Connect with us

Exclusiv

Iohannis, racolat la Mormântul Sfânt!

Prahova Mea

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Dacian Cioloș a contribuit la obținerea celui de al doilea mandat prezidențial de către Klaus Iohannis cel puțin la fel ca și cei care au menținut-o în viață ”la aparatele” pesediste pe Viorica Dăncilă drept contracandidat. Iar cum ”omul lui Macron” a tras parcă mai mult pentru Iohannis, decât pentru propria ”struțo-cămilă” useristă în campanie, spiritele s-au inflamat imediat printre tradiționalii susținători germani ai șefului statului român. Astfel că emisarii Berlinului i-ar fi reproșat acestuia că a acceptat sprijinul, fie el și unul cu mantă, al lui Dacian Cioloș și implicit a celor aflați în spatele acestuia. Ce-i drept, Iohannis ar fi avut și el să reproșeze Germaniei că nu i-a acordat sprijinul pe care îl aștepta pentru a putea accepta oferta lui Donald Tusk de a candida la președinția Consiliului European. Și că astfel că a trebuit să se mulțumească ”doar” cu președinția României…Dar nu a mai apucat… Pentru că de atunci nu a mai existat pur și simplu niciun contact direct, oficial sau nu, între Angela Merkel și Klaus Iohannis …
O lasă Iohannis pe Merkel pentru Macron…?
Relațiile româno-germane, în ciuda comunicatelor protocolare și a pozițiilor oficiale continuând să se deterioreze pe zi ce trece. Dar mai ales după data de 22 ianuarie… Atunci când familia prezidențială a vizitat Mormântul Sfânt din Ierusalim. Acolo unde Carmen și Klaus Iohannis se aflau invitați pentru cea de-a cincea ediție a Forumului liderilor internaționali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului și împlinirii a 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare de la Auschwitz – Birkenau. Numai că familia Iohannis a ajuns din 21 ianuarie, astfel că în ziua de miercuri a avut răgazul de a vizita și Biserica Sfântului Mormânt. Acolo unde, în aceeași zi a descins și președintele francez Emmanuel Macron. Iar această nouă ”coincidență” se pare că a scos practic din minți Berlinul, mai ales că probabil BND-ul a alimentat Cancelaria și cu alte informații neoficiale privind încercarea de ”racolare” a președintelui român, considerat până la acel moment drept cel mai loial aliat european al Angelei Merkel!
”Extras” la Los Angeles
Iar întâmplător sau nu, din 22 ianuarie, Klaus Iohannis a avut convorbiri telefonice amicale în care s-a sfătuit și s-a asigurat de sprijin reciproc cu președinții Statelor Unite ale Americii și cel al Franței, cu premierii Italiei și Spaniei, dar nu și cu protectorul său tradițional, Angela Merkel! Tot de atunci, președinții Camerei de Comerț și Industrie a României și ai Camerei de Comerț Româno-Germane au căzut în dizgrația prezidențială, deși pe Mihai Daraban și Dragoș Anastasiu îi lega o puternică prietenie personală de Iohannis.
Trump forțează deturnarea ”neamțului” de pe orbita Berlinului
La fel de straniu, companiile franceze au reintrat spectaculos în cursa pentru câștigarea contractelor strategice ale statului român, în dauna celor germane. Având deja ”anatemate” contracte de sute de milioane de euro, precum cel pentru o nouă rețea de radare pentru înzestrarea Armatei Române. Mai mult, inițiații sistemului descifrează tot în aceeași ”cheie” și influența tot mai diminuată pe care chiar șeful Serviciului Român de Informații, germanofilul Eduard Hellvig o are la Palatul Cotroceni. Sau faptul că, așa după cum dezvăluiam recent, ”advăratul șef al SRI”, profesorul Adrian Iovan nu a mai dat votul ”părții române” pentru organizarea primului summit al Colegiului European de Informații la Berlin, așa cum era prevăzut. Astfel că Parisul poate forța acum numirea unui șef francez în fruntea proiectului de suflet al președintelui Macron. Dar cel mai șocant episod al repoziționării ”garantului politicii externe a României” în lupta surdă care se dă în plină pandemie mondială pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale este ”extragerea” lui Iohannis pentru două zile, în plină stare de urgență, până la Los Angeles… De parcă cineva s-ar fi temut ca ”instructajul” acestuia să se facă pe bătrânul continent, acolo unde BND-ul are ochi și urechi peste tot…Direct sau prin intermediul aliatului neasumat FSB…
Scos ”de sub fusta” lui Merkel cu mâna DGSE!
Oricum, structura contrainformativă unde se asudă din greu la rezolvarea acestui ”puzzle” este deja sigură că la mijloc nu poate fi decât mâna cea lungă a lui Trump de peste Ocean… Și că pur și simplu SUA forțează scoaterea lui Iohannis ”de sub fustele” protectoare ale Angelei Merkel, dar cu mâna DGSE-ului francez!
Viktor Orban, dat ”țintă” de DGSE?
Spionajul francez aflat într-un adevărat război economic pe viață și pe moarte cu BND-ul și care încearcă astfel să recupereze terenul pierdut în România. Culmea este însă că în toată această paradigmă SRI-ul pare să fi fost prins pe picior greșit, astfel că trebuie cât de serios de luat în calcul ca Divizia pentru Apărarea Constituției să ridice pe bune din umeri atunci când este întrebată de unde a avut Klaus Iohannis informațiile care l-au convins să riște un atac fără precedent la Viktor Orban… Și să acuze explicit ”vânzarea Ardealului” către Ungaria. De fapt, nu doar să aibă informațiile, dar și să fie atât de ferm convins că sunt adevărate… Iar cum globalistul Macron și suveranistul Orban sunt declarați pe față ”dușmani de moarte”, uite că unii poate s-au grăbit când au cântat ”prohodul” DGSE pe frontul nevăzut al serviciilor secrete care operează în România…
ULTIMA ORĂ. Așa după cum vom dezvălui, Angela Merkel ia tot mai în serios ”racolarea” lui Iohannis de către alte forțe diplomatice, astfel că zilele trecute a decis să îl supună pe acesta testului suprem. Unul care nu îi lasă loc de întors șefului statului român și care va demonstra dacă ”neamțul” rămâne orbește loial Angelei Merkel sau a început să joace la mai multe capete…

