Connect with us

Exclusiv

Trafic de influenta in forma continuata din partea unui angajat ANAF in favoarea unui “patronas” care este utilizat de un constructor la Primaria Magurele/Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Judecătoarea Adriana Stoicescu de la Curtea de Apel Timișoara a răbufnit din nou, pe Facebook:

„Oamenii care se tratează de cancer cu bicarbonat de sodiu în timp ce scapă de părul nedorit nu au nevoie de judecători. Tanti Anuța știe că Gheorghiță nu e criminal, doar i-a văruit casa. Judecătorul care l-a condamnat e nebun.

Ionică știe clar că Virgil e corupt și hoț, că așa au zis la TV. Judecătorii ăia de i-au dat drumul sunt corupți. De vreo 10 ani magistrații sunt dușmanii poporului, precum „burghejii” cândva. Continuăm în mod nefericit zilele de iunie din anii 90 când, dacă aveai ochelari sau față de intelectual, ei bine….îți luai bătaie.

Politicienii de ieri și alaltăieri și de azi au simțit mirosul de sânge… Oamenii urăsc judecătorii, hai să le dăm pâine și circ. În afara de Tudorel Toader și zilele trecute Alina Gorghiu, nu am văzut un ministru să vină să întrebe, „fraierilor, de ce aveți nevoie?” Nimeni, dar absolut nimeni nu vorbește despre problemele unui sistem bolnav, anchilozat, dar fardat și plin de bijuterii.

Scheme de personal inadecvate, cu instanțe (din ce în ce mai puține, e drept) în care lumea să lăfăie, dar le ținem în viață fiindcă primarul e de-al nostru și cu tribunale în care oamenii mor, sufocați de dosare. Nu contează, au salarii și pensii nesimțite! Să moară! Vorbim vorbe goale despre digitalizare și noi nu avem bani să cumpărăm alonje așa încât ne-am întors la cusut dosarele cu sfoară.

Grefierii nu au capse și nici pixuri și le aduc de acasă. Nu contează, au salarii și pensii nesimțite! Să moară! Circulare cu economie la curent vor apărea în curând, așa încât ne vom muta iar să motivăm de acasă pentru că în birouri nu se va putea respira. Iar sălile de judecată…. mirifice cuptoare… Nu contează, au salarii și pensii nesimțite! Să moară!

Procedurile, modificate de „n” ori de oameni care nu au deschis în viața lor o carte de drept, lungesc procesele pe ani de zile. Și noi suntem de vină, nu-i așa? Nu contează, au salarii și pensii nesimțite! Să moară! Când erați cu mânuțele sus, pe stradă, de grija probelor din dosarele de furt de găini, nu eram nesimțiți. Ne apărați…. Când au început achitările, pentru că raportul Inspecției judiciare și atitudinea curajoasă a fostului CSM ne-au eliberat, am devenit infractorii de serviciu.

Toți se pricep la drept, haideți în profesie! Învățați până crăpați, dați examene până vă pocnește capul, apoi vedeți cum vă simțiți pe stradă când unul proaspăt liberat se uită luuuung în ochii tăi și-ți șoptește tandru „stiu unde stai”. Că nu e corect ce se întâmplă? Nu e. Dar, nu ne-am calculat noi pensiile. E clar că trebuie făcut ceva, dar cu dialog și respect reciproc, nu peste noapte, nu cu favorizarea prietenilor, nu cu distrugerea pe termen lung a fraierilor care iubim profesia asta.

Dosarele voastre sunt problemele noastre, nopțile nedormite, zilele de naștere ratate că stăm la birou ca să mai căutăm prin cărți nu știu ce dracu de speță…. Știu, orice aș spune vă lasă rece. Ați citit în presă că suntem proști sau corupți sau amândouă și că avem pretenții nesimțite. 26 de ani vechime, 18 ani judecător, grad de curte și 16.500 lei salariu. E prea mult? Tăiați-l…

Dați salarii politicienilor care vă promit pământ de pe Marte. Nu aveți nevoie de justiție, faceți voi dreptate. În țara surzilor care arată cu degetul mă încăpățânez să vă spun că suntem, în imensa majoritate, oameni care trăim pentru oameni. Când veți înțelege că tot ce se întâmplă e o imensă manipulare, va fi puțin prea târziu… La mulți ani, magistraților!”

Adriana Stioicescu

Reamintim ca, Ministrul Justiției  Alina Gorghiu a anunțat, în mesajul transmis de Ziua Justiției, că în perioada următoare se va întâlnii cu reprezentanții instanțelor și parchetelor din țară, dar și cu cei ai tuturor profesiilor juridice, în contextul nemulțumirilor referitoare la pensiile speciale.

