Connect with us

Uncategorized

Închirieri microbuze și autocare la florintrans.ro

Publicat

pe

Închirierea unui microbuz poate fi solicitată prin telefon, prin e-mail sau direct pe site-ul firmei florintrans.ro. Pentru a comanda un microbuz pe site, trebuie doar să completezi un formular simplu, indicând numărul de telefon de contact și detaliile specificate. Managerul te va contacta în scurt timp și te va ajuta să rezolvi toate problemele organizaționale, tehnice și financiare.

Cât costă să închiriezi un microbuz?

Costul depinde de lungimea traseului, de numărul de pasageri și de timpul de închiriere. Există posibilitatea închirierii cu ora. Un astfel de serviciu este solicitat la organizarea unui transfer. Pentru transportul regulat, este încheiat un contract de închiriere pe termen lung, vehiculul fiind livrat zilnic pentru transportul pasagerilor la locul lor de muncă sau în scopul transportării elevilor la școală. Pentru sprijinirea transportului la sărbători, nunți sau alte evenimente, poți comanda un microbuz pentru o zi sau o săptămână.

De ce să închiriezi un microbuz?

Există multe motive pentru a utiliza un vehicul de dimensiuni mici. Este convenabil să faci plimbări în oraș pentru scopuri turistice sau educaționale. Multe companii desfășoară evenimente corporative, iar transportul de încredere este necesar pentru a transporta toți membrii la locul evenimentului de divertisment și invers. Poți închiria microbuze pentru nunți, excursii pe distanțe lungi și scurte, vizite în săli de expoziții, sport, întâlniri de afaceri și diverse conferințe. În toate cazurile, microbuzul închiriat este livrat strict până la data convenită, în condiții tehnice excelente, cu un șofer cu experiență și toate facilitățile pentru o călătorie confortabilă. Capabilitățile firmei florintrans.ro le permit să ofere diferite opțiuni de închirieri microbuze, la alegerea clientului. Închirierea unui microbuz va fi mult mai ieftină decât închirierea câtorva mașini.

Închirieri autocare

Tururile cu autocarul sunt unele dintre cele mai bune modalități de a cunoaște obiectivele turistice cu cel mai puțin efort. Excursioniștii, aflați în scaune confortabile, pot vedea monumente de arhitectură urbană și pot asculta povestea unui ghid interesant despre evenimente istorice. De aceea, călătoriile cu autocarul prin orașele din țară sunt atât de populare.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

5 utilizări speciale, mai puțin cunoscute, pentru pavaje și pavele

Publicat

pe

Dalele pentru pavaj sunt utilizate pe scară largă în grădinile caselor, curți sau spații publice. De obicei, se ia în considerare achiziționarea acestora pentru a construi alei sau alte tipuri de căi de acces, însă se pot folosi cu succes și în alte scopuri. Firma Paverom Construct pune la dispoziția celor interesați o gamă foarte variată de modele de pavaje și pavele decorative.

De ce sunt pavelele atât de populare?

Pavelele –  în multe culori și în diferite dimensiuni sau forme – sunt un produs  universal pe care îl vezi adesea în jurul tău. Căile de acces de dimensiuni mici precum aleile și trotuarele, însă și unele străzi sunt din ce în ce mai des îmbunătățite prin pavare. Pavarea presupune crearea unui pavaj prin alăturarea de pavele de o anumită dimensiune și într-un anumit mod astfel încât la final construcția să fie armonioasă din punct de vedere vizual. Însă dincolo de acest aspect estetic care este adesea și cel mai ușor de observat, sunt de menționat longevitatea, versatilitatea și ușurința de instalare a pavelelor. Aceste caracteristici fac pavelele atât de populare în materie de amenajări exterioare.

Pavelele sunt utilizate, în cea mai mare parte, pentru suprafețe destinate circulației pietonale sau care nu presupun multă uzură: drumuri și alei din preajma proprietăților private, în grădini, parcări, locuri de promenadă etc. Utilizarea unei astfel de soluții este simplă din punct de vedere tehnic și necesită mai puțină muncă decât altele.

De exemplu, în grădinile caselor se observă din ce în ce mai multe terase amenajate cu stil, începând chiar de la sol, adică de la modelul ales pentru pavaj. Aspectul original și elegant poate fi obținut cu puțină imaginație și cu modele de calitate, prin colaborarea celui care concepe designul cu o persoană pricepută la asamblarea pieselor de pavaj alese.

