Connect with us

Exclusiv

Mafia de la Apa Nova Ploiesti

Prahova Mea

Publicat

pe

Cu profund regret un simplu investitor care dorește crearea de noi locuri de munca și prestarea unor servicii de calitate în „Republica de la Ploiești”:

În plina pandemie de Covid-19 când mai toată lumea trăgea cortina fie dând oameni în șomaj tehnic, fie încetând activitatea cu publicul, un tânăr investitor se ambiționează sa deschidă o spălătorie auto, vulcanizare și service auto, fără sa știe ce piedici va primi din partea furnizorului ApaNova Ploiești.
Motivul unul de domeniul SF-ului pentru oameni normali la cap, dar pentru angajații corupți de la Apa Nova Ploiești unul cât se poate de firesc.
La ceas de seara și plin de furie investitorul nostru și-a început povestea cu redacția noastră astfel:
„Ca orice om de bună credinta m-am documentat de pe site-ul Apa Nova Ploiești având în vedere ca aceștia și-au suspendat pe perioada situatiei de urgenta activitatea cu publicul. M-am conformat imediat cu ce documente am de depus pentru a deveni client Apa Nova și am mers la sediul societății sa depun documentele în urna special amenajata, conform indicațiilor date de omul de la paza.
Am așteptat circa 3 săptămâni și văzând ca nu primesc nici un semn de la Apa Nova am pus mana pe telefon și am sunat la numărul indicat pe site-ul Apa Nova Ploiești și de aici a început nebunia.
Mi s-a spus ca pentru ce am cerut eu îmi trebuie un acord notarial dat de proprietarul terenului pentru separație la branșament.
Ca un om de bun credita m-am conformat imediat fără sa țin cont de mica observație pe care mi-a făcut-o persoana care mi-a răspuns la telefon și anume „Nu va supărați dar de ce deschideți o spălătorie lângă alta spălătorie?” (N.R – miroase si/sau „pute” a niscai fapte penale).
Am ignorat aceasta întrebare fără sa realizez ca de fapt de aici vor începe problemele. A mai trecut o săptămână și văzând ca nu primesc nimic pe mail-ul indicat de angaja Apa Nova am sunat din nou sa vad în ce stadiu se afla dosarul meu și nu mica mi-a fost uimirea când doamna de la telefon mi-a zis ca totul este ok și ca a doua zi un angajat Apa Nova ma va contacta sa vina la fata locului pentru a face o constatare cu ce este nevoie pentru separația de bransare la apa.
Zis și făcut, punctual angajatul apare la ora 9.00 asa cum mi s-a spus la telefon și după constatare mi s-a transmis ca în doua zile voi primi devizul cu ce am de plata iar după ce voi plăti în maxim doua zile voi fi branșat la apa.
Minunat mi-am zis, dar de fapt am realizat ca a fost doar o amăgire.
Observând ca a mai trecut o săptămână și nu am primit devizul, pun mana din nou pe telefon și sun sa constat ce se întâmplă și ce sa vezi surpriza:
– angajata Alina ca asa s-a prezentat îmi spune ca am nevoie de un memoriu tehnic cu consumul de apa înainte de a se emite devizul. M-am blocat având în vedere ca cu aproximativ doua săptămâni înainte mi s-a spus ca nu mai am nevoie de nimic, iar angajatul care venise la constatare îmi spusese ca în doua zile îmi vine nota de plata si dupa ce plătesc în doua zile voi avea apa.
Trag aer în piept, ma conformez de îndată și fac și memoriul tehnic, iar după ce îl transmit pun mana pe telefon și sun din nou la Apa Nova.
Mi se confirma ca Memoriul tehnic a fost primit și mi se spune ca voi fi contactat de o angajata pentru a mi se transmite ce am de plata și voi fi branșat la apa.