Articolul Iohannis, racolat la Mormântul Sfânt! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Exclusiv

Asa SRI a devenit un for decizional asupra activitatii MP-PICCJ si procurorii un instrument sau mijloc tehnic special pentru SRI in campul tactic al democratiei din Romania!

Prahova Mea

Publicat

pe

La data de 28 noiembrie 2018, in plenul CCR, procurorul MP-PICCJ a spus un adevar ce ar trebui sa determine ca toate probele obtinute in baza protocoalelor clasificate secret de stat sa fie lovite de nulitate absoluta si eliminate din probatoriul parchetelor de catre instantele judecatoresti.

Ce a afirmat procurorul in fapt: ca SRI este entitatea ce a clasificat protocoalele iar MP doar a acceptat acest fapt si le-a contrasemnat.

Deci s-a recunoscut ca SRI este emitentul actului in cauza si conform legii nr. 182/2002, art.19, este entitatea juridica ce atribuie prin directorul sau nivel de secretizare documentului referit.

Deci SRI a intocmit continutul protocolului iar MP s-a conformat cerintelor acestuia contrar legilor aplicabile dar si prevederilor art.1alin.4 din Constitutia Romaniei privind separatia puterilor in stat.

Asa SRI a devenit un for decizional asupra activitatii MP-PICCJ si procurorii un instrument sau mijloc tehnic special pentru SRI in campul tactic al democratiei din Romania! Cred ca, pentru CCR, prin recunoasterea publica a Parchetului General ca protocolul este o initiativa a SRI este doar o formalitate sa declare existenta unui conflict de constitutionalitate si implicit nelegalitatea si afectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor aparate constitutional, preciza expertul SRI, col (R) Ion Dedu! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

1 decembrie, Ziua Naţională a României/ La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Prahova Mea

Publicat

pe

Dragi compatrioți prahoveni,

De ziua noastră, a României noastre dragi, să ne amintim, mai înainte de orice, că suntem datori să o iubim cu bunele și cu mai puțin bunele ei, să ducem mai departe ceea ce am primit bun de la părinții, bunicii și strămoșii noștri și să construim un viitor mai bun copiilor noștri.

