Connect with us

Exclusiv

In loc sa gestioneze eficient pandemia si economia s-au ocupat in principal de specularea economica a pandemiei pentru interese personale si de GRUP

Prahova Mea

Publicat

pe

Plaja din Olimp rezervată cadrelor SIE

”Oare ăștia chiar or mai avea protecție internă?”, este prima întrebare care îți vine în gând văzând unele schimbări absolut halucinante luate în ceea ce privește strategia contrainformativă a Serviciului de Informații Externe. Adică a structurii care, oricum ai lua-o, ar trebui să reprezinte cu adevărat elita sistemului de intelligence de la noi. Dar care, în mod absolut de neînțeles nici măcar pentru inițiații celorlalte structuri din sistem au ajuns să o țină numai din ”aroganță în aroganță”. De zici că după ieșirea din auto-izolarea pandemiei regulamentele interne de protecție a personalului acoperit au fost pur și simplu abrogate!

De la Hotelul ”ARAD”, ofițerii sunt duși la plajă de jandarmi pe aleea dintre vilele ”numerotate” sau pe cea de lângă ”Cireșica”

Altfel fiind extrem de greu de explicat de ce, din toate hotelurile de pe Litoralul românesc, doar ”Arad”-ul SIE și-a deschis restaurantul aflat în interior. Sub pretextul mai mult decât pueril că acesta nu ar fi restaurant, ci popotă! Ceea ce normal că a stârnit frustrări legitime printre celelalte structuri de intelligence sau de forță, care respectă prevederile actualei stări de alertă. Însă și mai surprinzătoare este însoțirea ”turiștilor” SIE de la ”Arad” de către echipe de la trupele Jandarmeriei Române până la plajă, așa după cum dezvăluiam chiar zilele trecute! Cu toate că între hotelul SIE și plajă sunt cel mult o sută de metri, oricum zona fiind împânzită de nenumărate echipaje de pază sau patrule de intervenție, fiind vorba de perimetrul cu cele mai multe vile speciale și obiective strategice din întreaga Românie. Însă ”lanțul slăbiciunilor” continuă cu o decizie care chiar că a lăsat cu gura căscată restul structurilor contrainformative din sistem, care chiar că nu mai înțeleg ce se întâmplă zilele acestea la SIE!

Dacă serviciul cel mai ”acoperit” prin chiar fișa postului a ajuns să își facă propria plajă, prin subînchirierea a o sută de șezlonguri, doar pentru propriile cadre aflate în vacanță și familiile acestora!

Chiar vreți pozele?

Drept urmare, pe bucata de nisip ceva mai retrasă dintre hotelurile Meduza și Amfiteatru, spionii patriei se tolănesc la soare, ”încolonați” unii lângă alții, pe cele 100 de șezlonguri de care beneficiază în exclusivitate. Odată cu atenția celorlalți turiști, bineînțeles. Acum, desigur că intenția poate fi una mai mult decît onorabilă, pentru ca ofițerii și familiile acestora să aibă un loc în care să se poată relaxa doar între ei și să păstreze astfel și ”distanța socială” față de nedoriți intruși. Numai că efectul practic este exact pe invers. Ofițerii acoperiți ai SIE fiind astfel expuși într-un mod de-a dreptul ireal. Mai ales că nu toți cei care fac poze acolo sunt atât de înțelegători ca noi. ”Național” nepublicând ”rafalele” foto și filmulețele cu spionii SIE tolăniți la soare, conștienți fiind de vulnerabilitatea la adresa securității naționale pe care ar putea-o avea expunerea publică a unor oameni care, culmea, chiar își riscă viețile pentru statul român. Numai că uite că alții au pierdut din vedere tocmai acest aspect, de parcă zici că ”nu știm cine” chiar și-ar dori ca aceste poze să fie făcute publice! Ceea ce ar însemna retragerea obligatorie din activitate a unei întregi ”linii de spioni” ai României.

Traseul A. Traseul B.

