Connect with us

Uncategorized

Restructurarea creditelor a fost principala soluție găsită în negocierile consumatori-bănci din acest an | Record de cereri și negocieri desfășurate în ultimii 7 ani în cadrul CSALB

Publicat

pe

21 noiembrie, București. Restructurarea creditelor a fost principala rezolvare găsită de consumatori și bănci în urma negocierilor desfășurate în acest an în cadrul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB). De la începutul anului peste 2.640 de consumatori au solicitat o negociere cu băncile și IFN-urile în cadrul CSALB. Principalele probleme pe care le-au semnalat au fost legate de dificultățile întâmpinate în plata ratelor. Majoritatea dintre cele 680 de negocieri purtate de la începutul anului au avut drept rezolvare restructurarea și reeșalonarea creditelor, diminuarea soldului, reducerea dobânzilor și ștergerea datoriilor generate de întârzierile la plată. Soluțiile negociate prin intermediul conciliatorilor CSALB au avut ca principal obiectiv reducerea ratelor lunare și ajustarea contractelor de credit la situațiile financiare din prezent ale consumatorilor. CSALB are cel mai mare număr de cereri și de dosare de negociere înregistrate într-un an, de la începutul activitații (2016).

De altfel, restructurarea și reeșalonarea creditelor a fost, împreună cu refinanțările, principala opțiune de rezolvare a problemelor identificată de consumatori (33%), potrivit sondajului CURS realizat în vara anului 2023, la cererea CSALB.

Cum au formulat consumatorii cererile către BĂNCI? Ce au obținut?

Valentina Ailincăi, Bacău: ”Solicit ajutor pentru eșalonarea ratei creditului și invoc motive medicale cu un grad ridicat de gravitate. Am solicitat ajutor din partea companiei de asigurări, dar suma oferită de aceasta este infimă în raport cu dificultățile financiare cu care ne confruntăm. Totodată, în cadrul aceluiași credit, girantul solicită retragerea lui din credit deoarece nu mai face parte din familie și va părăsi țara în perioada următoare”.

Soluție dată de conciliatorul Dragoș Gheorghe și acceptată de părți: Banca renunță la dobânzile restante calculate/actualizate până la data implementării hotărârii, în valoare de 2.400 de lei. Datoria va fi restructurată prin consolidarea celor două contracte de credit în unul singur. Dobânda va fi diminuată și noului sold i se va percepe o dobândă fixă de 6%. Dobânzile anterioare pentru cele două credite erau de 8,9%, respectiv 26%. Perioada de creditare va fi majorată la 84 de luni. Coplătitorul curent nu poate fi exclus din credit, iar pentru această solicitare nu s-a găsit o rezolvare.

Valentina Ailincăi: ”Nu s-a rezolvat chiar tot, dar sunt mulțumită. Mi-a prelungit perioada și în loc de două rate la un credit și un card de cumpărături, de aproape 2.000 de lei, acum am o singură rată de 650 de lei. Creditul era de nevoi personale, dar cu copii la facultate și probleme medicale care necesită tratament lunar, nu mai puteam plăti. Problema nu era că nu vreau să plătesc, dar m-am îmbolnăvit, iar cheltuielile au crescut. Rămâneam mereu cu ratele în urmă și mă împrumutam ca să plătim. Aproximativ 2 luni a durat totul în cadrul CSALB. A mers ușor și fără niciun efort din partea noastră.

Cum au formulat consumatorii cererile către IFN-uri? Ce au obținut?

Dragoș Man, Bihor: Am contractat în 2007 un credit ipotecar pentru suma de 63.000 CHF. Solicit sprijin în negocierea cu IFN-ul în vederea găsirii unei soluții amiabile pentru ușurarea poverii financiare căreia îmi este din ce în ce mai greu să-i fac față. Dacă la data încheierii contractului, valoarea împrumutată era echivalentul a 38 mii euro, în acest moment este echivalentul a 43 mii euro, după 15 ani de plată.  Soluția la care m-am gândit ar fi o reducere a soldului cu 35%. Totodată, aș dori și rambursarea comisionului de acordare a creditului în valoare de 1.270 CHF.”

Soluție dată de conciliatorul Vasile Nemeș și acceptată de părți: Comerciantul acordă consumatorului remiterea (ștergerea) parțială de datorie, în procent de 20%, aferentă contractului de credit. Diferența rămasă în urma ștergerii parțiale urmând a fi rambursată conform prevederilor contractuale, în rate lunare, până la expirarea perioadei contractuale.

