Connect with us

Exclusiv

Obediența politică produce aberații!/Polițiștii IPJ Prahova sunt obligați să îndeplinească ILEGAL atribuții care intră CLAR în sfera de competențe a angajaților din cadrul DSP

Prahova Mea

Publicat

pe

Apoi, folosind pretextul fraudei favorizate de personaje din ASF, a fost complice cu explozia tarifelor RCA și cu ,,naționalizarea” fraudei, la buget. A se citi CARTELUL. Vă reamintesc că tarifele RCA s-au majorat încă din septembrie, de pe o săptămână pe alta, cu până la 70%, fără să existe motivele daunalității, care ar fi putut explica, cât e cât, situația. Iar ASF a dormit liniștit ca vechiul Camenco Petrovici de la CEC (noul Camenco este Marcu), favorizând CARTELUL. Cartel la care au vegheat încă 5 luni, până când păpușarii, i-au dat metaforic un pumn în bot contabilului de ocol silvic, văzându-i nu doar incompetența (pe asta o știau de când l-au numit acolo) ci faptul că prin acțiunile și inacțiunile lui pune reflectoare pe ceea ce metaforic numesc ,,matca” – respectiv beneficiarii reali ai fraudelor din asigurări. Pentru că, oricine se întreabă acum, precum Toma Caragiu: ,,Mă cine naiba îl ține pe ĂSTA în brațe”. Răspunsul este simplu și îl găsiți, mai jos, dezvaluie analistul economic Radu Teodor Soviani.

Intervenția intempestivă a ministerului de finanțe pentru plafonarea tarifelor RCA nu face decât să consemneze două lucruri: i) eșecul de supraveghere al șefilor de la ASF, motiv pentru care trebuie revocați; ii) guvernul a constatat de facto că șefii ASF sub complicii ai cartelului din piața asigurărilor, pe care l-au favorizat, în detrimentul românilor.

Deocamdată, șeful ASF, Nicu Marcu, a rămas cu salariul de până la 200.000 de Euro pe an, ca să facă #nimicpentrupopulatie. Nu uitați că până în 7 februarie 2022, Nicu Marcu sufla vânt în pânzele cartelului, susținând mincinos că ,,nu poate interveni, în sensul impunerii primelor de asigurare”.

Grupul de interese pe care îl consider nelegitim și care a sprijinit pentru interese personale și de grup diverse personaje dovedite toxice prin prisma destabilizării pieței asigurărilor, de prin diverse unitățăți ,,cu caimac” sau ,,ocol silivic” – gen Negrițoiu și Marcu (când spun gen este evident că nu mă refer la grad, întrucât niciunul nici altul în mod evident nu au calități personale care să îi lanseze în postură de ofițeri de informații, având în vedere că nici măcar Mugur Isărescu nu a depășit statutul de turnător), i-a luat comanda lui Nicu Marcu.

În acest fel, fostul șeful ASF de la unitatea ocol silvic, a rămas deocamdată doar cu salariul, devenind chiar periculos de incompetent prin neștiința pieței asigurărilor, chiar pentru grup. De aceea grupul a intervenit prin Ministerul finanțelor (deja vu ca în cazul Astra și Carpatica), venind cu fumigena ,,plafonării” – în fapt praf în ochi, așa cum am arătat AICI.

Timp de aproape 2 ani Nicu Marcu – șeful de la ASF, a fost complice prin acțiuni și inacțiuni cu frauda de la City Insurance. Apoi, folosind pretextul fraudei favorizate de personaje din ASF, a fost complice cu explozia tarifelor RCA și cu ,,naționalizarea” fraudei, la buget. A se citi CARTELUL. Vă reamintesc că tarifele RCA s-au majorat încă din septembrie, de pe o săptămână pe alta, cu până la 70%, fără să existe motivele daunalității, care ar fi putut explica, cât e cât, situația. Iar ASF a dormit liniștit ca vechiul Camenco Petrovici de la CEC (noul Camenco este Marcu), favorizând CARTELUL. Cartel la care au vegheat încă 5 luni, până când păpușarii, i-au dat metaforic un pumn în bot contabilului de ocol silvic, văzându-i nu doar incompetența (pe asta o știau de când l-au numit acolo) ci faptul că prin acțiunile și inacțiunile lui pune reflectoare pe ceea ce metaforic numesc ,,matca” – respectiv beneficiarii reali ai fraudelor din asigurări. Pentru că, oricine se întreabă acum, precum Toma Caragiu: ,,Mă cine naiba îl ține pe ĂSTA în brațe”. Răspunsul este simplu:

,,Matca” a văzut practic următoarea dezvoltare. Cam oricine vede acum ceea ce vă arătam eu încă din debutul favorizării cartelizării, respectiv din 9 septembrie 2021:

Încă din urmă cu 5 luni (septembrie 2021) atrăgeam atenția public, în Ziarul Bursa, asupra mecanismelor de protecție a fraudei de la City Insurance. Și asupra acțiunilor și inacțiunilor care vor duce la explozia asigurărilor RCA, din culpa șefilor ASF, care, prin acțiuni și inacțiuni au vegheat și ei la decapitalizarea brumei de economii românești, care a mai rămas.

Acest articol l-am publicat în urmă cu 5 luni, în 20 septembrie 2021, în ziarul Bursa, AICI, și îl reiau acum. Pentru ca nimeni să nu mai pretindă că vai – nu și-au dat seama și vai, nu putea lua măsuri încă din septembrie 2021, măsuri care ar fi stopat fraudarea asiguraților prin tarife rezultate din complicitatea ASF-asigurători, la scutul mătcii.

Realitatea complicității ASF cu frauda de la City Insurance. De la Mișu Negrițoiu la Nicu Marcu. Parchetul să se sesizeze, Parlamentul să revoce (I).

Nicu Marcu pentru noi este Camenco Petrovici doi. La fel cum CEC-ul, condus de Camenco Petrovici, a păcălit populația prin falsa garantare a Fondului Național de Investiții (FNI), la fel și Nicu Marcu a păcălint populația prin falsa garantare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară a capitalului (și bonității) City Insurance, societate care se dovedește că a fraudat sute de milioane de Euro din banii asiguraților în timp ce era mângâiată pe creștet de către ASF.

Din prima zi în care Nicu Marcu a fost numit Președinte ASF (28 iunie 2020) el a acționat in scopul acoperirii fraudei de la City Insurance prin mangaierea pe creștet a City Insurance și neobligarea în mod real de a aduce capital.

