Connect with us

Uncategorized

MSI lansează la CES 2024 o serie de inovații pentru performanțe de top

Publicat

pe

În timp ce porțile CES 2024 se deschid larg, MSI, lider în soluții AI pe PC, gaming, creare de conținut, business și productivitate și AIoT, dezvăluie linia sa de vârf și premiile pentru inovație obținute în acest an la CES. În perioada 9-12 ianuarie, entuziaștii și pasionații de tehnologie din toate colțurile lumii sunt invitați să exploreze strălucirea gamei premiate a MSI și să descopere potența celor mai recente oferte ale sale, care cuprind laptopuri, desktopuri, monitoare, plăci grafice, componente și soluții revoluționare de încărcare EV.

Plăci grafice MSI GeForce RTX™ 4080 SUPER 16G EXPERT

MSI prezintă GeForce RTX™ 4080 SUPER 16G EXPERT, cu un design Push Pull Airflow pentru o eficiență sporită a răcirii. Elevați-vă experiența și performanța PC-ului cu o placă grafică construită cu materiale și componente de înaltă calitate. Carcasa este construită cu aluminiu turnat sub presiune pentru rezistență structurală, în timp ce Core Pipe și o cameră de vapori lucrează pentru a disipa eficient căldura de la cipul Nvidia GeForce RTX 4080 Super. În cele din urmă, un design patentat al ventilatorului asigură un flux de aer silențios și totuși fiabil.


Premiile pentru inovație CES 2024: Monitorul de gaming QD-OLED MSI MPG 491CQP

Distins la categoriile „Jocuri și sporturi electronice” și „Periferice și accesorii pentru computere”, acest monitor este primul monitor de gaming QD-OLED de 49 de inci de la MSI, cu un raport de aspect 32:9, rezoluție 5120×1440 (DQHD) și curbură 1800R. Monitorul îmbină un panou OLED cu tehnologia Quantum Dot, oferind culori vibrante cu certificare VESA DisplayHDR True Black 400. Acesta se mândrește cu un timp de răspuns GtG de 0,03ms și o rată de refresh de 144Hz. O peliculă de grafenă în spatele panoului ajută la menținerea unei performanțe optime, iar cea mai recentă tehnologie cu cristale lichide îmbunătățește dispunerea subpixelilor pentru un text mai clar.

Monitoare de gaming MSI de ultimă generație QD-OLED pentru jocuri

Toate modelele din gama QD-OLED de la MSI dispun de următoarea generație de panouri QD-OLED și vor fi disponibile atât în modele curbate, cât și în modele plate, asigurând o calitate excepțională a imaginii prin controlul precis al iluminării pixelilor și scene cu negru adevărat. Aranjamentul sub-pixelilor îmbunătățește experiența de vizionare, oferind imagini mai clare, cu detalii complexe. De asemenea, MSI OLED Care 2.0 a fost îmbunătățit pentru a optimiza protecția ecranului, reducând riscul de deteriorare a panoului OLED în timpul utilizării prelungite. Designul fără ventilator valorifică conductivitatea termică excepțională a Graphenei, asigurând o dispersie eficientă și silențioasă a căldurii, în timp ce prelungește semnificativ durata de viață a acestor panouri QD-OLED de ultimă generație. În plus, aceste produse sunt echipate cu o multitudine de caracteristici, inclusiv funcțiile MSI Gaming Intelligence AI, un conector Type-C de 90W cu Power Delivery și suport pentru modul consolă. Aceste caracteristici avansate poziționează gama QD-OLED în fruntea tehnologiei monitoarelor, ceea ce o face o alegere de top pentru gamerii care caută vârful excelenței vizuale.

Noile desktopuri de gaming MSI AI cu procesoare din 14-a generație  

MSI prezintă trei desktop-uri de gaming cu inteligență artificială: MPG Trident AS 14, MAG Infinite S3 14 și MAG Codex 6 14. Echipate cu procesoare Intel® Core™ din a 14-a generație și GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 4070, aceste mașini îmbină perfect inteligența artificială cu puterea brută. La baza excelenței hardware se află funcția de răcire Frozr AI Cooling, o minune tehnologică ce folosește algoritmi avansați. Monitorizarea dinamică a temperaturii asigură reacții rapide la schimbări, suprimând vârfurile și garantând o performanță optimă.

