Connect with us

Afaceri

Penalul Juncker și Statul Paralel

Publicat

pe

PRELUARE ION CRISTOIU BLOG:

Jean- Claude Juncker este implicat într-un proces penal din Luxemburg unde judecătorii investighează un Stat Paralel și Binomul “din dotare”: pe mandatul lui Juncker, serviciul secret SREL a efectuat interceptări telefonice și spionaj ilegale, și a menținut o arhivă de dosare secrete (fișe) pentru opozanții politici.
Ce autoritate morală mai are conducerea CE în a cere “explicații” la București, când DNA este acuzat de asemenea că alimentează un Stat Paralel- cel din România?

În 23 februarie 2018, presa dâmbovițeană

… prelua integral “îngrijorările” conducerii Comisiei Europene (CE) privitoare la propunerea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de revocare din funcție a procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) , Laura Codruța Kovesi. Cei doi lideri ai CE, Jean Claude Juncker și Frans Timmermans, insistau că “sunt urmărite cu atenţie şi îngrijorare ultimele evoluţii, iar independenţa sistemului judiciar din România şi capacitatea sa de a lupta efectiv împotriva corupţiei sunt elemente fundamentale pentru o Românie puternică în cadrul UE”. Comunicatul în sine, dincolo de esența sa de vorbe goale, se constituia într-un evident instrument de presiune politică asupra guvernului de la București, în apriga încleștare pe menținerea lui Kovesi la conducerea DNA. Chiar dacă, de ani buni, ceea ce “îngrijorează” Comisia Europeană nu mai este “îngrijorător” pentru românul de rând (și viceversa), presa favorabilă entității denumită generic Binomul SRI-DNA, a reluat conștiincios “îngrijorările” de la Bruxelles.

Știrea era, însă, incompletă

… fiindcă, în economia cazului, faptul că Jean- Claude Juncker este el însuși implicat într-un proces penal deschis la o Curte din Luxemburg, care investighează un “Stat Paralel” și Binomul “din dotare” ar fi fost util pentru “sănătatea” subiectului: mai precis, pe mandatul prim-ministrului Jean Claude Juncker, serviciul secret luxemburghez SREL a efectuat interceptări telefonice ilegale și spionaj, și a întocmit dosare secrete pentru opozanții politici. Mai mult, potrivit unor magistrați independenți, “a fost acordat unui serviciu secret mijloace de investigație la care Poliția Ducală și Curțile judecătorești- a căror muncă este transparentă- nici nu au avut acces”. Un veritabil Stat Paralel, păstorit cu Juncker. Pe legislația luxemburgheză, un prim-ministru putea autoriza monitorizarea unor persoane doar cu aprobarea unui Comitet format din magistrați. Cercetarea judecătorească va stabili concret partea de responsabilitate a tuturor părților din proces (Claude Juncker, prietenii săi din Parlament și foștii șefi ai SREL) cu privire la supravegherea de masă din Luxemburg. Deocamdată, Juncker a evitat procesul, pretextând că este ocupat cu negocierile Brexit.

În ceea ce îl privește pe olandezul Timmermans

… care este “umbra” lui Juncker și prim vice-președinte al CE, acesta s-a manifestat de timpuriu ca un vocal suporter al controversatului miliardar nord-american George Soros- cel acuzat că finanțează entități non-guvernamentale ale unui “Deep State” în România sau în alte state europene, membre UE. Să amintim aici doar faptul că, în Ian. 2018, Grupul de Investigații Politice (GIP) a dezvăluit cum au finanțat guvernul olandez și George Soros “campaniile publicației Rise Project îndreptate împotriva guvernului României, alimentând protestele “rezist” din februarie 2017″. Tot prin intermediul Rise Project ar fi fost plătit și unul dintre liderii manifestațiilor, un anume Bădiță- fan Kovesi și deținătorul paginii de Facebook “Corupția Ucide”. Devine discutabil, în acest context, ce autoritate morală mai are conducerea CE în demersul său de sprijinire politică a procurorului-șef Kovesi și a unei instituții (DNA) acuzate, de asemenea, în presă că alimentează Statul Paralel din România.

