Connect with us

Exclusiv

Ofertele Black Friday 2023 – Toate informațiile esențiale pe Oferte-BlackFriday.ro – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Înainte de a vă arată cum o înfloritoare nouă asociație de proprietari se poate duce de râpă în doar 3 ani din cauza unor persoane cu interese personale de natură materială, cum fără jenă mint și fură banii proprietarilor prin contracte ilegal alese, permiteți-ne să repetăm câteva aspecte de la care am plecat:

Pentru cei care nu au început să citească dezvăluirile noastre de la Ep.1, vă reamintim că discutăm de derapajele de la Legea 196/2018, privind asociațiile de proprietari într-un condominiu apărut de 3 ani din Ploiești, format din 7 blocuri care sunt lăsate să se degradeze.

Vă prezentăm aceste derapaje deoarece se poate instala și la dvs. în Asociație, dacă nu sunteți vigilenți și nu urmăriți semnalele pe care noi încercăm să le subliniem ca fiind vitale pentru a nu fi păcăliți.

Ne asumăm enorma presiune a forțelor de coerciție asupra acestei situații din partea caracatiței, precum și dezgustul dvs. că așa ceva există la un asemenea nivel, fix în Patria Hoților – Prahova.

Dar cum dezgustul ar trebui să fie al celor care plătesc de 3 ani, vă lăsăm să judecați nivelul de dezinteres coroborat cu naivitatea proprietarilor din această asociație de proprietari condusă fără respect față de lege și dreptate, de președintele spadasinul D’Artagnan: Vlad „Minciunică” Socoleanu, bani pe care îl cheltuiește alături de concubinul  administrator Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel.

Astăzi vom arăta că cei doi analfabeți funcționali au reale valențe de genii în prostirea masei de proprietari adunați sub formă de cârd de gâște – majoritatea de aur și a câtorva leșești, la ceea ce legea numește ADUNAREA GENERALA A PROPRITERILOR.

În urma feedback-urilor de care vă spuneam săptămâna trecută de la persoane ce nu sunt în această asociație, aceștia s-au arătat reticenți de faptul că lucrurile, dacă s-au dorit a se schimba, s-ar fi putut prin Adunarea Generală a Proprietarilor.

Vă vom explica de ce aceste lucruri nu s-au putut realiza așa cum era normal după cum urmează:

    

     Exemplul 17: Adunarea generala a proprietarilor MRS SMART 25.08.2021.

Așa cum vă explicam în Ep. 2 și 3 despre ce obligații și drepturi sunt prevăzute în Legea 196/2018, privind asociațiile de proprietari(vă rugăm să le recitiți din acele Ep.) cu privire la președinte, membrii Adunării generale a proprietarilor, cenzor, membrii Comitet executiv iată ce s-a întâmplat în 2021 la gâștele noastre de aur:

Așa cum reiese din procesul-verbal al A.G.P. am avut acolo adunate nici mai mult, nici mai puțin de 85 de gâște de aur și leșești, dintr-un total de 262.

      Desigur, că oricine a citit dezvăluirile noastre, legea sau măcar că a stat la bloc o perioadă a vieții și nu a trecut ca gâsca prin apă, știe că Adunarea generală nu este statutară și trebuie reconvocată, fiind necesari 50%+1 dintre proprietari.

Dacă o convoca D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  trebuia să muncească să notifice toți proprietarii prin scrisori recomandate iar munca nu a fost punctul lui forte vreodată (nu discutăm despre cât stă să își aranjeze barba  în oglindă).

      Plus de asta, avea câștig de cauză Don Quijote de la Mancha Alfa care l-a reconvocare putea să îl schimbe pe Minciunică, dacă gâștele leșești ale lui nu se prezentau în număr mare, neavând majoritatea. Ținând cont și de faptul că deja D‘Artagnan și a lui conducere abuzivă era în instanță sesizată și lumea avea întrebări căci nu le spusese nimic despre măgăriile făcute până atunci.

       Mai mult decât atât, la A.G. reconvocată lui Don Quijote Alfa îi ieșea pasența ca Asociația să aleagă prin buletine de vot – cum și propusese de la început, unde Mincinosul președinte Vlad Socoleanu nu mai putea schimba voturile după cum dorea(vă spunem imediat de ce).

