Connect with us

Uncategorized

realme sărbătorește 5 ani de la înființare și prezintă noul GT5

Publicat

pe

București, România – 28 august 2023 – realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, a organizat ieri conferința de presă „Leap Up” cu ocazia aniversării de 5 ani, pentru a lansa realme GT 5 în China, împărtăși povestea sa din ultimii 5 ani și pentru a prezenta „Leap-Forward Climbing Plan” .

În ultimii 5 ani, în ciuda faptului că a pornit pe o piață extrem de competitivă, realme a devenit rapid un brand de larg consum. Recentul discurs aniversar de 5 ani, „Leap Up”, a detaliat poveștile din culisele start-up-ului și a împărtășit modul în care un succes atât de incredibil a fost obținut prin entuziasm și provocări. În cadrul evenimentului a fost lansat noul realme GT 5, dar au fost dezvăluite și planurile companiei pentru viitor.

Pentru a aduce tehnologia la un alt nivel, realme a lansat GT5 pentru a arăta lumii experiența câștigată în cei 5 ani de la înființare. Combinând cel mai puternic SoC din piața, Snapdragon 8 Gen2, cu noua interfață Pulse Interface Pro, telefonul oferă pe deplin o experiență de top în lumea Android.

Echipat cu 24GB memorie RAM și până la 1TB de stocare internă, noul realme GT5 poate rula zeci de aplicații simultan și poate salva toate amintirile favorite. De asemenea, dispune de o încărcare revoluționară de 240W SUPERVOOC și de un ecran de 6.74 inch la 144Hz cu margini înguste de doar 1.46mm.

În plus, atunci când vizualizați conținut HDR, tehnologia Pro-XDR este la posturi pentru a seta corect gama dinamică și detaliile luminoase sau întunecate. Cu un ecran cu 2160Hz PWM și reglarea intensității pe 20.000 niveluri, imaginea va fi prietenoasă cu vederea utilizatorului și în același timp extrem de clară

De la no-name la nume mare: singurul brand nou care a intrat în Top 10 în aproape 10 ani

Înainte de înființarea realme în 2018, „febra startup-urilor” din industria smartphone-urilor se răcea deja treptat. În timp ce rata de creștere generală încetinise, smartphone-urile high-end începuseră să fie la modă.În industrie existau 701 mărci de telefoane mobile, toate aflate într-o concurență acerbă pentru cota de piață. În aceste condiții, în India s-a născut realme, care a știut exact ce să ofere. Toate modelele de telefoane  din acea perioadă erau conservatoare și plictisitoare, iar cele care arătau decent erau extrem de scumpe.

Acesta este motivul pentru care realme a decis să creeze un smartphone care să ofere atât performanțe remarcabile, cât și un design de ultimă oră, adresat tinerilor. Telefonul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și s-a vândut în 2 milioane de unități în timpul celui mai mare festival de comerț electronic din India, Diwali. De asemenea, s-a extins rapid din India către alte piețe emergente din Asia de Sud-Est. Piețele de peste mări erau saturate de giganții din industrie și aveau structuri de canale diferite, astfel că realme știa că va fi extrem de greu să stabilească operațiuni localizate. Cu toate acestea, datorită unei echipe tinere, cu o medie de vârstă de numai 28 de ani, realme a câștigat rapid notorietate.

Timpul a demonstrat că cel mai important este să faci primul pas și să încerci pur și simplu. Succesul realme este o poveste despre un spirit de aventură și despre eforturile serioase de a câștiga sprijinul și încrederea partenerilor. Acest lucru a dus la diversele sale realizări, inclusiv la performanța sa de vânzări revoluționară. În mai puțin de un an de la înființare, realme a intrat cu succes pe 10 piețe, inclusiv India, Indonezia, Vietnam, Malaezia, Filipine, Thailanda, Egipt, Pakistan etc. Referindu-se la statutul realme ca singurul nou jucător din top 10 în ultimii 10 ani, Chase Xu a împărtășit o lecție valoroasă din această experiență: Îndrăznește să sari chiar și în fața giganților, pentru că s-ar putea să învingi.