Pavele în grădină – inspirații

Modurile de utilizare a pieselor de pavaj nu se limitează la construirea unei căi de acces sau a unei terase prin care se leagă spațiul interior de grădină. Acest tip de material poate fi utilizat și în alte moduri, mai puțin tipice, prin crearea de obiecte sau suprafețe care pot schimba total aspectul ambiental al curții.

·       Pavare cu piatră

După pavarea unei terase, există și opțiunea de a particulariza un segment din suprafață, prin înlocuirea pavelelor cu piatră. Putem vorbi despre un colț al grădinii în care obișnuiți să puneți grătarul sau în care amenajați vara o zonă de relaxare, poate chiar podeaua unui foișor. Spațiul acoperit poate lua orice formă și se poate integra coloristic în restul ansamblului pavat în mod tradițional fie prin contiguitatea culorilor, fie prin alegerea unei nuanțe contrastante. Importantă, însă, este alegerea de modele de piatră de calitate..

·       Realizarea bordurilor

Bordurile sunt elemente ale arhitecturii care nu numai că adaugă spațiu, dar ajută și la menținerea ordinii. Le poți folosi pentru a separa peluza de alte plantații și pentru a crea forme interesante și atipice în delimitarea sectoarelor spațiului de amenajat. Bordurile de grădină pot fi achiziționate ca produs finit, dar o poți face și tu însuți – pavelele sau granitul se pretează bine acestui scop.

·       Ghivece de flori și paturi ridicate

De asemenea, merită menționate și alte elemente ale arhitecturii grădinii pe care le poți realiza din pavele. Putem vorbi aici despre ghivece mari de flori, montate prin aranjarea pieselor individuale astfel încât să se obțină un fel de vas. Modelele nu trebuie să urmeze forma clasică de cub sau de cilindru. În funcție de modelul de pavaj ales și de îmbinările pe care le propune, puteți improviza figuri surprinzătoare ce vor aduce un plus estetic plantelor găzduite în aceste „recipiente”.

·       În jurul casei

O altă utilizare posibilă a pavelelor este realizarea unui brâu în jurul casei. Care este soluția pentru asta? Dacă pavelele se potrivesc cu aspectul proprietății, atunci rezultatul final va avea și valoare estetică. Locul în care clădirea întâlnește cu solul poate fi finisat frumos și poate avea o formă diferită, prin îmbinarea unui șir sau două de dale, de dimensiunea și forma preferată. Rezultatul final va avea, în plus, și o funcție de protecție – protejează cele mai joase părți ale fațadei casei de murdăria cauzată de ploaie, noroi sau praf.

Citeste in continuare

Uncategorized

Răzvan Raț va participa la cea de a șaptea ediție a Press Cup Dr. Oetker

Publicat

pe

Alina Dumitru, Ana Maria Popescu (Brânză), Ilie Năstase, Iosif Rotariu împreună cu Kassandra, Marian Drăgulescu, actorul Victor Yila, cântărețul Peter Pop, Ilie Bărbulescu, se numără printre invitații de marcă care au participat la edițiile precedente ale Press Cup Dr. Oetker, informează Revista Sport Magazin.

Iar la cea de-a șaptea ediție a Press Cup Dr. Oetker, care se va desfășura în acest week-end la Tenis Club din Curtea de Argeș, și-a anunțat prezența fostul căpitan al naționalei de fotbal a României, Răzvan Raț.

Invitații vor avea parte de numeroase surprize, printre care plimbare cu vaporașul pe lacul Vidraru sau diverse activități la Păstrăvăria Brătioara (www.pastravariabratioara.ro).

”Press Cup Dr.Oetker, care deja a devenit o tradiție, dă tonul competițiilor internaționale de mare anvergură găzduite și în această vară la Tenis Club din Curtea de Argeș. Anul acesta organizăm un turneu Futures pentru băieți – Vitality Open Tour ITF Seniori, cu premii de 15.000 de euro, U16 Tennis Europe – Argeș Cup şi  Trofeul ‘Victor Hănescu’. Dr. Oetker este singurul partener în toate competiţiile internaționale importante, începând de la turneele destinate copiilor, până la Fed Cup, Cupa Davis sau turneul WTA, iar acest lucru se reflectă în rezultatele excepţionale internaţionale de acum ale românilor”, a declarat Directorul General Dr. Oetker Romania, Ioan Cozma.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/presscup/, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Press Cup este Tenis Club Curtea de Argeș.

Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii ediției 2021 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Euro Tehno Group și Macromex. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este Harmony Advertising.

Citeste in continuare

Uncategorized

Eva Ionescu (simplu) și Andreea Komarov (dublu) au acces până în finalele Dr. Oetker Junior Trophy

Publicat

pe

Eva Ionescu (Tenis Club Curtea de Argeș) a acces până în finala celei de a IX-a ediții a Dr. Oetker Junior Trophy, fiind învinsă cu scorul de 6-4, 6-3, de Julia Stosek (Germania).

„A fost un meci greu, adversara mea a jucat bine, dar în final am reușit să câștig. Turneul a fost organizat foarte bine, m-am simtit excelent toată săptămâna. De aceea vreau să mulțumesc organizatorilor și antrenoarei mele care a făcut totul pentru mine și mă bucur că lucrez cu ea”, a declarat Julia Stosek.

Mees Rottgering (Olanda) a câștigat acest turneu, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 7-6 (7), 6-1, pe Egor Pletshitev (Rusia). „A fost totul foarte frumos, îmi place și țara.  Mereu consum produse Dr. Oetker acasă. În ceea ce privește turneul, a fost foarte bine organizat, într-o locație frumoasă, iar persoanele din teren, cat si din afara lui, au avut o energie frumoasa”, a declarat Mees Rottering.

 

Dublul Nastasija Nesterovic/ Julia Stusek (ambele din Germania) a câștigat turneul, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-4, 6-3, perechea Andreea Komarov (România)/ Amelie Hejtmanek (Germania). „A fost super totul. M-am simțit foarte bine, organizarea a fost bună, pentru că am jucat pe toate tipurile de vreme, dar totul a fost pus la punct. (Julia)
Organizarea a fost foarte bine pusă la punct, de asemenea, orașul este fost frumos. M-am simțit bine aici. (Nastasija)”.

La băieți, perechea rusă Timofei Derepasko/ Egor Pleshivtsev a câștigat competiția, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-1, 0-6, 10-6,  dublul Lieven Mietusch (Germania)/ Maxim Mrva (Cehia).

Directorul turneului, Cătălina Cristea: „Meciurile au mers conform programului. Finalele de simplu s-au jucat la CNT. Pentru cele de dublu am rezolvat la alt club, din cauza vremii. A fost o săptămână extrem de frumoasă, în care copiii au fost fericiți. Mulțumim Dr. Oetker, sponsor cu ajutorul căruia putem ține acest turneu. Tennis Europe a redus numărul de participanți la jumătate de pe tablourile de particpare. A fost un turneu foarte bun și toată lumea a fost mulțumită. Este un nivel foarte bun, turneu de categoria I. De aici se nasc și se lansează viitorii campioni”. Trofeul ”Fair Play in memoriam Florența Mihai” a fost acordat de către Cătălina Cristea, Director de Turneu la Dr. Oetker Junior Trophy, sportivului rus Egor Pleshivtsev

A IX-a ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy, competiţie internaţională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, are loc în cursul acestei săptămâni, la Centrul Național de Tenis (CNT) din Bucureşti.

Informații despre turneul la care participă 64 de jucători din 10 țări pot fi găsite pe juniortrophy.ro. Sponsorul principal este Dr. Oetker Romania, iar promotorul competiției este Harmony Advertising.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment16 ore inainte

Conferința online Pria Environment and Construction Industry din 15 iunie 2021 – premieră în Romania

PRIAevents organizează, în premieră, prima conferință care aprofundează tematica despre mediu și sectorul construcțiilor în România, Pria Environment and Construction...

Eveniment2 zile inainte

Huawei prezintă 10 lucruri mai puțin cunoscute despre utilizatorii de căști din România

București, 11 iunie 2021 – Huawei Consumer BG a aflat cum răspund căștile HUAWEI FreeBuds 4i nevoilor utilizatorilor, dar și...

Eveniment2 zile inainte

Huawei prezintă 10 lucruri mai puțin cunoscute despre utilizatorii de căști din România

București, 11 iunie 2021 – Huawei Consumer BG a aflat cum răspund căștile HUAWEI FreeBuds 4i nevoilor utilizatorilor, dar și...

Eveniment2 zile inainte

Samsung este partener de tehnologie la RADAR, primul muzeul temporar de New Media Art, ce poate fi vizitat până pe 13 iunie

București, România – 11 iunie 2021 – Expoziția temporară RADAR 2021 s-a deschis la ROMAERO și poate fi vizitată până duminică, 13 iunie....