În această zi de sărbătoare, să ne amintim că România este fiecare dintre noi. Suntem, de aceea, datori să lăsăm deoparte ceea ce ne dezbină și să găsim ceea ce ne unește. Suntem datori să avem grijă unii de alții, dar și să avem grijă să nu ne privim unii pe alții ca pe un focar de infecție, în această perioadă grea. O perioadă pe care, cu mintea limpede și cu inima sus, vom reuși să o trecem cu bine. Așa să ne ajute Dumnezeu!

La mulți ani, prahoveni! La mulți ani, români! Trăiască România!

Cu drag (de voi și de țară) și cu sinceritate,

Echipa PMP-Prahova

 

Citeste in continuare

Exclusiv

De ce să alegi un laptop refurbished?

Prahova Mea

Publicat

pe

Laptopurile refurbished au devenit tot mai populare în ultimii ani în domeniul IT. România se numără printre țările cu cei mai mulți clienți care optează pentru acest tip de laptopuri iar motivele sunt multe. În primul rând, termenul refurbished înseamnă recondiționat, dar când vorbim de laptopuri nu te gândi la laptopuri care au fost făcute zob de către cineva și apoi altcineva le-a reparat. Laptopurile refurbished sunt laptopuri care arată și funcționează la standardele unui laptop nou. Cei care preferă să aleagă un laptop la un preț mai mic decât prețul unui laptop nou se întreabă dacă să opteze pentru un laptop second hand sau unul refurbished. Îți voi explica de ce este net superior un laptop refurbished față de unul second hand.

Laptop refurbished – Categorii

Categoriile laptopurilor refurbished sunt refurbished gold, silver, refurbished bronze și laptopuri second hand. Laptopurile second hand se află pe ultima poziție. Laptopurile refurbished din categoria gold sunt laptopuri care au poveniență din stocurile prea mari. Aceste laptopuri sunt din generațiile cele mai noi și, atât ca aspect cât și ca funcționalitate, sunt identice cu laptopurile noi. Pe locul doi se află laptopurile refurbished din categoria silver. Acestea sunt laptopuri care au fost expuse la raft în magazine sau au fost returnate în perioada de garanție.

De obicei, laptopurile din această categorie funcționează exact ca unul nou dar pot prezenta mici urme de uzură pe suprafața acestuia, dar nu pe display. Mai există și laptopurile refurbished din categoria Bronze, acestea fiind ori produse expuse la raft în magazine ori produse returnate în garanție de către companii și prezintă zgârieturi sau urme de uzură pe suprafață, dar nu pe display. Ultimul loc este ocupat de laptopurile second hand care sunt de obicei generații mai vechi și prezintă urme de uzură, însă funcționalitatea este normală iar prețul foarte mic.

Laptop refurbished – Avantaje

Un avantaj foarte mare atunci când cumperi un laptop refurbished este faptul că brokerii care vând astfel de produse evită brandurile necunoscute de laptopuri și se focusează pe brandurile cunoscute la nivel mondial și pe generațiile cele mai noi. De asemenea, un laptop refurbished poate fi complet nou provenind din suprastocurile unor magazine.

Alt aspect foarte important se referă la prețul unui laptop refurbished. La prețul la care poți achiziționa un astfel de laptop, care uneori poate fi chiar cu 50% mai scăzut decât același laptop cumpărat nou, ai ca variantă cumpărarea unui laptop second hand care este de generație mult mai veche și mult mai uzat, deci nu este rentabil.

Articolul De ce să alegi un laptop refurbished? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment12 ore inainte

Alegerea celei mai bune jucarii in functie de varsta copilului

Toti parintii se intreaba cum sa aiba dreptate cand sa cumpere o jucarie sau cand o dau copiilor. Va oferim...

Eveniment6 zile inainte

Gazduire WordPress – de ce este cea mai buna varianta pentru tine si cum sa o alegi?

Servere VPS WordPress este cel mai utilizat sistem de gestionare al continutului din lume. Inca din primii ani de la...