Astfel Nicu Marcu a oferit mai mult de un an societății City Insurance timp în care societatea, cu cotă de piață de 45% pe piața RCA, a încasat miliarde de lei ca prime, a plătit mai puțin de jumătate din sumele încasate ca despăgubiri și a sifonat restul. Sub atenta privire și supraveghere a lui Nicu Marcu.

Mai mult decât atât, Nicu Marcu, prin promovarea psihotică a inițiativei de ,,decontare directă obligatorie” în polițele RCA (în fapt intenția de a scumpi asigurările cu până la 20% și a lua populației și companiilor până la un miliard de lei în fiecare an, cu scopul de a direcționa aceste sume către acționarii infractori care prezentaseră încă din 2017 extrase de cont false, și astfel, pentru a nu îi mai obliga să aducă capital), Nicu Marcu a devenit complice la frauda de sute de milioane de Euro din ultimul an și la acoperirea fraudei de alte sute de milioane din anii trecuți. 

,,Privatizarea profiturilor și naționalizarea pierderilor”.

Despre tentativa ticlăloasă de introducere a obligativității decontării directe am scris încă din 31 ianuarie 2021, iar argumentele prezentate de mine au fost de natură să împiedice și această fraudă din banii asiguraților, în fapt o mizerabilă accperire a sifonărilor din asigurări, de către populație.

Simultan cu achiesarea prin această inițiativă la interesele grupurilor care sifonau banii asiguraților, Nicu Marcu a primit asigurări că va primi imunitate pentru complicitatea de a nu supraveghea în mod real piața asigurărilor.

În acest sens, nefrecventabilul deputat Florin Roman, cu școală la Atheneum, cursuri la Colegiul Național de Apărare și fost secretar general al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA, precursorul ASF) din perioada în care Astra Asigurări fura banii asiguraților, a promovat o inițiativă ticăloasă prin care urmărea să îi ofere imunitate lui Nicu Marcu, spre exemplu, în cazul eșecului de supraveghere a liderului pieței asigurărilor, aflată acum în anticamera falimentului. Am scris și am contribuit la respingerea acestei inițiative ticăloase încă din februarie 2021.

Un an și patru luni de complicitate pentru ca City să mai încaseze peste 3 miliarde de lei sub mandatul lui Marcu și să sifoneze jumătate.

În baza acestor (false) garanții, Nicu Marcu, cel care și-a luat imediat după numire, ca șef de cabinet pe fostul directorul adjunct al SRI, generalul Voinescu (fost lucrător al Securității comuniste anti-NATO) a acordat, de facto, garanții grupului infracțional de la City Insurance și mai ales timp, pentru a mai sifona încă alte sute de milioane de Euro.

În mod real, timp de aproape un an de la numire (iunie 2020 – iunie 2021), Nicu Marcu nu a luat nicio măsură reală pentru a opri sifonarea banilor asiguraților.

Din contră, precum ,,fidejusorul” Camenco Petrovici din cazul FNI, a oferit falsa garanție asiguraților că City (despre care acum susține că avea indicii că este infractoare încă din februarie 2021) este o companie solidă. Complicitatea s-a manifestat multiplu:

 • cunoscând că extrasul de cont prezentat de City este falsificat (el susține că ASF a avut indicii încă din februarie 2021, dar în fapt, am convingerea că ASF știa sau trebuia să știe încă din martie 2017), a permis în continuare City Insurance să emită polițe RCA. Astfel, în 2020, City Insurance a emis polițe (marea majoritate RCA) de 2,3 miliarde de lei (cu 17% mai mult decât în 2019), din care 3 sferturi (1,7 miliarde lei) reprezintă RCA Doar din introducerea ticăloasă a decontării directe, Nicu Marcu ar fi asigurat astfel City Insurance, prin scumpirea de 20%, o sumă anuală de cel puțin 350 de milioane de lei pe care Nicu Marcu a vrut să o ia de la populație și companii și să o de acționarilor falsificatori. Suma ar fi fost suficientă pentru ,,ștergerea urmelor” extrasului de cont falsificat.
 • City Insurance a mers chiar și mai bine în Trimestrul I 2021, în timp ce sifona banii asiguraților pe baza unui extras de cont falsificat, despre care ASF știa. City Insurance a emis din ianuarie până în martie 2021 polițe de 648 de milioane de lei (în creștere cu 20% față de trimestrul I 2020). Sub ,,supravegherea” lui Nicu Marcu, care știa despre extrasul de cont falsificat.
 • Extrapolând 2 trimestre de la cunoașterea realității extrasului de cont falsificat, până la jumătatea lunii septembrie când ASF a anunțat declanșarea procedurii de faliment, City a încasat (deși ASF cunoștea că este infractoare), peste 2 miliarde  de lei, în timp ce ASF aștepta ca investitori fantomă să aducă 150 de milioane de Euro, capital.
 • Făcând totalul, pe perioada ,,supravegherii” lui Nicu Marcu, City Insurance a încasat peste 3 miliarde de lei (600 de milioane de Euro), dintre care aproape un miliard de lei (200 de milioane de Euro) de la momentul în care ASF a știut de la autoritățile elvețiene că City este o societate infractoare și prin urmare, Nicu Marcu a fost complice la delapidare, fals, uz de fals, spălare de bani și evaziunea fiscală a acționarilor.
 • Dacă nu ar fi fost complice, Nicu Marcu ar fi trebuit să suspende de îndată emiterea de polițe RCA de către City Insurance (legislația îi permite), încă de la momentul în care a cunoscut că City, ca și Astra, folosește falsuri fără de care nu ar fi fost niciodată o societate de asigurare. 
 • Complicitatea lui Nicu Marcu s-a manifestatat și prin decizia din iunie 2021, când a trecut în administrare specială a Fondului de Garantare al Asiguraților City Insurance în loc să suspende activitatea de emitere de polițe RCA de către City. Astfel, Nicu Marcu a mai oferit încă 4 luni acționarilor infractori, timp în care, extrapolând rezultatele din trimestrul I (rezultatele pe trimestrul II nu sunt disponibile) City Insurance a mai încasat de la asigurați încă 864 de milioane de lei (172 de milioane de lei)
 • Judecând după rezultatele anului 2020 (când City a încasat prime de 2,3 miiarde de lei) și a plătit pagube de 1,4 miliarde de lei) diferența de 40% (900 milioane de lei) punând-o în diverse buzunare. Astfel, pe parcursul mandatului lui Nicu Marcu, mandat care are deja 5 trimestre (cu 5 trimestre mai mult decât ar merita fostul contabil de ocol silvic, șomer până la 28 de ani, plagiator și hoț de TVA prin achiziție trucată și escrocând Poșta Română), Nicu Marcu a fost complice la transferul în diverse alte buzunare (foarte puțin la salariații City) a peste 1,1 miliarde de lei, reprezentând diferența extrapolată dintre primele încasate și despăgubirile plătite. Sumă care i se poate imputa lui, care încasează ca Președinte ASF venituri lunare de cel puțin 15.000 de Euro.
 • Așa cum Mișu Negrițoiu căuta pentru Astra Asigurări acționari în China și Elveția (în fapt oferind timp acționarilor infractori de la Astra pentru a face pierdute sumele sifonate – 200 de milioane de Euro), așa și Nicu Marcu a oferit timp pentru a se pierde urma banilor, în timp ce societatea despre care Nicu Marcu și ASF știau că este infractoare, încasa noi sume, sub mângâierea pe creștet de către Nicu Marcu și ASF.
 • În timp ce City Insurance încasa în continuare prime de asigurare (sub administrarea din iunie a Fondului De Garantare a Asiguraților), un nou tip de sifonare a sumelor se producea. Către cine au fost făcute plăți din Fondul de Garantare a Asiguraților în cele 4 luni, în care FGA decidea unde se duc sumele încasate prin prime? Au existat companii agreate? Au existat companii care au cumpărat creanțe de la creditorii City, cu discount și cu plăți cvasi-imediate din FGA? Informațiile mele spun că da și voi reveni.
 • Acum, prin terminațiile guvernamentale ale grupului infracțional care a sifonat banii asiguraților prin City Insurance, Nicu Marcu încearcă promovarea unei ordonanțe de urgență prin care Fondul de Garantare al Asiguraților să contribuie la spălarea banilor sifonați de la City Insurance, în loc să meargă pe firul banilor. Se devoalează astfel că și în ultimul moment înainte de revocare, Nicu Marcu acționează ca și complice pentru nerecuperarea sumelor sifonate de acționarii City Insurance.  

