Connect with us

Social

Cum să porţi o rochie lungă, dacă eşti mică de înălţime

Publicat

pe

rochii mini

Pentru că nu toate suntem nişte adevărate Șarapova, super înalte, cu trupuri de top model, trebuie să găsim soluţii şi pentru noi, fetele mai micuţe, când vine vorba de rochii, nu-i aşa? Ei bine, dacă şi tu eşti mică de înălţime, însă îţi doreşti ca din când în când să mai porţi şi câte o rochie lungă, noi avem soluţia pentru tine! Venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi şi ponturi pentru a reuşi să creezi nişte ţinute wow, chiar şi purtând o rochie lungă.

Pentru ce culori ar trebui să optăm în ceea ce privește rochia

Culorile ce se contopesc cu pielea (nude/crem) sunt principalele nuanţe de luat în considerare la o rochie. Acestea îţi oferă verticalitate şi îi pot “păcăli” vizual pe cei din jur. Desigur, mai sunt şi alte variante cum ar fi nonculorile: negru, alb, ele au calitatea şi de a subţia şi alungi silueta, lucru care te va avantaja destul de mult.

Orice culoare este permisă, important este ca aceasta să nu fie prea puternică şi să acopere mare parte din rochie, dacă nu, chiar întreaga rochie. Ideea este ca ţinuta să fie una uniformă din punctul acesta de vedere.

Cum ştii ce stil de rochie te avantajează?

În primul rând trebuie să iei în considerare forma corpului pe care o ai. Pentru a da impresia de o siluetă înaltă, evident că accentul este pus pe picioare şi talie, astfel încât acestea trebuie să aibă parte de o atenţie deosebită din punct de vedere stilistic. Astfel, câteva modele de rochii potrivite pentru fetele scunde sunt:

  • Rochie baby doll
  • Rochie mulată, lungă
  • Rochie sirenă

Un alt sfat pe care ţi-l oferim este acela de a alege rochii lungi cu decolteu şi mâneci. Indicat ar fi să optezi pentru decolteuri în V sau rotunde, fiindcă acea parte a pieptului lăsată la vedere, dă impresia de alungire a gâtului. Nici capitolul mâneci nu este prea greu, potrivite ar fi bretelele sau umerii goi.

Accesorii potrivite pentru a părea mai înaltă într-o rochie lungă

Pe lângă clasicul sfat în legătură cu pantofii cu toc, chiar şi aici există anumite tipare de pantofi care se potrivesc, precum cei stiletto şi sandalele (cu bretele cât mai subţiri). Culoarea este importantă şi în ceea ce priveşte pantofii, de evitat sunt culorile diferite faţă de îmbrăcămintea pe care o porţi la momentul acela. Se creează o iluzie de “corp fracţionat” şi nu ne dorim asta. Culoarea trebuie să fie aceeaşi cu rochia sau dacă nu, să se asemene cu nuanţa pielii. În acest mod, aspectul final va fi unul mult mai fluid.

Pe lângă pantofi, colierele şi cerceii sunt o altă parte din ţinută ce au puterea să facă diferenţa. Poţi adăuga un colier elegant la baza gâtului său o pereche de cercei lungi şi subţiri.

Un alt accesoriu, natural putem spune, pe care îl avem este părul. Nu este recomandat să îl lăsăm desfăcut pe spate, deoarece nu ne avantajează. La genul acesta de rochii lungi, coafuri indicate sunt cele ridicate, ce lasă gâtul gol. Câteva exemple în acest sens sunt: coc, ponytail, coada elegant împletită etc.

Cuvânt de final

În final, să realizezi un look elegant, care să îţi vină bine şi să te facă şi să pari mai înaltă nu este chiar atât de complicat pe cât ai putea crede, necesită doar o anumită atenţie. Acum cu siguranţă te-am convins să încerci şi tu rochii lungi, iar dacă vrei să adaugi la garderoba ta câteva astfel de rochii, la Atmosphere Fashion vei găsi exact ce îţi doreşti! Aruncă o privire şi alege rochiile lungi care crezi că te vor avantaja cel mai mult.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor în Albota, Argeş

Publicat

pe

De

Albota

În data de 17 mai, în comuna Albota va avea loc o campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor, cu sau fără stăpân! Stăpânii care nu castrează câinii şi pisicile, le provoacă mari suferinţe şi din această cauză numărul animalelor abandonate creşte.