 Dragoș Man: Am solicitat o reducere a soldului cu 30-35% și în final am obținut 20% după 6-7 schimburi de mailuri. Cam într-o lună a fost totul gata, eu am mai scăzut din pretenții, ei au mai crescut suma propusă inițial și ne-am înțeles. Conciliatorul a făcut o treabă excelentă și am simțit că nu am mai fost eu singur în dialog cu banca, ci am fost reprezentat de o instituție. Parcă raportul s-a echilibrat și asta m-a bucurat. Am ales la început să apelez la un avocat, dar nu a reușit să obțină ceva de la bancă, motiv pentru care am încheiat colaborarea cu el. Apoi am apelat eu direct la CSALB, știam de Centru de la Grupul clienților cu credite în CHF. La final, CSALB a fost un avocat” mai bun decat avocatul.”

Alte cazuri soluționate în cadrul CSALB

Consumatoarea V.P. din Buzău: Contract în curs cu banca, întârziere de plată 3 rate. Nu am job de 6 luni, iar firma soțului încasează greu facturile. Rog înțelegere pentru întârzieri. Practic, de un an plătesc lună de lună, dar am rămas cu restanțele. Solicit o reeșalonare și micșorarea ratelor. Menționez că în curând, am promisiune de angajare în domeniul vânzări-agribusiness, cu salariu peste medie.”

Soluție dată de conciliatorul Valentin Cocean și acceptată de părți: Se va proceda la restructurarea creditului acordat consumatoarei în sensul includerii sumelor restante în soldul creditului, prelungirea duratei contractului și acordarea unei perioade de grație de 6 luni în care consumatoarea va plăti o rată lunară de 50 lei. După perioada de grație rata va fi de 866 lei. Creditul  rezultat va avea o perioadă de rambursare de 120 de luni și o dobândă fixă de 7%.

Consumatoarea V.E din Ialomița: ”Din cauza creșterii generalizate a prețurilor, am o rată la bancă pe care nu reușesc să o achit. Fac față cu greu ratelor pe care nu le achit integral de mai mult timp (…)”

Soluție dată de conciliatorul Cosmin Vasile și acceptată de părți: Comerciantul și consumatoarea acceptă restructurarea creanței, cu menținerea costurilor inițiale care sunt în favoarea clientei și majorând perioada de creditare conform opțiunii alese, la 36 de luni, cu o rată lunară de aproximativ 555 de lei. Pentru a putea beneficia de această soluție, la data semnării noului contract de credit, consumatoarea va achita din surse proprii restanțele curente (aprox. 700 lei), precum și costurile aferente restructurarii (aprox. 150 lei).

Consumatorul B.M. din Vâlcea: În anul 2007 am achiziționat un apartament în valoare de 60.000 Euro,. Creditul a fost contractat în franci elvețieni. Rata pe care o plătesc acum este 547 CHF, în jur de 2.700 lei. Menționez că am adresat o cerere de reducere a ratei. Banca nu mi-a dat un răspuns oficial, dar angajații băncii mi-au spus că având în vedere veniturile familiei, nu este cazul de un ajutor financiar.”

Soluție dată de conciliatorul Corneliu Mușat și acceptată de părți: IFN remite parțial datoria și reduce soldulului obligațiilor aferente contractului de credit cu 15% din valoarea curentă a obligațiilor, creditul urmând a fi derulat în continuare pe un grafic de rambursare ajustat la noua valoare a principalului datorat.

Consumatorul M.R. din București: ”Mă aflu într-o situație financiară dificilă, după ce în 2022 am apelat la IFN pentru câteva credite, fără a mă gândi că voi ajunge în imposibilitatea de a le achita. Problemele au continuat anul acesta, mai ales după ce am fost concediat. Fiind în perioada de probă, contractul de muncă mi-a fost desfăcut fără preaviz. Solicit o amânare a plății ratelor, fără a se aplica dobânzi penalizatoare.”

Soluție dată de conciliatorul Corneliu Mușat și acceptată de părți: În legătură cu solicitările consumatorului față de contractul de credit pentru nevoi personale se propune părților soluționarea litigiului prin eșalonarea debitului actual în cuantum de 4.090 lei în 10 rate lunare a 409 RON, nemaifiind calculate penalități suplimentare la această sumă.