       Un alt lucru incomod acestui analfabet funcțional era dat de faptul că prin buletine de vot era obligat să pună toate doleanțele proprietarilor pe hârtie și să fie votate, neputând controla ce se întâmpla. Amintiți-vă de aceste doleanțe din Ep.5  HALTE! (vă oferim un extras din ele):

DECI CE ERA PERFECT PENTRU D‘ARTAGNAN „MINCIUNICĂ” VLAD?

      Vă răspundem noi: ca lucrurile să rămână la fel, să nu se aplice legea, ca banii să le vină în continuare: 6500 lei pe spada lui , 20.000 lei pe cea a concubinului Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel și aproape 1000 lei dați de pomană de gâște lui Athos, aka Viorel Olteanu  adică cenzorul care face scrimă prin firma de pseudo-cenzurat: SportsTransfer Interactiv S.R.L., ce se dădea ca fiind AAPP.

     ESTE CLAR ACUM?

     Dacă prostea lumea să meargă mai departe cu jignirea numita versiunea 1.0 Adunare generala a proprietarilor  condusă de un analfabet funcțional cu sclipiri geniale de hoție, totul era perfect!

      Și ce să vedeți? Gâștele prezente înghit gălușca și acceptă propunerea lui D‘Artagnan „Mincinosul” de a continua întrunirea ca fiind legală!

      Treaba era clară, încă un an avea ce să jumulească de pene și ouă. Ba chiar ia și decizii pentru înlăturarea a doi membrii din Comitetul executiv care erai contra lui: Don Quijote de la Mancha Alfa și a tizului acestuia, care erau porniți să demaște jocurile făcute de Minciunică.

Ca totul să fie „perfect legal” cei doi au interpretat ei legea cum facem noi cu regulile din baseball și adaugă că dacă oamenii CARE NU SUNT PREZENȚI, ULTERIOR VOR SEMNA CĂ SUNT de acord cu ilegalitățile lor, totul este în regulă.

       Puțini știu legea și mai puțin o pot interpreta, dar vă rugăm să ne spuneți ca feedback, dacă ați mai auzit de asemenea nărozii de pe vremea lui Păcală.

       Din surse sigure (preferăm să nu expunem și documentul cu numele persoanelor) Mincinosul D’Artagnan substituie și semnătura unora dintre proprietarii care au semnat după, că sunt de acord având în total sub 10 semnături în hârții oficiale.

      Noi înțelegem că acest spadasin este corupt, dar proprietarii din această asociație cu pretenții, chiar sunt luați de gâște și mai și cotcodăcesc când fac ouă?

      Cam jignitor ca un asemenea simulacru de președinte să prostească oameni ce se consideră citiți…

Este de la sine înțeles că în pasul 2.0 Asociația a fost dată IAR în judecată de Don Quijote de la Mancha Alfa pentru a anula procesul-verbal al adunării din 2021 cât și toate actele subsecvente.

     

      Ceea ce nu au înțeles unii proprietari este de ce tot dă acest om Asociația în judecată.   Explicația lui D’Artagnan Mincinosul  este o regăsim trimisă și la fratele Porthos de la Primărie, în noiembrie 2021 cu privire la ilegalitățile comise:

      Părerea noastră este că poate… nu știm cu siguranță dar ziceam și noi… că poate… nu mai dorește niște analfabeți funcționali care să facă de râs niște oameni drepți pe care să îi mintă constant?! Și să fie și plătiți și să le încalce drepturile?

      Asta ar fi varianta noastră…

       Exemplul 18:

      În continuare vă rugăm să citiți NOUL și LEGALUL Comitet executiv  întrunit pentru a-l acoperi pe D‘artagnan „Minciunică” Vlad, dovedind încă de la început vasalitatea TOTUROR din acel nou comitet pentru stăpânul Socoleanu.

      Pasajele pe care dorim să le analizăm sunt subliniate: 

     De la bun început se observă că data redactării este 10.02.2022 dar ei stabilesc reguli începând cu mai 2021 –  contract GreenStar, cu scuză „ca au omis să redacteze”… 2 file?!?!?

         SERIOS?

      Ați avut cataracta  toți 5 oameni integri, Cavaleri ai mesei rotunde in 19.07.2021?

