Connect with us

Afaceri

Cutiile personalizate de curierat și marketingul: care e legătura?

Publicat

pe

banda adeziva

Indiferent de nișă, concurența între magazinele online este mare. Cum te poți diferenția de competiție? Specialiștii în marketing spun că experiența clientului este vitală, în sensul că fiecare aspect al interacțiunii dintre cumpărător și produsul achiziționat contează. De la primul click pe site-ul de cumpărături până la deschiderea coletului, fiecare moment are potențialul de a consolida relația brandului cu clientul. Aici intervin și cutiile personalizate de curierat, care se dovedesc a fi nu doar un ambalaj, ci și o puternică unealtă de marketing.

Cutii personalizate de curierat: de la ambalaj la o experiență unică

Cutia de curierat este primul contact fizic pe care un client îl are cu produsul cumpărat online. O cutie personalizată îi oferă clientului o impresie inițială pozitivă, îmbunătățindu-i experiența. În plus, o cutie de curierat bine concepută asigură protecția produsului în timpul transportului.

Să luăm un exemplu: un client care comandă o poșetă o primește fie într-o cutie banală de carton, fie într-o folie cu bule pusă apoi într-o pungă de plastic. Un alt client primește exact aceeași poșetă ambalată într-o cutie personalizate de carton, cu logo, text și câteva elemente colorate. Care client va fi mai mulțumit, deși ambii au primit exact aceeași poșetă prin curier? Noi zicem că răspunsul este  evident.

Cutia de carton – un instrument de marketing

Când vine vorba de marketing, fiecare punct de contact cu clientul este o oportunitate. Modelele de cutii personalizate de curierat pot servi ca un canal de comunicare eficient. Ele pot fi imprimate cu logo-ul companiei, mesaje ale brandului, culori specifice sau chiar cu coduri QR care redirecționează clienții către site-uri web partenere sau promoții.

Astfel, cutiile personalizate de curierat ajută la creșterea recunoașterii brandului (ceea ce specialiștii în marketing numesc brand awareness). Un design consistent și atractiv poate crea asociere între calitatea produselor și ambalajul acestora. Acest lucru poate fi deosebit de eficient în a face brandul să se remarce într-un flux constant de colete. Inclusiv banda adezivă folosită poate fi imprimată cu logo-ul și culorile acelui brand, pentru o experiență completă.

Așadar, o cutie personalizată transmite valoarea pe care o companie o acordă experienței clienților. O firmă care expediază produsele în ce se nimerește își respectă clienții într-un fel. O firmă care se străduiește să ofere o experiență plăcută clienților îi respectă în alt fel. Detaliile cum ar fi ambalajul de curierat și ambalajul produsului în sine, mesajele personalizate din colet sau chiar micile cadouri oferite ca surpriză pot face ca deschiderea unui colet să fie un moment memorabil, consolidând astfel relația cu clientul.

 

Cutiile personalizate de curierat nu sunt doar ambalaje. Desigur, au un rol utilitar, de protecție, însă utilitatea lor nu trebuie să se oprească aici. Cutiile de carton reprezintă o oportunitate de a comunica cu clienții și de a-i implica într-o experiență de brand pozitivă. Orice firmă care expediază produse prin curierat poate beneficia de această oportunitate. Cutiile de carton sunt, prin urmare, un instrument valoros în strategia de marketing a unei companii, având impact direct asupra satisfacției și loialității clienților.

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cum să Alegi Dachdeckerei Ideal pentru Acoperișul Tău: Sfaturi de la Specialiști

Publicat

pe

De

Atunci când vine vorba de acoperișul casei tale, este esențial să alegi o echipă de Dachdeckerei cu experiență și încredere. Alegerea greșită poate duce la probleme costisitoare și frustrări pe termen lung. Iată câteva sfaturi de la specialiști pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere pentru acoperișul tău.

