Connect with us

Uncategorized

Cine sunt speakerii internaționali care vor fi prezenți la “Dare to Learn”, cel mai mare eveniment din Europa destinat învățării și dedicat profesorilor, managerilor și antreprenorilor. Ce metode de învățare propun aceștia

Publicat

pe

București,  21 mai 2024:  Peste 20 de lideri locali și internaționali în educație vor sosi în această toamnă, în Capitală, pentru a dezvălui cele mai recente rezultate ale studiilor și cercetărilor în practicile educaționale. În 25 și 26 octombrie a.c., București va fi centrul dezbaterilor și al massterclass-urilor în educație, prin intermediul Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat atât profesorilor și experților din învățământul preuniversitar și universitar, cât și trainerilor din domeniul formării continue, specialiștilor în resurse umane din companii sau corporații, specialiștilor din instituțiile locale și actorilor guvernamentali.

Totodată, în cadrul “Dare to Learn” vor exista și zone dedicate întâlnirilor one-to-one și networkingului între participanți și vorbitori, precum și o zonă amplă de expoziție dedicată partenerilor acestui eveniment (lansare de cărți, dezbateri ale autorităților, standuri cu activități ale companiilor etc.)

Cine sunt experții globali care vor fi prezenți la București

Evenimentul va găzdui academicieni de renume, inovatori în tehnologie și lideri în transformarea educației care se vor adresa atât profesorilor, cât și specialiștilor în HR din companii și corporații.

Peter Senge este un celebru teoretician al managementului organizațional și un pionier în învățarea organizațională, în dezvoltarea leadershipului și în schimbări sistemice. Lucrarea sa –  “Schools That Learn: The Fifth Discipline Fieldbook for Educators” – a fost recunoscută de Financial Times drept una dintre cele mai importante cărți de management, iar Harvard Business Review a numit conceptul de organizație de învățare una dintre „ideile de afaceri fundamentale din ultimii 75 de ani”. La evenimentul de la București, Senge va susține masterclass-ul “How to create learning communities in education?” / “Cum să creăm comunități de învățare în educație?”.

Zack Kass se remarcă drept una dintre cele mai strălucite minți din domeniul inteligenței artificiale. A fost director de Go To Market la OpenAI și este lider în promovarea inteligenței artificiale în afara sferei corporatiste, raportându-se la AI ca la un instrument pentru progresul comunităților și al societății în general. Misiunea sa este de a se asigura că societățile, companiile, organizațiile și guvernele sunt participanți activi în viitorul construit în jurul AI și sunt dotate corespunzător, pentru a permite un viitor prosper și sigur. Dincolo de lumea corporatistă, Kass este un susținător ferm al potențialului AI de a revoluționa în special educația.

John Hattie este expert în învățare vizibilă și literație, cu o experiență de peste 30 de ani în cercetare, propunând o abordare educațională axată pe identificarea și maximizarea factorilor care influențează pozitiv învățarea. Din martie 2011, este profesor și director al Institutului de Cercetare în Educație la Universitatea din Melbourne, Australia. Anterior, Hattie a fost profesor de ştiinţele educației la Universitatea din Auckland, la Universitatea Carolina de Nord din Greensboro și la Universitatea Australia de Vest. În cadrul Dare to Learn, acesta va susține masterclass-urile Making Learning Visible” / Să facem învățarea vizibilă” și “Things that make teachers great” / Lucrurile care îi ajută pe profesori să fie grozavi”.

Sugata Mitra este unul dintre cei mai respectați cercetători în domeniul educației din lume și un pionier în învățarea auto-dirijată. În 1999, a condus experimentul Hole in the Wall (HIW), când un computer a fost încorporat într-un perete într-o mahala indiană din Kalkaji, Delhi, iar copiilor li s-a permis să-l folosească liber. Experimentul a avut ca scop evidențierea faptului că cei mici pot învăța să utilizeze computerele cu ușurință, fără a avea nevoie de pregătire formală. Sugata, căruia i se atribuie peste 25 de invenții în domeniul științei cognitive și al tehnologiei educaționale, a numit această educație minim invazivă (MIE). La București, acesta va susține masterclass-ul “Self-organising systems and The Hole in the Wall Experiment” / „Sisteme auto-organizatoare și experimentul găurii din perete”.

Charles Leadbeater lucrează cu antreprenori, guverne, orașe și fundații din întreaga lume pentru a promova inovația cu sens. Autor al unor rapoarte influente despre educație și inovație (ex: “Learning from the Extremes”), Leadbeater a explorat nevoile de competențe ale studenților în lume și a analizat modul în care tehnologia poate transforma învățarea în regiunile sărace. În calitate de fost consilier guvernamental în mandatul lui Tony Blair și autor de politici, el a susținut economia bazată pe cunoaștere și a consiliat diverse guverne în strategii de inovare pe termen lung. Leadbeater este autor renumit de cărți și recunoscut drept unul dintre cei mai importanți gânditori în domeniul inovației și managementului.

Victoria Colbert este fondatoare și director al Fundației Escuela Nueva care promovează modelul educațional cu același nume. Un element cheie al acestui model educațional este că elevii învață autonom, în ritmul lor, folosind Ghidul de Învățare pe care Colbert îl descrie drept „o combinație între un manual, un auxiliar și un ghid pentru profesor”. Elevii parcurg ghidul în ritmul lor, profesorii servind drept consilieri, iar studenții care stăpânesc o anume competență ajutându-i adesea pe cei care nu au reușit să asimileze. La București, Colbert va susține un masterclass recomandat directorilor de școli: Escuela Nueva, an empowering leadership and learning model” / „Școala Nouă, un model de lidership și de învățare care conferă putere de decizie”.

Graham Brown-Martin, un catalizator al conversațiilor profunde și al gândirii inovatoare, a fost pionier în proiectarea computerele mobile în anii ’80, în rețelele de divertisment interactive în anii ’90, în rețelele sociale bazate pe comunitate în anii 2000 și a creat un forum global pentru viitorul învățării în 2010. Este fondator al The Catalyst Coach, o firmă de coaching și consultanță globală, dar și al Learning Without Frontiers (LWF), o comunitate internațională ce promovează idei revoluționare în educație și tehnologie.

Niko Herlin este un antreprenor, consultant, speaker și pasionat al viitorului din Finlanda. Este co-fondator al Great Minds și a asistat, de-a lungul timpului, numeroase companii și organizații să-și îndrepte privirea spre viitor, să se pregătească pentru alternativele acestuia, să elaboreze strategii și să capitalizeze oportunitățile schimbării. Herlin conduce procese strategice pentru clienți din diverse industrii, manifestând un interes deosebit pentru viitorul educației, al muncii și al conducerii. De asemenea, Niko Herlin a dezvoltat un instrument concret pentru analizarea, măsurarea și dezvoltarea capacităților organizațiilor în viitor.

Henri Muurimaa are misiunea de a aduce expertiza educațională finlandeză în întreaga lume. Este CEO și cofondator al Eduten, care a luat naștere la Universitatea din Turku, una dintre cele mai bine cotate universități din lume. Cu un impact științific demonstrat asupra rezultatelor învățării, fericirii profesorilor și motivației elevilor, Eduten este utilizată în 61% dintre școlile finlandeze și este disponibilă global din 2018, fiind utilizată în peste 60 de țări. Scopul lor este să creeze experiențe de învățare pozitive și active, aspirând să fie prezentă în fiecare școală din lume. În cadrul Dar.e to Learn, Muurimaa va susține masterclasul “Eduten Math Learning Platform” / „Platforma Eduten de învățare a matematicii”.

Diana Laufenberg, fostă profesoară de studii sociale în învățământul liceal din Statele Unite timp de 16 ani, este în prezent director executiv al Școlilor de Cercetare Inquiry Schools. Aceasta a fost recunoscută pentru lucrarea în educația modernă și modelul PBL (Project-Based Leaning), predând la Science Leadership Academy din Philadelphia. Totodată, Laufenberg a prezentat lucrarea „How to learn from mistakes?” la o conferință TED, obținând Național Board Certification. În 2013, ea a cofondat Inquiry Schools, o organizație non-profit dedicată creării și susținerii unor medii de învățare bazate pe investigație, proiecte și tehnologie modernă.  Diana Laufenberg va susține în toamnă, la București, un masterclass recomandat directorilor de școli, numit “Inquiry Schools” / „Școli de cercetare”.