“Dare to leap”: Indiferent cine ești, ai șansa de a schimba lumea.

În 2019, realme s-a întors oficial în China și a lansat seria X Master Edition, concepută împreună cu renumitul designer industrial Naoto Fukasawa. Texturile creative au adus entuziasm pe o piață plină de modele plictisitoare , conducând seria spre un mare succes în rândul tinerilor. Cooperarea cu maeștrii de top, în calitate de marcă tânără, și eforturile neobosite ale tinerei echipe realme au contribuit semnificativ la succesul său.

În discursul său, Chase a menționat că realme și-a definit spiritul „Dare to Leap” încă de la început, în speranța că un astfel de brand , cu o astfel de infuzie de tinerețe , ar putea dezvolta produse care să încânte cu adevărat industria și utilizatorii. Cu o echipă internă de design formată la acea vreme din doar 5 persoane, realme a decis să caute sprijin extern. Echipa a fost deosebit de mișcată de conceptul lui Naoto Fukasawa și, în cele din urmă, a luat legătura cu acesta. După o lungă discuție despre branding și produse, Naoto Fukasawa a fost de acord să coopereze după doar trei luni, iar cooperarea durează până în prezent. .

După aceea, realme a lansat mai multe produse, atrăgând din ce în ce mai mulți fani la nivel global și determinând o creștere rapidă. În 2019, cu o rată de creștere de până la 808%, realme a fost numită marca de smartphone cu cea mai rapidă creștere din lume. În 2020 Q3, a devenit cel mai rapid brand de smartphone-uri din lume care a atins 50 de milioane de unități vândute(sursa: Counterpoint). În 2021, realme a doborât încă un record, devenind cea mai rapidă marcă de smartphone-uri din lume care a vândut 100 de milioane de unități (sursa: Strategy Analytics). Brandul a avut nevoie de doar 37 de luni pentru a intra în top 5 pe 30 de piețe din întreaga lume, ceea ce a condus brandul pe locul 6 în lume pentru prima dată (sursa: Counterpoint). În acest fel, realme a făcut un salt înainte și a devenit cea mai tânără marcă de smartphone-uri mainstream din lume. realme a demonstrat că, indiferent cine ești, ai șansa de a schimba lumea.

La fel de hotărât ca întotdeauna : Să fie prima alegere pentru tinerii utilizatori din întreaga lume

Pe tot parcursul provocărilor majore, inclusiv COVID-19, inflația în creștere, scăderea cererii de noi smartphone-uri și altele, realme a rămas fidelă spiritului său „Dare to Leap” și s-a concentrat pe rafinarea produsele sale.

Anul trecut, realme a anunțat că s-a apropiat de cea de-a doua etapă de creștere ca startup și că își concentra energia pe o creștere pe termen lung, lansând strategia „Market Cultivation” și strategia „Simply Bettter”. realme a fost transparentă în ceea ce privește ceea ce a determinat această schimbare. La conferința de presă, Chase a remarcat că realme devenise prea încrezătoare în poziția sa datorită vânzărilor record anterioare. realme și-a dat seama că lansase prea multe produse prea devreme și că îi lipseau concentrarea și disciplina.

Ei și-au propus să oprească pierderile – mai întâi simplificând oferta de produse, apoi unificând linia globală de produse și aducând seria de numere înapoi pe piața chineză.

După ce și-a stabilit noua direcție, realme a stabilit un nou principiu: „No Leap, No Launch”. În conformitate cu acest principiu, realme GT3 a adus pe piață primul smartphone din lume cu tehnologie de încărcare  la 240W, iar seria realme 11 Pro a realizat progrese în ceea ce privește designul și performanța zoom-ului. Senzorul său de 200 MP suportă zoom fără pierderi de 4X, oferindu-i cele mai puternice capacități de fotografiere din gama sa de prețuri.

