Connect with us
1

Uncategorized

Direktcar.ro Revoluționează Piața Auto SH: Creștere Remarcabilă a Vânzărilor prin Vizionarea Online a Mașinilor

Publicat

pe

Licitațiile auto permit vânzarea unui autoturism sau achiziționarea mașinii dorite între [1] 14 și 30 de zile de la listarea pe platformă, adică de până la până la 5 ori mai repede decât prin alte metode.

  • Mașinile sunt vândute direct de proprietari, iar cumpărătorii le pot viziona în timp real, de la distanță, ceea ce le permite să decidă achiziția mașinii dorite și fără a o vedea fizic.
  • Licitațiile durează cel mult 7 zile, iar prețul de pornire este mai mic decât prețul minim dorit de vânzător.
  • Tranzacția are loc direct între vânzător și cumpărător, recomandat într-o întâlnire fizică.

București, august 2024 Direktcar.ro, prima platformă de licitații auto de pe piața locală, prin care românii pot vinde sau cumpăra mașini sh, de oriunde s-ar afla și de până la 5 ori mai repede decât prin alte metode, se lansează pe piața din România. Platforma aduce o inovare remarcabilă în domeniul auto: tehnologia unică de vizionare online în timp real a autoturismelor. Aceasta tehnologie revoluționează modul în care românii pot achiziționa vehicule, permițând prezentarea și achiziția mașinilor din orice localitate din țară sau din străinătate.

Cu o interfață intuitivă, adaptabilă dispozitivelor mobile și ușor de utilizat, platforma de licitații auto online Direktcar.ro este dedicată în special persoanelor fizice care doresc sǎ vândǎ sau sǎ cumpere mașini second-hand, online, din confortul caselor lor, fǎrǎ a fi nevoie sǎ se deplaseze decât înainte de achiziție. Investiția în dezvoltarea și lansarea platformei se ridică la 500.000 de euro. Platforma asigură un proces de licitație intuitiv, ușor de navigat, pentru utilizatori persoane fizice sau dealeri auto.

“Am creat o platformă de licitații auto online pentru a îmbunătăți modul în care sunt vândute mașinile second-hand, astfel încât să fie vândute mai repede și la un preț echitabil format în funcție de cerere și ofertă. Dacă printr-un anunț clasic de vânzare auto nu știi când se întâmplă tranzacția, la licitație acest termen este clar stabilit. De regulă, o vânzare printr-un anunț clasic poate dura până la 6 luni, dar prin metoda licitației vânzarea poate avea loc între 14 și 30 de zile.

Există o singură zi de vizionare și o singură zi de închidere a licitației auto. În plus, un avantaj considerabil este faptul că proprietarii de mașini sunt cei care vând, nu casa de licitație – platforma Direktcar.ro este un canal de promovare și de vânzare accelerată, iar tranzacția se încheie direct între proprietar și cumpărător, de regulă într-o întâlnire fizică. Piața de mașini second-hand este în continuă creștere în România, iar în cele mai multe cazuri românii își doresc să vândă sau să cumpere cât mai repede mașina SH dorită, fapt pentru care licitația este o metodă eficientă și apreciată de utilizatori indiferent de scopul acestora”, declară Cristian Aconi, fondator al platformei de licitații auto online Direktcar.ro.

În primele luni de când platforma a devenit disponibilă, numărul de listări de mașini SH pe Direktcar.ro a crescut de până la două ori mai mult de la lună la lună, fiind în prezent sute de mașini în licitație.

Cum funcționează licitațiile auto online  cum sunt vândute și cumpărate mașinile second-hand

Licitațiile auto online pe Direktcar.ro funcționează precum o licitație standard, cu diferența că acestea au loc online, iar mașinile rulate sunt vândute direct de proprietari. Mașinile second-hand sunt listate pe platformă cu un preț de pornire, dar care să fie mai mic decât prețul minim dorit de vânzător. Prețul de pornire urmează să crească în funcție de ofertele potențialilor cumpărători.

