Connect with us

Uncategorized

Acer upgradează laptopurile de gaming Predator Helios cu procesoare Intel Core din a 14-a generație și grafică NVIDIA GeForce RTX din seria 40

Publicat

pe

Acer a anunțat, de asemenea, noile Predator Helios Neo 18 și Helios Neo 16 cu cele mai noi procesoare, grafică și funcții îmbunătățite de inteligență artificială

Rezumat:

 • Cele mai recente laptopuri Acer Predator Helios sunt echipate cu procesoare Intel®Core din a 14-a generație, GPU NVIDIA® GeForce RTX Seria 40 cu DLSS 3.5 și tehnologie de răcire 3D AeroBlade din a 5-a generație pentru sesiuni de jocuri solicitante.
 • Laptopurile de gaming Predator Helios sunt disponibile în versiuni de 16 și 18 inci, împreună cu cele mai recente caracteristici de gaming; opțiuni de afișare Mini LED[], taste mecanice MagKey 3.0 și suport Wi-Fi 7.
 • Noile laptopuri de gaming Predator Helios Neo 18 și Predator Helios Neo 16 combină componente de ultimă generație și grafică strălucitoare pe ecrane WQXGA și invită jucătorii să se scufunde adânc în Predator Verse descifrând codul de pe capacul lor anodizat negru abisal

Acer lansează o serie de laptopuri de gaming puternice, în frunte cu modelele Predator Helios 18 și Predator Helios 16. Acer a anunțat, de asemenea, noul laptop de gaming Predator Helios Neo 18 și actualizări majore ale modelului Predator Helios Neo 16, toate echipate cu cele mai recente procesoare Intel® Core din a 14-a generație și cu GPU-uri NVIDIA® GeForce RTX seria 40 pentru laptopuri, cu tehnologie DLSS 3.5 și NVIDIA Advanced Optimus. GPU-urile NVIDIA RTX pentru laptop sunt dotate cu nuclee AI Tensor specializate care permit performanțe și accelerații AI de neegalat în aplicații creative, productivitate ultra-eficientă, jocuri extrem de rapide și multe altele. Laptopurile Predator dispun de Copilot de la Microsoft în Windows 11 și de o tastă Copilot dedicată pentru acces rapid la asistență pentru sarcini cu ajutorul AI. De asemenea, acestea sunt livrate cu o lună de Xbox Game Pass Ultimate, care le oferă jucătorilor acces la sute de jocuri de înaltă calitate pentru PC.

Jucătorii care caută un avantaj competitiv vor fi încântați de laptopurile Predator Helios 18 și Predator Helios 16, deoarece acestea vin cu opțiuni pentru panouri Mini LED captivante, taste mecanice MagKey 3.0 pentru timp de răspuns mai scurt și viteze de rețea fulgerătoare cu compatibilitate Wi-Fi 7.

Pe lângă specificațiile și caracteristicile de top pentru jocuri, perechea de noi laptopuri Helios Neo îi atrage pe entuziaști să pornească într-o altă aventură în Predator Verse, descifrând mesajele ascunse de pe capacele lor elegante anodizate. Toate laptopurile de gaming beneficiază de tehnologia de ventilație AeroBlade 3D din a 5-a generație pentru a menține laptopurile răcoroase sub presiune, de tehnologia Acer PurifiedVoice 2.0 AI de reducere a zgomotului de fundal și de difuzoare cu DTS:X® Ultra pentru experiențe audio imersive atunci când joci, comunici sau faci streaming.

„Suntem încântați să dezvăluim noua gamă de laptopuri de gaming Predator Helios pentru 2024, care oferă o combinație de performanță, capacități termice avansate și ecrane strălucitoare”, a declarat James Lin, General Manager, Notebook-uri la Acer Inc. „Alimentate de procesoarele Intel Core (14th Gen) HX-Series, capacitățile laptopurilor sunt împinse mai departe și sunt pregătite să facă față noilor aventuri de gaming care ne așteaptă.”

„Noul Acer Predator Helios este un laptop frumos, care pune în valoare performanța noilor noastre procesoare Intel Core (a 14-a generație) din seria HX”, spune Roger Chandler, VP și GM Enthusiast PC & Workstation la Intel. „Tehnologiile avansate de răcire de la Acer mențin procesoarele noastre reci și funcționează rapid, combinate cu o selecție excelentă de opțiuni de afișaj, memorie și stocare care fac din Predator Helios 16 și 18 o alegere excelentă pentru gameri și creatori.”