Și încă ceva:

 1. În Germania, Felix Hufeld, Președintele BAFIN (Autoritatea de Supraveghere din Germania) a demisionat imediat după scandalul în care s-a dovedit că societatea Wirecard, supravegheată de BAFIN, a fraudat investitorii. La fel și Elisabeth Rogele (a doua în comandă după Hufeld), pentru eșecul în supraveghere. Echivalentul lui Nicu Marcu și a Doinei Dascălu, prim-vicepreședinte.
 2. Markus Braun, fostul șef al Wirecard a fost deja arestat de două ori (prima oară a ieșit pentru o cauțiune de 5 milioane de Euro iar în 22 iulie 2020 a fost arestat a doua oară). Împreună cu el și alți 2 membrii ai board-ului Wirecard.
 3. Procurorii germani i-au arestat sub motivul că șefii Wirecard au conspirat să obțină împrumuturi frauduloase de 3,2 miliarde de Euro.
 4. În Germania, nici Hufeld și nici Rogele nu a încercat ticăloșii gen decontare directă obligatorie, astfel încât să fie complici precum Nicu Marcu la frauda de la City Insurance. Dacă încercau sau închideau ochii (cu știința comiterii de către infracțiuni de către City), erau arestați de îndată. Cum ar fi fost ca Hufeld și Rogele să fi impus un soi de decontare obligatorie a plăților on-line făcute pentru cazionouri și site-uri de pornografie (așa a început Wirecard), prin Wirecard, ceea ce de facto a încercat Nicu Marcu prin ,,decontarea directă obligatorie” în cazul polițelor RCA, serviciu auxiliar și care nu are nicio legătură cu activitatea de asigurare a societăților ,,supravegheate” de ASF?
 5. Am demonstrat că ASF, deși pretinde că știa doar din februarie 2021 că City Insurace a falsificat un extras de cont, a oferit timp pentru majorarea fraudei de la City Insurance și pentru majorarea pagubei. În Germania ar fi fost arestați imediat. Chiar și pe legislația din România ar fi trebuit să se afle măcar sub control judiciar.
 6. În episodul următor, pe care îl voi publica mâine, voi arăta indiciile că ASF știa și ar fi trebuit să știe încă din martie 2017 (sub mandatul lui Mișu Negrițoiu și a celor pe care i-a adus prin ,,concurs” la ASF – directorul supravegherii, directorul juridic, etc.) că extrasul de cont prezentat de către acționarii City este fals. În martie 2017, protocolul cu SRI (unde director adjunct era George Voinescu – actualul director de cabinet al lui Nicu Marcu) și ASF (unde Președinte era Mișu Negrițoiu, fost lucrător în comerțul exterior al Securității), avea deja aproape 3 ani. Protocolul a fost semnat inclusiv pentru verificarea unor aspecte gen extrase de cont false. Voi prezenta într-unul din episoadele următoare că în fapt, acest protocol, a fost folosit inclusiv pentru ștergerea urmelor falsificării de documente bancare chiar de către funcționari ai ASF.
 7. Dacă Autoritatea de Supraveghere Financiară condusă de Mișu Negrițoiu a certificat în martie 2017 extrasul de cont falsificat în ciuda informațiilor SRI sau în baza lor, este un subiect pe care îl discutăm în episodul următor.
 8. Cu certitudine, Mișu Negrițoiu s-a uitat pe acest document exact cum a făcut banca pe care o conducea fie ca director fie ca Președinte pe documentele falsificate de prin care ING Bank România când aceasta încălca embargoul impus de SUA și de Departamentul de Stat Iran-ului, ajutând infracțional Iranul aflat sub embargou să importe, prin falsificarea documentelor de proveniență, bunuri interzise.

Până atunci, o altă complicitate la scutul ASF se devoalează. Prin lipsa de supraveghere reală a ASF, asigurătorii au majorat deja prețul polițelor RCA cu până la 70%, invocând pretextul minicinos că din cauza falimentul City, așa cum am arătat aici.

