Connect with us

Exclusiv

Cu o inflatie anuala declarata la 5 la suta (in fapt mai apropiata de 10 la suta), cresterea economica se topeste – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

La șmecherul Monaco Săvulescu este o întreagă complicățenie legală:

– are o pedeapsă cu executare la 5 ani jumătate în România dată în 2019

– are un mandat european de arestare emis tot de România încă valabil în ciuda comutării pedepsei

– are o pedeapsă comutată de Italia la 2 ani jumătate cu suspendare în care Italia a judecat și mandatul de arestare emis.

Deci:

*Cum naiba a intrat și ieșit Săvulescu în Franța ( că înainte de Grecia a fost în Franța)? De ce Franța n-a operat ca Grecia mandatul de arestare prin Interpol dacă acesta încă nu fusese retras de România în urma deciziei Curții din Napoli?

*Cum a intrat în Grecia fără să fie arestat/ pe aceeași idee (mandatul european era încă valabil)?

*Ce decizie vor lua Grecii pentru că avem 2 pedepse diferite pe același dosar date de 2 instante diferite din 2 tari diferite, același teritoriu UE, și 1 mandat de arestare european încă valabil, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei?

De altfel, sursa citata a publicat o investigatie compleza inca din 12 februarie 2019: „EXCLUSIV. #JafulRetrocedărilor. În timp ce în România trafichează drepturi litigioase, milionarul condamnat la închisoare al grupării Monaco, Dragoş Săvulescu s-a mutat în Los Angeles, lângă Beverly Hills, şi-a făcut un trai într-un lux orbitor şi stă într-o vilă evaluată la peste 6,6 milioane de dolari”

Datele oficiale ale Secretariatului de Stat al Californiei arată că omul de afaceri, Dragoş Emil Săvulescu, condamnat definitiv în România la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul Retrocedărilor şi, ca pedeapsă complementară după executarea pedepsei, 3 ani interzicerea unor drepturi, este înregistrat de 4 ani ca agent pe teritoriul american, în Los Angeles, California, în numele firmelor pe care le-a înfiinţat în 2015 şi 2016 şi pe care le controlează – Amber Alert Entertainment Inc şi Rising Glen Entertainment Inc.

Aceleaşi date arată că de cel puţin 4 ani, Dragoş Emil Săvulescu, acum dat în urmărire internaţională de către autorităţile române, şi-a trecut ca rezidenţă atât pentru el cât şi pentru corporaţiile sale, vila din Los Angeles de aproape 4000 de metri pătraţi, evaluată pe piaţa imobiliară americană la 6,68 milioane de euro. În iunie 2018, pe aceeaşi vilă din Los Angeles, West Hollywood, de lângă Beverly Hills unde locuieşte de multă vreme, Dragoş Emil Săvulescu a înregistrat şi o societate ce aparţine noii sale soţii, fotomodelul albanez, Angela Martini, şi a înregistrat-o şi pe aceasta ca agent la aceeaşi adresă, cei doi mutându-se împreună.

Din 2016, după ce a întâlnit-o pe Martini în Los Angeles, California, viaţa afaceristului român samsar de terenuri în România, asociat al grupării Monaco, a devenit, aşa cum şi mărturiseşte, “un film”: călătorii numai cu avioane private sau elicoptere, diamante, maşini de lux cadou, petreceri de Oscar şi sejururi scumpe peste tot în lume.


Dragoş Săvulescu, băiatul din Rahova, asociat al grupării Monaco, ajuns în 6 ani milionar al României din imobiliare, drepturi litigioase şi fotbal

Dragoş Emil Săvulescu (46 de ani) este un băiat din cartierul Rahova. “M-am chinuit, am făcut business, am intrat în afaceri imobiliare, m-am chinuit şi acolo mulţi ani de zile, am muncit foarte mulţi ani de luni dimineaţa la prima oră până duminică seara până la, nu ştiu, ora 21.00, 22.00. Am fost foarte stresat. Părinţii mei mi-au asigurat totul, părinţii mei sunt ingineri. Dar am vrut mai mult decât acel “obişnuit”, decât doar să am ce să mănânc şi să dorm. În Rahova stăteam. E foarte greu, sunt foarte puţini oameni norocoşi”, mărturisea în februarie 2018, Săvulescu pentru Antena Stars. Visul băiatului din cartierul Rahova, după cum povesteşte chiar Săvulescu, a fost să facă bani: “Sunt o persoană care face afaceri, este adevărat, care trăiește într-un mediu strălucitor astăzi, numai că valorile care stau la baza a ceea ce sunt acum sunt de natură morală și spirituală. Îmi voi aminti întotdeauna de un moment din copilărie, când am văzut un bolid, în Rahova, acolo unde locuiam eu și mă întrebam dacă vreodată voi putea să am propria mașină, o astfel de mașină. Părea un vis, ceva foarte greu de realizat pe atunci”.

Astfel că din 2004, de acum 15 ani, de la 31 de ani, băiatul din Rahova se apucă de afaceri. Presă, fotbal şi imobiliare. Închiriere şi subînchiriere de bunuri imobiliare, agenţii imobiliare, tranzacţionând de-a lungul timpului drepturi litigioase din care a câştigat bani, mulţi bani.