În decembrie 2017, un judecător luxemburghez

… deschidea o investigație penală într-un caz de spionaj și interceptare ilegală a telefoanelor în Luxemburg, care îl implica și pe actualul președinte al Comisiei Europene, Jean- Claude Juncker: noul proces debuta la puțin timp după ce mii de dosare întocmite ilegal de serviciul secret luxemburghez SREL, erau scoase la lumină și predate avocaților. Procesul în sine descindea dintr-o cauză mai veche care în 2013 produsese demisia lui Juncker din funcția de prim-ministru al Marelui Ducat de Luxemburg, dar și un mic cutremur pe structura serviciilor speciale locale. La vremea respectivă, o Comisie parlamentară descoperise abuzuri incredibile în activitatea serviciului secret luxemburghez SREL (original- Service de Renseignement de l’État Luxembourgeois, SREL): mai mult de 10.000 de cetățeni și rezidenți din Marele Ducat Luxemburg avuseseră convorbirile telefonice interceptate sau aveau întocmite dosare secrete, iar SREL ajunsese să înființeze firme pentru efectuarea unor plăți mascate între magnați ruși acuzați de corupție și ofițeri de informații din alte state-membru UE (Spania). Este de menționat faptul că printre cei vizați de acțiunile ilegale ale SREL Luxemburg se aflau mulți opozanți politici. Un raport de 140 de pagini al Comisiei parlamentare de anchetă îl găsea vinovat pe Juncker (existând și o mențiune că știa de monitorizarea politică locală), în contextul operațiunilor ilegale desfășurate de SREL pe parcursul mai multor ani.

Ca responsabil direct pentru legalitatea

… acțiunilor serviciilor secrete, Jean- Claude Juncker a fost nevoit să demisioneze din funcția de prim-ministru al Luxemburgului, după ce aliații de guvernare i-au retras sprijinul politic. Lepădat de țara-mamă, Juncker s-a “transferat” din 2014 la șefia Comisiei Europene.La finele anului 2017- începutul lui 2018, scandalul reizbucnea, însă, cu o forță sporită: de data aceasta, magistrații susțineau că apropiați ai lui Juncker au ascuns sau modificat probe de la dosar, în încercarea de a-l face scăpat pe actualul șef al Comisiei Europene, Juncker. Procuratura luxemburgheză a comunicat că plângerile inițiale către Curte ale fostului director al SREL, Marco Mille și șefului de operațiuni Frank Schneider sunt îndreptate împotriva unei persoane căreia (temporar) nu i s-a scris numele. Public, se știe, însă că Juncker va fi citat cel puțin ca martor în proces, după ce Mille a acuzat anterior că Juncker a cunoscut (și implicit aprobat) existența înregistrărilor ilegale.

Una dintre probele dispărute

… de la dosar (presupus modificate), ar fi fost chiar înregistrarea unei discuții Juncker- Mille care confirma acest lucru după ce, “preventiv”, Mille a mers la o întâlnire cu Juncker având camuflat pe corp un aparat de înregistrare. Citat la Curte, Juncker nu s-a prezentat, invocând programul încărcat al negocierilor Brexit: nemulțumit de absența sa, fostul șef de operațiuni al SREL, Frank Schneider declara: “Dacă a putut să vină pentru a vorbi studenților (din Luxemburg- n.n.) despre viitorul Europei, ar fi putut să găsească două ore să apară în fața Curții”. Mille a fost mai drastic când a declarat, cu privire la acuzațiile aduse lui Juncker și apropiaților săi inculpați: “Falsificarea dovezilor și înșelăciunea deliberată a Parlamentului, a sistemului judiciar și, în cele din urmă, a publicului reprezintă un atac asupra statului de drept.” În prezent, Schneider are o firmă privată pe Intelligence, iar Marco Mille este însărcinat cu Securitatea pentru gigantul Siemens.

Extrem de reținut în fața magistraților

… în a vorbi despre Dosarul SREL, Jean Claude Juncker a fost extrem de comunicativ când a fost vorba de discursuri- plătite sau ba. În Declarația sa de interese din 2018 sunt menționate inclusiv prestațiile ca orator “ocazional” la cunoscuta rețea globală de speakeri London Speaker Bureau (Karlsruhe), unde este coleg cu Monica Lewinsky (cunoscuta protagonistă a episodului “sex oral în biroul oval” cu ex-președintele Bill Clinton- 1998) și, eventual, cu bunul său amic, George Soros, care este specialist “în Europa”, în invadarea Europei cu migranți ilegali și în sprijinirea politică a veșnicului candidat Hillary Clinton.

