Connect with us

Afaceri

Solutii de deblocare ale usilor exterioare

Publicat

pe

lacatus profesionist

Cateva lucruri determina o usa exterioara sa ramana blocata. In anumite conditii climatice, umezeala si temperaturile ridicate pot umfla o usa de lemn, facandu-o sa se frece de fata interioara a galeriei. Incepand cu acel moment, usa devine dificil de miscat. Cu toate acestea, cea mai comuna cauza a unei usi lipite este o balama superioara defecta. In cele mai multe cazuri, puteti elibera o usa exterioara blocata, intr-un timp relativ scurt.

Inspectati spatiul dintre partea superioara a usii si partea superioara a ramei.

Daca ansamblul de blocare al usii este mai jos decat partea balamalei, deschideti usa la 90 de grade si stabilizati-o cu un opritor de usa sub capatul exterior de la partea de blocare.

 • Impingeti balamaua superioara la mufa, cu o mana.
 • Strangeti suruburile cu surubelnita potrivita (in general cu o surubelnita de tip Phillips).
 • Scoateti opritorul si verificati functionarea usii. Daca usa continua sa ramana blocata, treceti la pasul urmator.
 • Deschideti usa la 90 de grade si stabilizati-o cu opritorul usii, ca mai inainte. Slabiti si scoateti suruburile de la balamaua superioara. Pivotati balamaua de la fata jambului.
 • Reparati orificiile pentru suruburi in jambul cu umpluturi conice cu lungimea de 2 inci (5 cm).
 • Taiati materialele de umplutura dintr-o lama de lemn, folosind un cutit utilitar. Introduceti capetele ascutite ale celor doua umpluturi in fiecare orificiu de surub de pe fata jambului. Conduceti materialele de umplere cu un ciocan.
 • Indepartati portiunile excesive ale materialelor de umplere cu mana sau prin atingerea lor lateral cu ciocanul.
 • Aplatizati capetele sparte ale materialelor de umplutura pe fata miezului cu ciocanul.
 • Pivotati balamaua in pozitia de montaj.
 • Reinstalati suruburile si strangeti-le bine.

Strangeti suruburile de pe balamalele ramase la jamb si pe fata interioara a usii. Daca este necesar, reparati orificiile pentru suruburi cu umpluturi, astfel incat suruburile sa ramana stranse. Daca toti acesti pasi nu au functionat, va recomandam sa apelati la un lacatus profesionist.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Care sunt beneficiile unui microbuz Mercedes Sprinter 2020 ȋntr-o cӑlӑtorie

Publicat

pe

Pentru orice gen de deplasare, sunt importante aspectele ce țin de confort și de siguranțӑ. Existӑ multe situații ȋn care se alege transportul cu un microbuz. Transcarsrl.ro oferӑ transport cu microbuze de ȋnaltӑ calitate, cu dotӑri moderne, care sӑ corespundӑ cerințelor. Profesionalismul serviciilor oferite de Transcarsrl este vizibil ȋn toate aspectele sale. Acestea sunt legate de comunicarea client-firmӑ, de respectarea tuturor cerințelor și de confortul deplasӑrii. Microbuzul Mercedes Sprinter din 2020 este prezent ȋntre posibilitӑțile de transport ale firmei Transcarsrl. Iatӑ care sunt beneficiile unui microbuz de ultimӑ generație ȋntr-o cӑlӑtorie:

 1. Dotӑri de ultimӑ generație

Dotӑrile acestui tip de microbuz sunt de ultimӑ generație, oferind confort pe tot parcurul deplasӑrii. Modul de construcție al unui scaun sau proiectarea interiorului microbuzului sunt doar cȃteva dintre aspectele importante ce țin de structura mașinii. Comoditatea și relaxarea sunt importante pentru a avea o cӑlӑtorie pe care sӑ o apreciați.

 1. Confort pe tot parcursul cӑlӑtoriei

Confortul este prezent ȋncӑ de la primele minute ale vacanței sau deplasӑrii. Chiar dacӑ este vorba despre o distanțӑ parcursӑ mai mare, scaunele sunt comode, iar distanțele sunt bine calculate, astfel ȋncȃt toți cei prezenți sӑ se simtӑ bine.