Revista Forbes îl cota la nivelul anilor 2010-2011 pe Dragoş Săvulescu în topul primilor 500 milionari ai României, cu o avere între 12 şi 15 milioane de euro, cu un parc auto de lux de invidiat (Lamborghini LP640 Roadster, un Porsche GT, o limuzină Mercedes S65 AMG şi un SUV Mercedes G55 AMG), cheltuind la nuntă de 500.000 de euro, nuntă făcută la Palatul Regal în Sala Tronului, Săvulescu fiind în tot acest timp un răsfăţat al presei sportive şi al showbizului românesc.

Datele oficiale arată că din 2004 şi până în prezent, Dragoş Săvulescu a fost implicat în mai multe societăţi comerciale sau pe acţiuni care au avut legătură cu presa, domeniul imboliliar sau sportul/fotbalul.

În 2004, Dragoş Săvulescu apare în acţionariatul SC High Life Trust SRL, alături de afaceristul Dragoş Dobrescu, lider al grupării Monaco specializat în afaceri imobiliare, alături de Oreste Scarlat Alexandru Teodorescu şi Felix Aurelian Rache, şi alte personaje, milionari ai grupării Monaco. Societatea SC High Life Trust SRL a fost dizolvată chiar pe 15 noiembrie 2018, din ea mai făcând parte la acel moment doar Ioan Radu Budeanu, tot din gruparea Monaco şi Dragoş Săvulescu.

Dragoş Săvulescu a mai făcut parte ca acţionar şi/sau administrator din SC Fastserv Prodcom SRL/imobiliare, SC Expoinvestment SRL/imobiliare, SC Global Invest Group Societate de Investiţii şi Dezvoltare SA/imobiliare alături de afaceristul Dragoş Dobrescu, SC Four Seasons Imobconsult SRL/imobiliare, SC Mandrake Productions SRL/film, SC Ivana Chubbuck Mandragora Movies Acting Studio SRL/film şi SC Dinamo 1948 SA unde a deţinut şi 20,8 % din societate, a fost membru în Consiliul de Administraţie, finanţator şi asociat în acţionariat de-a lungul anilor cu Nicolae Badea, Vladimir Cohn, Gheorghe Neţoiu, Vasile Turcu, Cristian Borcea, iranianul Karimzadeh Hagh Mohammad Bagher, Corneliu Dinu şi Florian Bucşă/Florian Walter.


Din România, Dragoş Săvulescu pleacă în Los Angeles şi îşi face două societăţi de “film making”, una chiar cu denumirea străzii pe care locuieşte

În timp ce în România a continuat să tranzacţioneze drepturi litigioase din retrocedări până chiar la finele anului trecut, afaceristul Dragoş Săvulescu, trecut prin divorţ, a decis la sfârşitul lui 2012 să plece de la Dinamo şi ulterior să plece şi din ţară în SUA.

Datele Secretariatului de Stat al Californiei arată că pe 13 noiembrie 2015, Dragoş Săvulescu îşi înregistra prima societate pe teritoriul american: Amber Alert Entertainment Inc, unde este şi unic acţionar şi administrator. Tipul afacerii în care se reprofila Săvulescu: “film making”, devenind astfel agent înregistrat oficial pe teritoriul american al firmei cu sediul afacerii şi adresă chiar în casa în care locuia: 1889 Rising Glen Road, Los Angeles, California.

După doar 4 luni, registrele statului american arată că Dragoş Săvulescu mai înregistrează o societate. Pe 22 martie 2016, Săvulescu înfiinţează tot în Los Angeles, California şi societatea Rising Glen Entertainment Inc, cu acelaşi profil ca şi precedenta “film making” şi cu denumire chiar adresa sa. Aşa se face că Săvulescu devine agent înregistrat pe teritoriu american şi al acestei societăţi. Iar după ce se căsătoreşte în decembrie 2017 cu modelul albanez Angela Martini, după 6 luni, pe 19 iunie 2018, mai înregistrează o societate. De această dată, pe numele soţiei.

Societatea nouă- a treia înregistrată- se numeşte May23 Inc, cu denumire chiar ziua de naştere a soţiei, acţionar şi administrator este Angela Martini, domeniul în care activează este “beauty business” însă adresa este aceeaşi, 1889 Rising Glen Road, Los Angeles, California, Angela Marini mutându-se cu Dragoş Săvulescu. Astfel că pe adresa lui Dragoş Săvulescu din Los Angeles sunt înregistrate oficial la Secretariatul de Stat al Californiei, trei societăţi- două ale lui Dragoş Săvulescu: Amber Alert Entertainment Inc şi Rising Glen Entertainment Inc, una a soţiei: May23 Inc şi doi agenţi: Dragoş Săvulescu şi Angela Martini.  