Cami Anderson este un lider dedicat al transformării educației, cu peste 30 de ani de experiență în lupta cu sistemele și politicile învechite. Timp de 10 ani a fost supervizor școlar în New York, apoi în Newark, implementând reforme-cheie care au îmbunătățit semnificativ rezultatele elevilor, indiferent de statutul lor socio-economic. A fost recunoscută, pe scară largă, pentru munca sa cu elevii din medii defavorizate. Anderson a fost inclusiv educatoare Montessori, regizor de teatru pentru tineret și director executiv al Teach for America în New York, unde a inițiat programe de formare și parteneriate eficiente. La București, va susține masterclassul “Barriers, Basements and Beliefs: redefining teachers’ work with diversity” / „Bariere, confruntări și convingeri: redefinirea muncii profesorilor prin diversitate”.

Ng Aik Yang este co-fondator și CEO al HoloTracker, o platformă care promovează dezvoltarea emoțională și socială a elevilor. Și-a început antreprenoriatul în educație la doar 15 ani și a lucrat cu peste 15.000 de elevi și profesori în inovația educațională. HoloTracker susține peste 30.000 de elevi și educatori din peste 20 de școli din Singapore, facilitând învățarea adaptivă prin capturarea și comunicarea datelor observaționale. Ministerul Educației din Singapore a luat în considerare implementarea la nivel național a HoloTracker și extinderea sa în Asia și America. “How can we use AI to support holistic evaluation of pupils?” / „Cum putem folosi inteligența artificială pentru a susține evaluarea holistică a elevilor?” se numește masterclass-ul pe care Ng Aik Tang îl va susține în România.

Totodată, evenimentul Dare to Learn va găzdui și o serie de masterclass-uri susține de următorii speakeri:

 • Sneh Vaswani, Miko.ai: „Inteligența artificială și robotica în sprijinul dezvoltării cognitive, sociale și emoționale”
 • Dragoș Grigoriu, CEO și fondator SupersonaApp: „Supersona, încurajând succesul copiilor în educație la orice vârstă”
 • Răzvan Bologa, CEO și fondator NextLab.Tech: „Cum pregătim elevii pentru un viitor high-tech?”
 • Richard Wilson, fondator Maths Pathways: „Creșterea implicării elevilor la orele de matematică”
 • Elena Lotrean, Finnish Teacher Training Centre: „Instrumente digitale pentru educația financiară și antreprenorială”
 • Oluwaseun Kayode: „Utilizarea tehnologiei pentru a dezvolta un mediu educativ susținut de educatori bine pregătiți”
 • Laura Piros, Ema Patrichi și Raluca Voina:„Citim conștient pentru a învăța și a ne informa! Strategii de literație disciplinară”
 • Ana-Maria Rusu: „Educație prin artă: Practici validate de educaţie muzicală centrată pe nevoile de formare ale elevului”
 • James Anderson: „Educație și contextul educațional”
 • Daniela Țepeș șiGabriela Deliu: „Competențe – de la teorie la schimbarea practicilor educaționale”
 • Marişca Morari șiAnca Mezei: „Cultivarea învăţării preşcolarilor prin sarcini provocatoare”
 • Antoaneta Luchian, Briena Stoica șiBogdan Rațiu: „Borne conceptuale pentru transformarea unui profesor bun într-un profesor exceptional”
 • Stepehn Cox, CEO Osiris Educational, co-creator al World Education Summit: „Concentrarea pe pregătirea viitorilor profesori”
 • Iulia Mandasescuși Antonela Samson: „Cultivarea rezilienței în sala mea de clasă – adaptare și incluziune în contextul educației copiilor cu CES”
 • Ed Vainker, CEO Reach Foundation: „De la primii pași spre carieră: Ce face o școală cu adevărat remarcabilă?”
 • Marius Luca, Fundația Verita: „Reziliența în clasă, școală și comunitate: o abordare integrată, fundamentată pe compasiune”
 • Luciana Baicea, Mindarchitect: „Cum construim direcția tânărului la intersecția dintre talente, pasiuni, valori și motivații?”
 • Alex Beard, Teach for All: „Transformarea educației în secolul XXI”
 • Alina Amir, Arus Academy: „Reducerea decalajului de performanţă şi a decalajului de oportunităţi”
 • Steven Farr, Teach For All: „Predarea ca leadership colectiv. Relațiile – elementul invizibil din spatele celor mai bune ore din lume”
 • Shaheen Mistri, CEO și co-fondator Teach for India: „Lidership studențesc într-o lume profund inechitabilă”
 • Reprezentanți Camera de Comerț Română pentru Diversitate: „Echitate, diversitate și incluziune: Factori-cheie pentru lidershipul de succes în școli”

