Connect with us

Exclusiv

RECULUL CORUPTIEI IN MEDIUL PENITENCIAR – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

După ce săptămâna trecută am încondeiat ouă, azi este timpul să mai punem o filă la dosarul de analiză și dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă prin asociațiile de proprietari din Ploiești, într-una considerată dintre cele selecte, cu bani ale orașului din Patria Hoților, Prahova.

Că acești proprietari au bani… de dat(am adăuga noi), analiză făcută cu punct și virgulă în Ep.6  ATTAQUE!, unde am arătat că, în linii mari și exagerat de triste, aceștia au dat pe mâna spadasinilor noștri:

peste 150.000 euro ÎN PLUS față de aceleași servicii, în cei 3 ani de existență a Asociației de proprietari doar pentru că președintele Asociației D’Artagnan Vlad „Minciunică” Socoleanu, are trecere la bătrâneii și tineri docili din varii motive și angajează banii Asociației după cum consideră, bani pe care îl cheltuiește alături de concubinul Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel.

      Deoarece aceste date sunt subiective, dar combinațiile făcute în urma lor au jumulit de bani și pene pe aceste gâște de aur ca proprietari din Asociația MRS Ploiești, permiteți-ne să vă prezentăm doar concluziile cu ce să nu faceți/să faceți ca să aruncați cu banii încă de la începuturile asociației pe care o formați(Faza 1 de constituire – pana la obținerea personalității juridice):

Exemplul 15:

  1. Puneți un președinte de asociație pe care nu îl știți.
  2. Alegeți ca membrii în comitet propunerile viitorului președinte, de preferat tot cu oameni de care nu ați auzit.
  3. Nu le cereți să vă prezinte un C.V. rezumativ, verbal ca să știți ce pregătire au și cât îi duce capul.
  4. Alegi un președinte care are rude/soție/soț angajat la dezvoltator.
  5. Nu îi credeți pe proprietarii „răutăcioși” care vă prezintă legea și cer să fie respectată.
  6. Cereți să fie ignorați oamenii care doresc lucruri să se facă transparent.
  7. Jigniți persoanele implicate în buna rânduire, desigur, diferită de a președintelui ales, pentru a le marginaliza.
  8. Alegeți să plătiți fără să știți cu exactitate ce și pentru ce.

       Respectând cele de mai sus, aveți șansele  ca încă de la început să ajungeți să suferiți care ale noastre gâște din cartierul rezidențial Albert Ploiești… care după 3 ani de când au respectat cele de mai sus, au constatat că au fost furate de toate ouăle de aur, ba chiar li s-au luat și penele… rămânând cu târtița goală.

       Vestea bună este că primăvara – vara gâștele de aur năpârlesc și penele pot reapărea, iar ouă pot face în continuare. Dar oare ce va schimba anotimpul și la ele??

           Pentru a arăta ce se poate întâmpla dacă cele 8 puncte de mai sus sunt respectate, vă transpunem una bucată realitate crudă:

       R.1. Dacă nu cunoașteți persoana este bine să vă interesați. Astfel, aflați că spadasinul ce se vrea președinte de Asociație este o așchie ce sigur a sărit foarte aproape de tătuca, un „om politic” de care nu mai știau ai lui din partid cum să scape, cu bube de corupție și ieșiri în decor.

       R.2. Când Spadasinul ce se vrea președinte de Asociație face propuneri pentru membri ale unor cunoscuți este CLAR că, aproape în totalitate,  aceștia vor fi oamenii lui ce vor merge pe aceeași linie, strâmbă.

       R.3. Dacă vreți să știți pe mâna cui veți da banii este bine să întrebați respectuos ce îi recomanda. Să nu ajungeți ca în B.D. cu răspunsul clasic deja: „glasul și talentul”, căci apoi vă căutați de pene ca ale noastre victime.

       R.4. Ideea că „e bine că avem relații cu dezvoltatorul” este o idee naivă, bazată de basme la care cei din Ploiești au pus ciocul. Nu alegeți pe nimeni care are și cea mai mică legătură cu constructorii condominiului căci: ÎNTOTDEAUNA VOR FI PROBLEME CU DEZVOLTATORII și contrar ideologiei de mai sus, lor le pică bine că au relații la vârful asociației, nu vouă – gâștele de aur.

      Dacă au și spații comerciale, care la un moment dat vor deranja cumplit proprietarii din respectivul bloc, va fi jale. Efectiv va plăti Asociația degeaba –pe președintele D’Artagnan Mincinosul, așa cum se întâmplă în acest moment. Tot o mână de  Don Quijote trag greul cu constructorii când cei ce conduc Asociația trebuia să conducă și rezolvarea problemelor.

      Dar cum să muști mâna care ți-a dat de mâncare, nu? 

           R.5. Când auziți de la președinte și de la recunoscutul spadasin Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel că ce oferă ei este mult peste ce oferă alții, ba chiar că alții oferă produse incomplete, imediat cereți sumele de bani pe care le cer acești prestatori Premium de servicii.