Vila de lux de aproape 4000 de metri pătraţi din Los Angeles în care a stat în ultimii 5 ani afaceristul Dragoş Săvulescu, evaluată la 6,68 milioane de dolari

Începând cu 2014 până în 2018, Dragoş Săvulescu încearcă să se lipească de lumea Hollywoodului, joacă diverse roluri în filme ca Love by Design, Palatul Pionierilor, Criminal, High Strung, Limani şi shot drama ca A Way Out şi îşi încearcă norocul şi ca producător prin SUA şi România.

În acelaşi timp, Săvulescu îşi stabileşte cartierul general în Los Angeles, California, pe Rising Glen Road, aşa cum şi-a denumit şi una dintre firmele de producţie, numărul 1889.

Vila de 3821 de metri pătraţi, construită în 1960 şi recondiţionată după 2010, înălţată şi cu un etaj, este situată în West Hollywood (WeHo), Los Angeles, lângă Beverly Hills.

Datele Registrului Proprietăţilor din Los Angeles, California, arată că vila din Los Angeles în care stă Dragoş Săvulescu are 4 dormitoare, 3 băi, piscină, terasă, spa, remodelată, refinisată, cu îmbunătăţiri şi înălţări de-a lungul timpului, deşi prima oară a fost vândută în 1998 pentru 1 milion de dolari, deşi are o valoare numai a terenului de 1,98 milioane de dolari, este în prezent evaluată pe piaţa imobiliară din SUA la 6,68 milioane de dolari SUA.

În ciuda faptului că a afaceristul a anunţat în ianuarie 2018 presa de showbiz că şi-a cumpărat casă cu 3 milioane de dolari, pe care şi-a şi filmat-o singur de mai multe ori, datele Registrului Proprietăţilor din Los Angeles arată că pe 25 septembrie 2018, vila din 1889 Rising Glen Road, Los Angeles, California, îl avea în continuare proprietar pe dezvoltatorul imobiliar al Los Angelesului, West Hollywood, Malibu, Bel Air şi Beverly Hills, Stephen Resnick.

Astfel că proprietatea în care stătea de câţiva ani Dragoş Săvulescu şi ulterior şi soţia sa, Angela Martini, aparţine Stephen B Resnick 2014 Living Trust şi Resnick Stephen B Trustee care au de plătit o datorie pentru vilă la banca Premier America Credit Union până în 2033 de 1.380.000 de dolari. Contactat pentru a lămuri situaţia imobiliară a lui Dragoş Săvulescu în legătură cu proprietatea de pe 1889 Rising Glen Road, până în prezent, dezvoltatorul Stephen Resnick nu a oferit niciun răspuns. Piaţa imobiliară americană evaluează chiria pentru vila în care stă Dragoş Săvulescu în Los Angeles între 6500 şi 10.000 de dolari pe lună.


Din 2016, după ce a întâlnit-o pe Angela Martini, viaţa lui Dragoş Săvulescu devine un film: luxury private jets, elicoptere, yachturi, diamante, maşini de lux cadou, petreceri de Oscar, şi ia globul la picior în sejururi de lux

La începutul lui 2016, afaceristul Dragoş Săvulescu începe să se afişeze cu modelul Angela Martini. Angjela Martini (33 de ani) este un fotomodel născut în Albania şi crescut în Elveţia care a câştigat titlul Miss Universe Albania în 2010, a plecat în SUA, a lucrat în New York pentru Elite Model Management, a adus Martini Bikini la Miami fashion week în Miami în 2012 şi acum este “life coach” în SUA.

Odată mutată în Los Angeles “să-şi întâlnească dragostea”, Martini l-a întâlnit la o petrecere dată în casa afaceristului, pe 1889 Rising Glen Road, chiar pe afaceristul Dragoş Săvulescu. Iar totul a început să se transforme într-un film, viaţa celor doi derulându-se într-un lux orbitor.

Eu am vrut să intru în filme şi am intrat atât de mult în filme încât viaţa mea proprie a devenit un film. Da, de câţiva ani, practic de când am făcut pasul din România, nu pot să spun că m-am mutat total, dar o bună parte, cea mai mare parte a timpului sunt în Los Angeles şi probabil că pe măsură ce va trece timpul voi fi şi mai mult timp în Los Angeles. Cam din momentul ăla viaţa s-a schimbat pentru că locaţia şi lumea de acolo şi ceea ce faci şi modul în care interacţionezi cu oamenii şi totul, absolut totul te inspiră şi te motivează şi, într-adevăr, viaţa mea a devenit un film. Dar sigur în ultimii 2 ani de zile viaţa mea a devenit într-adevăr un film pentru că atunci când eşti împlinit într-adevăr viaţa devine ca un film”, mărturisea Săvulescu, încântat şi entuziasmat, la începutul lui 2018.

Angela Martini s-a mutat în vila unde locuieşte românul afaceristul din Los Angeles, California iar Săvulescu a început să-şi umple aleasa de cadouri scumpe, bijuterii cu diamante, maşini de lux, călătorii la fel de scumpe, multe dintre ele făcute cu luxury private jets. Astfel, au călătorit împreună în Zurich/Eveţia, în Roma/Italia, la Festivalul de Cannes/Franţa, în Dubai/Emiratele Arabe Unite, în Maldive, pe yachturi, vacanţe, hoteluri şi tot felul de petreceri de lux.

