Connect with us

Afaceri

Evolutia si istoria brand-ului Dell

Publicat

pe

compania-dell

Istoria companiei Dell

Fondata in 1984 sub denumirea de „PC’s Limited”, cu sediul central in Austin, Texas, compania Dell a ajuns sa produca si sa vanda calculatoare, laptop-uri, cat si alte produse, perfierice ce tin de PC.

Compania a ajuns sa se dezvolte cel mai multe in perioada ’80-’90, iar pentru o perioada destul de lunga de timp, compania a reprezentat cel mai important si mare vanzator de calculatoare.

Din anul 2008, compania a cazut pe locul doi in ceea ce tine vanzarea tehnicilor de calcul. Iar in zilele noastre, cei de la Dell au ajuns sa vanda cam orice tine de tehnologie, electronice, electrocasnice. De la calculatoare, televizoare si latop-uri, la diferite switch-uri, software-uri si servere, iar lista poate continua.

Tot in anul 2008, compania inregistra un numar de 88.000 de angajati pe tot Globul, in timp ce profitul net ajunge la aproximativ 2.947 miliarde de dolari.

De fapt, istoria brand-ului Dell a inceput in anul 1948, cand la Universitatea din Texas, Michael Dell a pus bazele unei companii denumita PC’s Limited, iar capitalul de inceput al companiei era de doar 1.000 dolari.

Pentru inceput, MIchael si compania sa asamblau calculatoarele celor de la IBM. Michael a fost sigur pe el din prima clipa, astfel ca decizia de a vinde calculatoare direct utilizatorului, ar fi dat companiei sale posibilitatea de a pricepe nevoile utlizatorillor ,spre a oferi o utilizare cat mai buna.

Luand decizia sa abandoneze scoala, Michael a inceput sa isi dedice tot timpul companiei sale, fiind ajutat de familia sa cu o subventie de 300.000 dolari.

Asadar, istoria marelui colos Dell a pornit dintr-o micuta facultate, cu un capital de 1.000$ si ambitia unui student.

Gama de produse Dell

In prezent, compania are o gama variata de produse, dupa cum am specificat mai sus, incepand de la calculatoare, laptop-uri (dell precision m6800 fiind unul dintre cele mai de succes modele), periferice si pana la comutatoare de retea, statii de lucru, servere, etc.

Pentru fiecare categorie de produse, compania are si o subcategorie, insa, mai jos va vom prezenta doar principalele cateogrii si game.

Una din categoriile de produse vandute de catre Dell poarta denumirea de OptiPlex, aici fiind incluse calculatoarele pentru office, in timp ce Vostro este numele calculatoarelor si laptop-urilor pentru oficiu si business.

Cei de la Dell au o categorie speciala de laptop-uri si calculatoare ce sosesc cu sistemul de operare Linux, denumita n Series.

Latitude este denumita gama de laptop-uri vandute de cei de la Dell, in timp ce Precision sunt statile de lucru si laptop-urile ce inregistreaza o performanta mult mai mare, dedicate in special editarii, cat si a altor activitati mai complexe.

PowerEdge sunt denumirea serverele destinate domeniului Business, in timp ce PowerVault si PowerConnect sunt denumite dispozitivele de stocare drecta respectiv comutatoarele de retea, vandute sub egida siglei Dell.

Cifrele Dell in Romania

Ca si pe intreg Globul, Dell a inregistrat cele mai bune cifre in tara noastra, tot in anul 2008, atunci cand au vandut peste 100.000 de calculatoare, aceste cifre reprezentant o crestere de aproximativ 20% fata de anul 2007.

In prezent, cei de la Dell au o activitate destul de intensa pe piata romaneasca, toate produsele vandute la nivel mondial, putand a se gasi in magazinele din tara noastra, la toate preturile.

In concluzie, Dell continua sa ramana una din companiile importante la nivel Global, chiar daca cu o activitate si un renume nu la fel de mare ca in trecut. In prezent, sediul principal al celor de la Dell este in Round Rock, Statele Unite ale Americii.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Care sunt beneficiile unui microbuz Mercedes Sprinter 2020 ȋntr-o cӑlӑtorie

