Connect with us

Afaceri

Penalul Juncker și Statul Paralel

Publicat

pe

PRELUARE ION CRISTOIU BLOG:

Jean- Claude Juncker este implicat într-un proces penal din Luxemburg unde judecătorii investighează un Stat Paralel și Binomul “din dotare”: pe mandatul lui Juncker, serviciul secret SREL a efectuat interceptări telefonice și spionaj ilegale, și a menținut o arhivă de dosare secrete (fișe) pentru opozanții politici.
Ce autoritate morală mai are conducerea CE în a cere “explicații” la București, când DNA este acuzat de asemenea că alimentează un Stat Paralel- cel din România?

În 23 februarie 2018, presa dâmbovițeană

… prelua integral “îngrijorările” conducerii Comisiei Europene (CE) privitoare la propunerea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de revocare din funcție a procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) , Laura Codruța Kovesi. Cei doi lideri ai CE, Jean Claude Juncker și Frans Timmermans, insistau că “sunt urmărite cu atenţie şi îngrijorare ultimele evoluţii, iar independenţa sistemului judiciar din România şi capacitatea sa de a lupta efectiv împotriva corupţiei sunt elemente fundamentale pentru o Românie puternică în cadrul UE”. Comunicatul în sine, dincolo de esența sa de vorbe goale, se constituia într-un evident instrument de presiune politică asupra guvernului de la București, în apriga încleștare pe menținerea lui Kovesi la conducerea DNA. Chiar dacă, de ani buni, ceea ce “îngrijorează” Comisia Europeană nu mai este “îngrijorător” pentru românul de rând (și viceversa), presa favorabilă entității denumită generic Binomul SRI-DNA, a reluat conștiincios “îngrijorările” de la Bruxelles.

Știrea era, însă, incompletă

… fiindcă, în economia cazului, faptul că Jean- Claude Juncker este el însuși implicat într-un proces penal deschis la o Curte din Luxemburg, care investighează un “Stat Paralel” și Binomul “din dotare” ar fi fost util pentru “sănătatea” subiectului: mai precis, pe mandatul prim-ministrului Jean Claude Juncker, serviciul secret luxemburghez SREL a efectuat interceptări telefonice ilegale și spionaj, și a întocmit dosare secrete pentru opozanții politici. Mai mult, potrivit unor magistrați independenți, “a fost acordat unui serviciu secret mijloace de investigație la care Poliția Ducală și Curțile judecătorești- a căror muncă este transparentă- nici nu au avut acces”. Un veritabil Stat Paralel, păstorit cu Juncker. Pe legislația luxemburgheză, un prim-ministru putea autoriza monitorizarea unor persoane doar cu aprobarea unui Comitet format din magistrați. Cercetarea judecătorească va stabili concret partea de responsabilitate a tuturor părților din proces (Claude Juncker, prietenii săi din Parlament și foștii șefi ai SREL) cu privire la supravegherea de masă din Luxemburg. Deocamdată, Juncker a evitat procesul, pretextând că este ocupat cu negocierile Brexit.

În ceea ce îl privește pe olandezul Timmermans

… care este “umbra” lui Juncker și prim vice-președinte al CE, acesta s-a manifestat de timpuriu ca un vocal suporter al controversatului miliardar nord-american George Soros- cel acuzat că finanțează entități non-guvernamentale ale unui “Deep State” în România sau în alte state europene, membre UE. Să amintim aici doar faptul că, în Ian. 2018, Grupul de Investigații Politice (GIP) a dezvăluit cum au finanțat guvernul olandez și George Soros “campaniile publicației Rise Project îndreptate împotriva guvernului României, alimentând protestele “rezist” din februarie 2017″. Tot prin intermediul Rise Project ar fi fost plătit și unul dintre liderii manifestațiilor, un anume Bădiță- fan Kovesi și deținătorul paginii de Facebook “Corupția Ucide”. Devine discutabil, în acest context, ce autoritate morală mai are conducerea CE în demersul său de sprijinire politică a procurorului-șef Kovesi și a unei instituții (DNA) acuzate, de asemenea, în presă că alimentează Statul Paralel din România.