Juncker a negat

… permanent că ar fi știut de înregistrările neautorizate sau dosarele politice stocate de SREL, în pofida tuturor acuzațiilor. Serviciul secret luxemburghez SREL este civil, are oficial mai puțin de 100 de agenți și a fost înființat ulterior atacurilor teroriste din 11 Septembrie 2001, din Statele Unite. SREL are atribuții pe Securitate externă, anti-terorism și protejarea intereselor Statului și a aliaților săi. După debarcarea lui Juncker, SREL a și fost reformat, odată cu legea sa de funcționare (legea 6675 din 2014). În 2017, în urma unei interpelări parlamentare, prim-ministrul Xavier Bettel a informat public că toți luxemburghezii cărora SREL le-a pus telefoanele sub ascultare (“neintenționat”) au fost informați, iar înregistrările au fost distruse. Dintre multitudinea de ilegalități constatate de ancheta parlamentară, președintele de Comisie François Bausch menționa în raportul său interceptări telefonice frauduloase, spionaj, înșelătorie, menținerea unor dosare de oponenți politici și acceptarea unor “avantaje”. Scandalul care îi implică pe Juncker, fidelii săi și foștii șefi ai Serviciului secret SREL a coborât prestigiul de campion al democrației pe care îl avea Luxemburg, la un nivel jenant.

Ce este Statul Paralel

Pe o definiție occidentală sumară, Statul Paralel este o rețea clandestină camuflată în organisme (non) guvernamentale, birocrație și servicii speciale care controlează politicile și decizia politică, în timp ce conducerile democratic alese rămîn mai degrabă blocate- sau “de fațadă”. Statul Paralel poate să aibă diverse manifestări, în funcție de circuitul în natură al finanțărilor care-l alimentează. În sept. 2016, politicianul și patronul media Sebastian Ghiță declara, de exemplu, că în România diverși procurori fac parte dintr-o “rețea plătită de ONG-uri”, multe dintre acestea fiind înființate de George Soros.

În februarie 2018, același Sebastian Ghiță

… refugiat în prezent în Serbia, depunea o plângere penală împotriva DNA și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce un “defector” a acuzat- sprijinit cu probe, că la Ploiești procurorii DNA fabricau probe pentru “construirea” de dosare penale. Campania de presă desfășurată de publicațiile Cristoiublog.ro și EVZ a acuzat în repetate rânduri că, sub pretextul luptei anti-corupție, Binomul DNA (Justiție)- SRI (serviciu secret) a acționat, de fapt, pentru o epurare politicăEventual, exemplele pot continua în țara numită România pentru care Juncker și Timmermans exprimă “îngrijorări” pe “independența Justiției”. Practic, însă, se poate afirma că actuala conducere a Comisiei Europene a revoluționat ideea de “vis european”: azi, dacă nu ai iphone și propriul Stat Paralel, nu exiști. (David R.).

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Facilitati si accesorii ale carucioarelor pentru copii

Prahova Mea

Publicat

pe

 

Inainte de nasterea unui copil mama si tatal cauta sa cumpere diverse lucruri necesare pentru ingrijirea copilului. Unul dintre acestea este caruciorul. El va ajuta parintii sa il plimbe in conditii potrivite, indiferent ca vorbim despre vreme sau despre deplasarea in sine. Cand ne referim la carucioare copii stim ca ele vin intr-o varietate mare de forme, culori si facilitati. Unele dintre ele sunt necesare sau obligatorii pentru anumite persoane in functie de nevoile si stilul de viata al lor. Iata cateva faclitati si accesorii ale carucioarelor care ajuta viata parintilor:

 1. Umbrelele atasate

Exista posibilitatea de a cumpara sau de a atasa anumite umbrele special concepute, caruciorului pentru copil. Astfel ca el va fi protejat de razele puternice ale soarelui in plimbarile din timpul verii sau va sta ascuns de ploaie. In fiecare dintre variante, el va simti aerul curat din parc si se va bucura de libertatea de a nu fi inchis in interiorul landoului.

 1. Strangerea caruciorului cu o mana

Adeseori strangerea caruciorului poate sa puna probleme mamei sau tatalui atunci cand este singur/a. Acest lucru este dificil pentru ca cel mai probabil are in cealalta mana copilul si pe umar geanta cu lucruri necesare pentru cel mic. Plierea trebuie sa se faca rapid si repede si sa fie securizata inchiderea. O asemenea facilitate poate dsa usureze enorm situatia unui parinte grabit sau a cuiva care are nevoie sa urce scari, sa intre intr-un spatiu in care nu poate cu un carucior deschis, etc.