Publicat

pe

Pentru orice gen de deplasare, sunt importante aspectele ce țin de confort și de siguranțӑ. Existӑ multe situații ȋn care se alege transportul cu un microbuz. Transcarsrl.ro oferӑ transport cu microbuze de ȋnaltӑ calitate, cu dotӑri moderne, care sӑ corespundӑ cerințelor. Profesionalismul serviciilor oferite de Transcarsrl este vizibil ȋn toate aspectele sale. Acestea sunt legate de comunicarea client-firmӑ, de respectarea tuturor cerințelor și de confortul deplasӑrii. Microbuzul Mercedes Sprinter din 2020 este prezent ȋntre posibilitӑțile de transport ale firmei Transcarsrl. Iatӑ care sunt beneficiile unui microbuz de ultimӑ generație ȋntr-o cӑlӑtorie:

  1. Dotӑri de ultimӑ generație

Dotӑrile acestui tip de microbuz sunt de ultimӑ generație, oferind confort pe tot parcurul deplasӑrii. Modul de construcție al unui scaun sau proiectarea interiorului microbuzului sunt doar cȃteva dintre aspectele importante ce țin de structura mașinii. Comoditatea și relaxarea sunt importante pentru a avea o cӑlӑtorie pe care sӑ o apreciați.

  1. Confort pe tot parcursul cӑlӑtoriei

Confortul este prezent ȋncӑ de la primele minute ale vacanței sau deplasӑrii. Chiar dacӑ este vorba despre o distanțӑ parcursӑ mai mare, scaunele sunt comode, iar distanțele sunt bine calculate, astfel ȋncȃt toți cei prezenți sӑ se simtӑ bine.

  1. Șoferul poate sӑ conducӑ ȋn siguranțӑ pe tot parcursul drumului

Siguranța este un factor important ȋn orice gen de deplasare cu microbuzul. Aceasta este luatӑ ȋn calcul ȋntotdeauna, iar dotӑrile unei mașini noi sunt conform standardelor ȋnalte de deplasare. Astfel ȋncȃt, orice transport este realizat ȋn condiții de ȋnaltӑ siguranțӑ.

Ȋn concluzie, prezența unui microbuz de ultimӑ generație adaugӑ o valoare transportului realizat, prin condițiile optime de deplasare și prin gradul de atenție al detaliilor existente. Transcarsrl vӑ poate oferi deplasӑri ȋn oraș sau ȋn afara localitӑții, care sӑ fie confortabile și cu un raport calitate-preț foarte bun.

Citeste in continuare

Afaceri

Teambuilding? Oferă transportul potrivit angajaților

Publicat

pe

Atunci când lucrezi într-o companie mai mare, cu siguranță vor exista numeroase ședințe și teambuilding-uri unde vor participa o mare parte dintre angajați. Iar dacă faci parte din echipa de organizare, pe lângă cazare, va fi nevoie să te ocupi și de problema transportului până la locul unde aceste întâlniri vor avea loc.

De cele mai multe ori, acest tip de evenimente au loc în zone mai îndepărtate de orașul sau orașele unde se află angajații, ceea ce face ca cea mai recomandată metodă de transport este aceea de inchirieri microbuze Bucuresti.

De ce se recomandă închirierea unui microbuz pentru un eveniment al companiei?

În mare parte, ședințele și teambuilding-urile sunt concepute cu scopul de a aduce aproape angajații aceleiași companii, astfel încât aceștia să se cunoască, să schimbe idei și să petreacă timp de calitate împreună.

Și de ce să nu se întâmple asta încă de la plecare? Drumul până la destinație poate fi unul foarte plăcut, iar prietenia între angajați poate începe încă de acolo.

Cu ajutorul unui microbuz, angajații, dar și bagajele acestora vor fi în siguranță, toți vor ajunge în același timp și totul se va desfășura conform planului.

Atunci când vei opta pentru acest mijloc de transport, programul și itinerarul vor fi oarecum flexibile, căci șoferul de microbuz va aștepta pe toata lumea, nimeni nu va fi certat, iar rătăciții și întârziații își vor ocupa locul în microbuz înainte de plecare.

Închirierea unui microbuz vine la pachet cu un șofer experimentat, iar costurile necesare sunt stabilite încă de la început, iar pe parcurs nu va mai apărea nici un alt tarif suplimentar.

Dacă persoanele sunt într-un număr mai mare de 20, atunci este recomandat să se aleagă serviciul de închirieri autocare și vei beneficia de un mijloc de transport modern, cu un loc pentru depozitarea bagajelor imens, foarte confortabil și cu numeroase facilități la bord.

Cum alegi firma de transport persoane de unde poți închiria un microbuz?

De cele mai multe ori, firmele de transport nu afișează o listă cu tarifele percepute sau cu disponibilitatea vehiculelor pe care le dețin.

