Connect with us

Afaceri

Fotoliile de masaj japonez Fujiiryoki, acum și în România

Prahova Mea

Publicat

pe

Fujiiryoki lansează în România cel mai performant fotoliu cu masaj fabricat în Japonia. În acest fel, producătorul japonez cu o experiență de peste 67 de ani, în fabricarea acestor dispozitive aduce mai aproape de clienții din țara noastră cultura tradițională a masajului japonez recreată prin intermediul acestui fotoliu cu funcționalități inovatoare.

Fujiiryoki este compania japoneză care a realizat primul fotoliu cu masaj mecanic din lume. Compania a continuat să își dezvolte activitatea îmbunătățind constant dispozitivele de masaj căutate din ce în ce mai mult de clienții care aud despre beneficiile uluitoare ale masajului japonez.

Fotoliile cu masaj japonez JP-1000, JP-1100, JP-2000 au cucerit inclusiv piața din Europa, dispozitive-le regăsindu-se deja în multe case și saloane de relaxare.

Beneficiile medicale ale masajului sunt incontestabile, iar atunci când acesta se realizează cu ajutorul unui dispozitiv performant fabricat în Japonia, inspirat chiar din cultura tradițională a masajului atât de apreciată în această țară, avantajele sunt cu atât mai mari. În plus, ai certitudinea că folosești un dispozitiv sigur, recunoscut și apreciat de lumea medicală din Japonia, țară în care a și obținut certificatul medical, care vine să acrediteze calitatea produsului. Masajul realizat cu ajutorul fotoliului ajută la eliminarea durerilor de spate, a durerilor musculare, eliminarea durerilor de cap sau de umeri și a senzațiilor de rigiditate, stimulează ligamentele, ajută la eliberarea stresului și contribuie la eliminarea stărilor de anxietate și disconfort.

Pe lângă efectele terapeutice apreciate inclusiv de specialiști, fotoliul cu masaj de la Fujiiryoki te va cuceri și datorită designului minimalist, tipic japonez. Așadar, dacă te numeri printre cei care adoră stilul simplu, aerisit și modern în egală măsură promovat de japonezi, atunci un astfel de fotoliu de masaj își poate face loc și în designul locuinței tale. Mai mult decât atât, fotoliile de masaj realizate de faimosul producător japonez se potrivesc în orice casă, modelele fiind patentate și gândite pentru a se putea personaliza în așa fel încât fiecare membru al familiei, tineri sau vârstnici, să poată alege programul dorit și să se bucure de clipe de relaxare și răsfăț, benefice pentru trup și minte.

Fotoliile inovatoare dezvoltate de Fujiiryoki sunt disponibile acum și pe piață din România, aducând mai aproape și de clienții din România cultura masajului japonez, arta benefică a relaxării și stilul de viață sănătos, în care trupul și mintea se găsesc în echilibru și armonie. Fotoliul cu masaj Fujiiryoki este o investiție în sănătatea ta și în același timp este și o investiție pe termen lung, pentru că datorită componentelor sale de înaltă calitate, durata de viață a unui fotoliu cu masaj original este de până la 20 de ani.

Confirmările primite de-a lungul timpului din partea clienților impresionați de calitatea fotoliilor cu masaj, au motivat și mai mult compania japoneză, astfel ca acesta a lansat în 2020 un concept unic – primul fotoliu de masaj 5D, din lume, inovație patentată Fujiiryoki.

Fujiiryoki este în prezent lider pe piața scaunelor de masaj din Japonia și din întreagă lume, cu o continuă dezvoltarea de produse eficiente pentru sănătate.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Centrul Medical Maria: Terapia în camera hiperbară recomandată pentru recuperarea şi tratarea infectării cu virusul SARS-CoV-2

Publicat

pe

De multe ori refacerea şi recuperarea din urma unei afecţiuni sunt considerate la fel de importante precum tratamentul în sine, pentru a se ridica din nou puntea dintre fostul pacient şi o viaţă normală. Şi în cazul coronavirusului, efectele secundare se pot întinde şi pe parcursul a mai multe luni sau chiar ani, astfel că persoanele care au fost confirmate ca fiind purtătoare ale virusului SARS-CoV-2, dincolo de particularităţile individuale ale organismului şi ale tipului de tulpină care a făcut obiectul infectării, pot avea de aşteptat mult timp până la revenirea la viaţa de dinainte, în cazul unei recuperări necorespunzătoare sau a dezinteresului faţă de acest proces.

