Connect with us

Uncategorized

Cele mai des achiziționate culori chiuvete de bucatarie – echipa Storel știe

Publicat

pe

Te întrebi care sunt cel mai des achiziționate culori chiuvete de bucatarie? Echipa Storel știe, întrucât activează în acest domeniu. Îți oferă, totodată, exact produsele de care ai nevoie, pentru a-ți satisface nevoile. Chiar și dacă îți trebuie un dozator de apa, trebuie să știi că pe Storel îl vei găsi! Cât despre chiuvete de bucatarie, este de precizat că am evoluat puțin. Astfel, te poți aștepta să găsești pe piață nu doar clasicele chiuvete din inox. Acel gri al inoxului nu este apreciat de către toată lumea. Există gusturi mai rafinate, care își doresc mai mult de la o chiuvetă de bucătărie sau de la un dozator de apa. 

Din marmură și compozit, chiuvetele pe care le găsești astăzi în mediul online, sunt mult mai frumoase, comparativ cu ceea ce găseai pe piață în urmă cu 10 ani. Storel este shop-ul online care îți arată că o bucătărie are nevoie mai mult decât de o chiuvetă clasică. În funcție de modelul pe care îl alegi, ți se oferă posibilitatea de a opta pentru chiuvete de diferite culori. Cele mai des achiziționate sunt cele:

Albe – chiuvete de bucatarie albe

Vorbim despre chiuvete de bucatarie albe, dar și despre faptul că acestea sunt unele dintre cele mai achiziționate! De departe, albul cucerește orice privire, chiar dacă, în esență, este ceva simplu. În momentul în care optezi pentru o chiuvetă de bucătărie albă, optezi, de fapt, pentru adăugarea unui plus de valoare bucătăriei. 

Albul este potrivit chiar și pentru cele mai mofturoase persoane!

Bej – există chiuvete de bucatarie bej?

S-ar putea să te întrebi dacă sunt chiuvete de bucatarie bej. Ei bine, da, acestea chiar se pot achiziționa, având unele dintre cele mai neutre nuanțe. În prezent, s-a observat o ascensiune la nivelul achizițiilor de chiuvete de bucatarie bej. 

Ți-ar plăcea ca bucătăria ta să fie dotată cu o chiuvetă bej? Aruncă o privire pe site-ul celor de la Storel și alege exact ceea ce se potrivește bucătăriei deja existente sau bucătăriei pe care o ai în plan, chiar si un dozator apa poti gasi!

Negru – cele mai frumoase chiuvete de bucătărie sunt cele negre

Multe persoane afirmă faptul că cele mai frumoase chiuvete de bucatarie sunt cele negre. Este adevărat! Negrul poate fi încorporat în orice mobilă de bucătărie, indiferent de culoarea acesteia. Contrastul sau dimpotrivă, asocierea de culori, te va impresiona chiar și pe tine. 

La fel este și în cazul în care vorbim despre un dozator de apă. Poți alege să-l achiziționezi pe alb sau pe negru.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Asociația Credu dezvăluie noile tendințe în sănătate și longevitate în România

Publicat

pe

De

Studiul Alegeri Sănătoase și Îmbătrânire Activă: O Analiză În Profunzime desfășurată în perioada Noiembrie 2023 – Aprilie 2024, cu Participarea a 508 Respondenți

București, 25.04.2024 – În cadrul studiului „Alegeri Sănătoase – Îmbătrânire activă”, desfășurat în perioada noiembrie 2023 – aprilie 2024 și implicând 508 respondenți, Asociația Credu a analizat comportamentele și perspectivele românilor în ceea ce privește îmbătrânirea activă și stilul de viață sănătos. Rezultatele dezvăluie tendințe semnificative și preocupări comune în rândul populației.

Principalele constatări includ:

– Motivația pentru adoptarea obiceiurilor sănătoase: Peste două treimi (67.73%) dintre respondenți declară că adoptă obiceiuri sănătoase pentru a se simți mai bine și pentru a avea mai multă energie.

– Preocuparea față de îmbătrânire: Mai mult de jumătate (63.5%) dintre participanți se declară moderat îngrijorați de problemele de sănătate legate de înaintarea în vârstă.