Alexandru Păunescu, reprezentantul Băncii Naționale a României în cadrul  CSALB: „Am dorit să parafrazăm cât mai fidel cererile pe care consumatorii le-au adresat CSALB, precum și modul în care sunt redactate hotărârile în urma negocierilor intermediate de conciliatorii CSALB, din două motive: pentru a arăta că cererile de negociere sunt scrise într-un limbaj simplu și este la îndemâna oricui întâmpină dificultăți în plata ratelor să intre în dialog cu banca și să preîntâmpine agravarea situației financiare în care se află. Un al doilea motiv este pentru a evidenția varietatea de situații cu care oamenii se pot confrunta, dar și a soluțiilor care pot fi găsite în cadrul concilierilor. Din fericire, în cele 680 de cazuri din acest an, băncile, IFN-urile (într-o mult mai mică măsură) și consumatorii au găsit rezolvări prin intermediul CSALB, iar oamenii au depășit momentele financiare dificile în care s-au aflat.

Aceste lucruri arată că instituțiile de credit au venit în sprijinul consumatorilor, dar și faptul că asistăm la o creștere a nivelului de educație financiară în rândul populației. Oamenii acționează mai repede atunci când întâmpină greutăți, se informează și intră mai des în dialog cu banca sau cu IFN-ul. CSALB este una dintre aceste modalități de dialog, prin conciliere, și ne bucurăm că soluționarea amiabilă este accesată de tot mai mulți consumatori și bănci. Sunt semne ale sănătății financiare de care societatea românească dă dovadă în prezent.“

Despre CSALB: CSALB este o entitate înființată ca urmare a unei Directive europene și intermediază gratuit și în mai puțin de trei luni negocierea dintre consumatori și bănci sau IFN-uri pentru contractele aflate în derulare. Consumatorii din orice județ al țării pot trimite cereri către Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) completând un formular online direct pe site-ul www.csalb.ro. Dacă banca acceptă intrarea în procedură de conciliere/negociere este desemnat un conciliator. CSALB colaborează cu 17 conciliatori, dintre cei mai buni specialiști în Drept, cu expertiză în domeniul financiar-bancar. Totul se rezolvă amiabil, iar înțelegerea părților are puterea unei hotărâri în instanță. Mai multe informații despre activitatea Centrului puteți obține și la telefon 021 9414 (apel cu tarif normal).

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Publicat

pe

De

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung

România, București – 16 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. organizează propria expoziție de design la Fuorisalone 2024, în cadrul Milan Design Week, în perioada 16-21 aprilie. Expoziția va avea loc la Le Cavallerizze, în prestigiosul Muzeu Național de Știință și Tehnologie Leonardo da Vinci din Milano, Italia. La eveniment, expoziția Centrului de Design Corporate al Samsung, „Newfound Equilibrium”, va prezenta filosofia de design orientată către utilizator a Samsung, „Identitatea de Design Samsung 5.0: Esențial∙Inovativ∙Armonios”.

„Designul trebuie să ia în considerare în întregime experiența umană, iar principiile de design ale Samsung realizează acest lucru. Cu filosofia noastră de design centrată pe om, ne propunem să creăm un viitor care se armonizează cu viața clienților noștri prin inovație cu scop”, a declarat TM Roh, President and Head of Corporate Design Center, Samsung Electronics.

Cinci spații unice aduc la viață filosofia de design Esențial∙Inovativ∙Armonios”

Expoziția „Newfound Equilibrium” a Samsung de la Milan Design Week 2024 este menită să inspire vizitatorii, având la bază viziunea Samsung pentru un viitor mai bun, care descrie într-un mod artistic echilibrul dintre oameni și tehnologie. Pentru a avea un impact asupra participanților, expoziția va include artă media care trezește simțurile – în special văzul, auzul și mirosul.

Ancorând experiența multi-senzorială, instalația imersivă îi ghidează pe vizitatori prin cinci spații care descriu identitatea de design Esențial⸱Inovativ⸱Armonios a Samsung, ca o compoziție de lumină, sunet și interacțiuni digitale. Cele cinci spații care comunică cu vizitatorii prin ecrane, senzori și lumină sunt intitulate „Esență”, „Inovație”, „Armonie”, „Vis Infinit” și „Noul Început”. Pe măsură ce vizitatorii se apropie de ecranele plasate în spațiile respective, elementele translucide se transformă în forme și texturi specifice, iar formele dincolo de fereastră par să se apropie de privitori, permițându-le să se scufunde în visul unui viitor infinit care se apropie.

