Connect with us

Exclusiv

Perversa lui Iohannis/Turnat la SRI!/Violeta, în locul lui Orban!

Prahova Mea

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Acesta este mesajul pe care oamenii președintelui au grijă să îl ”rostogolească” tot mai intens prin Palatul Victoria, pentru a fi siguri că ajunge mai ales la urechile puținilor miniștri care i-au rămas loiali premierului în ultima vreme. Iar noua variantă de lucru vine cum nu se poate mai prost pentru Ludovic Orban, cel care era oricum cu nervii întinși la maxim de aroganțele repetate înghițite din partea ”falangei iohanniste” din cadrul Guvernului. Astfel că amenințarea fățișă venită din partea Palatului Cotroceni, pe deja ”bătătorita” cale de comunicare a sepepiștilor de la protecție, cum că în orice clipă poate fi înlocuit cu Violeta Alexandru la conducerea noului ”guvernul meu” l-a împins pe premier la măsuri deja paranoice de ”protecție informativă”. Luate strict pe persoană fizică.
Violeta Alexandru, extrem de apropiată și de șeful CNI, Dudu Ionescu, dar și de cel al SRI, Eduard Hellvig
Orban ajungând să se ascundă nici el nu mai știe prin ce cotloane ale Palatului Victoria atunci când vrea să aibă o șuetă cu cei câțiva membri ai cabinetului care l-au asigurat că rămân lângă el, deși sunt la rândul lor extrem de speriați să nu își atragă astfel cumva mânia prezidențială. Iar ”paranoia” lui Orban este puternic alimentată de credința acestuia că Violeta Alexandru l-ar turna nu doar la Palatul Cotroceni, prin intermediul bunului și vechiului ei camarad Constantin Dudu Ionescu, dar și la vârful Serviciului Român de Informații. Acolo unde de altfel Eduard Hellvig ar da orice în această perioadă să reintre pe deplin în grațiile prezidențiale. Iar cum Orban nu este chiar un novice în ale jocurilor subterane ale politicii este clar că acesta a avut ”semnalele” sale care l-au avertizat că i se va arăta ”pisica” de la Ministerul Muncii. Premierul intrând în panică încă de atunci când nu i s-a mai permis formarea propriei echipe contrainformative în aparatul personal de lucru, una care după cum susțin sursele noastre urma să fie coordonată de generalul Grumaz…
Simina Tănăsescu, alt aliat soroșist de frunte al Violetei
Nu doar acum, de când este premier, Ludovic Orban a fost nevoit să o ducă în cârca politică pe Violeta Alexandru. Ci încă de pe vremea când s-a trezit cu aceasta consilieră… Însă Orban a fost nevoit să o recupereze pe Violeta Alexandru din Cabinetul Cioloș și să îi predea un portofoliu în care nu are nicio calificare, cel al Muncii. Numai că premierul știa foarte bine că ”linia Dudu Ionescu – Simina Tănăsescu” este prea influentă pe lângă președintele Iohannis pentru a își permite să o depășească. Mai ales că pe Violeta Alexandru o leagă o veche prietenie de cei doi, încă de pe vremea înființării soroșistului Institut de Politici Publice. Iar în acest moment Constantin Dudu Ionescu este conducătorul de facto al Comunității Naționale de Informații, în timp ce Simina Tănăsescu este omul președintelui în Curtea Constituțională a României! Astfel că Orban a trebuit să înghită ”broscoiul” Violeta la fel cum a făcut până și Rareș Bogdan, în ciuda recunoscutului orgoliu exacerbat al acestuia. Cei doi știind de altfel foarte bine nu doar că Violeta Alexandru este puternic susținută atât de oamenii președintelui, cât și de rețeaua soroșistă din România, dar și că după Masteratul în Securitate luat la SNSPA acesteia i s-ar fi deschis și alte porți. Și nu este în niciun caz de cele ale comunității LGBT… Cu toate că și acesta poate la o adică exercita o puternică presiune internațională dacă este nevoie. Drept recunoștință că Violeta a fost primul ministru care i-a sprijinit pe față pe minoritarii sexuali, pe când activa ca și tehnocrată în Guvernul Cioloș.