Iar Florin Cîțu, care a declarat sâmbătă că ,,Aș vrea să văd dacă falimentul a fost ascuns – aici sunt alte probleme. Dacă situația a fost ascunsă atunci ar fi o problemă” ar trebui înainte ca să semneze o OUG prin care să acopere fructele infracționale ale rețelei de la City Insurance și care include funcționari din ASF, să procedeze ca premier și parlamentar (poate) viitor Președinte PNL, la demararea de urgență a revocării lui Nicu Marcu, Președinte ASF. Oare Florin nu își pune întrebarea de ce a simțitit nevoia Mișu Negrițoiu, care a văzut și verificat în 2017 extrasul de cont falsificat de City, să îl atace zilele trecute? De ce îl atacă Alexandru Nazare, fost ministru de finanțe demis de Florin și cel care a promovat ticăloșia ,,decontării directe obligatorii”, fără succes totuși? De ce Nicu Marcu, ajuns președinte ASF pe cârdășia PSD-Pro Romania susținută de Ludovic Orban (în urma unui troc în care socrul lui Victor Ponta, Ilie Sârbu, a devenit vicepreședinte al Curții de Conturi pe locul lăsat liber de Marcu)? Dacă Florin nu acționează acum devine evident complice al grupului infracțional care a devealizat City Insurance. (Cristina T.).

Exclusiv

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (I)

Prahova Mea

Publicat

pe

Incisiv de Prahova publica, azi, primul episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata”, o investigatie formata din 10 episoade.
Incercam sa deslusim itele ascunse din spatele unor afaceri oneroase, pe bani publici. Prima intrebare la care incercam sa raspundem este ce l-a determinat pe edilul Andrei Volosevici sa schimbe delegarea de gestiune a serviciului public de salubritate pentru activitatile de curatenie cai publice si dezapezire, de la firma Rosal coordonata de Bogdan Niculescu in favoarea firmei BLUE PLANET SERVICES S.R.L coordonata de acelasi Bogdan Niculescu. Ce i-au determinat pe cei doi sa denigreze firma Rosal, inclusiv prin falsuri, vezi aici:

Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri si uz de fals/Documente

La toate aceste raspunsuri vom gasi rezolvarea la finele acestui prin episod.
La data de 20.09.2021 se semneaza primul contract intre edil si firma BLUE PLANET SERVICES S.R.L, ocazie cu care se „racordeaza” acesta societate la bugetul local.
Dupa racordarea la bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L achizitioneaza firma Solid Waste Operation care era deja „racordata” la buget, prin administrarea obiectivului Satia de tratare mecano biologica Poiesti, centura de est.
La ultimele aceste doua firme au fost angajati diversi interlopi, unii pentru recompense din timpul campaniei electorale, altii doar fictiv.


Cand unul din acesti interlopi de etnie roma (F.R. – stanga fotografiei, asa il denumim deocamdata) a amenintat si santajat cu inregistrarile efectuate personal privind unele afaceri ilicite si „parandaraturi”, pe diversi din anturajul edilului, am considerat ca nu este problema noastra, ci a organelor de cercetare penala.
Cand acelasi interlop (F.R.) ne-a transmis printr-un interpus, amenintari cu scop de santaj, confundand sula cu Prefectura nu a avut ca finalitate decat iritarea noastra, sa ne exprimam elegant. Probabil interpusul a uitat ce i-a transmis acum cativa ani, un jurnalist: „Nu poti santaja si ameninta pe cineva care nu are ce pierde” (sau ceva de genul asta).
Cand „SEFUL T”, pe numele de scena V.S (dreapa in poza, asa il denumim deocamdata) are o casa de schimb valutar si este sursa („turnător” sau „ciripitor”) unui sef din IPJ Prahova lucrurile se complica. Cand acest sef din IPJ Prahova „monitorizeaza” aceste fapte cu caracter penal pentru a le musamaliza, aspectele capata alte valente din Codul Penal.
Cand firmele coordonate de Bogdan Niculescu au patentat o metoda ingenioasa de a scote bani lichizi din buget, pentru „parandarat” sau pentru recompensarea unor consilieri locali si/sau sefi de institutii cu atributii de control pe domeniul lor de activitate am considerat ca nu este problema noastra, ci a organelor de cercetare penala. Patentul este simplu. Institutiile statului combat fenomenul muncii la negru si nu s-au asteptat ca unele firme sa angajeze, fictiv, intre 60 -100 de persoane. Profitul firmei se diminueaza si/sau dupa caz se maresc datoriile firmei respective la stat dar, raman bani lichizi scosi cu sacosele.
Raspuns solicitare Ziarul Incisiv

Probabil de aceea RASP Ploiesti, in perioda ianuarie 2021-prezent, nu a intocmit nici macar un proces-verbal de contraventie, doar „a monitorizat”. Probabil de unde bate vantul cu banii in buzunar. Cadrul legal pentru amenzi: OUG 57/2019, OG 2/2001, legea 101/2006, HCL 34/2019, HCL 218/2015, dispozitia nr 10089/2020.
Dar, despre Zoia Staicu, noul director al RASP Ploiești, și familia abonată la banii publici ai prahovenilor si la firmele in cauza vom reveni, pe larg, nu face obiectul acestui episod.
Cand la cealalta firma coordonata tot de Bogdan Niculescu, Solid Waste Operation SRL, au fost angajate doua peroane, foste din „Mediu”, aprobabrile si controalele parca sunt deja aranjate.