      Aproape întotdeauna for fi câțiva oameni care vă vor spune din lege cum trebuie făcut și dvs. trebuie să verificați și/sau susțineți căci ei sunt cei care nu vă vor fura. Pentru un simplu și logic motiv: Legea 196/2018, legea Asociațiilor de proprietari NU A FOST CREATĂ CA SĂ FURE PROPRIETARUL!!! CI SĂ APERE PE ACESTA DE ILEGALITĂȚILE PREȘEDINTELUI ÎN CÂRDĂȘIE CU ADMINISTRATORUL!!! Și cine o respectă întocmai, acela trebuie păstrat. Și când auziți pe analfabeții funcționali că unii proprietari sunt răutăcioși că nu îi lasă de capul lor, întrebați sec: dar ce spune legea? Garantăm că sunt doar hoți de ouă, habar nu au de lege ca să vă răspundă!

       R.6. Pentru a nu bate la ochi, aici spadasinii doar asmut celelalte gâște leșești ce se dau de aur… și o să le descoperiți că fără argumente, măcăne ca la țară la cele de aur doar pentru că pot. La momentul în care vedeți asemenea specimene, întrebați-le concret de ce măcăne. Veți vedea că instinctul de turmă s-a instalat și cârdului dumneavoastră și puteți trage o concluzie: măcănitul fără argumente legale nu te face inteligent, doar docil.

       R.7. În situația în care simpla măcănire de la R.6  nu este suficientă pentru a potoli pe cei câțiva Don Quijote de a înceta cu răscolitul găinaților care put prin Asociație, atunci veți vedea că se găsesc motive să fie dați afară, blocați, orice acțiune pentru a fi înlăturați de a arată adevărata latura a spadasinilor.  

      Așa s-a întâmplat și la Asociația MRS Smart, unde o doamna care chiar era de ani buni președinte de asociație și încerca să anunțe proprietarii de prăpădul ce îi așteptă s-a văzut jignită și scoasă de pe grupul de Whats Up a lui D’Artagnan Mincinosul.(Nu era al lui, era al proprietarilor… dar el are impresia că este pui de prinț prin regatul gâștelor de aur…). A comentat cineva? Da, cei de teapa lui mulțumindu-i de binele făcut… Așa a fost și cu  Don Quijote Alfa care nu se mai sătura să tot scrie despre viziunea analfabetului funcțional… până la blocat pe pagina de Facebook a Asociației. Pe lângă asta a asmuțit 2, 3 rate leșești să jignească în mediul online și alte 2,3 din Comitet.

      Și ca să fie bine, pe ultimul Don Quijote l-a dat afară din Comitet de la sine putere, ca să își aducă o leșească. Dar despre asta, în partea a II-a a Ep. 7.

R.8. Încă de la prima întâlnire, de cum auziți expresiile „bani de dat”, „contract de angajat”, întrebați în clar, să se spune în fața oamenilor pentru ce plătiți dar mai important cât plătiți! Doar așa veți afla banii pe care un președinte mânjit încearcă să îi ascundă printr-un contract, uneori la pachet, de nu mai pot oamenii nici după 3 ani să scapi de jumulitorii de gâște!

      Nu vă fie rușine să întrebați: ce sunt obligați să vă presteze de banii aia?

      Cereți să fie mereu mai multe oferte, ba chiar implicarea dvs. este necesară și aduceți propuneri.

      Doar așa, prin implicare, veți scăpa de lichelele care vă fură ouăle.

              Oare cei din Asociația noastră au învățat ceva sau irosim orzul pe gâște? Rămâne de văzut… căci situația evoluează iar noi promitem să vă ținem la curent, mai ales că abuzurile asupra drepturile proprietarilor nu s-au oprit și continuă nestingherite.

În urma Ep.6  ATTAQUE!, anumiți colegi din redacție au primit feedback-uri personale din afara orașului și vă putem spune cu mâna pe inimă că proprietari noștri sunt jecmăniți de bani. E adevărat că prin contracte, dar  contractele sunt semnate ilegal de cel care tot speră să nu ajungă de râsul gâștelor: D’Artagnan Vlad „Minciunică” Socoleanu..

În urma feedback-urilor de care vă spuneam cei cu noțiuni elementare despre viața la bloc, s-au arătat reticenți de faptul că lucrurile, dacă s-au dorit a se schimba, nu s-au putut întâmpla prin Adunarea Generală a Proprietarilor. Vă vom explica de ce aceste lucruri nu s-au putut realiza așa cum era normal în partea a II-a a Ep.7, acolo unde vom aborda problemele dintr-o perspectivă legală, pe texte de lege.

Dar nu e grabă, căci așa cum vă spuneam data trecută, președintele Mincinosul D’Artagnan. nu caută să își piardă banii dați de proprietarii naivi… și se face că se caută de ouă… pascale în această perioadă și nu știe ce trebuie să facă – convocarea A.G.P.

