Connect with us

Exclusiv

sabotaj la cel mai inalt nivel!/Pe fondul scandalului de spionaj, dintre Bulgaria si Federatia Rusa… – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

O noua gasca mafiota se remarca, in judetul Prahova.

  1. Banda in cauza actioneaza, chiar si in structurile consiliului local Blejoi, localitate unde multi candidati si-au incercat norocul, din 1990, incoace.

Sa nu uitam, stimati cititori, ca Blejoiul a fost, in atatea randuri, in atentia autoritatilor judetene, pentru mai multe motive:

  • SC AGRISOL INTERNATIONAL SA  (legaturile sunt pentru initiati)!
  • Zona este, de peste 25 de ani, intr-o continua expansiune, capitalurile unor investitii majore, romanesti si internationale, conjugand proiecte si programe sustenabile, de genul retelelor de mall-uri si supermarket-uri, care include o intrega gama de servicii auxiliare comerciale etc.

Tragem doar un semnal de alarma in aceste ecuati cu necunoscute doar pentru cei (ne) initiati, chiar daca nu aparine de zona de responsabilitate a comunei Blejoi, dar are legatura cu mafia pe care o devoalam: cazul programului AFI Palace Ploiesti.

Adica strategia implementata, cu success, in Romania, prin programul Africa-Israel (AFI). In realitate, capitalurile, in preponderenta, sunt autohtone-romanesti si disimuleaza niste capitaluri asezonate, destul de elegant, din depozitele detinute, in exterior, de diverse companii si entitati romanesti. Proiectul se aseaza pe linia Winmarkt, retea “international-americana”, desigur, cu ghilimelele de rigoare, care l-a avut director, pe cine credeti? Exact pe domnul Ioan Sima, fostul sef al Dacia Felix si care a avut, de asemenea, inainte de fi furata si falimentata, sediul la Cluj. Sa nu uitam: pentru a consipra proiectul Dacia Felix, Ioan Sima a jucat tenis, la vedere, cu toate televiziunile, care au marcat, transmis, difuzat si redifuzat partida sportiva, cu Sever Muresan si chiar cu George Bush TATAL, Presedintele SUA. Va mai amintiti?

La fel a fost initiat si derulat, iar in prezent, operat, si proiectul AFI Palace Romania. Numai ca, la Ploiesti, AFI Palace Ploiesti, este pe teritoriul “comunei Blejoi”, in fapt al CJ Prahova.

De la AGRISOL INTERNATIONAL S.A., companie detinuta de un cetatean libanez, care polueaza pana in zona Podenii Noi-Mehedinta-Racova-etc si de unde securistul Marin Constantin isi lua, periodic, spaga, acoperind ilegalitatile cetateanului strain, care este propietarul firmei, conform presei de specialitate

(https://www.google.com/amp/s/evz.ro/un-sef-al-contraspionajului-sri-a-furat-banii-de-la-un-serviciu-secret-partener-dezvaluirile-unui-fost-ofiter-sri.html/amp) si pana la AFI Palace Ploiesti, nu mai este decat un mic pas.

Interesele juntei paramilitare aciuite pe langa Consiliul Local Blejoi, ii cuprinde, printre altii, pe: fostii colegi de la doi si-un sfert (DGIPI, SIPI Prahova, fosta U.M. 0962) Dragan Claudiu si Sorin Dumitrascu.

Acestia l-au incadrat informativ pe fostul angajat al Ministerului Transporturilor, Gabriel Stefanescu, consilier local, semnalat de surse intr-o comisie, in cadrul Primariei Blejoi.

Dragan Claudiu este un fost tip de jandarm, angajat in sistem prin proceduri dolosiv-disimulate, la nivelul anului 1996, in structurile politiei economice, de unde a fost promovat, exact la DOI SI-UN SFERT PRAHOVA. Acesta a beneficiat de sprijinul si influenta unei rude-unchi, din Jandarmeria Romana, care l-a predat, pe baza de proces-verbal, ca pe o marfa, sefului, de atunci, a structurii, col. Vasile Dumitrascu, care l-a preluat. Ulterior a ajuns in structura preluata de fiul Califului SECURITATII PRAHOVA – Col. Sorin Dumitrascu, ofiter care i-a preluat, la randul sau, pozitia lui FANE OASE, in cadrul Agentiei de Protectie a Mediului Ploiesti Prahova (ofiterul de Securitate Stefan Popescu, a carui porecla data de colegii sai din unitatea de Securitate de la Prahova a fost catalogat FANE OASE, ca urmare a faptului ca, inainte de 1989, ii batea pe cetatenii chemati, citati si ancehati in birourile si in beciurile acestei institutii),

Va dati seama, cine a condus APM Prahova?

