Connect with us

Exclusiv

Mafia de la Apa Nova Ploiesti

Prahova Mea

Publicat

pe

Cu profund regret un simplu investitor care dorește crearea de noi locuri de munca și prestarea unor servicii de calitate în „Republica de la Ploiești”:

În plina pandemie de Covid-19 când mai toată lumea trăgea cortina fie dând oameni în șomaj tehnic, fie încetând activitatea cu publicul, un tânăr investitor se ambiționează sa deschidă o spălătorie auto, vulcanizare și service auto, fără sa știe ce piedici va primi din partea furnizorului ApaNova Ploiești.
Motivul unul de domeniul SF-ului pentru oameni normali la cap, dar pentru angajații corupți de la Apa Nova Ploiești unul cât se poate de firesc.
La ceas de seara și plin de furie investitorul nostru și-a început povestea cu redacția noastră astfel:
„Ca orice om de bună credinta m-am documentat de pe site-ul Apa Nova Ploiești având în vedere ca aceștia și-au suspendat pe perioada situatiei de urgenta activitatea cu publicul. M-am conformat imediat cu ce documente am de depus pentru a deveni client Apa Nova și am mers la sediul societății sa depun documentele în urna special amenajata, conform indicațiilor date de omul de la paza.
Am așteptat circa 3 săptămâni și văzând ca nu primesc nici un semn de la Apa Nova am pus mana pe telefon și am sunat la numărul indicat pe site-ul Apa Nova Ploiești și de aici a început nebunia.
Mi s-a spus ca pentru ce am cerut eu îmi trebuie un acord notarial dat de proprietarul terenului pentru separație la branșament.
Ca un om de bun credita m-am conformat imediat fără sa țin cont de mica observație pe care mi-a făcut-o persoana care mi-a răspuns la telefon și anume „Nu va supărați dar de ce deschideți o spălătorie lângă alta spălătorie?” (N.R – miroase si/sau „pute” a niscai fapte penale).
Am ignorat aceasta întrebare fără sa realizez ca de fapt de aici vor începe problemele. A mai trecut o săptămână și văzând ca nu primesc nimic pe mail-ul indicat de angaja Apa Nova am sunat din nou sa vad în ce stadiu se afla dosarul meu și nu mica mi-a fost uimirea când doamna de la telefon mi-a zis ca totul este ok și ca a doua zi un angajat Apa Nova ma va contacta sa vina la fata locului pentru a face o constatare cu ce este nevoie pentru separația de bransare la apa.
Zis și făcut, punctual angajatul apare la ora 9.00 asa cum mi s-a spus la telefon și după constatare mi s-a transmis ca în doua zile voi primi devizul cu ce am de plata iar după ce voi plăti în maxim doua zile voi fi branșat la apa.
Minunat mi-am zis, dar de fapt am realizat ca a fost doar o amăgire.
Observând ca a mai trecut o săptămână și nu am primit devizul, pun mana din nou pe telefon și sun sa constat ce se întâmplă și ce sa vezi surpriza:
– angajata Alina ca asa s-a prezentat îmi spune ca am nevoie de un memoriu tehnic cu consumul de apa înainte de a se emite devizul. M-am blocat având în vedere ca cu aproximativ doua săptămâni înainte mi s-a spus ca nu mai am nevoie de nimic, iar angajatul care venise la constatare îmi spusese ca în doua zile îmi vine nota de plata si dupa ce plătesc în doua zile voi avea apa.
Trag aer în piept, ma conformez de îndată și fac și memoriul tehnic, iar după ce îl transmit pun mana pe telefon și sun din nou la Apa Nova.
Mi se confirma ca Memoriul tehnic a fost primit și mi se spune ca voi fi contactat de o angajata pentru a mi se transmite ce am de plata și voi fi branșat la apa.
Dar din nou am fost mințit cu nonșalanță. Văzând ca nu primesc telefon, am pus mana eu pe telefon ca să aflu că mai am nevoie de un nou acord de la propietar precum ca este de acord sa deversez apa uzata în canalizarea aflata pe terenul închiriat de mine de la propietar.
În acel moment am simțit ca explodez și aducându-i aminte de întrebarea angajatei de la ApaNova „de ce va deschideți spălătorie lângă alta spălătorie? ‚ pun mana pe telefon și îl sun pe propietar sa îl întreb dacă cealaltă spălătorie i-a solicitat aceleași documente ca și mine în relația cu Apa Nova, mai ales ca ei au fost bransati de pe data de 15.05.2020.
Și ce sa vezi surpriza, Societatea MaxiCllean a solicitat doar acordul notarial de separație branșament, dar pe care nu s-a dus sa îl ridice de la propietar, în schimb a fost bransati la apa. Aflând toate aceste lucruri am aprofundat și ce sa vezi. Maxi Clean este spălătoria care spala și igenizeaza mașinile SC APA NOVA Ploiești Aflând toate aceste lucruri, obtin urgent de la societatea care mi-a efectuat memoriul tehnic numărul șefei de la avize și o sun.
Politicos ma prezint și surpriza, în discuția telefonica cu doamna Posa aflu ca am apometru montat de pe data de 15.05.2020, exact data la care SC MaxiCllean a fost racordata la apa.
În discuția telefonica mi se spune cu nonșalanță ce problema am având în vedere ca mi s-a montat apometru de pe data de 15 mai.
Blocat de răspuns ii transmit doamnei Posa ca în fapt eu nu am apa și ca nici devizul nu l-am primit pentru racord asa ca cum figurez ca sunt racordat? Contrariat de răspunsul meu doamna cheamă un coleg sau subaltern cu actele și afla ca în fapt societatea mea nu are apometru montat și nici apa curenta, chiar dacă în evidenta dânsei singura spălătorie care o avea pe birou și era data ca fiind rezolvata era societatea pe care o dețin eu. Așadar în urma ultimei discuții avute cu doamna Posa am decis sa fac publica pățania mea și sa o aduc în atenția autorităților competente cu următoarele întrebări.
1. Cum este posibil ca Apa Nova sa solicite unei societăți un lucru iar altei societăți alt lucru având în vedere ca ambele societăți au închiriat de la același propietar ?
2. De ce angajați Apa Nova nu au solicitat toate documentele de la început?
3. Cum este posibil ca la Apa Nova sa figurez ca fiind bransati deja , iar după discuția telefonica doamna Posa sa îmi transmită ca voi primi devizul pana joi 27.05.2020 și imediat după ce îl voi achita voi fi bransat la apa?
Așadar dacă nu speli mașinile ApaNova Ploiești ești tratat ca o paria și nu ca pe un nou client care poate aduce plus valoare societatii Apa Nova prin facturile achitate.
Așadar prin aceste relatări către redacția Incisiv de Prahova nu am vrut decât sa atrag atenția asupra abuzurilor făcute de angajații Apa Nova și de faptele penale la care se încadrează acești indivizi în frunte cu Avramescu administratorul MAXIClena, doar din simplu motiv ca ne-am permis sa facem concurenta libera societății care prestează servicii ApaNova, ARR Prahova, Politiei Locale Ploiești și altor instituții ale statului Român”.
Reamintim ca ziarul nostru a publicat articolele „O spalatorie paravanul unui politician din urbea noastra?”- in data de 12.03.2020, Pe „prafurile” astea, Garda de Mediu Prahova si APM Prahova par a fi virusate cu „orbul gainilor” – in data de 17.03.2020 si articolul”In Republica de la Ploiești dezinfectarea autoturismelor institutiilor statului în situația Covid-19 se face cu apa din butoi de o firma fără contracte de chirie, curent și apa?”- in data de 18.03.2020.
https://www.incisivdeprahova.ro/2020/03/12/o-spalatorie-paravanul-unui-politician-din-urbea-noastra/