 1. Spatiul pentru depozitare

Un carucior cu un spatiu generos pentru depozitare este un ajutor de nadejde in viata unui parinte. Se vor putea face cumparaturi si se vor putea cara fara probleme, nefiind afectata atentia pe care o primeste copilul. Astfel ca un spatiu bine realizat, un cos de cumparaturi special pentru carucior, pot sa usureze mult munca parintilor. De asemenea ceea ce se poate cara indiferent de faptul ca se merge la cumparaturi sau doar in parc, sunt obiectele copilului, precum scutecele si sticlutele cu lapte. Acestea pot sa fie depozitate in cosul special, iar mama sau tatal pot avea mainile libere pentru a putea sa se ocupe de carucior si de copil.

 1. Blocarea rotilor

A putea sa blochezi simplu si usor rotile poate sa fie de folos intr-o situatie in care lasi caruciorul intr-o zona care nu este complet dreapta, cu o mica panta sau atunci cand vrei sa nu poata un frate mai mare sa il miste. Blocarea rotilor este utila in viata unui parinte, mai ales daca are mai multi copii de care are grija in acelasi timp.

 1. Rotirea la 360 de grade a rotilor

Rotile care se pot invarti complet sunt foarte utile atunci cand trebuie sa fie luate curbe sau cand trebuie rapid schimbata directia. Ele sunt facile si in situatiile in care este un loc mai dificil ce implica manevrare mai greoaie.

Daca doriti sa cumparati un carucior pentr copil, puteti sa vizualizati gama larga de carucioare oferita de Vlafi.ro, aici: https://vlafi.ro/carucioare-copii-42.

Citeste in continuare

Afaceri

Cum sa ne pastram picioarel calde in timpul somnului

Prahova Mea

Publicat

pe

Picioarele reci pot fi cauza noptilor nelinistite si a problemelor de somn. Acest lucru se explica prin faptul ca racirea picioarelor restrictioneaza circulatia si genereaza disconfort. De aceea, incalzirea picioarelor inainte de culcare ajuta creierul sa se seteze pe programul de somn si contribuie considerabil la un somn adanc si odihnitor.

 

Solutii pentru incalzirea picioarelor inainte de somn

Cea mai simpla metoda pentru a ne incalzi picioarele inainte de a adormi o reprezinta purtarea sosetelor. Aceasta este totodata si singurul mod de a mentine picioarele calde peste noapte.

Sunt si alte metode pentru incalzirea picioarelor, cum ar fi sosetele cu orez, sticlele cu apa calda sau paturile electrice pentru incalzire, dar acestea pot provoca si supraincalzirea sau chiar arsurile. De aceea, purtarea sosetelor noapte este una dintre cele mai bune solutii pentru un somn bun.

 

Alte beneficii ale purtarii sosetelor in timpul somnului

Pe langa faptul ca sosetele ajuta la pastrarea picioarelor calde, contribuind la un somn adanc si odihnitor, obiceiul are multe alte beneficii pentru organism, cum ar fi:

 • Prevenirea bufeurilor – multe femei aleg sa poarte sosete pentru a-si mentine temperatura corpului;
 • Ameliorarea calcaielor crapate – purtarea sosetelor de bumbac dupa hidratarea calcaielor poate ajuta la rezolvarea problemelor calcaielor crapate;
 • Scaderea posibilitatii crizelor bolii Raynaud – boala Raynaund se manifesta prin faptul ca in zonele afectate ale pielii (de obicei degetele de la picioare) circulatia incepe sa fie defectuoasa si apar palpitatiile si umflaturile. Purtarea sosetelor noaptea poate ajuta la prevenirea unui atac, mentinand picioarele calde si asigurand circulatia corespunzatoare a sangelui.

 

Ce sosete ar trebui sa purtam in timpul somnului

Sosetele din fibre moi si naturale, cum ar fi lana su casmirul, sunt cele mai recomandate pentru a fi purtate in timpul somnului. De obicei ele costa mai mult decat sosetele de bumbac sau din fibre artificiale, dar merita, fiind cele mai recomandate pentru a fi purtate in somn.

Sosetele purtate in timpul somnului trebuie sa fie potrivite si sa nu stranga, pentru a nu restrictiona circulatia si a impiedica incalzirea corespunzatoare a picioarelor.

 

Alte metode pentru a imbunatati circulatia picioarelor inainte de culcare

Inainte de culcare, pentru imbunatatirea circulatiei picioarelor si un somn odihnitor, se recomanda un masaj cu ulei sau o crema hidratanta. Acesta ajuta considerabil la amplificarea fluxului sangelui.

O alta solutie ar putea fi incalzirea sosetelor cu un uscator de par ianinte de a le incalta.