Laptopurile Predator Helios 18 și Predator Helios 16

Laptopurile de gaming Acer, axate pe performanță, sunt dotate cu cele mai noi procesoare și caracteristici superbe, permițând jucătorilor să își atingă potențialul maxim în timpul jocului. Cu până la un procesor Intel Core i9 14900HX, care dispune de o arhitectură hibridă de performanță recent optimizată, Predator Helios 18 (PH18-72) și Predator Helios 16 (PH16-72) permit utilizatorilor să se confrunte cu cele mai solicitante jocuri și software-uri de astăzi, fără compromisuri. Tărâmurile jocurilor video apar mai realiste ca niciodată pe laptopurile de gaming pregătite pentru inteligență artificială, alimentate de grafică până la NVIDIA GeForce RTX 4090[1] (MGP de până la 175 W[2] ) proiectat cu arhitectura ultra-eficientă NVIDIA ADA Lovelace pentru a oferi performanțe revoluționare și grafică îmbunătățită de inteligența artificială datorită capabilităților complete de ray tracing ale tehnologiei DLSS 3.5. Tehnologiile GeForce RTX sunt acceptate în peste 500 de jocuri și aplicații populare, inclusiv în jocuri de succes precum Cyberpunk 2077 și Alan Wake 2. Soluțiile termice avansate de la Acer mențin dispozitivele și componentele interne la turație maximă, acționate de ventilatoarele duble AeroBlade de generația a 5-a.

Jucătorii vor fi pe deplin implicați atunci când vor explora tărâmurile de joc pe ecranele impresionante ale laptopurilor Helios, iluminate cu o luminozitate remarcabilă și culori vii. Laptopurile oferă opțiuni de panouri WQXGA sau Mini LED[1] de 16 și 18 inchi (16:10) care funcționează la o frecvență rapidă de 250 Hz, suportă o luminozitate strălucitoare de 1000[1] nits și o gamă de culori DCI-P3 de 100% pentru experiențe vizuale excepționale. Spectacolul hipnotizant de culoare se extinde dincolo de ecranele sale, prezentând efecte de iluminare RGB dinamice pe logo-urile Predator ale laptopurilor, pe bara de iluminare Infinity Mirror din spate și pe tastaturile cu iluminare din spate cu LED-uri personalizabile. Efectele de iluminare și culorile logo-urilor de pe carcasă și RGB per-taste pot fi personalizate cu ajutorul celei mai recente aplicații all-in-one PredatorSense care funcționează, de asemenea, ca centru de control și monitorizare pentru modul de performanță și setările ventilatorului laptopurilor.

Laptopurile Predator Helios 16 și Predator Helios 18 vin, de asemenea, cu cele mai recente caracteristici ale tehnologiei senzoriale. Noile MagKey 3.0 au fost instalate pe butoanele vitale WASD ale laptopurilor, cu două seturi suplimentare pentru personalizare incluse la achiziționare. MagClick dispune de un comutator mecanic schimbabil patentat care permite jucătorilor să se bucure de sunetele satisfăcătoare ale unui feedback tactil mecanic distinct și de un timp de răspuns mai rapid la fiecare apăsare de tastă. Pentru comunicare și transmisiuni în timpul jocului, laptopurile valorifică matricea triplă de microfoane Acer PurifiedVoice 2.0 și tehnologia AI de reducere a zgomotului pentru a filtra sunetele de fundal nedorite, precum și soluția de webcam Acer PurifiedView cu AI pentru ieșiri video și imagini clare. Sunetele imersive pot fi amplificate prin intermediul căștilor și al difuzoarelor interne încorporate cu DTS:X Ultra pentru un sunet de înaltă calitate și fără distorsiuni. Laptopurile Predator Helios asigură, de asemenea, viteze de rețea stabile și rapide cu capacitatea Wi-Fi 7[3] și fiecare dintre ele dispune de două porturi USB Type-C Thunderbolt 4 universale și de cititoare de carduri MicroSD pentru un plus de confort.

