Connect with us

Afaceri

Doua bombe de aviatie de cate 100 kg, gasite in Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova sărbătoreşte astazi 85 de ani de la legiferarea Protecţiei Civile în România, dată la care, Regele Carol al II-lea a aprobat prin Înaltul Decret Regal nr. 468 din 1933 „Regulamentul Apărării Pasive în România”.

Anul trecut, în zona de competență a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al Judeţului Prahova au avut loc 14.476 situaţii, dintre care 9772 au fost acţiuni SMURD şi 4704 alte situaţii de urgenţă, în creştere faţă de anul 2016 cu 2,79%, respectiv 394 de intervenţii.

Au fost monitorizate un număr de 5191 transporturi de substanțe și deșeuri periculoase, respectiv transporturi cu regim special, din care 1.477 au fost transporturi de materiale explozive, muniţie, bunuri şi valori şi 3.713 deşeuri periculoase.

În 2017 au fost executate 19 misiuni specifice de cercetare, identificare, detectare, ridicare, transport şi depozitare a muniţiilor, prilej cu care au fostasanate49 de muniții și elemente de muniție, respectiv 8 proiectile, 18 muniţii şi elemente de muniție (cartuşe cal. 7,62 mm; stabilizator bombă, artificii confiscate), 21 grenade defensive și 2 bombe de aviație a câte 100 kg. fiecare.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Despre serviciile de debitare cu laser

Publicat

pe

Atunci cand vrem sa taiem cat mai bine diverse metale sau materiale sensibile trebuie sa fim atenti la ce metoda de taiere alegem. Echipa Laser Processing va vine in ajutorul vostru cu gama de servicii profesionale de debitare laser prin utilaje si masini performante pentru ca orice proiect sa fie dus la bun sfarsit.

In Romania sunt mai multe metode de a taia corect si corespunzator o placa de metal sau otel precum – taierea cu oxigaz, plasma, jet puternic de apa si cu laser.

Recomandam cu incredere debitarea cu laser pentru ca prin acest proces se pot taia bucati de otel cu grosim de maxim 32 mm, fiind de asemenea si un proces fiabil in mare parte pentru ca se pot taia diverse materiale.

Acest proces este unul foarte precis si calitatea muchiei este foarte buna cu linii de tip reziduale foarte mici si drepte.

Durata de viata a consumabilelor este foarte mare si se pot executa multe cicluri de taiere fara supraveghere totul fiind foarte automatizat.

(P) Recomandam si gama de servicii profesionale de sudare oferite de catre echipa noastra.

Aceasta metoda de taiere foloseste un fascicul puternic de laser care este concentrat puternic intr-un singur punct de energie mare pentru ca topiera sa fie cat mai rapida.

Debitarea cu laser este una dintre cele mai rapide si mai precise metode de taiere a unei mari varietati de metale si nemetale.

Cateva avantaje majore ale debitarii cu laser sunt urmatoarele de mai jos:

Procesul fără contact

Aceasta înseamnă că baza laser folosită nu atinge fizic materialul cu care lucrează, ci produce procesul de topire și tăiere prin căldură. Acest lucru înseamnă că deteriorarea materialului este redusă la minimum și se pot evita costurile de reparație și întreținere pentru piesele mobile care contactează suprafața de lucru.

Va invitam pe site-ul nostru sa descoperiti si gama de servicii de prelucrari mecanice, sudare si cele de indoire tabla.

https://laserprocessing.ro  

Citeste in continuare

Afaceri

Cum să-ți dezvolți afacerea online. Google Ads și strategia Pay-Per-Click

Publicat

pe

Pay per click este o strategie de marketing online. Este o modalitate de publicitate folosind ca ajutor motoarele de căutare. Pay per click te ajută să îți construiești și să îți dezvolți într-un mod rapid și eficient afacerea online, chiar fără a apela la o firmă SEO.

Ce este Pay per click?

Pay per click este o publicitate plătită pe clic, așa cum se înțelege din denumire ca plată pe clic. Este un model de marketing pe internet, pentru fiecare click făcut pe un anunț se plătește o taxă.

Prin această metodă de strategie per pay click, vei avea mult mai multe vizite pe site. Pay per click se folosește de publicitatea online pe toate motoarele de căutare online.

Atunci când cineva caută un cuvânt cheie în motorul de căutare online care se potrivește cu domeniului tău de afacere, pay per click face ca anunțul tău să apară printre primele în baza de căutare pe google.

Pentru fiecare click pe anunț se plătește motorului de căutare o taxă mică. Taxa care este cerută pe fiecare clic este nesemnificativă în comparație cu profitul pe care poate să ți-l aducă vânzările de pe site prin folosirea acestei metode eficiente.

