Connect with us

Eveniment

Punctul de vedere al președintelui PRN Gheorghe Funar

Prahova Mea

Publicat

pe

Iată oameni buni că guvernanții postdecembriști alogeni colonizați la noi cu ajutorul puterilor imperialiste ale vremii care au fost instalați la conducerea României prin Lovitura de stat din 1989 continuă să-și arate adevărata față. Cei care au fost testați cu testul RT PCR și au fost găsiți pozitivi cu acest test neadecvat, după cum spune însuși autorul acestui test, pot să facă PLÂNGERI PENALE împotriva penalilor care sunt în fruntea țării și care adoptă legi neconstituționale introducând DICTATURA politico-sanitară a alogenilor împotriva poporului român.

CUMPĂRĂ ROMÂNII VIRUSUL SARS-CoV-2 PENTRU A SE ÎMBOLNĂVI DE COVID 19?

În luna decembrie 2019, Guvernul Orban știa că urmează pandemia mediatică cu noul coronavirus și vor fi instituite, cu alternanță, starea de urgență și starea de alertă în anul 2020. Ca urmare, în Legea Bugetului de Stat nu a alocat fonduri pentru alegerile locale și parlamentare despre care știau că vor fi amânate pentru anul 2021.
Începând cu 6 ianuarie 2020, Ambasada României din China a informat zilnic Președintele și Guvernul României despre apariția noului coronavirus în orașul Wuhan și despre modul în care se acționează împotriva epidemiei. În următoarele două luni, Regimul Iohannis-Orban-Arafat a fost preocupat, mai ales, de provocarea alegerilor parlamentare anticipate și nu a asigurat aprovizionarea depozitelor, a spitalelor și farmaciilor cu tot ceea ce era necesar pentru a lupta împotriva COVID 19.
Președintele țării a anunțat populația că suntem în război cu un virus necunoscut care este extrem de periculos și contagios. Ca urmare, a fost constituit un comandament și un Grup de Comunicare Strategică (format din doi oameni care timp de patru luni au reușit să realizeze o dezinformare strategică) pentru a introduce și menține frica, panica și stresul în întreaga populație.
În timpul celor două luni de stare de urgență (începând din 16 martie a.c.) și ultimele două luni ale stării de alertă sub pretextul luptei cu virusul SARS-CoV-2, Regimul Iohannis-Orban s-a îndreptat împotriva populației României și a întreprins următoarele:
-A restrâns și a interzis ilegal multe drepturi și libertăți ale omului.
-A introdus și promovat ilegal discriminarea între cetățeni pe criterii de vârstă și de boală.
-A dat ilegal amenzi uriașe la peste 300.000 de persoane.
-A transformat statutul spitalelor din toată țara, pe care le-a transformat în spitale suport COVID 19.
-A interzis ilegal accesul în spitale, în ultimele patru luni, la pentru peste 4.000.000 de bolnavi care nu aveau COVID 19, ci multe alte boli grave. Astfel, a fost pus la cale, cu premeditare, un GENOCID împotriva a milioane de cetățeni români.
-A încălcat grav și în milioane de cazuri, Legea nr.46/2003 a drepturilor pacientului. Această lege stabilește că:
a)„Pacienții au dreptul la îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate…” (art.2).
b)„Pacientul are dreptul de a fi respectat ca persoană umană, fără nicio discriminare.” (art.3).

