Connect with us

Afaceri

Produse si servicii Analko bazate pe tehnologia laser

Publicat

pe

analko

Firma Analko Aluminium Industry SRL ofera servicii de taiere cu laser metalice in Bucuresti, pe sisteme de debitare si taiere laser. Este posibila prelucrarea chiar si unei foi de table de pana la 3000 x 1500 mm. Precizia si calitatea taierii este asigurata de un laser cu fibra optica si de un cap optic profesional. Pe site-ul firmei Analko, te poti familiariza cu tarifele pentru servicii, putand comanda produse si servicii de calitate, pe comanda.

Analko – Nivel ridicat de servicii si produse

Analko Aluminium este un antreprenor profesionist cu o vasta experienta, de peste 40 de ani, care ofera o gama larga de servicii de prelucrare a metalelor si foilor de tabla. Complexul de productie si depozit ofera preturi optime pentru produse, un nivel ridicat de servicii, conditii individuale de cooperare. Echipamentele atelierului permit firmei Analko Aluminium Industry sa produca produse de orice complexitate, deoarece dispune de o flota proprie si de un sistem logistic consacrat, pentru a livra la timp clientului produsele comandate.

Utilizari taiere laser

Taierea cu laser moderna a revolutionat aproape transformarea tuturor tipurilor de materiale. Aceste noi utilizari taiere laser, grabesc semnificativ procesarea pieselor si produselor, modificand categoric nivelul calitatii si reducand semnificativ costul rezultatului final. Utilizarea taierii laser intr-un mod fara contact, le permite profesionistilor sa ofere produsului un design exclusiv, aproape orice forma, cea mai complexa forma, un grad de detaliere, un aspect frumos si memorabil. Toate acestea sunt extrem de importante in furnizarea de produse de publicitate si suveniruri, etichetarea produselor, in comert etc. si practic, in aproape toate domeniile vietii moderne. Taierea cu laser a pieselor poate fi deosebit de relevanta pentru persoanele sau companiile care sunt implicate direct in repararea sau dezvoltarea diverselor tipuri de echipamente, ceea ce este foarte dificil sau imposibil de obtinut de la producator. Aceste dispozitive pot include mecanisme robotice, masini sau orice alt echipament electronic.

Debitare tabla si profile metalice cu laser

Serviciul de debitare tabla si profile metalice cu laser este o tehnologie destul de populara, deoarece permite asigurarea unei calitati ridicate a taierii, iar procesul are loc la viteza mare. De asemenea, datorita subtitudinii taierii, prelucrarea practic nu produce deseuri. In plus, fata de avantajele enumerate ale tehnologiei, mai pot fi evidentiate urmatoarele:

  • marginile netede ale pieselor, fara a fi nevoie de perfectionare mecanica suplimentara;
  • la taiere, foile metalice nu sufera deformare (sectiunile materialului adiacent zonei de taiere sunt doar usor incalzite);
  • inainte de proces, piesa de prelucrat nu trebuie sa fie pregatita, cu exceptia indepartarii grasimii anticorozive din unele profile aplicate in fabrica;
  • cu taiere laser, poti obtine imediat produsul gata de utilizare;
  • taierea metalelor are loc la o viteza de 0,167 pana la 12,5 m / s. Latimea de taiere a otelurilor cu o grosime de 0,5-5 mm este 0,1-0,3 mm.
  • la marginile pieselor poate ramane un strat mic, usor de detasat de material taiat.
  • abaterile de la dimensiunile standard, sunt permise in intervalul 0,05-0,2 mm.

Debitare tabla si profile metalice cu laser, inseamna confectii metalice din foi de tabla si orice profile metalice. Grosimea piesei afecteaza puterea laserului: cu cat este mai gros metalul, cu atat este necesara mai multa putere.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cum poți transporta angajații în siguranță la locul de muncă?

Publicat

pe

Organizarea unor concedii sau a unor evenimente speciale ori chiar transportul angajaților către locul de muncă, necesită de foarte multe ori închirierea unor mijloace de transport. Și acest fapt poate provoca de multe ori stres, căci există numeroase aspecte pe care trebuie să le iei în calcul, astfel încât să îți ofere avantaje, nu doar din punct de vedere financiar.