Foarte important de reţinut este faptul că, potrivit Legii 258/2013, privind modificarea şi completarea Legii 258/2001, este OBLIGATORIE STERILIZAREA CÂINILOR cu şi fără stăpân (art.13.2) aparţinând rasei comune şi metişii acestora. Nerespectarea acestei prevederi se sancţionează cu sume cuprinse între 5000 şi 10.000 lei.

Vă rog să luaţi în serios acest aspect al sterilizării animalelor de companie şi să faceţi o programare din timp pentru a le steriliza GRATUIT. Sterilizarea va fi efectuată de Asociaţia Tierhilfe Hoffnung.

Pentru programări, puteţi suna la numărul de telefon: 0248/233187
Campania de sterilizare va avea loc în data de 17.05.2024, ora 8:30, la sediul Primăriei (curte)

Citeste in continuare

Afaceri

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay

Publicat

pe

De

cartela-prepay

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay cu ajutorul incarca.ro                             

Reîncărcarea unei cartele PrePay nu mai este demult timp o operațiune dificilă. S-au dus vremurile când eram nevoiți să mergem în oraș, la magazin sau la sediul operatorului de telecomunicații pentru a achiziționa o reîncărcare electronică. Astăzi totul este mult mai simplu, totul se desfășoară online, întrucât internetul a facilitat foarte mult accesul la acest tip de serviciu. Astăzi avem încarcă.ro, un portal mai mult decât util prin intermediul căruia putem cumpăra o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom în doar câteva minute. Există de fapt 3 motive principale pentru a folosi acest portal și le vom discuta pe toate în detaliu în cele ce urmează.

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay cu ajutorul incarca.ro                             

  1. Portalul este deschis non stop. Nu contează când anume îți expiră beneficiile cartelei PrePay. Prin intermediul incarca.ro poți achiziționa o reîncărcare Orange, Telekom sau Vodafone la orice oră din zi sau din noapte. S-au dus vremurile când ne expirau beneficiile noaptea și nu aveam de unde să cumpărăm o reîncărcare, internetul a facilitat foarte mult accesul la aceste servicii și a reușit să convingă mulți clienți de abonament să treacă la PrePay. Există o migrare masivă din zona de abonamente spre zona de PrePay care va continua și pe viitor.
  2. Procesul de reîncărcare durează maxim 2 minute. În momentul în care dorești să achiziționezi o reîncărcare PrePay prin intermediul incarca.ro nu este necesar să-ți creezi cont pe site. Achiziția se face rapid, în doi pași: introducerea datelor de pe prima pagină și plata propriu-zisă. Astfel, dacă ai datele bancare salvate în browser este posibil ca procesul de reîncărcare să dureze chiar și un minut. Trăim în secolul vitezei și este în interesul nostru direct să folosim cele mai rapide soluții de pe piață chiar și pentru a ne reîncărca o cartelă PrePay.
  3. Siguranța tranzacțiilor este asigurată. Tranzacțiile efectuate prin intermediul incarca.ro sunt complet securizate, criptate în proporție de 100% astfel încât să nu existe nici un pericol de pierdere a creditului sau furt de date bancare. Într-adevăr, siguranța tranzacțiilor online este foarte importantă, evenimentele neplăcute de hacking s-au înmulțit pe măsură ce internetul s-a dezvoltat, însă cei de la incarca.ro au investit masiv în securitate astfel încât să fie mereu cu un pas înaintea celor care ar dori să încerce să fure datele bancare ale clienților.
cartela-prepay

cartela-prepay

Ar mai fi de adăugat faptul că toți clienții care aleg să folosească încarcă.ro pentru achiziția de reîncărcări PrePay beneficiază de un sistem suplimentar de bonusare, diferit de cel al operatorului de telefonie mobilă de care aparține. După cum bine știm, Orange, dar și Vodafone și Telekom oferă anumite bonusuri utilizatorilor PrePay care-și reîncarcă lună de lună cartelele. Ei bine, un sistem de fidelizare similar este implementat și pe incarca.ro, încă un motiv în plus pentru posesorii de cartele PrePay să folosească lună de lună acest portal.

Așadar, avem de-a face cu un portal cu vechime în România care de-a lungul timpului a ieșit în evidență atât prin metodele de fidelizare dar și prin respectul față de client pe care l-a afișat. Este deschis non stop astfel încât clienții să poată să-și încarce cartelele PrePay indiferent de ora la care le expiră beneficiile, procesul de reîncărcare este unul super rapid (maxim 2 minute), tranzacțiile sunt 100% criptate astfel încât să fie risc zero de furt al datelor bancare iar lista beneficiilor poate continua. Mai bine zis, nu există motive să-ți mai încarci cartela PrePay altundeva în afară de incarca.ro, cu atât mai puțin pe la magazinele din oraș sau pe la punctele de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă.