Cei care doresc să vândă sau să cumpere mașini SH prin licitații auto pe Direktcar.ro trebuie să facă un cont pe platformă. Vânzătorii trebuie să completeze un formular cu o serie de informații despre mașină și fotografiile aferente. De asemenea, pot seta un “preț rezervat”, adică un preț minim sub care nu vor fi obligați să vândă mașina second hand, dacă nu este atins sau depășit prin licitație. În cazul în care nu este setată această opțiune, mașina rulatǎ se va vinde la prețul maxim obținut în licitație.

Licitațiile auto încep la 7-14 zile după listarea mașinilor pe platformă, timp în care potențialii cumpărători pot analiza și viziona mașinile la mâna a doua. Licitația poate dura până la 7 zile, iar durata licitației și data și ora închiderii licitației sunt stabilite de vânzător, perioadă în care cumpărătorii oferă prețul dorit peste ultimul preț afișat.

Licitația se închide la ultimul preț oferit cu două minute de închidere. Dacă în acest interval nu apare nicio ofertă nouă, licitația se închide. Dacă prețul obținut este peste prețul minim, cumpărătorul va fi îndrumat către checkout. După ce achită taxa de licitație, de 1% din valoarea prețului de cumpărare, datele de contact ale cumpărătorului și ale vânzătorului vor fi transmise automat către fiecare dintre ei.

Dacă prețul obținut este sub prețul minim setat, vânzătorul va primi un email de informare și va putea decide dacă acceptă acel preț sau îl respinge. În cazul în care acceptă prețul de vânzare sub prețul minim, cumpărătorul va fi anunțat și îndrumat către checkout. După ce achită taxa de licitație, va primi datele de contact ale vânzătorului. Tranzacția de vânzare-cumpărare are loc direct între proprietar și cumpărător, într-o întâlnire fizică.

Ce este vizionarea online de mașini SH în timp real?

Funcția de vizionare online a maşinii în timp real permite utilizatorilor să participe la sesiuni live de prezentare a autoturismelor disponibile la licitație, similar cu un apel pe Zoom sau Skype. În aceste sesiuni, vânzătorul și potențialii cumpărători interacționează în timp real, oferindu-şi o experiență autentică de vizionare. Vânzătorul poate stabili o dată și un interval orar pentru vizionarea mașinii SH, care poate dura între 30 minute și 2 ore.

Vizionarea mașinilor second-hand înaintea achiziției este un pas important pentru potențialii cumpărători, așa încât regulamentul platformei Direktcar.ro impune ca, înaintea fiecărei licitații auto, să existe o zi de vizionare cu un loc precis ales de către vânzător și marcabil pe o hartă interactivă Google. Vizionarea este limitată la un interval de timp stabilit de către vânzătorul maşinii SH, iar în acest interval toți cei interesați pot să meargă să inspecteze mașina SH pentru care doresc apoi să liciteze.

“Am observat însă că, de cele mai multe ori, cei interesați de o anumită mașină SH se aflau departe de locul mașinii, așa încât puțini oameni puteau să meargă la vizionare și atunci ne-am propus să creăm un canal online, astfel încât tot în același timp și din locul în care se găsește mașina mâna a doua, vânzătorul să poată să prezinte mașina celor interesați. Cu această funcție sperăm nu doar să creștem șansa vânzării mașinilor second-hand puse în licitație de către clienții noștri, ci și obținerea unor prețuri corecte datorită sporirii numărului de participanți la licitație. Este lesne de înțeles că cineva care nu a avut șansa de a inspecta mașina rulatǎ va fi mai reținut în a oferi un preț mare.

Prin această metodă se deschide fereastra către un număr nelimitat de ofertanți din orice regiune a țării. Faptul că vizionarea mașinilor SH era până acum doar fizic posibilă limita intenția cumpărătorilor în a participa activ în licitațiile de automobile. De acum înainte, ne așteptăm ca după ce au vizionat mașinile second-hand, să crească numărul participanților la licitațiile auto și implicit și numărul tranzacțiilor reușite.

Practic, în ziua și ora stabilite de către vânzătorul maşinii SH, pot fi chiar și 100 de interesați, care vor putea să vadă mașina second hand ce va fi prezentată de către vânzător. Șansa unei tranzacții crește cu 100% în opinia noastră. Cei care au folosit-o până acum au fost impresionați”, explică Cristian Aconi, fondator al platformei de licitații auto Direktcar.ro.