Prezentăm integral mesajul transmis de Alina Gorghiu cu ocazia Zilei Justiţiei:

„Mă simt onorată să transmit, pentru prima dată în calitate de ministru al justiției, un mesaj de ”La mulți ani!” cu ocazia acestei zile și urări de bine tuturor celor implicați în realizarea actului de justiție. Rolul Justiției într-un stat de drept este unul vital întrucât asigură realizarea și respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor săi.

Ultimii ani au adus pentru România progrese extraordinare în multe domenii dar, în același timp, au fost complicați de crize succesive. De fiecare dată, soluțiile de echilibru au fost cele care ne-au permis să mergem în direcția sănătoasă, să asigurăm stabilitatea și predictibilitatea țării.

Experiența din toată această perioadă ne arată importanța colaborării celor trei puteri ale statului: Legislativă, Executivă și Judecătorească, potrivit tradițiilor societăților democratice. Acționând împreună, cu loialitate, profesionalism și eficiență, ele asigură statului capacitatea permanentă de adaptare la noi provocări, reziliența și capacitatea de reacție.

Sprijinul venit din partea cetățenilor este, însă, determinant pentru ca fiecare element de progres să fie durabil. În cazul sistemului de justiție, o relație corectă cu justițiabilul, de respect, și, în sens mai larg, asumarea unui rol social plin de substanță care să includă dialogul permanent cu cetățenii, reprezintă aspecte foarte importante. Oamenii nu trebuie să se raporteze la sistemul de justiție cu reticență, ci să îl perceapă ca pe un serviciu public performant, eficient, adaptat societății, la care pot apela cu ușurință, fără costuri exagerate de timp sau bani. Acest lucru ni-l dorim cu toții, deopotrivă!

Ca ministru al Justiției, mă voi întâlni în perioada următoare cu reprezentanții instanțelor și parchetelor din țară, dar și cu cei ai tuturor profesiilor juridice: grefieri, avocați, notari, executori judecătorești, experți judiciari, mediatori și alții. Deja am primit de la profesioniștii din sistemul de justiție un mesaj important pe care îl voi duce Legislativului și Executivului: acela că lipsa de educație juridică și civică este ”rădăcina problemelor”. Ministerul Justiției se va implica pentru a corecta acest lucru. Vom solicita sprijin nu doar specialiștilor în științe juridice, ci și celor în științele educației.

Este adevărat că traversăm o perioadă în care există probleme ce frământă sistemul de justiție. Sunt deschisă colaborării și dialogului pentru găsirea celor mai bune și echilibrate soluții pentru toate problemele și cred că este necesar să ne concentrăm acum asupra soluțiilor care să asigure atât funcționalitatea și eficiența sistemului judiciar, cât și calitatea actului de justiție văzut ca serviciu public.

Am explicat public că rezultatul unor măsuri de reformă nu poate fi depopularea unui sistem de oamenii săi calificați cu mare experiență. În Justiție, există resursă umană bine pregătită, rezultatul acumulărilor obținute prin reformele făcute în timp de statul român.

Există toate premisele ca 2023 și 2024 să fie ani buni pentru modernizarea infrastructurii sistemului judiciar. Guvernele care s-au succedat în ultima perioadă au lansat programe mari de investiții după decenii de stagnare din acest punct de vedere. Alături de acestea, în perioada următoare vor fi realizați pași foarte importanți în ceea ce privește digitalizarea sistemului de justiție. Proiectele aflate în derulare la Ministerul Justiției sunt avansate. Mai multe instanțe din România se vor muta în casă nouă chiar de anul acesta, iar pe viitor vom deschide noi șantiere pentru că există mari nevoi în sistem. Cartierul Justiției rămâne un proiect prioritar pentru noi, iar evoluțiile din ultimul timp sunt pozitive.

Investițiile în resursa umană, precum și în infrastructura sistemului de justiție vor continua. Disponibilitatea Ministerului Justiției pentru dialog și cooperare instituțională este totală pentru că scopul nostru, al tuturor, este unul înalt: asigurarea independenței Justiției, îmbunătățirea calității actului de justiție și creșterea încrederii cetățenilor.

La mulți ani Justiției Române și tuturor profesioniștilor din sistem!”. (Sava N.).