      Sau poate mințiți cu nerușinare ca să vă acoperiți stăpânul, pe spadasinul legendar zis și ”Minciunică”?

      Ah, da… asta trebuie să fie când… chiar doi dintre voi, vasali ai stăpânului ați fost puși „legal” prin simulacrul de A.G.P. din 25.08.2021!!!

      Cum știți voi ce gândeau alții din fostul Comitet in mai 2021 când voi apăreți in august 2021?

     Citiți minți dragi Cavaleri?

     Sau doar mințiți?

         Hârtia de mai sus este pentru Compartimentul Monitorizare, de fapt… făcută ca fratele Porthos, interpretat de nimeni altul decât IORDACHESCU STEFAN să poate aburi pe Don Quijote de la Mancha Alfa care mirosise ilegalitățile și dădea târcoale.

      Așa cum am spus în exemplul 17, tot în instanța se va tranșa problema… iar spadasinii noștri știu că acolo poate dura chiar ani până la o hotărâre… ani în care ei au timp să jumulească de ouă gâștele noastre de aur. Ba chiar și de pierd tot ele, sub forma de cârd cu titulatură de Asociație de proprietari, vor plăti!

        Acum înțelegeți de ce le-am dat titulatură de „analfabeți funcționali au reale valențe de genii”??

       Despre celelalte pasaje subliniate in print-urile de mai sus, le vom discuta în alt Ep. și într-un alt exemplu. Mai mult decât atât, vom mai realiza si Ep. TOUCHE ! P.3 cu Adunările generale rămase pentru a vedea alte noi metode de prostire și manipulare a gâștelor.

Aici vă vom adăuga doar atât: Această adunare ilegal considerată statutară a ținut peste 3 ore, singurul care a putut cu adevărat vorbi este Don Quijote de la Mancha Alfa de la care oamenii cereau explicații cu ceea ce se petrece la ei. Și au aflat… și gâștele leșești râdeau. Acum mai e de râs?

      Oamenii au fost ținuți cu subiecte infime, nedorind a lăsa subiectele arzătoare ale Asociației să fie discutate.

           Exemplul 19, continua din 18:

       „Întrebarea retorică” adresată între cei 5 magi înțelepți ce formează Cavalerii mesei rotunde: ”dacă nu era de acord(este vorba de Don Quijote de la Mancha Alfa) cu legalitatea adunării, de ce a dorit  să ia cuvântul și de ce a mai asistat până la sfârșit?”

       ne face să exclamăm: ”mare îți e grădina Doamne!” să ne întrebăm și noi retoric:

       ”Dacă am pune creierul unora dintre gâștele astea de aur la unele leșești, ar începe să ciugulească pe asfalt?”

      Aparent sunt unii care pot scrie orice prin hârtiile oficiale ale unor asociații… cu pretenții…

IAR nu e grabă, căci așa cum vă spuneam acum 2 dăți, președintele Mincinosul D’Artagnan. nu caută să își piardă banii dați de proprietarii naivi… și se face că se caută de ouă… de aur… în această perioadă și nu știe ce trebuie să facă – convocarea A.G.P.

Exemplul 20:

V-am adus la cunoștință mai sus despre drepturile pe care le aveți prin aplicația ebloc.ro ce vi le poate încălca administratorul dvs., așa cum se întâmplă la Asociația de proprietari MRS SMART de către concubinii Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel cu acordul lui D’Artagnan Mincinosul.

Avem informații sigure că situația iar va fi semnalată instanțelor de judecată, căci facturile… „cucu”!

Nu de alta dar e primăvară și gâștele încep să ouă.

TOUCHE ! P.2

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm. (Cristina T.).

https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Minți „luminate” de întunericul provocat de scurtcircuitul neuronal!/Trăiască abuzurile, trăiască abuzatorii