În iulie 2016, cei doi ajung şi la Bucureşti, inclusiv prin cluburile din Mamaia, ca apoi să se ducă în Londra, în Mykonos cu private jet şi în Zurich cu un elicopter. Tot în vara lui 2016, Dragoş Săvulescu şi Angela Martini filmează şi un videoclip în casa din 1889 Rising Glen Road, Los Angeles, participă în Elveţia la nunta finanţatorului britanic, Nat Rothschild, din familia Rothchild, se întorc în România, se văd şi cu Ilie Năstase, naşul lui Săvulescu din precedenta căsătorie, se duc la Paris, în Ibiza Spania, pe yachturi, se întorc la Bucureşti şi după aceea pleacă în Los Angeles.

Cei doi îşi petrec apoi ceva vreme în New York participând la tot felul de petreceri, în Londra, la invitaţia lordului John Alderdice, iar mama Angelei Martini este invitata premierului albanez la primul summit al Diasporei organizat la Tirana. Crăciunul 2016 cei doi şi-l fac în Los Angeles ca apoi Revelionul să-l petreacă, călătorind iar cu un private jet, în Miami, pe un yacht, şi apoi în Mexic.

În 2017, Dragoş Săvulescu începe să dea petreceri de Oscar la casa sa din Los Angeles, apoi pleacă iar cu Angela Martini în Roma, petrec acolo Paştele iar cu o lună înainte de ziua sa, Martini primeşte de la Săvulescu un SUV AMG G63 Class Luxury Off Road Mercedes ce ajunge şi până la 255.000 de dolari.

Apoi cei doi iar călătoresc la Festivalul de la Cannes, în iunie 2017 revin în Bucureşti, fac antrenamente în poligon, se duc la Mamaia, ca apoi să se întoarcă vara în aceeaşi casă din Ibiza Spania, unde călătoresc iar cu jetul. Vara lui 2017, Săvulescu este numai alături de Angela Martini prin petreceri, yachturi şi jeturi, călătorind din Spania în Italia, din Ibiza, în Marbella, în Pisa, Sardinia, ca în Septembrie să se întoarcă în Los Angeles. În octombrie 2017, de ziua lui Săvulescu, cei doi se duc în Viena, vin apoi la Bucureşti, ca în noiembrie să se întoarcă în New York şi apoi Los Angeles.

În decembrie 2017, Dragoş Săvulescu se căsătoreşte intempestiv cu Angela Martini în Las Vegas. Iar Săvulescu îi cumpără lui Martini, devenită soţie, un Bentley decapotabil de alte câteva sute de mii de dolari. Apoi cei doi se întorc în California şi filmează împreună un videoclip. Revelionul 2017, Dragoş Săvulescu şi-l face cu Angela Martini în Elveţia.

În ianuarie 2018, cei doi se duc în insulele Seychelles într-un resort de lux de luna de miere. Apoi se duc la Zurich ca să ia “inelul” şi vin în Februarie la Bucureşti. Lunile următoare cei doi şi le petrec în California, în casa din Los Angeles, mai trag câteva videoclipuri, se duc la Disneyland/Paris, vin în Bucureşti, ca ziua de naştere a lui Martini, în mai, să se ducă amândoi în Maldive, afaceristul rezervând cu această ocazie toată plaja şi restaurantul resortului pentru soţia sa.

Cei doi se întorc apoi în Los Angeles, în iulie revin în România, ca apoi să călătorească tot cu un private jet în Turcia. Se duc în restaurante celebre ca cel al lui Nusret, unde sunt serviţi de celebrul chef şi, ulterior, ajung tot cu un luxury private jet la Bodrum.

În vara lui 2018, cei doi ajung din Turcia în Grecia, în Mikonos, şi ulterior în Italia. În Santorini pe yachturi, apoi tot pe yachturi şi cu luxury private jets în Capri, Italia, în vile luxoase din Positano, în Porto Cervo, Sardinia. Cei doi ajung în toamnă iar în Bucureşti unde sărbătoresc ziua lui Săvulescu cu Ilie Năstase, Delia, alţi priteni dar şi un tort cu chipul afaceristului. Angela Martini se mai duce în Milano, se întoarce în Los Angeles unde îşi prezintă casa de lux din Los Angeles televiziunilor din Albania, pentru ca în decembrie cei doi să se întoarcă în România. Crăciunul şi-l făcuseră în Saint Moritz, Elveţia. Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au petrecut Revelionul 2018 – 2019 în România.

Nu poţi să-ţi dai seama cât timp, câtă energie, câte resurse cheltuiesc bărbaţii pentru măcar o clipă cu o asemenea persoană”- afaceristul grupului Monaco, Dragoş Săvulescu, despre viaţa sa după ce a întâlnit-o pe Angela Martini.


