Exclusiv
Stati acasa, livram la domiciliu/ Telemea de vaca, telemea mixta, telemea de oaie veche, telemea de capra veche, telemea de oaie proaspata, telemea de capra proaspata, cascaval, cascavele, smantana, urda, unt, miei carcasa, Iezi carcasa si lapte proaspat de vaca

Publicat
acum 11 lunipe

Medicii de familie le vor putea trimite pacienților rețetele pe mail sau prin alte mijloace electronice și îi vor putea consulta prin telefon sau online, iar pacienții vor putea merge cu rețetele la farmacie, fără să mai stea la cozi la cabinetul medicului. În plus, obligativitatea utilizării cardului național de sănătate se suspendă pe perioada stării de urgență. Executivul a aprobat, în ședința de astăzi, o Hotărâre de Guvern în acest sens. Măsura era cerută insistent de medici de cel puțin 3 săptămâni.
Măsura este una vitală în această perioadă pentru bolnavii cronici – cei care suferă de cancer, diabet, boli cardiovasculare, boli rare etc. și care sunt cei mai expuși la a dezvolta forme grave ale bolii în cazul infecției cu coronavirus și la deces.
Medicii de familie și medicii specialiști au lansat numeroase apeluri în ultimele 3 săptămâni pentru ca această măsură să fie aprobată. În lipsa acestei modificări, legislația nu le permitea să elibereze rețete online, nici să își consulte pacienții la distanță, online sau prin telefon, din cauză că nu își puteau deconta aceste servicii – nu puteau fi plătiți pentru ele, iar rețetele pacienților nu puteau fi decontate/compensate.
Proiectul care aduce noi reglementări privind modul de acordare a serviciilor medicale pe perioada stării de urgență a fost elaborat de CNAS și fusese publicat în transparență pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate în urmă cu o săptămână.
Hotărârea de Guvern aprobată pe data de 30 martie 2020 are ca scop asigurarea accesului la servicii medicale în condiții de siguranță pentru medici și pacienți, prin limitarea deplasărilor și interacțiunii cu alte persoane.
Ce prevede Hotărârea de Guvern:
Serviciile medicale și medicamentele necesare pentru tratarea cazurilor cu COVID 19 și a complicațiilor acestora se acordă tuturor persoanelor aflate pe teritoriul României, pe toată perioada stării de urgență.
Tot pe perioada stării de urgență, medicii de familie și medicii de specialitate din ambulatoriul clinic pot acorda consultații la distanță, care pot fi realizate prin orice mijloace de comunicare, cu încadrarea într-un număr maxim de 8 consultații/oră.
De asemenea, în vederea asigurării managementului pacienților simptomatici de către medicii de familie și medicii de specialitate din specialitățile clinice din ambulatoriul clinic, pe perioada stării de urgență pacienții beneficiaza de consultații, inclusiv la distanță, pentru orice manifestări clinice sugestive pentru infecția cu coronavirus, pentru toate persoanele aflate pe teritoriul României, chiar dacă nu sunt asigurate.
Medicul de familie sau medicul specialist din ambulatoriul clinic va consemna consultațiile medicale la distanță în fișa pacientului și în registrul de consultații, după caz, cu indicarea mijlocului de comunicare utilizat și a intervalului orar în care acestea au fost efectuate, și va emite toate documentele necesare pacientului ca urmare a actului medical. Documentele, inclusiv prescripțiile medicale, vor fi transmise pacientului prin mijloace de comunicare electronică.
Medicul de familie poate emite prescripție medicală, în continuare, pentru pacienţii cu boli cronice cu schemă terapeutică stabilă, în baza documentelor medicale care au fost emise pacientului – scrisoare medicală și/sau confirmarea înregistrării formularului specific de prescriere – și pentru medicamentele care până la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri erau prescrise de către medicii specialişti.
Pentru pacienţii cu boli cronice cu schemă stabilă de tratament, medicii de familie pot elibera prescripție medicală fără a mai fi necesară o noua reevaluare a medicului specialist, respectiv fără a mai fi necesară reînnoirea scrisorii medicale iniţiale.
Pentru emiterea prescripției medicale se pot acorda consultații la distanță în structurile ambulatorii ale spitalelor publice și private.
Medicii din spital pot elibera, dacă situaţia o impune, la externarea asiguratului, prescripţie medicală în ambulatoriu pentru maximum 90 de zile, conform scrisorii medicale/biletului de ieşire din spital, cu excepția medicamentelor ce fac obiectul contractelor cost-volum/cost-volum-rezultat, pentru care durata de prescriere este de până la 30 de zile. Detalierea modalității de prescriere va fi stabilită prin norme.
Se prelungește cu 90 de zile termenul de valabilitate a biletelor de trimitere pentru specialități clinice și a biletelor de trimitere pentru specialități paraclinice, a recomandării medicale pentru dispozitive medicale și a deciziei de aprobare pentru efectuarea investigației PET-CT.