Turnat la SRI!
De la 18 ani, Violeta Alexandru practic a activat doar la vârful ONG-urilor finanțate la vedere de George Soros, o perioadă de vreme fiind colegă în conducerea acestora cu chiar Constantin Dudu Ionescu și Simina Tănăsescu. Iar la doar 21 de ani era deja consilier prezidențial în Departamentul de Comunicații Internaționale și Relații cu Românii de Pretutindeni din cadrul Administrației Prezidențiale, în mandatul lui Emil Constantinescu. Însă pe lângă teama că tot ceea ce creionează în linii mari la Palatul Victoria se transmite ”live” și la Palatul Cotroceni, se pare că Ludovic Orban are o abordare atât de prudentă față de aceasta și din cu totul alte motive. Legătura mai mult decât apropiată dintre Dudu Ionescu și Eduard Hellvig făcându-l pe Orban să se teamă că nu este turnat doar la Cotroceni, dar și la SRI! Astfel că premierul a încercat să o izoleze pe Violeta Alexandru nu doar în cadrul discuțiilor colocviale de pe holurile și prin birourile Palatului Victoria, dar și chiar în ședințele pline de Guvern. Acolo unde pur și simplu a refuzat să îi dea cuvântul ministrului Muncii! Numai că activistă soroșistă cu atâta vechime în spate, Violeta Alexandru a trecut la un năucitor contratac vocal împotriva premierului, în fața căruia acesta din urmă pare neputincios. Totul după ce Orban s-a destăinuit apropiaților din Guvern că bănuiala sa este că Violeta este cea care ar fi ”sifonat” informația privind lovitura de imagine ce urma să fie dată de premier prin tăierea cu 25 la sută a salariilor miniștrilor și secretarilor de stat.
Iohannis îl amenință pe premier cu ministrul Muncii
Numai că Violeta Alexandru a blocat proiectul lui Orban, așa cum a blocat și alte inițiative ale premierului din cadrul Guvernului. Acolo unde mulți dintre miniștri stau cu capetele plecate, neștiind de la cine este mai bine ”să ia lumină”, de la premierul oficial Ludovic Oban sau de la premierul lui Iohannis, Violeta Alexandru. Mai ales că aceasta afișează același rictus pe sub vizieră atunci când vine vorba de legendarea susținerii SRI și a Cotrocenilor ca și Iohannis când este întrebat de relația sa cu Orban! De altfel, premierul tocmai ce a mai încasat o perversă greu de suportat din partea președintelui, după ce în cadrul celei mai urmărite ieșiri publice a acestuia, Iohannis a avertizat că nu i se pare corect ca pensionarii să suporte nota de plată a pandemiei. Ceea ce l-a deprimat și mai mult pe Orban, cel care trăgea cum putea de timp cu mărirea pensiilor. Dar care acum este convins că Violeta Alexandru nu va ezita să anunțe la momentul oportun că va mări pensiile, ca și alte măsuri sociale, pregătindu-și astfel intrarea în cursa finală pentru nominalizarea viitorului premier. Singura nedumerire a inițiaților sistemului fiind doar dacă Orban ar mai fi fost astfel umilit dacă generalul Grumaz ajungea să conducă aparatul de lucru al premierului…