– Obstacolele în menținerea unui stil de viață sănătos: Lipsa de timp (70.1%) și constrângerile financiare (52.2%) sunt principalele obstacole întâmpinate în menținerea unui stil de viață sănătos.

– Percepția asupra îmbătrânirii: Majoritatea covârșitoare a respondenților (78.1%) percep îmbătrânirea ca pe o parte naturală a vieții.

Aceste constatări subliniază importanța conștientizării și promovării îmbătrânirii active în rândul populației, precum și necesitatea de a elimina obstacolele care împiedică adoptarea unui stil de viață sănătos.

Oana Voicu, Președinta Asociației Credu: „În lumina cercetărilor extinse asupra longevității și îmbătrânirii active desfășurate la nivel global, este evident că interesul pentru adoptarea unui stil de viață sănătos și promovarea îmbătrânirii active este în creștere. Studiul nostru aduce o contribuție semnificativă în înțelegerea atitudinilor și comportamentelor legate de sănătate și longevitate, subliniind necesitatea unor alegeri sănătoase pentru extinderea anilor sănătoși în viața fiecăruia.”

Alte constatări relevante din studiu includ:

– Principalele preocupări legate de îmbătrânire:  scăderea generală a sănătății (65.8%), scăderea vitalității și energiei (60.3%) și problemele de mobilitate (46.6%) sunt printre cele mai semnalate aspecte de îngrijorare.

– Subiecte specifice de interes: terapii specifice, menținerea sănătății creierului și informații actualizate sunt printre domeniile prioritare de interes pentru respondenți.

Opinia specialiștilor este esențială în înțelegerea acestor constatări:

Dr. Ciprian Ene, Medic coordonator „QUANTUM THERAPY” București, a subliniat: „Anti-aging-ul reprezintă un concept global care vizează nu numai lupta împotriva fenomenului de îmbătrânire și susținerea longevității, ci și îmbunătățirea calității vieții. Medicina Integrativă permite abordarea unor patologii variate cu nivele diferite de gravitate, reușind să crească eficiența tratamentelor, fie ele preventive, curative sau paliative.”

Dr. Florin Ioan Bălănică, Medic Specializat în PsihoNutriție, Fondator #MetodaDrBalanica, a adăugat: „Prevenția efectelor îmbătrânirii este esențială pentru creșterea calității vieții. Atunci când discutăm despre îmbătrânire, este important să ne concentrăm atât pe aspectele externe, cât și pe cele interne, care pot preveni imbatranirea și pot crește durata și calitatea vieții.”

Dr. Cristalia Rusu-Doriza, Medic primar Dermatovenerolog, clinică Crystal Clinic, a subliniat: „Frumusețea înseamnă inovație. Procesul de îmbătrânire este un proces fiziologic, iar pielea, fiind diamantul frumuseții, trebuie îngrijită. Este important să înțelegem ce accelerează acest proces și cum putem preveni primele semne de îmbătrânire.”

Sorin Cantor, Longevity coach, trainer certificat pe inteligență emoțională și starea de bine: “Prezentarea este o scurtă incursiune în lumea emoțiilor. Se concentrează pe felul cum emoțiile pozitive și starea de bine influanțează durata și calitatea vieții. La sfârșit sunt arătate câteva din lucrurile pe care le putem face pentru a îmbunătăți starea de bine.”

Citeste in continuare

Uncategorized

Infinix Mobility intră pe piața din România

Publicat

pe

De

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a ajuns și în România. Fondată în 2013, compania se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii de ultimă generație, în special telefoane mobile, proiectate cu meticulozitate pentru a oferi clienților performanță și stil.

Infinix a reușit să ofere an de an produse și soluții cu adevărat interesante. În anul 2022, compania a lansat primul telefon din industrie cu încărcare la 180W Thunder Charge, iar în anul 2021 au lansat primul telefon din industrie cu încărcare la 160W. În anul 2019, Infinix a ocupat locul 26 în Top 100 Most Admired Brand in Africa și a deschis primul concept store Infinix Park în Maroc.

Infinix activează deja în 8 regiuni și peste 70 de tări din toată lumea: Brazilia, Columbia, Indonezia, Filipine, Thailanda, Egipt, Pakistan, Tunisia, Maroc, Algeria, Nigeria, Kenya, Uganza, Tanzania și multe altele. În 2023 s-au vandut 40 de milioane de telefoane la nivel global, inclusiv la operatorii de telefoane mobilă.