Pentru a putea implementa opțiunea de vizionare online, Direktcar.ro folosește o colecție de proiecte open source, prin intermediul Jitsi as a Service (JaaS), care facilitează o integrare

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

BenQ lansează monitoarele din seria MA Partenerul perfect pentru utilizatorii de MacBook

Publicat

pe

De

București, România – Septembrie 2024 – BenQ, brand inovator la nivel global în tehnologia display-urilor și dispozitive de lifestyle digital, anunță lansarea monitoarelor  MA320U și MA270U din seriei MA, primele din industrie special concepute pentru utilizatorii de MacBook. Cu un stil elegant care completează perfect designul MacBook-urilor, seria BenQ MA stabilește un nou standard pentru monitoarele externe compatibile cu MacOS, oferind o consistență impecabilă a culorilor și o integrare perfectă cu dispozitivele Mac.

„Majoritatea monitoarelor externe întâmpină dificultăți în a reproduce cu exactitate culorile afișate de MacBook-uri,” a declarat Peter Huang, CEO al BenQ Corporation. „Seria MA aduce în premieră tehnologia noastră proprietară de ajustare a culorilor pentru Mac, asigurându-se că monitoarele din seria MA oferă culori consistente și realiste, care se potrivesc perfect cu cele ale MacBook Air sau MacBook Pro.”

Depășind discrepanțele de culoare dintre ecranele MacBook și monitoarele externe, experții BenQ Color Lab, recunoscuți pentru expertiza lor în domeniul culorilor, aplică tehnologia meticuloasă de ajustare a culorilor pentru Mac pe monitoarele din seria MA. Aceasta asigură o consistență ridicată a culorilor și oferă o experiență vizuală unificată atât pe ecranele MacBook, cât și pe cele ale seriei MA.

Monitoarele din seria MA oferă o integrare perfectă cu MacBook-urile, sincronizând luminozitatea și volumul cu comenzile de la  MacBook și oferind setări simplificate prin intermediul software-ului BenQ Display Pilot 2.

Monitoarele din seria MA oferă rezoluție 4K și diagonal de 27” și 32”, oferind un spațiu de lucru generos, cu ajustări flexibile de înălțime și unghi pentru confort vizual și productivitate optime. Echipate cu două porturi USB-C, două porturi HDMI și conectivitate printr-un singur cablu cu livrare de energie prin USB-C, monitoarele din seria MA asigură chiar și încărcarea permanentă a dispozitivelor Mac.

Pentru a afla mai multe despre monitoarele BenQ pentru MacBook, vă rugăm să vizitați https://www.benq.eu/ro-ro/monitor/monitors-for-macbook.html

Citeste in continuare

Uncategorized

realme dezvăluie calea către neutralitatea din punct de vedere al emisiilor de carbon, subliniind conceptul de design „3R+1D”

Publicat

pe

De

București, România – 11 septembrie – realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, a anunțat publicarea White Paper-ului său de dezvoltare cu emisii reduse de carbon. Reprezentând un pas important în direcția protejării mediului, White Paper-ul cuprinzător al realme nu numai că delimitează foaia de parcurs strategică a brandului pentru atingerea neutralității carbonului, dar evidențiază și inovațiile sale revoluționare în materie de produse ecologice.

Împreună cu comunitatea internațională, ne propunem să facem tot posibilul pentru a controla creșterea temperaturii medii globale în limita a 1,5 grade Celsius, ca răspuns la solicitarea Convenției-cadru a Organizației Națiunilor Unite privind schimbările climatice (UNFCCC) și a Acordului de la Paris. Este necesar să menționăm că neutralitatea carbonului se referă la starea în care emisiile totale de gaze cu efect de seră sunt echilibrate prin eliminarea din atmosferă a unei cantități echivalente de gaze cu efect de seră. White Paper detaliază în continuare obiectivele de dezvoltare cu emisii reduse de dioxid de carbon ale realme, inclusiv angajamentul de a atinge nivelul maxim al emisiilor de dioxid de carbon până în 2026 și de a atinge neutralitatea carbonului până în 2040.