De aceea, criteriile de alegere inițială a firmei de transport nu are nici o treabă cu tarifele percepute. Există alte criterii de care trebuie să ții cont. Printre acestea se numără vechimea firmei, căci atunci când vechimea este de peste 10-15 ani, înseamnă în mare parte că serviciile oferite de aceasta sunt de bună calitate, iar șoferii conduc microbuzul sau autocarul în condiții maxime de siguranță.

Este recomandat ca, pentru început, să se verifice online existența acesteia și modul în care clienții au oferit feedback-uri.

Tariful perceput pentru serviciul de închirieri depinde în cea mai mare parte de numărul de pasageri, astfel încât să se cunoască care este cel mai potrivit vehicul pentru grupul respectiv, de distanța până la destinație și de facilitățile dorite la bordul microbuzului.

Aceste costuri sunt stabilite în funcție de anumite criterii, și anume preț/ ora, daca distanța până la locație este destul de aproape de locul de plecare sau preț/ kilometru, dacă între locul plecării și destinație este o distanță de cel putin 200 km.

Citeste in continuare

Afaceri

Halate si pantaloni medicali pentru doamne

Publicat

pe

De

costme medicale

Din magazinul online drinuniforma.ro poti cumpara pantaloni medicali excelenti in diverse modele: albi si colorati, cu elastic si snur, cu si fara buzunare. Sunt prezentate modele de pantaloni din tercot. Toate modelele sunt concepute tinand cont de cerintele pentru imbracaminte medicala: sunt confortabili, astfel incat medicului sa ii fie confortabil sa lucreze pe tot parcursul zilei. Produsele sunt usor de ingrijit, deoarece se spala si se usuca rapid. Magazinul online drinuniforma.ro prezinta atat pantaloni medicali pentru femei, cat si uniforme medicale dama cambrate cu fermoar. De asemenea, poti achizitiona mai multe bluze medicale pe care le poti combina pentru a forma seturi complet diferite. De asemenea, este foarte practic si convenabil daca o parte a costumului nu necesita spalare.

Pantaloni medicali

Designerii au avut grija de stilul modelelor de pantaloni medicali si de utilizarea materialelor naturale pentru croiala. Reprezentantii institutiilor medicale pot cumpara pantaloni medicali pentru dama, precum si bluze medicale la moda pentru munca personalului medical feminin. Pantalonii medicali pentru femei sunt la fel de importanti in garderoba unui medic, la fel ca si un halat medical standard. Pantalonii din materiale de inalta calitate permit asistentei sau medicului sa se simta confortabil in timpul zilei de munca. Pantalonii medicali din bumbac sunt usori si placuti la atingere. Modele prezentate in magazinul online dr in uniforma nu-si pierd forma si culoarea la spalare, se pot dezinfecta si autoclava frecvent, te servesc cat mai mult, garanteaza confortul pe tot parcursul zilei de lucru, se remarca printr-un design elegant si se potrivesc bine cu bluze medicale.

Uniforme medicale dama cambrate cu fermoar

Alege modelele de uniforme medicale dama cambrate cu fermoar: albastru sau liliac, turcoaz sau alb, un costum cu guler stand-up, fermoar sau o optiune combinata de culoare, cu insertii pe buzunare. Astfel de uniforme medicale dama cambrate cu fermoar vor permite fiecarei femei, indiferent daca este mai plinuta sau mai slaba, sa se simta frumoasa si atractiva. Acest stil de uniforma medicala este de inalta calitate. Toate elementele sunt confectionate din tesaturi speciale care indeplinesc cerintele pentru imbracaminte medicala, iar accesoriile fac utilizarea convenabila pentru o lunga perioada de timp. In primul rand, uniforma medicala protejeaza intregul corp al lucratorului medical, si nu doar partea superioara a acestuia. Al doilea avantaj al costumului este ca ofera o mai mare libertate de miscare. Este mult mai convenabil sa efectuezi multe manipulari medicale intr-o uniforma cu pantaloni. In al treilea rand, costumele pot fi purtate imediat pe lenjerie.

Dr in uniforma

Din magazinul online dr in uniforma poti face o alegere convenabila pe site, diverse optiuni de plata, inclusiv plata online, precum si livrarea rapida in orice zona a tarii. Recomandabil este sa cumperi pantaloni medicali si uniforme medicale dama cambrate cu fermoar din tesaturi naturale sau combinate. Astfel de modele difera printr-o serie de avantaje, cum ar fi rezistenta la uzura, simplitatea, sunt antistatice si higroscopice. Astfel de vestimentatii de lucru pentru medici indeplinesc toate cerintele moderne si protejeaza in mod fiabil personalul de bacterii, sange si alti contaminanti fiziologici.28

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment9 ore inainte

Care sunt principalele avantaje ale sistemelor descentralizate de ventilatie?