Articolul Perversa lui Iohannis/Turnat la SRI!/Violeta, în locul lui Orban! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Exclusiv

Guvernul României a cheltuit în decembrie, pe datorie, în numai 6 zile, întreaga sumă încasată de statul român pentru privatizarea Petrom!

Prahova Mea

Publicat

pe

Dan Barna, plictisit, a deschis ieri ședința Bursei de Valori București. Nu e de mirare că principalii indici au scăzut, doar piața de capital e prima care reacționează la semnale! În plus, daca tragea Barna un pic mai tare de clopotul ăla care arată ca naiba agățat de tavan, îi dădea și un pumn în față lui Năsui. În altă ordine de idei, ședința de ieri a BVB a fost dedicată, prin deschidere, fondului Proprietatea care a aniversat zece ani de la listarea la BVB. ,,Ideea” Fondului Proprietatea – a fost promovată (vârâtă) prin Călin Popescu Tăriceanu iar despagubirile din Fondul Proprietatea s-au dovedit extrem de productive pentru o mana de samsari si talhari, dar pentru prea putin din cele peste 200.000 de persoane abuzate de regimul comunist si care ar fi urmat sa fi despagubite. Oricum, de 10 ani Fondul este listat la Bursa, ceea ce pare să fi îmbunătățit semnificativ guvernanța companiilor în care este acționar. Acum însă, la 10 ani de listarea fondului fondat în 2005 sub tutela lui Tăriceanu cred ca are valoare de simbol faptul că fix în aceeași zi, Călin Popescu Tăriceanu este inculpat oficial în dosarul mitei de 800.000 de dolari (pentru licente Microsoft). Așteptăm vești și de la Dan Barna în urma anchetelor privind ,,absorbția” de către el, de către soră și de către ații a fondurilor europene: ,,ce belșug se anunță”. Sunt convins că așa zicea și Tăriceanu la înființarea (nu la listarea) Fondului Proprietatea, care până la ,,privatizarea” managementului, a fost condus de tot soiul de dubioși. Mai jos veti gasi si un scurt interviu din anul listării cu ambasadorul SUA de la acel moment în România, Mark Gittenstein, dezvaluie analistul Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

NOAPTEA MINTII/Doar in „Republica Ploiesti”/Instanta confirma ordonanta procurorului ca inculpatul sa nu ia legatura cu el, insusi….

Prahova Mea

Publicat

pe

Doar in Republica Ploiesti/Instanta confirma ordonanta procurorului ca inculpatul sa nu ia legatura cu el insusi….

Fara alte comentarii, asta este justitia din Prahova si cardasia procurorilor cu judecatorii…

Cum respecta prahoveanul – inculpat L. Marius masura controlului judiciar? (Cristina T.).

Notes_210127_103853(1)

Articolul NOAPTEA MINTII/Doar in „Republica Ploiesti”/Instanta confirma ordonanta procurorului ca inculpatul sa nu ia legatura cu el, insusi…. apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Exclusiv

Unde e transparența?/România va ajunge la datorie publică de 108% din PIB/Cel mai mare deficit bugetar vreodată, din istorie

Prahova Mea

Publicat

pe

Unde e transparența? Alaltaieri, 25 ianuarie 2021, Ministerul Finanțelor trebuia să publice execuția bugetară pentru anul 2020. Adică să vedem deficitul și cheltuielile. Ghiciți ce: nu l-au publicat. Ghiciți de ce: nu le iese totalul. Adică, cei de la ministerul de finanțe nu știu cum să vopsească cifrele și să ascundă cheltuielile reale astfel încât să le iasă un deficit bugetar sub 10%. Da, ați citit bine: 10% din PIB. Cel mai mare deficit bugetar vreodată, din istorie, în condițiile în care de banii ăștia au făcut #nimicpentrupopulație. Peste 100 de miliarde de lei datorie nouă pusă în 2020 peste datoria veche. Vă spuneam încă din 1 noiembrie  că în 11 luni România a făcut mai multă datorie publică decât în primii 19 ani de la Revoluție. Iar în noiembrie și decembrie dezmățul (fără raționalizare) a continuat și de aceea, în mod real, deficitul bugetar al României a depășit 10% din PIB în 2020, indiferent dacă ei vor raporta cu întârziere 9,7 sau 9,8. Și vă mai spuneam ceva: că în 2025, România va ajunge la datorie publică de 108% din PIB. La două luni după, în 30 decembrie, și Comisia Europeană a confirmat ceea ce vă anunțam eu în premieră: că ne îndreptăm cu vitează spre 100% datorie publică. Iar bugetul pentru 2021 încă nu este gata ceea ce este INACCEPTABIL. Și știți de ce? Pentru că nu le iese totalul, dezvaluie analistul economic Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

Articolul Unde e transparența?/România va ajunge la datorie publică de 108% din PIB/Cel mai mare deficit bugetar vreodată, din istorie apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment24 de ore inainte

De ce sa alegi un studio foto pentru fotografiile de nunta

O sedinta foto intr-un studio foto bucuresti profesionist ar putea fi utila daca doresti sa aflii mai multe despre fotograf pentru...