Terapia în camera hiperbară  a devenit în ultimii ani, fără doar şi poate, vedeta sistemul mondial de sănătate. O veritabilă încununare a unor dorinţe multimilenare ale omenirii în domeniul medical, tehnica non-invazivă de regenerare a celulelor din întregul organismul a făcut posibil ca inclusiv unele afecţiuni extrem de delicate şi dificile să poată fi depăşite, cu o refacere exemplară. Oxigenoterapia ajută atât în tratarea, cât şi în recuperarea organismului, în urma a sute de afecţiuni severe.

Terapia în camera hiperbară este posibilă şi în judeţul Braşov, la Centrul Medical Maria de la Sânpetru, una dintre puţinele instituţii de profil din România care beneficiază de această tehnologie. Clinica îşi propune să îmbine utilul cu plăcutul, adică terapia cu bucuria unei vacanţe şi a unei pauze de la grijile cotidiene, astfel că odată cu terapia zilnică în camera hiperbară, efectuată pe baza recomandării specialiştilor, de 10 şedinţe, le oferim pacienţilor posibilitatea de a cunoaşte într-un mod relaxant cetatea din Sânpetru, rezervaţia de pe dealul Lempeş, centrul vechi al Braşovului, muntele Tâmpa sau Masivul Postăvaru, alături de multe alte obiective turistice ale zonei, adaptate la condiţiile de distanţare socială impuse de pandemie, dar şi la posibilităţile fizice ale fiecărei persoane. Despre locuri de cazare, dar şi despre pachetele de terapie la preţuri speciale, cu discounturi semnificative, de până la 20%, se pot afla informaţii atât de la sediul Centrului Medical Maria, situat pe strada Poienitei nr. 2-8, cât şi la numerele de telefon 0268.309.300/ 0735.444.085 sau pe email la programari@centrulmaria.ro.

Terapia în camera hiperbară ajută şi în tratarea sau recuperarea cazurilor de coronavirus, pentru cea mai frecventă manifestare severă COVID-19, pneumonia virală, energizează organismul, încetineşte procesului de îmbătrânire celulară, susține oxigenarea și crește producția de elastină. Oxigenoterapia este un adjuvant pentru recuperarea sportivilor de mare performanţă în perioadele foarte grele, de încărcare fizică și mentală, optimizând funcțiile organismului, crescând producția de colagen și vindecând mai rapid contuziile și leziunile. Efectele terapeutice ale acestei tehnici medicale oferă şi suport pentru tratamentele oncologice, tratează complicațiile radioterapiei, asigură o oxigenare optimă pentru țesuturi, scade inflamația, acumularea de lichide, eliberează celule stem și asigură efect antibacterian. Prezenţa în camera hiperbară duce la o optimizare cognitivă, îmbunătățind memoria pe termen scurt şi lung, fiind o formă de terapie recomandată inclusiv persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist. Nu în ultimul rând, optimizează fertilitatea și îmbunătățește funcțiile sexuale, are şi efecte cardiace, prin îmbunătăţirea circulaţiei coronariene, creşte considerabil imunitatea organismului și îl ajută să lupte contra infecțiilor produse de viruși și bacterii, ducând la scăderea timpului de spitalizare.

Principalul avantaj al acestui tip de terapie medicală este dat de faptul că tot procesul se defăşoară într-un mod total non-invaziv şi este pretabil pentru toate categoriile de vârstă ale pacienţilor, independent de starea şi gradul afecţiunilor acestora.

Mai multe detalii despre oxigenoterapie, dar şi informaţii inedite, poţi afla de pe portalul centrulmaria.ro, dar şi din imaginile video referitoare la camera hiperbară: https://bit.ly/3uneIER

Citeste in continuare

Afaceri

Tendințe la modă pentru lucrătorii din domeniul ospitalier

Publicat

pe

Ne place să spunem că tendințele sunt create de clienți în domeniul ospitalier, și acest lucru este evident. Și, se pare că atunci când vine vorba de tendințe în șorțurile de bucătărie și ospitalitate, la modă sunt șorțurile din piele personalizate, șorțuri costumizate, șorțuri barista, șorțuri bucătari, șorțuri barbers etc. Culorile sunt o alegere personală și toată lumea ar trebui să le aleagă pe cele cu care se simt cel mai confortabil.