Începând cu 1 mai, accesul la eveniment a fost deschis și publicului larg (altor categorii profesionale, cu excepția celor din învățământ), online, pe platforma www.d2l.ro. Mai multe informații despre pachetele de participare se găsesc aici.

Evenimentul Dare to Learn este rezultatul unui parteneriat între Fundația Dare to LearnAsociația Română de Literație (ARL România), Teach for Romania și Finnish Teacher Training Centre.

ING Bank Romania este presenting partner al evenimentului.

EducațiePrivată.ro este partener media principal al evenimentului. Pe lista partenerilor media se mai numără Antena 3 CNN, Hotnews.ro, Adevarul.ro și Stiripesurse.ro.

Despre Fundația Dare to Learn

Fundația Dare to Learn este o organizație non-guvernamentală care promovează și sprijină inovarea în domeniul educației și învățării pe tot parcursul vieții, pentru a elimina orice barieră din calea învățării unei persoane. Prin abordări și tehnologii inovatoare, Fundația își propune să elimine impactul constrângerilor geografice, disparităților socio-economice, ciclurilor multigeneraționale de eșec educațional, permițând indivizilor din toate mediile si de toate vârstele să se angajeze în experiențe de învățare semnificative și eficiente. Procedând astfel, Fundația urmărește să reducă abandonul școlar și decalajul educațional și să ofere indivizilor puterea de a-și atinge întregul potențial, indiferent de circumstanțele lor.

Fundația Dare to Learn este inițiatorul platformei Dare to Learn, prin care urmează a se pilota abordări inovatoare în educație, și susține desfășurarea pe termen lung a evenimentului Dare to Learn în România, unde se reunesc gânditori, personalități de talie mondială, cercetători în leadership organizațional și educațional, deschizători de drumuri în educație echitabilă, precum și vizionari în inteligența artificială.

Despre Teach for Romania

Teach for Romania este o organizaţie non-guvernamentală care pregătește viitori educatori, învățători şi profesori model și îi sprijină în procesul de transformare a sistemului educațional din România. Scopul organizaţiei este să intervină pe termen lung în procesul de reducere a inechității educaţionale şi să dezvolte abilități sociale în rândul elevilor.

Teach for Romania face parte din reţeaua globală Teach for All, care pregăteşte viitori educatori, învăţători sau profesori care vor să performeze în învăţământul de stat, în special pentru elevii din medii vulnerabile. Scopul rețelei este să extindă accesul la educaţie în întreaga lume, prin creşterea şi accelerarea impactului generat de organizaţii care cultivă leadership-ul necesar pentru schimbare. Teach for All este prezent astăzi în peste 60 de țări din întreaga lume şi numără peste 100.000 de profesori și alumni care lucrează cu copii din comunități vulnerabile.

Despre Asociația Română de Literație (ARL România)

Asociația Română de Literație este o organizație non-guvernamentală a cărei misiune constă în dezvoltarea, promovarea şi susţinerea programelor şi proiectelor educaţionale care conduc la îmbunătăţirea serviciilor educaționale oferite de instituţiile de învăţământ pentru copii, tineri şi adulți din România şi din străinătate.

Asociația promovează exemple de bună practică, modele de excelenţă şi eficienţă didactică în educaţie, urmărind cu prioritate creşterea calităţii procesului de predare-învăţare pentru a contribui la formarea şi dezvoltarea competenţelor necesare împlinirii la nivel personal şi social a elevilor într-o societate bazată pe cunoaştere şi învăţare continuă. Dezvoltarea competențelor de literație ale elevilor reprezintă o prioritate a ARL.

