Connect with us

Uncategorized

Focus pe productivitate: Philips prezintă monitoarele hibrid USB docking station dedicate profesioniștilor

Publicat

pe

Philips 241B7QUBHEB_

Amsterdam, 11 iulie 2019 – MMD lansează două noi monitoare Philips: modelul LCD de 24 inchi, 241B7QUBHEB, și modelul de 27 inchi, Philips 272B7QUBHEB. Ambele monitoare vin echipate cu docking station-uri USB destinate îmbunătățirii productivității în mediul office. De la flexibilitatea pe care o oferă porturile USB Type-C cu care este echipat docking station-ul, performanțele pe care le oferă tehnologia IPS a ecranului, securitatea garantată de camera web retractabilă cu recunoaștere și până la standul ergonomic SmartErgoBase, aceste monitore sunt o alegere foarte bună când vine vorba de simplificarea și eficientizarea mediului de lucru.

Simplitate si productivitate

Noile monitoare Philips beneficiază de un docking station USB integrat și echipat cu tehnologia DisplayLink. Datorită versatilității conexiunii USB, utilizatorii pot conecta cu ușurință un notebook la rețea, pot transfera fișiere, redea videoclipuri și multe altele. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită unui singur cablu USB ce permite tuturor perifericelor precum și cablului de internet RJ-45 să fie conectate direct în docking station-ul monitorului pentru a reduce aglomerația de cabluri de pe masă. Datorită conectorului DisplayPort pot fi conectate în paralel numeroase alte monitoare folosind un singur cablu USB dual-mesh cu conectori tip C și tip A, iar conectorul USB 3.2 de mare viteză amplasat pe monitor poate alimenta un notebook și în același timp permite transferul de date.

Imagini ce ies în evidență

Cele două monitoare au fost concepute să îi mulțumească pe profesioniștii ce au nevoie de imagini clare și pline de detalii. Ambele monitoare folosesc tehnologia IPS, care spre deosebire de obișnuitele monitoare TN, oferă imagini cu un contrast mai bun precum și culori bogate ce sunt ideale pentru graficieni, proiectanții ce lucrează în CAD, fotografi, editori video. De asemenea, tehnologia IPS permite vizualizarea ecranului în condițîi optime la unghiuri de până la 178 de grade chiar și atunci când monitorul este pivotat la 90 de grade pe verticală. Pentru o imagine deosebit de detaliată, monitorul Philips 272B7QUBHEB beneficiază de o rezoluție Quad HD CrystalClear (2560×1440 pixeli), iar tehnologia Ultra Wide-Color îi oferă utilizatorului culori remarcabile.

 

Protejând utilizatorul și mediul înconjurător

Monitoarele Philips 241B7QUBHEB și 272B7QUBHEB înglobează numeroase caracteristici menite să protejeze atât utilizatorul cât și mediul înconjurător. O inovație este camera web retractabilă ce folosește recunoașterea facială Windows Hello. Comfortul ochilor este asigurat de de tehnologia Low Blue Mode iar standul ergonomic SmartErgoBase permite utilizatorului să poziționeze monitorul la înălțimea și unghiul droit pentru a menține o postura corectă la calculator. Mediul înconjurător are și el de câștigat datorită tehnologiei PowerSensor ce limitează consumul inutil de energie, carcasa monitorului nu conține PVC/BFR, monitorul nu conține mercur și plumb iar 100% din ambalaj provine din materiale reciclate.

Monitoarele Philips 241B7QUBHEB și 272B7QUBHEB sunt disponibile la prețurile recomandate de 1669 Lei, respectiv 2509 Lei

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Centrifuge pentru laborator

Publicat

pe

centrifuga laborator

O centrifugă este o piesă de echipament care pune un obiect în rotație în jurul unei axe fixe (se rotește într-un cerc), aplicând o forță perpendiculară pe axa de rotire (exterioară) care poate fi foarte puternică. Centrifuga funcționează folosind principiul de sedimentare, unde accelerația centrifugală determină substanțe și particule mai dense să se deplaseze în direcția radială. În același timp, obiectele care sunt mai puțin dense sunt deplasate și se mută în centru. Într-o centrifugă de laborator care utilizează tuburi de eșantion, accelerația radială determină ca particulele mai dens să se depună la fundul tubului, în timp ce substanțele cu densitate scăzută se ridică la vârf.

Există trei tipuri de centrifuge de laborator concepute pentru aplicații diferite. Centrifugele pe scară industrială sunt utilizate în mod obișnuit în fabricarea și prelucrarea deșeurilor pentru sedimentarea substanțelor solide în suspensie sau pentru separarea lichidelor nemiscibile. Centrifugele de mare viteză și ultracentrifugele capabile să furnizeze accelerații foarte mari pot separa particule fine până la scara nano și molecule de diferite mase.

