Connect with us

Sănătate

Cum să găsiți un bun psiholog online care să vă ajute cu problemele de sănătate mintală

AlexandraM

Publicat

pe

Problemele de sănătate mintală pot fi extrem de dificil de gestionat pe cont propriu. Din fericire, există acum mai multe resurse ca niciodată pentru a vă ajuta să găsiți un terapeut sau un psiholog potrivit pentru dumneavoastră. În trecut, găsirea unui profesionist în domeniul sănătății mintale accesibil și de încredere era dificilă. Cu toate acestea, resursele mai noi au făcut mult mai simplu și mai accesibil să găsiți ajutorul de care aveți nevoie. Fie că sunteți în căutarea unui terapeut accesibil în apropierea dumneavoastră sau a unui psiholog online care să se potrivească bugetului și programului dumneavoastră, să vă conectați cu profesionistul potrivit este mai ușor ca niciodată. Acest articol acoperă totul, de la cum să găsești un bun psiholog online până la cât va costa (și de ce). Citește mai departe pentru toate detaliile!

Găsirea unui bun psiholog în lumea reală

Înainte de a vorbi despre cum să găsim un bun psiholog online, să vorbim despre cum să găsim un psiholog bun în lumea reală. Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când căutați un bun terapeut sau psiholog în persoană. – Formare – Psihologii și terapeuții trebuie să fie instruiți și licențiați. Din păcate, acest lucru înseamnă că nu poți găsi orice persoană la întâmplare de pe stradă cu care să vorbești. Trebuie să găsiți pe cineva care are pregătirea și acreditările adecvate pentru a vă ajuta. Asigurați-vă că verificați acreditările și istoricul de formare al terapeutului sau psihologului. – Domenii de practică – În continuare, veți dori să vă asigurați că psihologul are experiență și pregătire în domeniile în care aveți nevoie de ajutor. De exemplu, dacă vă luptați cu anxietatea, nu ar avea prea mult sens să găsiți un terapeut care este specializat în depresie. Veți dori să găsiți pe cineva care are experiență de lucru cu domeniile dvs. problematice specifice. – Costuri – În cele din urmă, veți dori să vă asigurați că psihologul se încadrează în bugetul dumneavoastră. Un bun terapeut sau psiholog nu ar trebui să coste o avere. De fapt, de multe ori este mai bine să găsiți pe cineva care să se situeze puțin în afara bugetului dvs. pentru a nu vă simțiți vinovat de a lipsi de la ședințe sau de a întrerupe terapia mai devreme.

Găsirea unui terapeut sau psiholog online

Dacă vă decideți să găsiți un terapeut online, aveți mai multe opțiuni: Site-urile de terapie: Anumite site-uri web acționează ca terapeuți online, permițându-vă să vorbiți cu un profesionist de la distanță și adesea la un tarif redus. Unele dintre aceste site-uri web sunt gratuite, în timp ce altele percep o taxă foarte mică și sunt de obicei mai ieftine decât să vedeți un terapeut în persoană. Forumuri și grupuri de sprijin: Dacă vă luptați cu o problemă specifică (cum ar fi anxietatea sau depresia), există o mare probabilitate să existe un grup de sprijin online pentru problema dumneavoastră. De fapt, cercetările au arătat că terapia online și grupurile de sprijin sunt eficiente pentru a face față problemelor de sănătate mintală. Servicii profesionale de potrivire online: Aceste servicii acționează ca un intermediar online între dumneavoastră și o listă de psihologi sau terapeuți din zona dumneavoastră. Psihoterapie online profesională: Dacă vă doriți o experiență de terapie online mai structurată, aveți și dumneavoastră opțiuni. Terapia online urmează adesea aceleași linii directoare ca și terapia obișnuită și poate fi eficientă pentru a face față unei varietăți de probleme de sănătate mintală.

Cât costă să găsești un psiholog bun?

Cât costă să găsești un psiholog bun va varia foarte mult în funcție de tipul de psiholog și de metoda pe care o folosești. Site-urile de terapie și grupurile de sprijin sunt adesea gratuite sau foarte ieftine, în timp ce terapia online profesională poate costa sute de dolari pe lună. Acestea fiind spuse, puteți găsi, de asemenea, psihologi care taxează la ședință sau care cer doar un avans, ceea ce poate ajuta la menținerea costurilor la un nivel scăzut. În general, așteptați-vă să plătiți între 10 și 200 de dolari pe ședință (în funcție de tipul de psiholog și de metodă). Și nu uitați, este adesea mai ușor să găsiți un psiholog bun online. Puteți folosi aceste metode pentru a vă ajuta să mențineți costurile la un nivel scăzut și, în același timp, pentru a vă crește șansele de a găsi terapeutul potrivit pentru dumneavoastră.

