Connect with us

Exclusiv

”Medicul salvează vieți”. E timpul să se înțeleagă faptul că și Poliția, tot cu ”salvarea vieților” se ocupă – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

În martie 2021, pe pagina de Facebook a Sindicatului Diamantul am formulat câteva observații despre cazul de la Onești, când un pensionar a ucis doi zugravi, într-un apartament, după șase ore de negociere cu polițiștii, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. Am fost solicitat de echipa Euronews să intervin într-o emisiune, generată tocmai de clasarea dosarului penal în care erau cercetați polițiștii suspectați a purta responsabilitate pentru această tragedie. Asta m-a determinat să caut acele observații și să constat că timpul nu mi-a schimbat opinia. Mai mult mă face să mă gandesc la acel ”jmecher” de IGPR care răspundea presei că dacă a fost trimis – tocmai el! – la Onești, e clar că polițiștii au greșit. Cum ar trebui să-l roadă rușinea după ce a izbit de pământ cu prezumția de nevinovăție, desigur, numai dacă știe ce înseamnă penibil. Îmi permit să redau aici acel text, util dezbaterilor redeschise de redacția Libertatea.

Acum, după ce s-au mai decantat din emoțiile și furia publică legate de deznodământul nefericit al evenimentului de la Onești, ne putem permite o analiză mai așezată, în speranța unei predispoziții mai mari a opiniei publice de a asculta și vocile din interior.

Înainte de toate, miezul trebuie decorticat de mulțimea lăturilor aruncate, din oficiu, în capul polițiștilor, ”incapabilii și incompetenții”, cu toți in corpore pentru cele întâmplate. Alte voci, din mass media au simțit nevoia să accentueze: 27 polițiști nu au putut opri un infractor de la comiterea dublei crime! Inevitabil – cum altfel? – s-a și făcut legătura cu protestele polițiștilor: vor salarii mărite (deși era vorba despre aplicarea legii) dar nu vorbesc un cuvânt despre reformă (deși era suficient sa rasfoiasca doar pagina Sindicatului Diamantul, ca sa vadă contrariul).

Ce s-a văzut din interiorul ”sistemului”? Un deznodământ previzibil legat de soarta conducerii IPJ Bacău. Vântul schimbării a fost perceput de toată lumea, imediat ce lucrurile dădeau semn că sunt destul de serioase. Altfel spus, în asemenea situații, în mod tradițional, MAI și ștabii de la IGPR caută țapul ispășitor, din zona de competență teritorială. Și țapul e cu atât mai mare și gras, cu cât problema era mai groasă. Data asta a fost urâtă rău și deci, seful de IPJ a fost pus pe făraș.

Nu le plâng de milă dar este tehnica tradițională a ștabilor din IGPR și MAI de a pune batista pe țambal, pentru a evita să ajungă para mâniei publice spre fundul lor, realmente principalii vinovați pentru starea în care au adus sistemul de apărare și ordine publică. Așa s-a întâmplat la Piatra Neamț, apoi la Caracal și acum – previzibil și inevitabil – la Onești. Faptul că demiterile au reprezentat decizii ce au anticipat soluțiile în cercetările disciplinare/penale deschise (unele confirmate), nu au ridicat și minime reacții publice legate de prezumția de nevinovăție de care se bucură/trebuie să se bucure orice muritor până la soluționarea cazului.

De ce scapă de ei atât de ușor? Pentru că la fel de ușor au fost instalați în funcții. La nevoie sunt carnea de tun, gata de sacrificiu pentru tresele de chestor. Pentru că nu competența sau experiența verificată, călită în munca operativă, reprezintă criteriile principale de promovare a șefimii. În mod tradițional, favoriții sunt trimiși la ”Înalta Poartă” cu ceva sprijin politic, pentru că în spatele lor se încrucișează multe patimi ale structurilor de putere locale, ascunse în partide politice. IGPR-ul îndeplinește o simplă formalitate, validând voința ministrului, acesta la rândul său tributar partidului care l-a făcut OM. E o schemă atât de familiară, încât până și ”câinele de pază al democrației” se gudură și dă din coadă la citirea firmanului de domnie… Priviți cazul recent de la Neamț al polițiștilor care fac politică… pardon, ”sprijiniți de partide politice” (pe ce criterii, cum au dat de ei?) în bătaia pentru ocuparea scaunului de Inspector Sef! Același scenariu a e în plină desfășurare deja la Bacău.

Întrebat de presă dacă polițiștii au greșit, vajnicul reprezentant IGPR pronunță deja verdictul unei anchete abia deschise! ”E clar, dacă am ajuns NOI aici, evident că au greșit!”