Infinix se angajează să ofere clienților acces la tehnologie de vârf la prețuri accesibile, completate de un design contemporan și vibrant. Inovația constantă, împreună cu politica de prețuri competitive, design-ulatrăgător și specificațiile de încredere au fost pilonii esențiali ai succesului său pe piețele emergente.

Infinix Mobility produce o gamă variată de smartphone-uri, inclusiv modele de buget, modele mid-range și modele high-end, pentru a satisface diferite nevoie și preferințe ale utilizatorilor. Telefoanele Infinix se impart în patru categorii: Zero Series, Note Series, Hot Series și Smart Series.

De asemenea, în portofoliul lor se regăsesc și căști, ceasuri inteligente, televizoare, laptop-uri, accesorii pentru telefoane și multe altele.

Cu o orientare puternică către inovație și feedback-ul activ al clienților, Infinix continuă să dezvolte produse care să satisfacă nevoile și dorințele în continuă schimbare ale pieței, consolidându-și reputația ca unul dintre liderii în domeniul tehnologiei mobile pe piețele emergente.

Infinix introduce astazi în România cinci modele: Infinix Smart 8, Infinix Hot 40i, Infinix Hot 40 Pro , Infinix Note 40 si Note 40 Pro .

Infinix Smart 8 Dual SIM costă 449 RON și se evidențiază prin designul său atrăgător și disponibilitatea în patru culori vibrante: Timber Black, Galaxy White, Shiny Gold și Crystal Green. Cu un ecran generos de 6.6 inch și rezoluție HD, te vei bucura de o experiență vizuală captivantă, fie că navighezi pe internet sau urmărești conținut multimedia, iar opțiunile de rată de refresh de 90Hz garantează o fluiditate fără compromisuri în interacțiunea cu telefonul.

Infinix Smart 8 este echipat cu o baterie masivă de 5000mAh, care asigură o autonomie impresionantă și se încarcă la 10W folosind încărcătorul oferit în pachet. De asemenea, telefonul este echipat cu o cameră foto de 13MP, ca să surprinzi cele mai importante momente din viața ta.

Infinix Hot 40i este un smartphone dual-SIM 4G cu un preț de pornire de 599 lei pentru versiunea de 4GB RAM si 128GB de stocare sau 749 lei pentru versiunea cu 8GB RAM si 256GB stocare. Este oferit în culorile Palm Blue, Starlit Black, Horizon Gold și Starfall Green.

Partea hardware este compusă dintr-un SoC UNISOC T606 alături de 4GB/8GB RAM și 128GB/256GB de stocare, un ecran IPS de 6.56 inch HD+ cu 90Hz și spectru de culoare DCI-P3.

Infinix Hot 40i iese în evidență în acest segment de preț prin camera foto de 50MP cu AI și camera frontală de 32MP, bateria de 5000mAh cu încărcare rapidă la 18W, dar și prin jack-ul audio, slotul de card microSD până la 1TB și NFC-ul integrat.

Infinix Hot 40 Pro este un smartphone de 999 RON disponibil în culorile Palm Blue, Horizon Gold, Starlit Black și Starfall Green.

Cu un procesor puternic MediaTek Helio G99 și GPU Mali-G57 MC2, Infinix Hot 40 Pro oferă performanțe avansate pentru o experiență fluidă și fără întreruperi. Cu o arhitectură de 6nm și un CPU octa-core cu o viteză de până la 2.2GHz, acest telefon este pregătit să facă față oricăror cerințe, de la jocuri intense la multitasking rapid.

Camera principala de 108MP este acompaniată de un senzor macro de 2MP, astfel că poți fotografia momente importante din viată și să te distrezi cu camera macro.

Cu o capacitate generoasă de 5000mAh, bateria oferă o autonomie suficientă pentru a rămâne conectat o zi întreagă cu telefonul, iar încărcarea rapidă la 33W va reduce timpul petrecut la priză.