Legea drepturilor pacientului dă dreptul acestuia (art.3) de a refuza sau de a opri orice examinare, tratament sau alt act medical în scop de diagnostic preventiv. În baza acestei legi, persoanele asimptomatice care au fost ilegal private de libertate au părăsit locurile de detenție. Exercitarea acestui drept este mediatizată de Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat ca fiind un pericol pentru întreaga populație.
-Nu a asigurat, timp de patru luni, pentru întreaga populație măști de protecție. Încă sunt sute de mii de cetățeni săraci care nu au primit de la Guvern măști de protecție, așa cum s-a stabilit printr-o Ordonanță de Urgență.
Măștile de protecție care au ajuns la cetățeni sunt neconforme, dăunează sănătății oamenilor, dar sunt obligatorii în anumite spații închise. Nepurtarea corectă a măștii se sancționează cu amenzi uriașe. Singura excepție vizibilă o constituie Guvernul, unde în 25 mai a.c., la o petrecere, Premierul Orban și invitații săi nu au purtat măști. Nimeni nu a îndrăznit să-i amendeze pentru încălcarea propriilor acte normative, nici să-i pună la podea și să-i încătușeze, cum au făcut cu alți cetățeni.
-Nu a asigurat în timpul stării de urgență și în prima lună a stării de alertă, aparatele necesare pentru măsurarea temperaturii cetățenilor la intrarea în anumite spații închise. Aparatele folosite pentru termoscanarea obligatorie sunt neconforme, nu au fost testate și omologate de Institutul Național de Metrologie.
-Nu a asigurat testarea populației pentru depistarea celor infectați cu noul coronavirus și tratarea lor pentru a limita răspândirea bolii COVID 19.
-A introdus distanțarea socială de 1 m, apoi de 1,5 m și în final s-a ajuns la 2 m. Pentru cei din Guvern, la ședințele acestuia, niciodată nu a fost respectată distanțarea fizică la 2 m și nimeni nu a fost amendat, cu toate că nu au imunitate la COVID 19 și nu sunt mai presus de lege.
-A interzis ilegal efectuarea autopsiilor la persoanele decedate și care au fost declarate că au murit de COVID 19. Ministerul Sănătății a dispus ca toate persoanele care mor în spitale în timpul stării de urgență și a stării de alertă să fie înregistrate că au decedat de COVID 19. Astfel, s-a ascuns Adevărul privind cauza principală a decesului persoanelor, care în peste 94% din numărul anunțat zilnic de Grupul de Comunicare Strategică, nu au murit de COVID 19, ci eventual cu COVID 19. Prin interzicerea autopsiilor a fost oprită orice cercetare științifică asupra modului de manifestare și a consecințelor acestei boli necunoscute COVID19.
-Nu a organizat și nu a desfășurat nicio acțiune sau activitate la nivel național vizând creșterea imunității spirituale și a imunității trupești a populației României spre deosebire de Președintele Trump al SUA care, în timpul pandemiei, a ordonat deschiderea bisericilor și a școlilor, a recomandat cetățenilor americani să folosească anumite medicamente și suplimente alimentare pentru creșterea imunității organismului. În schimb, Președintele Iohannis le-a spus românilor: „Protejați-vă! Protejați-vă! Protejați-vă!” – de trei ori ca tovarășul Vladimir Ilici Lenin, unul dintre părinții Comunismului. Președintele României nu a precizat de ce și de cine să se protejeze românii: de autorități sau de a fi testați cu testul RT PCR?
În perioada 16 martie-15 iulie a.c., Președintele și Guvernul României s-au lăudat că în lupta împotriva noului coronavirus și a bolii COVID 19 situația este sub control. Dar, în perioada 10-16 iulie a.c. a crescut la 400 și uneori până la 777 numărul de persoane diagnosticate pozitiv în fiecare zi. La conferința de presă de la Galați, din 16 iulie a.c., ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a declarat că vinovați de această creștere sunt cetățenii care s-au relaxat prea mult și nu au respectat toate restricțiile impuse din perioada de pandemie, care în fapt nu a fost niciodată instituită în România, până în 16 iulie a.c.
Același ministru și alți avocați ai COVID 19 ne-au anunțat deja că numărul persoanelor care vor fi testate pozitiv în luna august a.c. va fi de 1.200-1.600 de persoane, iar în luna septembrie acesta va fi de 1800-2.000 pe zi. Urmează apoi valul doi al COVID 19 cu un număr și mai mare de cetățeni depistați pozitiv ca urmare a testărilor cu testul RT PCR.
Certitudinea relatată de conducătorii războiului biologic cu COVID 19 confirmă că ceva nu este în regulă cu testarea prin recoltarea de probe din gât și din nas, cu testul RT PCR.
Pe ce se bazează ei? De unde au aflat aceste cifre? Răspunsul are legătură strânsă cu efectuarea testelor RT PCR pentru COVID 19 și cu numărul acestora. Cifrele date publicității de celebrul Grup de Comunicare Strategică confirmă acest Adevăr. Legătura dintre numărul de îmbolnăviri și numărul testelor efectuate este evidentă! De ce? S-a constatat că, de foarte multe ori, persoanele care la primul test au avut rezultat negativ (adică nu aveau virusul SARS-CoV-2) la următorul test (după 3-14 zile) au fost confirmate pozitiv, respectiv contaminate cu noul coronavirus. Deocamdată, este o enigmă această evoluție a stării de sănătate – de la persoana sănătoasă la persoana confirmată cu virusul SARS-CoV-2, după ce a făcut testarea precedentă. Se pune întrebarea: a fost îmbolnăvită în timpul și cu ocazia testări? Nimeni nu a exclus această probabilitate! Până acum, nicio autoritate, inclusiv comandantul acțiunii – dr. Raed Arafat și ministrul Sănătății Nelu Tătaru, nu și-au asumat responsabilitatea asupra consecințelor testului RT PCR. Întreaga responsabilitate revine persoanei testate!