Despre Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar, care a apărut în urma nevoii profesorilor de a fi mereu conectați la schimbare. Portofoliul său de programe și cursuri este unul modular și flexibil, construit atât pe competențe generale de dezvoltare personală și a carierei, cât și pe competențe tehnice, metodologice, specifice corpului didactic, adaptat sistemului local.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Quickmobile.ro aduce toate variantele de iPhone 15 în România

Publicat

pe

De

Smartphone-urile Apple reprezintă una dintre primele opțiuni pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon performant și de ultimă generație. Cu un design elegant și sofisticat, tehnologie de vârf și un ecosistem integrat care oferă o experiență utilizator optimizată, iPhone-urile se remarcă prin inovațiile constante și performanțele excepționale. De la camere foto de înaltă calitate și ecrane cu rezoluție superioară, până la securitatea avansată și actualizările software regulate, Apple continuă să seteze standarde în industria telefoanelor inteligente, atrăgând astfel milioane de utilizatori loiali din întreaga lume.

Quickmobile.ro, liderul pieței online de electronice din România, anunță cu entuziasm disponibilitatea tuturor celor trei variante ale noului iPhone 15. Clienții pot alege între iPhone 15 cu două SIM-uri fizice (varianta premium), iPhone 15 cu un SIM fizic și un eSIM, precum și iPhone 15 destinat pieței din SUA, cu două eSIM-uri.

Această diversitate de opțiuni reflectă angajamentul Quickmobile.ro de a aduce cele mai recente și dorite tehnologii la îndemâna consumatorilor români. iPhone 15, cunoscut pentru performanțele sale superioare și inovațiile tehnologice de ultimă generație, este acum accesibil în toate configurațiile sale direct de pe Quickmobile.ro.

În plus față de iPhone 15, Quickmobile.ro oferă o gamă largă de produse Apple. Clienții pot găsi cele mai noi modele de iPad, Apple Watch, MacBook, AirPods și o varietate foarte mare de accesorii esențiale. Quickmobile.ro se mândrește cu ofertele sale competitive, garantând cele mai mici prețuri din România pentru produsele Apple, fără a face compromisuri la calitate.

Cu o experiență vastă în domeniul electronicelor și o pasiune pentru inovație, magazinul online Quickmobile.ro se distinge prin serviciile de înalta calitate oferite clienților săi, compania asigurând cele mai competitive prețuri de pe piață, asigurându-se că clienții se bucura de cel mai avantajos raport preț/calitate.

 • Produse de calitate superioară: Quickmobile.ro este importator direct și distribuitor oficial pentru unele dintre cele mai renumite branduri din lume. Aici se găsesc telefoane mobile, tablete, smartwatch-uri, laptopuri, console gaming, ochelari VR, drone, camere de supraveghere, căști audio Bluetooth și multe altele, toate la cele mai bune prețuri.
 • Cel mai bun preț garantat: Quickmobile.ro se asigură că clienții primesc întotdeauna cel mai competitiv preț pentru produsele oferite. În plus, se oferă și posibilitatea de asigurare casco online pentru gadgeturi.
 • Servicii excelente: Quickmobile.ro oferă o gamă variată de servicii care includ garanție extinsă de până la 4 ani, 30 de zile drept de retur (extensibil la 60 de zile), plata în rate, livrare rapidă prin FanCourier sau Urgent Cargus și posibilitatea de a deschide coletul la livrare, asigurându-se că experiența de cumpărare este cât mai plăcută și lipsită de griji.
 • Flexibilitate în plată: Quickmobile.ro acceptă o varietate de metode de plată, inclusiv Visa, MasterCard, Bitcoin și PayPal, oferind maximum de confort și securitate.
 • Buyback și Program de Afiliere: Clienții pot profita de serviciul de buyback pentru a schimba vechile gadgeturi cu altele noi și se pot înscrie în programul de afiliere pentru a câștiga comisioane atractive.
 • Ambalare Premium: Quickmobile.ro dorește să ofere clienților o experiență de unboxing de neuitat, de aceea oferă servicii de ambalare premium pentru toate produsele.