După 5 ani de la înființare și după s-a confruntat cu un mediu dificil, realme Europe a lansat „Leap-Forward Climbing Plan” și 4 inițiative pentru a-și susține obiectivul de a deveni prima alegere pentru tinerii utilizatori din întreaga lume:

  • Continuă să se angajeze să respecte strategia de produs „Nicio lansare fără tehnologie nouă”, astfel încât fiecare lansare de produs realme să fie un produs de ultimă generație, cu cel puțin o caracteristică de ultimă generație care este cea mai bună din clasa sa.
  • Progrese în ceea ce privește performanța, camera foto și designul, cele trei domenii pe care tinerii utilizatori le consideră cele mai importante.
  • Să rămână la strategia „Creștere constantă, progres treptat”, să se concentreze pe segmental de preț de bază de 100-400 de euro, aducând inovații la produsele din gama de preț 500-600 de euro.
  • realme Europe se concentrează în continuare pe punerea în comun și dezvoltarea piețelor principale, inclusiv Polonia, Italia, Spania și Balcani.

 

 

În următorii 5 ani, realme și-a propus să o ia de la capăt, acceptând provocări noi. Compania este pregătită să continue să creeze produse revoluționare pentru tineri, străduindu-se să fie marca care îi înțelege cel mai bine și să devină prima alegere a tinerilor din întreaga lume.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Care este starea apiculturii în România și de ce avem nevoie de o legislație clară cu privire la etichetare și originea produselor apicole

Publicat

pe

De

România ocupă locul 1 în Europa la producția de miere, lucru care impune dezvoltarea unui cadru legislativ care să protejeze și să motiveze producătorii locali. O serie de organizații relevante pentru domeniul apicultorilor solicită creare unui nou “contract social” care să susțină activitatea acestora și protejarea acestui aliment ce poate fi considerat o comoară națională.

România se confruntă, în prezent, cu o mare problemă în ceea ce privește etichetarea, trasabilitatea și măsurile de derogare de la folosirea neonicotinoide în domeniul apiculturii. Considerată nu doar un simplu aliment, ci o sursă de sănătate pentru unele dintre categoriile cele mai vulnerabile, cum ar fi copiii și cei cu diverse forme de diabet, aceasta are nevoie de un cadru sănătos în care să fie comercializată, atât pe plan local, cât și la nivel internațional. În Parlamentul European au fost propuse deja diverse proiecte legislative menite să reglementeze această ramură a agriculturii, atât de benefică pentru populație. Franța și Spania, două dintre țările care produc și consumă în mod generos acest super-aliment, au adoptat, recent, o legislație care vizează obligativitatea menționării țărilor de origine a mierii din amestecurile comercializate. Aceste măsuri trebuie implementate cât mai rapid și în țara noastră pentru a conferi mai multă valoare mierii și produselor pe bază de miere și pentru a evita alimentarea paradoxului conform căruia România este cel mai mare producător la nivel de UE, dar vinde foarte puțin pe piața europeană.

Asigurarea oferită cumpărătorului cu privire la calitate și puritate este cartea de vizită reprezentată de etichetarea corectă. Acest lucru trebuie realizat cu ajutorul unor organizații și a unor laboratoare, la susținerea ANPC, autoritatea direct răspunzătoare de etichetarea corectă a produselor. Controlul calității, noi reglementări de etichetare și impunerea unor standarde de puritate conforme cu cele de la nivel european pot contura și defini un cadru sănătos pentru un domeniu atât de sensibil, dar atât de benefic și sănătos.

Eveniment Parlamentul României

Good Food Project, organizație dedicată problemelor obținerii hranei în țara noastră și UE în colaborare cu Romapis, federația asociațiilor apicole din România au o organizat, recent, o masă rotundă în Parlamentul României, cu tema „Mierea – un super aliment pentru sănătatea fiecăruia dintre noi”.  La eveniment au luat parte deputați, secretari de stat din Ministerul Agriculturii, medici, reprezentanți ai organizațiilor ce apără drepturile mamelor și copiilor, și europarlamentari.  Principala temă de discuție a vizat problema apicultorilor din țara noastră, afectați serios de lipsa acestui cadru legislativ actualizat și a unor sisteme de normare absolut necesare pentru unul dintre cele mai importante sectoare din alimentație. Cele două organizații au solicitat recunoașterea importanței acestui produs pentru alimentație, în special pentru copii și persoanele cu probleme de sănătate.