Samsar de terenuri şi traficant de drepturi litigioase, afaceristul grupării Monaco, Dragoş Emil Săvulescu a fost condamnat în februarie 2019 la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare şi, ca pedeapsă complementară, alţi 3 ani de interzicere a unor drepturi. Dragoş Săvulescu este în prezent dat în urmărire internaţională

După o anchetă care a durat 2 ani, în octombrie 2008, Dragoş Emil Săvulescu este trimis în judecată de DNA alături de alte 36 de persoane, pentru infracţiuni comise în tranzacţionarea drepturilor litigioase pentru terenuri, plaje şi faleze preţioase şi întinse aflate în Constanţa, unde Săvulescu, alături de alţi reprezentanţi ai grupării Monaco, acţionau ca mandatari sau cesionari cumpărători de drepturi succesorale.

În uriaşul dosarul de corupţie le mai fuseseră reţinute o serie de infracţiuni lui Radu Mazăre, primarul Constanţei, lui Nicuşor Constantinescu, preşedinte al CJ Constanţa, milionarului grupului Monaco, Georgică Giurgiucanu, milionarului asociat cu el Cristian Borcea, notarului Andrei Aurel Jean, soţul celei care a devenit ulterior şefa Tribunalului Bucureşti, funcţionarilor din primărie, funcţionari din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publictate Imobiliară, moştenitori, membri ai comisiei de aplicare a Legii 10/2001 din cadrul Primăriei Constanţa, cesionari cumpărători de drepturi succesorale, interpuşi cumpărători de terenuri şi evaluatori agreaţi de primăria Constanţa, faptele petrecându-se în perioada noiembrie 2002-iulie 2005, prejudiciul adus statului român evaluat la această oră fiind de peste 500 de milioane de euro.

Procurorii stabiliseră că membrii grupului Monaco, milionarii Cristian Borcea, Georgică Giurgiucanu şi Dragoş Emil Săvulescu s-au asociat în societatea Holiday Club Neptun SA şi au intrat ilegal în posesia unor drepturi succesorale ce aparţineau unei persoane în vârstă, Aline Ivonne Movilă Buzescu. Aceasta moştenise proprietăţi impresionante în Bucureşti şi Constanţa şi lăsase partea ei de moştenire de fapt Academiei Române, printr-un testament încheiat în primăvara lui 2001.

Cu complictatea notarilor, milionarii grupului Monaco au acţionat ca mandatari au moştenitoarei şi au solicitat Primăriei Constanţa să intre în posesia unor suprafeţe uriaşe de teren. Apoi, milionarii au vândut succesiv drepturile succesorale unor cunoscuţi sau rude la alte preţuri.

Samsar de terenuri şi traficant de drepturi litigioase, după 9 ani de judecată, afaceristul Dragoş Emil Săvulescu, în iulie 2017, în timp ce se afla în România, a fost condamnat în primă instanţă de Curtea de Apel Bucureşti la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Pe 7 februarie 2019, după 11 ani de judecată, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au găsit vinovat în mod definitiv pe Dragoş Emil Săvulescu de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, îl condamnă la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare şi, ca pedeapsă complementară, îi interzice după executarea pedepsei, pentru următorii 3 ani, o parte din drepturi.

Toate acestea în condiţiile în care în cazul afaceristului Dragoş Săvulescu încetase procesul penal pentru infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, complicitate la fals intelectual, fals în formă continuată, instigare la complicitate de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, mai multe fapte de instigare la fals intelectual, instigare la uz de fals, ca urmare a intervenirii prescripţiei penale.

Alături de 32 de inculpaţi şi condamnaţi din dosar şi chiar şi de mama sa, Geta Săvulescu, Dragoş Săvulescu are de plătit şi el 33.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Care sunt avantajele unui set complet de servicii SEO

Publicat

pe

De

Digital Craft agency

90% din succesul promovării web site-ului depinde de numărul de servicii SEO  solicitate de la o agenție profesională. Acestea includ o gamă largă de lucrări privind optimizarea site-ului, conținutului paginilor web cu algoritmii motorului de căutare. Pentru a face acest lucru, Digital Craft Agency selectează cuvintele cheie și crează conținut de calitate; optimizează structura site-ului; se ocupă de compilarea corectă a rubricilor la toate nivelurile; crează link-uri competente pentru paginile site-ului.

Un set complet de servicii oferite de o agenție SEO, ajută la creșterea valorii site-ului. Acestea includ: înregistrarea unui site în directoarele tematice, menționarea acestuia pe resurse web ale terților, comentarii pe rețelele de socializare, link-uri de pe site-uri web conexe.

În spațiul virtual domnește o competiție nu mai puțin acerbă decât în afacerile offline. Chiar și cel mai interesant și promițător proiect necesită promovare. Fără asta, pur și simplu se pierde pe Web și nu reușește să promoveze. Un set complet de servicii SEO – sunt condiții necesare pentru succesul site-urilor care oferă bunuri și servicii cunoscute consumatorilor. Printr-un set complet de servicii SEO de la Digital Craft Agency se efectuează un proiect pentru munca pe termen lung și eficient și nu pentru rezultate rapide; implicând capacitatea de a actualiza și de a face modificări atât în conținut cât și în structură. Un set complet de servicii SEO optimizează și promovează un magazin online, un site de cărți de vizită, o pagină de destinație, precum și orice alt tip de resurse web.