Stefan Popescu (Fane Oase), Sorin Dumitrascu, Florin Diaconu?

Cum sa trimita, acesti indivizi, sefi de bande mafiote, inspectorii de specialitate, in actiuni de control, la agentii economici din zonele AFI Palace Ploiesti, sau AGRISOL INTERNATIONAL SA, mare poluator in judetul Prahova si/sau Vitalia, etc?

Diaconu si-a turnat colegii, a primit bani negri, de la conducerile unor agenti economici poluatori, a ascuns fenomene ecologice, nu a aplicat legea in materie, nu a amendat poluatorii, in continuare isi toarna colegii si colaboratorii, oricare ar fi aceia, afacut obiectul unor documentate si sustenabile anchete de presa si urmeaza a fi prezentat, in continuare, publicului si, in special, autoritatilor, care vor fi sesizate, la nivelul unor unitati centrale. A fost mustrat, de conducerile Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, a ministerului de resort, de factorii politici responsabili cu activitatile si problematicile de mediu, a fost certat, atentionat, sanctionat si mutat, pentru multe luni, la Buzau.

Beat fiind, adesea, ii apelaza pe unii factori politici, ii inregistreaza cu telefonul sau, apoi difuzeaza, tot la o bere, file-urile cu afirmatiile unor oameni politici, membrii ai PNL inregistrati, fara ca acestia sa isi dea seama, precizand ca ii are, pe multi, la mana.

Mai nou, prin sistemul de relatii recomandat, pe anumite filiere, a ajuns in formula de gratie care-l include si, respectiv, reprezinta, pe domnul Aurel Oprinoiu, membru USR Prahova, cu care a convenit o platforma de recomandare, cu sprijin conferit de presedintele CJ Prahova.

Diaconu Florin a promis ca va anihila proiectele Urban, Vitalia si alte asemena programe de mediu concurentiale echipei sale noi, firmele mentionate fiind in managementul echipei adversarilor politici, axandu-se, in principal, pe compromiterea lui Bogdan Toader si a echipei acestuia, din anumite medii economice si de afaceri, in domeniile de referinta.

Deci, Diaconu Florin s-a predat, cu toate uneltele sale, taberei USR si solicita si sprijin din partea PNL, oferind, zice, el, pe tava, informatii picante din afacerile incineratorul Urban si alte asemenea ciudatenii, din portofoliul Vitalia, urmand astfel ca autoritatile judetene sa-l reinvesteasca, in calitate de director al APM Prahova.

In schimb, noua conducere judeteana urmeaza sa valorifice informatiile oferite, in scopuri anumite, inclusiv in dosare penale.

Diaconu a adunat documente si acte oficiale, pe care le-a sustras din cadrul APM Prahova si, de asemena, a sustras si alte asemenea documente, si din cadrul APM Buzau.

Anchtele corpului de control trimis nu au relevant, insa, aspecte in sarcina sa, intrucat, urmare a unor recomandari din mediul privat al energiei si protectiei mediului inconjurator, au genenrat si au determinat reinserarea sa in noul mecanism institutional al APM (mafia deseurilor din Prahova despre care tot va dezvaluim si despre care vom reveni cu dezvaluiri senzationale, inclusive cu o “schema”, asa cum avea obiceul politistul meloman de la DNA ST Ploiesti –ups!-sac!), vizand ca,   printr-o recomandarae sustinuta, la o avansata dimensiune politica, sa-l repuna pe Florin Diaconu in pozitia de director al APM Prahova, adica exact acolo unde nimeni nu se mai astepta.

Numai ca directorul ANPM care i-a dat un calificativ bun, la ultima evaluare   central-bucuresteana, a fost, recent, revocat din functie, de catre noul ministru de resort, ceea ce demonstreaza ca inca sistemele de siguranta nationala isi fac datoria, sa nu mai precizam de un dosar foarte compex la nivel central – DIICOT – pe aceasta tema (ups!-sac!).

Drept urmare, Diaconu Florin este asteptat de fostii sai colegi de la APM Prahova si, in special, de Vasile Ana-Maria-county manager si Gabriela Munteanu, cu bratele deschise. Pentru ca si acestea sunt dispuse sa faca accidente vasculare, asa cum a suferit sefa biroului avizari, din cadrul APM Buzau, doamna Mirela Marin. E groasa, rau de tot!

Sursele noastre din sistemul national “special”, confirma ca, “la drum de seara”, echipa lui Florin Diaconu, impreuna cu echipa fostului director al Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, s-a deplasat in Prahova, in data de 16 martie a.c. unde, la Crama SECIU, au convenit strategia de reinvestire a sefului mafiei mediului din Judetul Prahova, incercand sa convinga, printr-o strategie comuna, echipa de conducere a Consiliului Judetean )asteptam si monitorizam, nu doar noi ca simpli parliti de jurnalisti. Poanta este ca in aceasta mafie a deseurilor (nu cum spun unii ca pe la SIIJ, au fost mandate chiar pe jurnalisti si o sa iasa bubuiala mare, deocamdata “tacem” pentru a nu afecta Ancheta din derulare).

Diaconu in servilismul lui fata de AGRISOL INTERNATIONAL SA, si-a gasit cozi de topor chiar in Consiliul Local Blejoi.

Cum asa ?

Pentru ca cei doi ofiteri de politie Dragan Claudiu si Dumitrascu Sorin l-au incadrat informativ pe Gabriel Stefanescu, iar doamna Iacob Irina, consilier local Blejoi, membru USR, alaturi de domnul Grigore Stelian Aurel, colegul sau, ii dubleaza pe fostii angajati ai Doi si-un Sfert, mentionati mai sus. Doamna Irina Iacob, conform unor surse, este in atentia unor institutii de stat, cu atributii si competente legale de a verifica si de a documenta aspecte de integritate, raportate la sursa sa de venituri oficiale si volume financiare cumulate si, respective, detinute si declarate, de consilierul in cauza.

Din aceste considerente conectate la banul public, fixat de caracatita din Consiliului Local Blejoi drept obiectiv, au fost stabilite si comisiile din cadrul acestei primarii comunale, prahovene, fiind, intrutotul, raportate la problematicile, proiectele si strategiile de mediu, care, prin Noul si Vechiul Reinvestit bautor de bere, in timpul programului, Florin Diaconu, liderul va acorda sprijin si DRUM BUN noii gasti reformate, pentru care personajele in speta, altadata concurenti, competitori, adversari acum, si-au data mana.

Cum era de așteptat apar scandaluri după scandaluri despre ”noii politicieni” din ”noile partide” mai mari – cum ar fi USR Plus, sau mai mici – cum ar fi Prahova în acțiune.

Scandalul generat de subprefectul USR Felix Bulearcă, fiu al unui fost colonel de locotenent colonel de securitate, care astăzi combină pensia de fost comandat de pompieri cu leafa de subprefect este doar începutul. Apar alte exemple de ”politicieni noi”, cu năravuri mai rele decât ale vechilor.

Bomba zilei vine de la de la USR Plus. Conform surselor noastre, majoritatea aleșilor locali și a parlamentarilor de Prahova ai acestei formațiuni sunt astăzi subiect de anchetă penală. Despre ce este vorba?

În momentul depunerii candidaturilor, majoritatea covârșitoare a candidaților USR și Plus Prahova, au declarat ”zero” la capitolul ”venituri” din declarația de avere. Mai ”săraci și cinstiți” decât oricare dintre primitorii de ajutoare sociale, aceștia n-au trecut nici măcar un ban venituri salariale sau de altă natură.

Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei pe de-o parte au plătit contribuția solicitată prin lege pentru candidatură, dar au făcut și mari donații către USR sau Plus, fără să declare sursa banilor. Celebru este cazul actualului deputat USR care trecut în declarația de avere că a primit 12.000 de lei de la logodnică și 10.000 de la mama sa, drept ”donație pentru campania electorală” (pana si ANI s-a sesizat!!!).

Ca urmare a acestui ”artificiu” este posibil ca deputatul Polițeanu ”să se scoată”, să scape de disconfortul anchetei penale în curs. Nu în aceeași situație se află zeci de aleși locali ai USR și Plus, care n-au avut atât de multă imaginație și inspirație pentru a scăpa de bătăi de cap.

Un exemplu este acela al singurului consilier local din Blejoi, Irina Iacob, care acum resimte un disconfort penal puternic.

„Duduia” trebuie să le explice organelor de anchetă de unde a avut cei 100 de milioane pe care i-a donat partidului.

Asta pentru că în declarația de avere întocmită a menționat că nu are niciun venit.

Îi urăm succes la identificat unchi, nepoți sau alte neamuri donatoare, cu toate ca alte institutii o monitorizeaza „total” si asteapta in „plasa” pesti mai „mari”. Fir intins, parca asa se spune…

  1. Și că veni vorba de Blejoi, acolo se află consilier local aceasta floare rară a ”noului val”: consilierul partidului local Prahova în Acțiune, Stelian Aurel Grigore.

Fost candidat la primărie, actualul consilier local al partidului fondat și condus de profesorul universitar de drept Mihai Apostolache are nu mai puțin de… trei cercetări penale în derulare.

Ca să nu zică lumea că suntem noi rău intenționați, le dăm legătura colegilor de ziarul max-media.ro care iată ce scriau la data de 24 septembrie despre candidatul de atunci, Grigore Aurelian Stelian, citând ziarul Incisiv de Prahova:

”Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, este cercetat penal în 3 dosare pentru săvârșirea infracțiunilor prev. de art. 259, alin 1 si alin 2 Cod penal, art 297 Cod penal dar și pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi.

In dosarul 5371/P/2020:

„Numitul , angajat in cadrul Primariei comunei Blejoi incepand cu data de 01.05.2013, Compartiment Politie Locala, iar la cerere a fost mutat in cadrul Biroului Financiar-Contabil unde si-a desfasurat activitatea pana la data de 28.02.2019.

…In calitatea de inspector de specialitate I in cadrul Primariei Blejoi, Biroul Financiar – Contabil, la data de 03.09.2013 a intocmit avizul de inspectie fiscal nr 8623 catre Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi prin care instiinta aceasta societate ca face obiectul unei inspectii fiscale, avand ca obiective, verificarea asamblului declaratiilor fiscale si/sau operatiunilor relevante pentru inspectia fiscala pentru impozitul pe cladiri, impozitul pe teren extravilan si impozitul pe teren intravilan.

De la data documentului sus mentionat mai sus si pana la data de 16.02.2015, inculpatul Grigore Stelian –Aurel a intocmit si efectuat toata documentatia necesara deschiderii procedurii generale a INSOLVENTEI prevazute de Legea nr 85/2014, impotriva debitorului Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi.

Astfel, prin incheierea din data de 16.02.2015, Tribunalul Prahova, Sectia a II-a Civila si Contecios Administrativ si Fiscal-Falimet a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei prevazute de Legea nr 85/2014, impotriva debitorului Societatea 22 Decebrie Blejoi si prin incheierea sus-mentionata a fost desemnat administrator judiciar Dinu Urse si Asociatii SPRL cu atributii prevazute de lege..

Din buletinul procedurilor de insolventa nr 13172/24.07.2015, materializat prin proces-verbal a adunarii generale ordinare a asociatilor Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi reiese ca administrator special a fost propus inculpatul Grigore Stelian Aurel din data de 21.07.2015, care:

1….”va avea atributiile prevazute pentru aceasta functie prin Legea 85/2014, precum si hotararile Judecatorului Sindic;

  1. Se va propune ca, Administratorul special se va ocupa in continuare de conducerea activitatii societatii, sub supravegherea administratorului sindic, in conformitate cu prevederile Legii 85/2014 si ale sentintei judecatorului sindic, iar in cazul in care se va deschide procedura falimentului va prezenta in continuare interesele asociatilor in cadrul procedurii, avand toate drepturile prevazute de lege pentru aceasta calitate;
  2. Stabilirea renumeratiei, administratorului special, renumeratie propusa de 1200 lei lunar”.

…Tot prin acest proces-verbal s-a aprobat ca in calitate de administrator special al debitoarei sa fie nmit inculpatul Grigore Stelian Aurel care a si „acceptat” aceasta functie.

…La data de 16.10.2015, prin „hotararea” adunarii generale extraordinare s-a desemnat ca in calitate de administrator special al debitoarei Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi sa fie numita Popenciu Mariana, cumnata inculaptului (sora sotiei acestuia).”

…”In perioada cat inculpatul Grigore Stelian -Aurel a indeplinit functia de administrator special la Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi a fost si functionar in cadrul Primariei comunei Blejoi, respectiv inspector de specialitate I in cadrul Biroului Financiar –Contabil”.

Iata cum se pune „laba” pe o societate si ce interes propiu a avut Grigore Stelian –Aurel ca Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi sa intre in faliment!!!

In alt dosar, Grigore Stelian –Aurel este cercetat penal pentru sustragerea de documente din Primaria Blejoi.

Mai grav, in al treilea dosar penal, Grigore Stelian –Aurel este cercetat pentru fraudarea bugetului local si alte infractiuni.

In calitatea de inspector de specialitate I in cadrul Biroului Financiar detinuta la Primaria Blejoi, Grigore Stelian –Aurel a sters din sistemul informatic diverse amenzi  si debite ale prietenilor si acolitilor acestuia existand la dosarul penal o experiza informatica care a fost coroborata cu inregistrarile audio-video din interiorul Primariei Blejoi.

Astfel, inculpatul Grigore Stelian –Aurel a sters din sistemul informatic debitele pentru Balaceanu Dragos Razvan, Balaceanu Simion si Elena, etc.

Interesant este faptul ca Grigore Stelian –Aurel a depus lista de candidati la Consiliul Local Blejoi si printre cei mentionati pe lista regasim in afara rudelor cu care doreste sa puna mana pe primarie pentru stergerea urmelor infractiunilor (tardiva miscare, avand in vedere cele trei dosare penale) si personaje pentru care acesta le-a sters debitele, in mod ilegal.

La pozitia 6 o regasim din nou pe cumnata (sora sotiei);

La pozitia 7 o regasim pe soacra;

La pozitia 8 este Timis Florin, un alt beneficiar al stergerii debitului de catre Grigore Stelian –Aurel;

La pozitia 10 regasim pe Balaceanu Dragos Razvan, fiul lui Balaceanu Simion si Elena care au „beneficiat” de stergerea debitului in mod ilegal din partea lui Grigore Stelian –Aurel, etc

De remarcat este faptul ca la pozitia 6 este Popenciu Mariana care actualmente este administrator special la Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi preluata prin metode dolosive iar valoarea societatii este de peste un milion de euro.”Oameni noi, nu? Nepătați. Să nu îți vină să urli de supărare când ai crezut că ei pot fi alternativa la ”vechea clasă politică”?

  1. Oameni noi, nu? Nepătați. Să nu îți vină să urli de supărare când ai crezut că ei pot fi alternativa la ”vechea clasă politică”?

Sa precizam in clar ca, la adresa de domiciliu a numitului GSA, au fost efectuate lucrari de constructii fara autorizatie, sus numitul “”uitântând”” să și achite obligatiile fiscale la bugetul local, cat timp era functionar in cadrul primariei Blejoi, ar fi de prisos- spunem noi!

Sa  mai specificam in clar ca, acest individ, intimideaza organele de cerecetre penala in cercatrea dosarelor lui, iar ar fi de prisos caci aceste actiuni sunt monitorizate in totalitate, nu de organele cu specific din cadrul MAI, dar e de belea, va garantam (poate aude si “tablagiul” care intentioneaza” sa puna “botul”, poate aude si conducerea IPJ Prahova, poate, pana nu va fi prea tarziu, noi, cu “obrzazul subtire” sprecificam doar, inca…).

Sa mai dezvaluim despre preluarea abuziva de catre acesta a unei societati agrigole “ 22 decembrie), prin rezilierea contractelor in vigoare, iar ar fi de prisos, toate actiunile domnului in cauza sunt monitorizate total, si nu este vorba despre razboiul politic unde se negociaza la santaj, cu dosarele pe masa. Aceasta “monitorizare” totala” a celor doi sus mentionati face parte din alta “categorie”.

Sa nu uitam, implicarea, discreta, a cadrelor de informatii, politistii fezandati si rearanjati politico-ideologic, Dragan Claudiu si Sorin Dumitrascu, care ii scriu, in note de interes, pe vectorii mentionati.

Pentru ca ce naste din pisica, tot soareci mananca!

Domnul Mihai Cristian Apostolache, Prahova in actiune, atentie la “colegi” si la “colaboratori”, o precizam ca prieteni, poate intelegeti printre randuri si nu ati pierdut aceasta abilitate!

Mesajul ajunge, in curand, prin PSRO si ASPEN, direct la domnul Geoana Mircea, va garantam (pentru cei initiati, e de belea!). Vom reveni, acest articol fiind doar de “incalzire”, cum se zicea la noi in sistem, doar am facut “joc de glezne”! (Ec Adrian Radu).

 

 

Exclusiv

Deschiderea sezonului estival ”LITORAL 2022” începând cu data de 13.07.2022 la Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă “Meridian”-Mamaia din subordinea MAI

Prahova Mea

Publicat

pe

La data de 04.06.2022, Incisiv de Prahova dezvaluie in exclusivitate cum „Directorul adj. SDRP – Radu BOBOC de la Penitenciarul Botoșani își spala elementele din componenta ținutei la spalatoria destinată deținuților, folosind deținuții in scop propriu dar și materialele din patrimoniu statului”.

Dezvaluiam cum Radu Boboc, un codaș al Academiei de poliție A.I. Cuza, ajuns la Botoșani cu ifose de academician, conjuctural, datorită lipsei acute de personal, a ajuns sa îndeplinească  funcția de director adjunct paza cu toate ca multe dintre acțiunile sale nu-l recomanda pentru a   ocupa o asemenea funcție.

Ne întrebam care ar fi motivul, care-l determina pe acest inspector cu tupeu de „derbedeu „, ÎMPUTERNICIT pe funcția  de director adjunct SDRP din Penitenciarul Botoșani  să își spele ținuta la un loc cu hainele persoanelor condamnate, acceptând totodată ca acestea sa-i fie aduse chiar la birou de către deținuți?

Pe surse se zvonește ca” tentativa de director ” împuternicit a trecut pe modul economic pentru a-și achita datoriile către personalul de la escorta, încă din perioada in care acesta îndeplinea prin decizie zilnică pe unitate funcția de șef serviciu siguranța.

Probabil ăsta să fie motivul pentru care folosește detergentul „penal”?

Oare cum le întoarce serviciul deținuților care îl servesc orbește?

În rândul deținuților se  mai plimbă vorba ca respectivul ar fi un împătimit al jocurilor de noroc.

Indiferent care ar fi motivul asemenea gest, este incalificabil, josnic și nu-i fac cinste unei funcții  de conducere din sistemul penitenciar, iar conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor ar trebui să se sesizeze și poate ca ar trebui să urmeze o anchetă care să-l privească pe iresponsabilul domn împuternicit director adjunct pază.

Statul polițiștilor de penitenciare 145/2017,  prin articolul 120. lit. b) ne arată ca polițiștilor de Penitenciare le este interzis sa:

b) să primească, să solicite ori să accepte, direct sau indirect, pentru ei ori pentru alte persoane, în considerarea calității lor oficiale, cadouri, bani, împrumuturi sau orice alte valori ori servicii;

Așteptăm cu nerăbdare sa vedem ce  măsuri se vor lua împotriva unui director adjunct, care prin funcția pe care o reprezintă ar trebui sa fie un exemplu  de integritate și profesionalism pentru subalternii sai.

Iata ca dezvaluirile nastre au fost confirmate si de cercetarea disciplinara.

Incepand cu azi, 01.07.2022, functia de director adjunct la Penitenciarul Botosani- Siguranta detinerii si Regim penitenciar – va fi indeplinita de comisarul sef de politie penitenciara – Gireada Lucian.

Radu Boboc (cel cu spalatul boarfelor) va trece pe functia sa de sef de tura si i se va intrerupe imputernicirea avuta pe functia de director adjunct. (Cristina T.).

Directorul adj. SDRP – Radu BOBOC de la Penitenciarul Botoșani își spala elementele din componenta ținutei la spalatoria destinată deținuților, folosind deținuții in scop propriu dar și materialele din patrimoniu statului

Citeste in continuare

Exclusiv

„POLIȚIȘTII MAI IEFTINI CA DOBITOACELE”

Prahova Mea

Publicat

pe

De multă vreme Guvernul îi înconjoară pe polițiști cu dragostea pușcăriașului. Ne-au lucrat la drepturi salariale, s-au repezit și la amărâtul drept de echipament, până și cei doi lei datorați la norma pentru hrană li s-a părut prea mult făcându-se că plouă de vreo doi ani încoace, precizeaza cei de la sindicatul Diamantul!

Practic, nivelul de dispreț și desconsiderare față de funcționarii în uniformă ai statului a atins cotele înalte ale nesimțirii unei clici de parveniți, urcați în cele mai înalte funcții ale statului.

De câteva zile, România este afectată de temperaturi caniculare și asta o spun toate agențiile meteo, astfel încât și generalii din MAI – dacă nu o simt din cauza instalațiilor de aer condiționat – ar fi avut toate ocaziile posibile să afle.

În temeiul OUG 99/2000 și HG 580/2000 pe vreme caniculară angajatorul este obligat să asigure (măcar) apă angajaților, acolo unde s-a atins deja 37 grade. Aflăm dintr-un sondaj fulger că abia la IPJ Bihor, Botoșani și Galați polițiștii primesc apă, la Vrancea sunt în așteptare…!

Concomitent cu această bătaie de joc, Direcția pentru Protecția Animalelor dispune polițiștilor de ordine publică din toată țara să bântuie pe toate dealurile, în plină arșiță, pe la toate fermele de animale ca să verifice dacă acestea beneficiază de necesarul de apă! Aici este grija cea mare și prioritatea IGPR-ului!

Nu la polițistul din teren, argatul propriu, ci la dobitocul pe care stăpânul său oricum îl va griji cum se cuvine, din pur interes economic, dezvaluie cei de la sindicatul Diamantul.

Articolul „POLIȚIȘTII MAI IEFTINI CA DOBITOACELE” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Exclusiv

Conducerile A.N.P. și Ministerului Justiției au luat deja primele măsuri in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

La data de 04.06.2022, Incisiv de Prahova dezvaluie in exclusivitate cum „Directorul adj. SDRP – Radu BOBOC de la Penitenciarul Botoșani își spala elementele din componenta ținutei la spalatoria destinată deținuților, folosind deținuții in scop propriu dar și materialele din patrimoniu statului”.

Dezvaluiam cum Radu Boboc, un codaș al Academiei de poliție A.I. Cuza, ajuns la Botoșani cu ifose de academician, conjuctural, datorită lipsei acute de personal, a ajuns sa îndeplinească  funcția de director adjunct paza cu toate ca multe dintre acțiunile sale nu-l recomanda pentru a   ocupa o asemenea funcție.

Ne întrebam care ar fi motivul, care-l determina pe acest inspector cu tupeu de „derbedeu „, ÎMPUTERNICIT pe funcția  de director adjunct SDRP din Penitenciarul Botoșani  să își spele ținuta la un loc cu hainele persoanelor condamnate, acceptând totodată ca acestea sa-i fie aduse chiar la birou de către deținuți?
Pe surse se zvonește ca” tentativa de director ” împuternicit a trecut pe modul economic pentru a-și achita datoriile către personalul de la escorta, încă din perioada in care acesta îndeplinea prin decizie zilnică pe unitate funcția de șef serviciu siguranța.
Probabil ăsta să fie motivul pentru care folosește detergentul „penal”?
Oare cum le întoarce serviciul deținuților care îl servesc orbește?
În rândul deținuților se  mai plimbă vorba ca respectivul ar fi un împătimit al jocurilor de noroc.
Indiferent care ar fi motivul asemenea gest, este incalificabil, josnic și nu-i fac cinste unei funcții  de conducere din sistemul penitenciar, iar conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor ar trebui să se sesizeze și poate ca ar trebui să urmeze o anchetă care să-l privească pe iresponsabilul domn împuternicit director adjunct pază.
Statul polițiștilor de penitenciare 145/2017,  prin articolul 120. lit. b) ne arată ca polițiștilor de Penitenciare le este interzis sa:
b) să primească, să solicite ori să accepte, direct sau indirect, pentru ei ori pentru alte persoane, în considerarea calității lor oficiale, cadouri, bani, împrumuturi sau orice alte valori ori servicii;
Așteptăm cu nerăbdare sa vedem ce  măsuri se vor lua împotriva unui director adjunct, care prin funcția pe care o reprezintă ar trebui sa fie un exemplu  de integritate și profesionalism pentru subalternii sai.
Iata ca dezvaluirile nastre au fost confirmate si de cercetarea disciplinara.
Incepand cu azi, 01.07.2022, functia de director adjunct la Penitenciarul Botosani- Siguranta detinerii si Regim penitenciar – va fi indeplinita de comisarul sef de politie penitenciara – Gireada Lucian.
Radu Boboc (cel cu spalatul boarfelor) va trece pe functia sa de sef de tura si i se va intrerupe imputernicirea avuta pe functia de director adjunct. (Cristina T.).
https://www.incisivdeprahova.ro/2022/06/04/directorul-adj-sdrp-radu-boboc-de-la-penitenciarul-botosani-isi-spala-elementele-din-componenta-tinutei-la-spalatoria-destinata-detinutilor-folosind-detinutii-scop-propiu-dar-si-materialele-din/

Articolul Conducerile A.N.P. și Ministerului Justiției au luat deja primele măsuri in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

Ingrijirea si rejuvenarea tenului cu ajutorul microneedling-ului

Cand vorbim despre un ten cat mai frumos, cat mai delicat si cu un aspect reintinerit, fiecare doamna si domnisoara...