La bază se află MSI AI ENGINE, o funcție software revoluționară concepută pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Adaptându-se perfect la orice nevoie, AI ENGINE detectează automat aplicația activă, optimizând cu precizie setările de performanță, efectele de iluminare RGB, sunetul și culoarea ecranului. Nu este nevoie de ajustări manuale – doar jocuri fără întreruperi, adaptate la preferințele dvs. Ca o dovadă a angajamentului MSI față de inovație, vă prezentăm cu mândrie AI ARTIST, un software AIGC revoluționar. Acest instrument extraordinar excelează în sarcinile text-imagine și imagine-imagine, oferind utilizatorilor posibilitatea de a genera imagini ideale fără efort. În plus, AI ARTIST oferă fișiere Adobe Photoshop, permițând utilizatorilor să facă ajustări nuanțate și să își elibereze creativitatea la maxim.

Mini PC MSI Cubi 6 1M / Cubi 6 13M

Mini PC-ul desktop din seria MSI Cubi 6 vine cu cele mai recente procesoare Intel® Raptor Lake-U și memorie DDR5 dual-channel. În ciuda dimensiunilor sale compacte de numai 0,826 litri, acesta are o forță de impact cu două porturi Thunderbolt™ 4, dintre care unul suportă intrarea de alimentare și poate alimenta Cubi 6 cu un singur cablu către monitor. Utilizatorii pot, de asemenea, să pornească Cubi 6 de la monitorul care suportă funcționalitatea HDMI-CEC. O configurație cu patru ecrane nu este deloc o problemă pentru îmbunătățirea eficienței fluxului de lucru. În plus, Cubi 6 13M suportă tehnologia vPro® pentru a asigura securitatea datelor confidențiale. Pentru utilizatorii care caută o soluție de calcul fiabilă și care să economisească spațiu, seria Cubi 6 este o opțiune excelentă de luat în considerare, oferind un echilibru excepțional între performanță și designul care economisește spațiu.

MSI PROJECT ZERO oferă o vedere „Zero-Cable” cu placa de bază și carcasa exclusivă cu conectare pe spate

Atunci când construiți un PC, gestionarea cablurilor este întotdeauna un aspect dificil. Cablurile dezordonate pot diminua întregul potențial estetic al unei construcții. Soluția MSI Back-connect abordează această problemă prin relocarea conectorilor de alimentare, CPU, ventilator, SATA și a altor conectori în partea din spate a plăcii de bază și a carcasei. Acest design inovator asigură o vedere frontală fără cabluri, ridicând atractivitatea vizuală și simplificând gestionarea cablurilor.

Plăci de bază MSI PROJECT ZERO:

Z790 PROJECT ZERO / B760M PROJECT ZERO / B650M PROJECT ZERO

Carcase MSI PROJECT ZERO:

MEG MAESTRO 700L PZ / Seria MAG PANO 100 PZ / Seria MAG PANO M100 PZ

Componente PC pentru entuziaștii DIY

Lăsând la o parte seria PROJECT ZERO, MSI oferă diverse opțiuni pentru entuziaștii DIY. Ventilatorul exclusiv cu bloc de conectare magnetic MPG EZ120 ARGB eficientizează viteza ventilatoarelor și controlul ARGB prin conectarea unui cablu unic cu 7 pini la antetul JAF1 de pe plăcile de bază MSI Z790 MAX, simplificând instalarea ventilatoarelor de sistem. În completare, se află sistemul de răcire cu lichid MAG CORELIQUID I Series, care prezintă ventilatoare ARGB Gen 2 și un bloc de răcire cu efect de oglindă infinită pentru o performanță de neegalat. Pentru alimentarea sistemului, se află sursa de alimentare MAG A1250GL/A1000GL PCIE5, PCIe 5.1, pregătită pentru ATX 3.1, care suportă până la 3 GPU-uri și 2 excursii de putere pentru compatibilitate totală cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA. Împreună, aceste componente oferă performanțe remarcabile.