In Republica de la Ploiești dezinfectarea autoturismelor institutiilor statului în situația Covid-19 se face cu apa din butoi de o firma fără contracte de chirie, curent și apa?

 

Pe „prafurile” astea, Garda de Mediu Prahova si APM Prahova par a fi virusate cu „orbul gainilor”

In aceste articole Incisiv de Prahova atragea atentia organelor de cercetare penala competente despre gravele ilegalitati ce se savarsesc de si in jurul activitatii societatii ce detine aceasta spalatorie. Vom reveni. (Cristina T.).

Articolul Mafia de la Apa Nova Ploiesti apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Exclusiv

A observat cineva că datele STS (ale premierului) și datele Comitetului de Vaccinare se bat cap in cap? De la simplu la aproape dublu!

Prahova Mea

Publicat

pe

Premierul ne anunță astăzi: ,,Programările merg bine. Campania de vaccinare merge bine. Peste 75% din persoanele cu vârstă peste 65 de ani, cele mai afectate de coronavirus, se vor vaccina în perioada următoare”.Îl știu pe Florin bine. Ca economist, vorbește întotdeauna pe cifre. De când e politician, le mai manipulează (prezentând negrul drept alb, cum a fost cazul ,,crizei în V” sau rectificările bugetare mincinoase pe venituri supra-estimate, ca Teodorovici).

Dar Florin pune totdeauna niste cifre. Si azi a pus și sursa cifrelor (STS). Și ca să ne arate că vorbește pe cifre, ne pune și un grafic pe care i l-a dat STS-ul. Cu programările între 15 ianuarie 2021 (ora 15.00 – debutul platformei de programre) și 16 ianuarie 2021, ora 20.00. E important intervalul.

Cu font mic și pe vertical este pusă cifra care mă interesa cel mai mult: numărul de programări: 175.389 făcute în perioada 15 ianuarie 2021 (ora 15.00) – 16 ianuarie 2021 (ora 20.00). Întoarcem graficul, ca să se vadă bine: 175.389.

Era cifra care mă interesa: până la urmă, câte programări s-au făcut, pentru a determina capacitatea reală de vaccinare. STS, prin primul ministru ne informează clar: 175.389.

Și de aici, mergem la o altă ,,sursă oficială” – Comitetul Național de Vaccinare. Care, ne informează că până ieri, 16 ianuarie (în jurul orei 14.00 când au emis comunicatul), s-au făcut în Etapa a II-a 305.562 de programări, cu 75% mai mult decât ne informează astăzi, oficial STS, prin primul ministru, pentru un interval care mai include câteva ore.

Aici este prima neconcordanță majoră: câte programări s-au făcut în 15 și 16 ianuarie: 175.389 cât ne spune STS sau 305.562 cât ne spune Comitetul de Vaccinare. Cine sau cum minte?

Și întrucât este neclar, mai atrag atenția asupra a ceva: interpretarea umflată a cifrelor de către Florin, care, ne anunță pompos că:

,,Peste 75% din persoanele cu vârstă peste 65 de ani, cele mai afectate de coronavirus, se vor vaccina în perioada următoare”.

Pe ce se bazează Florin? Pe graficul STS, pe care îl interpreteză dublu mincinos, adunând mere cu pere.

  • adună procentele de la persoanele cu afecțiuni cronice (22,01% din total programări) cu procentele de la persoane peste 65 de ani (56,26%), ieșindu-i un total de 78,27% pe care îl pune la categoria peste 65 de ani. Nimic mai fals, întrucât sunt persoane cu boli cronice și sub vârsta de 65 de ani.
  • Apoi, pur și simplu minte. Iată de ce:

Ca să faci o estimare că ,,Peste 75% din persoanele cu vârstă peste 65 de ani, cele mai afectate de coronavirus, se vor vaccina în perioada următoare” nu te poți baza decât pe ceea ce ai, respectiv pe programări.

Or, din datele STS arătate de Florin rezultă că s-au programt 56,26% (peste 65 de ani) din 175.389 de programări, adică 98.674 de persoane în vârstă de peste 65 de ani.

Apoi, este necesar să raportezi numărul de persoane programate la întreg numărul populației în vârstă de peste 65 de ani.

Mi-a luat ceva timp să găsesc datele, le-am centralizat pe sexe (le găsiți aici, în format excel) și am ajuns la totalul persoanelor rezidente de peste 65 de ani din România și anume 3.664.411.

De unde rezultă fără dubiu că numărul persoanelor de peste 65 de ani programate la vaccinare față de numărul persoanelor de peste 65 de ani existente în România ne conduce la raportul de 2,7% din total.