Eveniment2 zile inainte

Două săptămâni până la Electric Castle: lista generoasă a activităților din festival

 By Robert Cîrnu Electric Castle se pregătește de debutul celei de-a 8-a ediții, iar cele 100 de ore de muzică...

Eveniment4 zile inainte

Cu Eurosurvey ai garantia unor lucrari calitative

Faptul ca prezenta inginerilor pe santierele de lucru este esentiala este deja bine cunoscut. De acestia depinde in mare masura...

încălzire în pardoseală încălzire în pardoseală
Social6 zile inainte

Ce trebuie să știi despre sistemul de încălzire în pardoseală

Considerat de toți a fi o noutate din ultima vreme, sistemul de încălzire în pardoseală datează de fapt din anii 1950. Chiar...

Eveniment6 zile inainte

RTT DISTRIBUTION SRL nominalizat la Premium Soimii Engross

Compania Romaneasca RTT Distribution srl  este nominalizata la premium soimiii engross pentru performatele de care...

Eveniment6 zile inainte

RTT DISTRIBUTION SRL despre Stirile false din BZI.RO

RTT DISTRINBUTION SRL -Stiri False In mediu Online Bzi.ro publica stiri false la adresa lor Un site no name din...

EvenimentO săptămână inainte

Fenomenul Luis Gabriel a lansat o piesă nouă numită „Vagabond”!

Industria muzicală din România şi-a descoperit o nouă stea. Luis Gabriel este un tânăr foarte talentat care a luat România...

SocialO săptămână inainte

De ce să alegi încălzire în pardoseală pentru casa ta

Confort de utilizare, discreție a echipamentului, economie de energie… Sistemele de încălzire în pardoseală sunt atractive datorită avantajelor pe care le oferă...

SocialO săptămână inainte

Trendurile si avantajele usilor si ferestrelor cu profile PVC in anul 2022

Cererea tot mai mare pentru tamplarie bine proiectata cu profile PVC a dus la progrese in calitatea, functionalitatea si textura ferestrelor. Ferestrele...

SocialO săptămână inainte

Avantajele creării unui magazin online

Având în vedere evoluția tehnologiei din ultimii ani, majoritatea antreprenorilor și-au dezvoltat afacerile și în sfera digitală. Primul pas către...

SocialO săptămână inainte

Ralflo și Simona Nae colaborează după opt ani pentru „Ca Va”! Cum a învățat Simona Nae franceza de la Ralflo!

În urmă cu opt ani, Ralflo şi Simona Nae colaborau pentru prima oară, înregistrând piesa „Doar Tu” care s-a bucurat...

SocialO săptămână inainte

Cornuleţele cu vişine de la Sânziene aduc fericire cu fiecare bucăţică

Știm cum câteodată ai poftă de ceva dulce și cum ți-ai dori să mănânci o delicatesă făcută în spirit românesc....

Social2 săptămâni inainte

Cum alegi cel mai bun motocultor pentru grădina ta

Vrei să profiţi la maximum de grădina ta în această vară? Îţi doreşti ca buruienile să nu îţi mai sufoce...

Eveniment2 săptămâni inainte

Comunicat de presa FPTR: Luptă continuă pentru banii de promovare a României

      Sursa: turism.info.ro Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), singura federație patronală reprezentativă la nivel de ramură turism, dezaprobă...

Eveniment3 săptămâni inainte

Sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite chiuvete

Fie că acum ești pe punctul de a-ți ridica sau renova bucătăria, fie că doar te gândești la asta, niciodată...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cum poate să arate o săptămână la Vlad Cazino? Planul de recompense zilnice de la acest Vampir!

Cazinourile de top care se află pe piața jocurilor de noroc din România de ceva ani, au reușit până acum...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cele mai frecvente cauze ale stărilor de oboseală și cum le putem combate

Starea de oboseală poate fi descrisă și ca o lipsă de energie care poate afecta performanța la locul de muncă,...

Eveniment4 săptămâni inainte

NEVERSEA 2022: curentul Trap va urca pe scena The Ark

Culese din Cartier, Grasu XXL, Șatra B.E.N.Z, Ian, Killa Fonic completează line-up-ul pentru scena The Ark la festivalul Neversea. Scena...

Știrile Săptămânii