Cu toate acestea, în ceea ce privește funcționalitatea, există tendințe foarte interesante la care ar trebui să fii atent atunci când îți alegi șorțul. Se pare că tot mai mulți profesioniști care folosesc șorțuri la lucru, le aleg pe cele mai lungi și care prezintă curele încrucișate pe spate. Motivul este simplu, ele sunt alese în acest fel pentru a elibera excesul de greutate de pe gât și a-l distribui pe întregul spate. Acest lucru ajută la evitarea leziunilor în zona superioară a spatelui și a colului uterin, una dintre cele mai afectate pentru lucrătorii din domeniul hotelier în general.

Șorțuri din piele personalizate

Dacă știi deja cum să clasifici diferitele tipuri de șorțuri de bucătărie și, prin urmare, care sunt cele mai potrivite nevoilor și gusturilor tale, atunci cel mai recomandabil este să alegi șorțuri din piele personalizate. Atunci când alegi articolele de îmbrăcăminte și accesoriile care te vor însoți în fiecare zi la lucru, trebuie să dai preferință întotdeauna acelor elemente care te fac să te simți cel mai confortabil și care să te ajute să îți desfășori munca cu ușurință. Evident, există o multitudine de țesături cu care se poate realiza un șorț și, deși cele mai frecvente sunt cele din bumbac, există o multitudine de tipuri și stiluri care, combinate, au ca rezultat șorțurile moderne din piele 100% naturală, personalizate pentru diverse domenii de activități. Acest tip de îmbrăcăminte oferă o mai mare exclusivitate și un plus imaginii firmei sau restaurantului.  Lasă-ți imaginația să zboare și alege șorțul care te reprezintă cel mai bine.

Șorțul – Puțină istorie

Șorțul  este cunoscut din Egiptul Antic sub forma unei draperii primitive, care a fost atașată la o centură realizată dintr-o bandă îngustă de piele sau tulpini de stuf țesute (tricotate) de către bărbații din serviciul public. În trecutul îndepărtat din Rusia, un șorț era considerat nu doar o piesă vestimentară pentru femei, ci chiar un fel de decor. Fetele căsătorite purtau șorțuri albe cu ornamente frumoase și diverse decorațiuni. Șorțul era considerat un adevărat simbol al fertilității, era folosit la diferite ceremonii și era purtat de toate femeile. În timpul sărbătorilor și weekend-urilor, mamele își purtau copiii mici înveliți într-un șorț – acesta fiind considerat de bun augur și pentru o viață lungă și fericită.

În ziua nunții, în pragul noii case a mirilor, de regulă, exista un șorț, iar trecerea pe sub el era considerat un simbol al succesului și prosperității. Înainte de a semăna grâul, șorțul era umplut cu cereale și legat la colțuri, deoarece, acest lucru prefigura o recoltă abundentă. În prezent nu mai există o astfel de tradiție, șorțul având o funcție pur practică.

Când a apărut șorțul?

Șorțul a apărut în antichitate și a supraviețuit până în prezent, sub diferite forme și superstiții. Egiptul antic a devenit locul de naștere al șorțului. Aici, chiar în zori, faraonii și bărbații care dețineau funcții publice, purtau întotdeauna șorțuri. O bucată de pânză era fixată în față pe o centură, șorțul fiind reprezentat de o fâșie îngustă din piele sau tulpini de trestie țesute. În timp, șorțul a devenit din ce în ce mai popular. Cu toate acestea, modul de purtare nu s-a schimbat, ci doar s-a îmbunătățit treptat.

Citeste in continuare

Administrație locală

TRANSPORT MOBILA LA DISTANTA MARE – PREGATIRE MOBILIER

Publicat

pe

Poate exista persoane care se intreaba ce poate fi atat de complicat in pregatirea unei piese de mobilier pentru orice fel de transport; pare ceva banal, insa exista cativa factori foarte importanti care trebuiesc luati in considerare. Transportul de mobilier nu este o operatiune simpla; companiile specializate pe astfel de operatiuni trebuie sa isi instruiasca mereu personalul in privinta protectiei la locul de munca, vizand atat protejarea integritatii corporale a personalului, cat si protectia bunurilor. O firma specializata pe transport mobila este cu atat mai apreciata, cu cat ofera servicii calitativ superioare, intr-o gama cat mai completa: impachetare in vederea transportului, montare – demontare mobilier, asigurare bunuri, etc.