Centrifugele mari sunt folosite pentru a simula medii de gravitație sau accelerație ridicată (de exemplu, pregătirea de înaltă G pentru piloții de testare).

O centrifugă de laborator este o piesă de echipament de laborator, condusă de un motor, care rotește probe de lichid la viteză mare. Există diferite tipuri de centrifuge, în funcție de mărimea și capacitatea probei.

Ca toate celelalte centrifuge, centrifugele de laborator lucrează prin principiul sedimentării, unde accelerația centripetală este utilizată pentru a separa substanțele cu densitate mai mare și mai mică.

Există diferite tipuri de centrifugare:

  • Centrifugare diferențială , adesea folosită pentru a separa anumite organele de celule întregi pentru analiza suplimentară a părților specifice ale celulelor
  • Centrifugarea centrifugă este folosită adesea pentru izolarea acizilor nucleici cum ar fi ADN-ul
  • Centrifugarea prin gradient de sucroză , adesea folosită pentru a purifica viruși și ribozomi înveliți, precum și pentru a separa organele celulare de extractele celulare brute

Citeste in continuare

Uncategorized

Florarie Bucuresti

Publicat

pe

Eleganța şi luxul sunt la mare căutare în materie de cadouri, mai ales în apropierea evenimentelor importante. Pentru a surprinde aşteptările celor cărora ne dorim să oferim daruri speciale, investim, adesea, timp şi sume considerabile. Ei bine, în acest caz atât eleganță, cât şi luxul sunt “la ele acasă” la Ok Flora, o florărie online din Bucureşti ce oferă şi livrarea gratuită a florilor în Bucureşti şi în ţară şi care a setat de-a lungul timpului noi trenduri în materie de cadouri premium, pe care le veţi putea descoperi accesând site-ul nostru. Toate aceste aranjamente florale desosebite noastre florale din cadrul florăriei online din Bucureşti, sunt mereu proaspete şi vor fi livrate întotdeauna cu rapiditate şi în stare impecabilă. 

Ok Flora, florăria online din Bucureşti premium din inima capitalei

Florăria online din Bucureşti Ok Flora este un business nou apărut pe piaţa din România, care activează atât în mediul online cât şi offline, bucurându-se de succes pe ambele nişe. Cu alte cuvinte, Ok Flora este o florărie online din Bucureşti de lux care reuşeşte să îmbine utilul cu plăcutul creând magie într-un atelier chic localizat într-una dintre zonele exclusiviste ale Bucureştiului. În cadrul acestei florarii online din Bucureşti, dar şi offline, echipa numeroasă de designeri specializaţi crează, zi de zi, buchete şi aranjamente florale inedite, toată activitatea atelierului floral având în focus misiunea de a crea şi livra fericire, iubire şi dragoste.

Aşadar, nu este deloc surprinzător faptul că, deşi este încă în perioada de început, afacerea merge ca pe roate şi nu pare să ducă lipsa nici de clienţi, nici de o concurenţă pe măsură, întrucât personalul specializat şi calificat în acest domeniu cu, cunoştinţe majore în organizarea evenimentelor îşi face treabă extrem de bine şi de atent la fiecare detaliu în parte. Ok Flora este un exemplu despre cum poţi monetiza, într-o manieră inteligenta, dedicarea şi pasiunea pentru frumos.

Acum cu ajutorul consilierilor noştri florari experţi, veţi fi îndrumat cu drag şi atenţie, astfel încât să puteţi avea la final un produs pe măsură evenimentului şi persoanei căruia îl dăruiţi!

Este foarte important faptul că toţi clienţii care au colaborat cu noi au beneficiat de cele mai bune servicii din partea noastră şi au primit următoarele garanţii:

  • le-au fost respectat toate prevederile legale, chiar şi cele privind protecţia datelor cu caracter personal;
  • plăţile efectuate de ei prin intermediul site-ului oficial au fost în siguranţă;
  • buchetele realizate şi afişate pe pagină web sunt 100% manual de către experţii noştri şi sunt livrate mereu la locaţia solicitată;
  • florile folosite în buchete şi aranjamente sunt întotdeauna proaspete şi se păstrează frumoase pe o perioadă mai lungă de timp.