“Deși România este cel mai mare producător de miere din EU, apicultorii români trebuie să facă față unor probleme legate de etichetarea produselor care îi afectează serios. Mai mult, consumatorii, la rândul lor, în special categoriile vulnerabile cum ar fi copiii sau diabeticii sunt grav impactati, rafturile magazinelor din Romania fiind pline de miere falsificată, miere de laborator, co eticheta înșelătoare. Ne dorim adoptarea unui proiect de lege care susține o etichetare corecta, menită să protejeze industria apicola românească, precum si pe consumatorii de miere. a declarat Ciprian Boboi, fondator The Good Food Project. 

Situația consumului de miere este diferită între statele europene și datorită capacității consumatorilor de a înțelege valoarea și importanța mierii în alimentație. Însă indiferent de  motivație, consumatorul are dreptul să fie corect informat asupra alimentului pe care îl cumpără. Apicultura nu este o activitate care să poată fi dezvoltată pe principii industriale, nu poate fi amplificată semnificativ prin tehnologizare, deoarece resursa umană este esențială. De aceea veniturile din apicultură, chiar și în vremuri mai bune, nu ar putea genera venituri foarte mari, așa cum se întâmplă în alte ramuri ale alimentației. Averea cea mai de preț a apicultorului este calitatea mierii pe care o produce, de aceea trebuie protejată atât producția acestui aliment, cât și producătorul său.

“Apicultura României traversează, acum, o perioadă dificilă. Situația a început să se deterioreze de prin anii 2015, existând un cumul de factori care au dus la o încetinire a avântului producătorilor până în punctul în care, în ziua de astăzi, se manifestă o tendință îngrijorătoare de stagnare și chiar de pierdere a interesului pentru creșterea albinelor.  Principalele motive ar fi: căderea prețului mierii până aproape de sau chiar sub pragul de sustenabilitate; folosirea irațională a pesticidelor și impactul unor entități patologice relativ recente. Așadar, noi, apicultorii, avem nevoie de mai multă susținere din partea statului, trebuie să fim mult mai uniți în apărarea intereselor noastre, să ne preocupăm de dezvoltarea pieței interne, să contribuim la educarea și informarea corectă a consumatorilor, să dezvoltăm metode de comerț cu miere care să fie în mâinile producătorilor și care să asigure și succesul pe plan internațional”, susține Constantin Dobrescu, Vicepreședintele Federației Romapis.

Ciprian Boboi & Susana Dragomir, membri ai boardului Good Food Project

 

Contextul legislativ European este destul de optimist cu privire la etichetarea țărilor de origine, după cum susține Dacian Cioloș, membru al comitetului de agricultură și dezvoltare rurală în Parlamentul European, însă pe plan local este nevoie de o nouă abordare: ”Uniunea Europeană importă 40% din consumul său de miere, ceea ce o face probabil cea mai atractivă piață pentru acest aliment din lume, iar mai mult de 50% din importuri vin din China și Ucraina. Din păcate, aproximativ 46% din mierea importată în UE e suspectată că ar fi falsificată. Din acest motiv, la nivelul UE se discută modificarea Directivei Europene referitoare la Standardele de Comercializare a Mierii pentru a fi specificate cel puțin țările de origine, sperăm inclusiv cu procentaj de cantitate. Alți mari producători de miere, precum Spania sau Franța, au deja legislație pe etichetare cu specificarea țărilor de origine, deci problema poate rezolvată și în România. La noi, statul nu face ce trebuie să facă, statul reacționează la presiunea asociațiilor. Însă și structura de organizare a producătorilor trebuie să fie mai închegată. La nivel european, există potential de comercializare a mierii de calitate, deci nici nu e nevoie să ne uităm în afara Uniunii ca să vindem mierea la prețuri bune. Este cea mai bună piață după Statele Unite și probabil că la nivel calitativ e în fața lor”. 

