Connect with us

Social

Este PVC rezistent la foc? Poate sa protejeze casa in caz de incendiu?

Publicat

pe

De la lasarea luminii naturale sa patrunda in camere la asigurarea ventilatiei, ferestrele sunt o parte integranta a casei dumneavoastra. Ferestrele, impreuna cu usile, nu sunt doar niste cai de trecere pentru miscare sau pentru a privi in exterior, ci adauga, de asemenea, atractivitate vizuala si stil proprietatii. Deoarece ferestrele si usile sunt elemente atat de importante ale casei, trebuie folosit cel mai potrivit material pentru ele. Cand vine vorba de a opta pentru tipul corect de material pentru ferestrele si usile casei dumneavoastra, nu exista o optiune mai buna decat PVC-ul. Inainte de a trece la modul in care ferestrele si usile din PVC pot fi alegerea perfecta pentru proprietatea dumneavoastra, haideti intai sa intelegem putin PVC-ul.

uPVC – Ce este?

uPVC, sau policlorura de polivinil, este o forma de plastic ce este folosita in mod obisnuit la ferestre si usi. Este cunoscut si ca PVC rigid deoarece este destul de dur si nu este flexibil. De-a lungul anilor, ferestrele si usile din PVC au devenit o alegere populara pentru proprietarii de imobile. Acest lucru se datoreaza faptului ca uPVC ca material este rezistent la umiditate, coroziune, mucegai si poluare, ceea ce face ca atat ferestrele din PVC, cat si usile sa fie durabile. Pe langa aceasta, ferestrele din PVC pot aduce un plus aspectului estetic, fie ca este vorba de casa sau de birou.

Este tamplaria uPVC rezistenta la foc?

Atunci cand alegeti un material pentru ferestrele proprietatii dumneavoastra, in afara de elementele estetice, trebuie să fiti atenti si la aspectul de siguranta si securitate pe care acestea o pot oferi proprietatii dumneavoastra. Este intotdeauna o miscare inteligenta sa fiti pregatit pentru cel mai rau caz, cum ar fi un incendiu izbucnit pe proprietatea dumneavoastra. A fi pregătit pentru un astfel de scenariu de cosmar se poate dovedi a fi o miscare inteleapta si poate ajuta la salvarea vietilor multora. Prin urmare, cand vine vorba de siguranta la incendiu, materialul carese poate dovedi a fi alegerea perfecta pentru proprietatea dumneavoastra este PVC-ul. Va intrebati de ce? Sa aflam.

Testele de incendiu au aratat ca PVC-ul este in mod natural ignifug si nu va provoca, sustine sau alimenta dezvoltarea incendiului. Aceasta inseamna ca, atunci cand instalati ferestre cu profile PVC Klass in case sau birouri, puteti fi siguri ca ferestrele dumneavoastranu vor accelera raspandirea flacarilor in cazul unui incendiu. Acest lucru se datoreaza continutului de clor pe care il are PVC-ul si actioneaza ca un ignifug. Ferestrele, precum si usile, tind să fie principalele cai de evacuare in timpul unui incendiu. Prin urmare, cel mai bine este sa alegeti un material pentru ferestre si usi care sa fie durabil si sa nu fie foarte inflamabil, cum ar fi PVC-ul.

In plus, ferestrele din PVC nu se topesc in caz de incendiu. Odata ce sursa de aprindere a fost indepartata, tamplaria din PVC nu mai arde, ceea ce inseamna ca, de fapt, se autosting. Deoarece nu favorizeaza dezvoltarea focului si se autosting, profilele PVC reprezinta alegerea perfecta pentru a fi folosite atat pentru ferestre cat si pentru usi.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Publicat

pe

De

Lazăr Ion Marian

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr Ion Marian a anunţat vineri că va candida din partea Alianţei Dreapta Unită la Primăria Râmnicului deoarece vrea să ofere votanţilor vâlceni o alternativă la actualii candidaţi. Acesta a transmis şi un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care s-a prezentat vâlcenilor şi le-a argumentat motivele care l-au convins să candideze pentru funcţia de primar.

„Stimaţi râmniceni,

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu mă cunoaşteţi suficient de bine, vreau să vă spun câteva lucruri despre mine! Sunt Lazăr Ion Marian, deputat de Vâlcea, Vicepreşedinte al Comisiei de Transporturi a Camerei Deputaţilor. Sunt inginer, absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și am experiență în asigurarea calității în industria automotive, lucrând în peste zece companii internaționale, precum Alro, Pirelli, Faurecia, Audi, Hella.