Este important, ca pe lângă aspectul financiar, serviciile de închirieri microbuze să ofere confort sporit, flexibilitate, dar mai ales siguranță rutieră. Iar firma potrivită de transport îți poate oferi toate acestea și încă mult mai mult. Însă, cel mai mult dintre toate, atunci când apelezi la această soluție, trebuie să știi că este garantată siguranța celor care călătoresc.

În țara noastră, una dintre cele mai întâlnite situații când se necesită colaborarea cu o firmă de transport este aceea de a asigura transportul angajaților din diverse locații la locul de muncă. Astfel, atât firma de transport, cât și firma organizatoare, se pot bucura de un contract avantajos din toate punctele de vedere, indiferent dacă este vorba despre un transport intern sau internațional.

Transport sigur către locul de munca

Companiile care își desfășoară activitatea într-o zonă mai îndepărtată, optează de cele mai multe ori pentru servicii de inchirieri autocare sau microbuze, în funcție de numărul de angajați ce trebuie transportați.

Aceste vehicule sunt închiriate cu tot cu șofer, astfel încât angajații să poată călători în condiții depline de siguranță, beneficiind de confort maxim, dar mai ales, lipsiți de grija că nu vor ajunge la timp la program. De asemenea, ei vor putea avea garanția că în fiecare zi vor avea cum să ajungă la muncă, fără a fi nevoiți să facă naveta sau să aștepte alte mijloace de transport care pot întârzia sau pot chiar să nu apară.

Astfel, atât angajatorul, cât și angajații, vor putea să își înceapă ziua știind că toate sarcinile vor fi îndeplinite.

Șoferii acestor microbuze sau autocare închiriate de la firma de transport sunt profesioniști și experimentați, astfel încât, indiferent de vremea de afară, să poată conduce oamenii în siguranță și nu în ultimul rând, la timp.

Șoferii dispun de cunoștințe și resurse logistice, astfel încât să poată calcula exact cele mai bune rute de transport, dar și care sunt cele mai bune ore de plecare, astfel încât să se încadreze în timp, chiar dacă va fi necesar să se mai facă opriri pe parcurs sau dacă traficul este foarte aglomerat.

De ce este recomandat să apelezi la o firmă pentru transportul angajaților?

Firma de transport trebuie să aibă un parc auto mare, astfel încât fiecare companie să aleagă exact vehiculul care se potrivește cel mai bine pentru numărul de angajați ce trebuie transportați, iar acest transport să poată fi suplimentat sau să se aleagă un vehicul cu mai puține locuri, dacă situația se schimbă pe parcurs.

Aceste contracte sunt extrem de benefice, căci angajatorii își doresc să ofere cele mai bune condiții angajaților, pentru a putea începe ziua cu entuziasm și pentru a obține cele mai bune rezultate.

Citeste in continuare

Afaceri

ANUNT – Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT

Prahova Mea

Publicat

pe

 

Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT și-a stabilit sediul profesional în Timișoara, str. Palanca, nr. 4, ap. B.12 (vizavi de Tribunalul Timiș). Misiunea noastră este apărarea, prin toate mijloacele specifice profesiei, a drepturilor, libertăților și a intereselor legitime ale clienților, în vederea aflării adevărului, a înfăptuirii justiției și a respectării statului de drept.

Ne desfășurăm activitatea în toate domeniile de drept – civil și comercial, penal, bancar ori contencios administrativ/fiscal (precum anularea amenzilor abuzive, nelegale ori neconstituționale, date de stat) – și asigurăm asistarea și reprezentarea clienților noștri în întreg cuprinsul țării. Tel: 0721192936.

Citeste in continuare

Afaceri

Evolutia si istoria brand-ului Dell

Publicat

pe

De

compania-dell

Istoria companiei Dell

Fondata in 1984 sub denumirea de „PC’s Limited”, cu sediul central in Austin, Texas, compania Dell a ajuns sa produca si sa vanda calculatoare, laptop-uri, cat si alte produse, perfierice ce tin de PC.

Compania a ajuns sa se dezvolte cel mai multe in perioada ’80-’90, iar pentru o perioada destul de lunga de timp, compania a reprezentat cel mai important si mare vanzator de calculatoare.