Un profit bun

Serviciile SEO necesită costuri financiare și mult timp, dar, în ciuda acestui fapt, acest lucru se justifică pe deplin. Până la urma, 80% dintre vizitatori ajung pe site-uri cu ajutorul motorului de căutare. Mai mult decât atât, costul mediu al unui utilizator atras în acest mod, este mult mai mic decât un clic pe un link din publicitate contextuală sau afișată. Aceasta înseamnă că resursa de internet situată în partea de sus, aduce un profit bun chiar și fară investiții suplimentare în campania publicitară. Calitatea publicului atras, este un avantaj important al promovării SEO. În Google, persoanele interesate să cumpere în avans caută informații. Majoritatea acestor vizitatori, ajungând la o resursă convenabilă, informativă, cu bunuri sau servicii de calitate și prețuri adecvate, fac o achiziție sau fac o comandă. Acesta este motivul pentru care conversia site-urilor în primele poziții ale emisiunii este foarte mare.

Principalele avantaje ale unui set complet de servicii SEO

Printre avantajele ale comandării unui set complet de servicii SEO de la Digital Craft Agency, se numără promovarea SEO, și aici trebuie menționată durata efectului său. Chiar și după terminarea lucrărilor de optimizare, site-ul rămâne în top un timp. Desigur, nu se va putea menține în primele locuri pentru totdeauna. Pentru a menține înălțimile atinse, este necesar să verificați conținutul din când în când, să eliminați problemele tehnice și să actualizați conținutul textului. Aceste măsuri nu mai necesită investiții materiale serioase. De ce ar trebui să comandați un set complet de servicii SEO? Deoarece sunt unele dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a afacerilor. Cu ajutorul lor, este posibilă nu numai atragerea atenției unui public țintă larg, ci și crearea fidelității consumatorilor. Utilizatorii au încredere în site-urile de top, iar popularitatea și recunoașterea unor astfel de companii este în continuă creștere. În timp, investiția într-un set complet de servicii SEO vă va aduce beneficii în mod repetat și va duce compania la un nivel cu totul nou. Motorul de căutare Google are direcția pentru dezvoltarea pieței în nișa lui, dictează politici de stabilire a prețurilor, creează tendințe și aduce profituri mari.

Citeste in continuare

Exclusiv

Deleanu cercetat penal pentru că a vândut fiilor săi Podgoria Cotnari – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Anul acesta se împlinesc 99 de ani de la trecerea în neființă a politicianului și cărturarului, Take Ionescu, născut la Ploiești, o personalitate de la începutul secolului 20, care a avut o contribuție esențială  în diplomația românească, la realizarea Marii Uniri.
Take Ionescu, un nume de rezonanță pentru județul Prahova, a murit la Roma în 1922, dar este înmormântat la mănăstirea  Sinaia. Avocat remarcabil al vremii, cu studii la Paris, s-a făcut cunoscut în politica românească, începându-și cariera la PNL, dar care apoi a îmbrățișat doctrina conservatoare, înființând și conducând Partidul Conservator Democrat.
Provenit dintr-o familie modestă, Take Ionescu a fost deputat, ministru și chiar prim-ministru, într-o vreme în care originea nobilă era o garanție pentru profesia de politician. A fost unul dintre miniștrii care a ajutat, inclusiv cu bani, mișcarea națională din Transilvania, fiind un adept înfocat al unirii Transilvaniei cu țara mamă. Carol I, cel mai mare opozant,  avea să spună despre Take Ionescu, la moartea lui,  că a reprezentat „omul cel mai inteligent din timpul domniei mele”.

Conferința Națională ”Take Ionescu și contemporanii lui” se va desfășura la Sinaia, la Centrul  Cultural ”Carmen Sylva”, în perioada 20-21 noiembrie. Evenimentul, organizat de Centrul pentru Studii de Intelligence și Geopolitică Aplicată,  sub egida Consiliului Județean Prahova și Primăria Sinaia, va avea loc chiar în lăcașul întemeiat de Regina Elisebeta a României, care purta pseudonimul literar, Carmen Sylva.

Organizatori:  Centrul pentru Studii de Intelligence și Geopolitică Aplicată, sub egida Consiliului Județean Prahova și Primăria Sinaia
Parteneri MEDIA: Incisiv de Prahova, Evenimentul istoric, Ancheteonline.ro, Radio România Actualități