Așadar, România, ca mare producător de miere cu prețuri competitive ar putea performa dacă cadrul legislativ și motivarea apicultorilor ar crea contextul propice. În acest sens, un nou proiect de lege, menit să stimuleze acest sector a fost înaintat. A existat, în 2017, o primă inițiativă legislativă pentru modificarea legii apiculturii, finalizată prin legea 79/2020, promulgată cu mai bine de 3 ani în urmă. Noutatea pe care o aducea această lege în privința mierii era etichetarea cu obligativitatea menționării țărilor de origine a mierii din amestecurile care se vând, de regulă, în retail. Această lege nu a fost, însă, aplicată, întrucât Ministerul Agriculturii nu a elaborat normele de aplicare. Între timp, a apărut o nouă inițiativă legislativă, de corectare a legii 79/2020, care vizează obligativitatea producătorilor, procesatorilor și comercianților de a afișa vizibil, pe etichetă, țara sau țările de origine pentru amestecurile de miere provenite din CE, precum și cantitatea corespunzătoare a acestora exprimată în procente. Însă nici această lege pentru completare nu va putea fi pusă în aplicare fără implicarea directă a Ministerului Agriculturii. In perioada următoare, eforturile apicultorilor români vor fi direcționate către modificarea regulilor de etichetare a mierii la nivelul Uniunii Europene, pentru o mai bună normare a acestui sector.

Romapis și Good Food Project vor continua dialogul referitor la cele mai bune modalități de a susține apicultura din țara noastră, atât cu autoritățile de reglementare cât și cu toate celelalte părți interesate. Acest dialog va fi realizat atât prin intermediul unor noi mese rotunde, cât și prin alte evenimente menite să susțină cauza mierii românești.

Citeste in continuare

Uncategorized

O educație de calitate îi ajută pe copiii cu părinți aflați la muncă în străinătate să aibă mai multe șanse în viață

Publicat

pe

De

În era globalizării, tot mai mulți părinți aleg să muncească în străinătate, în căutarea unor oportunități mai bune pentru a-și susține familiile. Din nefericire, acest lucru adesea înseamnă lăsarea copiilor în grija altor membri ai familiei sau, în unele cazuri, chiar în grija lor proprie. Pe fondul acestei realități complexe, importanța unei educații de calitate crește exponențial, deoarece aceasta poate fi cheia succesului și a unei vieți mai bune pentru acești tineri.

Descarcă ghidul pentru părinții, bunicii și aparținătorii copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate

Astfel, primul pilon in acest sens este reprezentat de institutiile scolare, incepand cu gradinitele si scolile primare. O contributie majora o au de asemenea si persoanele in grija carora cei mici raman, precum unul dintre parinti, bunici sau diverse rude.

Exista insa cazuri in aceste aspecte nu sunt suficiente pentru a-i ajuta pe cei mici sa aiba parte de o educatie suficienta sau dupa cum este cazul inca in multe zone ale tarii, sa aleaga varianta abandonului scolar. In acest sens, a fost demarat un nou proiect al carui scop este acela de a stimula participarea la educatie a copiilor cu parinti aflati la munca in strainatate, numit ProEducatie.

Educația ca pilon de susținere

Copiii cu părinți care lucrează în străinătate se confruntă cu numeroase provocări emoționale și sociale. Lipsa prezenței fizice și afective a părinților poate duce la sentimente de abandon, anxietate și probleme de adaptare. În acest context, școala și procesul educațional se pot transforma într-un pilon stabil de susținere, oferindu-le copiilor o rutină, structură și un mediu în care să interacționeze și să se dezvolte.

O educație de calitate nu se rezumă doar la informațiile transmise în sala de clasă. Ea presupune existența unui mediu propice învățării, unde copiii pot dezvolta abilități sociale, emoționale și cognitive, esențiale pentru viața de adult. Profesorii devin figuri de referință, iar interacțiunile pozitive cu colegii pot compensa, într-o anumită măsură, lipsa relației directe cu părinții.

Accesul la oportunități și dezvoltare personală

Prin educație, copiii dobândesc cunoștințe și competențe care le măresc șansele de a accede la oportunități profesionale și personale. O educație solidă oferă acces la studii superioare, burse, programe de schimb internațional și, ulterior, la o carieră stabilă. Mai mult, copiii care primesc o educație de calitate au tendința de a dezvolta o mentalitate deschisă, capabilă să înțeleagă și să se adapteze diversității culturale și sociale, un atu de neînlocuit în lumea globalizată de astăzi.