Premiile pentru inovație CES 2024: Placa de bază MSI MEG Z790 ACE MAX

Distinsă în cadrul categoriei „Computer Hardware & Componente”, MEG Z790 ACE MAX este o placă de bază de top, concepută pentru a satisface nevoile pasionaților de jocuri și de PC-uri de înaltă performanță. Cu suport pentru cele mai recente procesoare Intel® , inclusiv pentru procesoarele Intel® Core 14th Gen și 13th Gen, aceasta asigură compatibilitatea cu tehnologia de ultimă generație. Includerea suportului pentru memoria DDR5 la viteze de 7800+MHz (OC) garantează performanțe excepționale ale memoriei. Două porturi Thunderbolt 4, Wi-Fi 7 și LAN dual 2.5G oferă o conectivitate extrem de rapidă, în timp ce designul de putere extremă, soluțiile excelente de răcire și o multitudine de conectori M.2 contribuie la o experiență de calcul eficientă și fără întreruperi. Adăugarea numeroaselor caracteristici ușor de utilizat fac din această placă de bază o alegere convingătoare pentru cei care doresc să construiască o configurație PC puternică și bogată în funcții, îmbunătățită și mai mult de Audio Boost 5 HD pentru o experiență audio captivantă.

Premiile pentru inovație CES 2024: Seria MSI MAG CORELIQUID E

Distinsă la categoria „Computer Hardware & Componente”, seria MAG CORELIQUID E pune un accent deosebit pe performanță și optimizare. Pompa de apă utilizează o structură ceramică-magnetică care funcționează mai bine decât omologii metalici convenționali în ceea ce privește rezistența la uzură, prelungind efectiv durata de viață a pompei. O ranforsare specială între tuburile de apă și radiator previne scurgerile de lichid de răcire. În plus, capul de răcire este capabil de o rotație la 270 de grade. Iluminarea poate fi, de asemenea, personalizată prin intermediul utilitarului Mystic Light al software-ului MSI Center, care impregnează sistemul cu efecte de iluminare personalizate.

SSD MSI SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR LIQUID

SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR LIQUID, cu tehnologia revoluționară de răcire hibridă all-in-one de la MSI, este un SSD pionier în materie de performanță de stocare cu viteze de citire/scriere fulgerătoare de până la 14.000/12.000 MB/s. Încorporând o pompă de apă adaptată și țevi care fac să circule lichidul de răcire printr-un radiator meticulos, căldura este disipată de un ventilator cu suflantă, luminat cu un logo static clasic MSI. SPATIUM M580 FROZR LIQUID dezlănțuie viteze de transfer fenomenale în capacitățile de 1TB, 2TB și 4TB, sub un control optim al temperaturii, fără a fi montat în carcasa PC-ului.

Faceți cunoștință cu următoarea generație a seriei MSI Gear

MSI introduce o nouă eră de MSI Gear! Estetica ușoară, conectivitatea wireless cu latență foarte redusă și durata de viață extinsă a bateriei redefinesc seria de generație următoare de tastaturi STRIKE, mouse-uri VERSA și controllere FORCE. Tastatura wireless STRIKE, cu cele mai sensibile switch-uri MSI SONIC din lume, oferă viteze de tastare fără precedent. Mouse-ul wireless VERSA, realizat ergonomic cu 13 butoane personalizabile, dezlănțuie un control versatil și precis cu până la 26.000 DPI și comutatoare optice. Controlerul wireless FORCE, compatibil cu Xbox, se mândrește cu senzori cu efect Hall, stick-uri interschimbabile pentru degetul mare și butoane spate personalizabile pentru reacții rapide pe toate platformele. Bucurați-vă de o experiență de joc fără cusur și neîntreruptă cu noua generație de MSI Gear!

MSI WiFi 7 Roamii Mesh System

Seria Roamii, noul sistem WiFi 7 mesh de la MSI, este adaptat pentru a face față aplicațiilor care necesită lățime de bandă la domiciliu, cum ar fi streaming 4K/8K, jocuri online și divertisment AR/VR imersiv. Cea mai recentă tehnologie WiFi 7 vine cu benzi de frecvență ultra largi de 320 MHz, 4K-QAM, Multi-RU și MLO (Multi-Link Operation) pentru a oferi viteze de 4,8 ori mai rapide și latență minimă.

Seria Roamii este îmbogățită cu tehnologie, inclusiv backhaul inteligent care permite nodurilor să comunice între ele prin MLO wireless și conectivitate prin cablu de până la 10Gbps, oferind experiențe excepționale cu viteze de până la 21Gbps în toată casa. MSI FortiSecu oferă atât o rețea IoT izolată care blochează conexiunile malițioase, cât și protecție automată pentru toate dispozitivele conectate, inclusiv computere, smartphone-uri, camere de securitate și multe altele.