Raport anual de mediu SWO

Cand una din aceste persoane este „Cainele Rosu” aspectele capata deja valente de criminalitate economico-financiara organizata transfrontaliera.
„Cainele Rosu”
Politia Vest
A performat la DINU…. cu interlopii de la tevi.
Sectorul economic al IPJ:
implicat in actiunile care ii vizau pe vectorii care derulau operatiuni in sectorul comertului ilegal cu carburanti provenit de la rafinariile din Prahova.
A performat, prin turnarea colegilor ( Av Andrei, fost politist, astazi in baroul PH si Ion Banu )
A lucrat, indeaproape, pe linia TURNARII CADRELOR, cu Malaescu, fost ofiter de economic si sef, in conducerea Pol. Mun. Ploiesti, l-a ajutat pe Iulian Bach, fost sef al IPJ si pe Costica Vieru, fost politist al politiei municipale.
A fost recompensat de ultimul si de Vasile Dumitrascu, si a fost introdus in sistemul firmei de paza care asigura, printre altele, si perimterele UPETROM 1 MAI PLOIESTI, alaturi de ruda sefului pol municipale, Cezar Vieru.
Il cunoaste pe col [rez] Vasile Dumitrascu, inca de pe vremea cand acesta era ofiter de politie economica, coleg cu Malaescu, cu care colabora pe linie de informatii.
Cariera sa s-a dezvoltat, fulminant, dupa ce Vasile Dumitrascu a preluat sefia 0215 in PH si nu numai si care l-a acoperit pe „Cainele Rosu” cand controla informativ zona VEST si, in special, ariile Lacul Balea, Podu’ Inalt, zona Dinu, zona Eremia Grigorescu, zona Lamaita VEST, oferind, la randul sau, protectie, clanurilor si membrilor lumii interlope, contra unor sume de bani, pretinse, solicitate, achitate, platite si incasate constant, sub forma de taxa de protectie.
Interesant ca numele „Cainelui Rosu” apare si in anturajul italianul Sergio Pileri in 2002, la Ploiesti, unde avea cartierul general italianul Sergio Pileri si cei doi frati ai sai, trimisi in Romania de mafie. Pileri isi desfasura linistit mai multe tipuri de afaceri, de la restaurante, pana la firme de salubritate. El a devenit in scurt timp unul dintre reprezentantii de vaza ai comunitatii italienilor din Romania. Initial, Sergio Pileri a intrat in atentia Serviciului Roman de Informatii – SRI pentru ca se afla in anturajul fostul sef al SRI Prahova Corneliu Paltanea. Acest Pileri beneficia de protectia colonelului Paltanea, care era supravegheat pentru afaceri dubioase cu petrol. Pileri incepuse sa dezvolte in Romania un grup de companii in domeniul salubritatii, a ecologizarii si a rampelor de gunoi.
Numele sau a aparut public la conducerea companiei SALUB din Ploiesti. La randul ei, SALUB era detinuta de un SRL numit Agenda 21. In fine, in spatele acestei firmei se afla familia mafiota Ciancimino, condusa de Masimo Ciancimino, arestat si el in 2011, fiul lui Don Vito. Interesant este ca familia Ciancimino este originara din localitatea siciliana Corleone, exact ca si in celebrul film de Oscar, Nasul. Initial, mafiotii au finantat cu 9 milioane de euro activitatea firmei Agenda 21 din Romania. Agenda 21, condusa de unul dintre membrii familiei si era detinuta de SIRCO, pe care anchetatorii italieni pusesera sechestru. Printre cei anchetati era si avocatul Giorgio Ghiron, aparatorul nasului Vito Ciancimino. Un alt anchetat a fost si Gianni Lapis, care a incercat sa incheie un contract cu Gazprom pentru piata europeana, prin intermediul unui fost colonel KGB, Alexander Medvedev. Printre persoanele de incredere ale mezinului Ciancimino se numarau si fratii Sergio si Giorgio Pileri, care au in Romania multe afaceri in Bucuresti, Tulcea, Ploiesti, Targu-Mures. Firmele italienilor, pe langa Agenda 21, care se ocupa de reciclarea gunoaielor, sunt Ecorec, Salub si Ecologica SA. Fratii Pileri au mai investit si in Hipodromul de la Ploiesti, in „”Il Toscanino””, un bistro din Bucuresti. Ei au mai infiintat in Romania si societati financiare: General Consulting si Agentia Obiettivo Lavoro. Pe langa acestea se pot mandri si cu Agentia de Investigatii A&D. Repetam: legaturile dintre Sergio Pileri si fostul sef al SRI Prahova, Corneliu Paltanea, sunt de notorietate. Provenzano, prin intermediul romano-italianului Paul Brener, a deschis mai multe firme in tara noastra. Cu Brener au intrat in contact Gheorghe Fulga, seful Serviciului de Informatii Externe, dar si cativa pesedisti: Ion Moucha si Constantin Nita.
Cine este Bogdan Niculescu?
Numele lui Bogdan Niculescu apare și in afacerea autorizarii ilegale a gropii de gunoi de la Glina, deținută de Mafia italiană. De altfel, compania Solid Waste Operation, deținută de partenerul de afaceri al lui Bogdan Niculescu, apare și în dosarul DNA de la Ploiești privind legăturile dintre familia mafiotă Ciancinimo, deșeurile din Sectorul 1 și groapa Glina. Aceeasi familie mafioata  unde apare si numele Cainelui Rosu” de mai sus!!!
Atat despre Agenda 21 unde apare numele „Cainelui Rosu” cat si despre groapa Glina, Incisiv de Prahova a dezvaluit prin zeci de articole, pe parcursul a mai multor ani de zile. Reamintim ca, in martie 2022, Direcția Națională Anticorupție (DNA) l-a pus sub acuzare – alături de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță și alți funcționari din această instituție – și pe managerul ROSAL, Bogdan Niculescu. Numele acestuia nu a apărut, însă, în comunicatul DNA, datele fiind doar despre o persoană fizică acuzată de săvârșirea a două complicități la infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite cu consecințe deosebit de grave.
De altfel, și firma ROSAL a fost pusă sub acuzare, ca persoană juridică, tot pentru două complicități la infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit cu consecințe deosebit de grave.
Silviu Prigoana, actionarul majoritar la aceea data al companiei de salubritate Rosal, a incheiat in anul 2010 , un contract de licenta pe 10 ani cu propria firma prin care primea 71.500 de euro/luna, fara TVA, pentru folosirea marcii „Rosal” de catre compania cu acelasi nume.
Rosal era detinuta de Silviu Prigoana (60%), Dumitru Mihalache(20%), Eugen Progloff (10%) si Gheorghe Minea (10%) si se ocupa desalubrizarea sectorului 3 din Capitala.
La data de 23.06.2022, potrivit informațiilor economice de pe termene.ro, compania are ca acționari pe Silviu Prigoană, cu 40%, Dan Gabriel Gaman, proprietar fiduciar, cu 30% din acțiuni, Imperial Master Invest SRL cu 20% și Gheorghe Minea cu 10%. Administrator și președintele consiliului de administrație al firmei este acelasi Bogdan Niculescu.
Si acum sa deslusim raspunsurile la intrebarile:
– ce l-a determinat pe edilul Andrei Volosevici sa schimbe delegarea de gestiune a serviciului public de salubritate pentru activitatile de curatenie cai publice si dezapezire, de la firma Rosal coordonata de Bogdan Niculescu in favoarea firmei BLUE PLANET SERVICES S.R.L coordonatade acelasi Bogdan Niculescu?