Din anul 2008, compania a cazut pe locul doi in ceea ce tine vanzarea tehnicilor de calcul. Iar in zilele noastre, cei de la Dell au ajuns sa vanda cam orice tine de tehnologie, electronice, electrocasnice. De la calculatoare, televizoare si latop-uri, la diferite switch-uri, software-uri si servere, iar lista poate continua.

Tot in anul 2008, compania inregistra un numar de 88.000 de angajati pe tot Globul, in timp ce profitul net ajunge la aproximativ 2.947 miliarde de dolari.

De fapt, istoria brand-ului Dell a inceput in anul 1948, cand la Universitatea din Texas, Michael Dell a pus bazele unei companii denumita PC’s Limited, iar capitalul de inceput al companiei era de doar 1.000 dolari.

Pentru inceput, MIchael si compania sa asamblau calculatoarele celor de la IBM. Michael a fost sigur pe el din prima clipa, astfel ca decizia de a vinde calculatoare direct utilizatorului, ar fi dat companiei sale posibilitatea de a pricepe nevoile utlizatorillor ,spre a oferi o utilizare cat mai buna.

Luand decizia sa abandoneze scoala, Michael a inceput sa isi dedice tot timpul companiei sale, fiind ajutat de familia sa cu o subventie de 300.000 dolari.

Asadar, istoria marelui colos Dell a pornit dintr-o micuta facultate, cu un capital de 1.000$ si ambitia unui student.

Gama de produse Dell

In prezent, compania are o gama variata de produse, dupa cum am specificat mai sus, incepand de la calculatoare, laptop-uri (dell precision m6800 fiind unul dintre cele mai de succes modele), periferice si pana la comutatoare de retea, statii de lucru, servere, etc.

Pentru fiecare categorie de produse, compania are si o subcategorie, insa, mai jos va vom prezenta doar principalele cateogrii si game.

Una din categoriile de produse vandute de catre Dell poarta denumirea de OptiPlex, aici fiind incluse calculatoarele pentru office, in timp ce Vostro este numele calculatoarelor si laptop-urilor pentru oficiu si business.

Cei de la Dell au o categorie speciala de laptop-uri si calculatoare ce sosesc cu sistemul de operare Linux, denumita n Series.

Latitude este denumita gama de laptop-uri vandute de cei de la Dell, in timp ce Precision sunt statile de lucru si laptop-urile ce inregistreaza o performanta mult mai mare, dedicate in special editarii, cat si a altor activitati mai complexe.

PowerEdge sunt denumirea serverele destinate domeniului Business, in timp ce PowerVault si PowerConnect sunt denumite dispozitivele de stocare drecta respectiv comutatoarele de retea, vandute sub egida siglei Dell.

Cifrele Dell in Romania

Ca si pe intreg Globul, Dell a inregistrat cele mai bune cifre in tara noastra, tot in anul 2008, atunci cand au vandut peste 100.000 de calculatoare, aceste cifre reprezentant o crestere de aproximativ 20% fata de anul 2007.

In prezent, cei de la Dell au o activitate destul de intensa pe piata romaneasca, toate produsele vandute la nivel mondial, putand a se gasi in magazinele din tara noastra, la toate preturile.

In concluzie, Dell continua sa ramana una din companiile importante la nivel Global, chiar daca cu o activitate si un renume nu la fel de mare ca in trecut. In prezent, sediul principal al celor de la Dell este in Round Rock, Statele Unite ale Americii.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment6 ore inainte

Pentru casele cu etaj sau mansarda recomandam scarile interioare din lemn

Casele cu etaj sau cele cu mansarda atrag intotdeauna privirile.Daca ai in proiect o astfel de casa sau daca ai...

Social10 ore inainte

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

Eveniment21 de ore inainte

Solutii rapide si de calitate pentru orice problema la cutia de viteze automata

Desi nici unul dintre soferi nu isi doreste sa fie nevoit sa ajunga cu masina intr-un service auto, in calitate...

Eveniment22 de ore inainte

Partidul Ecologist îl somează pe Costel Alexe pentru a interveni în gestionarea colectării deșeurilor spitalicești

Colectarea şi gestionarea deşeurilor spitaliceşti, scăpate de sub control. Alexe somat să intervină! 🌲Partidul Ecologist Român solicită ministrului Mediului, Costel...