Fiind an electoral, inevitabil am discutat cu mulţi cetăţeni din Râmnicu Vâlcea despre alegerile locale şi despre candidaţii la Primărie, şi foarte mulţi mi-au spus că nu vor ieşi la vot pentru că nu au pe cine alege. Nu sunt mulţumiţi de activitatea actualului primar, dar nici nu se consideră reprezentaţi de contracandidaţii acestuia. Practic, nu au ce alege!

Considerând că am competenţele necesare pentru a conduce o administraţie locală cu succes, am decis să îmi asum rolul de candidat din partea USR la funcţia de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea! Vreau să ofer alegătorilor din oraş o alternativă la gargara politică la care asistăm din partea principalilor candidaţi! Sunt un om serios, nu am avut niciodată afaceri dubioase sau probleme cu legea şi nu fac parte din niciun grup de interese obscure.

Singurul grup din care îmi doresc să fac parte este grupul Râmnicenilor cinstiţi şi muncitori, care au nevoie de un om care să îi reprezinte. Sunt conştient că există o doză de neîncredere în partid provocată de anumite decizii greşite din trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie taxaţi toţi pentru greşelile unora! Vă invit să mă urmăriţi în continuare, să vedeţi ce fel de om sunt, ce planuri am pentru dezvoltarea economică şi socială a oraşului şi o să realizaţi că ACUM AVEŢI CE ALEGE!”

Citeste in continuare

Afaceri

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Publicat

pe

De

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care au venit pe piață cu servicii dedicate companiilor. Mulți dintre voi nici nu ați crede că este posibil ca o companie să folosească orice altceva în afară de abonamente business, însă în ultimii ani, datorită dezvoltării internetului și automatizării, au apărut portaluri precum re-incarca.ro cu ajutorul cărora companiile pot face roada de la abonamente business la cartele PrePay foarte simplu.

Cea mai mare „teamă” a unei companii atunci când vine vorba despre cartele PrePay se leagă evident de momentul în care beneficiile expiră, și atunci când ele expiră nu este vorba despre un singur telefon ci despre poate peste 15-20 de dispozitive. Cine va sta să le încarce manual pe fiecare dintre ele? Ce se întâmplă dacă expiră beneficiile fix atunci când trebuie discutat cu un client important, sau este nevoie de comunicare continuă în cadrul unui proiect?

Ei bine, după cum spuneam mai sus, datorită automatizărilor, astăzi companiile pot utiliza cartele PrePay în regim foarte simplu cu ajutorul re-incarcare.ro. Nu trebuie să stea nimeni să încarce telefoane manual deoarece există serviciul numit reîncărcare simultană, iar neplăcuta situație a beneficiilor expirate poate fi evitată de asemenea cu ajutorul serviciului numit reîncărcare programată. O să discutăm despre fiecare dintre cele două servicii oferite de re-incarcare.ro firmelor…

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Reîncărcare SIMULTANĂ

Acest serviciu permite companiilor să reîncarce mai multe cartele PrePay simultan. Indiferent de operator, se pot achiziționa fără probleme o reîncărcare Vodafone, trei Orange și cinci Telekom în același timp. Procedura este una destul de simplă, reprezentantul companiei descarcă de pe site un tabel de comandă în care completează foarte clar numerele de telefon care trebuie reîncărcate, operatorii pentru fiecare dintre ele și, bineînțeles, valoarea reîncărcării (credit sau opțiuni cu minute și internet). După ce se trimite comanda către portal, se primește o factură proformă iar după ce se achită, în maxim 10 minute, toate telefoanele din companie vor fi reîncărcate cu beneficii. Totul este foarte simplu, foarte rapid, nu trebuie să piardă nimeni în firmă timp la fiecare final de lună pentru a reîncărca manual telefoanele.

orange prepay

orange prepay

Reîncărcare PROGRAMATĂ

Acest serviciu permite companiilor să folosească cartele PrePay în regim de abonament. Mai precis, o companie poate alege data la care toate cartelele PrePay folosite să fie automat reîncărcate prin intermediul re-incarcare.ro. Unele dintre motivele principale pentru care firmele nu renunță la abonamente este comoditatea și siguranța faptului că telefoanele nu devin inutilizabile dacă nu se ocupă cineva din firmă să le reîncarce. Ei bine, cu ajutorul serviciului de reîncărcare programată, companiile pot să stea liniștite, telefoanele lor nu vor mai fi puse niciodată în pericol, vor funcționa non stop, vor avea mereu beneficii active, exact ca la abonamente.