De asemenea, ecranul IPS LTPS de 6.78 inch și rezoluție FHD+ 1080×2460, oferă imagini clare și vibrante, cu un raport ecran-corp de 90.7% și o luminozitate de 500nit standard sau 1300 peak. Spațiul de stocare este de 128GB sau 256GB alături de 8GB RAM ce se pot extinde până la 16GB RAM, iar stocarea poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de maxim 1TB.

Infinix Hot 40 Pro rulează interfața XOS 13.5, intuitivă și personalizabilă pentru o experiență de utilizare îmbunătățită.

Infinix Note 40 Pro Dual SIM este cel mai puternic telefon disponibil oficial în România cu un preț de 1499 LEI și este oferit în culorile Obsidian Black și Titan Gold.

Performanțele telefonului sunt date de platforma Dimensity 7020 cu procesor octa-core, ecranul AMOLED cu rezoluție HD+ și 120Hz pentru gaming la superlativ, dar și de camera foto de 108MP cu senzor 1/1.67inch cu OIS.

Camera foto este formată din senzorul principal de 108MP cu dimensiunea de 1/1.67 inch, 6 lentile cu f/1.75, OIS și AF, dar și alți doi senzori de 2MP fiecare. Camera frontală este o unitate 32MP cu senzor de 1/3.1 inch, 5 lentile cu f/2.2 și filmare Full HD.

Spațiul de stocare de 256GB nu este doar generos ci si rapid, fiind utilizate memorii UFS 2.2, iar cei 8GB RAM sunt de tipul LPDDR4X.

In plus, AMOLED de 6.78 inch și rezoluție FHD+ 1080×2436 oferă imagini clare și vibrante, cu un raport ecran-corp de 89.8% și o luminozitate de 500nit standard și 1300nits peak.

Un derivat mai accesibil este Infinix Note 40 oferit la prețul de 1199 RON, păstrând o parte din caracteristicile inovatoare ale modelului Note 40 Pro. Ecranul AMOLED de 6.78 inch cu un raport corp-ecran de 89.9% oferă un spațiu generos de vizualizare, dar și imagini vibrante cu un negru profund și 120Hz pentru o experiență în jocuri premium.

Fiind un telefon orientat către performanțe generale în gaming deosebite, Note 40 este proiectat în jurul platformei Mediatek Helio G99 Ultimate cu până la 8GB RAM și până la 256GB de stocare UFS 2.2.

Infinix Note 40 păstrează de la versiunea Pro inclusiv camera foto, difuzoarele JBL stereo și protecția pentru apă și praf de tipul IP54.

De asemenea, seria Note conține în pachet o husă specială cu MagCharge din piele sintetică, dar și un încărcător wireless dedicat la 20W, special conceput pentru telefoanele Infinix, pe lângă încărcătorul de rețea clasic.

Telefoanele Infinix pot fi găsite evomag, eMAG, PC Garage și cel.ro

 

 

Citeste in continuare

Uncategorized

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

Publicat

pe

De

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează întârzieri la plată mai mari de 90 de zile. Măsurile de restructurare trebuie să țină cont de situația consumatorului și să includă refinanțare, amânare sau suspendare a plății ratelor, schimbarea ratei dobânzii, conversii valutare sau iertare parțială de datorie. Măsurile sunt incluse în Ordonanța de urgență a Guvernului nr.15/2024 (prevăzute inițial în OUG nr. 52/2016 privind creditele ipotecare). Totodată, acestea reprezintă tipuri de soluții pe care conciliatorii le propun în cadrul negocierilor consumatori-bănci încă din 2016, în concilierile desfășurate la Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar (CSALB). Din acest motiv, obligația legală adoptată de puțin timp ar putea crește numărul soluționărilor amiabile în cadrul CSALB, atât pentru creditele care au potențial de a fi executate silit, cât și în cazul celor aflate deja în executare.

Iată o parte dintre temele dezbătute în al treilea episod din #PodcasturileCSALB, în care sunt invitați Ciprian Chiorean și Mircea Stroe, într-o discuție moderată de Vasile Coman.  

| PODCAST CSALB |  https://www.youtube.com/watch?v=rNPCeKxwZbY 

Este al 4-lea sezon de interviuri la care participă top managementul sistemului bancar și experți din domeniul juridic. În 2023 și în acest an, jurnaliști reputați din domeniul economic sunt invitați să dezbată principalele subiecte din banking, în cadrul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar (CSALB). În 2024 analizăm noutățile și impactul lor în piața financiar-bancară, precum și relația consumatorilor cu instituțiile de credit, dar și cu finanțele personale, într-un context socio-economic volatil și imprevizibil.