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Minți „luminate” de întunericul provocat de scurtcircuitul neuronal!/Trăiască abuzurile, trăiască abuzatorii

Prahova Mea

Publicat

pe

S-a scurs aproape un an de când agentul de poliție Cănărău Ioan a fost abuzat chiar în sediul Poliției Roman de către fostul polițist Bodron Neculai!
Ofițerul, la vremea respectivă locțiitor al șefului Poliției Roman, l-a amenințat cu acte de violență pe agentul de poliție care a pornit dispozitivul din dotare de tip body-worn camera tocmai pentru a dovedi comportamentul ilegal al șefului său!
Ce credeți că s-a întâmplat?
Polițistul hărțuit și abuzat a fost sancționat disciplinar pentru că a folosit camera video în sediul poliției!
În fotografii îi vedem pe ofițerul de poliție care a făcut cercetarea, Scms. Alexa Dănuț și pe cel care a aplicat sancțiunea, nimeni altul decât șeful IPJ Neamț, cms. Șef Osoianu Mihai Iulian, următoarea țintă a ministrului Predoiu!!!
Cei doi ofițeri transmit public mesajul că dacă polițiștii sunt utragiați, abuzați, hărțuiți de către șefi în sediile unităților de poliție n-au voie să folosească camerele video din dotare!
Adică șefii pot face orice, pot amenința polițiștii, îi pot lovi, etc, fără să pățească nimic.
Prostimii îi este interzis să probeze acțiunile ilegale ale celir care se cred proprietari de plantații tocmai cu dispozitivele de înregistrare video cu care sunt dotați! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

SocialO zi inainte

Cele mai motivaționale citate și mesaje cu sens profund

44 citate și mesaje motivaționale pentru succes în viață Fiecare persoană, indiferent de profesie, poate să nu aibă impulsul de...

Eveniment4 zile inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

EvenimentO săptămână inainte

THE GUY ARTS MEDIA: Povestea Vizuală a Iubirii

Fiecare nuntă este o poveste de dragoste unică, iar Madalina și Adelin, cei doi artiști vizuali din Galați, transformă aceste...

EvenimentO săptămână inainte

Cosmin Solomon Foto Video: Echipa Profesionistă pentru Nunta Ta

Nunta este un moment cu adevărat special în viața fiecărui cuplu, iar pentru a vă asigura că această zi magică...

EvenimentO săptămână inainte

TRIF EVENTS: Creând Cu Pasiune Nunta Visurilor Tale

Ziua nunții tale este un moment plin de emoție și visare, iar la TRIF EVENTS suntem aici pentru a transforma...

stiri azi din brasov stiri azi din brasov
Social2 săptămâni inainte

BrasovAzi.ro – O sursă esențială de știri și informații pentru turiști și brașoveni

BrasovAzi.ro este sursa esențială de știri și informații pentru toți locuitorii Brașovului. Cu acoperirea noastră amplă, vei fi la curent...

Social2 săptămâni inainte

Ședința Foto de Crăciun: Capturând Magia Sarbatorilor cu Fotograf Alex Pasarelu

Experimentați Magia Crăciunului la Studio Foto Craciun Bucuresti Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, un moment...

Rochie midi Rochie midi
Social3 săptămâni inainte

Rochie Midi galbenă cu buline

O rochie midi cu buline este o piesă vestimentară ce emană rafinament și stil, menită să fie mereu la modă...

Eveniment3 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Social3 săptămâni inainte

Sistemele antiincendiu – o modalitate eficienta de a-ti proteja locuinta

In ultimul deceniu, tehnologia a avansat din ce in ce mai mult, aspect sesizabil in toate domeniile. Atunci cand vine...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL a prezentat cele mai noi și inovatoare produse ale companiei, consolidându-și poziția de top în domeniul tehnologic

 TCL a vorbit despre cele mai recente upgrade-uri ale companiei, cea mai recentă tehnologie QD-Mini LED, noi dispozitive care susțin...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Ecografia 5D Ecografia 5D
Social4 săptămâni inainte

Ecografia 5D – beneficiile acestei tehnologii revoluţionare

În ultimul deceniu, domeniul medical s-a bucurat de o evoluţie remarcabilă. La momentul actual, viitorii părinţi au oportunitatea de a...

Skincare Skincare
Social4 săptămâni inainte

5 pași pentru o rutină corectă de skincare

A avea doar produse de îngrijire a pielii de calitate nu este suficient. Înainte de a investi în produse de...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social1 lună inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Eveniment1 lună inainte

TCL câștigă trei premii la EISA Awards 2023-2024, inclusiv premiul pentru cel mai bun televizor Home Theater Mini LED 2023-2024

 Aceste premii prestigioase consolidează poziția TCL de lider în domeniul tehnologiei de display București, 22 august 2023. Poziția TCL de lider...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Știrile Săptămânii