Sfaturi pentru a găsi un bun psiholog online

– Cercetați site-ul web: Înainte de a vă aruncați în psihologia online, asigurați-vă că site-ul pe care îl folosiți este legitim. De multe ori vă puteți da seama dacă un site este real verificând acreditările și văzând ce tipuri de terapie sunt oferite. Dacă există ceva care pare în neregulă, mergeți mai departe! – Cunoașteți-vă zonele cu probleme: Asigurați-vă că știți care sunt domeniile specifice pe care doriți să le lucrați înainte de a începe să căutați un terapeut online. Acest lucru vă va ajuta să vă adaptați căutarea și să găsiți un terapeut care este specializat în problemele dumneavoastră. – Verificați acreditările: La fel ca în cazul unui terapeut tradițional, asigurați-vă că orice psiholog online pe care îl căutați are o pregătire și acreditări adecvate. – Verificați recenziile: Multe site-uri web care oferă terapie online au, de asemenea, o opțiune pentru a vă permite să lăsați recenzii după ce ați terminat de vorbit cu un terapeut sau psiholog. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă face o idee mai bună despre cum este terapia pe acel site și dacă este potrivită pentru dumneavoastră.

Concluzie

Problemele de sănătate mintală pot fi frustrante și înfricoșătoare, dar nu trebuie să vă controleze viața. Cu ajutorul potrivit, puteți obține sprijinul de care aveți nevoie și puteți merge mai departe cu viața dumneavoastră. Găsirea unui bun psiholog online vă poate ajuta să obțineți sprijinul de care aveți nevoie la un cost redus și într-un mod convenabil, care se potrivește cu programul dumneavoastră. Când căutați un bun psiholog online, nu uitați să cercetați site-ul, să cunoașteți zonele cu probleme și să verificați acreditările. Cel mai important, nu vă fie teamă să continuați să căutați până când găsiți ajutorul și sprijinul de care aveți nevoie.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sănătate

Uniforma ta medicală e pregătită şi vom avea grijă să o porţi cu mândrie şi cu succes!

Publicat

pe

Crezi că te pregătim pentru o meserie doar?

Află că te pregătim să fii următorul erou / următoarea eroină pentru semenii tăi aflaţi în suferinţă!

Te pregătim să fii alături de semenii tăi în cele mai grele momente, când au cea mai mare nevoie de ajutor medical, de sfat medical calificat, de medicaţie potrivită!

Pentru a atinge acest odiectiv educaţional, am avut grijă ca toate catedrele noastre să fie  ocupate de profesori cu înaltă calificare şi cu experienţă profesională de excepţie.

Alături de noi, de specialiştii cu care colaborăm, vei dobândi cunoştinţele şi înţelegerea necesare pentru a fi un profesionist desăvârşit al domeniului medical şi mai mult decât atât: un veritabil erou, pe care semenii se vor putea baza.

Ne dorim ca, atunci când îţi vei desfăşura activitatea cu talent, cu dedicare şi cu pricepere iar pacienţii îţi vor mulţumi să îţi fim în gând şi să spui: Am primit la Şcoala Postliceală „Sf. Vasile cel Mare” Ploieşti sevicii educaţionale de excepţie!

Dacă simţi chemarea de a ajuta şi îngriji medical semenii tăi, te aşteptăm să completezi chiar tu următoarea înscriere la examenul nostru de admitere!

Pentru informații suplimentare

0723.298.193 sau 0724.890.548

https://fduploiesti.ro/

Citeste in continuare

Sănătate

Şcoala Postliceală „Sf. Vasile cel Mare” Ploieşti    Cu noi, vei fi mereu în primul rând!  

Publicat

pe

 

Dacă ai deschis acest anunţ, este foarte probabil să fii următorul nostru elev sau următoarea noastră elevă!

Asistent medical generalist sau asistent medical de farmacie?

Da! Sunt două două meserii care necesită vocaţie, răbdare, perseverenţă şi altruism!