Laptopurile Predator Helios Neo 18 și Helios Neo 16

Noile Predator Helios Neo 18 (PHN18-71) și Predator Helios Neo 16 (PHN16-72) vin cu cele mai noi tehnologii și caracteristici la prețuri mai accesibile, pentru a alimenta aventurile de joc ale jucătorilor ocazionali și de nivel începător. Cunoscute pentru aspectul lor vizual unic, laptopurile Helios Neo continuă să prezinte designuri izbitoare și detalii distinctive cu coduri criptate gravate cu laser pe capacele lor anodizate negru intens, atrăgând jucătorii să descifreze mesajele ascunse și să se îmbarce într-o călătorie antrenantă în Predator Verse.

Alimentate de un procesor Intel Core i9 14900HX recent optimizat, asociat cu GPU-uri până la NVIDIA GeForce RTX 4070[1] cu o putere grafică maximă de 140 W[2] în modul Turbo, dispozitivele de gaming Helios Neo permit utilizatorilor să facă mai mult decât jocuri și creație. De asemenea, acestea beneficiază de îmbunătățiri grafice fluide bazate pe inteligență artificială și de performanțe accelerate ale sistemului cu ajutorul tehnologiei DLSS 3.5 și ray-tracing. Pentru un plus de performanță, laptopurile pot fi configurate cu până la 32 GB de memorie DDR5 5600 MHz și până la 2 TB de unități de stocare solidă PCIe Gen 4 în RAID 0.

Pe lângă componentele interne impresionante, laptopurile Helios Neo 18 și Helios Neo 16 prezintă imagini uimitoare pe ecranele IPS WQXGA (2560 x 1600) cu rate de refresh de 240 Hz, timp de răspuns de 3 ms și acoperire pentru o gamă de culori DCI-P3 de 100%. Panourile lor sunt dotate cu tehnologiile NVIDIA Advanced Optimus și G-SYNC pentru a crește în mod dinamic ratele de cadre și a reduce latența în funcție de jocurile și aplicațiile încărcate. Caracteristici precum personalizarea dinamică a iluminării pe tastatura RGB cu 4 zone a laptopurilor și gestionarea dispozitivelor prin intermediul aplicației de utilitate PredatorSense 5.0 (cu o tastă PredatorSense dedicată), oferă utilizatorilor un control total și le permite să adauge personalizări distincte dispozitivelor lor. Laptopurile Helios Neo 18 și Helios Neo 16 utilizează, de asemenea, instrumentele de videoconferință îmbunătățite de Acer prin inteligența artificială în Acer PurifiedVoice 2.0 și Acer PurifiedView, în timp ce puternicul sistem de difuzoare cu sunet surround DTS:X Ultra ridică la nivel înalt sunetele generate în timpul jocurilor, al chat-ului și al activităților de agrement. De asemenea, acestea sunt dotate cu Intel Killer DoubleShot Pro pentru conexiuni fără lag și o gamă completă de porturi, inclusiv două porturi USB Type-C cu Thunderbolt 4, un port HDMI 2.1 și cititoare de carduri MicroSD.

Preț și disponibilitate

Predator Helios 18 (PH18-72) va fi disponibil în EMEA în luna februarie, începând cu 3.999 EUR.

Predator Helios 16 (PH16-72) va fi disponibil în EMEA în luna februarie, începând cu 2.799 EUR.

Predator Helios Neo 18 (PHN18-71) va fi disponibil în EMEA în luna februarie, începând cu 2.199 EUR.

Predator Helios Neo 16 (PHN16-72) va fi disponibil în EMEA în luna februarie, începând cu 1.699 EUR.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Kingston Digital prezintă noul card SD Canvas React V60

Publicat

pe

De

 • Conceput pentru fotografii profesioniști
 • Capacități mari de până la 1TB

 

București – 27 februarie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de stocare și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi disponibilitatea cardului de memorie SD Canvas React Plus V60. Acest produs este cel mai nou membru al familiei de carduri de memorie Canvas React adaptate pasionaților de fotografie. Noul card SD V60 este conceput atât pentru pasionații de fotografie, cât și pentru creatorii în devenire care sunt atenți la costuri, oferind viteze de până la 280MB/s1 și capacități de stocare ce pot atinge  1TB2, transformând modul în care fotografii își înregistrează și stochează portofoliul digital.