Eveniment2 zile inainte

De ce lucruri trebuie patronii de restaurante să țină cont în această pandemie

Pandemia a lovit crunt industria HoReCa și lucrurile nu sunt pozitive nici acum, în 2021. Toată lumea așteaptă cu inima...

Afaceri3 zile inainte

Elemente personalizate din piele pentru barista, bucătari, barbers

Când îți pui un șorț fabricat din piele, modul de lucru al bucătarului sau barmanului devine activ. Te simți motivat și...

EvenimentO săptămână inainte

Rochii de mireasa – cum sa o alegi pe cea potrivita

Unul dintre cele mai incitante momente este alegerea rochiei de mireasa , pentru ca sigur vrei sa arati uimitor in...

EvenimentO săptămână inainte

Toate au trecut pe lume, numai răul a rămas…

Contrariul și Comparația sunt tipare mentale individual prestabilite. Am cunoscut multă lume în mod nemijlocit, prin discuții față către față,...

Eveniment2 săptămâni inainte

Omagiul adus marelui poet național Mihai Eminescu

Organizația județului Constanța a PRN apreciază programul organizat la Mânăstirea Dervent în seara de 15 ianuarie prin care a fost...

Eveniment2 săptămâni inainte

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat și inteligent sistem de camere, cel mai luminos și mai inteligent display folosit...

Eveniment2 săptămâni inainte

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată”

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă...

Eveniment2 săptămâni inainte

Cadourile – o scurtă incursiune în istorie și o analiză modernă

Te-ai întrebat de ce oferim daruri? O scurta privire in istoria noastra, ca omenire, ne poate arăta o mulțime de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Urmeaza sa devii parinte? Prinde reducerile la cele mai cautate modele de carucioare 3 in 1

Din seria celor mai practice obiecte si accesorii necesare in ingrijirea copiilor pana la varsta de 3 ani, fac parte...

Eveniment2 săptămâni inainte

Business in transport – Ziarul Nationalul

Business-urile moderne din transport merg de la afacerile personale de mutari mobila si servicii de stocare, la operatiuni de transport...

Eveniment2 săptămâni inainte

Viitor si horoscop – Ziarul Nationalul

Incontestabil, oamenii au fost mereu interesati, intr-o forma sau alta, de ceea ce le rezerva viitorul, mereu s-au intrebat ce...

Eveniment2 săptămâni inainte

Lansare impresionantă la CES 2021: TCL revoluționează piața televizoarelor cu noua generație de Mini-LED OD ZeroTM

TCL își consolidează statutul de lider și pionier în industria televizoarelor aducând tehnologia viitorului în casele iubitorilor de TV din...

Eveniment3 săptămâni inainte

Vrei sa construiesti o casa? Apeleaza la proiecte de casa de la Planex.ro pentru a nu plati mai mult decat trebuie

Se spune ca pentru a construi o casa trebuie sa investesti o suma foarte mare de...

Eveniment3 săptămâni inainte

Produsele viitorului la Consumer Electronic Show 2021 TCL cucerește piața electrocasnicelor prin noua generație de Mini-LED și tehnologiile Future Display

Sub deviza #ExperienceMore, TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi,...

Eveniment3 săptămâni inainte

Partidul Ecologist Român îl somează pe ministrul Transporturilor să accelereze lucrările autostrăzii Ploiești- Brașov

Partidul Ecologist Român îl somează pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, să accelereze lucrările autostrăzii Ploiești- Brașov, tinand cont de avizul...

Eveniment3 săptămâni inainte

PER acuză pe deplin fondat :”Referendumul ignorat este răsfăț democratic pe bani publici”

Importanța rezultatului unui Referendum tinde către zero pentru politicienii din România. Ne este deja cunoscut ca demnitarilor noștri le place...

Eveniment3 săptămâni inainte

Partidul România Noastră ia atitudinea adecvată în cadrul atacurilor împotriva IPS Teodosie și a intoxicării mediatice

Organizația Județeană Constanța a Partidului România Noastră dezminte încălcarea restricțiilor impuse de carantina instituită în municipiul Constanţa prin OSDSU nr....

Știrile Săptămânii