White Paper prezintă strategii precum filosofia de proiectare „3R+1D” – reducere, reciclare, reutilizare și degradare – care a făcut parte integrantă din dezvoltarea produselor realme. realme a făcut progrese în ceea ce privește tehnologiile eficiente din punct de vedere energetic, funcțiile inteligente de gestionare și gestionarea ciclului de viață al produselor. dispozitivele realme sunt echipate cu funcții care optimizează consumul de energie, prelungesc durata de viață a bateriei și promovează o economie circulară, asigurând în același timp o experiență de utilizare fără compromisuri.

Documentul evidențiază eforturile realme în materie de ambalaje ecologice, utilizând materiale pe bază de plante biologice și imprimare ecologică pentru a reduce și mai mult amprenta de carbon asociată produselor sale. realme a explorat și implementat în mod activ noi materiale de ambalare ecologice, reducând semnificativ dependența de materialele plastice tradiționale pe bază de petrol.

Produsul emblematic al mărcii, seria realme GT, exemplifică această abordare, care a redus semnificativ emisiile de carbon cu până la 63% comparativ cu materialele tradiționale. Datele sunt certificate de ISCC international sustainable development and carbon.

Prin implementarea acestor strategii și inițiative, realme contribuie astfel la realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite și își asumă responsabilitatea pentru planetă.

Publicarea White Paper privind dezvoltarea cu emisii reduse de carbon nu este doar o declarație de intenție, ci și un apel la acțiune pentru industria și consumatorii din întreaga lume. realme are în vedere o mișcare colectivă către un viitor mai verde și mai durabil, în care progresele tehnologice merg mână în mână cu protecția mediului. Călătoria brandului către neutralitatea carbonului este o dovadă a viziunii sale pe termen lung de a contribui la o planetă mai sănătoasă pentru generațiile viitoare.

Citeste in continuare

Uncategorized

#MigraineActionDay2024 – Ziua Internațională de Conștientizare a Migrenei

Publicat

pe

De

Ziua Internațională de Conștientizare a Migrenei este celebrată anual la nivel european pe data de 12 septembrie! Este o oportunitate de a face cunoscută această afecțiune neurologică complexă, care afectează între 12-15% din populație. Migrena este mult sub-recunoscută, sub-diagnosticată și sub-tratată, dar parcurgem o perioadă efervescentă în care la nivel internațional apar noi informații și terapii, care schimbă profund managementul ei. Este important deci ca aceste aspecte să fie cunoscute de pacienți, aparținători și public larg, căci cu suport de specialitate și înțelegere, viața cu migrenă poate fi îmbunătățită!

Asociația CREDU în parteneriat cu Headache Society România derulează o campanie amplă de conștientizare care acoperă aspecte legate de diagnostic, tratament dar și de gestionare a migrenei. Pe 12 septembrie este organizat un eveniment maraton de o zi întreagă, în format fizic, la hotelul Capital Plaza din București, în care 15 specialiști, medici neurologi experți în migrenă, psihologi, kinetoterapeuți și pacienți experți abordează aspecte teoretice dar practice despre afecțiune.

Migrena este unul dintre cele mai frecvente sindroame cefalalgice primare, o patologie codată genetic în noi, o parte din viața noastră de la începuturile omenirii. Astăzi, după probabil sute de mii de ani de suferință fără răspuns, avem la îndemână un amplu arsenal terapeutic prin care să controlăm boala. În această nouă epocă, începută recent, este poate pentru prima oară în istorie când migrena poate fi și ar trebui să fie controlată în totalitate. Este un moment de schimbare majoră, de reformă, când ghidurile de tratament se schimbă, când sistemele de sănătate trebuie să se adapteze la noul val de terapii, când medicii trebuie să își schimbe abordarea și pacienții trebuie să devină parte din procesul de a controla simptomele. Este o perioadă plin de optimism și entuziasm, în care suntem răspunzători să fim o parte activă.“, declară dr. Vlad Tiu, medic specialist neurolog la Spitalul Universitar de Urgență Elias, fost membru al Comitetului Științific de Cefalee al Academiei Europene de Neurologie (EAN).