Fotografii știu că performanțele unui aparat foto depind de cardul de memorie. Cardul SD Canvas React Plus V60 sporește aceste performanțe, permițându-le fotografilor să surprindă cu ușurință fotografii de acțiune și clipuri video 4K Ultra HD, fără întârzieri și fără întreruperi. Caracteristica sa remarcabilă este viteza excepțională de scriere de până la 150MB/s, care permite înregistrări clare și precise în modul rafală sau de fotografiere continuă și asigură performanțe superioare pentru videoclipuri 4K la mai multe cadre pe secundă (FPS) decât UHS-I. Astfel, se elimină timpul de așteptare pentru stocarea în memoria cache a camerei, ceea ce garantează un proces creativ fătă întreruperi și o eficiență sporită a fluxului de lucru.

Pe lângă vitezele sale impresionante, cardul SD Canvas React Plus V60 oferă capacități de stocare generoase, de până la 1TB. Prin urmare, fotografii își pot transporta acum întregul portofoliu într-un singur pachet convenabil și compact, ceea ce elimină necesitatea înlocuirii frecvente a cardurilor de memorie.

Profesioniștii pot acum să stocheze mii de imagini și clipuri video de înaltă rezoluție, bucurându-se de liniște sufletească și confort în timpul îndeplinirii sarcinilor.

Kingston oferă o gamă de soluții de stocare pentru toți, de la fotografii amatori la videografii profesioniști”, a declarat Oscar Escayola Kaloudis, Business Manager responsabil cu unitățile flash în cadrul Kingston EMEA. „Odată cu introducerea cardului SD Canvas React Plus V60, am răspuns cerințelor utilizatorilor care fac tranziția la UHS-II, permițându-le să își înregistreze și să își stocheze lucrările la viteze excepționale și dispunând de un spațiu de stocare generos, totul la un preț accesibil.”

Cardurile SD Canvas React Plus V60 de la Kingston sunt disponibile la capacități cuprinse între 128GB și 1TB și beneficiază de garanție pe viață, asistență tehnică gratuită și fiabilitatea legendară Kingston.

Pentru mai multe informații, accesează kingston.com.

Caracteristicile și specificațiile cardului SD Canvas React Plus V60:

 

 • Capacitãți2:128GB, 256GB, 512GB, 1TB
 • Standardul/Clasa: Clasa 10, UHS-II, U3, V60
 • Performanța1:280/100MB/s citire/scriere (128GB)

280/150MB/s citire/scriere (256GB-1TB)

 • Dimensiuni:24 mm x 32 mm x 2,1 mm
 • Temperatura de funcționare:între -25°C și 85°C
 • Temperatura de depozitare: între -40°C și 85°C
 • Garanție:garanție pe viață, asistență tehnică gratuită

 

1 Pe baza testelor interne, performanța variază în funcție de dispozitivul-gazdă. Vitezele publicate necesită un cititor Kingston MobileLite Plus și un dispozitiv-gazdă UHS-II compatibil. Retrocompatibilitate cu dispozitive UHS-I.

2 O parte din capacitatea listată pe un dispozitiv de stocare flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și nu este disponibilă pentru stocarea de date. Prin urmare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea menționată pe produse. Pentru mai multe informații, accesează Ghidul pentru unitîți flash Kingston.

Cardul SD Canvas React Plus V60
Număr de serie Capacitate
SDR2V6/128GB 128GB
SDR2V6/256GB 256GB
SDR2V6/512GB 512GB
SDR2V6/1TB 1TB

Kingston este prezent pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LLP și Kingston Technology Company, Inc. fac parte din același grup corporativ („Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. De la big data, laptopuri și PC-uri la dispozitive bazate pe IoT, cum ar fi tehnologia inteligentă și cea purtabilă, și la procesele de proiectare și producție pe bază de contract, Kingston contribuie la furnizarea de soluții utilizate în viața de zi cu zi, la muncă și pentru distracție. Cei mai mari producători de PC-uri și cele mai mari companii de cloud-hosting din lume se bazează pe Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită de întreaga lume zi de zi. Ne străduim să privim dincolo de produsele noastre pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a satisface nevoile clienților noștri și pentru a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre modul în care Kingston Is With You, accesează Kingston.com.

