Connect with us

Afaceri

Rares Bogdan se da afara singur. Din fratie

Publicat

pe

Nici daca ar fi navalit rusii peste noi pe sub nasul americanilor, incarcand Transilvania in sacose si facand-o cadou ungurilor, nu ar fi fost atata jale la Realitatea TV. Iote, Oreste nu mai are voie sa iasa pe sticla, iar nebunia asta il doare la patriotism si colegialitate pe Rares Bogdan. Atat de tare, incat vrea sa-si dea demisia.

O fratie care nu intereseaza pe nimeni. Nici macar pe medici

Bine, eu ma intreb de ce pierde vremea si nu pleaca mai repede? De ce nu a sters putina pana acum? In urma lui ar fi ramas o televiziune mai curata si mai uscata. Probabil si mai frumos mirositoare.

Istoria „ie veata mea”

Motivele tin de abracadabranta minte a menestrelului care se tanguie pe sub ferestrele Cotrocenilor, ca doar il iubeste pe Iohannis. Sau pe oricine ar ajunge acolo, numai Dragnea sau Tariceanu sa nu fie. Metrosexualul baladist, de Rares Bogdan zic, a simtit nevoia sa se mai bage o data in seama, de parca nu ar fi fost de ajuns cat a miorlait ca un motan in saptamana branzei pe langa istoria nationala. Doamne, cum o mai iubeste el, dar istoria asta, nepasatoare, ii da cu flit si nu va vorbi de el niciodata. Solidar in marlanie si anvergura de avion de hartie a lui Oreste, uite cum batistuta de mort de lux e decis sa plece pentru ca metempsihoticul de Vama Veche nu-si mai poate arata faciesul dezagreabil la Realitatea TV. Asa a hotarat Pastia, directorul postului. Din motive pe care nici Gusa nu le exprima clar, ci doar ca sa nu zica lumea ca n-a vorbit si el.

Conspiratia camasilor negre

Prin targ umba vorba ca are oferte de la Digi24 TV. As e si frumos, pana la urma. Ba chiar asa e regula ca, o data la niste ani, sa mai treci si pe la reciclare daca vrei sa-ti vezi gradul urmator. Daca nu, mori caporal de presa cu aspiratii la sergent. De ce nu se duce la alte televiziuni? Poate pentru ca au inceput si ele sa se trezeasca, ma rog, atat cat s-o putea, si nu au oferte de pupat in fund curtea de la Cotroceni. Poate si pentru ca au vazut cat duce Rares Bogdan la o emisiune. Si nu duce. Chiar daca e greu de crezut, exista si televiziuni care ii dau flit asa, pur si simplu, dintr-un feeling ce nu trebuie explicat. Dar stai, ca nici Oana Stanciulescu nu mai are voie pe post. Nu stiu ce sa zic, pe ea nu puteam sa o remarc nici cand era in prim plan. Mi se parea tot mai mica, pe masura ce, culmea, operatorii faceau cate o transfocare pe ea. Cred, totusi, ca Gusa nu vrea sa spuna adevarul despre Oreste. O fi vorba de conspiratia mondiala a camasilor negre. La guler? (Valentin Boeru).

 

 

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

10 greșeli de evitat in SEO

Publicat

pe

10 greșeli de evitat in SEO

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: 10 greșeli de evitat in SEO poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Citeste in continuare

Afaceri

Prefăcuții Cioloș și Iohannis

Publicat

pe

De

Sunt gata să pun pariu pe un butoi de bere că scandalul dintre amărîtul de Cioloș și adormitul de Iohannis se va termina cu pupat în Piața Independenței și cu unit forțele pentru a combate împreună dușmanul lor de moarte.

Să o luăm ușurel! Cum a apărut Cioloș în politică? Susținut de Traian Băsescu și de francezi.
Cum a ajuns Cioloș premier după accidentul de la Colectiv? Prin susținerile băieților de la SRI, care l-au socotit personajul ideal să înghită toți acoperiții și promovații, de la Prună la Justiție, la contabilul Voiculescu la Ministerul Sănătății. Visa Klaus Iohannis la ”guvernul meu” și punea un străin de el și de servicii? Ce vorbe goale!? A știut el pe cine pune și a avut încredere pentru simplul fapt că a primit toate garanțiile de supunere.

Cum apărut partidul lui Cioloș, despre care unii au și zis că este un partid de intelligence? La fel cum a apărut partidul lui Nicușor Dan (și a fost preluat peste noapte de băieți). Partidul Plus, ca și USR, nu sunt decît momeli politice și electorale ale serviciilor românești, disperate că nu pot face din PNL un partid cîștigător.

Un om cu legături bune în serviciile secrete mi-a povestit despre ideea genială de a împărți publicul de dreapta pe două căprării. Vîrstnicii și oamenii de formulă veche să rămînă de partea PNL-ului, iar tineretul din multinaționale să se strîngă de partea unui partid nou, agresiv,  obraznic, sprințar, care să scoată ochii PSD-ului, să-l înjure, să-l ia în baloane (adică la mișto) și să-l acuze de orice le trece prin minte.