Buchete de flori de la florăria online din Bucureşti Ok Flora

Dacă doriţi să impresionaţi prin buchete de flori ales, nu puteţi să alegeţi ceva mai frumos decât trandafirii. Aceştia sunt alegerea ideală şi preferată de către doamnele şi domnişoarele, care mereu vor fi impresionate de această floare sublimă şi elegantă. Dacă doriţi să exprimaţi o iubire sinceră şi inocentă, buchetele de flori albe sunt ceea ce aveţi nevoie! Indiferent de preferinţele şi gusturile dumneavoastră, florarie online din Bucureşti Ok Flora va asigura întotdeauna calitatea de care aveţi nevoie!

Citeste in continuare

Uncategorized

Realizarea acoperisului perfect

Publicat

pe

 

Realizarea unui acoperis este una dintre cele mai importante etape ale constructiei, de aceea nu este de mirare ca se doreste ca rezultatul sa fie calitativ si, bineinteles, de durata. Un acoperis nu este usor de realizat daca nu dispui de experienta necesara, acoperisurile avand mai multe roluri pe care trebuie sa le implineasca cu succes. Fiecare element constituitiv al unui acoperis este extrem de important, a carui functie reprezinta intregul sistem de acoperire al casei.

Tabla acoperis se monteaza in functie de instructiunile producatorului, si odata finalizata aceasta etapa, a dificultate este direct influentata de tipul de invelitoare ales, urmeaza sa se instaleze sistemul pluvial, de colectare a apei, format din jgheaburi si burlane.

Inainte de montarea unui acoperis trebuie luate in considerare multe aspecte. Dupa cum spuneam, este foarte important tipul de tigla folosit, dimensiunea acoperisului, inaltimea, panta acestuia sau amplasarea cosurilor de fum. In acest sens profesionistii in domeniu va pot ajuta cu sfaturi de specialitate pentru luarea celor mai bune decizii.

Ofertele acestora pot acoperi oricare din preferintele dumneavoastra. Odata ce aveti auorizatia de consruire puteti opta pentru unul din numeroasele tipuri de acoperisuri: plate sau inalte, simple sau complexe, acoperite cu diferite materiale, astfel incat sa gasiti acoperisul potrivit pentru locuinta dumneavoastra sau anexele casei.

In functie de materialele folosite, exista modele de acoperisuri cu tabla, acoperisuri cu tigla ceramica, acoperisuri cu tabla tip tigla metalica, din beton etc. In privinta invelitorilor de acoperis, iata din ce materiale puteti alege: tigla metalica, tigla ceramica, din beton, placi din fibrociment, tabla acoperis, membrane bituminoase, sindrile bituminoase, invelitori din lemn, placi din ardezie, panouri bituminoase, invelitori din paie sau din stuf. Sunt materiale diferite, garantii diferite, stiluri diferite, iar bugetul se diferentiaza pentru fiecare tip de invelitoare in parte. Oamenii tind sa cumpere tigla de ceramica, insa nici tabla sau placile nu sunt ocolite. Materialele s-au imbunatatit calitativ de-a lungul timpului, culoarea rezista in timp, iar functia de protectie este indeplinita. Specialistii in domeniu sunt cei mai potriviti in a va sfatui pentru o invelitoare sau alta, in functie de cerintele locuintei dumneavoastra. Trebuie sa stiti ca multe materiale care acopera o casa sunt foarte grele, lucru de care veti tine cont inca de la fundatie.

Constructia unui acoperis se va face luandu-se in calcul manopera; structura; montajul foliei anticondens; montajul de jgheaburi si burlane; in functie de invelitoare, etc.

Referitor la tigla metalica pret, aceasta nu are nevoie de cheltuieli prea mari de intretinere  deoarece nu rugineste si nu formeaza muschi, pastrandu-si astfel aspectul intact dupa o lunga perioada de timp. Tigla metalica este practic impermeabila la apa si la zapada, datorita modului in care este construita, din placi care se cupleaza, si pentru ca suprafata ei este tare si alunecoasa. Astfel, tigla metalica nu se deterioreaza din cauza intemperiilor (ploi, grindina, inghet/dezghet). Aceasta este de asemenea rezistenta si la vantul puternic.

Pe langa celelalte avantaje ale tiglei metalice, aceasta are un aspect placut si o paleta larga de culori. Unii producatori acopera suprafata exterioara a tiglei metalice un strat de nisip cuartos (provenit din roca vulcanica) care este apoi vopsit. Acesta ofera un aspect final mult mai placut decat daca s-ar finisa cu vopsea lucioasa.

In ceea ce priveste variantele de tigla din care puteti alege, exista o gama foarte vasta de modele si culori, asa ca aveti de unde alege astfel incat sa realizati acoperisul perfect. Cat despre costuri, pretul pentru tigla metalica este calculat la mp, iar in cazul accesoriior la metru linear.