Au greșit cei de la SAS pentru faptul că din banii lor au cumpărat un berbece pentru spart ușa și IGPR-ul nu a găsit de cuviință să doteze cu cele necesare structurile de poliție? Sau faptul că deștepții de la MAI și IGPR nu au înțeles că rolul de negociator trebuie să-l practice ofițeri cu temeinică pregătire în domeniul psihologiei și nu de un subofițer, cu câteva cursuri făcute la bifă?

Au greșit prin faptul că la o misiune de salvare de vieți omenești au venit mai prost echipați și umiliți, decât felul cum apare recenta structură de ”orientați” de la Poliția Animalelor în misiunea de presupusă salvare a unui cuib de iepurași? Stimați cetățeni, sindicatele din poliție arată dar nu pot, de unele singure, să coboare visători de teapa lui Vela cu picioarele pe pământ.

Oriunde, la orice acțiune, există un coordonator, același lucru s-a întâmplat și la Onești. Nimeni nu acționează de capul lui, nu există – decât în condiții excepționale, fără șef alături – atitudini individuale. Fiecare acțiune de negociere sau intervenție precum și modul de executare așteaptă o dispoziție de la acel șefuleț înscăunat, așa cum am arătat mai sus, de la care acum IGPR, MAI și întreaga țară așteaptă să o facă pe Harap Alb! Problema e că nu prea poți face din r…t bici și să mai ai și pretenția să pocnească!

Dincolo de acest aspect, intervine știrea că la fața locului a fost procurorul de caz și că intervenția s-a aflat sub coordonarea și autorizarea acestuia. Cam la fel ca în cazul de la Caracal… doar că lumea a rămas, în continuare, cu mânia vărsată pe polițiști!

Motivul rezidă în cele două atitudini absolut diferite ale ministerelor de resort: Ministerul public îndeamnă la calm și face apel la prezumția de nevinovăție, în timp ce MAI apelează la sacrificare spre îmbunarea tuturor zeilor posibili și imposibili, numai să scape basma curată. Și asta pentru că în Ministerul Public purtătorii de hârtii, IT-iștii, contabilii, secretarele nu au statut de procuror și deci, nu imprimă decizii.

Multi ”cunoscători” au observat că psihopatul se afla la balcon, în cătarea unui lunetist iscusit care ar fi asigurat un alt deznodământ evenimentului. Înainte de toate, nu știu dacă la IPJ Bacău există o lunetă și dacă există, nu știu câtă siguranță ai cu trei trageri pe an la SAS. Pentru restul polițiștilor, în întreg anul 2020, ministerul lui Vela, urmat pe aceeași călcătură de Bode, nu a organizat nici o tragere! ”Pandemia e de vină”, zicea, aseară, Cîțu! Așa o fi, dar uite că, exact în pandemie s-a întâmplat să te prindă nevoia! Cine își asumă răspunderea?

Apropo de asumarea răspunderii: în orice alt județ s-ar fi întâmplat, putini șefi coordonator aiunei asemenea intervenții ar fi avut curajul să-și asume comanda de executare a focului direct asupra psihopatului. Și asta din două motive:

1. era linșat imediat de mulțimea moraliștilor pentru vina de a fi abandonat negocierea și vorba bună, alegând să curme viața unui bătrânel care, iată, a ajuns la capatul răbdărilor.

2. il aștepta o cercetare pentru omor, poate și o condamnare.

În fața unei asemenea fatalități ești nevoit să speri că negocierea va duce la desistare. Efectiv, își agață, cu toată speranța, cariera și soarta de acest fir de păr.

Că au fost sesizări înainte, ce ar fi trebuit să atragă atenția… mulți eroi după război. Știu și eu un tip care ne-a necăjit cu repetate petiții că l-au răpit extratereștrii, i-au pus un CIP în cap, prin intermediul căruia ei spionează pământenii. Până nu i-am arătat becurile de la sistemul de acces de la intrarea principala spunându-i că becul roșu s-a aprins pentru că avem și noi sistem secret care blochează cipurile, n-am scăpat de el! Cazuri și nebuni sunt cu ghiotura, unii cu tulburari psihice – aflați în evidență medicală – sunt lăsați să profeseze în fața elevilor, fără ca legea, ”sistemul” să ofere soluțiile temeinice de evitare a unei potențiale tragedii!

Cazul de la Onești este unul dintre evenimentele nefericite care reclamă abordarea cu maximă seriozitate a serviciului polițienesc. Pentru că o reformă reală, sănătoasă – întreprinsă de veterani cu experiență practică în spate -, poate face diferența dintre viață și moarte.

”Medicul salvează vieți”. E timpul să se înțeleagă faptul că și Poliția, tot cu ”salvarea vieților” se ocupă.  (Cristina T.).