Dar din nou am fost mințit cu nonșalanță. Văzând ca nu primesc telefon, am pus mana eu pe telefon ca să aflu că mai am nevoie de un nou acord de la propietar precum ca este de acord sa deversez apa uzata în canalizarea aflata pe terenul închiriat de mine de la propietar.
În acel moment am simțit ca explodez și aducându-i aminte de întrebarea angajatei de la ApaNova „de ce va deschideți spălătorie lângă alta spălătorie? ‚ pun mana pe telefon și îl sun pe propietar sa îl întreb dacă cealaltă spălătorie i-a solicitat aceleași documente ca și mine în relația cu Apa Nova, mai ales ca ei au fost bransati de pe data de 15.05.2020.
Și ce sa vezi surpriza, Societatea MaxiCllean a solicitat doar acordul notarial de separație branșament, dar pe care nu s-a dus sa îl ridice de la propietar, în schimb a fost bransati la apa. Aflând toate aceste lucruri am aprofundat și ce sa vezi. Maxi Clean este spălătoria care spala și igenizeaza mașinile SC APA NOVA Ploiești Aflând toate aceste lucruri, obtin urgent de la societatea care mi-a efectuat memoriul tehnic numărul șefei de la avize și o sun.
Politicos ma prezint și surpriza, în discuția telefonica cu doamna Posa aflu ca am apometru montat de pe data de 15.05.2020, exact data la care SC MaxiCllean a fost racordata la apa.
În discuția telefonica mi se spune cu nonșalanță ce problema am având în vedere ca mi s-a montat apometru de pe data de 15 mai.
Blocat de răspuns ii transmit doamnei Posa ca în fapt eu nu am apa și ca nici devizul nu l-am primit pentru racord asa ca cum figurez ca sunt racordat? Contrariat de răspunsul meu doamna cheamă un coleg sau subaltern cu actele și afla ca în fapt societatea mea nu are apometru montat și nici apa curenta, chiar dacă în evidenta dânsei singura spălătorie care o avea pe birou și era data ca fiind rezolvata era societatea pe care o dețin eu. Așadar în urma ultimei discuții avute cu doamna Posa am decis sa fac publica pățania mea și sa o aduc în atenția autorităților competente cu următoarele întrebări.
1. Cum este posibil ca Apa Nova sa solicite unei societăți un lucru iar altei societăți alt lucru având în vedere ca ambele societăți au închiriat de la același propietar ?
2. De ce angajați Apa Nova nu au solicitat toate documentele de la început?
3. Cum este posibil ca la Apa Nova sa figurez ca fiind bransati deja , iar după discuția telefonica doamna Posa sa îmi transmită ca voi primi devizul pana joi 27.05.2020 și imediat după ce îl voi achita voi fi bransat la apa?
Așadar dacă nu speli mașinile ApaNova Ploiești ești tratat ca o paria și nu ca pe un nou client care poate aduce plus valoare societatii Apa Nova prin facturile achitate.
Așadar prin aceste relatări către redacția Incisiv de Prahova nu am vrut decât sa atrag atenția asupra abuzurilor făcute de angajații Apa Nova și de faptele penale la care se încadrează acești indivizi în frunte cu Avramescu administratorul MAXIClena, doar din simplu motiv ca ne-am permis sa facem concurenta libera societății care prestează servicii ApaNova, ARR Prahova, Politiei Locale Ploiești și altor instituții ale statului Român”.
Reamintim ca ziarul nostru a publicat articolele „O spalatorie paravanul unui politician din urbea noastra?”- in data de 12.03.2020, Pe „prafurile” astea, Garda de Mediu Prahova si APM Prahova par a fi virusate cu „orbul gainilor” – in data de 17.03.2020 si articolul”In Republica de la Ploiești dezinfectarea autoturismelor institutiilor statului în situația Covid-19 se face cu apa din butoi de o firma fără contracte de chirie, curent și apa?”- in data de 18.03.2020.
https://www.incisivdeprahova.ro/2020/03/12/o-spalatorie-paravanul-unui-politician-din-urbea-noastra/