Culmea este însă că SIE continuă să lase de aceeași manieră cel puțin inconștientă ”garda jos” și atunci când vine vorba de ”coborâtul” la plajă al propriilor oameni. Unii dintre ” turiștii” de la ”Arad” ajungând pe plajă însoțiți inclusiv de jandarmi, pe două drumuri, identificate deja ca fiind ”Traseul A” – pe aleea dintre vilele ”numerotate” și ”Traseul B” – pe aleea din fața restaurantului ”Cireșica”. De ce? Greu, foarte greu de spus… Mai ales că, dacă am fi fost cu adevărat ”răutăcioși”, publicarea fotografiilor ”la liber” cu ”turiștii” SIE de la Olimp, atunci când ies din hotelul ”Arad”, pe aleea dintre vile sau pe cea de la ”Cireșica” și mai ales tolăniți pe șezlongurile de pe ”plaja spionilor” dintre ”Meduza și Amfiteatru” chiar că ar fi dus la o ”paralizie” fie și parțială a activității serviciului. Și implicit scoaterea din ”dinamica operativă” a unor ofițeri pentru a căror acoperire s-au investit ani mulți de eforturi logistice, pentru a fi acum astfel expuși, de parcă ai zice că totuși cineva o face special…

 

Exclusiv

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Prahova Mea

Publicat

pe

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de COVID in România. Și asta pentru că zi de zi aveam dovada de ”garbage in” în privința datelor comunicate de grupul de comunicare strategică. Prin urmare, o cercetare serioasă nu putea evita rezultatul predictibil: garbage in – garbage out. Am păstrat însă datele pe care le-am colectat manual, până în prin zi de lockdown-16 mai 2020. Cifra cu infecțiile noi raportate la numărul de teste prelucrate comunicată astăzi este însă șocantă. Astăzi, 28 septembrie 2020, ”grupul” a comunicat cu siguranță cea mai mare rată de pozitivare a testelor (raportată la perioada lockdown-ului), și probabil cea mai mare rată de pozitivare, vreodată. La numai 6.126 de teste noi, au fost raportate 1261 de cazuri pozitive. Ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 20,6%. Nu îmi aduc aminte să fi fost vreodată mai mare de pozitivare post-lockdown, dar cifrele colectate de bine arată că:

  • până în 16 mai 2020 (începând cu 19 martie 2020), numărul noi de cazuri depistate zilnic era de 279, reprezentând 22% din numărul comunicat astăzi, 28 septembrie 2020.
  • Rata medie zilnică de pozitivare (pacienți depistați pozitiv raportată la numărul de teste) a fost în lockdown la o medie zilnică de 7,54% (de 3 ori mai mică decât rata de pozitivare comunicată astăzi).
  • Cea mai mare rată de pozitivare din lockdown a fost înregistrată în 3 aprilie 2020 (18,89%, dar raportată la numai 1551 de teste noi). Această rată de pozitivare RECORD, vine, pe de-o parte, în contextul în care fiecare dintre noi a putut observa imaginile cu îmbulzeala de la unele secții de votare iar pe de altă parte relevă cu exactitate modul în care autoritățile din România au gestionat pandemia, precizeaza analistul Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

Articolul Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Exclusiv

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

Prahova Mea

Publicat

pe

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD

„Apel catre comunitățile de romi din județul Prahova și către liderii Partidei Romilor Prahova. Va rog , ca in data de 27 septembrie 2020, să vă mobilizați și să ieșiți la vot, asa cum sunteti învățați. Stiu că sunteți responsabili și vreți ca noi sa o ducem mai bine. PSD a fost aproape de noi întotdeauna, de aceea noi considerăm că acest partid cu o doctrină de stânga, care ne-a aparat drepturile, merită votat.
De aceea vin cu rugămintea la dumneavoastră, pentru a ii ajuta pe acești oameni, pentru că eu fac echipă cu dânșii, fiind candidat la Consiliul Judetean Prahova pe listele Partidului Social Democrat.
Va promit ca voi fii alături de dumneavoastră ori de câte ori este nevoie, asa cu am demonstrat- o întotdeauna. Si, să nu uităm de Președintele nostru dnul Bogdan Toader, un om cu o mare valoare, cu un caracter mai rar întâlnit, un om popular și modest care a fost alături de oamenii necăjiți. Vă mulțumesc din suflet tuturor care ne-ati fost alături, mulțumesc colegilor mei care au fost alături de noi in această campanie electorală .
Votați PSD!
Votați BOGDAN TOADER! (Ionel Marghiolescu).

Articolul COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Exclusiv

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Prahova Mea

Publicat

pe

Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit la începutul luni octombrie la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată, local, în regiunile estice și sud-estice.

În săptămâna 28 septembrie – 5 octombrie, regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, centrale, nordice și nord-estice, iar în regiunile sudice va fi în general deficitar. Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și vestice.

În săptămâna 5 – 12 octombrie, cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest, dar și ușor mai coborâte în sud-est. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în regiunile sudice.

În perioada 12 – 19 octombrie, regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice.

În săptămâna 19 – 26 octombrie, cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile din nord- vestul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice.

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment5 zile inainte

Seturi de dus promotionale: profita de oferte pentru a-ti renova baia

  Interesul romanilor pentru renovarea locuintelor a crescut in aceasta perioada, datorita timpului petrecut in izolare. In acelasi timp, ofertele...