Așa a apărut al doilea partid de intelligence și așa a fost creat conflictul artificial între Cioloș și Iohannis.
Cînd electoratul uită de amîndoi, pe neașteptate, Cioloș comite un atac sau o ironie la adresa președintelui și imediat președintele Iohannis îi răspunde cu un scrîșnet de măsele.
La sfîrșitul săptămînii, agrarul personaj din pepiniera cu agenți a județului Sălaj a scăpat la Timișoara cîteva propoziții destul de îngrijit formulate. De mirare ca Cioloș vorbește așa de îngrijit.
”Președintele țării trebuie să își asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca președinte, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a mai declarat Cioloș. Vrem un președinte implicat și responsabil, un Parlament care să răspundă voinței poporului! Și un guvern profesionist!”.
Credeți ca un politician agrar, cu multe paie și rădăcini printre cuvinte poate construi asemenea fraze îngrijite? Eu mă îndoiesc! Cineva i-a oferit lui Dacian Cioloș un bilețel și l-a îndemnat să mai vîre nițel bățul prin gard pentru a menține viu scandalul dintre el și președinte.
Explicația prietenului meu este logică și simplă. Cu un singur PNL, SRI-ul nu-și poate face cărțile și nu poate duce jocul politic la victoria finală. Cu două PNL-uri, unul băbesc și altul futuristic, poate prinde în plasă tot publicul de dreapta și poate aduna o recoltă de voturi mai mare, suficientă pentru a răspunde unei comenzi.

Concluzie: Scandalul între Iohannis și Cioloș nu-i decît un somnifer politic menit să adoarmă electoratul și atenția dușmanului. În cele din urmă, cei doi și taberele lor își vor uni eforturile pentru a dărîma alianța PSD-ALDE și candidatul acesteia! (Cornel Nistorescu).

 

 

Citeste in continuare

Afaceri

Sfaturi practice pentru o mobilă living așa cum ai visat

Publicat

pe

Sfaturi practice pentru o mobilă living asa cum ai visat

Livingul este spațiul din locuinta cel mai tranzitat. El este loc de joacă, de întâlnire cu prietenii, de socializare și locul unde te poti relaxa. De aceea, atunci când doresti să alegi mobila potrivită, trebuie să ți întotdeauna cont de stilul tau de viață și de felul în care preferi să iti petreci timpul. Pentru confortul achizitiei si siguranta investitiei, poti apela pentru achizitia de mobila living Acaju.

Poti lua cea mai bună decizie în privința alegerii de mobila de living daca te orientezi în funcție de gusturile personale, de oferta disponibilă în magazinele de specialitate, de spațiul pe care îl ai la dispoziție și, evident, de bugetul alocat.

Sfaturi practice pentru o mobilă living așa cum ai visat

Care sunt detaliile cele mai importante de care trebuie să ți cont când alegi mobila de living?

Deciziile importante trebuie luate întotdeuna cu grijă și evaluând cu atenție toate aspectele implicate. Chiar dacă poate părea un lucru banal, pentru a alege o mobilă de living așa cum ai visat, trebuie să țineți seama de următoarele aspecte:

1. Gândește-te foarte bine la stilul în care dorești să amenajezi acest spațiu. Iți place clasicul sau modernul, stilul rustic sau industrial, boho chic, mediteranean sau scandinav? În funcție de stilul ales poți începe să cauți piesele de mobilier și elementele de decor cu care iți vei personaliza livingul.

2. Alege un stil de mobilier care să se armonizeze cu restul amenajarilor din casa ta Nu poți avea un living clasic într-o casă sau un apartament modern. Este adevărat că, cu puțin talent artistic, poți găsi combinații interesante, dar este de preferat ca stilul să fie unul unitar.

3. Optează pentru piese de mobilier de calitate, cu fronturi solide, care să reziste la folosiri repetate și care să își pastreze calitățile o perioadă cât mai lungă de timp.

Sfaturi practice pentru o mobilă living așa cum ai visat

4. În funcție de dimensiunile încăperii, cumpără obiecte de mobilier care să fie potrivite ca dimensiuni, să nu încarce spațiul, să iti permită să te miști în voie și să te facă să te simți confortabil de fiecare dată. Dacă încăperea este mică, opteaza pentru o mobilă living cu corpuri suspendate. Dacă dispui de suficient spațiu poti alege chiar și un mobilier din lemn masiv. Dacă esti pasionat de lectură, alege o bibliotecă sau corpuri modulare cu suficiente spații de expunere.

5. Canapeaua este piesa de rezistență a oricărui living interesant. Standard sau de colț, cu insulă sau extensibilă, din piele sau tapițată, în culori reci sau calde, canapeaua aleasă trebuie să se încadreze bine și să fie una cât mai comodă.

6. Pentru a da personalitate camerei de zi ai întotdeauna nevoie de elemente de decor interesante care să iasă în evidență și să ofere un strop de contrast. Draperiile, lustra, tablourile, o aplică, fotoliile, obiectele de artă, pot face minuni în amenajare dacă sunt alese cu gust și au ceva special.