 1. Șoferul poate sӑ conducӑ ȋn siguranțӑ pe tot parcursul drumului

Siguranța este un factor important ȋn orice gen de deplasare cu microbuzul. Aceasta este luatӑ ȋn calcul ȋntotdeauna, iar dotӑrile unei mașini noi sunt conform standardelor ȋnalte de deplasare. Astfel ȋncȃt, orice transport este realizat ȋn condiții de ȋnaltӑ siguranțӑ.

Ȋn concluzie, prezența unui microbuz de ultimӑ generație adaugӑ o valoare transportului realizat, prin condițiile optime de deplasare și prin gradul de atenție al detaliilor existente. Transcarsrl vӑ poate oferi deplasӑri ȋn oraș sau ȋn afara localitӑții, care sӑ fie confortabile și cu un raport calitate-preț foarte bun.

Citeste in continuare

Afaceri

Teambuilding? Oferă transportul potrivit angajaților

Publicat

pe

Atunci când lucrezi într-o companie mai mare, cu siguranță vor exista numeroase ședințe și teambuilding-uri unde vor participa o mare parte dintre angajați. Iar dacă faci parte din echipa de organizare, pe lângă cazare, va fi nevoie să te ocupi și de problema transportului până la locul unde aceste întâlniri vor avea loc.

De cele mai multe ori, acest tip de evenimente au loc în zone mai îndepărtate de orașul sau orașele unde se află angajații, ceea ce face ca cea mai recomandată metodă de transport este aceea de inchirieri microbuze Bucuresti.

De ce se recomandă închirierea unui microbuz pentru un eveniment al companiei?

În mare parte, ședințele și teambuilding-urile sunt concepute cu scopul de a aduce aproape angajații aceleiași companii, astfel încât aceștia să se cunoască, să schimbe idei și să petreacă timp de calitate împreună.

Și de ce să nu se întâmple asta încă de la plecare? Drumul până la destinație poate fi unul foarte plăcut, iar prietenia între angajați poate începe încă de acolo.

Cu ajutorul unui microbuz, angajații, dar și bagajele acestora vor fi în siguranță, toți vor ajunge în același timp și totul se va desfășura conform planului.

Atunci când vei opta pentru acest mijloc de transport, programul și itinerarul vor fi oarecum flexibile, căci șoferul de microbuz va aștepta pe toata lumea, nimeni nu va fi certat, iar rătăciții și întârziații își vor ocupa locul în microbuz înainte de plecare.

Închirierea unui microbuz vine la pachet cu un șofer experimentat, iar costurile necesare sunt stabilite încă de la început, iar pe parcurs nu va mai apărea nici un alt tarif suplimentar.

Dacă persoanele sunt într-un număr mai mare de 20, atunci este recomandat să se aleagă serviciul de închirieri autocare și vei beneficia de un mijloc de transport modern, cu un loc pentru depozitarea bagajelor imens, foarte confortabil și cu numeroase facilități la bord.

Cum alegi firma de transport persoane de unde poți închiria un microbuz?

De cele mai multe ori, firmele de transport nu afișează o listă cu tarifele percepute sau cu disponibilitatea vehiculelor pe care le dețin.

De aceea, criteriile de alegere inițială a firmei de transport nu are nici o treabă cu tarifele percepute. Există alte criterii de care trebuie să ții cont. Printre acestea se numără vechimea firmei, căci atunci când vechimea este de peste 10-15 ani, înseamnă în mare parte că serviciile oferite de aceasta sunt de bună calitate, iar șoferii conduc microbuzul sau autocarul în condiții maxime de siguranță.

Este recomandat ca, pentru început, să se verifice online existența acesteia și modul în care clienții au oferit feedback-uri.

Tariful perceput pentru serviciul de închirieri depinde în cea mai mare parte de numărul de pasageri, astfel încât să se cunoască care este cel mai potrivit vehicul pentru grupul respectiv, de distanța până la destinație și de facilitățile dorite la bordul microbuzului.