Pe perioada stării de urgență se suspendă obligativitatea utilizării cardului național de sănătate și a documentelor înlocuitoare ale acestuia.
A fost aprobată prelungirea termenelor de aplicare a actelor normative referitoare la pachetele de servicii şi la Contractul-cadru, precum și la programele naționale de sănătate, pe toată perioada stării de urgență.
Actul normativ cuprinde și o serie de reglementări referitoare la modul de finanțare a furnizorilor de servicii medicale pe perioada instituirii stării de urgență. Astfel, pentru unitățile de specialitate care acordă servicii medicale, investigații paraclinice, medicamente în cadrul programelor naționale de sănătate publică, cât și pentru unitățile sanitare care vor derula programe naționale în perioada stării de urgență, sumele angajate nu vor fi limitate la cele aprobate pentru trimestrul I al anului 2020.
Confruntati cu zeci de reclamatii pe adresa redactiei privind (ne)aplicarea acestei Hotarari de Guvern, directorul general al ziarului Ec Adrian Radu a contactat pe Presedinta Colegiului Medicilor Prahova, Simona Schnelbach, care a lamurit situatia:
– procedeul de a consulta online pacientii este o solicitare a noastra de cca o luna de zile;
– ieri a fost publicata in Monitorul Oficial aceasta hotarare;
– este vorba de cateva ore si/sau 2-3 zile pana cand cei de la Casa de Asigurari vor emite normele interne privind aplicabilitatea acestei hotarari.
Parerea noastra ca prea multa birocratie in acest context al pandemiei – strica si dauneaza grav sanatatii!
Somam pe cei responsabili sa emita normele pentru ca atat pacientii cat si doctorii de familie sa se afle in siguranta.
Stati acasa! Birocratia greoaie tot se misca si putem proteja viata pacientilor si a medicilor de familie.
MEDICII DE FAMILIE SUNT TOT ÎN LINIA ÎNTÂI ȘI AU NEVOIE DE MATERIALE SANITARE DE PROTECȚIE!
Întrucât primii cărora li se adresează persoanele care au călătorit în zone cu extindere mare a noului virus sau aflate în izolare la domiciliu care prezintă simptome de infecție respiratorie sunt medicii de familie, și activitatea acestora poate fi asimilată celor din linia întâi, din spitale. Comparația a fost făcută chiar de către preşedintele Colegiului Medicilor Prahova, dr. Simona Schnelbach, plecând de la măsurile care au fost luate în cazul epidemiei de coronavirus la nivel național şi care vizează, printre altele, ca pacienții să nu medici de familiese adreseze direct unităților de primire urgență, ci medicului de familie. ”Având în vedere activitatea desfășurată pe perioada stării de urgență, se poate spune că și medicii de familie sunt tot în linia întâi. De altfel, pentru a asigura o protecție atât personalului medical, cât și acelora care vin la consultație, atât eu, cât și colegii mei ne desfășurăm activitatea pe modelul celor din instituțiile sanitare. Astfel, în cadrul cabinetelor medicilor de familie s-a creat un spațiu special de primire, în care se aplică proceduri stricte de triaj și măsuri de igienizare și dezinfecție. Sunt luate măsuri înainte de sosirea pacientului în cabinet, la sosirea acestuia, pe toată durata vizitei și după plecarea lui. Înainte de consultație, îl întrebăm și verificăm dacă are temperatură, dacă tușește, dacă are probleme respiratorii. În cazul în care un pacient confirmă aceste din urmă simptome, recomandăm deplasarea imediată la domiciliu, iar consultațiile se fac la telefon, care vor continua pe toată perioada de administrare a tratamentului recomandat, până când acesta își revine.
Este important ca răcelile ușoare să fie tratate așa cum trebuie. Dacă sunt tratate de la debutul lor contează foarte mult, ca să fie evitate fazele acute. Tocmai de aceea, pentru a se evita deplasarea la cabinet, în ultima perioadă, comunicarea cu pacienții se face mai mult prin telefon. Între orele 9.00-18.00, zilnic, de la caz la caz, pacienții îmi dau telefon să-mi spună ce simptome au. Am recurs la această strategie pentru a evita cazurile de îmbolnăvire a medicilor la contactul cu pacienții bolnavi, care ulterior au fost depistați pozitiv, așa cum de altfel s-a și întâmplat. Având în vedere că primul contact al unui pacient este cu medicul lui de familie, este important ca și medicul de familie să fie, la rândul lui, sănătos”, ne-a mai declarat dr. Simona Schnelbach, preşedintele Colegiului Medicilor Prahova. În context, interlocutoarea noastră consideră că este mai mult decât necesar ca și cabinetele medicilor de familie să primească dotări constând în materiale sanitare de protecție. ”Având în vedere că, așa cum spuneam, și activitatea medicilor de familie poate fi considerată tot de linia întâi și aceștia au nevoie de