Despre MSI

MSI este lider mondial în domeniul PC-urilor cu inteligență artificială, al jocurilor, al creației de conținut, al afacerilor și productivității și al soluțiilor AIoT. Susținută de capacitățile sale de cercetare și dezvoltare de ultimă generație și de inovația orientată către clienți, MSI are o prezență globală extinsă care se întinde în peste 120 de țări. Gama sa cuprinzătoare de laptopuri, plăci grafice, monitoare, plăci de bază, desktop-uri, periferice, servere, IPC-uri, aparate robotice și sisteme de infotainment și telematică pentru vehicule este apreciată la nivel mondial. Angajat să avanseze experiențele utilizatorilor prin cea mai bună calitate a produselor, interfața intuitivă cu utilizatorul și estetica designului, MSI este un brand de top care modelează viitorul tehnologiei. Pentru mai multe informații despre produse, vă rugăm să accesați https://www.msi.com.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Samsung a prezentat gama de dispozitive îmbunătățite cu AI din 2024 în cadrul evenimentului “World of Samsung”

Publicat

pe

De

“World of Samsung” celebrează modul în care inteligența artificială permite noi experiențe de viață conectată prin intermediul seriei de produse Samsung din 2024

București, România – 21 februarie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd, un pionier al experiențelor cu dispozitive conectate, a găzduit evenimentul „World of Samsung” ieri, 20 februarie. Evenimentul a prezentat cea mai recentă gamă de produse Samsung pentru anul 2024, cuprinzând o serie de produse din categoriile de televizoare, sisteme audio, mobile, Smart Home și electrocasnice.

„La Samsung, inovăm pentru a crea experiențe care vin în ajutorul utilizatorilor noștri în așa fel încât aceștia să trăiască o viață mai avantajoasă, confortabilă și conectată. De la primul nostru smartphone cu AI și televizoarele QLED pe primul loc în vânzări, până la frigiderele care folosesc tehnologia AI pentru a monitoriza alimentele din interior și pentru a vă ajuta să țineți evidența listei de cumpărături, produsele noastre prind viață prin puterea SmartThings și inovația în domeniul AI. În cadrul “World of Samsung”, sărbătorim modul în care puterea inteligenței artificiale este aici astăzi – și cum aceasta reușește să creeze un impact real asupra vieților utilizatorilor noștri acum și în viitor”, a declarat Benjamin Braun, Directorul de Marketing al Samsung Europa.

„World of Samsung” a adunat în Germania reprezentanții media și partenerii nu doar pentru a vedea cele mai noi dispozitive Samsung, ci și pentru a experimenta chiar ei modul în care acestea folosesc capacitățile AI pentru a face viața mai puțin complicată, mai convenabilă și mai bine conectată. În timpul evenimentului, Samsung a împărtășit, de asemenea, detalii despre viziunea sa „AI for All”, care se concentrează pe modul în care tehnologia AI va permite oamenilor să-și folosească dispozitivele într-un mod mai intuitiv și mai confortabil decât oricând până acum.

Intrarea în noua eră a telefoanelor cu AI și îmbunătățirea experiențelor zilnice

Dezvăluite inițial luna trecută la Galaxy Unpacked, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 aduc noi experiențe mobile cu ajutorul Galaxy AI. Participanții la „World of Samsung” au putut experimenta modul în care AI-ul amplifică aproape fiecare interacțiune pe seria Galaxy S24.

Spre exemplu, Live Translate permite în aplicația nativă a dispozitivului traduceri bidirecționale în timp real ale apelurilor telefonice, atât vocal, cât și text, ceea ce înseamnă că în momentul în care aveți planificată o vacanță într-o țară străină, puteți actualiza cu ușurință rezervările la hotel, puteți face programări pentru cină și puteți gestiona conversații cu localnicii fără probleme, chiar dacă nu vorbiți aceeași limbă.

Între timp, noua funcție Note Assist din Samsung Notes vă ajută să creați rezumate generate de AI ale întâlnirilor și chiar template-uri prin care vă puteți structura însemnările în formate predefinite, asigurându-vă că acestea rămân organizate și succinte.