Aceste costuri sunt stabilite în funcție de anumite criterii, și anume preț/ ora, daca distanța până la locație este destul de aproape de locul de plecare sau preț/ kilometru, dacă între locul plecării și destinație este o distanță de cel putin 200 km.

Citeste in continuare

Afaceri

Halate si pantaloni medicali pentru doamne

Publicat

pe

De

costme medicale

Din magazinul online drinuniforma.ro poti cumpara pantaloni medicali excelenti in diverse modele: albi si colorati, cu elastic si snur, cu si fara buzunare. Sunt prezentate modele de pantaloni din tercot. Toate modelele sunt concepute tinand cont de cerintele pentru imbracaminte medicala: sunt confortabili, astfel incat medicului sa ii fie confortabil sa lucreze pe tot parcursul zilei. Produsele sunt usor de ingrijit, deoarece se spala si se usuca rapid. Magazinul online drinuniforma.ro prezinta atat pantaloni medicali pentru femei, cat si uniforme medicale dama cambrate cu fermoar. De asemenea, poti achizitiona mai multe bluze medicale pe care le poti combina pentru a forma seturi complet diferite. De asemenea, este foarte practic si convenabil daca o parte a costumului nu necesita spalare.

Pantaloni medicali

Designerii au avut grija de stilul modelelor de pantaloni medicali si de utilizarea materialelor naturale pentru croiala. Reprezentantii institutiilor medicale pot cumpara pantaloni medicali pentru dama, precum si bluze medicale la moda pentru munca personalului medical feminin. Pantalonii medicali pentru femei sunt la fel de importanti in garderoba unui medic, la fel ca si un halat medical standard. Pantalonii din materiale de inalta calitate permit asistentei sau medicului sa se simta confortabil in timpul zilei de munca. Pantalonii medicali din bumbac sunt usori si placuti la atingere. Modele prezentate in magazinul online dr in uniforma nu-si pierd forma si culoarea la spalare, se pot dezinfecta si autoclava frecvent, te servesc cat mai mult, garanteaza confortul pe tot parcursul zilei de lucru, se remarca printr-un design elegant si se potrivesc bine cu bluze medicale.

Uniforme medicale dama cambrate cu fermoar

Alege modelele de uniforme medicale dama cambrate cu fermoar: albastru sau liliac, turcoaz sau alb, un costum cu guler stand-up, fermoar sau o optiune combinata de culoare, cu insertii pe buzunare. Astfel de uniforme medicale dama cambrate cu fermoar vor permite fiecarei femei, indiferent daca este mai plinuta sau mai slaba, sa se simta frumoasa si atractiva. Acest stil de uniforma medicala este de inalta calitate. Toate elementele sunt confectionate din tesaturi speciale care indeplinesc cerintele pentru imbracaminte medicala, iar accesoriile fac utilizarea convenabila pentru o lunga perioada de timp. In primul rand, uniforma medicala protejeaza intregul corp al lucratorului medical, si nu doar partea superioara a acestuia. Al doilea avantaj al costumului este ca ofera o mai mare libertate de miscare. Este mult mai convenabil sa efectuezi multe manipulari medicale intr-o uniforma cu pantaloni. In al treilea rand, costumele pot fi purtate imediat pe lenjerie.

Dr in uniforma

Din magazinul online dr in uniforma poti face o alegere convenabila pe site, diverse optiuni de plata, inclusiv plata online, precum si livrarea rapida in orice zona a tarii. Recomandabil este sa cumperi pantaloni medicali si uniforme medicale dama cambrate cu fermoar din tesaturi naturale sau combinate. Astfel de modele difera printr-o serie de avantaje, cum ar fi rezistenta la uzura, simplitatea, sunt antistatice si higroscopice. Astfel de vestimentatii de lucru pentru medici indeplinesc toate cerintele moderne si protejeaza in mod fiabil personalul de bacterii, sange si alti contaminanti fiziologici.28

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

EvenimentO zi inainte

Dănuț Pop, președintele PER: „Dacă Poliția Română fraternizează cu scandalagii din localități, atunci Vela trebuie să demisioneze!”

Pare că lucrurile au scăpat de sub control la Poliția Română! Desele manifestări ale clanurilor din țară ne arată că...