Despre Quickmobile.ro

Quickmobile.ro este un magazin online specializat în tehnologie avansată, oferind o selecție de produse și servicii de înaltă calitate. Fiind importator direct și distribuitor autorizat pentru dispozitivele Apple, plus numeroase alte brand-uri de renume, Quickmobile.ro se dedică să aducă clienților săi cele mai recente și inovatoare produse la prețuri atractive. Cu o varietate de opțiuni de plată și servicii superioare, Quickmobile.ro se evidențiază ca alegerea ideală pentru cei care doresc produse premium și o experiență de cumpărare deosebită.

Pentru mai multe informații și pentru a explora intreaga gamă de produse, vizitați site-ul https://www.quickmobile.ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

SOLE.ro aduce cele mai bune produse solare pentru protecția și îngrijirea pielii

Publicat

pe

De

București, 12 Iunie 2024 — SOLE.ro, liderul de încredere în produse de îngrijire personală și frumusețe, este încântat să anunțe faptul că în această vară oferă clienților o gamă inovatoare de produse solare. Aceasta include o selecție variată de creme de față pentru protecție solară, creme de corp pentru protecție solară, creme pentru protecție solară pentru copii, produse pentru utilizare înainte de plajă și după bronzat, pentru a asigura o experiență completă și protejată sub soare.

Protecția pielii: O prioritate la SOLE.ro

SOLE.ro, înțelege importanța protecției pielii împotriva efectelor nocive ale razelor UV. De aceea, oferă o gamă completă de produse solare care să răspundă tuturor nevoilor tale, indiferent de tipul de piele sau activitățile preferate sub soare. Gama de produse include creme de față și corp pentru protecție solară, formulate special pentru a oferi o protecție optimă și pentru a hidrata pielea, lăsând-o moale și sănătoasă. SOLE.ro oferă o selecție de branduri renumite pentru protecția solară. Printre acestea se numără:

Riemann P20: Brandul este cunoscut pentru faptul ca oferă o protecție solară avansată și de lungă durată. Produsele lor sunt ideale pentru toate tipurile de piele, asigurând o protecție eficientă chiar și în condiții extreme de soare. Formulele Riemann P20 sunt apreciate pentru rezistența lor la apă și pentru faptul că oferă protecție de până la 10 ore, fără a fi nevoie de reaplicări frecvente.

EVY technology: Protecția solară inovatoare de la EVY technology se bazează pe formulări unice, care asigură o distribuție uniformă a produsului pe piele și o protecție de lungă durată. EVY technology folosește tehnologii avansate pentru a crea produse care nu doar protejează împotriva razelor UV, dar și hidratează și întăresc bariera naturală a pielii. Aceste produse sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cele sensibile.

Swox: Specializate în protecția solară pentru sportivi, produsele Swox sunt concepute pentru a rezista în condiții extreme. Acestea sunt rezistente la apă și transpirație, fiind ideale pentru activități sportive în aer liber, cum ar fi surf, ciclism sau alergare. Formulele Swox sunt dezvoltate în colaborare cu sportivi profesioniști, asigurând o protecție maximă fără a compromite performanța.

Acestea sunt doar câteva dintre brandurile disponibile pe SOLE.ro, însă site-ul aduce în acest an mult mai multe produse dedicate protecției solare.

Creme de față pentru protecție solară

Cremele pentru protecție solară oferite de SOLE.ro sunt dedicate unor părți specifice ale corpului sau pentru vârste specifice. Cremele de protecție de față sunt  create pentru a proteja și hrăni pielea delicată a feței. Disponibile cu SPF 30-50+, aceste produse oferă o barieră eficientă împotriva razelor UV, prevenind arsurile solare și îmbătrânirea prematură a pielii.

Creme de corp pentru protecție solară

Protejează-ți pielea cu cremele de corp pentru protecție solară de la SOLE.ro, disponibile cu SPF variat (SPF 6-10, SPF 15-25, SPF 30-50+). Aceste produse sunt ușor de aplicat și asigură o protecție uniformă pe tot corpul, ideale pentru zilele petrecute la plajă sau în aer liber.