Anul 2024 a debutat cu o modificare legislativă importantă, pozitivă pentru consumatori și care va consolida relația acestora cu băncile. Ordonanța de urgență a Guvernului nr.15/2024 prevede obligația pentru creditori să facă dovada că au încercat să restructureze creditele pentru care consumatorii nu au mai putut plăti și au ajuns în faza de executare silită. Astfel, banca trebuie să ia măsuri concrete de îmbunătățire a relației contractuale cu clientul care întâmpină dificultăți de plată, înainte de a iniția executarea garanțiilor. Chiar dacă băncile veneau și până la apariția acestei ordonanțe cu măsuri de redresare și restructurare, actul normativ evidențiază în mod distinct această obligație. Vestea este bună atât pentru consumatori, cât și pentru bănci, deoarece nicio instituție de credit nu-și dorește să aibă clienți aflați în executare silită. Orice client neperformant înseamnă costuri suplimentare pentru o bancă: cu constituirea de provizioane, cu cheltuieli de executare, cu administrarea acestor credite neperformante.

Băncile sunt interesate să aibă clienți sănătoși financiar, iar relația client-bancă este una de parteneriat. Interesul băncii este de a soluționa cât mai rapid orice fel de situație cu potențial conflictual. De multe ori facem acest lucru prin intermediul CSALB și observăm că relația consumator-bancă s-a așezat mult față de acum 15 ani. O contribuție decisivă în această relație o are o mai bună înțelegere a contractelor și a clauzelor contractuale. ”

„Anticipați cumva vreo modificare provocată de această modificare legislativă? Vor fi mai multe înțelegeri amiabile în cadrul CSALB pentru a se evita cazurile de executare silită? ”

 Cu siguranță că va exista o mai mare deschidere spre așezarea părților la masa negocierii, înainte de a ajunge la o situație conflictuală. Iar CSALB oferă cadrul pentru un astfel de dialog. Oamenii au înțeles că este necesară o soluționare mai rapidă a diferendelor pe care le au cu băncile, mai ales dacă problemele lor au ajuns în instanță. Din păcate, sistemul juridic nu permite o soluționare a acestor cazuri într-un termen mai scurt de 12-24 de luni. Pe de altă parte, timpul mediu de soluționare în cadrul CSALB este de doar 25 de zile.

Ca să înțelegeți de ce există dorința consumatorilor de a-și rezolva nemulțumirile cu băncile pe cale amiabilă, vă dau două exemple relevante: am avut dosare de conciliere în care consumatorii au fost magistrațicare au venit cu cereri către CSALB. Cu alte cuvinte, beneficiile concilierii au ajuns să fie înțelese inclusiv de către unii reprezentanți ai sistemului judiciar. Magistrații au înțeles că, în ciuda faptului că sunt mult mai familiarizați cu instanțele de judecată, au mai mult de câștigat într-o procedură alternativă la instanță, derulată în cadrul CSALB. Mai mult, am conciliat și consumatori care veneau din sistemul bancar, dar aveau disfuncționalități în relație cu banca, unii având chiar calitatea de salariați ai băncii respective.

n avantaj pentru care executările silite sau procesele din instanță ajung să fie soluționate la CSALB este că, în aceste cazuri, pretențiile părților sunt deja exprimate. Se cunoaște exact nivelul datoriei, așteptările instituției de credit cu privire la termenul de plată, cât este dispus consumatorul să plătească. Evident, când se ajunge la executarea silită există și un grad de frustrare pentru că s-au parcurs niște etape și ne-am putea lovi de diverse orgolii sau ambiții. Dar, în general, există o mai mare disponibilitate din partea părților de a accepta un compromis.

„CEC Bank este fosta Casă de Economii, cu o bună poziționare în mediul rural și, fiind o bancă de stat, oamenii au păstrat încrederea în această instituție. Considerați că această percepție este un atu al băncii?