  1. Experiență și Expertiză Când cauți o Dachdeckerei, este important să te asiguri că au o experiență solidă în domeniu. Optează pentru o echipă cu ani de experiență în construcția și renovarea acoperișurilor rezidențiale și comerciale. Expertiza lor va asigura o lucrare de calitate și o soluție durabilă pentru acoperișul tău.
  2. Licențiere și Asigurare Verifică întotdeauna dacă Dachdeckerei-ul este licențiat și asigurat. Aceste aspecte sunt cruciale pentru protecția ta și a casei tale. O echipă licențiată îți oferă garanția că respectă standardele și reglementările locale, iar o asigurare adecvată te protejează în cazul unor daune sau accidente în timpul lucrărilor.
  3. Recomandări și Recenzii Caută recomandări și recenzii de la clienți anteriori. O Dachdeckerei de încredere va avea recenzii pozitive și clienți mulțumiți. Fii atent la feedback-ul clienților în ceea ce privește calitatea lucrării, respectarea termenelor și comunicarea cu echipa.
  4. Portofoliu și Proiecte Anterioare Analizează portofoliul și proiectele anterioare ale echipei. Un portofoliu bogat și diversificat demonstrează abilitatea și capacitatea lor de a aborda diferite tipuri de proiecte. De asemenea, poți cere să vezi lucrările finalizate în persoană sau poze ale acestora pentru a obține o idee mai clară despre calitatea lucrărilor lor.
  5. Consultație și Evaluare Gratuită Oferirea unei consultații și evaluări gratuite este un semn al profesionalismului unei Dachdeckerei. Acest lucru îți oferă oportunitatea de a discuta detaliile proiectului și de a primi o estimare a costurilor fără nicio obligație. Folosește această oportunitate pentru a întreba întrebări și pentru a evalua comunicarea și disponibilitatea echipei.
  6. Transparență în Costuri și Termene Asigură-te că echipa de Dachdeckerei este transparentă în ceea ce privește costurile și termenele proiectului. Evită orice surprize neplăcute prin stabilirea clară a tuturor detaliilor financiare și a programului de lucru înainte de a începe lucrarea.

Alegerea unei Dachdeckerei pentru acoperișul tău nu ar trebui luată în considerare cu ușurință. Urmează aceste sfaturi de la specialiști și vei fi pe drumul cel bun către un acoperiș de calitate, durabil și sigur pentru casa ta. O investiție într-o echipă de încredere merită fiecare centime!

 

Citeste in continuare

Afaceri

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Publicat

pe

De

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care au venit pe piață cu servicii dedicate companiilor. Mulți dintre voi nici nu ați crede că este posibil ca o companie să folosească orice altceva în afară de abonamente business, însă în ultimii ani, datorită dezvoltării internetului și automatizării, au apărut portaluri precum re-incarca.ro cu ajutorul cărora companiile pot face roada de la abonamente business la cartele PrePay foarte simplu.

Cea mai mare „teamă” a unei companii atunci când vine vorba despre cartele PrePay se leagă evident de momentul în care beneficiile expiră, și atunci când ele expiră nu este vorba despre un singur telefon ci despre poate peste 15-20 de dispozitive. Cine va sta să le încarce manual pe fiecare dintre ele? Ce se întâmplă dacă expiră beneficiile fix atunci când trebuie discutat cu un client important, sau este nevoie de comunicare continuă în cadrul unui proiect?

Ei bine, după cum spuneam mai sus, datorită automatizărilor, astăzi companiile pot utiliza cartele PrePay în regim foarte simplu cu ajutorul re-incarcare.ro. Nu trebuie să stea nimeni să încarce telefoane manual deoarece există serviciul numit reîncărcare simultană, iar neplăcuta situație a beneficiilor expirate poate fi evitată de asemenea cu ajutorul serviciului numit reîncărcare programată. O să discutăm despre fiecare dintre cele două servicii oferite de re-incarcare.ro firmelor…

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Reîncărcare SIMULTANĂ

Acest serviciu permite companiilor să reîncarce mai multe cartele PrePay simultan. Indiferent de operator, se pot achiziționa fără probleme o reîncărcare Vodafone, trei Orange și cinci Telekom în același timp. Procedura este una destul de simplă, reprezentantul companiei descarcă de pe site un tabel de comandă în care completează foarte clar numerele de telefon care trebuie reîncărcate, operatorii pentru fiecare dintre ele și, bineînțeles, valoarea reîncărcării (credit sau opțiuni cu minute și internet). După ce se trimite comanda către portal, se primește o factură proformă iar după ce se achită, în maxim 10 minute, toate telefoanele din companie vor fi reîncărcate cu beneficii. Totul este foarte simplu, foarte rapid, nu trebuie să piardă nimeni în firmă timp la fiecare final de lună pentru a reîncărca manual telefoanele.