-ce i-au determinat pe cei doi sa denigreze firma Rosal, inclusiv prin falsuri?

Si-a pregatit minutios terenul
Satui de scandalurile in care au fost antrenati si de prejudicierea cu buna stiinta a firmei Rosal pentru a introduce alte sociatati controlate de Bogdan Niculescu, omul de afaceri Silviu Prigoană și unul din copii săi, Silvius Prigoană au introdus pe 15 iulie 2022 la Tribunalul Bucuresti o cerere de deschidere a procedurii insolvenței societății Rosal Grup, unul dintre marii ”jucători” de pe piața contractelor de curățenie. Tribunaul a fixat primul termen în luna octombrie. În afară de București, unde are contract cu Primăria Sectorului 3, Rosal mai are contracte în Giurgiu, Cluj și Prahova.

Demersul familiei Prigoană vine în contextul în care din februarie anul acesta Rosal Grup este în mijlocul unei anchete a Direcției Naționale Anticorupție, procurorii anticorupție anchetând relația comercială dintre Rosal Grup și Primăria Sectorului 3. Astfel, pe 21 februarie DNA anunța că procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale față de S.C. ROSAL GRUP S.A., pentru două infracțiuni de complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit cu consecințe deosebit de grave.
Faptele reținute ar fi constatate în contextul în care, în perioada anilor 2000-2018, în Sectorul 3 din municipiul București, s-au încheiat 54 acte adiționale la un contract de salubrizare cu S.C. ROSAL GRUP S.A., prin care, fie s-a prelungit contractul, fie s-a mărit valoarea acestuia.
Conform DNA, la nivelul Sectorului 3 nu s-ar fi respectat prevederile noii legislații aplicabile actelor adiționale începând cu anul 2001 și până la finalizarea derulării contractului (Legea 51/2006 a serviciilor comunitare de utilități publice; O.G. 71 din 29 august 2002 privind organizarea și funcționarea serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local; Legea 101 din 25 aprilie 2006 a serviciului de salubrizare a localităților; O.U.G. 34 din 19 aprilie 2006 privind atribuirea contractelor de achiziție publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice și a contractelor de concesiune de servicii).
În același dosar este urmărit penal și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, acuzat de două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite cu consecințe deosebit de grave și a unei infracțiuni de instigare la infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite cu consecințe deosebit de grave.
Conform DNA, s-ar fi creat un prejudiciu total de 578.446.818 lei în dauna Sectorului 3 și un folos necuvenit pentru SC Rosal Grup SA.

PAM-PAM
În paralel cu cererea de deschidere a procedurii insolvenței introdusă pe 15 iulie, unul din copii lui Silviu Prigoană, Adrian Honorius Prigoană a deschis tot la Tribunalul București, pe 15 iunie, un proces având ca obiect ”rezoluțiune contract” în contradictoriu cu Bogdan Niculescu, cel care controlează în prezent Rosal.
Viața de huzur a lui Niculescu
Conform informațiilor din CANCAN, Bogdan Niculescu trăiește în lux și nu se sfiește să și-o etaleze în ochii lumii, deși societățile sale ori au fost radiate, ori sunt în pierdere.
În septembrie 2020, s-a prezentat la LOFT cu un Ferrari țiplă, de unde a coborât alături de soția lui, la rândul ei învățată cu luxul și opulența. De altfel, managerul Rosal s-ar fi lăudat, cu puțin timp înainte, la o masă în jurul căreia se adunaseră mai mulți milionari în euro din România, că, împreună cu partenera de viață, are posibilitatea de a zbura în Toscana (Italia) cu avion privat, pe care îl închiriază direct de la El Feki Tarek, nimeni altul decât boss-ul de la Toyo Motor Center, cu care obișnuiește, de regulă, să ia masa la restaurantele de lux din Capitală.
(..) În urmă cu șase ani, Bogdan Niculescu circula cu un Bentley Bentayaga, varianta SUV, la momentul respectiv poate singurul din Capitală, ce valora undeva la 250-300 de mii de euro. Cel cunoscut drept “Regele gunoaielor” nu este pasionat doar de mașinile cu mulți cai putere, ci și de jocurile de noroc. Într-una dintre descinderile pe care le-a avut la cazino, angajatul lui Silviu Prigoană – care nu apare în dosarul amintit mai sus – a câștigat, în doar 10 minute, suma de 15.000 de lei la aparate. A fost, așa, o scurtă demonstrație cu bani puțini.
De altfel, Bogdan Niculescu este o prezență constantă la LOFT, localul lui preferat. Acolo, de regulă, sărbătorește cele mai importante evenimente din viața lui. Șampania fină și celelalte băuturi alese nu lipsesc niciodată de la masa lui.
Bogdan Niculescu, bossul de la Rosal, are averea pusă sub sechestru asigurator în dosarul deschis la DNA cu privire la contractele cu Primăria Sector 3.
Indiferent de amenintari, santaje si/sau daca se gasesc interlopi care sa ne „intepe” si sa isi asume fapta pentru cativa galbeni cum ni s-a sugerat, Incisiv de Prahova va publica si restul celor noua episoade din aceasta investigatie pentru a deslusi toate increangaturile din aceste afaceri ilicite, pe bani publici. Vom reveni. (Ec Adrian Radu).

Citeste in continuare

Exclusiv

Polițiștii trebuie să se mulțumească cu încă o rundă de promisiuni, despre o nouă serie de „firimituri” salariale

Prahova Mea

Publicat

pe

Pentru că participarea la formele de protest anunțate la finalul anului 2021 a fost sub nivelul pe care organizațiile sindicale îl anticipau, în lipsa presiunii, toate promisiunile de aplicare integrală a legii, ba s-au transformat în „jumătăți”, ba în „sferturi”, ba au dispărut în comisiile de specialitate ale Parlamentului, dezvaluie sindicatul Europol.