În decembrie 2017, un judecător luxemburghez

… deschidea o investigație penală într-un caz de spionaj și interceptare ilegală a telefoanelor în Luxemburg, care îl implica și pe actualul președinte al Comisiei Europene, Jean- Claude Juncker: noul proces debuta la puțin timp după ce mii de dosare întocmite ilegal de serviciul secret luxemburghez SREL, erau scoase la lumină și predate avocaților. Procesul în sine descindea dintr-o cauză mai veche care în 2013 produsese demisia lui Juncker din funcția de prim-ministru al Marelui Ducat de Luxemburg, dar și un mic cutremur pe structura serviciilor speciale locale. La vremea respectivă, o Comisie parlamentară descoperise abuzuri incredibile în activitatea serviciului secret luxemburghez SREL (original- Service de Renseignement de l’État Luxembourgeois, SREL): mai mult de 10.000 de cetățeni și rezidenți din Marele Ducat Luxemburg avuseseră convorbirile telefonice interceptate sau aveau întocmite dosare secrete, iar SREL ajunsese să înființeze firme pentru efectuarea unor plăți mascate între magnați ruși acuzați de corupție și ofițeri de informații din alte state-membru UE (Spania). Este de menționat faptul că printre cei vizați de acțiunile ilegale ale SREL Luxemburg se aflau mulți opozanți politici. Un raport de 140 de pagini al Comisiei parlamentare de anchetă îl găsea vinovat pe Juncker (existând și o mențiune că știa de monitorizarea politică locală), în contextul operațiunilor ilegale desfășurate de SREL pe parcursul mai multor ani.

Ca responsabil direct pentru legalitatea

… acțiunilor serviciilor secrete, Jean- Claude Juncker a fost nevoit să demisioneze din funcția de prim-ministru al Luxemburgului, după ce aliații de guvernare i-au retras sprijinul politic. Lepădat de țara-mamă, Juncker s-a “transferat” din 2014 la șefia Comisiei Europene.La finele anului 2017- începutul lui 2018, scandalul reizbucnea, însă, cu o forță sporită: de data aceasta, magistrații susțineau că apropiați ai lui Juncker au ascuns sau modificat probe de la dosar, în încercarea de a-l face scăpat pe actualul șef al Comisiei Europene, Juncker. Procuratura luxemburgheză a comunicat că plângerile inițiale către Curte ale fostului director al SREL, Marco Mille și șefului de operațiuni Frank Schneider sunt îndreptate împotriva unei persoane căreia (temporar) nu i s-a scris numele. Public, se știe, însă că Juncker va fi citat cel puțin ca martor în proces, după ce Mille a acuzat anterior că Juncker a cunoscut (și implicit aprobat) existența înregistrărilor ilegale.

Una dintre probele dispărute

… de la dosar (presupus modificate), ar fi fost chiar înregistrarea unei discuții Juncker- Mille care confirma acest lucru după ce, “preventiv”, Mille a mers la o întâlnire cu Juncker având camuflat pe corp un aparat de înregistrare. Citat la Curte, Juncker nu s-a prezentat, invocând programul încărcat al negocierilor Brexit: nemulțumit de absența sa, fostul șef de operațiuni al SREL, Frank Schneider declara: “Dacă a putut să vină pentru a vorbi studenților (din Luxemburg- n.n.) despre viitorul Europei, ar fi putut să găsească două ore să apară în fața Curții”. Mille a fost mai drastic când a declarat, cu privire la acuzațiile aduse lui Juncker și apropiaților săi inculpați: “Falsificarea dovezilor și înșelăciunea deliberată a Parlamentului, a sistemului judiciar și, în cele din urmă, a publicului reprezintă un atac asupra statului de drept.” În prezent, Schneider are o firmă privată pe Intelligence, iar Marco Mille este însărcinat cu Securitatea pentru gigantul Siemens.