Eveniment2 zile inainte

Samsung este partener de tehnologie la RADAR, primul muzeul temporar de New Media Art, ce poate fi vizitat până pe 13 iunie

București, România – 11 iunie 2021 – Expoziția temporară RADAR 2021 s-a deschis la ROMAERO și poate fi vizitată până duminică, 13 iunie....

Eveniment2 zile inainte

Autenticitate, diversitate și artă urbană în cel mai recent colaj video inspirat de telefoanele Galaxy A de la Samsung

10 iunie 2021, București – Samsung România a reunit o serie de artiști din zona urbană locală (graffiti, street dance și...

Eveniment2 zile inainte

OnePlus Nord CE 5G este anunțat oficial: experiența OnePlus la un preț mai mic

10 iunie 2021: Astăzi, brandul global de tehnologie OnePlus a dezvăluit un nou membru al liniei de produse OnePlus Nord: OnePlus...

Eveniment3 zile inainte

Samsung SmartThings dezvăluie o nouă interfață gândită pentru a oferi o experiență conectată mai dinamică la domiciliu

Noua actualizare le oferă utilizatorilor experiențe mai simple și mai puternice pentru a-și controla locuințele conectate   București, România –...

Eveniment3 zile inainte

Allview lansează Soul X8 PRO, noul flagship cu sistem AI Penta Camera

Soul X8 PRO – un nou device lansat sub conceptul Touchless, ce integrează un sistem care permite controlul telefonului fără...

Eveniment3 zile inainte

Allview lansează Soul X8 PRO, noul flagship cu sistem AI Penta Camera

Soul X8 PRO – un nou device lansat sub conceptul Touchless, ce integrează un sistem care permite controlul telefonului fără...

Eveniment3 zile inainte

Entertainment la superlativ cu televizoarele TCL. În 2021 lumea smart-display vine la tine acasă

București, 10 mai 2021 – La nivel mondial, brandurile de televizoare se întrec în a atrage clienții cu oferte atrăgătoare, însă...

Eveniment3 zile inainte

Samsung SmartThings dezvăluie o nouă interfață gândită pentru a oferi o experiență conectată mai dinamică la domiciliu

Noua actualizare le oferă utilizatorilor experiențe mai simple și mai puternice pentru a-și controla locuințele conectate   București, România –...

Eveniment3 zile inainte

Nokian Tyres oferă garanții speciale pe piețele din Europa Centrală la anvelopele sale premium

Nokian Tyres pune la dispoziția clienților de pe piețele europene o serie de garanții speciale la toate anvelopele comercializate, astfel...

Eveniment3 zile inainte

Nokian Tyres oferă garanții speciale pe piețele din Europa Centrală la anvelopele sale premium

Nokian Tyres pune la dispoziția clienților de pe piețele europene o serie de garanții speciale la toate anvelopele comercializate, astfel...

Eveniment3 zile inainte

Huawei s-a alăturat programului rabla pentru PC-uri și tablete: HUAWEI MateBook D15, cu Intel® Core™ i3, disponibil de la prețul de 1.999 lei în perioada programului

Cel mai performant laptop care poate fi achiziționat la mai puțin de 2.000 lei*   București, 10 iunie 2021 –...

Eveniment3 zile inainte

Huawei s-a alăturat programului rabla pentru PC-uri și tablete: HUAWEI MateBook D15, cu Intel® Core™ i3, disponibil de la prețul de 1.999 lei în perioada programului

Cel mai performant laptop care poate fi achiziționat la mai puțin de 2.000 lei*   București, 10 iunie 2021 –...

Eveniment3 zile inainte

În ultimul an, Banca Română de Credite și Investiții și-a dublat numărul angajaților, iar portofoliul de credite a crescut de peste 8 ori

Comunicat de presă, București, 9 iunie 2021 Banca Română de Credite și Investiții (BRCI) și-a consolidat, în ultimul an, prezența...

Eveniment3 zile inainte

În ultimul an, Banca Română de Credite și Investiții și-a dublat numărul angajaților, iar portofoliul de credite a crescut de peste 8 ori

Comunicat de presă, București, 9 iunie 2021 Banca Română de Credite și Investiții (BRCI) și-a consolidat, în ultimul an, prezența...

Știrile Săptămânii