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Minți „luminate” de întunericul provocat de scurtcircuitul neuronal!/Trăiască abuzurile, trăiască abuzatorii

Prahova Mea

Publicat

pe

S-a scurs aproape un an de când agentul de poliție Cănărău Ioan a fost abuzat chiar în sediul Poliției Roman de către fostul polițist Bodron Neculai!
Ofițerul, la vremea respectivă locțiitor al șefului Poliției Roman, l-a amenințat cu acte de violență pe agentul de poliție care a pornit dispozitivul din dotare de tip body-worn camera tocmai pentru a dovedi comportamentul ilegal al șefului său!
Ce credeți că s-a întâmplat?
Polițistul hărțuit și abuzat a fost sancționat disciplinar pentru că a folosit camera video în sediul poliției!
În fotografii îi vedem pe ofițerul de poliție care a făcut cercetarea, Scms. Alexa Dănuț și pe cel care a aplicat sancțiunea, nimeni altul decât șeful IPJ Neamț, cms. Șef Osoianu Mihai Iulian, următoarea țintă a ministrului Predoiu!!!
Cei doi ofițeri transmit public mesajul că dacă polițiștii sunt utragiați, abuzați, hărțuiți de către șefi în sediile unităților de poliție n-au voie să folosească camerele video din dotare!
Adică șefii pot face orice, pot amenința polițiștii, îi pot lovi, etc, fără să pățească nimic.
Prostimii îi este interzis să probeze acțiunile ilegale ale celir care se cred proprietari de plantații tocmai cu dispozitivele de înregistrare video cu care sunt dotați! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

SocialO zi inainte

Cele mai motivaționale citate și mesaje cu sens profund

44 citate și mesaje motivaționale pentru succes în viață Fiecare persoană, indiferent de profesie, poate să nu aibă impulsul de...

Eveniment4 zile inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

EvenimentO săptămână inainte

THE GUY ARTS MEDIA: Povestea Vizuală a Iubirii

Fiecare nuntă este o poveste de dragoste unică, iar Madalina și Adelin, cei doi artiști vizuali din Galați, transformă aceste...

EvenimentO săptămână inainte

Cosmin Solomon Foto Video: Echipa Profesionistă pentru Nunta Ta

Nunta este un moment cu adevărat special în viața fiecărui cuplu, iar pentru a vă asigura că această zi magică...

EvenimentO săptămână inainte

TRIF EVENTS: Creând Cu Pasiune Nunta Visurilor Tale

Ziua nunții tale este un moment plin de emoție și visare, iar la TRIF EVENTS suntem aici pentru a transforma...

stiri azi din brasov stiri azi din brasov
Social2 săptămâni inainte

BrasovAzi.ro – O sursă esențială de știri și informații pentru turiști și brașoveni

BrasovAzi.ro este sursa esențială de știri și informații pentru toți locuitorii Brașovului. Cu acoperirea noastră amplă, vei fi la curent...

Social2 săptămâni inainte

Ședința Foto de Crăciun: Capturând Magia Sarbatorilor cu Fotograf Alex Pasarelu

Experimentați Magia Crăciunului la Studio Foto Craciun Bucuresti Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, un moment...

Rochie midi Rochie midi
Social3 săptămâni inainte

Rochie Midi galbenă cu buline

O rochie midi cu buline este o piesă vestimentară ce emană rafinament și stil, menită să fie mereu la modă...

Eveniment3 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Social3 săptămâni inainte

Sistemele antiincendiu – o modalitate eficienta de a-ti proteja locuinta

In ultimul deceniu, tehnologia a avansat din ce in ce mai mult, aspect sesizabil in toate domeniile. Atunci cand vine...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL a prezentat cele mai noi și inovatoare produse ale companiei, consolidându-și poziția de top în domeniul tehnologic

 TCL a vorbit despre cele mai recente upgrade-uri ale companiei, cea mai recentă tehnologie QD-Mini LED, noi dispozitive care susțin...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Ecografia 5D Ecografia 5D
Social4 săptămâni inainte

Ecografia 5D – beneficiile acestei tehnologii revoluţionare

În ultimul deceniu, domeniul medical s-a bucurat de o evoluţie remarcabilă. La momentul actual, viitorii părinţi au oportunitatea de a...

Skincare Skincare
Social4 săptămâni inainte

5 pași pentru o rutină corectă de skincare

A avea doar produse de îngrijire a pielii de calitate nu este suficient. Înainte de a investi în produse de...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social1 lună inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Eveniment1 lună inainte

TCL câștigă trei premii la EISA Awards 2023-2024, inclusiv premiul pentru cel mai bun televizor Home Theater Mini LED 2023-2024

 Aceste premii prestigioase consolidează poziția TCL de lider în domeniul tehnologiei de display București, 22 august 2023. Poziția TCL de lider...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Știrile Săptămânii