Extrem de reținut în fața magistraților

… în a vorbi despre Dosarul SREL, Jean Claude Juncker a fost extrem de comunicativ când a fost vorba de discursuri- plătite sau ba. În Declarația sa de interese din 2018 sunt menționate inclusiv prestațiile ca orator “ocazional” la cunoscuta rețea globală de speakeri London Speaker Bureau (Karlsruhe), unde este coleg cu Monica Lewinsky (cunoscuta protagonistă a episodului “sex oral în biroul oval” cu ex-președintele Bill Clinton- 1998) și, eventual, cu bunul său amic, George Soros, care este specialist “în Europa”, în invadarea Europei cu migranți ilegali și în sprijinirea politică a veșnicului candidat Hillary Clinton.

Juncker a negat

… permanent că ar fi știut de înregistrările neautorizate sau dosarele politice stocate de SREL, în pofida tuturor acuzațiilor. Serviciul secret luxemburghez SREL este civil, are oficial mai puțin de 100 de agenți și a fost înființat ulterior atacurilor teroriste din 11 Septembrie 2001, din Statele Unite. SREL are atribuții pe Securitate externă, anti-terorism și protejarea intereselor Statului și a aliaților săi. După debarcarea lui Juncker, SREL a și fost reformat, odată cu legea sa de funcționare (legea 6675 din 2014). În 2017, în urma unei interpelări parlamentare, prim-ministrul Xavier Bettel a informat public că toți luxemburghezii cărora SREL le-a pus telefoanele sub ascultare (“neintenționat”) au fost informați, iar înregistrările au fost distruse. Dintre multitudinea de ilegalități constatate de ancheta parlamentară, președintele de Comisie François Bausch menționa în raportul său interceptări telefonice frauduloase, spionaj, înșelătorie, menținerea unor dosare de oponenți politici și acceptarea unor “avantaje”. Scandalul care îi implică pe Juncker, fidelii săi și foștii șefi ai Serviciului secret SREL a coborât prestigiul de campion al democrației pe care îl avea Luxemburg, la un nivel jenant.

Ce este Statul Paralel

Pe o definiție occidentală sumară, Statul Paralel este o rețea clandestină camuflată în organisme (non) guvernamentale, birocrație și servicii speciale care controlează politicile și decizia politică, în timp ce conducerile democratic alese rămîn mai degrabă blocate- sau “de fațadă”. Statul Paralel poate să aibă diverse manifestări, în funcție de circuitul în natură al finanțărilor care-l alimentează. În sept. 2016, politicianul și patronul media Sebastian Ghiță declara, de exemplu, că în România diverși procurori fac parte dintr-o “rețea plătită de ONG-uri”, multe dintre acestea fiind înființate de George Soros.

În februarie 2018, același Sebastian Ghiță

… refugiat în prezent în Serbia, depunea o plângere penală împotriva DNA și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce un “defector” a acuzat- sprijinit cu probe, că la Ploiești procurorii DNA fabricau probe pentru “construirea” de dosare penale. Campania de presă desfășurată de publicațiile Cristoiublog.ro și EVZ a acuzat în repetate rânduri că, sub pretextul luptei anti-corupție, Binomul DNA (Justiție)- SRI (serviciu secret) a acționat, de fapt, pentru o epurare politicăEventual, exemplele pot continua în țara numită România pentru care Juncker și Timmermans exprimă “îngrijorări” pe “independența Justiției”. Practic, însă, se poate afirma că actuala conducere a Comisiei Europene a revoluționat ideea de “vis european”: azi, dacă nu ai iphone și propriul Stat Paralel, nu exiști. (David R.).

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

În România sunt, la ora actuală, 600 de focare de Pestă Porcină Africană în peste 100 de localităţi

Publicat

pe

De

În România sunt, la ora actuală, 600 de focare de Pestă Porcină Africană în peste 100 de localităţi, atrage atenţia fostul premier Dacian Cioloş, care le aminteşte autorităţilor „depăşite” de situaţie că Guvernul său a dat soluţii încă din 2016 prin programul naţional de prevenire a pestei porcine şi că, dacă procedurile puse la punct de tehnocraţi erau acum puse în practică, nu se ajungea aici.

„Autorităţile sunt depăşite iar când noi atragem atenţia că Guvernul efectiv nu a luat măsurile necesare pentru a stopa răspândirea virusului ni se răspunde “bine, dar voi ce soluţii aveţi, de ce doar criticaţi”?