Construirea rezilienței și a încrederii în sine

Pe lângă beneficiile tangibile legate de cunoștințe și competențe, educația de calitate contribuie la formarea unor trăsături de caracter esențiale. Copiii învață să persevereze, să își depășească limitele și să își gestioneze emoțiile. Aceste abilități de viață sunt esențiale, mai ales pentru cei care se confruntă cu dificultăți suplimentare datorate absenței părinților.

În acest sens, o bună educație poate funcționa ca un scut, protejând copiii de efectele negative ale separării și oferindu-le instrumentele necesare pentru a face față provocărilor vieții.

O investiție în viitor

În contextul globalizării și al mobilității muncii, este esențial să investim în educația copiilor, mai ales în cazul celor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate. Prin educație, acești tineri au posibilitatea să își construiască un viitor strălucit, compensând parțial lipsurile din prezent.

Prin ProEducatie, un număr de până la 270 de copii preșcolari și elevi vor putea participa la diverse cursuri și evenimente, tabere și proiecte în urma cărora vor conștientiză mai bine importanța educației în viața fiecărei persoane și avantajele pe care aceasta le oferă în special pe termen lung.

Pentru un număr de 220 de elevi vor fi realizate diverse tabere tematice în timp ce pentru 50 de preșcolari vor fi organizate ateliere. Sunt vizați în special copiii ce fac parte din medii defavorizate sau din minorități etnice, accentul fiind pus pe copiii de etnie rroma.

Proiectul se vă finaliza prin oferirea de ajutoare în valoare de 100 de lei pe luna pentru copiii participanți, pentru o perioada de până la 18 luni. Se urmărește totodată, asa cum este specificat si pe site-ul oficial proiect-proeducatie.ro și încheierea de parteneriate cu cât mai multe instituții de învățământ, organizații și ONG-uri ce activează în sectorul educației prin care acești copii să poată avea și în viitor parte de o educație de calitate.

Astfel, o educație de calitate nu reprezintă doar un drept fundamental, ci și o necesitate imperativă pentru a asigura un viitor prosper și echilibrat pentru acești copii. Investind în educație, investim, de fapt, în viitorul societății noastre, asigurându-ne că generațiile viitoare sunt pregătite să facă față provocărilor și să contribuie activ la dezvoltarea comunității.

Exista de asemenea și diverse campanii de informare și conștientizare, prin care un număr cât mai mare de persone din grupurile tintă să poată afla despre proiect.

În concluzie, într-o lume în continuă schimbare, în care familiile sunt adesea separate de mii de kilometri, educația de calitate rămâne un refugiu stabil și o promisiune de succes pentru copii. Prin accesul la cunoștințe, dezvoltarea abilităților și formarea caracterului, educația le oferă acestor tineri șansa de a-și construi un viitor strălucit, în ciuda obstacolelor pe care le pot întâlni pe parcurs.

Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung și Universitatea Michigan îmbunătățesc tehnologia ceasurilor inteligente pentru alergători

Publicat

pe

De

Picture1 (1)

Studiul explorează cum tehnologia ceasului Galaxy poate îmbunătăți sănătatea și performanța alergătorilor prin evaluarea pierderii de transpirație și a VO2 max*

 

București, România – 22 septembrie 2023 – Samsung Electronics Co., Ltd. și Universitatea Michigan, prin Inițiativa ESSI (University of Michigan Exercise & Sport Science Initiative) cercetează tehnologia smartwatch pentru a ajuta alergătorii să-și monitorizeze sănătatea și activitatea fizică cu date precise și de încredere.

Laboratorul de Cercetare a Performanței Michigan (MiPR), centrul de bază de cercetare al Inițiativei de Știință a Exercițiilor și Sportului (ESSI), va coordona un studiu de opt luni care utilizează seria de ceasuri Galaxy Watch pentru a estima VO2 max și pierderea de transpirație a participanților în timpul alergării. Acest studiu va compara datele de referință cu datele colectate de smartwatch-uri în cadrul testelor de alergare, atât pe bandă (în interior), cât și în aer liber, la distanțe cuprinse între 2,5 km și 20 km.