Noutățile aduse de Asociația CREDU în acest an includ un chestionar online gratuit prin care orice persoană care suferă de dureri de cap poate afla dacă ceea ce experimentează poate avea diagnosticul de migrenă. Acesta se găsește pe website-ul despremigrena.ro si pe rețelele de socializare.

În egală măsură prin intermediul unei animații video se atrage atenția asupra factorilor declanșatori și a aspectelor care pot fi evitate de către pacienți. Alimentația sau mesele neregulate, stresul, somnul, infecțiile intercurente, anumite contraceptive orale, dereglările hormonale, anumite forme de mișcare, schimbările meteorologice etc. influențează viața de zi cu zi a persoanelor cu migrenă și sunt necesare strategii de intervenție pentru o mai bună gestionare a ei. Acestea nu exclud, ci sunt complementare tratamentului acut și preventiv.

În migrenă, durerea de cap este doar vârful aisbergului. Migrena nu reprezintă doar o simplă durere de cap, ci este o afecțiune neurologică complexă, care implică modificări ale funcționalității creierului și poate fi asociată și cu alte patologii. Migrena reprezintă una dintre principalele cauze de dizabilitate ale adultului tânăr., menționează dr. Bogdan Pană, medic neurolog expert în migrenă, Centrul Medical Emerald.

Migrena afectează milioane de oameni din întreaga lume, având un impact profund asupra calității vieții. Migrena nu este doar o durere de cap severă, ci o boală debilitantă, însoțită de diferite alte simptome ce pot dura de la câteva ore la câteva zile. Opțiunile terapeutice actuale și strategiile de gestionare a migrenei oferă însă soluții reale pentru pacienții cu migrenă. Este esențial ca persoanele care suferă de migrenă să consulte un specialist pentru a primi un diagnostic corect și un tratament personalizat, ce poate transforma o viață chinuită într-o viață normală. Pentru mulți dintre cei afectați, migrena interferă semnificativ cu activitățile zilnice, activitatea intelectuală și relațiile sociale.“, adaugă dr. Elena Terecoasă, medic neurolog expert în migrenă, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Migrena are un profund impact asupra calități vieții, la nivel personal și social, ea interferând cu educația, activitățile sociale și cariera. Migrena este importantă pentru societate și pentru angajatori pentru că afectează mai ales adulții în anii lor productivi. Este dovedită a fi a doua cea mai frecvent identificată cauză de absenteism pe termen scurt a angajaților, neluând în discuție prezenteismul (ineficiența de la serviciu în timpul crizelor de migrenă). La nivel global ea este a doua cauză de ani trăiți cu dizabilitate, fiind principala cauză de dizabilitate la femeile tinere.

Principalele probleme legate de stigmatizare provin în special din neînțelegerea ei de către populație, iar acesta este și aspectul acoperit anul acesta de campania #EuSunt #IamAPersonWithMigraine, campanie derulată pe canalele de social media prin intermediul unui concurs.

Sunt puternică. Sunt capabilă. Sunt eficientă. Sunt dispusă. Sunt luptătoare. Sunt rezistentă. Sunt atât de normală. Sunt o persoană cu migrenă și sunt mândră de mine. Suntem mândri de noi. Stigma este doar în mintea celorlalți, până când ne putem elibera de ea.“, Cristina Vlădău, pacient cu migrenă și manager proiect migrenă la Asociația CREDU.

Prin creșterea gradului de conștientizare cu privire la impactul migrenei, viața persoanelor cu migrenă și a aparținătorilor lor poate fi îmbunătățită! În această zi de acțiune pentru migrenă, #MigraineActionDay, sunteți invitat/ă să vă alăturați efortului global de a conștientiza provocările cu care se confruntă persoanele cu această afecțiune neurologică atât de des întâlnită și în România!

Campania #DespreMigrenă este desfășurată cu ajutorul companiilor sponsor Lilly/Organon, Pfizer și TEVA.

#MigraineAwarenessDay2024

=====

Date despre migrenă

Migrena este o afecțiune neurologică complexă, identificată la nivel mondial ca principala cauză a anilor trăiți cu dizabilitate la persoanele sub 50 de ani, principala cauză de dizabilitate la tinerele femeile și a doua cauză de dizabilitate în lume. Se estimează că 2,3 milioane de români adulți trăiesc cu migrene de severitate diferită (1 din 7 persoane). Migrena începe adesea la pubertate și afectează mai ales adulții în anii lor productivi, dar poate fi prezentă și la copii și persoane vârstnice. Migrena nu discriminează pe nimeni, ea fiind întâlnită la persoane din toate mediile sociale și de toate profesiile.