Soluţiile le-am dat în 2016 prin HG 830 şi, dacă procedurile din acel document erau puse în practică împreună cu planul de contingenţă din anexă, erau şanse mari să nu se ajungă aici.

În 2016, cu măsuri preventive imediate, am evitat două crize asemănătoare iar istoria nu consemnează ce se face corect ci doar marile crize„, scrie, pe Facebook, Dacian Cioloş.

„Consecinţele sunt enorme pentru micii fermieri, marii procesatori şi pentru sectorul agroalimentar românesc pe termen lung: şomaj, panică, neîncredere în procesarea cărnii, deficit comercial mai mare, cheltuieli pentru despăgubiri şi repopulare a fermelor etc. Din această criză nu pierd doar cei din sectorul privat ci şi statul care a investit cu prioritate sume mari în ultimii 10 ani pentru a creşte competitivitatea şi pentru a putea comercializa carne de porc pe piaţa europeană prin eradicarea pestei porcine mai ales în gospodăriile populaţiei unde este foarte greu să controlezi răspândirea virusului.

Trebuie să învăţăm de-aici că odată puşi incompetenţii în funcţii publice ei pot distruge sectoare economice întregi care funcţionau şi erau competitive pe pieţele externe. Şi că, dincolo de unii neidentificaţi care ne-ar vrea răul, ne facem singuri acel rău fără ajutor.

Incompetenţa nu e neutră atunci când guvernezi o ţară. Dacă ai propria afacere şi greşeşti, plăteşti tu incompetenţa proprie. La guvern, greşeşti pe banii celor mulţi. De aceea politica fără profesionalism este nocivă„, concluzionează Cioloş. (Dumitru E.).

 

Citeste in continuare

Administrație locală

Liderul PSD n-a scos un cuvant despre pensiile speciale. Dragnea, de unde bani?

Publicat

pe

De

Ma numar printre fericitii telespectatori, nu stiu cati or fi fost in total, care au avut bucuria de a vedea in direct cel mai mare spectacol de prestidigitatie. Nu s-au scos iepuri, batiste sau porumbei din joben. De fapt, nici jobenul nu a existat fizic, era doar virtual. Dar numai Dragnea stie cum a facut ca din nimic, din ceea ce nu se vedea si nu era, sa scoata bani. Si inca ce bani. Sute de mii, milioane, sute de milioane de lei cu care a umplut seara si studioul unei televiziuni. Asistat, bineinteles, de Mihai Gadea, care-i ridica „meleonu” la fileu cand nu te asteptai.

Liderul PSD n-a scos un cuvant despre pensiile speciale

Nu putea sa lipseasca Mircea Badea, care, pe bune, fara exagerare sau ironie, si-a jucat perfect rolul. A mimat bine interesul, doar a punctat pe ici pe colo, iar in rest a tacut inteligent.

Doi si cu doi fac doi

Ce a facut Dragnea cu banii scosi din senin? A marit salarii, a marit pensii. I-a impartit pe dregatorii, la Cotroceni, la SRI, la SPP, la aia, la ceilalti, la toti care aveau nevoie de ei. Bine, sa nu exageram, toti avem nevoie de bani, dar ei ajung numai acolo unde trebuie ca rectificarea bugetara sa arate ca exista, ca e pozitiva si ca stie sa astupe niste guri. Pana cand? Pana la viitoarea rectificare. Care o sa fie mai incolo sau nu o sa fie deloc.  Sau pana ce alte guri flamande vor marai sau vor face scandal. Dar aici deja intervine paradoxul zilelor pe care le traim asa cum ne descurcam. Si nu prea ne descurcam. Chiar daca ne-am pricepe, tot banii sunt aia care nu ne lasa sa ne descurcam. Si asta pentru ca, de ceva vreme, doi si cu doi nu mai fac patru. In drumul spre patru, doi lei se pierd si ajungem tot la doi, ca la inceput.