Prin colaborările cu meșterii în ceramică de la MUTINA și cu cei în lemn de la ALPI, frigiderul Bespoke și AirDresser-ul au fost, de asemenea, reinventate, având în vedere coexistența dintre oameni și tehnologie.

Expoziția „Newfound Equilibrium” a Samsung se află la Via Olona, nr. 6 bis, Milano, și oferă intrare gratuită în următoarele intervale orare:

  • De la 10:00 până la 19:00 (16-18 aprilie)
  • De la 10:00 până la 20:00 (19-20 aprilie)
  • De la 10:00 până la 18:00 (21 aprilie)

Pentru mai multe știri, fotografii și videoclipuri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom și Samsung Design pe durata Milan Design Week 2024.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

Închirierea unei mașini: aventură sau coșmar? Totul depinde de alegerea companiei!

Publicat

pe

De

Ești un spirit liber, mereu în căutarea de noi experiențe și aventuri? Îți place să explorezi drumuri necunoscute și să descoperi frumusețea lumii din spatele volanului? Atunci, închirierea unei mașini poate fi o modalitate fantastică de a-ți transforma călătoriile în aventuri memorabile. Dar, ca în orice altă aventură, succesul depinde de o planificare atentă și de alegerea partenerilor potriviți. Aici intervine crucială alegerea companiei de închirieri auto. O alegere greșită poate transforma o escapadă visată într-un coșmar costisitor și stresant.

Imaginează-ți: ajungi la aeroport cu entuziasm, gata să pornești la drum spre o destinație exotică. Dar, la ghișeul de închirieri, te confrunți cu o atitudine rece și indiferentă, cu termeni ascunși în contract și cu o mașină veche și neîngrijită. Bucuria aventurii se stinge brusc, înlocuită de frustrare și neîncredere. Pe de altă parte, o companie de închirieri auto de încredere poate transforma experiența într-o aventură plăcută și lipsită de griji. Imagine-ți un personal prietenos și receptiv, gata să te ajute cu orice informație sau recomandare. Un contract transparent, cu toate costurile clarificate, te scapă de surprize neplăcute. Iar mașina ta te așteaptă impecabilă, curată și bine întreținută, gata să te poarte spre noi orizonturi. Diferența dintre cele două scenarii este enormă. O companie de închirieri auto de calitate îți oferă mai mult decât un vehicul. Îți oferă liniște sufletească, siguranță și încredere, permițându-ți să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat: bucuria de a descoperi, de a explora și de a trăi la maxim fiecare moment al aventurii tale. Așadar, alege cu grija compania de inchirieri auto Bucuresti care te va însoți pe drumul aventurii tale. Nu te lăsa ghidat doar de preț, ci caută o companie cu o reputație solidă, un parc auto modern și un personal dedicat satisfacției clienților. Cu alegerea potrivită, închirierea unei mașini va fi o experiență memorabilă, care va transforma călătoria ta într-o aventură de neuitat. Iata tot ce ar trebuii sa stii conform celor de la Inchirieriauto-bucuresti.com daca vrei sa inchiriezi o masina cu care sa calatoresti lipsit de griji;

Alege o companie cu experienta

Fie că ești un turist dornic de explorare sau un localnic care dorește să experimenteze orașul dintr-o altă perspectivă, închirierea unei mașini poate fi soluția ideală pentru o aventură urbană memorabilă. Dar, în jungla de companii de închirieri auto din București, cum poți fi sigur că faci alegerea potrivită? Răspunsul este simplu: alege o companie cu experiență și cu o reputație solidă. O companie cu experiență în domeniul închirierilor auto din București cunoaște toate secretele orașului și te poate ghida prin labirintul străzilor, oferindu-ți sfaturi prețioase și recomandări personalizate. Te va ajuta să alegi mașina potrivită nevoilor tale, fie că ești un cuplu care caută o mașină compactă pentru a explora centrul vechi, o familie numeroasă care are nevoie de spațiu amplu pentru a vizita toate atracțiile turistice sau un șofer pasionat care dorește o mașină sport pentru a simți adrenalina drumurilor din afara orașului. O companie cu o reputație solidă îți oferă mai mult decât un vehicul. Îți oferă liniște sufletească și încredere, știind că ai ales un partener de încredere care pune siguranța ta pe primul loc. Mașinile din flota companiei sunt bine întreținute, verificate periodic și dotate cu toate facilitățile necesare pentru o experiență de condus confortabilă și sigură.