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la sisteme de ventilatie  descentralizate, pe care le folosesc...

Eveniment10 ore inainte

PER cere poziționarea lui Costel Alexe pe construirea de hidrocentrale în arii naturale protejate în raport cu Green Deal

Partidul Ecologist Roman se declară îngrijorat de modificările aduse în Parlament la Legea nr. 33/1994 privind exproprierea pentru cauză de...

Eveniment3 zile inainte

Bănăţeanul Marcel Mihoc este vicepreşedinte al PER

Cunoscutul om de afaceri, Marcel Mihoc, vicepreşedinte al PER este una dintre personalităţile nou- venite în Partidul Ecologist Român. Bănăţeanul...

Eveniment4 zile inainte

Cum alegem corect fronturile de mobila Protege Parol

O adevarata provocare pentru orice persoana o reprezinta alegerea mobilierului din casa noastra, mai ales pentru cei care sunt implicati...

Eveniment4 zile inainte

Irinel Tudorache este preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Ecologist

  În calitate de preşedintă a OrganizaÅ£iei de Femei a PER, Irinel Tudorache se alătură personalităţilor nou- venite în Partidul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului Ecologist

  Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului EcologistÎn calitate de vicepreşedinte al PER, fostul senator Daniel Humelnicu se...

Eveniment2 săptămâni inainte

De ce sa Alegi un Fotograf Profesionist?

Studioul si arta in mainile unui fotograf profesionist devin capodopere care evoca admiratie si emotii pozitive. Cel mai bun fotograf, creaza...

Eveniment2 săptămâni inainte

Recomandarea noastra: Dr. Radu Elisei – Medic specialist chirurg

Dr. Radu Elisei este un cunoscut medic chirurg care profeseaza in orasul Bistrita. Aflat intr-o continua dezvoltare personala si profesionala,...

Social2 săptămâni inainte

Asociaţia „Vindecă-ţi Viaţa” vă oferă cursuri de calificare

Terapiile alternative au cunoscut o ascensiune deosebită în ultimii ani şi tot mai mulţi oameni ajung să se trateze de...

Sedinte foto nou nascuti Sedinte foto nou nascuti
Social2 săptămâni inainte

Un cadou pentru generatii

Sedinta foto nou nascuti – un cadou pentru generatii Fotografiile sunt fara doar si poate printre cele mai des intalnite...

Eveniment2 săptămâni inainte

Cele mai bune 6 comedii din istoria cinematografiei

Comedia este una dintre cele mai genurile cinematografice care ne face sa se bucure de cantitatea mare de umor si...

Eveniment3 săptămâni inainte

8 trucuri pentru o relatie fericita

Dupa cum poate stiti, cuplul trece prin diferite etape de-a lungul vietii. Dar, odata cu trecerea timpului, una dintre aceste...

Eveniment3 săptămâni inainte

Top 5 cele mai bune filme pentru tineri

Cautati un alt film de vizionat? Astazi va aducem o lista cu cele mai bune filme pentru tineri, unde veti...

Eveniment3 săptămâni inainte

Trucuri pentru o relatie de vis cu partenerul

Couple toasting with wine Simti ca pasiunea in relatia ta intima s-a diminuat? Crezi ca ai cazut intr-o rutina? Deseori...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cum sa alegem corect blatul de mobilier

blaturi mobilier protege parol Mobilierul din casa noastra si mai ales din bucataria casei trebuie sa fie unul care sa...

Eveniment3 săptămâni inainte

DănuÅ£ Pop, Partidul Ecologist: „Mesajul lui Tăriceanu provoacă repulsie! Este un pion politic, fără scrupule!”

Dănuț Pop, președintele PER, susține ca Tariceanu vrea o noua “golaniadă” pentru că acum are o mai mare experiență în...

Eveniment3 săptămâni inainte

Top cele mai bune filme de pe Netflix

Filmele care ne-au facut sa crestem ca oameni, ne-au inspirat si ne-au ajutat sa intelegem putin mai mult despre lumea...

Eveniment3 săptămâni inainte

Ecologiștii cer condiții obligatorii de replantare după anunțul efectuat de MMAP în care firmele mici de exploatări forestiere vor fi sprijinte financiar

Ministerul Mediului anunță că firmele mici de exploatări forestiere vor fi sprijinte financiar cu 200 de milioane de euro, bani...

Știrile Săptămânii