Nu se zgarceste la bani

Pe hartie, Liviu Dragnea ne-a aratat cum s-au socotit banii pentru cei care i-au primit sau ii vor primi. Hartiile erau gata scrise, de altcineva, iar el doar a completat jongleria cu vorbele lui. A urmarit randurile cu markerul in mana, a mai incercuit pe unde voia sa scoata ceva in evidenta, a mai subliniat, a mai bagat si ceva interpretare actoriceasca modelandu-si tonul si gata. Pentru un popor nepregatit la teoria adunarii si inmultirii banilor, ci numai la scadere, cand ajunge sa plateasca la casa si se sperie de cat ii mai ramane in mana, trucul a fost perfect. De aia si spuneam ca a fost cel mai reusit spectacol de prestidigitatie. Eu nu cred ca Dragnea a vrut sa demonstreze cuiva cu ce se alege, cu ce ramane in buzunar, ar fi fost foarte dificil. Si mai cred ca nici macar nu si-a propus asa ceva, pentru ca emisiunea era cu cat iti dau, nu cu cat ramai. A vrut doar sa arate ca stie sa dea si nu e zgarcit.

Probabil acelasi Valcov

Punctul culminant a fost atins la capitolul pensii. A crescut punctul de pensie de la atat la atat. Va mai creste si de la atat la atat. Apoi, in 2020, pensia se va dubla. Dragnea nu a spus insa cine va mai fi la putere in 2020. Dupa cum evolueaza lucrurile, hai sa fim realisti, sansele PSD de a tine in continuare fraiele se cam subtieaza. Nu are importanta daca ne place sau nu, este ceea ce se vede la orizont. Sigur ca nu ne-ar sta rau cu pensii dublate sau cel putin dublate, dupa cum spunea liderul PSD, dar de unde bani? Cine i-a facut lui socotelile de i-a dat cu plus si inca unul atat de mare? Acelasi Valcov, expertul financiar fara opera publicata? Sau poate nu m-am plimbat eu bine prin librariile care trebuie? Sau prin bibliotecile care i-o adapostesc?

Liviule, de ce fac valutele explozie?

Socotitorii astia doi, si asta este nu regretabil, ci impardonabil, au luat in calcul o crestere economica bazata numai pe consum, nu si pe investitii. Daca din calculele lor pe abacul bunastarii sociale lipsesc doar doua procente, nu mai mult, doar doua, atunci se duce de rapa orice pensie in forma promisa. Pacat ca Dragnea nu si-a propus un numar de prestidigitatie si cu inflatia. Pui una in joben, indiferent cum ar fi, si scoti de acolo una atat de mica incat abia o poti lua intre degete. Altminteri, orice pensie marita devine un spectacol de duminica seara. Pana ajungi cu ea la supermarket ti se cam topeste pe drum. Intrebare care ma roade. De ce dupa fiecare spectacol cu bani si fericire, a doua zi valutele fac explozie, domnu’? (Valentin Boeru).

 

 

Citeste in continuare

Afaceri

TIPS & TRICKS pentru a trece de la un BUSINESS SMALL la unul BIG

Publicat

pe

aspiratoare profesionale

Esti antreprenor si simti ca este momentul sa evoluezi, trecandu-ti afacerea la nivelul urmator? Simti ca in ultima vreme, ai stagnat pe diagonala ascensiunii, insa nu stii care pot fi cauzele? Atunci cand ai curajul de a incepe o afacere pe cont propriu, este necesar sa fii constient de schimbarile ce vor surveni in viata ta. Asumandu-ti responsabilitatile si fiind dispus sa evoluezi constant, vei observa ca treptat, vei dezvolta un stil de viata diferit fata de cel al unei persoane fizice. Cu toate acestea, in timp, investitiile pe care trebuie sa le faci se schimba, asemenea responsabilitatiilor si abordarilor necesare. Pe masura ce inaintezi in topul celor mai buni provideri din domeniul tau de activitate, va fi nevoie sa vii constant nu doar cu o calitate mare, ci si cu idei inovatoare.