Programul Conferinței Naționale, ”Take Ionescu și contemporanii lui”, prima ediție, Sinaia, Centrul Cultural ”Carmen Sylva”, 20-21 noiembrie, 2021
Sâmbătă, 20 noiembrie
Orele 13. Vizită la Castelul Peleș. Take Ionescu și monarhia. Participanți: membrii ai Centrului pentru Studii de Intelligence, ai Academiei Române, istorici, jurnaliști, studenți.
Orele 16. Deschiderea Conferinței. Mănăstirea Sinaia. Intonarea imnului național. Depunerea de coroane de flori la mormântul  lui Take Ionescu. Participanți: reprezentanți ai Consiliului Județean Prahova, Primăriei Ploiești, Primăriei Sinaia, Centrului Cultural, ”Carmen Sylva”, Muzeului de Istorie și Arheologie Ploiești, Centrului pentru Studii de Intelligence și Geopolitică Aplicată, Academiei Române, istorici, jurnaliști, studenți
Orele 19. Cina
Orele 21. Cazare la hotel Royal
Duminică, 21 noiembrie, Centrul Cultural, ”Carmen Sylva”
Orele 9. Inceperea sesiunii de conferințe. Intonarea imnului de stat. Deschiderea, Costel Oprea, coordonatorul lucrărilor. Moderator, colonel (r) doctor, Tiberiu Tănase, Academia Română
Diplomația și viața politică românească, la cumpăna dintre secolul 19 și începutul secolului 20, general (r) dr. Stan Petrescu
Între război și pace. Take Ionescu și elita politică europeană, dr. Narcis Zărnescu, Academia Română ( ședință zoom)
Marea Unire din 1918 și contribuția lui Take Ionescu la realizarea unității naționale, colonel (r), dr. Tiberiu Tănase, Academia Română
Dan Gheorghe, deputat, Parlamentul României
Pauză de masă orele 13-14
Personalitatea ploieșteanului Take Ionescu. Avocat, ministru, prim-ministru. Imaginea unui om de rând, ajuns în politica ”mare”, Conferențiar universitar doctor, Florian Bichir, Universitatea de Apărare, Carol l
Take Ionescu și bătălia diplomatică pentru Banat. Proiecte, acțiuni, percepții (1918-1922), Profesor universitar doctor, Alin Spânu, Facultatea de Istorie, Universitatea București
Nonconformistul, vârful vremurilor sale si omul Take Ionescu, drd. Ovidiu Boureanu
Take Ionescu și monarhia, Cătălin Șerban, jurnalist România Liberă
Orele 17. Închiderea Conferinței. Decernarea diplomelor de participare

Citeste in continuare

Exclusiv

“Focus to Green-Eco-life” te invita la o zi funny de „mers la plimbare”

Publicat

pe

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te invita ca luni, 22 noiembrie, zi declarata ca Ziua internationala funny „mergi la plimbare”, sa iti alegi propria plimbare. Fie ca o faci intr-un parc, o padure sau pe un traseu de munte.

Alege sa mergi pe jos sau cu  bicicleta –  un mijloc de transport prietenos fata de mediu. Daca vrei sa fii mai original, poti sa alegi o plimbare calare! Daca ai un animal de companie, iesi cu el la plimbare in natura si fa din asta un … eveniment funny pentru amandoi!

Nu te limita doar la aceasta zi, ci alege sa faci din mersul pe jos si din plimbarile in natura un obicei benefic pentru un stil de viata sanatos. Atat pentru tine, cat si pentru protejarea mediului inconjurator.

Reporterii  #focustogreenecolife vor fi luni, 22 noiembrie, la Gradina Botanica, hidratand corect echipele de lucratori care finalizeaza curatenia de toamna a spatiunlui verde din inima capitalei, astfel incat bucurestenii sa se bucure de o plimbare frumoasa.

Si, daca nu te-am convins inca, afla din randurile uirmatoare care sunt beneficiile mersului pe jos.

1. Iti ridica moralul

Mersul pe jos are acelasi efect pozitiv ca un pahar de vin sau cateva patratele de ciocolata si iti ridica moralul, insa cu zero calorii. Daca faci o plimbare pe vreme insorita sau alaturi de un prieten, vei constata ca te vei simti si mai bine.

2. Iti deblocheaza creativitatea

Daca vrei inspiratie sau te-ai blocat la o idee, e indicat sa faci o mica plimbare. Studiile au demonstrat ca te ajuta sa te deconectezi si iti  sporeste creativitatea. Lasa-te inspirat de ce vezi, ce auzi si bucura-te la maximum de plimbare.

3. Te ajuta sa slabesti

Dupa ce vei merge zilnic cel putin 30 de minute pe jos, vei vedea ca blugii tai se vor largi. Pentru ca mersul pe jos te ajuta sa slabesti, in timp.

4. Reduce riscul de cardio-vasculare

Mersul pe jos ajuta la scaderea tensiunii arteriale, la preventia aparitiei diabetului sau a vreunui infarct miocardic.

5. Picioare mai frumoaseI

Iti formezi picioare si de podium! Da, trebuie doar sa perseverezi, cu distante tot mai lungi, iar dupa ceva timp vei observa diferenta. Mersul pe jos previne aparitia varicelor si intareste muschii picioarelor, ajutand la o buna circulatie a sangelui.

6. O digestie mai buna

Daca obisnuiesti sa apelezi la cafea pentru o digestie mai rapida, afla ca mersul pe jos e mai indicat pentru asta. Medicii le recomanda nu numai celor care au probleme cu digestia, dar si celor care au operatii in zona abdominala sa mearga cat mai mult pe jos, pentru a-si intari musculatura.