In Republica de la Ploiești dezinfectarea autoturismelor institutiilor statului în situația Covid-19 se face cu apa din butoi de o firma fără contracte de chirie, curent și apa?

 

Pe „prafurile” astea, Garda de Mediu Prahova si APM Prahova par a fi virusate cu „orbul gainilor”

In aceste articole Incisiv de Prahova atragea atentia organelor de cercetare penala competente despre gravele ilegalitati ce se savarsesc de si in jurul activitatii societatii ce detine aceasta spalatorie. Vom reveni. (Cristina T.).

Articolul Mafia de la Apa Nova Ploiesti apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Exclusiv

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

Prahova Mea

Publicat

pe

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD

„Apel catre comunitățile de romi din județul Prahova și către liderii Partidei Romilor Prahova. Va rog , ca in data de 27 septembrie 2020, să vă mobilizați și să ieșiți la vot, asa cum sunteti învățați. Stiu că sunteți responsabili și vreți ca noi sa o ducem mai bine. PSD a fost aproape de noi întotdeauna, de aceea noi considerăm că acest partid cu o doctrină de stânga, care ne-a aparat drepturile, merită votat.
De aceea vin cu rugămintea la dumneavoastră, pentru a ii ajuta pe acești oameni, pentru că eu fac echipă cu dânșii, fiind candidat la Consiliul Judetean Prahova pe listele Partidului Social Democrat.
Va promit ca voi fii alături de dumneavoastră ori de câte ori este nevoie, asa cu am demonstrat- o întotdeauna. Si, să nu uităm de Președintele nostru dnul Bogdan Toader, un om cu o mare valoare, cu un caracter mai rar întâlnit, un om popular și modest care a fost alături de oamenii necăjiți. Vă mulțumesc din suflet tuturor care ne-ati fost alături, mulțumesc colegilor mei care au fost alături de noi in această campanie electorală .
Votați PSD!
Votați BOGDAN TOADER! (Ionel Marghiolescu).

Articolul COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Exclusiv

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Prahova Mea

Publicat

pe

Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit la începutul luni octombrie la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată, local, în regiunile estice și sud-estice.

În săptămâna 28 septembrie – 5 octombrie, regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, centrale, nordice și nord-estice, iar în regiunile sudice va fi în general deficitar. Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și vestice.

În săptămâna 5 – 12 octombrie, cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest, dar și ușor mai coborâte în sud-est. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în regiunile sudice.

În perioada 12 – 19 octombrie, regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice.

În săptămâna 19 – 26 octombrie, cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile din nord- vestul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice.

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

Prahova Mea

Publicat

pe

Bogdan Toader: Am bucuria să vă informez că a fost finalizată construcția clădirii Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Ploiești, cunoscută sub denumirea Școala Specială nr. 1.

Practic, aceasta devine primul imobil, cu destinația unitate de învățământ, construit de la zero în municipiul Ploiești, după anul 1990, cu fonduri guvernamentale, prin PNDL, și de la bugetul local al Consiliului județean Prahova.
În scurt timp, aceasta va fi dotată și utilată cu tot ce este necesar pentru ca elevii cu nevoi speciale, diagnosticați cu afecțiuni din spectrul autist, cu sindromul Down, schizofrenie sau cu probleme locomotorii să poată învăța în condiții adaptate nevoilor lor, într-un sediu modern, cu săli de terapie educațională, kinetoterapie, logopedie etc, săli de educație fizică, laboratoare, săli de mese, cabinete medicale specifice și nu numai.
Pentru că învățământul special revine atribuțiilor Consiliului Județean Prahova, noi nu ne-am oprit aici! Ci avem în implementare construcția a alte două astfel de școli speciale în Breaza și Filipeștii de Târg, din fonduri europene deja accesate.
Elevii prahoveni cu nevoi speciale merită servicii de educație la standarde europene, adaptate pentru dezvoltarea lor armonioasă!

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment3 zile inainte

Seturi de dus promotionale: profita de oferte pentru a-ti renova baia

  Interesul romanilor pentru renovarea locuintelor a crescut in aceasta perioada, datorita timpului petrecut in izolare. In acelasi timp, ofertele...

Eveniment2 săptămâni inainte

Reparatii usi sector 5 – solutia ideala pentru urgente

Locuinta sau biroul tau are o usa defecta care nu se mai inchide sau deschide corespunzator?...

Eveniment2 săptămâni inainte

Președintele PER Dănuț Pop întreabă opinia publică :”Partidele mari pregătesc fraudarea alegerilor?”