Citeste in continuare

Uncategorized

Au început înscrierile pentru cea de-a șasea ediție a competiției S.Pellegrino Young Chef Academy ce caută și promovează cei mai talentați bucătari sub 30 de ani

Publicat

pe

De

Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-25 va aduce în atenția publicului cei mai talentați bucătari ce au în mâini viitorul gastronomiei:

aplicațiile s-au deschis pe 21 februarie

București, 27 februarie 2024 – S.Pellegrino anunță o nouă ediție a Concursului S.Pellegrino Young Chef Academy, inițiativa globală de a descoperi și îndruma cei mai promițători și talentați tineri bucătari.

Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy este mult mai mult decât un concurs culinar. Cei care participă se alătură proiectului ambițios S.Pellegrino Young Chef Academy pentru a face lumea un loc mai bun prin mâncare. Participanții au oportunitatea unică de a se alătura unei comunități internaționale și de a fi ghidați prin accesul la informații utile, mentorat, rețele și oportunități de carieră. Pe parcursul competiției, aceștia sunt îndrumați îndeaproape de bucătari de renume mondial, care îi vor ajuta să-și aducă viziunea asupra viitorului și abilitățile lor culinare la nivelul următor.

„ S.Pellegrino Young Chef Academy este o comunitate globală care a fost creată pentru a transmite angajamentul lui S.Pellegrino de a modela viitorul gastronomiei prin investiții în valori precum durabilitatea, responsabilitatea, incluziunea, rezistența și frumusețea, iar competiția este principala modalitate de acces. Ultima ediție a marcat un record de participanți, peste 166 de bucătari au trecut selecțiile preliminare dintre cele 15 regiuni implicate. Suntem mândri să vedem atât de multe tinere talente dornice să dea tot ce au mai bun prin muncă asiduă și pasiune și să vedem cum se alătură misiunii noastre. Întocmai acest lucru ne face să credem și mai mult în proiect și abia așteptăm această nouă ediție.”, a declarat Stefano Bolognese, International Business Unit Director Sanpellegrino.

Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-25 se adresează tinerilor bucătari care doresc să se provoace pe ei înșiși și abilitățile lor, câștigând în același timp vizibilitate globală. Tinerii bucătari cu vârsta sub 30 de ani se pot înregistra pe http://sanpellegrinoyoungchefacademy.com/the-competition/application-form în perioada 21 februarie – 19 iunie 2024, prin depunerea rețetei unui fel de mâncare reprezentativ care le pune în evidență viziunea personală, abilitățile unice și creativitatea. Ca și în cazul edițiilor anterioare, prima fază de selecție va fi evaluată de ALMA, Școala Internațională de Arte Culinare Italiene. ALMA va defini o listă scurtă de tineri bucătari care vor participa la Finalele Regionale care vor avea loc pe tot globul în a doua jumătate a anului 2024.

Câștigătorii regionali vor concura la Marea Finală pentru a câștiga Premiul S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-2025. Pentru a câștiga titlul, bucătarii trebuie să impresioneze marele juriu global – un juriu recunoscut cu bucătari de renume internațional – demonstrând abilități tehnice de neegalat, precum și creativitate. Câștigătorul trebuie să demonstreze și o puternică convingere personală în ceea ce privește gastronomia, pentru a putea convinge juriul de capacitatea lui de a deveni un catalizator al schimbării pozitive. Bucătarul Nelson Freitas a triumfat la ultima ediție, devenind cel mai bun bucătar din lume sub 30 de ani.

Ca o recunoaștere suplimentară a talentului remarcabil al lui Freitas, Academia i-a oferit o experiență educațională unică în Peru cu un gigant al comunității globale de bucătari, Virgilio Martínez, al cărui restaurant din Lima, Central, a fost inclus în topul celor mai bune 50 de restaurante din lume în 2023. Acolo, Freitas avut parte de o oportunitate specială de a-și pava dezvoltarea profesională, învățând și inspirându-se de la cei mai buni.

Despre parcursul său prin competiție, bucătarul Nelson Freitas a declarat: „Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy a fost o experiență uimitoare, deoarece permite conexiuni și împărtășirea informațiilor, culturii și, bineînțeles, a cunoștințelor. Simt că am crescut într-un mod profesional și personal, descoperind noi orizonturi și o motivație reînnoită pentru viitor. Pentru mine nu a fost un punct final, ci începutul unei noi călătorii. Competiția este contextul ideal pentru toți tinerii bucătari care doresc să-și arate munca și să-și testeze abilitățile. Sfatul meu pentru noii participanți este: aduceți ceva personal, aduceți ceva cu care simțiți o conexiune profundă pentru a arăta tot ce este mai bun la munca voastră!”