materiale sanitare de protecție. Așteptăm rezultatul demersului făcut de Direcția de Sănătate Publică Prahova care, săptămâna trecută, ne-a solicitat să transmitem un necesar de materiale sanitare. La nivelul județului Prahova sunt 365 de cabinete ale medicilor de familie, fiecare medic solicitând măști chirurgicale simple, mănuși de unică folosință, dezinfectante biocide. Pe de altă parte, ne așteptăm la sprijin, în ceea ce privește aceste dotări cu materiale sanitare de protecție, și din partea autorităților locale și a sponsorilor”, ne-a mai precizat interlocutoarea noastră. Întrebată dacă sunt și localități prahovene care nu au medic de familie și ce soluție există pentru populația din acele zone ale județului, preşedintele Colegiului Medicilor Prahova ne-a spus:”La nivelul județului, sunt în jur de 20 de localități care nu au medic de familie, dar nici pe viitor nu se va putea rezolva acest lucru, din cauza faptului că în acele localități populația este foarte redusă. S-a găsit însă rezolvarea, în sensul că pacienții din acele localități s-au înscris la medici de familie din alte zone ale județului. De pildă, și eu, ca medic de familie, am pacienți din Starchiojd sau din alte localități din județ, fiind vorba despre părinți sau rude ale pacienților cu domiciliul în Ploiești”. Despre alte dificultăți cu care se mai confruntă, în momentul de față, în activitatea lor medicii de familie, dr. Simona Schnelbach, ne-a mai precizat: ”Problemele cele mai mari rămân, în continuare, cele legate de legislație. În plus, acum, dată fiind situația de față, a decretării stării de urgență, s-a modificat foarte mult și situația activității medicale, fără să existe modificări și în sistemul informatic pe care noi, ca medici, suntem obligați să-l accesăm. Acum, avem parte de un sistem informatic care merge mai mult pe…avarie! Pe de altă parte, considerăm că și acordarea de asistență medicală la distanță, prin telefon, așa cum se face acum, ar trebui să fie un serviciu plătit”, declara Simona Schnelbach pentru ziarul Prahova. (Ec Adrian Radu).
Iti recomandam
-
Jocurile clasice vs jocurile pe telefon sau calculator
-
EXCLUSIV/Au inceput tunurile/jafurile in ministerele coordonate de USR/”Damf” puternic de “servicii”/Claudiu Nasui si Societatea Nationala a Sarii SA – “Salrom”, tun de peste 1 milion de euro – Ziarul Incisiv de Prahova
-
Top 3 aplicații de pariuri sportive
-
Cele mai iubite jocuri de păcănele de către români – Ziarul Incisiv de Prahova
-
Practici prin care s-a sifonat banul public la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM)! (I) – Ziarul Incisiv de Prahova
-
Decizia apare exact in momentul in care fostul contabil de la paduri, Nicu Marcu, impopotonat Presedinte ASF si cu director de cabinet un general SRI si care a facut parte din securitatea anti-NATO a lui Ceaușescu inainte de 1989, vor sa impuna scumpirea RCA – Ziarul Incisiv de Prahova
Administrație locală
Jocurile clasice vs jocurile pe telefon sau calculator
Publicat
acum 10 orepe
februarie 25, 2021Daca noi, cei trecuti de varsta de 25 de ani, am reusit sa ne bucuram cu adevarat de copilarie, jucandu-ne afara cu orele si venind in casa doar cu forta si petrecand doar cateva ore pe saptamana la televizor. In ziua de astazi lucrurile s-au schimbat radical. Cei mici sunt din ce in ce mai atrasi de tehnologie, de tot ce inseamna telefoane, laptopuri si televizoare smart. Ba in unele cazuri, ei se pricem sa il controleze mult mai bine decat noi adultii. Dar nu este chiar atat de sanatos sa ii lasam pe cei mici in fara televizorului ori a telefonului, ci ar trebui sa ii incurajam sa se joace cat mai mult timp in aer liber alaturi de prietenii lor.
Bineinteles, ca in situatia din ultimele luni, acest lucru este foarte dificil de realizat. Dar ii putem cumpara celui mic o multime de jocuri si jucarii educative, care sa se potriveasca inca de la o varsta frageda. Caci nu o singura data, mi-a fost dat sav ad un bebelus de doar cateva luni cu telefonul in mana, butonandu-l de mare zor, schimband singur videourile de pe Youtube.
Iata un exemplu disponibil pe magazin online jucaresti.ro: Premergator din lemn cu multiple activitati educative. Acest premergator din lemn are o multime de activitati educative care sa-i ajute pe cei mici sa invete in timp ce se distreaza si fac primii pasi.
Cu un design atractiv, vopsit in culori foarte atractiv pentru cei mici, aceasta jucarie educativa premergator din lemn este potrivita pentru copilasii care fac primii pasi. Acest premergator cu activitati educative stimuleaza si contribuie la dezvoltarea psiho-motricitatii, imaginatiei, coordonarea mana-ochi-picior, dezvolta simtul vizual si auditv, si toate acestea in timp ce cei mici se distreaza de minune.