Partidul Ecologist Român acuză partidele mari că s-au aliat să elimine șansa partidelor neparlamentare din cursa alegerilor locale.   De...

Eveniment3 săptămâni inainte

Gala Merito pentru educaţie de calitate

Autor: Prof. Claudia Bota  Profesorii valoroși din România sunt din ce în ce mai puțini din lipsă de recunoaștere și...

Eveniment3 săptămâni inainte

Gama de dispensere de dezinfectare maini

dispensere de dezinfectare maini Comisia Romana de Sanatate recomanda sa ne spalam pe maini cu apa si sapun de fiecare...

Eveniment3 săptămâni inainte

Spitale internaționale. Turcia. Memorial Bahçelievler Hospital  

După o perioadă care a bulversat întreaga lume, a venit momentul să ne mutăm atenția pe lucruri cu adevărat importante...

Social4 săptămâni inainte

Save Alexa! Asociația Ensar Duman lansează o super tombolă pentru salvarea unei fetițe de 11 luni diagnosticată cu o boală gravă

Asociația Ensar Duman lansează o Super Tombolă pentru #Alexa, o fetiță de doar 11 luni, diagnosticată cu amiotrofie spinală de...

Eveniment4 săptămâni inainte

Ghid SEO On Page-Star Marketing

cum sa optimizam site-ul on page Optimizarea conținutului pe măsură ce îl creați, monitorizarea performanței acelui conținut și re-optimizarea pe...

Eveniment1 lună inainte

Ecologiștii cer Guvernului să stopeze subvențiile date partidelor parlamentare și să includă, pe lângă programul ”Cornul și Laptele”, și programul ”Masca și Dezinfectantul”

Ecologismul propune o nouă atitudine etică ce pune pe primul loc libertatea individuală, demnitatea pentru toţi, dreptul la afirmare plenară...

Eveniment1 lună inainte

Mesaj de felicitare și susținere a social-democraților din partea P.R.N a organizaţiei judeţene Constanţa

Partidul România Noastră este o nouă formațiune politică, având un caracter explicit naționalist, înființat de către Ovidiu Danteș (Președinte fondator...

Eveniment1 lună inainte

Ecologiștii vin în apărarea lucrătorilor din diaspora-«Sclavia românilor trebuie să înceteze»

În actualul context de criză economică și socială, de creștere a gradului de sărăcire a populației, de degradare a sistemului...

Eveniment1 lună inainte

Lansarea candidaturii domnului Nicolae Ciocîrlan din partea PER la Limanu

În data de 23 august 2020, președintele Partidului Ecologist Român Organizația Limanu-domnul Nicolae Ciocîrlan – și-a lansat candidatura la funcția...

Eveniment1 lună inainte

Dănuț Pop: „Virusul nu ține cont de clasa socială! Școlile trebuiesc dotate cu măști pentru TOȚI COPII!”

Ecologiștii cer Guvernului să asigure măști pentru toți copii care vor merge la școală. Partidul Ecologist Român se declară îngrijorat...

Exclusiv1 lună inainte

Cum se oferă trandafiri lungi?

Dorești să surprinzi sau să îți încânți partenera de viață? OK Flora este o florărie online în care poți comanda trandafiri...

Eveniment1 lună inainte

Antonie Solomon, PER: „Un primar prost este ales de oamenii buni care nu vin la vot!”

Antonie Solomon și-a depus candidatura pentru Primaria Craiova din partea Partidului Ecologist Român. Vineri, 14.08.2020, fostul primar al Craiovei, Antonie...

Eveniment2 luni inainte

Avantajele si dezavantajele site-urilor de dating

Exista multe controverse in a sti daca exista avantaje in utilizarea serviciilor site-urilor de intalniri pe Internet sau a ceea...

pariuri fotbal pariuri fotbal
Sport2 luni inainte

Iata de ce optiunea de “total goluri” este atat de populara in ofertele de pariuri fotbal!

Ofertele de pariuri fotbal sunt deosebit de populare printre pariorii din tara noastra. Nu neaparat multumita spectacolului oferit de meciurile...

Social2 luni inainte

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Știrile Săptămânii