Connect with us

Exclusiv

De ce ar mai interesati ofiterii sa avanseze in cariera sa aiba responsabilitati in raport cu altii daca pensiile vor fi uniformizate prin noua impozitare!

Prahova Mea

Publicat

pe

Tusea și Junghiul. Ma bucur nespus ca Madalina Hodor (CNSAS) a potentat in contextul trimiterii pe instanta a turnatorului Manole (cunoscut si ca academician Mugur Isarescu) rezultatul cercetarii sale documentare care a inclus lista eliptica a celor 201 de colaboratori ai directiei Securitatii statului, la pozitia 197 regasindu-le pe domnul Adrian Vasilescu. Madalin Hodor a scris că ,,de la înălțimea poziției 197 din ”Tabel cuprinzând colaboratori care sunt în legătura unității noastre” (UM 0225) domnul Adrian Vasilescu, atunci ziarist la „Scânteia”‘, astăzi „consilier de strategie” al Guvernatorului BNR spune: „Poziția BNR este că Mugur Isărescu nu a colaborat cu Securitatea”. Madalin Hodor da dovada de ironie fina cand mai spune ,,Nu e chiar o idee genială ca o unitate a Securității (UM 0225) să sară în apărea altei unități a Securității (UM 0195). Ne putem întreba asupra credibilității demersului. Noi ăștia, care mai știm câte ceva.”. As mai adauga că domnul Adrian Vasilescu ne spunea la începutul acestei crize că ,,prioritare sunt băncile” și nu sistemul medical, ceea ce turnătorul Manole a dovedit-o pe larg în actuala criză, reducând rata de dobândă nesemnificativ, prea târziu și prea puțin, și menținând cele mai ridicate rate de dobânzi la credite pentru populație, companii și statul român ba chiar mărind decalajele față de alte state ale Uniunii Europene. Concluziv, în metafora um 0225 (Adrian Vasilescu) ia apărarea um0195 (Mugur ,,Manole” Isărescu) eu as mai spune doar atat despre cele două unități ale Securității, verișoare: #um0544bitches, la BNR fiind plin. De altfel, într-un articol din urmă cu mai bine de doi ani, prilejuit de apariția listei de colaboratori, adresăm o întrebare scurtă domnului Adrian Vasilescu, cu tristețe, relatând un scurt episod din august 2016, dar și o mărturisire rară (video) a turnătorului Manole, din 2012, legată de SIE, la o întrebare mea. Declarația ca declarația – ,,n-am PREA avut elemente de colaborare”, dar tusea turnătorului e genială (câte note de informare i-or fi blocat respirația în acel moment?), tuse pe care o găsiți în articolul din aprilie 2018, precizeaza analistul economic Radu Teodor Soviani.

,,Domnule Adrian Vasilescu, Domnule ,,Manole”,

Articolul publicat astazi de Revista 22 și lista (eliptica) a celor 201 de colaboratori ai Directiei Securitatii Statului publicata de Madalin Hodor (o gasiți AICI și AICI) arată că sunteti ceea ce sunteti.

Pana la urma, telefonul primit de mine de la Washington, in februarie 2016 evoca adevărul și confirma acest lucru (detalii mai jos):

Poziția mea la atacul furibund al lui Mugur C. Isărescu. Și un telefon de la Washington.

Nici nu ma mira domnule Vasilescu ca ati colaborat foarte bine dupa revolutie cu Manole, avand in vedere formarea distinsei dumneavoastra personalitati.

Domnilor ,,Manole” și Adrian Vasilescu,

Va desfid. ,,Ahem”!

Radu Soviani – Felcer.

Pentru cei care sunt tentati sa creada ca ,,Ahem” este presecurtarea de la ,,a bon entendeur, Salut!”, fara sa ii dezamagesc, le spun doar atat: ,,Ahem” este transcrierea fonetica a sunetului scos de Manole, la intrebarea mea adresata in februarie 2012 (video mai jos) a celui care ulterior avea sa fie cunoscut si sub numele de Mugur Isarescu, la secunda 40 a urmatorului filmulet:

Așadar, Domnule Vasilescu,

Domnule ,,Manole”,

Așa cum rostea chiar Manole în discursul scris de dumneavoastră în clipul de mai sus: ,,jurnalistii au acest orgoliu să spună că noi trăim nu în realitate ci în percepția pe care o creează dânșii”.

Domnule Vasilescu,

Documentul publicat azi arată că, citându-l pe Manole care vă cita, și dumneavoastră și el ați trăit în percepția pe care ați fabricat-o. Dumneavoastră fiind ceea ce sunteți, Isărescu fiind doar un biet sicofant, așa cum am arătat aici:

Scrisoare de la felcerul Radu Soviani pentru sicofantul Mugur Isarescu. Și un telefon de la Washington.

