Connect with us

Exclusiv

Norocul Țării se numește Cătălin Avramescu. Filosoful nevertebrat, sluga lui SOROS

Prahova Mea

Publicat

pe

Idiotul util al multiculturaliştilor progresişti de tip neobolşevic, Cătălin Avramescu, şi-a bătut joc de familia Smicală. Acest ambasador în Finlanda, mare iubitor de canibali, l-a tradus pentru Humanitas (Liiceanu – filosoful alifie) pe Peter Singer, susţinător deschis al infanticitului, pedofiliei, sodomiei, sadomasochismului şi zoofiliei. Vermina a declarat şi că “Ţinutul Secuiesc” “trebuie să aibă Parlament propriu şi ambasade”.
Nici nu știu cum s-ar fi descurcat neamul nostru fără suta de mii de gândiriști sorosiști care opinează neîncetat despre tot ce mișca în România, de la generali la politică, de la filosofia gătitului pandemic la mișcarea subatomică.
Unul dintre acești înțelepți cu mintea limpede, dar cu limba tocită pe niște fese bineștiute, este distinsul flecar Cătălin Avramescu. În caz că nu știți pesonajul, vă reamintesc că a fost și a rămas unul dintre cei mai prima sugaci ai tartorului Băsescu. Mai ceva ca Traian Ungureanu, Avramescu este vestit pentru că îi albea dosul marinarului și în somn, nu numai în stare de veghe. Cred că este singurul care era de acord cu orice îi trăznea mintea fostului președinte, fie ea cu sau fără adaos de whisky. Așa de mintoasă e pramatia. Nu m-ar mira să aflăm, la un moment dat, că printre libațiunile închinate pământescului cur prezidențialo-turnător, filosoful să fi stat de strajă prin vespasienele prezidențiale, să nu fi avut bossul nevoie să-l închidă un scalvete la prohab.
Ca să n-o lungim, este cunoscut faptul că Ca să-i răsplătească serviciile orale prestate 24 din 24, Băse l-a făcut consilier la Cotroceni, apoi l-a trimis ambasador la Helsinki. Acum le sucește mintea studenților din Universitatea București. De fapt, în afara faptului că e rău intenționat, adept al inepțiilor sorosiste (si afiliat GDS) și gură-spurcată, filfizonul nostru are carte. Nefolositoare României, dar ce să-i faci, orice codru are uscăturile sale.
Dar, de ce amintesc eu de acest nefast individ? Pentru că, în lipsă de verun conflict international asupra căruia să-și dea cu părerea doct și complet inutil, fidelul preș al tălpilor lui Băsescu a născut un articol care se intitulează așa: ”Guvernați de neștiință”. În acest material, cu neuronii și sinapsele supraîncărcate de știință pură, autorele aduce în discuție, printre alții, și două personaje: eu și generalul Chelaru.
Dar, nici eu, nici generalul nu am făcut parte din niciun guvern. Deci nu știu de ce ne bagă în fiertura lui nesărată. Mă rog, pandemia și claustrarea mai aduc și vedenii, bietul om o fi visat urât, dar de ce ne balonăm atârnător mic? Te-ai plictisit să freci linoleumul de la PMP?
Nebertebratul îl numește pe generalul Chelaru ca fiind un ”dacopat”. Știți că, la hipsterașii cu haștag în față e la modă să denigrezi absolut tot ce ține de români, de istoria și de realizările lor. Ei, trebuie să se bage și Avramescu în grupa mica, ca să fie popular, ca majoretele. Dragă polinimicule, mai bine dacopat decat soropat, ca tine. Tu pupi poala popii globalismului neomarxist, și te-ai apucat să pui etichete, ți s-a urcat la cabesa, mâncător de firimituri băsesciene? Crezi că se poate compara vreodată pe Pământ haina de general cu izmenele tale imprimate cu numele lui SOROS?