Acestea fiind spuse, rămâne de răspuns la o singură întrebare: mai merită pentru o companie să plătească abonamente business mult mai scumpe decât o simplă reîncărcare PrePay, atât timp cât există soluții mult mai ieftine? Să nu mai punem la socoteală faptul că în ziua de azi, cartela PrePay are mai multe beneficii decât un abonament, iar în cazul în care nu-ți mai permiți să reîncarci de 15 euro / lună, ai posibilitatea de a reîncărca cu valori mai mici, astfel încât telefoanele companiei să nu ajungă în situația de a deveni inutilizabile. Răspunsul este cât se poate de clar: nu mai merită investit în niciun timp de abonament atât timp cât poți folosi cartele PrePay,  mult mai ieftin și cu mult mai multe beneficii decât un abonament, fie el chiar și business.

Citeste in continuare

Social

Cum este sistemul educațional în Galați?

Publicat

pe

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru industrial important al țării, ci și un nucleu al educației de calitate. Cu o tradiție bogată și o abordare modernă a învățământului, Galațiul oferă o gamă largă de opțiuni educaționale pentru studenți de toate vârstele.

În acest articol, vom explora în detaliu sistemul educațional din Galați, evidențiind particularitățile care îl fac unic și oferind o perspectivă asupra vieții de student în acest oraș remarcabil.

Educația Primară și Secundară

În Galați, educația începe de la o vârstă fragedă, cu o rețea extinsă de grădinițe și școli primare care pun bazele dezvoltării cognitive și sociale ale celor mici. Învățământul primar și gimnazial este bine reprezentat prin instituții de stat și private, care promovează un curriculum diversificat și metode de învățare interactive.

Școlile din Galați se disting prin accentul pus pe formarea completă a elevilor, integrând disciplinele tradiționale cu activități extracurriculare precum arte, sport și tehnologie.

Învățământul Liceal

Galațiul se mândrește cu o serie de licee de prestigiu, care pregătesc elevii pentru etapele următoare ale educației lor, fie că este vorba de studii universitare sau de intrarea pe piața muncii.

Printre cele mai renumite licee se numără Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Liceul Teoretic „Dunărea” și Colegiul Tehnic „Paul Bujor”. Aceste instituții oferă programe de învățământ variate, de la științe exacte și umaniste până la tehnologie și arte, toate menite să satisfacă nevoile și interesele diverse ale elevilor.

Educația Superioară și Universitară

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este pilonul educației superioare în regiune, oferind o gamă largă de programe de licență și masterat în domenii precum inginerie, medicină, științe sociale, arte și multe altele. Cu o infrastructură modernă și un corp didactic dedicat, universitatea atrage studenți din întreaga țară și din străinătate, contribuind la diversitatea culturală și academică a orașului.

În plus, Galațiul este gazda altor instituții de învățământ superior, care completează peisajul educațional cu programe specializate și centrate pe nevoile actuale ale pieței muncii.

Viața de Student în Galați

Viața studențească în Galați este dinamică și îmbogățitoare, oferind oportunități variate de dezvoltare personală și profesională. Orașul dispune de o serie de facilități dedicate studenților, inclusiv cămine, biblioteci, spații de studiu și zone de recreere.

În plus, Galațiul este cunoscut pentru evenimentele culturale și sociale organizate pe tot parcursul anului, care îmbogățesc experiența studențească și favorizează integrarea în comunitate.

Pentru cei care caută cazare în Galați, Hotelul Bordeaux, o opțiune de trei stele, se distinge prin raportul său excelent calitate-preț. Situat într-o locație convenabilă, hotelul oferă acces ușor la principalele instituții de învățământ și la centrul orașului, făcându-l o alegere populară printre studenți și vizitatori.

Confortul și serviciile de calitate oferite la prețuri accesibile îl fac un punct de referință pentru cei care caută o experiență plăcută în timpul șederii lor în Galați.