Drepturi de autor pentru fotografie: Regents of the University of Michigan. Eric Bronson/Michigan Photography.

* VO2 max, cunoscut și sub numele de consum maxim de oxigen, este o măsură a capacității unei persoane de a utiliza oxigenul în timpul efortului fizic intens. Această măsură reflectă capacitatea sistemului cardiovascular și a sistemului respirator de a furniza oxigen la nivel celular, unde este utilizat pentru a produce energie. VO2 max este adesea utilizat pentru a evalua nivelul de fitness cardiovascular și capacitatea aerobă a unei persoane, fiind o măsură importantă în antrenamentul sportiv și în evaluarea stării de sănătate. Cu cât este mai mare VO2 max, cu atât o persoană poate susține un efort fizic mai intens și poate avea o capacitate aerobă mai bună.

Alergătorii de toate nivelele se confruntă cu probleme precum pierderile de transpirație, deshidratarea și gestionarea căldurii, în special în lunile de vară. Echipele Samsung și Universitatea Michigan speră că descoperirile din acest studiu vor contribui la îmbunătățirea tehnologiei ceasurilor inteligente, oferind alergătorilor măsurători mai precise ale sănătății lor pentru a ajuta la soluționarea acestor probleme.

Samsung a ales laboratorul MiPR pentru acest studiu datorită relațiilor solide din industria tehnologiei dispozitivelor wearables și cu comunitatea alergătorilor, precum și datorită experienței unice a cercetătorilor săi. Echipa de cercetare include experți în domenii precum medicina sportivă, leziunile legate de alergare, performanța sportivă și tehnologia dispozitivelor purtabile.

Samsung își asumă angajamentul de a oferi perspective mai profunde asupra sănătății prin colaborarea cu lideri din industrie și instituții academice. Suntem entuziasmați să colaborăm cu Inițiativa de Știință a Exercițiilor și Sportului a Universității Michigan, experți în domeniul fitnessului și sănătății sportive, într-un efort de a aduce noi înțelegeri alergătorilor care se bazează pe seria Galaxy Watch pentru precizie și motivație personalizată„, declară Hon Pak, Vicepreședinte și Șef al Echipei de Sănătate Digitală, Divizia MX Business la Samsung Electronics.

Pentru Laboratorul de Cercetare a Performanței Michigan, oportunitatea de a colabora cu Samsung și de a utiliza tehnologia avansată și dispozitivele de monitorizare a sănătății și bunăstării de pe unul dintre cele mai populare ceasuri inteligente adaugă valoare cercetării noastre. Este cu adevărat motivant să facem parte din acest studiu care aduce beneficii semnificative comunității noastre. Am primit un feedback extrem de pozitiv din partea participanților care doresc să-și îmbunătățească performanța și să aplice aceste cunoștințe în antrenamentele lor,” afirmă Ken Kozloff, Co-Director al ESSI și membru al echipei de cercetare.

Samsung Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic, lansate recent, oferă antrenament personalizat pentru fitness, gestionare avansată a somnului și monitorizare a sănătății pentru a menține utilizatorii motivați și concentrați asupra obiectivelor lor. Pentru alergători, noul feature Personalized Heart Rate Zone furnizează cinci niveluri optime de intensitate a alergării, bazate pe capacitățile fizice individuale, permițându-le utilizatorilor să-și stabilească obiective în funcție de propriile abilități. În plus, funcția Track Run ajută alergătorii să înregistreze alergările lor pe pistă. În timpul alergării, Galaxy Watch furnizează o analiză detaliată, inclusiv asimetrie, regularitate și timp de contact cu solul, pentru a contribui la îmbunătățirea performanței și reducerea riscului de accidentare.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

SocialO zi inainte

Magia Crăciunului Prinsă în Fotografii de Poveste: Studio Foto Crăciun București cu Alex Pasarelu

Magia Crăciunului surprinsă în fotografii de poveste la Sedinta foto Craciun În fiecare an, sărbătoarea Crăciunului aduce cu ea nu...

ferestrele ferestrele
Social2 zile inainte

De ce ar trebui sa iti schimbi ferestrele: 3 indicii evidente

Cand vine vorba de confort, mereu acordam importanta fiecarui detaliu. De la dusumeaua pe care pasim, pana la materialul asternuturilor...