În timpul competiției, aplicanții vor concura și pentru trei premii suplimentare care vor recunoaște convingerile și abordările variate ale tinerilor bucătari pentru a crea schimbări pozitive în societate prin mâncare:

 • Premiul S.Pellegrino de Responsabilitate Socială: votat de Sustainable Restaurant Association, care conduce Food Made Good, cel mai mare program de sustenabilitate a serviciilor alimentare și comunitate globală pentru promovarea durabilității în ospitalitate, felul de mâncare câștigător trebuie să aibă la bază principiul că mâncarea este cea mai bună și face cel mai mult bine în jur atunci când este rezultatul unor practici responsabile din punct de vedere social, care cuprind cerințele de aprovizionare, sociale și de mediu;
 • Premiul Acqua Panna Connection in Gastronomy: votat de mentori, câștigătorul acestui premiu va produce un preparat care reprezintă moștenirea culinară a regiunii natale a bucătarului. Felul de mâncare trebuie să evidențieze practicile culinare tradiționale și viziunea personală modernă, oferind o legătură între trecut și viitor;
 • Premiul Fine Dining Lovers Food for Thought: votat de comunitatea online de iubitori de fine dining, acest premiu se acordă tânărul bucătar care își reprezintă cel mai bine convingerile personale cu un fel de mâncare;

Pentru a afla mai multe despre această inițiativă, vă rugăm să vizitați: www.sanpellegrinoyoungchefacademy.com.

 • SFĂRȘIT –

Despre S.Pellegrino Young Chef Academy

Gastronomia are potențialul de a transforma societatea, modelând un viitor mai incluziv și mai durabil. Dar aceasta necesită talent. Din acest considerent, S.Pellegrino a creat S.Pellegrino Young Chef Academy, o platformă pentru a atrage, conecta și susține următoarea generație de talente culinare. Un mediu care îi va împuternici prin educație, mentorat și oportunități de experiență, precum și prin renumita competiție globală.

Academia își deschide porțile membrilor din peste 70 de țări diferite, asigurându-se că talentul nu este limitat de geografie, etnie sau gen. Acesta este un loc în care tinerii bucătari pasionați interacționează cu cei mai influenți jucători din gastronomia globală și unde împreună cultivă o comunitate culinară inspiratoare.

Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați: https://www.sanpellegrinoyoungchefacademy.com/

Despre S.Pellegrino și Acqua Panna

S.Pellegrino, Acqua Panna și Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks sunt mărci comerciale internaționale ale Sanpellegrino S.p.A., cu sediul în Milano, Italia. Distribuite în peste 150 de țări prin sucursale și distribuitori de pe toate cele cinci continente, aceste produse reprezintă calitatea, excelența în virtutea originilor lor și interpretează perfect stilul italian în întreaga lume ca o sinteză a plăcerii, sănătății și bunăstării. Fondată în 1899, Sanpellegrino S.p.A. este compania lider în sectorul băuturilor din Italia, cu gama sa de ape minerale, aperitive și băuturi fără alcool.

Sanpellegrino și-a luat angajamentul întotdeauna să îmbunătățească acest bun primar pentru planetă și lucrează în mod responsabil și cu pasiune pentru a se asigura că această resursă are un viitor sigur.

Despre PPD Global România:

PPD Global, membră a grupului internațional Photos Photiades Group, este unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice și non-alcoolice premium din Europa Centrală și de Sud-Est, cu peste 25 de ani de activitate în patru țări – Cipru, România, Croația și Slovenia. Prezent pe piața locală din 2007, PPD Global România este partenerul strategic al celor mai mari producători de băuturi la nivel global, precum Diageo, Gruppo Campari, San Pellegrino, Monin, Proximo. Împreună cu partenerii săi, PPD Global România a construit un portofoliu impresionant de băuturi premium şi super premium. Printre acestea se numără mărci emblematice de băuturi, precum Johnnie Walker, J&B, Campari, Aperol, Tanqueray, Captain Morgan, Cinzano, Acqua Panna. Pentru mai multe informații, vizitați www.ppdglobal.com.