Băi, tragicule, fă și tu ceva util, cârpește ciubote, pescuiește în Herăstrău, adună piulițe de pe linia lui 41, sau fă-te mus în barca subredă a Chiorului, și uită de haina militară.
Pe un veșmânt așa de onorabil nu se lipește veninul tău impotent, calfă de flecar care ești! Nici dacă îți pui tocuri de 12 și talonete peste nu ajungi la glezna generalului, broscuță cu gura mare!
În neștiința lui, Avramescu mai scrie o miciună. Cică eu susţin că vaccinurile au îmbolnăvit bebeluşii din Argeş. Fals. Eu cunosc, și mai mult decât atât am și dovedit acest lucru. Există vaccinuri aplicate românilor care nu numai că nu erau de ajutor, ci făceau rău. Dar, vin și te întreb, eminent specialist în morală care te crezi, nu mai bine susții teza mea, decât să declari că ar trebui folosită arma nucleară asupra unui popor?
Adică, eu sunt câh, și generalul e dacopat, dar tu ești cu toate mințile acasă când ceri un atac nuclear de anvergură mica în Irak? Bre, io zic să mai treci pe la domnul doctor de psihopupu, poate scapi de tendințele astea atomicide. Pentru cine nu a studiat fenomenala carieră a nevertebratului CA, nea omul care le știe pe toate de la amoeba la crap și de la hidră la zeama de varză, pe vremea conflictului din Irak, găsise soluția: o bombardea nucleară și gata. Bine, hai, două, dacă o fi și-o fi…
Apucături de Hrusciov combinate cu un rest de stalinism fecund. Nea Avramescu, zic de Hrușciov ăla, cu criza rachetelor din Cuba, dacă mai ții minte…
Păi poți, tu om normal, să mizezi pe părerile unei asemenea deșteptăciuni universale, lumina umanității, sclipirea științei, singurul român care ar apăsa butonul nuclear numai ca să uite că nu-i dă nevastă-sa ciorbă caldă seara, când se rupe din mijlocul studenției avide de carte?
Păi, măi deochiatule, eu am dezvăluit un lucru care să aducă un lucru bun oamenilor, să nu-și facă vaccin până nu știu totul despre ele (dovedit și de corpul de control al guvernului, în mai 2016) și tu voiai să pulverizezi. Fără discernământ, oameni buni și oameni răi, la un loc. Asta le predai tu studenților tăi, moralisto-filizofo-sorosist de carton ce ești? Apucături dictatoriale, asasinate în masa, genocid local, epurare etnică?
Brava, dom profesor, frumoasă evoluție, de la calitatea de cârpă pentru dosul lui Băsescu la crime împotriva umanității.
Apropo (că veni vorba, în limba română nu există ”apropos”, cum scrii matale ca să ai aromă de Chanel la inepțiile publicate), o spun doar așa, pentru cei care știu unde și să caute. Știut fiind, de acum, că mentorul dumitale, Petrov, a făcut note, rapoarte și tot ce trebuie ca să stea la Anvers, e musai să amintim că, prin 91 sau 92 ai fost angajat la Direcţia Controlul Armamentelor la doar 24 de ani. Serios? În acei ani, oare cine obținea un post acolo? Un absolvent de filosofie la Controlul Armamentelor? Opinez și eu…
Ninel PEIA
Președinte Partidul Neamul Românesc