În cele din urmă, seria Galaxy S24 marchează un moment de referință în istoria căutării online, fiind primul telefon care debutează cu opțiunea Circle to Search în parteneriat cu Google, o funcție de căutare controlată prin gesturi intuitive. Pentru a oferi utilizatorilor Galaxy un nou instrument remarcabil, Galaxy s-a îndreptat către liderul mondial al căutării online, Google, și a deschis drumul unor noi moduri de descoperire conținut cu o simplă mișcare. Prin apăsarea prelungită a butonului home, utilizatorii pot încercui, evidenția sau atinge orice tip de conținut pe ecranul lui Galaxy S24 pentru a vedea rezultatele de căutare. Astfel, dacă sunteți pe rețelele sociale și găsiți un articol vestimentar care vă place, pur și simplu selectați imaginea și veți fi dus instantaneu la pagina produsului.

Redefinirea divertismentului de acasă cu cele mai recente inovații în zona de televizoare și audio

„World of Samsung” a evidențiat gama de televizoare și sisteme audio din 2024, inclusiv televizoarele Neo QLED 8K și inovația Micro LED, oferind opțiuni premium pentru fiecare utilizator în parte.

Folosind cel mai inovator procesor de până acum al Samsung, NQ8 AI Gen 3, puternicul și inteligentul Neo QLED 8K din 2024 oferă o calitate a imaginii fără rival. Procesorul Gen3 are un motor AI (NPU) de două ori mai rapid decât Gen2 utilizat anterior și este cel mai rapid procesor al Samsung de până acum – rezultând într-o calitate a imaginii care te apropie mai mult ca niciodată de conținutul preferat. Pentru fanii sportului, AI Motion Enhancer Pro rezolvă problemele comune în cazul meciurilor redate la înaltă rezoluție prin reducerea nivelului de distorsiune a mingii. Funcția detectează automat tipul de sport și aplică modelul corespunzător de detectare a mingii, folosind tehnologia AI deep learning.

De asemenea, expusă în cadrul „World of Samsung” a fost și noua inovație Transparent MICRO LED. O evoluție în tehnologia de afișare, care îmbină designul estetic cu progresul tehnologic, oferind nu doar o calitate foarte realistă a imaginii, ci și posibilități nelimitate în aplicațiile de afișare transparentă prin integrarea cu tehnologii viitoare. În plus, Transparent MICRO LED de la Samsung oferă o luminozitate superioară, un design inovator fără ramă și o transparență de neegalat datorită unei zone de deschidere ridicată în fiecare pixel, îmbunătățind claritatea conținutului dumneavoastră și menținând, în același timp, vizibilitatea obiectelor din spatele ecranului.

Evenimentul a celebrat, de asemenea, noile produse Samsung din gama Lifestyle, precum și noi caracteristici menite să îmbunătățească și mai mult experiența de personalizare a utilizatorului. Music Frame este un difuzor personalizabil și versatil, care se integrează perfect cu SmartThings. Funcționează ca un difuzor wireless independent, dar poate fi cuplat și cu un televizor Samsung și un soundbar prin intermediul funcției Q-Symphony, îmbogățind capacitățile de sunet surround și îmbunătățind basul. Music Frame se integrează perfect în spațiul de locuit, având forma unui tablou pentru a completa decorul și pentru a oferi în același timp un sunet surround bogat și plin de viață.

Îmbunătățirea locuinței conectate cu electrocasnice alimentate de AI

Electrocasnicele Samsung BESPOKE au fost, de asemenea, prezentate la „World of Samsung”, oferind un nivel sporit de confort utilizatorilor printr-o conectivitate îmbunătățită și integrare AI. Cu design-uri elegante și cele mai recente capacități AI, electrocasnicele BESPOKE oferă un aspect futuristic și funcționalități suplimentare pentru o casă modernă.

Noul frigider Family Hub vine cu noi capabilități unice, precum AI Vision Inside, care utilizează o cameră internă pentru a crea și actualiza automat o listă de alimente din frigider prin identificarea articolelor alimentare atunci când acestea intră și ies din frigider. AI Vision Inside oferă o experiență satisfăcătoare de gestionare și monitorizare a alimentelor din frigider într-un mod cât mai confortabil.