Prin urmare, informația corectă este: 2,7% din persoanele de peste 65 de ani s-au programat pentru vaccinare în Etapa II. Informația minicinoasă, cea fake, este cea furnizată de Florin, pe baza datelor presupus corecte de la STS (care arată diferit față de cele de la Comitetul de Vaccinare) și anume: ,,Peste 75% din persoanele cu vârstă peste 65 de ani, cele mai afectate de coronavirus, se vor vaccina în perioada următoare”.

În loc de concluzie:

Campania de vaccinare merge prost din moment ce doar 2,7% din persoanele aflate la risc din grupa peste 65 de ani s-a programt în etapa 2, dedicată lor. Iar datele de la STS: ,,175.389 de programări” indică infirmarea clară a capacității de vaccinare anunțată (ne anunțau în urmă cu circa 10 zile că vom ajunge la capacitatea de vaccinare de 150.000 pe zi, redusă apoi la sub 40.000).

Poate că autoritățile vor invoca faptul că ,,s-a strecurat o eroare” în graficul de la STS prezentat oficial de Florin, și anume că numărul de programări se referă de fapt la persoanele care și-au deschis cont pe platforma STS, care au făcut progrmări inclusiv pentru părinți sau prieteni (ca Vlad Voiculescu), ceea ce ar fi o tâmpenie, întrucât totate cifrele comunicate azi de premier ar fi lipiste de relevanță. Dar nu cred o asemenea variantă.

Iar varianta pe care o cred este că se încearcă forțat și mincinos mimarea unei hiper-dorințe de vaccinare de către populație (ceea ce încă nu pare), în timp ce capacitatea de vaccinare este redusă. Este tactica ,,cozii la salam” aplicată de autorități: vedeți că nu mai e salam în București, mergeți toți la Ilfov. (Cristina T,).

Citeste in continuare

Exclusiv

Romania nu are capacitatea (nu vrea si nu a vrut in ultimul an sa produca macar seringi si ace in Romania si prefera sa le importe din Qatar)

Prahova Mea

Publicat

pe

Managementul, eficiența și calitatea serviciilor Poliției Locale Ploiești

Conform Legii 155/2010, Poliția Locală își desfășoară activitatea în conformitate cu reglementările specifice fiecărui domeniu de activitate, stabilite prin acte administrative ale autorității publice centrale și locale. Pentru buna desfășurare a activităților, în exercitarea atribuțiilor, Poliția Locală cooperează cu structurile teritoriale ale Poliției Române, Jandarmeriei Române, I.G.S.U., cu autorități ale administrației publice centrale și locale, cu organizații neguvernamentale, precum și cu persoane fizice și juridice, în condițiile legii. Adică, Poliția Locală poate încheia cu alte autorități și instituții publice -protocoale de cooperare- , având ca obiect detalierea modalităților prin care, în limitele competențelor legale ale fiecărei structuri, acestea își oferă sprijin în îndeplinirea activităților sau a misiunilor specifice. Și pentru că unul dintre principiile în care își desfășoară activitatea Poliția Locală este : eficiența și eficacitatea, un manager competent ar fi încheiat astfel de protocoale.

Dar, în atâția ani, de când Vaida Adrian se află la conducerea Poliției Locale Ploiești, nu a fost în stare, și nu numai, ci chiar s-a opus să încheie astfel de protocoale, decredibilizand permanent competențele structurilor Poliției Locale și neasigurand servicii de calitate ce ar trebui să fie în interesul comunității locale și al cetățenilor. Spre exemplificare, în domeniul ordinii și liniștii publice, ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu forțele ce compun sistemul integrat de ordine și liniște publică: Poliția Română, Jandarmeria Română, etc., cu I.G.S.J., cu Ministerul Apărării Naționale prin centrele militare zonale, cu instanțele de judecată care arondează unitatea/subdiviziunea administrativ-teritoriala, etc. În domeniul disciplinei în construcții ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu Direcția Generală de Dezvoltare Urbană și cu Direcția Gestiune Patrimoniu.

În domeniul protecției mediului ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu R.A.S.P. și Agenția de Protecție a Mediului Prahova, etc. În domeniul activității comerciale, Poliția Locală ar fi trebuit să aibă protocoale de colaborare cu autoritățile de control sanitar, de mediu și de protecție a consumatorilor, Registrul Comerțului, etc. În domeniul evidenței persoanelor, ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor, Serviciul pentru Imigrări Prahova și cu alte autorități competente în vederea verificării, la cererea acestora a unor date cu caracter personal, respectând reglementările legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Având încheiate astfel de protocoale de colaborare, un manager competent ar crește cu siguranță încrederea în rândul populației și prin acțiuni comune ar duce la scăderea faptelor antisociale și ilegale.