Domnule Vasilescu,

Nu mă surprinde că sunteți pe aceaiași listă cu domnul Cornel Nistorescu. Știți de ce nu mă surprinde? Am avut în vara anului 2016 o discuție cu dumneavoastră, în Centrul Vechi, eu în drum spre Curtea de Apel București și dumneavoastră în drum spre Manole. Nu voi uita niciodată acea discuție (11 august 2016?), care mi s-a părut sinceră, inclusiv reacția dumneavoastră când vorbeați de ce însemna presa dinainte de 1989 iar eu am amintit numele lui Cornel Nistorescu. Reacția dumneavoastra a fost ca și când mi-ați fi spus cu subiect și predicat despre Nistorescu.

Despre Cornel Nistorescu știam așadar, iar ceea ce știam mi-a fost confirmat de virulența cu care m-a atacat într-o emisiune la TVR1, la emisiunea lui Ionut Cristache, când eu vorbeam despre lustrarea foștilor securiști iar dânsul mi-a spus că ,,delirez”.

Domnule Vasilescu, am perceput atunci când ne-am văzut în întâlnirea din 11 august 2016 la care am făcut referire și un mesaj transmis prin dumneavoastră de ,,Manole”. Astăzi am convingerea domnule Vasilescu că mesajul transmis mie atunci prin dumneavoastră, nu e despre mine, ci despre ,,alde” Manole și urmașii lor. Atât. (Cerassela N.).

 

Exclusiv

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

Prahova Mea

Publicat

pe

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD

„Apel catre comunitățile de romi din județul Prahova și către liderii Partidei Romilor Prahova. Va rog , ca in data de 27 septembrie 2020, să vă mobilizați și să ieșiți la vot, asa cum sunteti învățați. Stiu că sunteți responsabili și vreți ca noi sa o ducem mai bine. PSD a fost aproape de noi întotdeauna, de aceea noi considerăm că acest partid cu o doctrină de stânga, care ne-a aparat drepturile, merită votat.
De aceea vin cu rugămintea la dumneavoastră, pentru a ii ajuta pe acești oameni, pentru că eu fac echipă cu dânșii, fiind candidat la Consiliul Judetean Prahova pe listele Partidului Social Democrat.
Va promit ca voi fii alături de dumneavoastră ori de câte ori este nevoie, asa cu am demonstrat- o întotdeauna. Si, să nu uităm de Președintele nostru dnul Bogdan Toader, un om cu o mare valoare, cu un caracter mai rar întâlnit, un om popular și modest care a fost alături de oamenii necăjiți. Vă mulțumesc din suflet tuturor care ne-ati fost alături, mulțumesc colegilor mei care au fost alături de noi in această campanie electorală .
Votați PSD!
Votați BOGDAN TOADER! (Ionel Marghiolescu).

Articolul COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Exclusiv

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Prahova Mea

Publicat

pe

Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit la începutul luni octombrie la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată, local, în regiunile estice și sud-estice.

În săptămâna 28 septembrie – 5 octombrie, regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, centrale, nordice și nord-estice, iar în regiunile sudice va fi în general deficitar. Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și vestice.

În săptămâna 5 – 12 octombrie, cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest, dar și ușor mai coborâte în sud-est. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în regiunile sudice.

În perioada 12 – 19 octombrie, regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice.

În săptămâna 19 – 26 octombrie, cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile din nord- vestul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice.

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

Prahova Mea

Publicat

pe

Bogdan Toader: Am bucuria să vă informez că a fost finalizată construcția clădirii Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Ploiești, cunoscută sub denumirea Școala Specială nr. 1.

Practic, aceasta devine primul imobil, cu destinația unitate de învățământ, construit de la zero în municipiul Ploiești, după anul 1990, cu fonduri guvernamentale, prin PNDL, și de la bugetul local al Consiliului județean Prahova.
În scurt timp, aceasta va fi dotată și utilată cu tot ce este necesar pentru ca elevii cu nevoi speciale, diagnosticați cu afecțiuni din spectrul autist, cu sindromul Down, schizofrenie sau cu probleme locomotorii să poată învăța în condiții adaptate nevoilor lor, într-un sediu modern, cu săli de terapie educațională, kinetoterapie, logopedie etc, săli de educație fizică, laboratoare, săli de mese, cabinete medicale specifice și nu numai.
Pentru că învățământul special revine atribuțiilor Consiliului Județean Prahova, noi nu ne-am oprit aici! Ci avem în implementare construcția a alte două astfel de școli speciale în Breaza și Filipeștii de Târg, din fonduri europene deja accesate.
Elevii prahoveni cu nevoi speciale merită servicii de educație la standarde europene, adaptate pentru dezvoltarea lor armonioasă!