Cum atingi nivelul urmator?

dispensere hartie igienica

Pentru a fii pregatit de nivelul urmator, trebuie sa faci o analiza amanuntita a evolutiei pe care atat  tu ca antreprenor, cat tu ca persoana fizica, ati avut-o din punctul zero al infiintarii firmei si pana in momentul prezent. Astfel, vei putea sa identifici factorii care te-au ajutat sa evoluezi si cei care ar fii trebuit evitati. Pe baza acestui studiu, va fi nevoie sa consulti specialisti din marketing si publicitate, pentru a gasi modalitati prin care sa atragi noi clienti. Nu uita de importanta seriozitatii si a calitatii, criterii pe baza carora vei putea fi recomandat pe viitor.

Daca iti doresti ca investitiile pe care le faci, sa produca rezultate vizibile nu doar pe termen scurt, ci si pe viitor, nu iti neglija angajatii si asigura-te ca acestia au cele mai bune conditii pentru a-si desfasura activitatea. Curatenia si design-ul interior pot influenta foarte mult volumul, dar si calitatea rezultatelor finale obtinute de catre acestia. Pentru o curatenie amanuntita periodica, poti utiliza aspiratorul profesional oferit de firma Arli. Acesta este usor de folosit, birourile putand fi curatate perfect, intr-un timp record.

Ambianta este foarte importanta pentru o echipa, aceasta avand nevoie de un spatiu placut de lucru. Atunci cand proiectezi design-ul interior al birourilor, consulta-te cu un specialist, astfel incat nu doar imaginea de ansamblu sa fie placuta, ci si fiecare piesa de mobilier in sine sa fie o alegere perfecta. Fiecare detaliu trebuie ales cu grija, astfel incat sa se potriveasca perfect alaturi de celelalte, oferind comoditate, dar si o rezistenta crescuta in timp.

Aceste criterii nu sunt valabile doar pentru elementele aflate in spatiile de lucru, ci si pentru produsele sanitare. Baile trebuie sa fie permanent curate. Amplaseaza spre exemplu, dispensere de hartie precum cele de pe pagina https://www.arli.ro/dispensere-hartie-igienica, astfel incat sa minimizezi raspandirea bacteriilor. Apeleaza la o firma de curatenie care sa vina constant sa mentina curatenia, apeland la serviciile sale de cel putin trei ori pe saptamana.

Investeste in oamenii pe care ii ai in echipa ta de lucru, pentru a putea avea rezultatele dorite. Daca doresti sa iti conduci firma spre nivelul urmator si sa ajungi in topul celor mai bune business-uri din domeniul tau de activitate, trebuie sa iti revizuiesti lista prioritatilor, facand o cercetare amanuntita asupra aspectelor care s-au schimbat si a motivelor pentru care au survenit aceste modificari. Hotaraste care sunt urmatoarele etape care trebuie parcurse, stabilind si pasii ce vor fi urmati.

dispensere hartie igienicaInspira-te din realizarile pe care alti antreprenori le-au avut, invatand nu doar din propriile greseli, ci si din cele pe care altii le-au facut. Nu ezita sa incerci ceva nou, ascultand nevoile pietei si a maselor de oameni, incercand sa te axezi nu doar pe ceea ce ai facut pana in prezent, ci si pe ceea ce ai putea face nou in continuare.

Pastreaza-ti motivatia si ambtitioneaza-te sa devii constant din ce in ce mai bun. Daca exista dorinta si implicare, vei observa ca incet, dar sigur, succesul pe care ti-l doresti va veni, poate chiar si mai repede decat preconizezi. Pastrandu-ti calitatea si standardele la un nivel cat mai inalt, vei reusi sa evoluezi, din simpla dorinta de a vrea mai mult si mai bine. Fa investitiile bazandu-te pe motive solide, obiective, nu pe impulsuri de moment.

Citeste in continuare
Advertisement

Ultimile Noutăți din Prahova

corp iluminat stradal led corp iluminat stradal led
Social3 zile inainte

Descopera 4 metode simple si ieftine de amenajare si decorare pentru locuinta ta

Iti doresti sa schimbi aspectul casei tale intr-unul inedit, dar nu dispui de suficienti bani pentru a initia procesul de...

Eveniment4 zile inainte

Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România (CRLR) transmite regrete la moartea deputatului Miron Ignat

„Personalitate marcantă a Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România, Miron Ignat a fost un om de mare caracter, de o inteligenţă...