Îndeplineşti aceste cerinţe?

Dacă da, te aşteptăm să-ţi ocupi locul „în rândul patru, banca de la geam”, ca să parafrazăm versurile unui hit din trecut!

Ce trebuie să ştii despre noi?

În primul rând, că suntem acreditaţi!

Tot în primul rând, trebuie să ştii că avem la catedră specialişti de top, de la care vei deprinde uşor şi cu plăcere tainele acestor meserii frumoase şi pline de altruism, pe care numai un suflet de erou le poate îmbrăţişa.

Şi, deocamdată, trebuie să mai ştii, tot în primul rând: Cu noi, vei fi mereu în primul rând!

Dacă ţi-am trezit interesul, însemană că vei accesa şi următorul nou post cu informaţii despre noi, sau vei suna direct să te înscrii!

Pentru informații suplimentare

0723.298.193 sau 0724.890.548

https://fduploiesti.ro/

 

Citeste in continuare

Sănătate

Cum gasesti motivatia pentru a mentine un program de slabit?

AlexandraM

Publicat

pe

program de slabit

Odată ce îți setezi un goal, e dificil să treci la acțiune, mai ales când nici nu găsești motivația necesară. E destul de ușor spus ”Încep de mâine!” sau ”De luni încep să merg la sală!”, dar să găsești motivația de a începe să ții o dietă sau să te apuci de sport poate fi o provocare in sine.

Dacă ai nevoie de acea motivație pentru a incepe sau a menține un program de slabit, ai nimerit unde trebuie. În acest articol îți oferim câteva trucuri simple despre care credem că îți vor da motivația necesară pentru a începe dieta la care te tot gândești.

  1. Întreabă-te DE CE vrei să incepi un program de slabire

Care este motivul pentru care vrei să slăbești? Rezervă-ți putin timp să te gândești de ce vrei să faci această schimbare. Încearcă să întrebi astfel: Ce sper să obțin din această schimbare? Sau care a fost motivul pentru care am decis că vreau să slăbesc? Odată ce ai aflat raspunsul, scrie-l pe o bucată de hârtie și lipește-l într-un loc în care să-l vezi în fiecare zi – acest truc te va ajuta să-ți readuci aminte de ce ai început această schimbare și îți va da impulsul să continui spre rezultatul la care țintești.

  1. Încetează să te mai compari cu alții

Nu tot ce vedem pe internet este real, mai ales când vine vorba de body image. Chiar și în realitate, trebuie să acceptăm faptul ca fiecare dinte noi suntem construiți diferit și a slăbi este mai mult decât cum arăți, este despre a mânca sănatos, a avea un mindset pozitiv și a te simți bine cu tine.

  1. Caută progresul, nu perfecțiunea

Nu încerca să te dezamăgești setându-ți să arăți perfect în două zile. Ca să-ți îndeplinești obiectivul și să devii cea mai bună versiune a ta trebuie să lucrezi la asta zi de zi. Sunt zile în care poate nu poți duce un workout la bun sfârșit și zile în care te simți plină de energie, și asta e perfect normal. Trebuie doar să depui minimul de efort zilnic care conduce spre progres și spre îndeplinirea obiectivului tău!

  1. Recompensează-te pentru efortul depus

Un mic răsfăț la sfârșitul unui antrenament dificil este ca o încurajare pentru efortul depus. Gustările proteice din cadrul programului de slabit NUPO sunt varianta perfectă de ceva dulce pentru tine! Acestea sunt o bună alternativă la snack-urile care prezintă un conținut nutritiv scăzut și dezechilibrat, fiind o gustare delicioasă, cu un conținut crescut de proteine. Pe lângă gustoasele batoane proteice, NUPO oferă un întreg program de slăbit sustinut de zeci de studii de specialitate.

Pe langa certificarea sigurantei si a eficacitatii acestei diete, aromele si modul simplu in care poti urma acest program de slabit sunt atuuri pe care nu le vei mai intalni in aceasta gama de produse. Descopera cum poti atinge si mentine greutatea corporala ideala cu ajutorul unei diete revolutionare bazata pe ingrediente naturale si cel mai simplu principiu de nutritie: alimentatia hipocalorica!

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Evenimento oră inainte

3 lucruri pe care trebuie să le pui la punct în ceea ce privește casa ta atunci când urmează să pleci într-o vacanță

Urmează să pleci în vacanță și deja ți-ai stabilit toate ținutele pe care vrei să le porți de-a lungul acesteia?...