Jocul este perfect pentru incurajerea mersului pe cont propriu prin activitatile diverse de invatare, precum: un xilofon, labirint, piese rotative frumoase, un sistem de roti dintate cu animalute, 3 forme geometrice din lemn care trebuie introduse in orificiile corespunzatoare; rotile pentru deplasare au benzi din cauciuc pentru reducerea zgomotului si marirea aderentei. Jocul il poti comanda aici.
Exclusiv
EXCLUSIV/Au inceput tunurile/jafurile in ministerele coordonate de USR/”Damf” puternic de “servicii”/Claudiu Nasui si Societatea Nationala a Sarii SA – “Salrom”, tun de peste 1 milion de euro – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat
acum 16 orepe
februarie 25, 2021
In plina pandemie conducerea Societatii Nationale a Sarii SA – “Salrom”, cu sediul administrativ in Splaiul Unirii nr.76, Corp A, etaj 4 si 5, sect.4, Bucuresti, initiaza un tun imobiliar de peste 1 mil.euro prin actualul director general Constantin Catalin Radu, un abonat permanent la functii importante in stat, numit de circa 7 luni la conducerea societatii natinale in cauza, societate aflata in portofoliul administrativ al Ministerului Economiei, institutie condusa actualmente de domnul Claudiu Nasui de la USR, care la inlocuit pe fostul ministru liberal Virgil Popescu transferat la noul minister al energiei.
Interesant este ca acest Constantin Catalin Radu, in ultimii 7 ani, a fost numit prin Decizia nr.344/2013 a fostului prim ministru Victor Ponta in functia de secretar general adjunct la Consiliul Concurentei, iar fostul prim ministru Grindeanu il numeste prin HG nr. 3 din 6 ianuarie 2017, membru in Plenul Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor.
http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/216663),
Dar pentru a observa traseul public al acestuia in functii de conducere de nivel inalt ar trebui sa ii studiatii CV-ul acestui personaj cu important sprijin politic! http://www.salrom.ro/doc/public/cvca/CV%20director%20general_Constantin-Catalin%20RADU-2020.pdf
Dar sa revenim la subiectul din preambululul articolului si constatam ca in 29.01.2021 dir.gen. Constantin Catalin Radu solicita printr-o adresa Compartimentului Administrativ al Salrom ca in termen de 3 zile sa intocmeasca un referat de necesitate si oportunitate, respectiv o nota de initiere a unei proceduri de analiza si evaluare a ofertelor necesare semnarii unui contract de inchiriere spatii de birouri destinate relocarii sediului central admnistrativ al Salrom, cu toate ca actualmente exista deja un sediu achizitionat in baza unui contract comercial valabil pana in anul 2023, in care personalul administrativ de nivel central Salrom isi desfasoara activitatea.
Interesant este ca Constantin Catalin Radu isi justifica decizia personala prin faptul ca spatiul actual de birouri in care societatea isi desfasoara activitatea nu mai este in concordanta cu hotararile emise in stare urgenta si de alerta de catre CNSU, ce impun asigurarea unei distante minime recomandata de 2 m liniari intre angajati, situatie care determina in mod exceptional o crestere a spatiului alocat per angjat de la 8 mp, cat este in prezent media in cladirile de birouri de clasa A, la aproximativ 15 mp per angajat, situatie care dupa aprecierea dansului nu corespunde actualmente deciziilor CNSU in sensul sus precizat.
Jusitificarea acestuia este hilara si nu are acoperire juridica intrucat nu exista un document oficial si institutional emis de alte autoritati ale statului cu rol in control prin care sa se constate ceea ce dansul expune cu referire la nerespectarea distantei minime de 2 m liniari intre angajati. De altfel dansul ar fi trebui inca de la data preluarii functiei de conducere sa intreprinda masuri in consecinta, in principal o evaluare a spatiilor disponibile, reamenajare acestora in sensul cerut de hotararile CNSU, introducerea activitatilor de la domiciliu in masura posibilitatilor admnistrative etc., astfel incat dupa 7 luni sa poata sa justifice ca masurile dispuse nu au efectele scontate si singura solutie viabila nu ramane decat relocarea sediului central, dar numai dupa respectarea cerintelor legale in acest sens, anume informare si obtinerea aprobarilor necesare din parte CA si AGA ale SNSare SA, aspecte care se pare nu au fost respectate la momentul solicitarii precizate in preambul.
Pe acest fond in mod dictatorial Constantin Catalin Radu a solicitat angajatilor Salrom sa analizeze oferta si documentatia pentru atribuirea contractului de relocare catre o societatea Akcent Development SRL, cu sediul in oras Magurele, jud. Ilfov, CUI 21563775, actionar unic Alin Nicolae, reprezentata prin dl. Laurentiu Afrasine, firma ce are in proprietate un imobil cu spatii de birouri tot in clasa A, dat in folosinta in anul 2019, situat in str. Mihai Eminescu nr.108 – 112, sector 2 si care ofera spatiu in suprafata de cca.2500 mp, similar cu cel detinut actualmente in sediul din str. Splaiul Unirii nr.76 de catre societatea Salrom.