Oricine poate să folosească această metodă Pay per click de promovare online. Anunțurile și publicitatea cu plată Pay per click este o modalitate economică și cea mai populară de a crește traficul și vizitele pe site. Site-ul va avea acces la un public online mult mai larg.

Cel mai popular sistem de publicitate din lume folosit de pay par click PPC este platforma Google AdWords. Această platformă funcționează pe structura cu plată pe click, AdWords.

La fiecare click pe anunț vizitatorul este redirecționat pe site-ul tău. Căutările și anunțurile trebuie să se potrivească cu nevoile celui care accesează motorul de căutare. Anunțurile și publicitatea sunt generate pentru a îndeplini nevoile vizitatorilor.

Agenții de publicitate sunt cei care monitorizează traficul în urma clickurilor făcute pe motoarele de căutare. Motoarele de căutare sunt principalele canale care oferă rezultate, crescând venitul în urma publicității făcute prin Pay per click.

Cu cât anunțurile sunt de o mai bună calitate, google le clasează pe primul loc în motorul de căutare. Dacă cuvintele cheie și textul sunt relevante publicitatea poate apărea pe prima pagină.

Ce oferă pay per click?

Dacă o persoană caută foarte des produse și servicii care se aseamănă cu ale tale prin intermediul motorului de căutare, profitul tău și numărul de clienți va crește în mod considerabil.

Pay per click oferă marketing plătit care poate să îți aducă vizitatori și viitori clienți pe site-ul tău, doar prin simpla cercetare și căutare în motoarele de căutare online. Indiferent de afacerea ta Pay per click, o va face să funcționeze și să crească profitul, vânzările de produse sau a serviciilor și îți va aduce numeroși clienți.

Pay per click este construită și funcționează doar pe cuvinte cheie care sunt extrem de importante pentru a trimite vizitatorii și clienții pe site.

Agenții de publicitate, cum este și AdWords perfecționează continuu lista de cuvinte cheie pentru Pay per click pentru a putea să aducă un trafic bun pe site.

Pay per click este o modalitate și un instrument de bază în promovarea online care nu trebuie ignorat, deoarece te poate ajuta să faci marketing pe internet într-un mod mult mai eficient.

Citeste in continuare

Afaceri

Pe urmele banilor europeni primiţi de Dan Barna

Publicat

pe

De

Proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică firma lui Dan Barna, sunt verificate de către Departamentul pentru luptă antifraudă (DLAF), potrivit unui răspuns al instituției.

„Instituția noastră desfășoară o acțiune de control cu privire la proiectul „Punți comunitare”, cod SMIS 56760, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Alba. De asemenea, Departamentul pentru lupta antifraudă efectuează verificări preliminare cu privire la proiectele „SES-am Deschide-te!”, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Alba și „Biblioteca Bunelor Practici. Concept Inovator de Dezvoltare a Mediului Rural”, al cărui beneficiar este Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRL. În conformitate cu prevederile legale, Departamentul pentru lupta antifraudă va putea oferi mai multe informații numai după finalizarea investigațiilor”, se arată într-un răspuns al Departamentului pentru lupta anti-fraudă, la solicitarea Mediafax.

În replică, Uniunea Salvați România a transmis, pe Facebook, că proiectele respective au mai fost verificate o dată și nu au fost găsite nereguli.

„USR a luat notă de încă o verificare a contractelor pe care firma în care a fost partener președintele Dan Barna le-a derulat cu fonduri europene. Acestea au mai fost verificate de organismele intermediare și de autoritățile de management care nu au găsit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare altă natură. Contractele au fost în regulă, așa cum a demonstrat rambursarea integrală a fondurilor, fără corecții financiare”, transmite Uniunea Salva’i România, pe Facebook.
“Orice verificare și re-verificare a activității mele este binevenită. Am fost și rămân deschis și transparent, ca întotdeauna”, a declarat Dan Barna, candidatul USR PLUS la Președinția României.

USR menționează că apreciază răspunsul rapid al DLAF – o instituție din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea Primului-Ministru Viorica Dăncilă.

Rise Project a publicat, marți, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eșuat, iar pe liderul USR, că ar fi ”supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE”. În replică, liderul USR Dan Barna a sugerat că articolul apărut pe Rise Project are legătură cu candidatura sa la alegerile prezidențiale.

”Am văzut că este un articol foarte lung. Sunt onorat că Rise și-a alocat resurse în ultimele două luni pentru această documentare. Este cumva firesc într-o campanie electorală să existe genul ăsta de demersuri. Am văzut că au ales doar câteva dintre proiectele în care structurile de economie socială n-au rezistat după perioada de sustenabilitate. Perspectiva aparține jurnaliștilor. Pot doar să spun că am fost transparent. În cele două luni de verificare minuțioasă am avut ocazia să stau o oră de vorbă cu cei de la Rise. Nu e prima dată când se vorbește de activitatea mea anterioară intrării în politică”, a declarat marți, pentru Mediafax, Dan Barna. (R.C.).

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment4 zile inainte

Fierbe mămăliga în politică

Ies miniştrii la bătaie de parcă ar fi alarmă de război. La fel ies şi cîrtiţele din pămînt, dacă le...

Administrație locală6 zile inainte

Ana Birchall, redusă la tăcere

Președintele CSM, Lia Savonea, a transmis Curții Constituționale, un document în care arată că Ana Birchall nu mai ocupă funcția...

EvenimentO săptămână inainte

Ana Birchall, atacată pe toate fronturile

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, a confirmat că se va prezenta, marți, la dezbaterea CCR a conflictului sesizat de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Orban, guraliv ca Ponta

Ludovic Orban a început prost. Vrea să se laude că muncește zi și noapte, vrea să se vadă asta la...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Sfîrșit de campanie inexistentă

Joi este ultima zi de campanie. De vineri, privilegiații politicii românești, diasporenii încep să voteze. O să rîdeți. Ei luptă...

Eveniment2 săptămâni inainte

INDAGRA 2019: Iridex Group Plastic prezintă soluții specializate pentru domeniul agricol

În fiecare an evenimentul principal al agricultorilor este INDAGRA, unde în fața miilor de participanți sunt prezentate cele mai inovative...

Eveniment2 săptămâni inainte

Daraban cel suspect

Dintre știrile și prostiile care năvălesc zilnic în redacție, am pus la păstrare cîteva citate aparținînd inodorului personaj al Camerei...

Eveniment3 săptămâni inainte

ABC Fitness Convention 8th Edition – Fitness & Health Marathon

Ești pasionat de fitness, aerobic, nutriție, terapii complementare și în general de un stil de viață sănătos? Dacă răspunsul este...

Eveniment3 săptămâni inainte

O asociere trăsnită – Guşă cu PSD

Vestea apropierii lui Cozmin Guşă de PSD circula încă din vară. N-am crezut în ea nici cînd rechemarea foştilor grei...

Eveniment3 săptămâni inainte

Pentru un apartament Militari suntem gata sa platim o viata

Suntem o familie tanara si ne-am saturat sa stam cu chirie! Am avut atat de multe experiente negative din perioada...

Eveniment3 săptămâni inainte

Miniştri şi siniştri

Audierile propunerilor de miniştri au oarece haz. Ne arată cum gîndesc şi cum se poartă politicienii români. Nu ştiu dacă...

Social3 săptămâni inainte

Laptopuri pe care să le cumperi de Black Friday

Calculatorul tău îţi face probleme? Adăugarea de memorie suplimentară, înlocuirea procesorului şi instalarea altui sistem de operare nu te mai...

Eveniment3 săptămâni inainte

Viorica Dăncilă, pe un singur ton

Am văzut-o pe Viorica Dăncilă mergînd cu bicicleta spre o realizare a guvernului său. N-am reținut denumirea și importanța obiectivului....

Eveniment3 săptămâni inainte

Sfaturi practice pentru a alege culoarea potrivita pentru acoperis terasa si copertine

Milano Designs este o firma foarte apreciata inceea ce priveste solutiile pentru acoperis terasa si copertine, geamuri, usi glisante, gradini...

Eveniment3 săptămâni inainte

ALDE, acord cu PNL. Abțineri de marcă

ALDE pare că a schimbat macazul. Formațiunea politică a aprobat, cu două abțineri, în forurile statutare acordul cu PNL. Cele...

Eveniment3 săptămâni inainte

Copilul poate fi bilingv cu ajutorul cursurilor de la https://www.ilsc.ro

Timp de multi ani, s-a crezut in mod eronat ca creierul copilului are mari dificultati in sustinerea invatarii unei a...

Eveniment3 săptămâni inainte

Tocmai tu să ataci, Cioloș?

Dacian Cioloș a atacat duminică ISU și pe Raed Arafat în legătură cu existența filmului de la Colectiv. „Ați văzut...

Eveniment3 săptămâni inainte

Punct final la Cupa Toamnei, eveniment ce a reunit mai multe competitii sportive dedicate persoanelor cu handicap

In perioada 21-24 octombrie 2019 s-a desfasurat la Constanta Cupa Toamnei pentru persoanele cu dizabilitati, eveniment ajuns la cea de-a...

Știrile Săptămânii