7. Te vei obisnui sa-ti atingi obiectivele

Faptul ca iti creezi o rutina pozitiva mergand in fiecare zi pe jos, te va ajuta sa iti setezi si alte obiective benefice. Fie ca e vorba de sanatate sau de serviciu, vei incepe sa descoperi din ce in ce mai multe metode de a avea un stil de viata pozitiv si dinamic.

Considera plimbarea ca actiunea pe care o faci in mod constient, ca o contributie la „curatarea” corpului tau si al planetei.

Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj .

Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, de importanta unei reciclari sustenabile si a curateniei mediului care sustine viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Social4 ore inainte

Ce cadou să-i fac iubitului de Moș Nicolae dacă este înnebunit după accesorii de lux?

O ocazie grozavă înseamnă un cadou excepțional. Pentru bărbații pe care îi prețuim, nu se pune problema să cheltuiască în...

EvenimentO zi inainte

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC EMDO TRUCK SRL

29.11.2011 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC EMDO TRUCK SRL SC EMDO TRUCK SRL anunta finalizarea proiectului cu...

EvenimentO zi inainte

Afla cum poti intelege mai bine serviciile oferite de o agentie marketing online

Cu toate ca mediul online are o importanta tot mai mare pentru afacerile din tara noastra, multe persoane inca nu...

Eveniment6 zile inainte

Te gandesti sa inchiriezi o masina? Iata ce este necesar sa cunosti

Ai nevoie de o masina si te gandesti sa apelezi la un serviciu de tipul car rental Bucuresti, insa nu...

EvenimentO săptămână inainte

Cand trebuie sa folosesti solutii antiparazitare?

Ai indoieli sau crezi ca animalul tau de companie are purici? Prezenta puricilor pe caine nu este usor de detectat...

EvenimentO săptămână inainte

Cauti baterii sanitare? Descopera 5 elemente importante de care sa tii cont!

Vrei sa faci cateva schimbari in casa, astfel incat sa te bucuri de mai mult confort? Incepe prin a modifica...

EvenimentO săptămână inainte

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii REAL TRADING ANIMAL’S VASILE SATU MARE SRL

23.11.2021 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății REAL TRADING ANIMAL’S VASILE SATU MARE  SRL SC REAL TRADING ANIMAL’S VASILE...

Eveniment2 săptămâni inainte

Descopera 5 motive pentru care ar trebui sa folosesti apa de gura zilnic!

Desi cei mai multi oameni urasc rutina, atunci cand vine vorba de sanatatea corpului tau, un program bine stabilit este...

Eveniment2 săptămâni inainte

Afla despre numeroasele avantaje oferite de SEO!

Motoarele de cautare nu numai ca proceseaza tone de surse web pentru a-si servi clasamentele, ci depun eforturi si pentru...

Eveniment2 săptămâni inainte

Invata sa spui NU – Ziarul Nationalul

Desi pare un sfat aproape pueril la prima vedere, negatia iti va fi de mare folos in contextul in care...

Social2 săptămâni inainte

 Somn ușor cu un cod reducere elefant! Ce saltea să alegi pentru un spate cu probleme?

90% dintre oameni suferă sau au suferit de dureri de spate. Stresul și un stil de viață sedentar joacă un...

Social3 săptămâni inainte

Freza de Zăpadă Rotakt – Utilajul care-ţi face iarna mai uşoară

Pentru că iarna bate la uşă, iar fulgii de nea vor începe curând să se aşterne peste curţile noastre, va...

Eveniment3 săptămâni inainte

Pentru eficientizarea costurilor la căldură, Alma Parchet recomandă montarea de parchet stratificat pentru sisteme încălzire prin pardoseală

  Anul 2021 nu se arată blând cu românii. Temperaturile tomnatice și-au făcut simțită prezența timpuriu. Prețul la energie crește,...

Sport4 săptămâni inainte

Cum să determini copilul să practice un sport, beneficiind de un cod reducere decathlon

Copiii noștri se mișcă mai puțin, constatarea este clară. La nivel global, 23% dintre adulți și 81% dintre adolescenți la...

Eveniment1 lună inainte

Paturile boxspring – top motive pentru a le alege

Paturile pe care le folosim au rolul de a ridica înălțimea saltelei (fac asta cu ajutorul unei baze), facilitând accesul...

Eveniment1 lună inainte

La Hornbach Berceni găsești orice ai nevoie pentru amenajarea unei grădini de vis! Află acum ce produse sunt în tendințe!

Ca să-ți amenajezi grădina exact așa cum îți dorești, trebuie să planifici atent fiecare detaliu. Nu este nevoie doar să...

Eveniment1 lună inainte

Te-ai plictisit de bucătăria ta? Află cum să o reamenajezi cu bani puțini!

Stylish Scandinavian kitchen interior: chairs and table in foreground, fridge, long wooden counter with machines, utensils on shelves in background....

Social1 lună inainte

Iata beneficiile de care te bucuri daca apelezi la serviciile celei mai bune firme paza Bucuresti!

Domeniul securitatii este unul amplu si tot mai dezvoltat. Pentru ca tehnologiile de alarma si supraveghere care pot fi utilizate...

Știrile Săptămânii