De asemenea, baile calde pentru picioare ajuta si ele la ameliorarea insomniei si a oboselii. Daca nu doriti sa facei o baie completa, puteti sa faceti una doar pentru picioare.

 

Totusi, daca picioarele dumneavoastra sunt in mod constant reci, este foarte posibil sa aveti probleme grave circulatorii sau o boala cronica, cum ar fi diabetul, si ar fi bine sa consultati un medic.

 

Dezavantajul purtarii sosetelor in timpul somnului

Singurul dezavantaj al purtarii sosetelor in timp ce dormim ar fi faptul ca ne putem supraincalzi. De aceea, daca simtiti ca va este prea cald, scoateti sosetele si ramaneti sub patura, sau pastrati sosetele si scoateti doar picioarele de sub patura.

 

Pentru o pereche de sosete potrivite pentru un somn odihnitor, nu ezitati sa vizitati site-ul.

Citeste in continuare

Afaceri

Secrete despre palarii – cum le alegi si cum le integrezi in outfituri cu stil!

Prahova Mea

Publicat

pe

Alegerea palariei  poate fi o sarcina usoara, placuta sau dimpotriva una solicitanta, chiar si pentru cele mai stilate dintre impatimitele modei. Cand vine vorba de palarii exista cateva secrete care sa te ajute sa descoperi modele care ti se potrivesc si te avantajeaza cel mai bine. Iata o serie de aspecte de care trebuie sa tii sema inainte de a achizitiona aceste accesorii cu personalitate.

Alege modelul corect in functie de anotimp

Pentru a pune in valoare un outfit bine gandit, palaria trebuie sa fie aleasa corect in functie de anotimp. O palarie realizata din lana sau bumbac este potrivita pentru sezonul rece, modele confectionate din paie, palmier si fibre naturale cu impletituri lejere,  poroase sunt cele potrivite pentru sezonul cald.

Selecteaza modelul in functie de trasaturile fetei

Ca si alte accesorii si palariile trebuie alese in functie de structura fetei, astfel sunt puse in valoare cel mai bine trasaturile si vei beneficia de efect maxim. Nu uita, o fata rotunda este bine evidentiata de palarii de dimensiuni medii cu forme alungite, insa nu este bine valorificata de palarii cu boruri largi si forme rotunjite.

Fata cu forma ovala si ascutita este bine evidentiata de palarii cu boruri largi si calote alungite, ce ofera o atitudine increzatoare. Aceasta structura faciala este completata perfect de palarii cu forme asimetrice, cu forme inedite, cu ridicaturi si linii curbe.

Fetele osoase, usor patratoase sunt puse in valoare de palarii cu boruri medii cu forme circulare si de modele asimetrice. Daca ai o structura triunghiulara te poti orienta catre palarii cu calota si boruri medii ce se asaza usor; fixata pe frunte drept, ofera amplitudine trasaturilor, in special acestei zone.

Daca esti fericita posesoare a unei fete ovale, te poti bucura de avantajele tuturor palariilor! Le poti purta cu aceiasi lejeritate si pe cele cu boruri inguste, si pe cele cu boruri largi, si modele de palarii rotunde si asimetrice.

Metode de integrare a palariei in outfitul cu stil

Palaria a devenit un accesoriu vestimentare ce poate fi asociat la orice tinuta de zi. Este elementul care ofera un plus de eleganta si un aer mai sofisticat intregii tinute. Totusi pentru a beneficia de aspectul WOW mult dorit este important sa tii seama de o serie de recomandari ale specialistilor:

 1. Palaria este un accesoriu de zi, poate fi asociata la orice tinuta. Exceptie fac palariile toca, ceremoniale acceptate si la evenimente de seara.
 2. Pentru evenimente formale trebuie alese palarii cu finisaje desavarsite, care sa fie in ton cu importanta ceremoniei. Palariile alese pentru outfituri casual sau mai putin formale trebuie alese in ton cu asocierile cromatice, structura faciala, anotimp.
 3. Doamnele si domnisoarele nu isi scot palaria nici in cadrul evenimentelor formale, nici cand sosesc la locul receptiei.

 

 1. Palaria trebuie sa se potriveasca din punct de vedere cromatic si al texturii cu celelalte articole vestimentare. O tinuta de vara este pusa in valoare de o palarie de paie sau cu impletitura de palmier, in cazul tinutelor de toamna-iarna sunt potrivite palarii din lana, fetru  si bumbac.