Celelalte electrocasnice din gama BESPOKE utilizează, de asemenea, cele mai recente tehnologii în domeniul AI. Datorită unei noi pompe de circulație și a îmbunătățirilor AI aduse algoritmilor software-ului, noua mașină de spălat BESPOKE AI depășește acum cerințele clasei energetice A cu până la 40%. În plus, funcția AI Wash utilizează 5 senzori diferiți pentru a regla inteligent performanța de spălare pentru fiecare ciclu în parte, oferind o spălare completă și mai eficientă. În ceea ce privește aspiratorul robot BESPOKE Jet Bot Combo™, cu funcția AI Object Recognition actualizată acesta se poate deplasa acum mai precis ca niciodată prin extinderea numărului de obiecte pe care le poate distinge și, în plus, vine cu AI Floor Detect, astfel încât să poată detecta diferite suprafețe, ajustându-și puterea de curățare necesară, la fel ca aspiratorul vertical Bespoke Jet AI.

Pentru mai multe informații despre gama completă de produse îmbunătățite cu AI de la Samsung, vizitați: www.samsung.com/ro/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom România la https://news.samsung.com/ro/

Citeste in continuare

Uncategorized

Procesorul Nothing Phone (2a), proiectat împreună cu MediaTek

Publicat

pe

De

Nothing, compania de tehnologie cu sediul la Londra, a anunțat astăzi că Phone (2a) va avea un procesor personalizat Dimensity 7200 Pro proiectat împreună cu MediaTek pentru a oferi cele mai bune performanțe, cu un consum optim de energie.

Construit pe cel mai recent proces de fabricație de 4 nm de a doua generație a TSMC, procesorul Nothing Phone (2a) îndeplinește fără efort orice sarcină, cu o eficiență energetică de neegalat și o viteză extraordinară. Cipul cu 8 nuclee, ce poate atinge viteze de până la 2,8 GHz, împreună cu memoria RAM de până la 20 GB și tehnologie RAM Booster, asigură multitasking rapid și fluid pe tot parcursul zilei. Pentru informații suplimentare, te rog să accesezi canalul YouTube Nothing.

Pentru detalii despre brand și despre produs, te rog să intri pe nothing.tech. Pentru a urmări evenimentul de lansare a Phone (2a) „Fresh Eyes” în direct, pe 5 martie, la 13:30 ora României, stai cu ochii pe nothing.tech/pages/event

Citeste in continuare

Uncategorized

Descoperă puterea și versatilitatea drujbelor și motofierastraiele de pe www.motosapesicositoare.ro

Publicat

pe

De

Indiferent dacă ai nevoie să tai lemne pentru focul din casă sau să faci lucrări de tăiere în grădină, cu drujbele și motofierastraiele potrivite, munca ta va deveni mult mai ușoară și mai eficientă. Pe www.motosapesicositoare.ro găsești o gamă variată de drujbe și motofierastraie pe benzină, electrice și pe acumulatori, adaptate pentru orice necesitate și buget.

Drujbele și motofierastraiele pe benzină sunt alegerile ideale pentru utilizatorii care au nevoie de mobilitate și autonomie în lucrările de tăiere. Cu motoare puternice și rezervoare generoase de combustibil, aceste unelte sunt pregătite să facă față celor mai dificile sarcini de tăiere, indiferent de locație sau condiții de lucru.

Pentru cei care preferă o soluție mai ecologică și mai silențioasă, motofierastraiele și drujbele electrice sunt alegerea perfectă. Alimentate direct de la priză, acestea oferă performanțe remarcabile fără emisii de gaze nocive și fără zgomotul specific motoarelor cu combustie internă.

În plus, pentru cei interesați de portabilitate și libertate de mișcare, drujbele și motofierastraiele pe acumulatori sunt soluția ideală. Cu baterii puternice și autonomie extinsă, aceste unelte oferă flexibilitate și mobilitate în orice locație fără a fi nevoie de cabluri sau rezervoare de combustibil.

Indiferent de tipul de drujbă sau motofierăstrău de care ai nevoie, pe www.motosapesicositoare.ro vei găsi produse de înaltă calitate, construite pentru a face față celor mai exigente cerințe. Cu caracteristici precum siguranța, fiabilitatea și durabilitatea, aceste unelte sunt partenerii ideali pentru orice proiect de tăiere sau tăiere.