Social4 zile inainte

5 Sfaturi ca sa economisesti mai mult| Un stil de viata ECO

E posibil sa vina momentul in care vei avea nevoie sa economisesti mai mult, fie pentru ca vrei sa pui...

Exclusiv6 zile inainte

Zestrea imobiliară a Zeiței Anticorupție

În presa centrală au apărut, cu aproape o lună în urmă, dezvăluiri conform cărora revocata Laura Codruța Kovesi ar fi...

Administrație locală7 zile inainte

Bărbatul acuzat că a sustras pistolul femeii jandarm în timpul protesului cu violențe de vineri seara a fost prins și reținut

 Arma nu a fost găsită, însă. Suspectul are 32 de ani și a fost prins în baza unei informaţii transmise...

EvenimentO săptămână inainte

Ambasadorul SUA era în zonă

Hans Klemm a fost filmat pe bulevardul Kiseleff, îndreptându-se pe jos către Piaţa Victoriei. Ambasadorul era neînsoţit, conform stiripesurse.ro. Pe...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul decesului fostului judecător Stan Mustaţă

Avocatul Poporului (AP), Victor Ciorbea, a declarat, joi, că s-a sesizat din oficiu în cazul decesului fostului judecător Stan Mustaţă şi că...

frigidere frigidere
Social2 săptămâni inainte

Viitor student? Iata ce trebuie sa ai in vedere daca vrei sa muti in chirie!

Perioada de admitere la facultatile din Romania s-a incheiat de curand si multi dintre tineri absolventi de liceu se declara...

Administrație locală2 săptămâni inainte

În România sunt, la ora actuală, 600 de focare de Pestă Porcină Africană în peste 100 de localităţi

În România sunt, la ora actuală, 600 de focare de Pestă Porcină Africană în peste 100 de localităţi, atrage atenţia...

anvelope all season anvelope all season
Social2 săptămâni inainte

Cum poti sa faci economii legate de masina!

Automobilul reprezinta pentru majoritatea familiilor din Romania un bun indispensabil, fara de care o viata confortabila nu ar putea fi...

Exclusiv2 săptămâni inainte

La doua capete. ”Doi s’un sfert”, asigurat de DGIA!

Desecretizarea protocolului dintre Directia de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului de Interne si Parchetul de pe langa Inalta...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Liderul PSD n-a scos un cuvant despre pensiile speciale. Dragnea, de unde bani?

Ma numar printre fericitii telespectatori, nu stiu cati or fi fost in total, care au avut bucuria de a vedea...

Exclusiv2 săptămâni inainte

A doua campanie de selecție de candidați pentru șefia DNA va începe azi

A doua campanie de selecție de candidați pentru șefia DNA va începe azi și va ține o lună. Interviurile urmează...

Administrație locală3 săptămâni inainte

AFACERI PENALE ALE CONSILIERULUI EUGEN PRUNA INCA DE CAND ERA SEF SECTOR A IN SRI PRAHOVA, SEF PE JUSTITIA SI ADMINISTRATIA DIN PRAHOVA.DOCUMENTE

Colegii de la Incisiv de Prahova vin cu probe privind afacerile penale ale consilierului primarului Adrian Dobre. In numerele trecute...

Administrație locală3 săptămâni inainte

“Gaselnita” condamnatilor VIP ca sa scape de incarcerare

In timp ce unii fug de puscarie in Costa Rica sau Madagascar, altii au gasit solutia pentru a scapa de...

tablete samsung tablete samsung
Social3 săptămâni inainte

Cand e bine sa iti lasi copilul sa utilizeze un smartphone sau o tableta?

Din momentul in care pot sa prinda un obiect in manutele lor, copiii ajung foarte repede si la gadget-uri electronice...

cabluri electrice cabluri electrice
Social3 săptămâni inainte

Casa din sticla: avantajele si dezavantajele unor geamuri foarte mari

O priveliste cat mai deschisa spre natura este visul oricarei familii, cel de a avea o casa departe de peisajele...

Administrație locală3 săptămâni inainte

‘PSD îl susține, Lazăr trebuie DEMIS’

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunțat că, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazăr „a avut poziţii care nu au...

Știrile Săptămânii