Alege o agentie care îți oferă flexibilitate și transparență. Asigură-te că ai acces la o gamă variată de modele, la tarife competitive și la pachete personalizate care se potrivesc nevoilor tale. Asigură-te că toate costurile sunt clarificate în contract, pentru a evita surprize neplăcute. O companie cu experiență și cu o reputație solidă te va sprijini la fiecare pas al călătoriei tale. De la asistență în caz de urgență la sfaturi privind parcarea și regulile de circulație din București, echipa companiei va fi mereu disponibilă pentru a te ajuta să te bucuri la maximum de aventura ta urbană. Așadar, nu te mulțumi cu mai puțin! Alege o companie de închirieri auto din București cu experiență și cu o reputație solidă și transformă-ți călătoria într-o aventură urbană memorabilă, plină de libertate și descoperire.

Citeste cu atentie contractul de inchiriere auto

Ești gata să pornești la drum, cu inima plină de entuziasm și sufletul plin de așteptări? Aventura te așteaptă, iar închirierea unei mașini poate fi cheia către libertatea și flexibilitatea dorită. Dar, înainte de a pune piciorul pe accelerație, un detaliu crucial te așteaptă: contractul de închiriere auto.

Nu îl ignora! Nu îl semna cu ochii închiși, grăbit să pornești la drum. Alocă-ți timp pentru a citi cu atenție fiecare rând, fiecare clauză, fiecare paragraf. Contractul de închiriere auto este un document legal care definește drepturile și obligațiile tale ca și client, dar și ale companiei de închiriere. Fiecare companie are propriul set de termeni și condiții, deci acordă o atenție deosebită detaliilor specifice. Identifică clar durata închirierii, prețul exact, inclusiv taxele și cheltuielile suplimentare, politica de asigurare și modalitățile de plată. Asigură-te că înțelegi restricțiile privind kilometrajul, eventualele penalizări pentru nerespectarea regulilor și procedurile în caz de accident sau defecțiune a mașinii. Nu te sfîi să pui întrebări! Personalul companiei de închiriere auto are datoria de a te informa și de a clarifica orice aspect neclar din contract. Nu ezita să soliciți explicații suplimentare, exemple concrete și traducerea termenilor legali pe care nu îi înțelegi.

Contractul de închiriere auto este un document important care poate avea consecințe semnificative. Semnarea sa fără o analiză atentă te poate expune la costuri suplimentare neașteptate, la restricții neplăcute sau chiar la situații neplăcute în caz de accident sau defecțiune. Așadar, fii un călător responsabil și informat! Alocă timp prețios citirii cu atenție a contractului de închiriere auto. Întreabă, clarifică, înțelege. O aventură pe drum ar trebui să fie o experiență plăcută și lipsită de griji, nu o sursă de stres și nemulțumire. Fii proactiv, fii informat, fii un client responsabil! Alege libertatea și flexibilitatea închirierii auto, dar nu uita: cheia către o aventură reușită este o abordare atentă și responsabilă, care începe prin citirea cu atenție a contractului de închiriere auto.

Daca vii pe aeroport alege servicii de inchirieri masini Oopeni

Aterizarea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) marchează începutul aventurii tale românești. Fie că ești un turist dornic de a explora frumusețile țării, fie un om de afaceri care vizitează Bucureștiul, o mașină închiriată îți poate oferi libertatea și flexibilitatea de a te deplasa cu ușurință și confort.