Eveniment2 zile inainte

Marius Necula a fost numit Prim-vicepreşedinte al PER pe Comunicare şi Imagine

Ca urmare a ultimei şedinţe a Biroului Permanent Naţional al PER, Marius NECULA a fost numit Prim-Vicepreşedinte pe Comunicare şi...

Eveniment3 zile inainte

Partidul Ecologist solicită demisia ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor

  Comisia Europeana a trimis României scrisoarea prin care anunţă Å£ara noastră ca va fi trimisă la Curtea de JustiÅ£ie...

Eveniment3 zile inainte

Ecologiștii, atac la Traian Basescu: „Distruge șansa unei resetări necesare a clasei politice, pe care românii o așteaptă!”

Turnătorul Petrov este ca o durere de cap care nu dispare! Există și face rău: vrea să încurce calculele pentru...

Eveniment5 zile inainte

Care sunt principalele avantaje ale sistemelor descentralizate de ventilatie?

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la sisteme de ventilatie  descentralizate, pe care le folosesc...

Eveniment5 zile inainte

PER cere poziționarea lui Costel Alexe pe construirea de hidrocentrale în arii naturale protejate în raport cu Green Deal

Partidul Ecologist Roman se declară îngrijorat de modificările aduse în Parlament la Legea nr. 33/1994 privind exproprierea pentru cauză de...

EvenimentO săptămână inainte

Bănăţeanul Marcel Mihoc este vicepreşedinte al PER

Cunoscutul om de afaceri, Marcel Mihoc, vicepreşedinte al PER este una dintre personalităţile nou- venite în Partidul Ecologist Român. Bănăţeanul...

EvenimentO săptămână inainte

Cum alegem corect fronturile de mobila Protege Parol

O adevarata provocare pentru orice persoana o reprezinta alegerea mobilierului din casa noastra, mai ales pentru cei care sunt implicati...

EvenimentO săptămână inainte

Irinel Tudorache este preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Ecologist

  În calitate de preşedintă a OrganizaÅ£iei de Femei a PER, Irinel Tudorache se alătură personalităţilor nou- venite în Partidul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului Ecologist

  Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului EcologistÎn calitate de vicepreşedinte al PER, fostul senator Daniel Humelnicu se...

Eveniment2 săptămâni inainte

De ce sa Alegi un Fotograf Profesionist?

Studioul si arta in mainile unui fotograf profesionist devin capodopere care evoca admiratie si emotii pozitive. Cel mai bun fotograf, creaza...

Eveniment2 săptămâni inainte

Recomandarea noastra: Dr. Radu Elisei – Medic specialist chirurg

Dr. Radu Elisei este un cunoscut medic chirurg care profeseaza in orasul Bistrita. Aflat intr-o continua dezvoltare personala si profesionala,...

Social2 săptămâni inainte

Asociaţia „Vindecă-ţi Viaţa” vă oferă cursuri de calificare

Terapiile alternative au cunoscut o ascensiune deosebită în ultimii ani şi tot mai mulţi oameni ajung să se trateze de...

Sedinte foto nou nascuti Sedinte foto nou nascuti
Social3 săptămâni inainte

Un cadou pentru generatii

Sedinta foto nou nascuti – un cadou pentru generatii Fotografiile sunt fara doar si poate printre cele mai des intalnite...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cele mai bune 6 comedii din istoria cinematografiei

Comedia este una dintre cele mai genurile cinematografice care ne face sa se bucure de cantitatea mare de umor si...

Eveniment3 săptămâni inainte

8 trucuri pentru o relatie fericita

Dupa cum poate stiti, cuplul trece prin diferite etape de-a lungul vietii. Dar, odata cu trecerea timpului, una dintre aceste...

Eveniment3 săptămâni inainte

Top 5 cele mai bune filme pentru tineri

Cautati un alt film de vizionat? Astazi va aducem o lista cu cele mai bune filme pentru tineri, unde veti...

Eveniment3 săptămâni inainte

Trucuri pentru o relatie de vis cu partenerul

Couple toasting with wine Simti ca pasiunea in relatia ta intima s-a diminuat? Crezi ca ai cazut intr-o rutina? Deseori...

Știrile Săptămânii