Creme de protecție solară pentru copii

Siguranța copiilor este prioritatea noastră. Cremele pentru protecție solară pentru copii, de la EVY Technology sau Riemann P20, sunt formulate special pentru pielea sensibilă a celor mici, oferind o protecție ridicată cu SPF 50+. Aceste produse sunt rezistente la apă și nu conțin parfumuri sau coloranți, fiind ideale pentru pielea delicată a copiilor.

Produse de folosit înainte de plajă

Pregătește-ți pielea pentru expunerea la soare cu produsele pentru înainte de plajă de la SOLE.ro. Acestea includ loțiuni și creme care pregătesc pielea pentru bronzare, ajutând la obținerea unui bronz uniform și de durată. Formula lor specială hidratează și pregătește pielea pentru expunerea la soare.

Produse după bronzat

Îngrijirea pielii nu se oprește odată cu apusul soarelui. Produsele SOLE.ro după bronzat sunt concepute pentru a calma și hidrata pielea după expunerea la soare. Acestea ajută la menținerea bronzului și la regenerarea pielii, prevenind uscarea și descuamarea.

SPF pentru Fiecare Necesitate

Înțelegem că nevoile de protectie solara variază de la o persoană la alta. De aceea, SOLE.ro aduce produse cu SPF variat, de la SPF 6-10 pentru protecție ușoară, SPF 15-25 pentru protecție medie și SPF 30-50+ pentru protecție ridicată. Indiferent de activitatea ta, vei găsi produsul potrivit pentru a te bucura de soare în siguranță.

Soare și păr

Nu au uitat nici de părul tău! Gama prezentă pe SOLE.ro include și produse speciale pentru protecția părului împotriva razelor solare. Acestea protejează și hrănesc părul, prevenind deteriorarea cauzată de soare și păstrându-l sănătos și strălucitor.

Creme autobronzante și bronzere

Pentru cei care doresc un bronz perfect fără expunerea la soare, SOLE.ro aduce și o colecție de creme autobronzante și bronzere de la B.tan sau EVY Technology. Aceste produse asigură un bronz natural și uniform, fără riscul arsurilor solare.

Cosmetice pentru călătorie și dermato-cosmetice

Gama de produse SOLE.ro include și cosmetice pentru călătorie, perfecte pentru vacanțele tale. Aceste produse sunt ușor de transportat și asigură protecția necesară indiferent unde te afli.

Trebuie să menționăm că toate aceste produse provin de la branduri cunoscute și sunt dezvoltate în colaborare cu dermatologi pentru a asigura cea mai bună protecție și îngrijire a pielii. Aceste produse conțin ingrediente de înaltă calitate și formule testate dermatologic pentru a oferi produse sigure și eficiente.

Disponibilitate

Toate produsele solare sunt disponibile pe https://www.sole.ro/ingrijire-personala/solare. Vizitează site-ul pentru a descoperi întreaga gamă și pentru a alege produsele potrivite pentru tine și familia ta.

Despre SOLE.ro

SOLE.ro este un magazin online dedicat îngrijirii personale și frumuseții, oferind produse exclusive și servicii de înaltă calitate. Fiind importator direct și distribuitor oficial pentru branduri renumite, SOLE.ro pune la dispoziția clienților săi cele mai bune produse la prețuri competitive. Cu o gamă variată de opțiuni de plată și servicii excepționale, SOLE.ro reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să se bucure de produse de calitate superioară și de o experiență de cumpărare de neegalat.

Citeste in continuare

Uncategorized

Există un mod de a debloca touchscreen-ul fără a reseta telefonul?

Publicat

pe

Există un mod de a debloca touchscreen-ul fără a reseta telefonul?

În lumea modernă, telefoanele mobile au devenit o extensie a vieților noastre, iar touchscreen-ul este componenta esențială care ne permite să interacționăm cu aceste dispozitive. Dar ce faci când te trezești cu un touchscreen blocat? De multe ori, soluția aparentă este o resetare completă a telefonului, dar acest lucru poate duce la pierderea de date și poate fi destul de frustrant. Vestea bună este că există metode de a debloca touchscreen-ul fără a reseta telefonul. (mai mult…)

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

Primul Galaxy Watch FE facilitează accesul și mai multor utilizatori la tehnologia avansată de monitorizare a sănătății de la Samsung

Galaxy Watch FE oferă informații detaliate asupra sănătății și experiențe conectate Samsung Galaxy într-un design elegant 13 iunie 2024 –...