De ce să alegi o companie de închirieri auto Otopeni situată chiar în aeroport? Răspunsul este simplu: comoditate și eficiență! Evită stresul transportului public sau al taxiurilor supraaglomerate și alege o soluție practică și rapidă. Companiile de inchirieri auto Otopeni situate în aeroport îți pun la dispoziție o gamă variată de modele, adaptate nevoilor și preferințelor tale. De la mașini compacte și economice la modele spațioase pentru familii sau SUV-uri robuste pentru aventuri off-road, vei găsi cu siguranță mașina perfectă pentru călătoria ta. Nu mai pierde timp prețios căutând o companie de închirieri auto în oraș. Companiile cu locații în aeroport îți oferă acces imediat la mașina ta, permițându-ți să pornești la drum imediat după ce ai finalizat formalitățile de sosire. Personalul prietenos și experimentat te va întâmpina cu o atitudine ospitalieră și te va ghida prin procesul de închiriere, oferindu-ți toate informațiile și asistența de care ai nevoie. De la alegerea modelului potrivit la explicarea termenilor contractului și la sfaturi privind conducerea în România, vei primi tot sprijinul necesar pentru o experiență de închiriere auto plăcută și lipsită de griji. Alege o companie de închirieri auto Otopeni situată chiar în aeroport și transformă-ți călătoria într-o aventură memorabilă, plină de libertate și descoperire. Explorează România la volanul propriei tale mașini temporare, bucurându-te de flexibilitatea de a merge oriunde te poartă inima și curiozitatea.

Asigura-te ca indeplinesti conditiile de varsta

Aventura te așteaptă, iar închirierea unei mașini poate fi cheia către libertatea și flexibilitatea dorită. Dar, înainte de a pune piciorul pe accelerație, este important să verifici dacă îndeplinești condițiile esențiale pentru a închiria o mașină.

Vârsta minimă: Conform legislației românești, pentru a închiria o mașină, trebuie să ai cel puțin 21 de ani împliniți. Această regulă are ca scop asigurarea siguranței traficului și a protecției șoferilor mai tineri, care pot avea mai puțină experiență și maturitate la volan.

Vechimea permisului de conducere: De asemenea, este necesar să ai un permis de conducere valabil de cel puțin un an de zile. Această condiție este impusă pentru a se asigura că șoferul are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce o mașină în siguranță.

Pe lângă aceste condiții esențiale, este important să verifici și alte cerințe specifice companiei de închirieri auto. Unele companii pot solicita o garanție suplimentară sau pot avea restricții privind anumite categorii de vehicule pentru șoferii tineri sau cu o experiență redusă la volan.

Sfaturi utile:

Asigură-te că ai la tine documentele de identitate valabile, permisul de conducere și o carte de credit sau debit pentru a plăti garanția și chiria.

Citește cu atenție contractul de închiriere auto și clarifică orice aspect neclar cu un reprezentant al companiei.

Verifică starea mașinii înainte de a pleca de la agenție și semnalează eventualele defecțiuni sau zgârieturi.

Respectați regulile de circulație și conduceți cu prudență pentru a evita accidentele și amenzile.

Restituiți mașina la timp și în stare bună, conform condițiilor contractului.

Respectând aceste reguli simple, te vei putea bucura de o experiență de închiriere auto plăcută și lipsită de griji, transformând călătoria ta într-o aventură memorabilă pe drumurile României. Daca ai nevoie de servicii de inchirieri auto avantajoase cei de la Inchirieriauto-bucuresti.com iti ofera solutii perfecte de fiecare data si o flota diversificata de masini.

Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Publicat

pe

De

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări

București, România – 12 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că a fost desemnat pentru al cincisprezecelea an consecutiv cel mai mare producător de semnalistică de către firma de cercetare de piață Omdia, reconfirmându-și astfel poziția de lider în piața globală a semnalisticii digitale.

Conform datelor Omdia, în 2023, Samsung nu doar că a dominat piața globală a semnalisticii cu o cotă de piață de 33%, dar a și vândut peste 2 milioane de unități – un număr record pentru companie.

Poziționarea noastră pe primul loc pe piața globală a semnalisticii timp de 15 ani consecutivi reflectă angajamentul nostru ferm față de inovație și capacitatea noastră de a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței și ale clienților noștri. Vom continua să aducem valoare clienților noștri prin furnizarea de dispozitive specializate, soluții și servicii adaptate nevoilor lor variate”, a declarat Hoon Chung, Vicepreședinte Executiv al Diviziei Visual Display, din cadrul Samsung Electronics.

Samsung Electronics aduce în mod constant pe piață produse de semnalistică adaptate diverselor nevoi ale mediului de afaceri.