Ultima tentativă de aplicarea a unei părți din Legea salarizării a fost la începutul lunii iunie când un proiect de lege care viza acordarea unui sfert din cele 2 tranșe restante, deși a fost adoptat, pentru că a suferit modificări semnificative în Camera Deputaților, cu privire la creșterea salariilor aleșilor locali, a ajuns să fie contestat la CCR de către partidul USR. Din păcate, la primul termen din iunie, CCR a refuzat să judece și a amânat cauza pentru luna septembrie. Și uite așa, Statul român pentru care am depus un jurământ suprem „chiar cu prețul vieții” a ajuns să mai facă economie 2 luni pe spatele nostru.

În aceste zile însă, din cauza cifrelor record de demisii din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, dar și ca urmare a nemulțumirilor tot mai vocale din alte sectoare bugetare, Guvernul, prin Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a inițiat un proiect de OUG care va intra săptămâna viitoare pe ordinea de zi a ședinței de Guvern (surse), și care prevede modificarea:

 • Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice;
 • OUG 130/2021 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative;
 • Legea 7/2006 privind statutul funcționarului public parlamentar.

Practic, Ministerul Muncii și Solidarității sociale propune creșterea salariilor pentru o serie de bugetari cu 15% prin modificarea Legii salarizării. Pentru angajații din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională solicită acordarea unui sfert din cele 2 tranșe restante, intervenind pe OUG 130/2021. Iar pentru funcționarii publici parlamentari, solicită o serie de modificări ce vizează raporturile de serviciu și echivalarea funcțiilor.

Ce este interesant cu privire la momentul ales de către Guvern pentru această inițiativă este faptul că pe durata vacanței parlamentare nu poate emite OUG-uri. Cu toate acestea, se pare că se va apela la un artificiu constituțional pentru ca în ziua ședinței de Guvern, să fie și Parlamentul convocat în ședință extraordinară și astfel să poată fi adoptată Ordonanța de urgență.

Nu putem să nu observăm că diferența de tratament și discriminarea salarială sunt în continuare promovate de Guvern, care împarte bugetarii între „șmecheri” și „fraieri”, în condițiile în care pentru bugetarii „civili” se propune o creștere de 15% a salariului de bază, iar pentru polițiști și angajații din sistemul de apărare, doar un sfert din restanță, fără să se umble la nivelul salarial. Practic dacă un bugetar are un salariu net de 4000 lei (6991 brut), prin aplicarea a 15%, acestuia îi va crește salariul cu aproximativ 1050 lei brut. Asta în timp ce acordarea unui sfert din cele 2 tranșe restante înseamnă în medie 270 lei brut, pentru un polițist.

Cu alte cuvinte, aceste sume alocate polițiștilor și angajaților din sistemul de apărare nu numai că nu acoperă inflația de 14% înregistrată, dar puterea de cumpărare a scăzut sub nivelul salarial deținut de un polițist anterior aplicării Legii salarizării din 2017. Practic, un polițist putea să cumpere mai mult din salariul pe care îl avea în 2017 înainte de măriri, față de momentul 2022 când i s-a aplicat jumătate din Legea salarizării.

După consultările avute cu membri de sindicat, începând de săptămâna viitoare vom anunța un calendar de proteste ce va fi stabilit până la finalul anului 2022. Suntem conștienți că demersul nostru de a determina Guvernul să respecte Legea salarizării nu se va realiza cu 1-2 mitinguri, ci va fi nevoie de determinare și de participare masivă a polițiștilor. De aceea trebuie să fim conștienți, fiecare dintre noi, că de pe margine nu se poate schimba cursul destinului nostru, ci doar prin implicare activă în formele de protest care vor fi organizate.

Totodată, Sindicatul EUROPOL, prin Federația PUBLISIND la care este afiliat a transmis deja solicitări către Guvernul României și Consiliul Economic și Social pentru modificarea OUG-ului, în sensul acordării integrale a celor două tranșe restante. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

BATAIE DE JOC/130 de mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă datorita primarului Andrei Volosevici care nu a achitat si refuza sa achite facturile emise pentru serviciul prestat deja de catre Termoficare Prahova S.A.

Prahova Mea

Publicat

pe

Pentru că participarea la formele de protest anunțate la finalul anului 2021 a fost sub nivelul pe care organizațiile sindicale îl anticipau, în lipsa presiunii, toate promisiunile de aplicare integrală a legii, ba s-au transformat în „jumătăți”, ba în „sferturi”, ba au dispărut în comisiile de specialitate ale Parlamentului, dezvaluie sindicatul Europol.

Ultima tentativă de aplicarea a unei părți din Legea salarizării a fost la începutul lunii iunie când un proiect de lege care viza acordarea unui sfert din cele 2 tranșe restante, deși a fost adoptat, pentru că a suferit modificări semnificative în Camera Deputaților, cu privire la creșterea salariilor aleșilor locali, a ajuns să fie contestat la CCR de către partidul USR. Din păcate, la primul termen din iunie, CCR a refuzat să judece și a amânat cauza pentru luna septembrie. Și uite așa, Statul român pentru care am depus un jurământ suprem „chiar cu prețul vieții” a ajuns să mai facă economie 2 luni pe spatele nostru.

În aceste zile însă, din cauza cifrelor record de demisii din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, dar și ca urmare a nemulțumirilor tot mai vocale din alte sectoare bugetare, Guvernul, prin Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a inițiat un proiect de OUG care va intra săptămâna viitoare pe ordinea de zi a ședinței de Guvern (surse), și care prevede modificarea:

 • Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice;
 • OUG 130/2021 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative;
 • Legea 7/2006 privind statutul funcționarului public parlamentar.

Practic, Ministerul Muncii și Solidarității sociale propune creșterea salariilor pentru o serie de bugetari cu 15% prin modificarea Legii salarizării. Pentru angajații din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională solicită acordarea unui sfert din cele 2 tranșe restante, intervenind pe OUG 130/2021. Iar pentru funcționarii publici parlamentari, solicită o serie de modificări ce vizează raporturile de serviciu și echivalarea funcțiilor.

Ce este interesant cu privire la momentul ales de către Guvern pentru această inițiativă este faptul că pe durata vacanței parlamentare nu poate emite OUG-uri. Cu toate acestea, se pare că se va apela la un artificiu constituțional pentru ca în ziua ședinței de Guvern, să fie și Parlamentul convocat în ședință extraordinară și astfel să poată fi adoptată Ordonanța de urgență.

