gata, Mircea Geoana poate topai din nou de fericire si sa o anunte pe ”Mihaela, dragostea mea” ca va fi...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Un vicepreședinte PMP a murit într-un accident GROAZNIC

Un accident în care au fost implicate un autocar în care se aflau 14 persoane şi un autoturism s-a produs,...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Codruta Kovesi n-a inteles nimic. Se considera, in continuare, DNA

Oricat s-ar lauda analistii ca miscarea lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Codrutei Kovesi era previzibila,...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Curtea de Conturi controlează modul de gestionare a resurselor publice şi raportează cele constatate

Senatul a adoptat joi, în calitate de for decizional, propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii 94/1992 privind organizarea şi...

Administrație locală2 săptămâni inainte

INCA UN DEZASTRU pentru DNA: 30 de persoane, achitate de ÎCCJ într-un dosar. Trei inculpaţi au murit în timpul anchetei

DNA suferă o nouă înfrângere majoră. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis achitarea a 30 de persoane într-un...

Afaceri3 săptămâni inainte

Dragnea, mai repede cu suspendarea!

De ceva vreme, pe prispa PSD se joaca batuta cu suspendarea lui Iohannis. Curg semnalele ba ca Dragnea ar vrea,...

Administrație locală3 săptămâni inainte

Decizia premierului israelian, Benjamin Netanyahu

Jurnalistul Attila Somfalvi a vorbit în emisiunea „Sinteza zilei”, despre decizia premierului israelian, Benjamin Netanyahu, de a amâna vizita oficială...

Administrație locală3 săptămâni inainte

Mai rău ca-n gară

Una dintre raritățile vieții publice din România vine de la faptul că ziariștii se trag de curea cu politicienii. O...

Sport3 săptămâni inainte

Benzi de alergare Johnson Fitness

Potrivit cercetarilor oamenilor de stiinta, doar 15 minute de alergare pe banda Johnson Fitness, zi de zi poate intari sistemul...

Administrație locală3 săptămâni inainte

“Eu nu cred că doamna Kovesi mai vrea să stea în postura de procuror”

„Domnul Iohannis crede foarte tare în mecanismele de propagandă propriei, ofițerii acoperiți din presă. Cred că a sperat că Liviu...

Administrație locală4 săptămâni inainte

Malin Bot strica armonia protestelor, incepe sa aiba probleme si cu hastagistii, nu numai cu jandarmi

Fie ca face parte din politica, ”statul paralel” sau #Rezist, romanu-i tot roman, respectiv e gata oricand sa-i dea celui...

Administrație locală4 săptămâni inainte

Analfabetul in cultura urbana. Iohannis e prost, de Rares Bogdan

Poate fi titlul unui roman. Unul complet atipic. Unul ca o teapa literara pe care numai Rares Bogdan ar putea-o...

Știrile Săptămânii