Prahova Mea

Publicat

pe

S-a scurs aproape un an de când agentul de poliție Cănărău Ioan a fost abuzat chiar în sediul Poliției Roman de către fostul polițist Bodron Neculai!
Ofițerul, la vremea respectivă locțiitor al șefului Poliției Roman, l-a amenințat cu acte de violență pe agentul de poliție care a pornit dispozitivul din dotare de tip body-worn camera tocmai pentru a dovedi comportamentul ilegal al șefului său!
Ce credeți că s-a întâmplat?
Polițistul hărțuit și abuzat a fost sancționat disciplinar pentru că a folosit camera video în sediul poliției!
În fotografii îi vedem pe ofițerul de poliție care a făcut cercetarea, Scms. Alexa Dănuț și pe cel care a aplicat sancțiunea, nimeni altul decât șeful IPJ Neamț, cms. Șef Osoianu Mihai Iulian, următoarea țintă a ministrului Predoiu!!!
Cei doi ofițeri transmit public mesajul că dacă polițiștii sunt utragiați, abuzați, hărțuiți de către șefi în sediile unităților de poliție n-au voie să folosească camerele video din dotare!
Adică șefii pot face orice, pot amenința polițiștii, îi pot lovi, etc, fără să pățească nimic.
Prostimii îi este interzis să probeze acțiunile ilegale ale celir care se cred proprietari de plantații tocmai cu dispozitivele de înregistrare video cu care sunt dotați! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

SocialO zi inainte

Cele mai motivaționale citate și mesaje cu sens profund

44 citate și mesaje motivaționale pentru succes în viață Fiecare persoană, indiferent de profesie, poate să nu aibă impulsul de...

Eveniment4 zile inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

EvenimentO săptămână inainte

THE GUY ARTS MEDIA: Povestea Vizuală a Iubirii

Fiecare nuntă este o poveste de dragoste unică, iar Madalina și Adelin, cei doi artiști vizuali din Galați, transformă aceste...

EvenimentO săptămână inainte

Cosmin Solomon Foto Video: Echipa Profesionistă pentru Nunta Ta

Nunta este un moment cu adevărat special în viața fiecărui cuplu, iar pentru a vă asigura că această zi magică...

EvenimentO săptămână inainte

TRIF EVENTS: Creând Cu Pasiune Nunta Visurilor Tale

Ziua nunții tale este un moment plin de emoție și visare, iar la TRIF EVENTS suntem aici pentru a transforma...

stiri azi din brasov stiri azi din brasov
Social2 săptămâni inainte

BrasovAzi.ro – O sursă esențială de știri și informații pentru turiști și brașoveni

BrasovAzi.ro este sursa esențială de știri și informații pentru toți locuitorii Brașovului. Cu acoperirea noastră amplă, vei fi la curent...

Social2 săptămâni inainte

Ședința Foto de Crăciun: Capturând Magia Sarbatorilor cu Fotograf Alex Pasarelu

Experimentați Magia Crăciunului la Studio Foto Craciun Bucuresti Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, un moment...

Rochie midi Rochie midi
Social3 săptămâni inainte

Rochie Midi galbenă cu buline

O rochie midi cu buline este o piesă vestimentară ce emană rafinament și stil, menită să fie mereu la modă...

Eveniment3 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Social3 săptămâni inainte

Sistemele antiincendiu – o modalitate eficienta de a-ti proteja locuinta

In ultimul deceniu, tehnologia a avansat din ce in ce mai mult, aspect sesizabil in toate domeniile. Atunci cand vine...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL a prezentat cele mai noi și inovatoare produse ale companiei, consolidându-și poziția de top în domeniul tehnologic

 TCL a vorbit despre cele mai recente upgrade-uri ale companiei, cea mai recentă tehnologie QD-Mini LED, noi dispozitive care susțin...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Ecografia 5D Ecografia 5D
Social4 săptămâni inainte

Ecografia 5D – beneficiile acestei tehnologii revoluţionare

În ultimul deceniu, domeniul medical s-a bucurat de o evoluţie remarcabilă. La momentul actual, viitorii părinţi au oportunitatea de a...

Skincare Skincare
Social4 săptămâni inainte

5 pași pentru o rutină corectă de skincare

A avea doar produse de îngrijire a pielii de calitate nu este suficient. Înainte de a investi în produse de...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social1 lună inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Eveniment1 lună inainte

TCL câștigă trei premii la EISA Awards 2023-2024, inclusiv premiul pentru cel mai bun televizor Home Theater Mini LED 2023-2024

 Aceste premii prestigioase consolidează poziția TCL de lider în domeniul tehnologiei de display București, 22 august 2023. Poziția TCL de lider...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Știrile Săptămânii