Cele peste 1.000 de unități bancare la nivel național și 1.300 de ATM-uri reprezintă cu siguranță un atu, în condițiile în care avem datoria morală față de români să facilităm incluziunea financiară, chiar și în zone unde celelalte bănci ajung mai greu. Încercăm să deservim inclusiv zone din mediul rural, unde, practic, singurul element de legătură cu lumea bancară este reprezentat de multe ori de o unitate sau un ATM CEC Bank. De aceea, vom menține această rețea, deși vedem că la nivelul pieței, la nivelul altor jucători din piață, tendința este de restrângere a unităților teritoriale.

Noi ne dorim în relația cu clienții să construim un mix între tehnologie și prezență umană, în condițiile în care oamenii s-au cam săturat să vorbească cu roboții. Luăm în calcul soluțiile digitale pentru că ne dorim să asigurăm un acces rapid la toate serviciile și produsele noastre, dar factorul uman rămâne foarte important.

CEC Bank a ajuns pe locul 3 în industria bancară cu o creștere de 35% a activelor față de anul anterior. Prin achiziția Fondului de Garantare a Creditului Rural, am devenit un grup bancar important. Acum lucrăm intens la înființarea unei societăți de asigurări. În toate proiectele punem accent pe interacțiunea umană, dorim să menținem în continuare posibilitatea ca toți clienții noștri să interacționeze cu un lucrător bancar. Evident că o astfel de creștere vine cu un risc asociat, iar cel mai mare pare a fi din zona fraudelor online.

Există în cadrul fiecarei bănci o categorie de clienți vulnerabili care nu sunt foarte familiarizați cu utilizarea unor instrumentelor digitale, neavând înțelegerea completă a fenomenului și atunci, ei devin ținte predilecte pentru infractorii informatici. Plățile instant, pe care majoritatea băncilor le utilizează, sunt vizate cel mai mult în fraudele online. De aceea, atenționăm mereu utilizatorii să nu îți dezvăluie PIN-ul și să nu acceseze link-uri neautorizate, fie că le primesc pe email sau prin sms.

*** 

  Despre CSALB: CSALB este o entitate înființată ca urmare a unei Directive europene și intermediază gratuit și în mai puțin de trei luni negocierea dintre consumatori și bănci sau IFN-uri pentru contractele aflate în derulare. Consumatorii din orice județ al țării pot trimite cereri către Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) completând un formular online direct pe site-ul www.csalb.ro. Dacă banca acceptă intrarea în procedură de conciliere/negociere este desemnat un conciliator. CSALB colaborează cu 17 conciliatori, dintre cei mai buni specialiști în Drept, cu expertiză în domeniul financiar-bancar. Totul se rezolvă amiabil, iar înțelegerea părților are puterea unei hotărâri în instanță. Mai multe informații despre activitatea Centrului puteți obține și la telefon 021 9414 (apel cu tarif normal).

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Albota Albota
Social6 ore inainte

Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor în Albota, Argeş

În data de 17 mai, în comuna Albota va avea loc o campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor,...

Eveniment11 ore inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Eveniment13 ore inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

cartela-prepay cartela-prepay
Afaceri2 zile inainte

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay cu ajutorul incarca.ro                              Reîncărcarea unei cartele PrePay nu mai este demult timp o...

EvenimentO săptămână inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social2 săptămâni inainte

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr...

Eveniment2 săptămâni inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Eveniment2 săptămâni inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Eveniment2 săptămâni inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Eveniment3 săptămâni inainte

Bononia Estate Winery & Resort, locul unde luxul este ȋn armonie cu natura, chiar pe malul Dunării

Dacă esti un iubitor de escapade ȋn natură ce doreşte să-şi golească mintea şi să ȋşi umple sufletul pe malul...

Eveniment4 săptămâni inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Eveniment4 săptămâni inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Afaceri4 săptămâni inainte

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro? Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care...

Eveniment4 săptămâni inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata
Social1 lună inainte

Cum este sistemul educațional în Galați?

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru...

Eveniment1 lună inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

ferestre PVC ferestre PVC
Social1 lună inainte

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

rochii casual rochii casual
Social1 lună inainte

Culori în vogă în 2024 pentru rochii casual

Încă din ianuarie am descoperit faptul că, odată cu noul an au venit nu doar multe provocări și oportunități, ci...

Știrile Săptămânii