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

 Vă cerem sprijinul, dacă empatizați cu ale noastre concluzii și cu expunerea acestora SĂ DAȚI LIKE ȘI SĂ REPOSTAȚI ARTICOLELE CARE V-AU PLACUT,  căci puterea presei este puterea poporului, în final.. dacă nimeni nu ne-ar citi, nu am însemna nimic…

Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm.  TOUCHE ! (Cristina T.).

https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Minți „luminate” de întunericul provocat de scurtcircuitul neuronal!/Trăiască abuzurile, trăiască abuzatorii

Prahova Mea

Publicat

pe

S-a scurs aproape un an de când agentul de poliție Cănărău Ioan a fost abuzat chiar în sediul Poliției Roman de către fostul polițist Bodron Neculai!
Ofițerul, la vremea respectivă locțiitor al șefului Poliției Roman, l-a amenințat cu acte de violență pe agentul de poliție care a pornit dispozitivul din dotare de tip body-worn camera tocmai pentru a dovedi comportamentul ilegal al șefului său!
Ce credeți că s-a întâmplat?
Polițistul hărțuit și abuzat a fost sancționat disciplinar pentru că a folosit camera video în sediul poliției!
În fotografii îi vedem pe ofițerul de poliție care a făcut cercetarea, Scms. Alexa Dănuț și pe cel care a aplicat sancțiunea, nimeni altul decât șeful IPJ Neamț, cms. Șef Osoianu Mihai Iulian, următoarea țintă a ministrului Predoiu!!!
Cei doi ofițeri transmit public mesajul că dacă polițiștii sunt utragiați, abuzați, hărțuiți de către șefi în sediile unităților de poliție n-au voie să folosească camerele video din dotare!
Adică șefii pot face orice, pot amenința polițiștii, îi pot lovi, etc, fără să pățească nimic.
Prostimii îi este interzis să probeze acțiunile ilegale ale celir care se cred proprietari de plantații tocmai cu dispozitivele de înregistrare video cu care sunt dotați! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

SocialO zi inainte

Cele mai motivaționale citate și mesaje cu sens profund

44 citate și mesaje motivaționale pentru succes în viață Fiecare persoană, indiferent de profesie, poate să nu aibă impulsul de...

Eveniment4 zile inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

EvenimentO săptămână inainte

THE GUY ARTS MEDIA: Povestea Vizuală a Iubirii

Fiecare nuntă este o poveste de dragoste unică, iar Madalina și Adelin, cei doi artiști vizuali din Galați, transformă aceste...

EvenimentO săptămână inainte

Cosmin Solomon Foto Video: Echipa Profesionistă pentru Nunta Ta

Nunta este un moment cu adevărat special în viața fiecărui cuplu, iar pentru a vă asigura că această zi magică...

EvenimentO săptămână inainte

TRIF EVENTS: Creând Cu Pasiune Nunta Visurilor Tale

Ziua nunții tale este un moment plin de emoție și visare, iar la TRIF EVENTS suntem aici pentru a transforma...

stiri azi din brasov stiri azi din brasov
Social2 săptămâni inainte

BrasovAzi.ro – O sursă esențială de știri și informații pentru turiști și brașoveni

BrasovAzi.ro este sursa esențială de știri și informații pentru toți locuitorii Brașovului. Cu acoperirea noastră amplă, vei fi la curent...

Social2 săptămâni inainte

Ședința Foto de Crăciun: Capturând Magia Sarbatorilor cu Fotograf Alex Pasarelu

Experimentați Magia Crăciunului la Studio Foto Craciun Bucuresti Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, un moment...

Rochie midi Rochie midi
Social3 săptămâni inainte

Rochie Midi galbenă cu buline

O rochie midi cu buline este o piesă vestimentară ce emană rafinament și stil, menită să fie mereu la modă...

Eveniment3 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Social3 săptămâni inainte

Sistemele antiincendiu – o modalitate eficienta de a-ti proteja locuinta

In ultimul deceniu, tehnologia a avansat din ce in ce mai mult, aspect sesizabil in toate domeniile. Atunci cand vine...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL a prezentat cele mai noi și inovatoare produse ale companiei, consolidându-și poziția de top în domeniul tehnologic

 TCL a vorbit despre cele mai recente upgrade-uri ale companiei, cea mai recentă tehnologie QD-Mini LED, noi dispozitive care susțin...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Ecografia 5D Ecografia 5D
Social4 săptămâni inainte

Ecografia 5D – beneficiile acestei tehnologii revoluţionare

În ultimul deceniu, domeniul medical s-a bucurat de o evoluţie remarcabilă. La momentul actual, viitorii părinţi au oportunitatea de a...

Skincare Skincare
Social4 săptămâni inainte

5 pași pentru o rutină corectă de skincare

A avea doar produse de îngrijire a pielii de calitate nu este suficient. Înainte de a investi în produse de...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social1 lună inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Eveniment1 lună inainte

TCL câștigă trei premii la EISA Awards 2023-2024, inclusiv premiul pentru cel mai bun televizor Home Theater Mini LED 2023-2024

 Aceste premii prestigioase consolidează poziția TCL de lider în domeniul tehnologiei de display București, 22 august 2023. Poziția TCL de lider...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Știrile Săptămânii