Nu mai amâna lucrările de tăiere sau tăiere și nu te mai chinui cu unelte ineficiente sau depășite! Alege drujba sau motofierăstrăul potrivit pentru tine de pe www.motosapesicositoare.ro și bucură-te de rezultate excelente și eficiență maximă în lucrările tale!

Pentru a descoperi întreaga noastră gamă de produse și pentru a comanda drujba sau motofierăstrăul perfect pentru nevoile tale, vizitează acum www.motosapesicositoare.ro și pregătește-te să faci din lucrările de tăiere o sarcină simplă și plăcută!

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Administrație localăO zi inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

EvenimentO săptămână inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

EvenimentO săptămână inainte

Peste 15.000 de liceeni din București și din 9 județe participă la cea de-a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.”

La cea de-a IV-a ediție a programului „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” participă un număr total de 15.140 de elevi...

Eveniment3 săptămâni inainte

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibilă și în magazinele din România

Deschizând era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvăluie noi experiențe Galaxy AI pentru toți, acum disponibile și în România București,...

Social3 săptămâni inainte

Descoperă eleganța și rafinamentul la Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea: Destinația ta pentru haine de firmă

Recent deschis în Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion redefinește experiența cumpărăturilor de lux, aducând la îndemâna ta cele mai râvnite branduri...

rochii office rochii office
Social3 săptămâni inainte

Eleganță la birou – cum să porți cu stil rochii office în fiecare zi, pentru a arăta cât mai profi

În fiecare dimineață, alegerea vestimentară pentru birou poate influența întregul ton al zilei. Rochiile office reprezintă o piesă esențială în...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social4 săptămâni inainte

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Social1 lună inainte

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...

Eveniment1 lună inainte

Renumitul fotbalist Ionel Dănciulescu face echipă cu HONOR pentru testul suprem de durabilitate: HONOR Magic6 Lite Challenge!

 [București, 17.01.2024] – HONOR a încheiat un parteneriat cu faimosul fotbalist Alvaro Morata, pentru a evidenția durabilitatea de neegalat și...

Eveniment1 lună inainte

TCL onorat cu peste 40 de premii și distincții pentru televizorul de 115 inchi și alte produse inovatoare din toate categoriile, la CES 2024

TCL Electronics, lider principal în industria electronicelor de larg consum și una dintre cele mai importante mărci de televizoare in...

sistem de alarma sistem de alarma
Social1 lună inainte

Sistemele de alarma – care sunt beneficiile acestor dispozitive de ultima generatie?

In zilele noastre, se inregistreaza un numar din ce in ce mai mare de infractiuni sau tentative de efractie. Avand...

Social1 lună inainte

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul Ciolacu că atentează grav la sănătatea românilor

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul condus de Marcel Ciolacu de faptul că atentează la sănătatea românilor prin...

Eveniment1 lună inainte

Sony participă la CESⓇ 2024

Compania prezintă inițiative și tehnologii diverse care îi susțin pe creatori să-și transforme ideile creative în povești Sony Group („Sony”)...

Eveniment1 lună inainte

Viziunea Samsung ‘AI for All’ dezvăluită la CES 2024

Samsung conturează strategia de utilizare a tehnologiei AI, pentru ca experiența de utilizare a dispozitivelor conectate să devină mai sigură,...

Social2 luni inainte

8 motive pentru care în această iarnă este recomandat să îți încălzești locuința cu peleți

În ultimii ani, peleții au devenit o alegere din ce în ce mai populară pentru încălzirea locuințelor, iar asta nu...

simptomele sindromului premenstrual simptomele sindromului premenstrual
Social2 luni inainte

Cum să gestionezi eficient simptomele sindromului premenstrual?

Sindromul premenstrual (SPM) afectează deseori calitatea vieţii femeilor cu câteva zile înainte de menstruaţie. Printre principalele simptome cu care se...

sistem de alarma sistem de alarma
Social2 luni inainte

Rolul sistemelor de alarma in securitatea locuintei tale

Traim in era tehnologiei, ceea ce inseamna ca ar trebui sa ne bucuram din plin de avantajele sistemelor antiefractie de...

Eveniment2 luni inainte

Comunicat de presă: Noul NAVITEL CL100 – Aspiratorul portabil revolutionar

NAVITEL anunță cu mândrie lansarea noului său produs, NAVITEL CL100, un aspirator de mână portabil fără cablu, care redefinește standardele...

Știrile Săptămânii