În străinătate 90% dintre pacienți sunt gestionați cu ajutorul medicului de familie, 9% cu ajutorul unui medic neurolog din ambulator și doar 1% au forme grave care necesită intervenția unui neurolog expert în migrenă. În România nu există date statistice în ceea ce privește diagnosticarea migrenei. Marea majoritate a pacienților cu migrenă nu se adresează unui medic, fie el medic de familie sau neurolog, ci se auto-diagnostichează și din păcate auto-tratează. O mare majoritate dintre pacienții care intră într-o farmacie pentru durerile de cap, nu prezintă un diagnostic cert sau nu au o indicație primită din partea unui specialist, apelând la informațiile de la televizor, prieteni sau vecini.

Din fericire cercetarea în domeniul sănătății creierului avansează rapid în ultimii ani. Există criterii clare de diagnosticare ale acestei afecțiuni neurologice și mai ales au apărut clase noi de tratamente, țintite. Nu există un remediu universal pentru migrenă, dar severitatea atacurilor poate fi redusă și se pot lua măsuri pentru a preveni apariția durerilor de cap. În România avem deja acces la terapii noi, gepanți și anticorpi monoclonali. Accesul la noile terapii este greoi dar este o speranță pentru pacienți, iar campaniile de conștientizare trebuie să aducă informații publicului larg pentru a solicita o reevaluare și o gestionare bună a migrenei.

Tratamentul acut implică medicamente nespecifice (antiinflamatoare nesteroidiene și antiemetice) sau medicamente specifice antimigrenoase – concepute pentru aceasta afectiune și eliberate pe bază de prescripție medicală, ca triptanii sau mai nou ditanii și gepanții.

Tratamentul preventiv, recomandat pacienților cu atacuri severe, frecvente și dizabilitante, are ca scop reducerea frecvenței, severității crizelor și îmbunătățirea calității vieții. Terapiile farmacologice tradiționale includ beta-blocante, unele anticonvulsivante (topiramat, depakine) și candesartan, iar cele nou–apărute, special concepute pentru prevenția migrenei – anticorpi monoclonali anti CGRP. Sunt recomandate și terapii non-farmacologice, care includ dispozitive de neuromodulare sau terapii cognitiv-comportamentale.

Despre Asociația Credu

Asociația CREDU – Creative Education a fost înființată din dorința de a promova conceptul de educație creativă în sănătate. În ultimii ani s-a dedicat organizării unor serii de proiecte online și offline adresate adulților sau copiilor, care au avut ca obiectiv informarea și conștientizarea unor teme importante din domeniul sănătății.

www.despremigrena.ro www.credu.ro 

Despre Headache Society România

Asociația “Headache Society”, membră a EMHA (European Migraine and Headache Alliance), este o asocialție non-guvernamentală, non-profit, a pacienților cu cefalee și a cadrelor medicale, având drept scop creșterea gradului de educație medicală în domeniul cefaleei și algiilor faciale, propunându-și să faciliteze accesul pacienților cu cefalee și algii faciale la tratamente moderne.

www.headache.ro

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment16 ore inainte

Quickmobile.ro aduce ambele versiuni ale iPhone 16: WORLD și EU – Precomenzi disponibile acum cu 3 ani de garanție inclusă!

Quickmobile.ro își consolidează poziția de lider pe piața dispozitivelor tech premium din România prin aducerea în exclusivitate a noii serii iPhone...

EvenimentO zi inainte

Navitel: Lansarea noilor transmitatoare FM de ultimă generație

Navitel, lider global în furnizarea de soluții inovatoare pentru navigație și tehnologii pentru mașini, anunță cu entuziasm lansarea unei noi...

Administrație localăO săptămână inainte

Primul spot de prezidențiabil al lui Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă dezvăluie coperta cărții sale printr-un clip! Ciucă și-a lansat clip despre cariera militară. Pentru prima oară Ciucă difuzează...