Eveniment5 zile inainte

ADATA prezintă la Computex 2024 inovații pentru un viitor sustenabil

Tematica ADATA pentru 2024 este „Inovează astăzi, îmbrățișează ziua de mâine” ADATA Technology, lider mondial în domeniul modulelor de memorie...

Administrație localăO săptămână inainte

Sluga clanului Cosma, Hurloiu Alexandru, candidat din partea PNL la Primaria Baicoi, sfidează si Consiliu Local Băicoi

După ce si a bătut joc de Băicoieni reparandu-le conductele de apă cu cepuri de lemn, Hurloiu Alexandru, candidatul PNL...

cursuri de vara engleza cursuri de vara engleza
Social2 săptămâni inainte

Cursuri de vara de engleza. Strategia care te ajuta sa treci cu brio de examenul pentru obtinerea atestatului Cambridge

Invatarea limbii engleze este o abilitate esentiala pentru succesul profesional. Una dintre cele mai prestigioase certificari care atesta competentele lingvistice...

Eveniment2 săptămâni inainte

realme va aduce noul flagship GT 6 în Europa

București, România – 31 mai 2024 – realme, brandul de smarphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță că...

blefaroplastie nonchirurgicala laser CO2 blefaroplastie nonchirurgicala laser CO2
Social2 săptămâni inainte

Rejuvenare facială: Vrei să afli dacă ești candidatul potrivit?

Rejuvenarea facială este un proces complex care implică o varietate de proceduri și tehnici menite a îmbunătăți aspectul tenului și...

Eveniment3 săptămâni inainte

„Un client care ne spune din ce motiv este nemulțumit este un client generos, pentru că ne arată unde greșim” – Flavia Popa, BRD

29 mai, București. Într-un mediu economic marcat de amenințări și vești negative, păstrarea realismului este esențială. Atât în deciziile pe...

Eveniment3 săptămâni inainte

realme lansează oficial modelul C67 în România

București, România, 28 mai 2024 – realme, brandul cu cea mai rapidă ascensiune din piață este pregătit să redefinească standardul din...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cele mai bine vândute dispozitive Navitel: Navitel R600, R66 2K și AR280 Dual

Navitel, lider în domeniul soluțiilor de navigație și tehnologie auto, anunță că modelele sale de camere de bord Navitel R600,...

Eveniment3 săptămâni inainte

Tiny House Festival se mută la Vama Veche: cel mai mare eveniment de vacanțe în natură din Europa de Est

Ceamai mare expoziție de locuințe neconvenționale de vacanță are loc anul acesta pe malul mării, cu 40 de unități de...

Eveniment3 săptămâni inainte

Heineken® România și Uber le oferă suporterilor o experiență VIP la finala UEFA Champions League

Heineken® România și Uber lansează o colaborare dedicată fanilor înfocați ai fotbalului, prin care le oferă acestora o experiență VIP...

Eveniment3 săptămâni inainte

De 22 de ani „Open for Madness”: 4.000 de rețete, 6.500 de decoruri și peste 1.000.000 de oameni care au savurat experiențele Flavours

Flavours marchează 22 de ani de prezență și supremație pe segmentul de catering cu „Open for Madness”, o campanie de...

Eveniment3 săptămâni inainte

HONOR prezintă o arhitectură AI pe patru niveluri și colaborează cu Google Cloud pentru mai multe experiențe la VivaTech 2024

Experimentați fotografia de portret la calitate de studio cu inteligența artificială pe noua serie HONOR 200 [Paris, Franța – 23...

Eveniment4 săptămâni inainte

BenQ lansează primul monitor pentru programare din lume

Seria RD oferă o claritate absolută și un mediu optimizat pentru programatori București, România – BenQ, brandul renumit la nivel mondial...

Eveniment4 săptămâni inainte

Kingston lansează noi pachete Workflow pentru a răspunde mai bine nevoilor creatorilor

Mai multe cititoare Hub centralizat cu mai multe posibilități de personalizare București, România – 17 mai 2024 – Kingston Digital...

Eveniment1 lună inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Eveniment1 lună inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Eveniment1 lună inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Știrile Săptămânii