Cu atat mai mult, transportul mobilierului la distante mari, trebuie tratat ca o operatiune care necesita o atentie deosebita. Nu intdeauna se poate apela la firme specializate de transport mobilier. Pentru transport pe distante foarte mari, transport international de mobilier, se poate face apel la firme de transport marfuri, care detin spatii de depozitare si care efectueaza si alte tipuri de transport, nu doar rutier. In aceste conditii, este nevoie de o pregatire mai temeinica a pieselor de mobilier care urmeaza a fi trimise. In primul rand, acolo unde este posibil, mobilierul trebuie desfacut in partile sale cele mai mici. Acest lucru este necesar, din mai multe motive. Pe de o parte, este usurata extrem de mult manipularea respectivei piese de mobilier, pe de alta parte, se poate asigura protejarea mai eficienta a bunului. Piesele mici, desfacute, se impacheteaza separat, fiecare in parte, asezandu-se in cutii, cu cat mai putin spatiu liber intre ele. Eventualul spatiu liber ramas trebuie umplut cu material special, care sa asigure stabilitate pieselor din cutie. Cutia trebuie sigilata cu banda scotch si, pentru un plus de protectie, fiecare cutie poate fi infoliata, la randul ei. Etichetarea cutiilor este, iarasi, foarte importanta; ajuta la identificarea mai usoara a pieselor necesare, in momentul remontarii, si se poate observa, mult mai usor, daca se intampla sa lipseasca una sau mai multe cutii. Se pot pune, pe cutii, inscrisuri de genul “Fragil” sau “This way up”, pentru a oferi indicii suplimentare personalului care manipuleaza. Este recomandabil a fotografia cutiile ambalate si pregatite pentru transport, inainte de a fi predate transportatorului. In caz de deteriorare, este bine sa existe dovezi clare care sa poata fi folosite. Mai mult decat atat, incheierea unei asigurari pentru piesele de mobilier transportate, asigura un plus de protectie; firma transportatoare va fi mult mai atenta la manipulare, daca exista riscul de a plati din buzunarul propriu eventualele deteriorari ale itemilor predati spre transport. Pentru detalii accesati: transportmutari.ro.

In tot acest proces, impachetarea trebuie facuta cu foarte mare grija. O firma specializata poate efectua operatiunea, contra cost, avand la indemana toate parghiile necesare pentru o protectie maxima a bunurilor pe parcursul transportului – logistica, experienta, cunostinte. Daca opertiunea se face pe cont propriu, atunci trebuie achizitionate materialele necesare – cutii, folii de protectie, material de umplutura, banda scotch, etc. Specialistii recomanda a se acorda o atentie sporita impachetarii la nivelul muchiilor si colturilor, zonele cele mai vulnerabile, care prezinta cel mai mare risc de deteriorare pe timpul transportului. Exista materiale speciale ce pot fi folosite, astfel incat, in momentul unui eventual soc in timpul transportului, piesele de mobilier sa fie protejate in totalitate. Pentru mobilierul tapitat se recomanda, in mod special, o impachetare riguroasa in folie de protectie deoarece fimele de transport folosesc utilaje de manipulare, care emit noxe si ridica praf; acestea se pot imprima in tapiterie, fiind foarte greu de scos, ulterior.

Iata considerentele pentru care pregatirea riguroasa a mobilierului in vederea transportului trebuie facuta cu foarte mare rigurozitate, indiferent ca se face pe cont propriu sau de catre o firma specializata. Firmele de transport manipuleaza cantitati imense de marfuri, astfel incat, cu cat mai bine sunt protejate piesele de mobilier destinate transportului, cu atat scade riscul aparitiei de deteriorari in timpul acestei operatiuni. Pentru alte detalii intrati pe: transportmobilabucuresti.ro.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment25 de minute inainte

Mini ghid pentru a alege cea mai buna sauna pentru acasa

Saunele se gasesc in mai multe modele si tipuri diferite. Asadar, intrebarea este cum sa alegeti cea mai buna optiune...