Nu putem să nu observăm că diferența de tratament și discriminarea salarială sunt în continuare promovate de Guvern, care împarte bugetarii între „șmecheri” și „fraieri”, în condițiile în care pentru bugetarii „civili” se propune o creștere de 15% a salariului de bază, iar pentru polițiști și angajații din sistemul de apărare, doar un sfert din restanță, fără să se umble la nivelul salarial. Practic dacă un bugetar are un salariu net de 4000 lei (6991 brut), prin aplicarea a 15%, acestuia îi va crește salariul cu aproximativ 1050 lei brut. Asta în timp ce acordarea unui sfert din cele 2 tranșe restante înseamnă în medie 270 lei brut, pentru un polițist.

Cu alte cuvinte, aceste sume alocate polițiștilor și angajaților din sistemul de apărare nu numai că nu acoperă inflația de 14% înregistrată, dar puterea de cumpărare a scăzut sub nivelul salarial deținut de un polițist anterior aplicării Legii salarizării din 2017. Practic, un polițist putea să cumpere mai mult din salariul pe care îl avea în 2017 înainte de măriri, față de momentul 2022 când i s-a aplicat jumătate din Legea salarizării.

După consultările avute cu membri de sindicat, începând de săptămâna viitoare vom anunța un calendar de proteste ce va fi stabilit până la finalul anului 2022. Suntem conștienți că demersul nostru de a determina Guvernul să respecte Legea salarizării nu se va realiza cu 1-2 mitinguri, ci va fi nevoie de determinare și de participare masivă a polițiștilor. De aceea trebuie să fim conștienți, fiecare dintre noi, că de pe margine nu se poate schimba cursul destinului nostru, ci doar prin implicare activă în formele de protest care vor fi organizate.

Totodată, Sindicatul EUROPOL, prin Federația PUBLISIND la care este afiliat a transmis deja solicitări către Guvernul României și Consiliul Economic și Social pentru modificarea OUG-ului, în sensul acordării integrale a celor două tranșe restante. (Cerasela N.).

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Evenimento oră inainte

3 lucruri pe care trebuie să le pui la punct în ceea ce privește casa ta atunci când urmează să pleci într-o vacanță

Urmează să pleci în vacanță și deja ți-ai stabilit toate ținutele pe care vrei să le porți de-a lungul acesteia?...

Eveniment5 ore inainte

Se apropie ziua acelui prieten care are deja totul? Iată ce cadou special îi poți oferi!

Cu siguranță ai trecut cel puțin o singură dată prin acel moment în care unul din prietenii sau prietenele tale...

Eveniment9 ore inainte

Cum sa creezi un cinema la tine acasa?

Dupa o zi grea la munca, tot ce vrei este sa te relaxezi in fata unui film bun. Arta cinematografica...

ROBOR ROBOR
Social10 ore inainte

3 soluții pentru a scăpa de ROBOR

● Ce este ROBORUL? ROBOR este abreviere de la Romanian Interbank Offered Rate și  este unul dintre indicii de referință...

Eveniment5 zile inainte

TOP 5 lucruri ce nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie modernă

Amenajare casei la momentul actual este cu mult mai diferită decât modul în care se realiza acum 5 sau 10...

Eveniment5 zile inainte

Mentenanța mașinii: tot ce trebuie să știi și să verifici la propriul tău vehicul

Dacă ai avut acces la o mașină în timp ce locuiai acasă, sunt șanse ca părinții tăi să fi ocupe...

Social5 zile inainte

Tipuri de rochii in functie de forma corpului tau

  Indiferent de ce forma esti, rochiile sunt versatile, confortabile si distractive. Dar primul pas este sa identifici forma corpului....

Eveniment6 zile inainte

TCL își continuă parteneriatul de succes prin care Inspiră Excelență în sport

 Partener global FIBA  Federația Internațională de Baschet București, 2 august 2022 – TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV...

Eveniment6 zile inainte

TCL își continuă parteneriatul de succes prin care Inspiră Excelență în sport

 Partener global FIBA  Federația Internațională de Baschet București, 2 august 2022 – TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV...

Sănătate7 zile inainte

Şcoala Postliceală „Sf. Vasile cel Mare” Ploieşti    Cu noi, vei fi mereu în primul rând!  

  Dacă ai deschis acest anunţ, este foarte probabil să fii următorul nostru elev sau următoarea noastră elevă! Asistent medical...

Sport7 zile inainte

Academia Victor Hănescu lansează campioni

Este deja binecunoscut faptul că de-a lungul anilor la Academia Victor Hănescu s-au lansat campioni, la toate categoriile de vârstă....

magazin online de succes magazin online de succes
SocialO săptămână inainte

10 sfaturi pentru un magazin online de succes

Dacă ai un business, atunci şi tu ai nevoie de un magazin online de succes. Evoluția tehnologiei are ca scop...

Eveniment2 săptămâni inainte

Rezervele de apă ale României „sunt în scădere, dar suficiente” conform ultimelor date oficiale de la Apele Române

Chiar dacă rezerva strategică de apă din principalele patruzeci de lacuri de acumulare își menține tendința de scădere, aceasta poate...

Eveniment2 săptămâni inainte

ȘASE modalități de a menține lucrătorii în siguranță în industria construcțiilor

Munca în construcții este o activitate periculoasă în mod inerent, cu un risc ridicat de accidente la fața locului, precum...

Suc din pulpă de roşii Suc din pulpă de roşii
Social2 săptămâni inainte

Suc din pulpă de roşii bio, 100% natural şi fără conservanţi

Într-o lume din ce în ce mai industrializată şi mecanizată, să găseşti produse naturale este o adevărată aventură. În ultimii...

Cornuleţe cu gem Cornuleţe cu gem
Social2 săptămâni inainte

Sânziene – Cornuleţe cu gem ca în bucătăria bunicii

Câteodată, viața cotidiană, plină de griji mai mari decât oamenii, nu lasă loc pentru o pauză bine meritată. În agitația...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social2 săptămâni inainte

Usile si ferestrele din PVC ofera o protectie mai buna impotriva intemperiilor

Usile si ferestrele din PVC sunt foarte importante pentru integritatea unei locuinte. In anumite regiuni, vremea capricioasa si extrema provoaca...

Eveniment2 săptămâni inainte

TOP 5 avantaje pe care polita CASCO Masina Mea le ofera proprietarilor cu automobile de pana la 7 ani

Accidentele rutiere sunt din ce in ce mai frecvente pe drumurile din Romania, si nu...

Știrile Săptămânii