Eveniment3 zile inainte

Partidul Ecologist Român solicită Guvernului Orban anularea de urgenţă a aprobării permiselor de muncă pentru lucrătorii din statele terţe

În plină recesiune pandemică şi economică, ministrul Muncii, Violeta Alexandru îşi dedică timpul reangajării unui grup de muncitori din Sri...

Eveniment5 zile inainte

Dacă ai un business cu locații fizice unde vrei să îți aduci clienții din online, webinarul DWF & Termene este pentru tine

Odată cu lumea, clienții tăi s-au schimbat. Suntem în plină criză și avem nevoie să ne adaptăm la noile obiceiuri...

EvenimentO săptămână inainte

PER solicita modificarea programului IMM Invest prin relaxarea de catre BNR a conditiilor de creditare din sistemul bancar

Partidul Ecologist Roman atrage atentia Guvernului Orban asupra esecului programului de relansare economica „IMM Invest” Chiar daca miercuri, 20 mai,...

EvenimentO săptămână inainte

DănuÅ£ Pop,Partidul Ecologist: „Domnilor parlamentari, dle Preşedinte, în actele de identitate ne mai putem păstra identitatea de români?”

Partidul Ecologist Român acuză Parlamentul de trădare natională şi cere o poziţie publică a preşedintelui României privind promulgarea Legii nr....

compania-dell compania-dell
Afaceri2 săptămâni inainte

Evolutia si istoria brand-ului Dell

Istoria companiei Dell Fondata in 1984 sub denumirea de „PC’s Limited”, cu sediul central in Austin, Texas, compania Dell a...

Eveniment2 săptămâni inainte

Servicii complete de înființări firme

Dacă te-ai hotărât să devii antreprenor, să scapi de șefi și să începi să lucrezi pentru ține, primul pas este...

Social2 săptămâni inainte

Pieţe Prest Râmnicu Vâlcea – Numărul 1 în administrarea pieţelor agroalimantare şi spaţii verzi

Când vă plimbaţi prin Râmnicu Vâlcea cu siguranţă aţi remarcat spaţiile verzi foarte bine îngrijite şi aranjamentele florale cum rar...

Eveniment2 săptămâni inainte

Ecologiştii (PER) cer Guvernului să implementeze cererile formulate de industria HORECA

Partidul Ecologist Roman sustine propunerile si cererile formulate de industria HORECA, care are nevoie de suport si prioritate, mai ales...

Eveniment2 săptămâni inainte

Ecologiştii îi cer Gabrielei Firea să oprească distrugerea Parcului Herăstrău

  Partidul Ecologist îi solicită Gabrielei Firea şi majorităţii CGMB să salveze 23 de hectare ale Parcului Herăstrău, retrocedate de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Şcoala Gimnazială Nr. 5, una dintre cele mai bune şcoli vâlcene 2020-2021

„O școală pentru toți, o școală pentru fiecare” este deviza școlii noastre! O școală cu cadre didactice calificate, cu o...

Eveniment3 săptămâni inainte

Dănuț Pop, Partidul Ecologist: „Mediul de afaceri trebuie ajutat ACUM, nu are nevoie de salvatori populiști ulterior”

  Partidul Ecologist se decalară îngrijorat de rezultatele studiului MKOR Consulting privind încrederea mediului de afaceri în autorități și cere...

Eveniment3 săptămâni inainte

Partidul Ecologist Român solicită Curţii de Conturi a României efectuarea unui control pentru imputarea sumelor pierdute în instanţă de către Jandermeria Româna în urma protestelor din 10 august 2019

PER sesizează Curtea de Conturi a României în vederea efectuarii unui control la Jandarmeria Româna pentru identificarea şi imputarea sumelor...

Eveniment3 săptămâni inainte

Partidul Ecologist: „CorupÅ£ia politicienilor a atins cote alarmante! Eliminați subvențiile pentru partidele parlamentare!”

Partidul Ecologist Român dezaprobă total poziţia senatorilor din Parlamentul României faţă de respingerea eliminării subvenţionării partidelor politice. PER solicită membrilor...

Eveniment3 săptămâni inainte

Ecologiştii solicită corectarea legislaţiei româneşti şi aducerea acesteia la nivelul celei europene

Decizia CEDO în cazul Codruței Kovesi dezvăluie analfabetismul funcţional de care dă dovadă o parte a clasei politice din România....

Știrile Săptămânii