Ferestre PVC antracit Ferestre PVC antracit
Social2 zile inainte

Ferestre PVC antracit – moderne si elegante

De cativa ani incoace, ferestrele antracit au batut toate recordurile de popularitate cand vine vorba de alegerea culorii de ferestre....

Sisteme automatizate Sisteme automatizate
Social3 zile inainte

Sisteme automatizate pentru garaj – siguranta, confort si eficienta

Garajul se numara printre cele mai importante anexe din cadrul unei proprietati, fiind spatiul in care iti poti lasa masina...

Rafturile metalice Rafturile metalice
Social5 zile inainte

Rafturile metalice sau rafturile din lemn? Pe care sa le alegem?

Organizarea eficienta a spatiului de care dispunem este mai simpla decat am crede, mai ales daca avem la indemana piesele...

Social6 zile inainte

Ai ten sensibil? Află cum să obții o piele sănătoasă, fără roșeață sau iritații!

Bucuria de a te privi în oglindă și de a vedea un ten senin, strălucitor și sănătos este una dintre...

EvenimentO săptămână inainte

TikTok investește în lupta împotriva dezinformării

București, 26 septembrie 2023 – TikTok publică al doilea raport al platformei sub Codul UE de Bune Practici privind Dezinformarea,...

EvenimentO săptămână inainte

Samsung Romania da startul celei de-a treia editii a competitiei Solve for Tomorrow pentru tineri inovatori

Competiția se va desfășura în perioada septembrie 2023 – februarie 2024. Tinerii se pot înscrie, individual sau în echipe formate...

ferestrele ferestrele
SocialO săptămână inainte

Când trebuie să înlocuiești ferestrele casei tale? Iată cele mai comune semne

Durata de viață a unei ferestre dintr-un cămin obișnuit poate varia între 10 și 20 de ani, în funcție de...

EvenimentO săptămână inainte

Image4Life – Transformă Momentul Tău Special în Amintiri Veșnice

Fiecare cuplu își dorește ca ziua nunții lor să fie perfectă și memorabilă, iar pentru a realiza acest lucru, este...

EvenimentO săptămână inainte

Alex Bogdan: Ilustrând Iubirea în Fotografii de Nuntă

Fotografia este arta de a captura momente, emoții și povestiri într-o singură imagine. Un fotograf talentat poate transforma o zi...

Social2 săptămâni inainte

Cele mai motivaționale citate și mesaje cu sens profund

44 citate și mesaje motivaționale pentru succes în viață Fiecare persoană, indiferent de profesie, poate să nu aibă impulsul de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

Eveniment3 săptămâni inainte

THE GUY ARTS MEDIA: Povestea Vizuală a Iubirii

Fiecare nuntă este o poveste de dragoste unică, iar Madalina și Adelin, cei doi artiști vizuali din Galați, transformă aceste...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cosmin Solomon Foto Video: Echipa Profesionistă pentru Nunta Ta

Nunta este un moment cu adevărat special în viața fiecărui cuplu, iar pentru a vă asigura că această zi magică...

Eveniment3 săptămâni inainte

TRIF EVENTS: Creând Cu Pasiune Nunta Visurilor Tale

Ziua nunții tale este un moment plin de emoție și visare, iar la TRIF EVENTS suntem aici pentru a transforma...

stiri azi din brasov stiri azi din brasov
Social4 săptămâni inainte

BrasovAzi.ro – O sursă esențială de știri și informații pentru turiști și brașoveni

BrasovAzi.ro este sursa esențială de știri și informații pentru toți locuitorii Brașovului. Cu acoperirea noastră amplă, vei fi la curent...

Social4 săptămâni inainte

Ședința Foto de Crăciun: Capturând Magia Sarbatorilor cu Fotograf Alex Pasarelu

Experimentați Magia Crăciunului la Studio Foto Craciun Bucuresti Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, un moment...

Știrile Săptămânii