Citeste in continuare

Social

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Publicat

pe

De

Lazăr Ion Marian

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr Ion Marian a anunţat vineri că va candida din partea Alianţei Dreapta Unită la Primăria Râmnicului deoarece vrea să ofere votanţilor vâlceni o alternativă la actualii candidaţi. Acesta a transmis şi un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care s-a prezentat vâlcenilor şi le-a argumentat motivele care l-au convins să candideze pentru funcţia de primar.

„Stimaţi râmniceni,

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu mă cunoaşteţi suficient de bine, vreau să vă spun câteva lucruri despre mine! Sunt Lazăr Ion Marian, deputat de Vâlcea, Vicepreşedinte al Comisiei de Transporturi a Camerei Deputaţilor. Sunt inginer, absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și am experiență în asigurarea calității în industria automotive, lucrând în peste zece companii internaționale, precum Alro, Pirelli, Faurecia, Audi, Hella.

Fiind an electoral, inevitabil am discutat cu mulţi cetăţeni din Râmnicu Vâlcea despre alegerile locale şi despre candidaţii la Primărie, şi foarte mulţi mi-au spus că nu vor ieşi la vot pentru că nu au pe cine alege. Nu sunt mulţumiţi de activitatea actualului primar, dar nici nu se consideră reprezentaţi de contracandidaţii acestuia. Practic, nu au ce alege!

Considerând că am competenţele necesare pentru a conduce o administraţie locală cu succes, am decis să îmi asum rolul de candidat din partea USR la funcţia de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea! Vreau să ofer alegătorilor din oraş o alternativă la gargara politică la care asistăm din partea principalilor candidaţi! Sunt un om serios, nu am avut niciodată afaceri dubioase sau probleme cu legea şi nu fac parte din niciun grup de interese obscure.

Singurul grup din care îmi doresc să fac parte este grupul Râmnicenilor cinstiţi şi muncitori, care au nevoie de un om care să îi reprezinte. Sunt conştient că există o doză de neîncredere în partid provocată de anumite decizii greşite din trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie taxaţi toţi pentru greşelile unora! Vă invit să mă urmăriţi în continuare, să vedeţi ce fel de om sunt, ce planuri am pentru dezvoltarea economică şi socială a oraşului şi o să realizaţi că ACUM AVEŢI CE ALEGE!”

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

Kingston lansează noi pachete Workflow pentru a răspunde mai bine nevoilor creatorilor

Mai multe cititoare Hub centralizat cu mai multe posibilități de personalizare București, România – 17 mai 2024 – Kingston Digital...

Eveniment3 zile inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Eveniment4 zile inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Eveniment4 zile inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Eveniment4 zile inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Eveniment5 zile inainte

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Eveniment6 zile inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Eveniment6 zile inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Eveniment6 zile inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

EvenimentO săptămână inainte

Studiu Aqurate: Românii și-au pregătit casa, au investit în echipamente, aer condiționat și hrană pentru animale, înainte de Sărbătorile Pascale

Curățenia de primăvară și pregătirea casei pentru sezonul cald au produs cea mai mare creștere în categoria Hardware, ce include...

EvenimentO săptămână inainte

Studiu Aqurate: Românii și-au pregătit casa, au investit în echipamente, aer condiționat și hrană pentru animale, înainte de Sărbătorile Pascale

Curățenia de primăvară și pregătirea casei pentru sezonul cald au produs cea mai mare creștere în categoria Hardware, ce include...

EvenimentO săptămână inainte

Samsung sărbătorește un deceniu de leadership pe piața globală a soundbar-urilor

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut poziția de lider în piața globală a soundbar-urilor timp de...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Samsung Electronics menține poziția de lider pe piața globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut supremația pe piața globală de televizoare pentru al 18-lea an...

Eveniment2 săptămâni inainte

8 cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din...

Eveniment2 săptămâni inainte

8 cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din...

Eveniment3 săptămâni inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Albota Albota
Social3 săptămâni inainte

Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor în Albota, Argeş

În data de 17 mai, în comuna Albota va avea loc o campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor,...

Eveniment3 săptămâni inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Știrile Săptămânii