 

 

 

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment20 de ore inainte

“Famiglia” de la DNA ST Ploiesti si incercarile actuale de musamalizare ale dosarului nr 214/P/2018

ROMAN FOILETON DNA ST Ploiesti SAGA By Incisiv de Prahova Saga procurorilor de la DNA ST Ploiesti deocamdata doar unii...

EvenimentO zi inainte

Reacţiile politicienilor români, după alegerea noului şef al CE

Președintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Ursula von der Leyen pentru alegerea ei la șefia Comisiei Europene, precizând că așteaptă...

Eveniment2 zile inainte

Directorul SRI, acuzat că a ascuns informații despre un posibil act terorist

Directorul General SRI este acuzat că a ascuns informații ce ar fi putut provoca sute de victime. Declarația aparține fostului...

Eveniment2 zile inainte

Remanierea a dezamorsat o posibilă demonstraţie de 10 august

Ion Cristoiu a declarat pentru MEDIAFAX că remanierea miniştrilor Carmen Dan (Interne) şi Teodor Meleşcanu (Externe) era necesară, aparent într-o...

Eveniment3 zile inainte

PSD doreşte să aibă candidat propriu. Voi vorbi cu Tăriceanu despre o susţinere în turul doi

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

Eveniment3 zile inainte

Despre repatrieri numai de bine

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

Eveniment3 zile inainte

Alan Turing, noul chip de pe bancnota de 50 de lire sterline. Geniul din Bletchley Park, primul gay care primeşte o asemenea onoare

Motto ” Pentru că regele Babilonului s-a oprit la o răspântie, unde încep două drumuri, şi stă să ghicească: scutură săgeţile,...

Eveniment3 zile inainte

Sistemul de pensii private a avut o evoluţie pozitivă în primul trimestrul al anului

Motto ” Pentru că regele Babilonului s-a oprit la o răspântie, unde încep două drumuri, şi stă să ghicească: scutură săgeţile,...

Eveniment3 zile inainte

Microbuz cu turişti, blocat pe Transalpina, din cauza ploilor

Un microbuz plin cu turişti a rămas blocat într-o zonă cu apă şi nămol, pe Transalpina, în timp ce încercau...

Eveniment3 zile inainte

Brad Gilbert a fost impresionat de returul Simonei din finala de la Wimbledon

„Absolut. Da, acest lucru vi-l spun fără doar şi poate (întrebat dacă va candida la prezidenţiale – n.r.). Împreună cu...

Eveniment3 zile inainte

ALERTĂ METEO. Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din Iaşi, Neamţ şi Bacău

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodarire a Apelor (INHGA), ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore şi a...

Eveniment3 zile inainte

La ce ne trebuie președinte USR?

Nu scap nimic din ce se petrece cu USR. Unii spun că este vorba de noul val. Mie nu mi-e...

Eveniment3 zile inainte

Tăriceanu, anunţ neaşteptat despre prezidenţiale: Dacă nu avem candidat comun cu PSD, ne gândim la o altă alianţă / Dacă l-ar avea contracandidat pe Klaus Iohannis: Absolut voi câştiga

„Absolut. Da, acest lucru vi-l spun fără doar şi poate (întrebat dacă va candida la prezidenţiale – n.r.). Împreună cu...

Eveniment3 zile inainte

Biroul Politic al ALDE va decide remanierea lui Meleşcanu

„Am discutat cu mai mulţi colegi din conducere într-o manieră informală şi mâine (luni – n.r.) voi avea o reuniune...

Eveniment3 zile inainte

Accident produs pe DN1: O persoană a fost rănită grav. Traficul este blocat

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc duminică pe DN 1, Braşov-Sibiu, la kilometrul 293. „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al...

Eveniment4 zile inainte

Cazul Sorinei. Judecătoria Slatina decide luni dacă fetiţa poate pleca din ţară

Bunica Sofia, aşa cum o alintă copiii, merge la Grădiniţa cu Program Normal Leurda din oraşul Motru chiar şi în...

Eveniment4 zile inainte

Întorcându-ne aici, în judeţul Alexandria

Ministrul Educaţiei a avut doar cuvinte de laudă pentru sistemul de învăţământ din judeţul Teleorman, de la procentul bun obţinut...

Eveniment4 zile inainte

Bunica Sofia vrea să se întoarcă la grădiniţa din Gorj: M-au rugat copiii

Bunica Sofia, aşa cum o alintă copiii, merge la Grădiniţa cu Program Normal Leurda din oraşul Motru chiar şi în...

Știrile Săptămânii