Eveniment2 ore inainte

De ce atat de multi oameni consulta tarotul pe internet?

De mult timp, ati auzit vorbind in mod constant despre tarot, divinatie si tot ce are legatura cu ceea ce...

Eveniment5 ore inainte

Cum sa incepi o afacere cu bani putini

Deschiderea propriei afaceri este practic visul tuturor. Cei mai multi dintre noi ar dori sa ne conducem propria companie, sa...

Eveniment6 ore inainte

4 tehnici SEO pentru a creste traficul organic

Provocarea fiecarui blog este de a obtine mai mult trafic ca parte a strategiei noastre online. Astazi, marketingul de continut...

EvenimentO zi inainte

Cum sa mentii relatia vie dupa casatorie

Mentinerea dorintei este una dintre cele mai delicate sarcini intr-o relatie. Necesita un echilibru – intotdeauna instabil – intre doua...

EvenimentO zi inainte

Ce filme nu trebuie sa ratezi in acest an

Nimeni nu cunoaste Hollywoodul mai bine decat Hollywood-ul insusi. Desi este intotdeauna dificil sa se ajunga la un consens pentru...

EvenimentO zi inainte

Ce tendinte de dezvoltare a aplicatiilor mobile ar creste in acest an

Noul an este aici si, in mod rezonabil, dezvoltatorii sunt in cautarea de a lucra la noi tendinte. Evident, multe...

Eveniment2 zile inainte

Comandă online cadourile de Paște!

Trăim vremuri speciale, în care suntem încă sfătuiți pe cât posibil să evităm aglomerația, contactul cu multe persoane și să...

Eveniment2 zile inainte

Un curs ambarcatiuni valoreaza mii de experiente de neuitat

Imi plac filmele vechi care prezinta povesti de pe mare cu navigatori neinfricati. Urmaresc cu maxima atentie scenele care surpind...

Eveniment3 zile inainte

Dieta SPF: ce este si care sunt beneficiile sale?

Pielea este organul cel mai exterior al corpului uman. Este necesar sa aveti grija de ea pentru a evita aparitia...

Eveniment4 zile inainte

Ce culori se poarta in acest sezon

Desi Saptamana modei din New York a fost digitala, Pantone Color Institute (cel mai autoritar ghid pentru tendintele modei culorilor)...

Eveniment7 zile inainte

“Focus to Green-Eco-Life” vine cu o seară ReciCreativă in ajun de Dragobete

Evenimentul “Focus to Green-Eco-Life”,  susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele, ne-a...

EvenimentO săptămână inainte

Centrul Medical Maria: Terapia în camera hiperbară recomandată pentru recuperarea şi tratarea infectării cu virusul SARS-CoV-2

De multe ori refacerea şi recuperarea din urma unei afecţiuni sunt considerate la fel de importante precum tratamentul în sine,...

EvenimentO săptămână inainte

Peste 1 Mil. Euro! Top 3 câștiguri mari la pariuri sportive

Cu toții ne dorim să câștigăm o sumă mare care ne poate asigura un viitor mai bun. Dar un câștig...

Administrație localăO săptămână inainte

Bunicii nostri, comorile noastre

Astazi am fost in mall, sa imi cumpar imbracaminte noua si am trecut prin poarta decontaminare, purtand corect masca de...

Eveniment2 săptămâni inainte

De ce ar trebui să vă pese de data prăjirii boabelor de cafea

O pungă nouă de cafea boabe de la supermarket nu garantează prospețimea. O greșeală obișnuită pe care o fac majoritatea...

Eveniment2 săptămâni inainte

Azilele de batrani responsabile la fel de eficiente ca vaccinurile in lupta impotriva infectarii cu Covid

Omenirea se afla intr-un mare impas si trebuie sa intelegem acest lucru, iar vaccinul nu rezolva toate problemele, fiindca nu...

Eveniment2 săptămâni inainte

Curiozitati despre whisky – Ziarul Nationalul

În momentul în care ne gândim la alegerea unui whisky, simpla rostire a cuvintelor single & malt inspiră un sentiment...

Știrile Săptămânii