Nu uita palaria este un accesoriu cu stil  care completeaza orice tinuta desavarsita si trebuie purtata cu atitudine!

 

 

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment19 ore inainte

„TOTUL PENTRU SPORT, TOTUL PENTRU TINEri!”, a fost motto-ul AJCSPH cu ocazia disputarii Trofeului Tineretului

In perioada 12 – 16 august 2019 s-a desfasurat la Constanta Trofeul Tineretului, o serie de competitii sportive la care...

Eveniment23 de ore inainte

Barna, atac la vechii securiști. Cu cei de azi face alianțe

Mai bifăm un an de la căderea comunismului, dar USR tot în bezna poveștilor cu balauri securiști orbecăie. În timp...

Eveniment6 zile inainte

Bădălău a furat ”Famiglia” lui Dragnea!

Este ultimul ”baron roșu” din Guvernul României, dar probabil nu pentru multă vreme, cel puțin după amenințările fățișe pe care...

Eveniment7 zile inainte

Ha-ha, Orban strânge banii pentru campania lui Iohannis!

Interesantă manevra liberalilor, de a-l numi pe Ludovic Orban șeful campaniei pentru alegerile prezidențiale. Nu-s trei ani uitați de când...

EvenimentO săptămână inainte

Ancheta Buda: Sturioni sau droguri?

Cu toate că poate părea din start o adevărată blasfemie să te gândești numai că poate exista o tragedie mai...

EvenimentO săptămână inainte

Iridex Group Plastic anunta receptia la finalizarea lucrarilor de canalizare in judetul Giurgiu, localitatea Toporu

Comuna Toporu din judetul Giurgiu, mai aproape de Europa, prin implementarea acestui proiect de canalizare cu bani europeni Iridex Group...

EvenimentO săptămână inainte

Sportivii paralimpici constanteni sunt asteptati in luna august la Trofeul Tineretului

Dupa cum bine stiti, inca din anul 1999, ziua de 12 august a devenit Ziua Internationala a Tineretului, fiind desemnata...

Eveniment2 săptămâni inainte

ULTIMA ORĂ: Fifor, sedus în mașină la Băneasa!

Se fac eforturi ”logistice” uriașe pentru ca nu cumva să fie dezvăluite dedesubturile unui scandal care poate arunca în aer...

Eveniment2 săptămâni inainte

Care sunt avantajele unui dulap metalic si unde poate fi folosit?

Categoria de dulapuri metalice este din ce in ce mai populara in randul celor care administreaza afaceri...

Eveniment2 săptămâni inainte

Agro Montana distribuitorul tau de produse horeca

Suntem distribuitor produse alimentare HoReCa si impartasim cu tine in fiecare zi satisfactia si bucuria multumirii tale pentru ca noi...

Social2 săptămâni inainte

Cu cat timp inainte imi planific nunta?

Majoritatea barbatilor, dupa o perioada in cuplu, se gandesc la oficializarea relatiei si se hotarasc sa ii ceara mana celei...

Eveniment2 săptămâni inainte

Texte de promovare a produselor

Advertorialele reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de promovare a afacerii in mediul online si fac parte din procesul...

Administrație locală3 săptămâni inainte

Ecaterina Andronescu a fost demisă

Ecaterina Andronescu a declarat că a aflat de demiterea sa de la televizor, precizând însă că mesajul său a fost...

Eveniment3 săptămâni inainte

Lucruri de Stiut despre Burghiere

Gaurirea in perete este una dintre lucrarile pe care le facem foarte des in casa, de aceea este bine sa...

Eveniment3 săptămâni inainte

Sportivii paralimpici premiati la concursurile nationale de la Lugoj confirma si pe Litoral la Jocurile sportive AJCSPH pe plaja adaptate pentru persoanele cu dizabilitati si utilizatori de fotoliu rulant

Un magazin de narghilele este un magazin, fie fizic, fie online, care vinde produse si accesorii pentru fumatul de narghilea....

Eveniment3 săptămâni inainte

La 112, ca la livrări pizza!

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a remarcat, marți, pe pasa cu „Sinteza zilei”, că operatoarea de la 112 i-a vorbit...

Social3 săptămâni inainte

Flori si tandrete

OkFlora este o florarie Bucuresti care te scoate din incurcatura atunci cand vrei sa arati cat esti de deosebit marcand...

Eveniment3 săptămâni inainte

Tudorel Toader, despre codurile penale: Simple precizări!

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, spune că niciuna dintre modificările codurilor penale declarate neconstituționale de CCR nu a fost...

Știrile Săptămânii