Test poligraf Test poligraf
Social2 săptămâni inainte

Test poligraf la angajare? DA, un instrument tot mai folosit de marile companii

În ultimii ani, companiile s-au confruntat cu provocări tot mai complexe în procesul de recrutare și selecție a angajaților. Pe...

verificare rovinieta online verificare rovinieta online
Afaceri3 săptămâni inainte

Cum scapi legal de amenda rovinieta?  

CNAIR reușește an de an să „premieze” foarte mulți șoferi în România cu o veritabilă amendă rovinietă, în valoare minimă...

Social4 săptămâni inainte

Costurile pentru tractări auto explicate: ce trebuie să știi despre tarife și servicii

Când te confrunți cu o defecțiune auto sau un accident, ultima grijă ar trebui să fie confuzia legată de costurile...

Eveniment4 săptămâni inainte

#HONORtheChallenger: O mișcare virală pe social media, susținută de sportivi, aduce în prim-plan provocările persoanelor cu ALS

#HONORtheChallenger explorează potențialul Multimodal AI în sprijinirea persoanelor cu mobilitate redusă. [București, România – 14 august, 2024] O provocare virală pe...

Social4 săptămâni inainte

Loviștea: Tradiție și calitate din inima Vâlcii

Fondată în 1998, „Loviștea” este o afacere de familie ce și-a început povestea în comuna Perișani, județul Vâlcea. Cu rădăcini...

Eveniment1 lună inainte

Noile laptopuri Acer Swift 14 AI sunt disponibile în România

Noile Acer Swift 14 AI, cu performanțe și autonomie excepționale și echipate cu unele din cele mai rapide și eficiente...

Eveniment1 lună inainte

Noul flagship NAVITEL R99 4K – Camera de bord care revoluționează prin design și funcționalități

Navitel, o companie foarte importantă în furnizarea de soluții auto inteligente, anunță cu mândrie lansarea celui mai nou produs din...

Eveniment1 lună inainte

realme va dezvălui cea mai rapidă tehnologie de încărcare din lume la 828 Fan Festival

București, România – 8 august 2024 – realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, invită comunitățile...

Eveniment1 lună inainte

Fii productiv oriunde și oricând cu noul monitor portabil AOC 16T3EA

București, 7 august 2024 – AOC, brand specializat în display-uri, lansează monitorul AOC 16T3EA, un model portabil care combină designul modern...

Eveniment1 lună inainte

Cinci sfaturi pentru a economisi la factura de electricitate

Eaton, unul dintre liderii globali în gestionarea inteligentă a energiei, împărtășește o serie de sfaturi utile pentru a evita ca...

Eveniment1 lună inainte

Black Rouge: Inovație și eleganță în machiajul coreean, acum disponibil pe SOLE.ro

Machiajul a evoluat considerabil de-a lungul timpului. De la utilizarea kohl-ului în Egiptul Antic pentru conturarea ochilor și protejarea acestora...

Eveniment1 lună inainte

PUMA X UNTOLD lansează o colecție exclusivă: Magia și performanța se întâlnesc pentru cel de-al IX-lea capitol al festivalului

Compania globală de sport PUMA și UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, lansează o colecție specială dedicată...

Eveniment1 lună inainte

HONOR a organizat RankinLIVE, un eveniment de trei zile în centrul Londrei, pentru a celebra performanțele excepționale ale funcțiilor de fotografiere portret din seria HONOR 200

Seria HONOR 200 îmbină arta și tehnologia în fotografia de portret, folosind inteligența artificială Utilizatorii au fost invitați la sediul...

Eveniment1 lună inainte

Mizon: Soluții inovatoare pentru îngrijirea pielii, comercializate de SOLE.ro

Frumusețea și îngrijirea personală ocupă un loc central în viața de zi cu zi, iar SOLE.ro se evidențiază ca un...

Eveniment1 lună inainte

JazzUP Sea Fest On Tour: muzică live și ateliere artistice pentru copii Pe Faleză, La Foișor, în Tulcea

În data de 3 august 2024, Asociația Culturală CultART aduce Pe Faleză, La Foișor, două evenimente culturale de excepție: JazzUP...

Știrile Săptămânii