Exclusiv

Guvernul României a cheltuit în decembrie, pe datorie, în numai 6 zile, întreaga sumă încasată de statul român pentru privatizarea Petrom!

Prahova Mea

Publicat

pe

Dan Barna, plictisit, a deschis ieri ședința Bursei de Valori București. Nu e de mirare că principalii indici au scăzut, doar piața de capital e prima care reacționează la semnale! În plus, daca tragea Barna un pic mai tare de clopotul ăla care arată ca naiba agățat de tavan, îi dădea și un pumn în față lui Năsui. În altă ordine de idei, ședința de ieri a BVB a fost dedicată, prin deschidere, fondului Proprietatea care a aniversat zece ani de la listarea la BVB. ,,Ideea” Fondului Proprietatea – a fost promovată (vârâtă) prin Călin Popescu Tăriceanu iar despagubirile din Fondul Proprietatea s-au dovedit extrem de productive pentru o mana de samsari si talhari, dar pentru prea putin din cele peste 200.000 de persoane abuzate de regimul comunist si care ar fi urmat sa fi despagubite. Oricum, de 10 ani Fondul este listat la Bursa, ceea ce pare să fi îmbunătățit semnificativ guvernanța companiilor în care este acționar. Acum însă, la 10 ani de listarea fondului fondat în 2005 sub tutela lui Tăriceanu cred ca are valoare de simbol faptul că fix în aceeași zi, Călin Popescu Tăriceanu este inculpat oficial în dosarul mitei de 800.000 de dolari (pentru licente Microsoft). Așteptăm vești și de la Dan Barna în urma anchetelor privind ,,absorbția” de către el, de către soră și de către ații a fondurilor europene: ,,ce belșug se anunță”. Sunt convins că așa zicea și Tăriceanu la înființarea (nu la listarea) Fondului Proprietatea, care până la ,,privatizarea” managementului, a fost condus de tot soiul de dubioși. Mai jos veti gasi si un scurt interviu din anul listării cu ambasadorul SUA de la acel moment în România, Mark Gittenstein, dezvaluie analistul Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

NOAPTEA MINTII/Doar in „Republica Ploiesti”/Instanta confirma ordonanta procurorului ca inculpatul sa nu ia legatura cu el, insusi….

Prahova Mea

Publicat

pe

Doar in Republica Ploiesti/Instanta confirma ordonanta procurorului ca inculpatul sa nu ia legatura cu el insusi….

Fara alte comentarii, asta este justitia din Prahova si cardasia procurorilor cu judecatorii…

Cum respecta prahoveanul – inculpat L. Marius masura controlului judiciar? (Cristina T.).

Notes_210127_103853(1)

Articolul NOAPTEA MINTII/Doar in „Republica Ploiesti”/Instanta confirma ordonanta procurorului ca inculpatul sa nu ia legatura cu el, insusi…. apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Exclusiv

Unde e transparența?/România va ajunge la datorie publică de 108% din PIB/Cel mai mare deficit bugetar vreodată, din istorie

Prahova Mea

Publicat

pe

Unde e transparența? Alaltaieri, 25 ianuarie 2021, Ministerul Finanțelor trebuia să publice execuția bugetară pentru anul 2020. Adică să vedem deficitul și cheltuielile. Ghiciți ce: nu l-au publicat. Ghiciți de ce: nu le iese totalul. Adică, cei de la ministerul de finanțe nu știu cum să vopsească cifrele și să ascundă cheltuielile reale astfel încât să le iasă un deficit bugetar sub 10%. Da, ați citit bine: 10% din PIB. Cel mai mare deficit bugetar vreodată, din istorie, în condițiile în care de banii ăștia au făcut #nimicpentrupopulație. Peste 100 de miliarde de lei datorie nouă pusă în 2020 peste datoria veche. Vă spuneam încă din 1 noiembrie  că în 11 luni România a făcut mai multă datorie publică decât în primii 19 ani de la Revoluție. Iar în noiembrie și decembrie dezmățul (fără raționalizare) a continuat și de aceea, în mod real, deficitul bugetar al României a depășit 10% din PIB în 2020, indiferent dacă ei vor raporta cu întârziere 9,7 sau 9,8. Și vă mai spuneam ceva: că în 2025, România va ajunge la datorie publică de 108% din PIB. La două luni după, în 30 decembrie, și Comisia Europeană a confirmat ceea ce vă anunțam eu în premieră: că ne îndreptăm cu vitează spre 100% datorie publică. Iar bugetul pentru 2021 încă nu este gata ceea ce este INACCEPTABIL. Și știți de ce? Pentru că nu le iese totalul, dezvaluie analistul economic Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

Articolul Unde e transparența?/România va ajunge la datorie publică de 108% din PIB/Cel mai mare deficit bugetar vreodată, din istorie apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

EvenimentO zi inainte

De ce sa alegi un studio foto pentru fotografiile de nunta

O sedinta foto intr-un studio foto bucuresti profesionist ar putea fi utila daca doresti sa aflii mai multe despre fotograf pentru...