Sfaturi practice pentru o mobilă living așa cum ai visat

Acestea sunt doar câteva sugestii privind realizarea unei amenajări interesante. Rezultatele finale cele mai reușite vor fi rodul efortului vostru de a căuta și de a cumpăra ceea ce se potrivește gusturilor voastre personale.

Fie că optezi pentru o mobilă de living clasică sau modernă sau pentru o îmbinare de stiluri mai nonconvențională, în magazinul online Acaju.ro găsesti întotdeauna o multitudine de variante din care poti alege inspirat.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Administrație locală7 ore inainte

EXCLUSIV/INTERVIU CU GABRIEL OPREA, PREȘEDINTELE UNPR/”Trebuie să ne întoarcem la valorile fundamentale, care ne definesc pe noi, ca națiune”

„Cine bate palma cu Oprea și UNPR are garanția respectării cuvântului dat”   Ziarul Incisiv de Prahova a reusit sa...

Administrație localăO zi inainte

Miorița pîndită de alt cioban

Despre cultura lui Ludovic Orban nu am nimic a spune. N-a arătat prea multă. Singura lui înclinație pare a fi...

Eveniment2 zile inainte

Iohannis poate fi anchetat pentru promovarea cărţii sale pe banii Preşedinţiei

Ahtiat dintotdeauna după bani, Klaus Iohannis nu ezită să facă şi din carte un trafic în numele „ochiului dracului”, folosindu-şi...

Administrație locală3 zile inainte

Comunicat de presă/Se solicită intervenția Guvernului României pentru soluționarea situației privind îndepărtarea monumentului ecvestru al Domnitorului Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea

20.05.2019 Președintele UNPR Gabriel Oprea a transmis, luni, Primului-ministru Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă în care solicită intervenția Guvernului României...

Administrație locală3 zile inainte

De la mitinguri la proteste profesionale

Cine a urmărit secvențe de la transmisiile de duminică din Piața Victoriei, unde s-a desfășurat ultimul miting organizat de fundația...

Administrație locală7 zile inainte

Comunicat de Presa

Vineri, 17.05.2019, începând cu ora 11:30, va avea loc la HOTEL CENTRAL Ploiești, sala ALFA (etaj 2), ședința de lucru...

Administrație localăO săptămână inainte

Fiul Doinei Cornea îi dă decisiva lui Iohannis!

Fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea, Leontin Horaţiu Iuhas, îndeamnă la boicotarea ceremoniei anunțate de Klaus Iohannis pentru 20 mai, dedicată...

Administrație localăO săptămână inainte

Cine e Ștefan Florescu, omul lui Traian Băsescu?

Politețea în politică sau printre oamenii politici pare să fie un cuvând desuet. Cel puțin pentru unii dintre cei aflați...

AfaceriO săptămână inainte

Prefăcuții Cioloș și Iohannis

Sunt gata să pun pariu pe un butoi de bere că scandalul dintre amărîtul de Cioloș și adormitul de Iohannis...

Administrație localăO săptămână inainte

C. P. Tăriceanu, acuzaţii despre trecutul lui Dacian Cioloş

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Dacian Cioloș a fost militar în trupele de Securitate și paznic la poarta dizidentei...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Social democraţii, în luptă cu sistemul

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Iași, că ”sistemul” a declanșat împotriva aleșilor social-democrați ”o sinistră operațiune de exterminare...

Eveniment2 săptămâni inainte

Mazăre și Maior

Ai zice că între Mazăre și Maior nu este nici o legătură, deși amîndoi sunt produsele aceleași epoci. În cele...

Eveniment2 săptămâni inainte

Ponta și Rareș Bogdan

Două sunt trompetele acestei campanii electorale. Victor Ponta, cel alungat din PSD, și Rareș Bogdan, băgat cu forța în PNL....

Administrație locală2 săptămâni inainte

PSD îl susține pe Gheorghe Stan ca judecător la CCR

Șeful Secției de anchetare a magistraților, Gheorghe Stan, este propunerea PSD pentru funcția de judecător CCR. Cel mai probabil, acesta...

Administrație locală2 săptămâni inainte

Judecătoarea Gîrbovan desființează referendumul lui Iohannis: „Ca-n comunism”

Președinta Uniunii Naționale a  Judecătorilor din România (UNJR) Dana Gîrbovan a criticat, într-un interviu acordat agenției Mediafax, modul în care...

Eveniment3 săptămâni inainte

Iohannis cere susținere pentru o nouă vacanță

Frumoasă fotografie mai are Klaus Iohannis în montajul de pe Facebook. Cheamă poporul la vot cu o sobrietate care face...

Eveniment3 săptămâni inainte

Ministru, afirmație surprinzătoare: „Sunt mulţi…”

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, afirmă că „sunt mulţi oameni care ar veni şi pe salariul minim să lucreze în România”....

Administrație locală4 săptămâni inainte

Întrebarea, cel puțin patrupedă, a președintelui!

În sfîrșit, avem celebrele întrebări. Celebre ca și autorii lor. Mie îmi sună exact ca niște propoziții de Klaus Iohannis!...

Știrile Săptămânii