(https://www.sfin.ro/oscar-downstream-legaturi-periculoase-dna-blejnar/), https://realitateadearges.net/spovedania-lui-rizea-continua-zeci-de-milioane-de-euro-furate-din-afacerile-cu-motorina/
Prin referatul de necesitate si oportunitate pentru achizitionarea de servicii de inchiriere spatii birouri pentru relocarea sediului central al SNS SA – Salrom se aproba pentru o perioada contractuala de 24 luni la o valoare estimata de 5.657.016 lei (fara tva), echivalent a 1.154.511 euro, la cursul de 1 euro = 4,9 lei, astfel ca rezulta un pret mediu de cca.48.104 euro/luna, tarif ce include chiria unui spatiu de 2500 mp si a unei taxe de mentenanta (estimarea a fost realizata astfel: 235.709 lei fara tva x 24 luni = 5.675.016 lei pentru 2 ani, curs euro 4,9 lei).
De remarcat este faptul ca viitoarele costuri de achizitie servicii de inchiriere spatiu birouri este aproximativ dublu fata de cel actual platit pentru inchirierea spatiului in care se desfasoara activitatea sediului central Salrom din srt. Splaiul Unirii nr.76, aspect ce indica o posibila cheltuiala nejustificata finaciara si un sprijin financiar mascat acordat proprietarului locatiei din str. Mihai Eminescu nr.108 – 112, adica firmei Akcent Development SRL, ce are o situatie economico-financiara precara in anul 2019, cu datorii de peste 150 mil. lei si pierderi semnificative de peste 3 mil. lei, un risc de insolventa mare (scoring Z Altman 2019 de 1,13), numar de salariati foarte mic sub 2 angajati declarati, active imobilizante de pest 114 mil. lei, conform delaratiilor oficiale date catre autoritatile in drept (Min Finatelor Publice, ANAF etc.).
Pe acest fond se constata ca dir. gen Constantin Catalin Radu ignora faptul ca exista deja un contract de inchiriere incheiat cu firma Steilmann Vestico, contract aprobat in CA al Salrom in luna decembrie 2019 cu valabilitate pana in 10.02.2023, iar in situtia denuntarii unilaterale a acestuia inainte de data de incetare existand posibilitatea platii unei despagubiri cu titlu de penalitate, in cuantum al unei chirii pentru perioada ramasa pana la finele implinirii termenului de 5 ani in cadrul cauria nu exista dreptul de a denunta contractul in cauza. Intr-o astfel de situatie fiind necesara atat aprobarea in bugetul anual de venituri si cheltuieli al SNS SA, cat si de catre conducerea administrativa a acestuia CA si informare AGA. Mai mult mutarea sediului social este necesar conform actului constitutiv al societatii nationale sa fie supusa unei hotarari in Adunarea Generala extraordinara a Actionarilor, aspect neindeplint de catre conducerea Salrom.
De altfel bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2021 nu a fost inca aprobat prin Hotarare a Guvernului, initiata la solicitarea ministrului economiei dl. Claudiu Nasui, dupa aprobarea bugetului de venituri si cheltuilei pentru anul 2021 prin hotarare AGA – Salrom, astfel incat societatea in cauza nu poate antrena cheltuieli totale lunare mai mari de 1/12 din ultimul buget aprobat (art.8, alin.1 din OUG nr.26/2013).
Avand in vedere actiunea conducerii SNS Salrom de a muta sediul social intr-o alta locatie cu cheltuieli nejustificate si aproape duble fata costurile actuale inchierierii spatii de lucru (cca. 20.120 euro/luna) sunt create premise de producere a unor prejudicii financiar economice societatii nationale in cauza, respectiv cu incalcarea normelor legale in vigoare aplicabile spetei referite.
Asteptam sa observam reactiile autoritatilor in drept, cat si a ministrului Claudiu Nasui fata de o astfel de stare de fapt de natura a prejudicia interesele financiare ale unei societati nationale de interes strategic pentru economia Romaniei.
Relevant este faptul ca Constantin Catalin Radu prin anul 2013 a fost implicat in cadrul unui dosar penal, instrumentat de catre procurorul DNA Gheorghe Popovici, care a utilizat procedee probatorii si mijloace de proba intr-un rechizitoriu din dosarul nr. 397/P/2012. Este vorba de interceptari si inregistrari audio si video ale convorbirilor telefonice purtate de mai multe persoane si de luare de imagini si sunete din mediul ambiental, inclusiv din autoturisme, de localizare sau urmarire a persoanelor vizate prin mijloace GPS, astfel incat si cel nominalizat a fost supus unor activitati de interceptare si inregistrare a convorbirilor telefonice solicitate de catre DNA si autorizate de instanta judecatoreasca in drept. Cei interesati pot gasi referinte la DNA sau Tribunalul Bucuresti despre activitatile de supaveghere tehnica la care a fost suspus cel mai sus nominalizat.
https://www.cancan.ro/tag/radu-catalin-constantin-director-guvern-amenintari-procurori