  • The Wall este primul ecran modular din lume cu tehnologie micro LED. Datorită formatului său modular, The Wall le permite utilizatorilor să ajusteze dimensiunea, raportul și forma ecranului în funcție de preferințe și modalitatea de utilizare.
  • Smart Signage oferă o senzație excelentă de imersiune datorită profilului său ultra-subțire și designului uniform al ramelor.
  • Semnalistica pentru exterior este adaptată piețelor sportive, de referință și stațiilor de încărcare a vehiculelor electrice. Ecranele din portofoliul de semnalistică pentru exterior sunt concepute pentru a asigura o vizibilitate clară în orice condiții meteorologice.
  • Samsung Interactive Display este o tablă electronică optimizată pentru piața educațională, care pune instrumente educaționale la îndemâna profesorilor și studenților.

Extinderea gamei de produse The Wall este demonstrație a inovațiilor și a tehnologiei de vârf ale Samsung. Produsele precum The Wall All-in-One și The Wall for Virtual Production au fost alese de clienți pentru conveniența lor excepțională și pentru scenariile de utilizare unice, în timp ce The Wall a fost selectat ca display preferat pentru hoteluri de lux precum Atlantis The Royal din Dubai și Hilton Waikiki Beach din Hawaii.

Supremația Samsung în industria semnalisticii digitale se datorează angajamentului companiei față de inovație în produse și servicii. De exemplu, introducerea în luna ianuarie a primului display Micro LED transparent din lume a fost remarcată de experți din industrie ca fiind următoarea generație de ecrane comerciale, primind recunoașteri precum „Cel mai uimitor LED” și „Cel mai bun ecran transparent” din partea outletului de știri AV din America de Nord, rAVe.

Introducerea recentă a platformei Samsung Visual eXperience Transformation (VXT) demonstrează în continuare angajamentul Samsung față de inovația în domeniul display-urilor. Această platformă nativă în cloud combină conținutul și operațiunile de semnalistică la distanță pe o singură platformă sigură, oferind servicii și soluții care depășesc sfera hardware-ului și asigurând o funcționare și gestionare fără cusur pentru utilizatori.

Privind în viitor, piața globală a semnalisticii este pregătită pentru o creștere rapidă, cu o creștere anuală estimată de 8%, ceea ce ar duce la o dimensiune proiectată a pieței de 24,6 miliarde de dolari până în 2027, în creștere față de 14 miliarde de dolari înregistrate în 2020.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social2 zile inainte

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr...

Eveniment5 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Eveniment7 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Eveniment7 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Eveniment2 săptămâni inainte

Bononia Estate Winery & Resort, locul unde luxul este ȋn armonie cu natura, chiar pe malul Dunării

Dacă esti un iubitor de escapade ȋn natură ce doreşte să-şi golească mintea şi să ȋşi umple sufletul pe malul...

Eveniment3 săptămâni inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Eveniment3 săptămâni inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Afaceri3 săptămâni inainte

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro? Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care...

Eveniment3 săptămâni inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata
Social3 săptămâni inainte

Cum este sistemul educațional în Galați?

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru...

Eveniment4 săptămâni inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

ferestre PVC ferestre PVC
Social1 lună inainte

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele...

rochii casual rochii casual
Social1 lună inainte

Culori în vogă în 2024 pentru rochii casual

Încă din ianuarie am descoperit faptul că, odată cu noul an au venit nu doar multe provocări și oportunități, ci...

Social1 lună inainte

Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din România privind drepturile femeilor și influența culturală a muzicii

În umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marchează Ziua Internațională a Femeii prin publicarea unui studiu comprehensiv care examinează percepțiile tinerelor...

Afaceri1 lună inainte

Peleți Caraș Severin buni – căldura și eficiența livrate direct la tine acasă

Bine ai venit în universul confortului și al eficienței energetice, aici peleții de calitate  reprezintă cea mai accesibilă, versatilă și...

Social2 luni inainte

Fisetul metalic care pune la adapost, la propriu si la figurat, intreaga firma!

Un fiset metalic este mai mult decat o simpla piesa de mobilier de birou. Vorbim despre un element esential pentru...

rochii mini rochii mini
Social2 luni inainte

Cum să porţi o rochie lungă, dacă eşti mică de înălţime

Pentru că nu toate suntem nişte adevărate Șarapova, super înalte, cu trupuri de top model, trebuie să găsim soluţii şi...

Știrile Săptămânii