Cercetarea și Inovarea în Educație

O componentă esențială a sistemului educațional din Galați este accentul pus pe cercetare și inovare. Universitatea „Dunărea de Jos”, alături de alte instituții, desfășoară proiecte de cercetare avansate, în colaborare cu parteneri naționali și internaționali.

Aceste inițiative sprijină dezvoltarea academică a studenților și contribuie la avansarea cunoștințelor în diverse domenii. Participarea activă la proiecte de cercetare îi încurajează pe studenți să devină inovatori și lideri în domeniile lor de studiu, pregătindu-i pentru provocările pieței globale a muncii.

Implicarea Comunitară și Voluntariatul

Sistemul educațional din Galați pune un mare accent pe dezvoltarea responsabilității sociale și pe implicarea în comunitate. Școlile și universitățile încurajează participarea studenților la proiecte de voluntariat și inițiative comunitare, oferindu-le oportunitatea de a contribui activ la bunăstarea orașului.

Aceste experiențe de voluntariat nu numai că sprijină dezvoltarea personală a studenților, dar îi și pregătesc pentru a deveni cetățeni responsabili și implicați în societate.

Provocări și Perspective

Ca și în orice sistem educațional, există provocări ce trebuie adresate pentru a asigura accesul egal la educație de calitate pentru toți elevii și studenții din Galați. Modernizarea infrastructurii educaționale, adaptarea curriculumului la nevoile pieței muncii și asigurarea resurselor financiare suficiente sunt doar câteva dintre aspectele care necesită atenție continuă.

Cu toate acestea, comunitatea educațională din Galați este dedicată îmbunătățirii constante a ofertei educaționale și sprijinirii dezvoltării fiecărui elev și student.

Sistemul educațional din Galați se remarcă prin diversitatea și calitatea opțiunilor educaționale, de la nivel primar la cel universitar. Prin combinarea tradiției cu inovația, Galațiul oferă un mediu propice pentru dezvoltarea academică și personală a studenților, pregătindu-i pentru provocările viitorului.

Cu facilități dedicate și o comunitate vibrantă, Galațiul este nu doar un centru educațional important, ci și un loc unde studenții pot trăi o experiență unică și îmbogățitoare. În acest context, Hotelul Bordeaux se distinge ca o opțiune avantajoasă pentru cazare, completând oferta orașului pentru o experiență studențească de neuitat.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social2 zile inainte

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr...

Eveniment5 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Eveniment7 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Eveniment7 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Eveniment2 săptămâni inainte

Bononia Estate Winery & Resort, locul unde luxul este ȋn armonie cu natura, chiar pe malul Dunării

Dacă esti un iubitor de escapade ȋn natură ce doreşte să-şi golească mintea şi să ȋşi umple sufletul pe malul...

Eveniment3 săptămâni inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Eveniment3 săptămâni inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Afaceri3 săptămâni inainte

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro? Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care...

Eveniment3 săptămâni inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata
Social3 săptămâni inainte

Cum este sistemul educațional în Galați?

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru...

Eveniment4 săptămâni inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

ferestre PVC ferestre PVC
Social1 lună inainte

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

rochii casual rochii casual
Social1 lună inainte

Culori în vogă în 2024 pentru rochii casual

Încă din ianuarie am descoperit faptul că, odată cu noul an au venit nu doar multe provocări și oportunități, ci...

Social1 lună inainte

Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din România privind drepturile femeilor și influența culturală a muzicii

În umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marchează Ziua Internațională a Femeii prin publicarea unui studiu comprehensiv care examinează percepțiile tinerelor...

Afaceri1 lună inainte

Peleți Caraș Severin buni – căldura și eficiența livrate direct la tine acasă

Bine ai venit în universul confortului și al eficienței energetice, aici peleții de calitate  reprezintă cea mai accesibilă, versatilă și...

Social2 luni inainte

Fisetul metalic care pune la adapost, la propriu si la figurat, intreaga firma!

Un fiset metalic este mai mult decat o simpla piesa de mobilier de birou. Vorbim despre un element esential pentru...

rochii mini rochii mini
Social2 luni inainte

Cum să porţi o rochie lungă, dacă eşti mică de înălţime

Pentru că nu toate suntem nişte adevărate Șarapova, super înalte, cu trupuri de top model, trebuie să găsim soluţii şi...

Știrile Săptămânii