Eveniment5 ore inainte

Se apropie ziua acelui prieten care are deja totul? Iată ce cadou special îi poți oferi!

Cu siguranță ai trecut cel puțin o singură dată prin acel moment în care unul din prietenii sau prietenele tale...

Eveniment9 ore inainte

Cum sa creezi un cinema la tine acasa?

Dupa o zi grea la munca, tot ce vrei este sa te relaxezi in fata unui film bun. Arta cinematografica...

ROBOR ROBOR
Social10 ore inainte

3 soluții pentru a scăpa de ROBOR

● Ce este ROBORUL? ROBOR este abreviere de la Romanian Interbank Offered Rate și  este unul dintre indicii de referință...

Eveniment5 zile inainte

TOP 5 lucruri ce nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie modernă

Amenajare casei la momentul actual este cu mult mai diferită decât modul în care se realiza acum 5 sau 10...

Eveniment5 zile inainte

Mentenanța mașinii: tot ce trebuie să știi și să verifici la propriul tău vehicul

Dacă ai avut acces la o mașină în timp ce locuiai acasă, sunt șanse ca părinții tăi să fi ocupe...

Social5 zile inainte

Tipuri de rochii in functie de forma corpului tau

  Indiferent de ce forma esti, rochiile sunt versatile, confortabile si distractive. Dar primul pas este sa identifici forma corpului....

Eveniment6 zile inainte

TCL își continuă parteneriatul de succes prin care Inspiră Excelență în sport

 Partener global FIBA  Federația Internațională de Baschet București, 2 august 2022 – TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV...

Eveniment6 zile inainte

TCL își continuă parteneriatul de succes prin care Inspiră Excelență în sport

 Partener global FIBA  Federația Internațională de Baschet București, 2 august 2022 – TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV...

Sănătate7 zile inainte

Şcoala Postliceală „Sf. Vasile cel Mare” Ploieşti    Cu noi, vei fi mereu în primul rând!  

  Dacă ai deschis acest anunţ, este foarte probabil să fii următorul nostru elev sau următoarea noastră elevă! Asistent medical...

Sport7 zile inainte

Academia Victor Hănescu lansează campioni

Este deja binecunoscut faptul că de-a lungul anilor la Academia Victor Hănescu s-au lansat campioni, la toate categoriile de vârstă....

magazin online de succes magazin online de succes
SocialO săptămână inainte

10 sfaturi pentru un magazin online de succes

Dacă ai un business, atunci şi tu ai nevoie de un magazin online de succes. Evoluția tehnologiei are ca scop...

Eveniment2 săptămâni inainte

Rezervele de apă ale României „sunt în scădere, dar suficiente” conform ultimelor date oficiale de la Apele Române

Chiar dacă rezerva strategică de apă din principalele patruzeci de lacuri de acumulare își menține tendința de scădere, aceasta poate...

Eveniment2 săptămâni inainte

ȘASE modalități de a menține lucrătorii în siguranță în industria construcțiilor

Munca în construcții este o activitate periculoasă în mod inerent, cu un risc ridicat de accidente la fața locului, precum...

Suc din pulpă de roşii Suc din pulpă de roşii
Social2 săptămâni inainte

Suc din pulpă de roşii bio, 100% natural şi fără conservanţi

Într-o lume din ce în ce mai industrializată şi mecanizată, să găseşti produse naturale este o adevărată aventură. În ultimii...

Cornuleţe cu gem Cornuleţe cu gem
Social2 săptămâni inainte

Sânziene – Cornuleţe cu gem ca în bucătăria bunicii

Câteodată, viața cotidiană, plină de griji mai mari decât oamenii, nu lasă loc pentru o pauză bine meritată. În agitația...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social2 săptămâni inainte

Usile si ferestrele din PVC ofera o protectie mai buna impotriva intemperiilor

Usile si ferestrele din PVC sunt foarte importante pentru integritatea unei locuinte. In anumite regiuni, vremea capricioasa si extrema provoaca...

Eveniment2 săptămâni inainte

TOP 5 avantaje pe care polita CASCO Masina Mea le ofera proprietarilor cu automobile de pana la 7 ani

Accidentele rutiere sunt din ce in ce mai frecvente pe drumurile din Romania, si nu...

Știrile Săptămânii