Rare Bogdan cu fratii Nicolae! Interesant, nu?
Un carcotas ne-ar atrage atentia si asupra acestei poze care completeaza tabloul acestui tun de peste 1 milion de euro cu un damf puternic de “servicii”, pentru cei avizati…desigur. Vom reveni. (Crsitina T.).

Sunt unele case de pariuri care s-au axat pe mediul online și au renunțat în totalitate la agențiile stradale. În plus, multe dintre ele și-au optimizat accesul prin browser și nu oferă o aplicație pe telefonul mobil.
Dar, în ziua de astăzi, aproape toți oamenii dispun de un telefon mobil, iar o aplicație de sine stătătoare are anumite beneficii, față cele exclusiv pe browser, ce nu sunt neapărat intuitive.
De ce să alegem o agenție care oferă o aplicație pentru clienții săi
O aplicație poate oferi mai multe unelte și este, adeseori, mult mai rapidă în timpul de răspuns față de un site bine optimizat. Aplicație funcționează, de cele mai multe ori, mult mai bine decât un site. Timpul de răspuns este semnificativ mai bun și totodată ea este mai stabilă decât varianta de pe browser.
Mai mult decât atât, veți rămâne conectat pentru mai mult timp pe o aplicație, netrebuind să introduceți datele de fiecare dată. Iar beneficiile nu se opresc aici: puteți primi notificări privind evenimentele ce vă interesează, aveți mult mai multe opțiuni privind interfața, acces la unelte speciale, acces la anumite transmisii video live, și multe altele.
Care sunt cele mai bune aplicații de pariuri sportive
În continuare, o să vă prezentăm top case de pariuri mobil și cele mai bune aplicații ale caselor de pariuri din România.
Betano
Betano are singura aplicație de pe piața mobilă românească ce oferă efectuarea pariurile prin comandă vocală. Opțiunea se numește „Talk n’ Bet” și este o unealtă inovativă la noi în țară. Dar din păcate ea este disponibilă doar pentru telefoanele Apple, pentru sistemul de operare iOS.
În partea de stânga sus a aplicației veți apăsa pe un iconița care reprezintă un microfon. După aceea, va trebui să dictați verbal acțiunea pe care doriți să o efectuați. De exemplu, dacă vreți să pariați 50 RON pe victoria Craiovei în fața a FCSB, va trebui să spuneți „50 de RON Craiova”. De asemenea, puteți plasa pariuri pe marcatori și multe alte tipuri de pariuri.
Unibet
Unibet nu oferă neapărat ceva inovativ sau unic în aplicația lor. Dar ei sunt cunoscuți că au cea mai stabilă aplicație de pariuri online. Ei activează în foarte multe țări și sunt printre cei mai mari din întreaga industrie. Pe aplicația mobilă a acestora putem paria în orice segment dorim: pariuri sportive, casino, casino online, poker și multe altele.
eFortuna
eFortuna oferă o aplicație completă și au o sumedenie de opțiuni menite să ușureze și să îmbunătățească experiența jucătorilor pe platforma lor. În cadrul aplicației avem o mulțime de unelte și avem parte de toate tipurile de pariuri: pariuri pre-meci, live pe telefonul mobil, putem alege între noile tipuri de pariuri SOLO, AKO, DOMINO, MAXIKOMBI, putem da cash-out în orice moment prin a apăsa o singură tastă, și multe altele.
Ultimile Noutăți din Prahova