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment5 zile inainte

Seturi de dus promotionale: profita de oferte pentru a-ti renova baia

  Interesul romanilor pentru renovarea locuintelor a crescut in aceasta perioada, datorita timpului petrecut in izolare. In acelasi timp, ofertele...

Eveniment2 săptămâni inainte

Reparatii usi sector 5 – solutia ideala pentru urgente

Locuinta sau biroul tau are o usa defecta care nu se mai inchide sau deschide corespunzator?...

Eveniment3 săptămâni inainte

Președintele PER Dănuț Pop întreabă opinia publică :”Partidele mari pregătesc fraudarea alegerilor?”

Partidul Ecologist Român acuză partidele mari că s-au aliat să elimine șansa partidelor neparlamentare din cursa alegerilor locale.   De...

Eveniment3 săptămâni inainte

Gala Merito pentru educaţie de calitate

Autor: Prof. Claudia Bota  Profesorii valoroși din România sunt din ce în ce mai puțini din lipsă de recunoaștere și...

Eveniment3 săptămâni inainte

Gama de dispensere de dezinfectare maini

dispensere de dezinfectare maini Comisia Romana de Sanatate recomanda sa ne spalam pe maini cu apa si sapun de fiecare...

Eveniment3 săptămâni inainte

Spitale internaționale. Turcia. Memorial Bahçelievler Hospital  

După o perioadă care a bulversat întreaga lume, a venit momentul să ne mutăm atenția pe lucruri cu adevărat importante...

Social4 săptămâni inainte

Save Alexa! Asociația Ensar Duman lansează o super tombolă pentru salvarea unei fetițe de 11 luni diagnosticată cu o boală gravă

Asociația Ensar Duman lansează o Super Tombolă pentru #Alexa, o fetiță de doar 11 luni, diagnosticată cu amiotrofie spinală de...

Eveniment1 lună inainte

Ghid SEO On Page-Star Marketing

cum sa optimizam site-ul on page Optimizarea conținutului pe măsură ce îl creați, monitorizarea performanței acelui conținut și re-optimizarea pe...

Eveniment1 lună inainte

Ecologiștii cer Guvernului să stopeze subvențiile date partidelor parlamentare și să includă, pe lângă programul ”Cornul și Laptele”, și programul ”Masca și Dezinfectantul”

Ecologismul propune o nouă atitudine etică ce pune pe primul loc libertatea individuală, demnitatea pentru toţi, dreptul la afirmare plenară...

Eveniment1 lună inainte

Mesaj de felicitare și susținere a social-democraților din partea P.R.N a organizaţiei judeţene Constanţa

Partidul România Noastră este o nouă formațiune politică, având un caracter explicit naționalist, înființat de către Ovidiu Danteș (Președinte fondator...

Eveniment1 lună inainte

Ecologiștii vin în apărarea lucrătorilor din diaspora-«Sclavia românilor trebuie să înceteze»

În actualul context de criză economică și socială, de creștere a gradului de sărăcire a populației, de degradare a sistemului...

Eveniment1 lună inainte

Lansarea candidaturii domnului Nicolae Ciocîrlan din partea PER la Limanu

În data de 23 august 2020, președintele Partidului Ecologist Român Organizația Limanu-domnul Nicolae Ciocîrlan – și-a lansat candidatura la funcția...

Eveniment1 lună inainte

Dănuț Pop: „Virusul nu ține cont de clasa socială! Școlile trebuiesc dotate cu măști pentru TOȚI COPII!”

Ecologiștii cer Guvernului să asigure măști pentru toți copii care vor merge la școală. Partidul Ecologist Român se declară îngrijorat...

Exclusiv1 lună inainte

Cum se oferă trandafiri lungi?

Dorești să surprinzi sau să îți încânți partenera de viață? OK Flora este o florărie online în care poți comanda trandafiri...

Eveniment1 lună inainte

Antonie Solomon, PER: „Un primar prost este ales de oamenii buni care nu vin la vot!”

Antonie Solomon și-a depus candidatura pentru Primaria Craiova din partea Partidului Ecologist Român. Vineri, 14.08.2020, fostul primar al Craiovei, Antonie...

Eveniment2 luni inainte

Avantajele si dezavantajele site-urilor de dating

Exista multe controverse in a sti daca exista avantaje in utilizarea serviciilor site-urilor de intalniri pe Internet sau a ceea...

pariuri fotbal pariuri fotbal
Sport2 luni inainte

Iata de ce optiunea de “total goluri” este atat de populara in ofertele de pariuri fotbal!

Ofertele de pariuri fotbal sunt deosebit de populare printre pariorii din tara noastra. Nu neaparat multumita spectacolului oferit de meciurile...

Social2 luni inainte

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Știrile Săptămânii