Eveniment7 zile inainte

Principalele avantaje ale investiției într-un set de huse personalizate pentru telefonul tău mobil

Dacă nu reușești să te hotărăști în ceea ce privește investiția într-un set de huse personalizate, în acest articol ți-am...

Eveniment2 săptămâni inainte

4 combinatii de margele TOHO si margele Nisip in constructia bijuteriilor

Margelele folosite pentru constructia de bijuterii sunt de marimi si forme diverse. De asemenea au materiale naturale, precum lemnul sau...

Eveniment2 săptămâni inainte

Marian Vanghelie nu mai face parte din grupul partidelor reunite pe platforma PER

Partidul Ecologist Român anunță că începând de astăzi, 18.11.2020, PSDi, condus de Daniel Marian Vanghelie, nu mai face parte din...

Eveniment2 săptămâni inainte

Oferta de trusouri pentru botez din magazine online

Anul 2020 a fost cu siguranta un an atipic din foarte multe puncte de vedere.Daca pana in acest an botezul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Ecologiștii susțin protestul producătorilor autohtoni și a legumicultorilor

  Partidul Ecologist Român susține organizaÅ£iile producătorilor agricoli şi ale lucrătorilor în agricultură care scandează în PiaÅ£a Victoriei, în semn...

Eveniment2 săptămâni inainte

De ce ai nevoie de un pop up textil?

Atunci când ai nevoie ca mesajul tău să fie observat de cât mai multă lume care participă la o conferință,...

Exclusiv3 săptămâni inainte

Viva H1003 LTE PRO/1 o nouă tabletă Allview, special concepută pentru școala online

Allview își extinde portofoliul de tablete și lansează un nou model, Viva H1003 LTE PRO/1. Acest dispozitiv răspunde cu ușurință nevoilor...

Eveniment3 săptămâni inainte

Vinurile Bacanta accentueaza aroma mancarurilor!

Atunci cand mananci o friptura de vita preparata ca la carte nu poti consuma orice vin, ci unul rosu pe...

Eveniment3 săptămâni inainte

Ilie Rafael (PER): “L-am susținut pe domnul Popescu Cristian Piedone in campania locală si așteptăm să își ducă la îndeplinire promisiunile”

Ilie Rafael (PER): “L-am susținut pe domnul Popescu Cristian Piedone in campania locală si așteptăm să își ducă la îndeplinire...

Eveniment3 săptămâni inainte

Apel public al PER adresat tuturor să sprijine producătorii autohtoni și să boicoteze restricțiile privind închiderea piețelor

Partidul Ecologist Român face un apel public către asociațiile comunelor, orașelor și municipiilor din România, să se alăture ecologistilor, să...

Eveniment4 săptămâni inainte

Salonul de coafura profesionala Antica Studio

Salon coafura Bucuresti Apeland la salon coafura Bucuresti Antica Studio vei avea o serie de avantaje incontestabile. O selectie individuala...

Eveniment4 săptămâni inainte

Alaturi de H2On, te bucuri de cea mai buna cafea Julius Meinl!

Dis-de-dimineata, imediat ce te-ai trezit, ori dupa o masa copioasa, ai nevoie de o cafea Julius Meinl, care sa iti...

Sport4 săptămâni inainte

Victor Hănescu a participat la Proiectul “Dăruim viață prin sport“

După acțiunile cu campionii mondiali și cea mai bună jucătoare din lume de la Bușteni și cea în care foști...

Sport4 săptămâni inainte

Foști internaționali au jucat în meciul caritabil dintre naționalele jurnaliștilor și artiștilor

  Foștii fotbaliști Adrian Pitu, Constantin Schumacher, Daniel Chiriță și Marius Mitu au jucat în meciul demonstrativ dintre naționala de...

Eveniment1 lună inainte

Ingrijeste-ti gradina mai usor cu ajutorul sistemelor de irigatii potrivite

  Te-ai saturat sa dedici prea mult timp incercand sa uzi intreaga gradina in timp ce exista atat de multe...

Eveniment1 lună inainte

Allview va lansa campania Black November

    Allview va lansa campania Black November Allview anunță lansarea campaniei Black November, o abordare diferită a campaniilor de...

Știrile Săptămânii