Eveniment2 săptămâni inainte

Reparatii usi sector 5 – solutia ideala pentru urgente

Locuinta sau biroul tau are o usa defecta care nu se mai inchide sau deschide corespunzator?...

Eveniment3 săptămâni inainte

Președintele PER Dănuț Pop întreabă opinia publică :”Partidele mari pregătesc fraudarea alegerilor?”

Partidul Ecologist Român acuză partidele mari că s-au aliat să elimine șansa partidelor neparlamentare din cursa alegerilor locale.   De...

Eveniment3 săptămâni inainte

Gala Merito pentru educaţie de calitate

Autor: Prof. Claudia Bota  Profesorii valoroși din România sunt din ce în ce mai puțini din lipsă de recunoaștere și...

Eveniment3 săptămâni inainte

Gama de dispensere de dezinfectare maini

dispensere de dezinfectare maini Comisia Romana de Sanatate recomanda sa ne spalam pe maini cu apa si sapun de fiecare...

Eveniment3 săptămâni inainte

Spitale internaționale. Turcia. Memorial Bahçelievler Hospital  

După o perioadă care a bulversat întreaga lume, a venit momentul să ne mutăm atenția pe lucruri cu adevărat importante...

Social4 săptămâni inainte

Save Alexa! Asociația Ensar Duman lansează o super tombolă pentru salvarea unei fetițe de 11 luni diagnosticată cu o boală gravă

Asociația Ensar Duman lansează o Super Tombolă pentru #Alexa, o fetiță de doar 11 luni, diagnosticată cu amiotrofie spinală de...

Eveniment1 lună inainte

Ghid SEO On Page-Star Marketing

cum sa optimizam site-ul on page Optimizarea conținutului pe măsură ce îl creați, monitorizarea performanței acelui conținut și re-optimizarea pe...

Eveniment1 lună inainte

Ecologiștii cer Guvernului să stopeze subvențiile date partidelor parlamentare și să includă, pe lângă programul ”Cornul și Laptele”, și programul ”Masca și Dezinfectantul”

Ecologismul propune o nouă atitudine etică ce pune pe primul loc libertatea individuală, demnitatea pentru toţi, dreptul la afirmare plenară...

Eveniment1 lună inainte

Mesaj de felicitare și susținere a social-democraților din partea P.R.N a organizaţiei judeţene Constanţa

Partidul România Noastră este o nouă formațiune politică, având un caracter explicit naționalist, înființat de către Ovidiu Danteș (Președinte fondator...

Eveniment1 lună inainte

Ecologiștii vin în apărarea lucrătorilor din diaspora-«Sclavia românilor trebuie să înceteze»

În actualul context de criză economică și socială, de creștere a gradului de sărăcire a populației, de degradare a sistemului...

Eveniment1 lună inainte

Lansarea candidaturii domnului Nicolae Ciocîrlan din partea PER la Limanu

În data de 23 august 2020, președintele Partidului Ecologist Român Organizația Limanu-domnul Nicolae Ciocîrlan – și-a lansat candidatura la funcția...

Eveniment1 lună inainte

Dănuț Pop: „Virusul nu ține cont de clasa socială! Școlile trebuiesc dotate cu măști pentru TOȚI COPII!”

Ecologiștii cer Guvernului să asigure măști pentru toți copii care vor merge la școală. Partidul Ecologist Român se declară îngrijorat...

Exclusiv1 lună inainte

Cum se oferă trandafiri lungi?

Dorești să surprinzi sau să îți încânți partenera de viață? OK Flora este o florărie online în care poți comanda trandafiri...

Eveniment1 lună inainte

Antonie Solomon, PER: „Un primar prost este ales de oamenii buni care nu vin la vot!”

Antonie Solomon și-a depus candidatura pentru Primaria Craiova din partea Partidului Ecologist Român. Vineri, 14.08.2020, fostul primar al Craiovei, Antonie...

Eveniment2 luni inainte

Avantajele si dezavantajele site-urilor de dating

Exista multe controverse in a sti daca exista avantaje in utilizarea serviciilor site-urilor de intalniri pe Internet sau a ceea...

pariuri fotbal pariuri fotbal
Sport2 luni inainte

Iata de ce optiunea de “total goluri” este atat de populara in ofertele de pariuri fotbal!

Ofertele de pariuri fotbal sunt deosebit de populare printre pariorii din tara noastra. Nu neaparat multumita spectacolului oferit de meciurile...

Social2 luni inainte

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Știrile Săptămânii