Centrul Medical Maria: Terapia în camera hiperbarÄ recomandatÄ pentru recuperarea Åi tratarea infectÄrii cu virusul SARS-CoV-2
De multe ori refacerea Åi recuperarea din urma unei afecÅ£iuni sunt considerate la fel de importante precum tratamentul în sine,...


Peste 1 Mil. Euro! Top 3 câÈtiguri mari la pariuri sportive
Cu toÈii ne dorim sÄ câÈtigÄm o sumÄ mare care ne poate asigura un viitor mai bun. Dar un câÈtig...
Bunicii nostri, comorile noastre
Astazi am fost in mall, sa imi cumpar imbracaminte noua si am trecut prin poarta decontaminare, purtand corect masca de...


De ce ar trebui sÄ vÄ pese de data prÄjirii boabelor de cafea
O pungÄ nouÄ de cafea boabe de la supermarket nu garanteazÄ prospeÈimea. O greÈealÄ obiÈnuitÄ pe care o fac majoritatea...


Azilele de batrani responsabile la fel de eficiente ca vaccinurile in lupta impotriva infectarii cu Covid
Omenirea se afla intr-un mare impas si trebuie sa intelegem acest lucru, iar vaccinul nu rezolva toate problemele, fiindca nu...


Curiozitati despre whisky – Ziarul Nationalul
În momentul în care ne gândim la alegerea unui whisky, simpla rostire a cuvintelor single & malt inspiră un sentiment...
Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan
Ren: Înainte de a-ți răspunde la întrebări, aș dori să fac câteva observații de deschidere. Generațiile noastre anterioare de rețele de...