orange prepay

orange prepay

Reîncărcare PROGRAMATĂ

Acest serviciu permite companiilor să folosească cartele PrePay în regim de abonament. Mai precis, o companie poate alege data la care toate cartelele PrePay folosite să fie automat reîncărcate prin intermediul re-incarcare.ro. Unele dintre motivele principale pentru care firmele nu renunță la abonamente este comoditatea și siguranța faptului că telefoanele nu devin inutilizabile dacă nu se ocupă cineva din firmă să le reîncarce. Ei bine, cu ajutorul serviciului de reîncărcare programată, companiile pot să stea liniștite, telefoanele lor nu vor mai fi puse niciodată în pericol, vor funcționa non stop, vor avea mereu beneficii active, exact ca la abonamente.

Acestea fiind spuse, rămâne de răspuns la o singură întrebare: mai merită pentru o companie să plătească abonamente business mult mai scumpe decât o simplă reîncărcare PrePay, atât timp cât există soluții mult mai ieftine? Să nu mai punem la socoteală faptul că în ziua de azi, cartela PrePay are mai multe beneficii decât un abonament, iar în cazul în care nu-ți mai permiți să reîncarci de 15 euro / lună, ai posibilitatea de a reîncărca cu valori mai mici, astfel încât telefoanele companiei să nu ajungă în situația de a deveni inutilizabile. Răspunsul este cât se poate de clar: nu mai merită investit în niciun timp de abonament atât timp cât poți folosi cartele PrePay,  mult mai ieftin și cu mult mai multe beneficii decât un abonament, fie el chiar și business.

Citeste in continuare

Afaceri

Care este prețul mediu al apartamentelor în diverse zone ale Bucureștiului?

Publicat

pe

Bucureștiul, capitala vibrantă a României, este renumită pentru diversitatea sa culturală, istoria bogată și oportunitățile economice. Oricine caută să cumpere sau să închirieze un apartament în acest oraș se confruntă cu o varietate de factori care influențează prețurile de pe piață. De la infrastructura dezvoltată la proximitatea față de zonele comerciale și culturale, până la gradul de dezvoltare și prestigiul cartierelor, există multe aspecte de luat în considerare atunci când vine vorba despre prețul unui apartament în diverse zone ale Bucureștiului. (mai mult…)

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social2 zile inainte

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr...

Eveniment5 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Eveniment7 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Eveniment7 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Eveniment2 săptămâni inainte

Bononia Estate Winery & Resort, locul unde luxul este ȋn armonie cu natura, chiar pe malul Dunării

Dacă esti un iubitor de escapade ȋn natură ce doreşte să-şi golească mintea şi să ȋşi umple sufletul pe malul...

Eveniment3 săptămâni inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Eveniment3 săptămâni inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Afaceri3 săptămâni inainte

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro? Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care...

Eveniment3 săptămâni inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata
Social3 săptămâni inainte

Cum este sistemul educațional în Galați?

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru...

Eveniment4 săptămâni inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

ferestre PVC ferestre PVC
Social1 lună inainte

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

rochii casual rochii casual
Social1 lună inainte

Culori în vogă în 2024 pentru rochii casual

Încă din ianuarie am descoperit faptul că, odată cu noul an au venit nu doar multe provocări și oportunități, ci...

Social1 lună inainte

Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din România privind drepturile femeilor și influența culturală a muzicii

În umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marchează Ziua Internațională a Femeii prin publicarea unui studiu comprehensiv care examinează percepțiile tinerelor...

Afaceri1 lună inainte

Peleți Caraș Severin buni – căldura și eficiența livrate direct la tine acasă

Bine ai venit în universul confortului și al eficienței energetice, aici peleții de calitate  reprezintă cea mai accesibilă, versatilă și...

Social2 luni inainte

Fisetul metalic care pune la adapost, la propriu si la figurat, intreaga firma!

Un fiset metalic este mai mult decat o simpla piesa de mobilier de birou. Vorbim despre un element esential pentru...

rochii mini rochii mini
Social2 luni inainte

Cum să porţi o rochie lungă, dacă eşti mică de înălţime

Pentru că nu toate suntem nişte adevărate Șarapova, super înalte, cu trupuri de top model, trebuie să găsim soluţii şi...

Știrile Săptămânii