Citeste in continuare

Uncategorized

Cum găsești un terapeut pentru depresie?

Publicat

pe

Depresia poate fi o afecțiune extrem de dificilă și debilitantă, iar căutarea unui terapeut potrivit poate fi un pas crucial în drumul spre recuperare și vindecare. Cu toate acestea, procesul de găsire a unui terapeut potrivit poate părea coplesitor și confuz pentru mulți oameni. (mai mult…)

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Administrație localăO săptămână inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

Eveniment2 săptămâni inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

Eveniment2 săptămâni inainte

Peste 15.000 de liceeni din București și din 9 județe participă la cea de-a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.”

La cea de-a IV-a ediție a programului „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” participă un număr total de 15.140 de elevi...

Eveniment4 săptămâni inainte

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibilă și în magazinele din România

Deschizând era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvăluie noi experiențe Galaxy AI pentru toți, acum disponibile și în România București,...

Social4 săptămâni inainte

Descoperă eleganța și rafinamentul la Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea: Destinația ta pentru haine de firmă

Recent deschis în Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion redefinește experiența cumpărăturilor de lux, aducând la îndemâna ta cele mai râvnite branduri...

rochii office rochii office
Social1 lună inainte

Eleganță la birou – cum să porți cu stil rochii office în fiecare zi, pentru a arăta cât mai profi

În fiecare dimineață, alegerea vestimentară pentru birou poate influența întregul ton al zilei. Rochiile office reprezintă o piesă esențială în...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social1 lună inainte

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social1 lună inainte

5 beneficii oferite de vestiarele metalice pe care trebuie să le cunoști

Eşti în căutarea unei alternative sigure pentru a-ţi depozita bunurile de valoare? Atunci vestiarele metalice reprezintă soluția perfectă pentru această...

Social1 lună inainte

Beneficiile ecografiei 5D în domeniul medical

În societatea contemporană, ecografia 5D este considerată a fi o inovaţie în domeniul imagisticii medicale. Vorbim despre o tehnologie de...

Social1 lună inainte

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...

Eveniment1 lună inainte

Renumitul fotbalist Ionel Dănciulescu face echipă cu HONOR pentru testul suprem de durabilitate: HONOR Magic6 Lite Challenge!

 [București, 17.01.2024] – HONOR a încheiat un parteneriat cu faimosul fotbalist Alvaro Morata, pentru a evidenția durabilitatea de neegalat și...

Eveniment1 lună inainte

TCL onorat cu peste 40 de premii și distincții pentru televizorul de 115 inchi și alte produse inovatoare din toate categoriile, la CES 2024

TCL Electronics, lider principal în industria electronicelor de larg consum și una dintre cele mai importante mărci de televizoare in...

sistem de alarma sistem de alarma
Social1 lună inainte

Sistemele de alarma – care sunt beneficiile acestor dispozitive de ultima generatie?

In zilele noastre, se inregistreaza un numar din ce in ce mai mare de infractiuni sau tentative de efractie. Avand...

Social1 lună inainte

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul Ciolacu că atentează grav la sănătatea românilor

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul condus de Marcel Ciolacu de faptul că atentează la sănătatea românilor prin...

Eveniment2 luni inainte

Sony participă la CESⓇ 2024

Compania prezintă inițiative și tehnologii diverse care îi susțin pe creatori să-și transforme ideile creative în povești Sony Group („Sony”)...

Eveniment2 luni inainte

Viziunea Samsung ‘AI for All’ dezvăluită la CES 2024

Samsung conturează strategia de utilizare a tehnologiei AI, pentru ca experiența de utilizare a dispozitivelor conectate să devină mai sigură,...

Social2 luni inainte

8 motive pentru care în această iarnă este recomandat să îți încălzești locuința cu peleți

În ultimii ani, peleții au devenit o alegere din ce în ce mai populară pentru încălzirea locuințelor, iar asta nu...

simptomele sindromului premenstrual simptomele sindromului premenstrual
Social2 luni inainte

Cum să gestionezi eficient simptomele sindromului premenstrual?

Sindromul premenstrual (SPM) afectează deseori calitatea vieţii femeilor cu câteva zile înainte de menstruaţie. Printre principalele simptome cu care se...

Știrile Săptămânii