Eveniment2 zile inainte

De ce lucruri trebuie patronii de restaurante să țină cont în această pandemie

Pandemia a lovit crunt industria HoReCa și lucrurile nu sunt pozitive nici acum, în 2021. Toată lumea așteaptă cu inima...

Afaceri3 zile inainte

Elemente personalizate din piele pentru barista, bucătari, barbers

Când îți pui un șorț fabricat din piele, modul de lucru al bucătarului sau barmanului devine activ. Te simți motivat și...

EvenimentO săptămână inainte

Rochii de mireasa – cum sa o alegi pe cea potrivita

Unul dintre cele mai incitante momente este alegerea rochiei de mireasa , pentru ca sigur vrei sa arati uimitor in...

EvenimentO săptămână inainte

Toate au trecut pe lume, numai răul a rămas…

Contrariul și Comparația sunt tipare mentale individual prestabilite. Am cunoscut multă lume în mod nemijlocit, prin discuții față către față,...

Eveniment2 săptămâni inainte

Omagiul adus marelui poet național Mihai Eminescu

Organizația județului Constanța a PRN apreciază programul organizat la Mânăstirea Dervent în seara de 15 ianuarie prin care a fost...

Eveniment2 săptămâni inainte

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat și inteligent sistem de camere, cel mai luminos și mai inteligent display folosit...

Eveniment2 săptămâni inainte

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată”

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă...

Eveniment2 săptămâni inainte

Cadourile – o scurtă incursiune în istorie și o analiză modernă

Te-ai întrebat de ce oferim daruri? O scurta privire in istoria noastra, ca omenire, ne poate arăta o mulțime de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Urmeaza sa devii parinte? Prinde reducerile la cele mai cautate modele de carucioare 3 in 1

Din seria celor mai practice obiecte si accesorii necesare in ingrijirea copiilor pana la varsta de 3 ani, fac parte...

Eveniment2 săptămâni inainte

Business in transport – Ziarul Nationalul

Business-urile moderne din transport merg de la afacerile personale de mutari mobila si servicii de stocare, la operatiuni de transport...

Eveniment2 săptămâni inainte

Viitor si horoscop – Ziarul Nationalul

Incontestabil, oamenii au fost mereu interesati, intr-o forma sau alta, de ceea ce le rezerva viitorul, mereu s-au intrebat ce...

Eveniment2 săptămâni inainte

Lansare impresionantă la CES 2021: TCL revoluționează piața televizoarelor cu noua generație de Mini-LED OD ZeroTM

TCL își consolidează statutul de lider și pionier în industria televizoarelor aducând tehnologia viitorului în casele iubitorilor de TV din...

Eveniment3 săptămâni inainte

Vrei sa construiesti o casa? Apeleaza la proiecte de casa de la Planex.ro pentru a nu plati mai mult decat trebuie

Se spune ca pentru a construi o casa trebuie sa investesti o suma foarte mare de...

Eveniment3 săptămâni inainte

Produsele viitorului la Consumer Electronic Show 2021 TCL cucerește piața electrocasnicelor prin noua generație de Mini-LED și tehnologiile Future Display

Sub deviza #ExperienceMore, TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi,...

Eveniment3 săptămâni inainte

Partidul Ecologist Român îl somează pe ministrul Transporturilor să accelereze lucrările autostrăzii Ploiești- Brașov

Partidul Ecologist Român îl somează pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, să accelereze lucrările autostrăzii Ploiești- Brașov, tinand cont de avizul...

Eveniment3 săptămâni inainte

PER acuză pe deplin fondat :”Referendumul ignorat este răsfăț democratic pe bani publici”

Importanța rezultatului unui Referendum tinde către zero pentru politicienii din România. Ne este deja cunoscut ca demnitarilor noștri le place...

Eveniment3 săptămâni inainte

Partidul România Noastră ia atitudinea adecvată în cadrul atacurilor împotriva IPS Teodosie și a intoxicării mediatice

Organizația Județeană Constanța a Partidului România Noastră dezminte încălcarea restricțiilor impuse de carantina instituită în municipiul Constanţa prin OSDSU nr....

Știrile Săptămânii