Deschiderea unui local de tip fast food reprezinta una dintre cele mai profitabile investitii din industria alimentara, din cel putin doua motive.
In primul rand, burgerii, hot dogii si cartofii prajiti sunt preparate care pot fi consumate cu usurinta pe strada sau in mijloacele de transport in comun, ajutandu-i pe clientii dumneavoastra sa economiseasca timp si sa faca fata stresului si ritmului tot mai agitat al vietii.
In al doilea rand, gustul acestor feluri de mancare este extrem de apreciat de persoane de toate varstele, iar titulatura de „fast food” nu este nicidecum sinonima cu „nesanatos”.
Totusi, preparatele destinate pentru a fi consumate „pe fuga” nu trebuie si gatite in acelasi mod, ci cu aceeasi atentie, grija si migala precum felurile de mancare mai pretentioase.
Pana la urma, este vorba despre respectul dumneavoastra fata de sanatatea clientilor si asteptarile lor in momentul in care va trec pragul restaurantului, fie ca acesta are stele Michelin sau vinde meniuri cu burgeri, cartofi prajiti si suc. Astfel, in cazul in care va deschideti un local de tip fast food, trebuie sa il dotati cu echipamente HoReCa dedicate.
Fresco va pune la dispozitie numeroase echipamente HoReCa profesionale pentru fast food, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Acest lucru va garanteaza atat fiabilitatea si durabilitatea echipamentelor, cat si o durata indelungata de viata si un consum redus de energie.
Echipamentele HoReCa pentru fast food din oferta Fresco Expert, furnizor ce sustine geniul in bucatariile profesionale inca din anul 1992, se impart in trei categorii: aparate de shaorma-kebab, rotisoare profesionale si friteuze profesionale.
Iata, in continuare, cate un exemplu din fiecare categorie, alaturi de pret, specificatii tehnice si alte detalii pe care este important sa le cunoasteti inainte de a lua decizia de cumparare:
1. Gratar pe gaz pentru kebab – pret 4.549 de lei
Aceste echipamente HoReCa au 4 zone de incalzire, sunt dotate cu motor inferior (in partea de jos) si au capacitatea de maximum 70 de kilograme. Ele sunt furnizate de catre platforma internationala Virtus Group GmbH, functioneaza pe gaz si au dimensiunile brute de 560x700x1.250 de milimetri. Gratarul pe gaz pentru kebab cantareste numai 39 de kilograme si furnizeaza o temperatura de gatire de maximum 420 de grade Celsius;
2. Grill pe gaz pentru pui – pret 9.210 lei
Grillul pe gaz este iluminat si dotat cu 4 tepuse, care pot sustine pana la 20 de pui simultan. Echipamentele HoReCa de fata provin tot din platforma Virtus Group GmbH si sunt dotate cu alimentare atat pe gaz, cat si electrica. Dimensiunile lor brute sunt 1.250x540x1.250 de milimetri, iar greutatea – 125 de kilograme;
3. Friteuza electrica pe dulap inchis – pret 4.700 de lei
Nu in ultimul rand, friteuza electrica pe dulap inchis are o capacitate de 34 de litri (17+17). Aceasta face parte din linia 700, are dimensiunile brute de 900x810x1.170 de milimetri si greutatea de 90 de kilograme.
Toate cele trei echipamente prezentate in cadrul acestui articol sunt insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera).