Connect with us

Exclusiv

Virgil Popescu ”omoară” producătorii români de textile! De ce se importă măști medicinale în România?

Prahova Mea

Publicat

pe

Redacția vineri13.ro

Clara Rotescu, președintele Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii, a dezvăluit, excusiv pentru vineri13.ro, situația dramatică în care se află producătorii români de textile.

Rotescu aduce acuzații grave ministrului Economiei și demonstrează că Virgil Popescu dezinformează populația.

Declarații incendiare care aruncă în aer scena politică!

Ministrul Economiei nu catadicsește să răspundă oamenilor de afaceri români

În urmă cu 10 zile, FRDVA a trimis adresa nr. 12/27.03.2020 în atenția ministrului Economiei, Virgil Popescu și spre știință secretarului de stat Liviu Rogojinaru.

Stimate Domnule Ministru,

Federatia Română de Design Vestimentar și Accesorii, din care fac parte 6 asociații de profil din România, cu un număr total de 178 firme producatoare și aproximativ 5000 de angajați, dorește să vină în sprijinul Guvernului României și să producă absolut toate tipurile de echipamente de producție de care este nevoie. Întrucât toate țările au interzis exportul materialelor din care se confecționează aceste produse, FRDVA vă informează că în situația în care ați reuși pe cale diplomatică să faceți rost de materia primă, toate firmele noastre, care nu doresc să-și întrerupă activitatea, ar fi dispuse să producă aceste echipamente. Totodată, FRDVA este dispusă să importe pe cheltuiala proprie materia primă, în situația în care dumneavoastră reușiti să intermediați o astfel de achiziție internațională, se arată în adresa menționată.

Contactată de vineri13.ro, Clara Rotescu a declarat că nu a primit nici măcar un răspuns de la Virgil Popescu.

Interesant este, însă, că Virgil Popescu a anunțat, în urmă cu câteva zile, faptul că s-a început producția primelor măști medicinale în România, în codițiile în care țara noastră, ca întreg mapamondul, are de suferit din pricina crizei provocată de COVID-19.

Din păcate, însă, dincolo de aceste declarații optimiste ale demnitarului nu se află nimic, iar Clara Rotescu știe mai bine ca oricine acest lucru.

Șefa FRDVA a precizat că, de două săptămâni, Virgil Popescu este în… campanie electorală.

”Într-adevăr, de două săptămâni, domnul ministru Popescu este într-o campanie electorală, în care se promovează activ actele de industrializare ale României. Practic, asistăm la o reindustrializare a sectorului textil și, din declarațiile dumnealui aflăm că noi toți cei din sectorul textil, mai ales fabricile mari lucrăm și rupem norii, în realitate este o mare mascaradă, de fapt, o mare minciună. Colegele mele, Andreea Dogaru, care are trei fabrici în zona Craiovei și lucrează lohn, face măști și le donează, din proprie inițiativă, nu a sunat-o nimeni de la minister, colega mea Nausica, de la Nausica Mod de la Focșani are 200 de angajați lucra pentru Inditex nu are nici o comandă, face măști din bumbac și le donează sau le vinde clienților, doritorilor, colega mea, Lavinia Lăscae de la Andreea Prod lucrează măști și încearcă să supraviețuiască pe această piață, singura piață din lume și din Europa care nu suportă producătorii autohtoni și încearcă să cumpere doar din China pentru că, iată, în Franța, măștile medicale se certifică în 24 de ore, iar producătorii locali au întâietate în licitațiile publice. Guvernul român și mass-media sau o parte din mass media au reușit să transforme aceste măști din bumbac în pericolul public numărul 1. Cu toate acestea, nu observăm nici o mască ieșită pe piața românească din producția autohtonă”, a declarat Clara Rotescu.

Mai mult, aceasta a precizat că nu pricepe de ce spitalele nu sunt asigurate cu măști și combinezoane, în ciuda declarațiilor optimiste ale lui Virgil Popescu și a subliniat că toată industria textilă din România are nevoie de lucru, mai ales că au scăzut comenzile și, deci, toți din industrie au nevoie să facă acest lucru.

Normele de certificare pentru măștile românești, bătaie de joc

Un alt aspect subliniat de Clara Rotescu este de-a dreptul strigător la cer. Mai exact, aceasta spune că normele de certificare ale măștilor sanitare durează 6 luni. În Franța durează 24 de ore.

”Deci, dacă eu vreau să-mi certific produsul, o să vă vindecați de COVID peste 7 luni, minim. Și nu înțeleg cum toate promisiunile acestea electorale se desfășoară în același timp cu anunțurile de stare ale lui Raed Arafat, de la care aflăm că suntem în starea 4, în starea 5, în starea 7…”, a explicat Rotescu.

Aceasta se întreabă, pe bună dreptate, văzând dezastrul din spitalele României – Suceava, Arad, care anunță că nu au măști medicinale – unde sunt măștile promise de Virgil Popescu, cine le face și ce se întâmplă cu ele.

Mai grav este că se poartă o adevărată luptă de denigrare a produselor românești.

Este o adevărată dihotomie în opiniile mass media din oraș că măștile din bumbac sunt bune, măștile din bumbac nu sunt bune, combinezoanele făcute în România nu sunt bune, dar sunt făcute din același material ca și cele din China, dar nu sunt bune, că nu sunt aduse din China sau din Turcia…Pe de altă parte, se vând combinezoane la 100, 150 de lei cele importate Lumea vorbește că medicii nu mai vor să intre în spitale. Cine are grijă de copilul unui medic? Cine îl crește, statul român? Statul român, care nu are grijă de un singur angajat decât de angajații

Eu n-am văzut zilele acestea nici o donație făcută de statul român pentru un spital de către un demnitar român. Eu aud de 2 săptămâni promisiuni electorale, că se va face, de zici că acum s-a inventat COVID –ul în lume și încă nu a ajuns în Europa.

Iar noi ne pregătim să intrăm în vârful stării de COVID, nu?”, a punctat Clara Rotescu.

Mai grav este că un laborator care certifică aceste măști nu se află în România. Indiferent că mâine ar fi gata produsul, el trebuie trimis într-o zonă din Uniunea Europeană, în Belgia, probabil sau unde sunt aceste laboratoare. Rotescu este de părere că lucrurile puteau fi simplificate, ”dar nu se doresc a fi simplificate, ca fiecare lucru făcut fără consultare publică, se face de-a-ndoaselea”

Virgil Popescu a suspendat Programul Național de Export

”Noi, pe 3 februarie, ne-am întors de la târgul Paris Fashion Week – 36 de firme exportatoare, 36 de branduri românești de succes. Ne-am întors de la cel mai mare târg de fashion din lume. În acel moment, am aflat că programul național de export este suspendat de domnul ministru Popescu, că așa dorește dumnealui. Nu ne-a chemat din acea zi niciodată și, de fapt, de când a fost numit în funcție nu ne-a chemat absolut niciodată și nu a venit la nici o discuție cu mediul de afaceri, nici măcar cu consiliul de export, unde sunt reprezentate 24 de asociații și federații patronale din toate domeniile de activitate. Practic, ultimii exportatori ai României, cu excepția celor care exportă doar materie primă în stare pură: pui, găini, lemne etc. Pui vii, nu vorbim de carne procesată.

Cu excepția acestora, toți facem parte din Consiliul de Export. Absolut niciodată dl ministru nu și-a făcut prezența nici măcar când Consiliul de Export a elaborat un set de măsuri și Consiliul de Export reprezentat prin Mihai Ionescu, președintele Asociației Naționale a Exportatorilor și Importatorilor din România, este prezent în acest comitet guvernamental de criză care o analizează și încearcă să facă o serie de reguli de ajutorare a firmelor românești, mai mult inexistente decât existente. Niciodată nu a fost consultat”, a declarat sursa citată.

Aceasta a precizat că, dacă vom citi setul de măsuri luate de Guvernul spaniol, german sau francez sau chiar portughez vom dori instantaneu să ne mutăm din România.

Clara Rotescu a spus, însă, un lucru îngrijorător. Și anume că, până acum, niciodată nu s-a gândit să părăsească România și că iubește ceea ce face, își iubește firma, tot sufletul său este acolo și alături îi sunt colegele din cele 178 de firme din Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii.

Rotescu a explicat că guvernul spaniol a dat măsuri de protecție pentru toți exportatorii din domeniul textil, iar cel portughez sprijină toți exportatorii chiar și pe cel mai mic, neînsemnat, pe toată această perioadă pentru ca începutul după pandemie să fie un pas mare înainte și omul să nu piardă.

”Noi, în schimb, am trecut în șomaj tehnic, un șomaj care încă nu este reglementat corect în Monitorul Oficial, niște certificate care astăzi se iau mâine nu se mai dau, poimâine nu există platformă, dar există, dar încă nu s-a cumpărat pentru că astăzi, de pildă, știam că trebuie să ne înscriem pe platformă. Astăzi, ministrul scrie că platforma nu este gata. Scrie și pe Facebook-ul lui personal că la noi așa se fac comunicările, pe Facebook, precum pițipoancele.

Pițipoancele pun ciorba de dimineață și miniștrii noștri ne anunță cam ce gândesc ei. E clar, nu contează o zi, două, până se mai face platforma asta, că oricum oamenii au timp să depună actele, adică o vrăjeală, așa, la adresa cetățeanului român”, a explicat președintele Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii.

Cine va profita, însă, de pe urma acestei crize și acestui haos, la urma urmei?

Președintele Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii spune clar: ”în primul rând, vor profita toate celelalte firme străine”.

”Noi trăim într—un mediu concurențial. Noi, când mergem la Paris Fashion Week concurăm cu toate brandurile din toată lumea. Sunt 4700 de branduri care participă la Paris Fashion Week. Când eu merg pe banii mei, cu o colecție suportată din banii mei, mii de datorii în spate, credeți că merg pe același picior de egalitate cu o firmă pentru care importul este gratuit, care are facilități fiscale, care are nenumărate alte facilități? Prima mea grijă este să supraviețuiesc statului român și măsurilor precare pe care le adoptă”, a punctat sursa citată.

La rândul său, Mihai Ionescu, președintele ANEIR, a declarat, sec, că suspendarea programului de export este un subiect încheiat și că ministrul Economiei va fi responsabil pentru eșecul Programului de Promovare a Exporturilor.

Sursa: vineri13.ro

Exclusiv

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

Prahova Mea

Publicat

pe

Ne referim la procuroarea Mioara Laura Bucica, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, cea care a fost cercetata disciplinar in doua dosare disciplinare.

In ambele, Sectia pentru procurori a respins actiunea nu pe fond, ci pe procedura. Inspectia Judiciara a atacat prima solutie cu recurs, dar Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul. In a doua, IJ inca nu a depus recurs la ICCJ.

Minuta deciziei civile nr. 209 adoptate de instanta suprema la 7 octombrie 2019 (dosar nr. 985/1/2019):

Respinge, ca nefondat, recursul declarat de Inspectia Judiciara impotriva Hotararii nr. 1P din 14 februarie 2019 pronuntate de Consiliul Superior al Magistraturii – Sectia pentru procurori in materie disciplinara in dosarul nr. 16/P/2018. Definitiva”.

Este vorba despre o cauza in care Bucica fusese trimisa in judecata disciplinara alaturi de fostul ei sef de la DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, pentru exercitarea functiei cu rea-credinta (art. 99 lit. t teza I din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor). Speta are legatura cu felul in care Onea si Bucica i-au deschis dosar penal procuroarei DNA Mihaiela Iorga-Moraru (click aici pentru a citi).

Minuta hotararii nr. 1P/2019 din cauza nr. 16/P/2018:

Admite exceptia nulitatii absolute a rezolutiei de exercitare a actiunii disciplinare nr. 1144/IJ/274/DIP/2018 din data de 29 august 2018.

Constata nulitatea actiunii disciplinare formulate de lnspectia Judiciara impotriva paratilor Onea Lucian Gabriel, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina (in prezent suspendat din functie) si Bucica Laura, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. t) teza I rap. la art. 99/1 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 Judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Pronuntata in sedinta publica, azi, 14 februarie 2019”.

A doua cauza ii viza nu doar pe Laura Bucica si pe Lucian Onea, ci si pe procurorii Giluela Deaconu (colega cu Onea si Bucica la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina), Elena Cerasela Raileanu (PJ Moreni) si Alfred Savu (Parchetul Tribunalului Prahova). Toti cei cinci au fost colegi la DNA Ploiesti pe vremea cand unitatea de parchet era condusa de Onea.

In acest al doilea dosar, lotul Onea a fost trimis in judecata disciplinara pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. h) teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor: intarzierea repetata in efectuarea lucrarilor, din motive imputabile.

Minuta hotararii din dosarul nr. 9/P/2019:

Admite exceptia nulitatii absolute a rezolutiei de exercitare a actiunii disciplinare nr. 6242 / IJ / 1547 / DIP / 2018 din data de 21 mai 2019.

Constata nulitatea actiunii disciplinare formulate de Inspectia Judiciara impotriva paratilor Savu Alfred Virgiliu (procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova), Bucica Mioara Laura (procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina), Deaconu Giluela (procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina), Raileanu Elena Cerasela (procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Moreni) si Onea Lucian Gabriel (procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina) pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. h) teza a II-a din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 Judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Pronuntata in sedinta publica astazi, 8 iulie 2020”.

Cum ramane cu pensionarea?

Am prezentat acest context, tinand cont de art. 52 alin. 2 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii: „Pe durata procedurii disciplinare, solutionarea cererii de acordare a pensiei de serviciu se suspenda pana la solutionarea definitiva a actiunii disciplinare”.

Totusi, purtatorul de cuvant al Inspectiei Judiciare, Alin Alexandru, a explicat pentru Lumea Juridica faptul ca in prezent pe rolul IJ nu mai exista nicio procedura disciplinara care sa o vizeze pe procuroarea Mioara Laura Bucica.

Asadar, adaugam noi, acesta este motivul pentru care Sectia pentru procurori din CSM i-a aprobat Laurei Bucica solicitarea de pensionare, trimitand dosarul catre Klaus Iohannis, pentru ca presedintele sa emita decretul.

 

 

Sursa: Lumea Juridica

Citeste in continuare

Exclusiv

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Prahova Mea

Publicat

pe

Avand in vedere reactiile comentatorilor servili „Reginei PNL Prahova”, pe retelele de socializare, cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR” si avand in vedere si „pozitia” primarului in fuctie referitor la cele semnalate de catre redactia noastra referitor la incendiile de la groapa de deseuri Ecomaster din Targsorul Nou – solicitam un punct de vedere public privitor la acest subiect, in ordine alfabetica al candidatilor la Primaria Aricestii Rahtivani: Justin Cojan, Gheorghe Orbu si Viorica Mihai. (Redactia Incisiv de Prahova).

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

 

 

Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

 

Articolul Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Exclusiv

Bogdan Novac, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac – OFERTA politica pentru brezeni

Prahova Mea

Publicat

pe

Stimati cititori, va prezentam, mai jos, oferta politica a candidatului avocat, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac, fost ministru al transporturilor, in guvernul Nicolae Vacaroiu.

“ Am absolvit facultatea, fara sa frecventez cursurile,  asa cum colegii mei au facut-o.

Tata m-a ajutat la facultate si sa intru in barou.

Desi sunt membru in barou, pierd cazurile, pe banda, si asigur, in continuare, asistenta juridica.

Am o anumita clientela permanenta, care apeleaza la serviciile mele de avocat, aranjor si dirijor de promisiuni si solutii.

Niciodata nu am consumat anumite substante si am refuzat sa reprezint, pe rand clanurile interlope, cu care sunt in relatii apropiate.

Clientela mea nu este dubioasa si nu reprezint persoane suspecte, cercetate sau care au legaturi cu mediile subterane, clandestine ale lumii interlope.

Nu sunt semnalat si nici cunoscut, de catre organele de politie si, in special, de cele din Breaza-Prahova sau cele judetene, cu preocupari de a-i reprezenta si apara pe interolpii din localitate sau din judet.

Niciodata si sub nicio forma si in nicio imprejurare, nu i-am reprezentat pe interlopii din Breaza: Chitoi Ciprian, Ghibanescu, Pologeanu sau Bangala etc.

Nu am cunostinta de valorile lucrarilor neefectuate si facturate de Chitoi si Pologeanu, ambii abonati, alaturi  de Alin Dumitru zis “CERBU”, sustinator USR, la contractele cu statul.

De altfel, Chitoi, Pologeanu  si “CERBUL” Alin Nicusor, nu au nicio legatura cu contractele de canalizare din Breaza, sau cu HIDRO PRAHOVA si nu beneficiaza de serviciile mele.

Nici macar nu am vreo legatura cu acesti baieti ai Lumii interlope, suspectati, cercetati si ale caror fapte au fost, dupa caz, deduse judecatii si care sunt angrenati sau implicati in procese, alaturi de firmele prestatoare si autoritatile competente.

Am distrus singurul parculet al copiiilor din orasul Breaza, iar perimetrul aflat in propietatea orasului, prin metode cvasi-ilegale, asigurate juridic de acte, inscrisuri, documente si declaratii, l-am acaparat. Este al meu si pe terenul copiiilor mi-am construit un nou asezamant.

In acest fel, am reusit sa deposedez copiii de un loc verde, de joaca, loc in care eu mi-am construit o casa. Casa mea, in care locuiesc si ma desfat, pentru ca eu sunt un produs comunist, marcat si accentuat de educatia tatalui meu, care a tradat vechiul sistem socialist, desi a fost comunist si demnitar, regim de care tatal meu s-a dezis, public.

Tot asa, si eu, la randul meu, am sa tradez ideologia si doctrina pe care nici macar nu le reprezint si care imi asigura support de participare in alegeri, pentru functia de primar.

Asa cum tatal meu a tradat ideologia comunista si vechiul regim, tot asa, si eu, voi trada actualul sistem de aliante politice si pe alegatorii mei si ma voi orienta si axa exact pe interesul meu ca, poate, reusesc sa va i-au, stimati brezeni, tot prin suveica mea de metode subterane acaparatoare, si parcul Brancoveanu, ca asta a mai ramas neatins de mine si de Chitoi et Co.

Ce  credeti ca spune, oare, dragi cititori, primarul care i-a facilitat, dlui avocat Novac Bogdan, obtinerea terenului-parc orasenesc pentru copii?

Noi credem ca va spune cum a fost fortat sa ii dea, domnului av Bogdan Novac, terenul, si nu altora.

Ultimele zvonuri atesta ca, in echipa de de inalta expertiza care il consiliaza pe dl Novac Bogdan este si redutabilul expert Chitoi Ciprian, semnalat, de autoritati, cu mai multe dosare penale.

Nu cumva distinsul fost consilier local Chitoi, a fost omul de casa al comarniceanului Mircea Rosca, retinut, arestat, cercetat si condamnat?

Nu cumva fostul consilier local al Pimariei Breaza, stimabilul, de acum, domn Chitoi Ciprian, este omul de casa, sfatuitorul si GO FOR-ul fostului primar Balasescu? Noi asa am auzit, un zvon. Nu cumva dansul a fost implicat in procese, chiar si cu Primaria Breaza, fiind obligat, de instantele de judecata sa achite sume, catre institutie, si nu numai?

Pentru necunoscatori: GO FOR inseamna = Go for this! Go for that! Adica GO FOR. Du-te acolo, du-te dincolo, fa asta, nu fa aia, adica baiatul bun la toate, care le face pe toate, stie tot, afla tot, duce si aduce etc.

Oare asta isi doresc brezenii, dupa doua mandate “reusite”, marcate de inalta performanta, asumate de Nicolae Ferastraeru? Oare asta merita cetatenii orasului Breaza? Fiul unui communist care a tradat, un pseudo-avocat care ii ajuta si reprezinta pe interlopi? Pentru ce? Promovat de aceste grupuri, sa ajunga la Primaria Breaza, iar in MOMENTUL UNU de la instalare, sa ii tradeze, ca si fostul ministru Aurel Novac, chiar pe cei pe care ii reprezinta, pentru a se pune la dispozitia grupui CHITOI si pentru a canalizs bugetul localitatii in directiile inca pandite, vizate, microsite si adulmecate de CHITOI Ciprian, Ghibanescu, Pologeanu, Bangala, “CERBU” Alin Dumitru etc?

Asta merita comunitatea brezeana, acest tip de personaj-avocat, ca exponent, la vedere, al grupurilor interlope, mafiote?

Noi credem ca frumoasa comunitate brezeana nu merita un asemenea deznodamant, ci merita un primar care sa iubeasca breaza si locuitorii acesteia, un om curat, cu bun simt, educat, nepatat, nemarcat de niciun fel. Pentru ca urbea Breaza merita un edil de valoare, un om adevarat, care sa-i reprezinte, intradevar interesele: nevoile si cerintele comunitatii si ale cetateanului.  (Cristina T.).

 

Vom reveni.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

EvenimentO săptămână inainte

Reparatii usi sector 5 – solutia ideala pentru urgente

Locuinta sau biroul tau are o usa defecta care nu se mai inchide sau deschide corespunzator?...

Eveniment2 săptămâni inainte

Președintele PER Dănuț Pop întreabă opinia publică :”Partidele mari pregătesc fraudarea alegerilor?”

Partidul Ecologist Român acuză partidele mari că s-au aliat să elimine șansa partidelor neparlamentare din cursa alegerilor locale.   De...

Eveniment2 săptămâni inainte

Gala Merito pentru educaţie de calitate

Autor: Prof. Claudia Bota  Profesorii valoroși din România sunt din ce în ce mai puțini din lipsă de recunoaștere și...

Eveniment2 săptămâni inainte

Gama de dispensere de dezinfectare maini

dispensere de dezinfectare maini Comisia Romana de Sanatate recomanda sa ne spalam pe maini cu apa si sapun de fiecare...

Eveniment3 săptămâni inainte

Spitale internaționale. Turcia. Memorial Bahçelievler Hospital  

După o perioadă care a bulversat întreaga lume, a venit momentul să ne mutăm atenția pe lucruri cu adevărat importante...

Social3 săptămâni inainte

Save Alexa! Asociația Ensar Duman lansează o super tombolă pentru salvarea unei fetițe de 11 luni diagnosticată cu o boală gravă

Asociația Ensar Duman lansează o Super Tombolă pentru #Alexa, o fetiță de doar 11 luni, diagnosticată cu amiotrofie spinală de...

Eveniment4 săptămâni inainte

Ghid SEO On Page-Star Marketing

cum sa optimizam site-ul on page Optimizarea conținutului pe măsură ce îl creați, monitorizarea performanței acelui conținut și re-optimizarea pe...

Eveniment4 săptămâni inainte

Ecologiștii cer Guvernului să stopeze subvențiile date partidelor parlamentare și să includă, pe lângă programul ”Cornul și Laptele”, și programul ”Masca și Dezinfectantul”

Ecologismul propune o nouă atitudine etică ce pune pe primul loc libertatea individuală, demnitatea pentru toţi, dreptul la afirmare plenară...

Eveniment4 săptămâni inainte

Mesaj de felicitare și susținere a social-democraților din partea P.R.N a organizaţiei judeţene Constanţa

Partidul România Noastră este o nouă formațiune politică, având un caracter explicit naționalist, înființat de către Ovidiu Danteș (Președinte fondator...

Eveniment4 săptămâni inainte

Ecologiștii vin în apărarea lucrătorilor din diaspora-«Sclavia românilor trebuie să înceteze»

În actualul context de criză economică și socială, de creștere a gradului de sărăcire a populației, de degradare a sistemului...

Eveniment4 săptămâni inainte

Lansarea candidaturii domnului Nicolae Ciocîrlan din partea PER la Limanu

În data de 23 august 2020, președintele Partidului Ecologist Român Organizația Limanu-domnul Nicolae Ciocîrlan – și-a lansat candidatura la funcția...

Eveniment1 lună inainte

Dănuț Pop: „Virusul nu ține cont de clasa socială! Școlile trebuiesc dotate cu măști pentru TOȚI COPII!”

Ecologiștii cer Guvernului să asigure măști pentru toți copii care vor merge la școală. Partidul Ecologist Român se declară îngrijorat...

Exclusiv1 lună inainte

Cum se oferă trandafiri lungi?

Dorești să surprinzi sau să îți încânți partenera de viață? OK Flora este o florărie online în care poți comanda trandafiri...

Eveniment1 lună inainte

Antonie Solomon, PER: „Un primar prost este ales de oamenii buni care nu vin la vot!”

Antonie Solomon și-a depus candidatura pentru Primaria Craiova din partea Partidului Ecologist Român. Vineri, 14.08.2020, fostul primar al Craiovei, Antonie...

Eveniment1 lună inainte

Avantajele si dezavantajele site-urilor de dating

Exista multe controverse in a sti daca exista avantaje in utilizarea serviciilor site-urilor de intalniri pe Internet sau a ceea...

pariuri fotbal pariuri fotbal
Sport1 lună inainte

Iata de ce optiunea de “total goluri” este atat de populara in ofertele de pariuri fotbal!

Ofertele de pariuri fotbal sunt deosebit de populare printre pariorii din tara noastra. Nu neaparat multumita spectacolului oferit de meciurile...

Social2 luni inainte

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Eveniment2 luni inainte

Descentralizarea învățământului va aduce un impact pozitiv Autor: Prof. Claudia Bota 

Descentralizarea învățământului va aduce un impact pozitiv Autor: Prof. Claudia Bota                  Politica...

Știrile Săptămânii