Interviu: Ren Zhengfei dupÄ ceremonia de deschidere a Laboratorului de InovaÈie MinierÄ InteligentÄ din Taiyuan
Ren: Ãnainte de a-Èi rÄspunde la întrebÄri, aÈ dori sÄ fac câteva observaÈii de deschidere. GeneraÈiile noastre anterioare de reÈele de...
Tendințe la modă pentru lucrătorii din domeniul ospitalier
Ne place să spunem că tendințele sunt create de clienți în domeniul ospitalier, și acest lucru este evident. Și, se pare...


Ziar Obiectiv, unul dintre cele mai bune ziare de ştiri din Argeş – Piteşti în 2021
După cum bine ştim, informația este putere iar ştirile sunt cele care te ţin conectat la realitatea de zi cu...


ImportanÈa dezinfectantului pentru mâini în birouri
Exceptând faptul cÄ trecem printr-o pandemie iar dezinfectarea mâinilor este un lucru primordial, potrivit studiilor, un birou conÈine mai mult...


Cuplurile pot petrece un altfel de Valentineâs Day: Se luptÄ online în competiÈii de League of Legends: Wild Rift pe 14 februarie
DacÄ pânÄ acum cel mai comun mod de a sÄrbÄtori Valentineâs Day era la o cinÄ Ã®n oraÈ sau într-o cÄlÄtorie...


Construim impreuna un viitor mai bun cu cele mai frumoase jucarii
Joaca este una din cele mai frumoase activitati pe care le-am desfasurat atunci cand am fost mici si la care...


Vanzari in IT in 2020. Trenduri pentru 2021
2020 a fost, fara indoiala, un an al ajustarilor; pandemia de Coronoavirus ne-a invata multe lectii, printre care si faptul...


Tensiuni în AUR.Diana ÈoÈoacÄ a fost exclusÄ din grupul senatorial,”din partid n-a fÄcut parte”
Diana ÈoÈoacÄ a fost exclusÄ din AUR dupÄ un moment petrecut în Parlament, în care susÈinea cÄ vaccinul Pfizer/BioNTech âdistruge matricea naÈionalÄ a...


Beneficiile hidroizolaÅ£iilor acoperiÅurilor de cÄtre o firmÄ de construcÅ£ii specializatÄ
Casa ta trebuie sÄ fie cât mai bine îngrijitÄ pentru a avea confort Åi un aspect plÄcut. Este bine sÄ...
Calitate, stil, eleganță pentru lucrători
Tuturor ne place să mâncăm bine sau să ne tratăm pe noi înșine și pe cei dragi cu mâncăruri delicioase. Dar...


Prezentarea unui test PCR negativ va fi obligatorie la sosirea în România din data de 12 februarie
Lab technician holding swab collection kit,Coronavirus COVID-19 specimen collecting equipment,DNA nasal and oral swabbing for PCR polymerase chain reaction laboratory...
Știrile Săptămânii
-
Sănătateacum 3 luni
Masajul cu bambus – Ce este și cum se face acest tip de masaj
-
Uncategorizedacum 2 luni
Noua tableta Getac UX10 de mare rezistenta si performante de top este acum in portofoliul ELKO Romania
-
Turismacum 2 luni
Călătorește confortabil cu TRANSCAR SRL
-
Turismacum 2 luni
Când devine extrem de avantajos să apelezi la serviciile de închirieri microbuze sau autocare?
-
Evenimentacum 1 lună
Rochii de mireasa – cum sa o alegi pe cea potrivita
-
Exclusivacum 1 lună
Bode a inceput sa ceara toleranta zero, ajuns ministru de interne (dupa un incident in care SPP-istul lui conducea cu el pe bancheta din spate in calitate de ministru al transporturilor, cica dormind, pe contrasens, linie continua si provoca un accident)
-
Exclusivacum 2 luni
Ce credeti ca au in comun rachetele Patriot cu vaccinul antiCOVID de la Pfizer?/Aceiasi actionari importanti!
-
Exclusivacum 1 lună
A observat cineva că datele STS (ale premierului) și datele Comitetului de Vaccinare se bat cap in cap? De la simplu la aproape dublu!