Dar în nici un caz nu este în stare de așa ceva Vaida Adrian. El nu vrea decât să fie director și să bage zanzanie în rândul salariaților. De aceea are imaginea „voalată” Poliția Locală Ploiești ! (Paul D.).

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (II)

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (III)/’Fantomele” ataca sistemul bancar cu sprijinul „managementului” Politiei Locale Ploiesti!

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Premierul Florin va demonstra temeinic ca fostul ministru, tot Florin, nu a facut nimic bun pentru finantele publice, continuand sa acorde timp de 13 luni sporuri ne-necesare, din bani imprumutati la cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana

Prahova Mea

Publicat

pe

Managementul, eficiența și calitatea serviciilor Poliției Locale Ploiești

Conform Legii 155/2010, Poliția Locală își desfășoară activitatea în conformitate cu reglementările specifice fiecărui domeniu de activitate, stabilite prin acte administrative ale autorității publice centrale și locale. Pentru buna desfășurare a activităților, în exercitarea atribuțiilor, Poliția Locală cooperează cu structurile teritoriale ale Poliției Române, Jandarmeriei Române, I.G.S.U., cu autorități ale administrației publice centrale și locale, cu organizații neguvernamentale, precum și cu persoane fizice și juridice, în condițiile legii. Adică, Poliția Locală poate încheia cu alte autorități și instituții publice -protocoale de cooperare- , având ca obiect detalierea modalităților prin care, în limitele competențelor legale ale fiecărei structuri, acestea își oferă sprijin în îndeplinirea activităților sau a misiunilor specifice. Și pentru că unul dintre principiile în care își desfășoară activitatea Poliția Locală este : eficiența și eficacitatea, un manager competent ar fi încheiat astfel de protocoale.

Dar, în atâția ani, de când Vaida Adrian se află la conducerea Poliției Locale Ploiești, nu a fost în stare, și nu numai, ci chiar s-a opus să încheie astfel de protocoale, decredibilizand permanent competențele structurilor Poliției Locale și neasigurand servicii de calitate ce ar trebui să fie în interesul comunității locale și al cetățenilor. Spre exemplificare, în domeniul ordinii și liniștii publice, ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu forțele ce compun sistemul integrat de ordine și liniște publică: Poliția Română, Jandarmeria Română, etc., cu I.G.S.J., cu Ministerul Apărării Naționale prin centrele militare zonale, cu instanțele de judecată care arondează unitatea/subdiviziunea administrativ-teritoriala, etc. În domeniul disciplinei în construcții ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu Direcția Generală de Dezvoltare Urbană și cu Direcția Gestiune Patrimoniu.

În domeniul protecției mediului ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu R.A.S.P. și Agenția de Protecție a Mediului Prahova, etc. În domeniul activității comerciale, Poliția Locală ar fi trebuit să aibă protocoale de colaborare cu autoritățile de control sanitar, de mediu și de protecție a consumatorilor, Registrul Comerțului, etc. În domeniul evidenței persoanelor, ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor, Serviciul pentru Imigrări Prahova și cu alte autorități competente în vederea verificării, la cererea acestora a unor date cu caracter personal, respectând reglementările legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Având încheiate astfel de protocoale de colaborare, un manager competent ar crește cu siguranță încrederea în rândul populației și prin acțiuni comune ar duce la scăderea faptelor antisociale și ilegale.

Dar în nici un caz nu este în stare de așa ceva Vaida Adrian. El nu vrea decât să fie director și să bage zanzanie în rândul salariaților. De aceea are imaginea „voalată” Poliția Locală Ploiești ! (Paul D.).

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (II)

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (III)/’Fantomele” ataca sistemul bancar cu sprijinul „managementului” Politiei Locale Ploiesti!

 

 

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment3 zile inainte

Omagiul adus marelui poet național Mihai Eminescu

Organizația județului Constanța a PRN apreciază programul organizat la Mânăstirea Dervent în seara de 15 ianuarie prin care a fost...

Eveniment4 zile inainte

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat și inteligent sistem de camere, cel mai luminos și mai inteligent display folosit...

Eveniment4 zile inainte

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată”

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă...

Eveniment5 zile inainte

Cadourile – o scurtă incursiune în istorie și o analiză modernă

Te-ai întrebat de ce oferim daruri? O scurta privire in istoria noastra, ca omenire, ne poate arăta o mulțime de...

Eveniment5 zile inainte

Urmeaza sa devii parinte? Prinde reducerile la cele mai cautate modele de carucioare 3 in 1

Din seria celor mai practice obiecte si accesorii necesare in ingrijirea copiilor pana la varsta de 3 ani, fac parte...

Eveniment6 zile inainte

Business in transport – Ziarul Nationalul

Business-urile moderne din transport merg de la afacerile personale de mutari mobila si servicii de stocare, la operatiuni de transport...

Eveniment6 zile inainte

Viitor si horoscop – Ziarul Nationalul

Incontestabil, oamenii au fost mereu interesati, intr-o forma sau alta, de ceea ce le rezerva viitorul, mereu s-au intrebat ce...

Eveniment7 zile inainte

Lansare impresionantă la CES 2021: TCL revoluționează piața televizoarelor cu noua generație de Mini-LED OD ZeroTM

TCL își consolidează statutul de lider și pionier în industria televizoarelor aducând tehnologia viitorului în casele iubitorilor de TV din...

Eveniment2 săptămâni inainte

Vrei sa construiesti o casa? Apeleaza la proiecte de casa de la Planex.ro pentru a nu plati mai mult decat trebuie

Se spune ca pentru a construi o casa trebuie sa investesti o suma foarte mare de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Produsele viitorului la Consumer Electronic Show 2021 TCL cucerește piața electrocasnicelor prin noua generație de Mini-LED și tehnologiile Future Display

Sub deviza #ExperienceMore, TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi,...

Eveniment2 săptămâni inainte

Partidul Ecologist Român îl somează pe ministrul Transporturilor să accelereze lucrările autostrăzii Ploiești- Brașov

Partidul Ecologist Român îl somează pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, să accelereze lucrările autostrăzii Ploiești- Brașov, tinand cont de avizul...

Eveniment2 săptămâni inainte

PER acuză pe deplin fondat :”Referendumul ignorat este răsfăț democratic pe bani publici”

Importanța rezultatului unui Referendum tinde către zero pentru politicienii din România. Ne este deja cunoscut ca demnitarilor noștri le place...

Eveniment2 săptămâni inainte

Partidul România Noastră ia atitudinea adecvată în cadrul atacurilor împotriva IPS Teodosie și a intoxicării mediatice

Organizația Județeană Constanța a Partidului România Noastră dezminte încălcarea restricțiilor impuse de carantina instituită în municipiul Constanţa prin OSDSU nr....

Eveniment3 săptămâni inainte

Cadouri pentru “EL” – sfaturi și idei practice

Cum să oferi cele mai potrivite coșuri de cadou soțului, prietenului sau cuiva din familia ta Te pregătești pentru o...

Eveniment3 săptămâni inainte

PRN ia poziție față de recentele evenimente de pe scena politicii autohtone

A venit timpul ca Partidul România Noastră să se facă auzit, sa se implice prin formele legale conferite de legiuitor...

Eveniment3 săptămâni inainte

Recomandare ceasornicarie pentru ceasuri de lux

Ceasul tau de lux reprezinta mandria ta. L-ai luat din economii, din munca suplimentara, epuizanta, fiindca ai dorit sa stii...

Eveniment3 săptămâni inainte

Casti ciclism pentru cei care iau bicicleta in serios!

Mersul pe bicicleta este un sport frumos si sanatos, insa poate avea si anumite riscuri. O casca de protectie pentru...

Eveniment4 săptămâni inainte

PER e categoric-„Acordarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor UDMR-ului e un scuipat pe obrazul ecologiștilor!”

  Ciolaniada de zilele trecute a generat guvernul Cîțu cu o componență ministerială pestriță, unele poziții fiind deja intuite, altele...

Știrile Săptămânii