Țările care nu au făcut teste RT PCR sau cele în care s-au făcut puține astfel de teste nu au probleme cu boala COVID 19 și cu creșterea alarmantă a numărului de îmbolnăviri.
Testul RT PCR folosit acum pentru COVID 19 a fost inventat în anul 1984 de către cercetătorul american Kary Mullius. Acest test RT PCR nu testează existența virusului! Inventatorul testului a declarant că testul RT PCR nu poate fi folosit pentru a diagnostica boli infecțioase! Cu toate acestea, în perioada stării de alertă autoritățile Statului Român își bazează deciziile pe rezultatele obținute în urma folosirii testului RT PCR. În fapt, acest test colectează material genetic pe care îl amplifică și în funcție de numărul ciclurilor de mărire dă rezultatul, un test negativ sau pozitiv (la un număr mai mare de amplificare).
Avocații suport COVID 19 în România susțin că în cazul folosirii RT PCR pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 precizia rezultatului este de aproape 100%, pe când la testul făcut prin luarea unei probe de sânge se ajunge ca eroarea să fie până la 30% la stabilirea rezultatului testului. Ca urmare, majoritatea cetățenilor care au făcut testul pentru COVID 19 au ales varianta testului RT PCR. Un astfel de test costă circa 400 lei. Costul testării pentru personalul medical se suportă de către Ministerul Sănătății. Majoritatea cetățenilor care au fost testați până acum au achitat costul testării sau a testărilor, cu excepția celor puțini care au beneficiat de teste gratuite oferite de câteva autorități publice locale (mai ales în București).
În cazul majorității cetățenilor care au achitat costul unui test RT PCR s-a procedat, de regulă, astfel:
-Cu ajutorul trusei de determinare a existenței virusului SARS-CoV-2 au fost prelevate două probe: una din gât și alta din nas. Pentru proba din nas, adâncimea de penetrare a ansei de recoltare este foarte profundă. Ansa asigură o penetrare necontrolată în zona profundă a cavității nazale și provoacă dureri și sângerări secundare.
-După luarea probelor, persoana care le-a prelevat (o anonimă îmbrăcată într-un costum de protecție) îi solicită pacientului să semneze o declarație care cuprinde un text scris cu litere foarte mici, din care rezultă că a fost de acord să i se facă testul și că își asumă toate consecințele testului asupra stării sale de sănătate. Conform Legii privind drepturile pacientului acesta trebuie informat înainte de luarea probelor asupra intervenției medicale și a consecințelor ei. Pacientului nu i se înmânează niciun exemplar al declarației.
-Persoana juridică la care se efectuează testul nu își asumă nicio responsabilitate referitoare la consecințele acestuia, nici cu privire la eventualele leziuni care sunt provocate în cavitatea nazală a pacientului și nici cele referitoare la eventuala infectare a celor două anse de recoltare de la producător cu virusul SARS-CoV-2.
Cetățeanul care este obligat să efectueze testul pentru virusul SARS-CoV-2 sau cel care dorește să își verifice starea de sănătate se angajează în scris să suporte toate consecințele testului. În cazul în care acestuia i se comunică un rezultat negativ, persoanei îi este recomandată refacerea testului.
În România, comandantul acțiunii dr.Raed Arafat, un cetățean străin de Neamul Românesc și de Religia Națională Ortodoxă, a ordonat, împreună cu ministrul Sănătății, ca testările să se facă țintit în anumite locuri unde sunt șanse să se constate că a crescut numărul celor testați pozitiv, respectiv în spitale și la căminele pentru bătrâni. Strategia lor a dat și dă rezultatele așteptate. Dovada sunt creșterile zilnice la numărul celor găsiți pozitivi. Ei știu că acolo unde s-au făcut teste în urmă cu circa 14 zile și rezultatul a fost negativ, la al doilea test rezultatul este, de cele mai multe ori, pozitiv. Un exemplu recent îl constituie situația de la Spitalul Județean din Galați unde la primul test RT PCR au fost doar câțiva angajați depistați pozitiv din întregul personal, iar la al doilea au fost peste 100. Curios este faptul că, membrii de familie ai persoanelor testate pozitiv nu au fost infectate cu noul coronavirus. Un alt exemplu îl constituie cel al unui echipaj de pe un vapor din Argentina, având 57 de membrii, care la testul făcut la plecarea în cursă au fost toți testați negativ, iar la întoarcere (după circa o lună, timp în care nu au ancorat în niciun port și nu au avut nicio vizită la bord) cei mai mulți dintre ei erau bolnavi de COVID 19. Deocamdată, este o enigmă în privința cauzei îmbolnăvirii. Se pare că nu au luat în studiu varianta infectării anselor de recoltare a probelor cu virusul SARS-CoV-2, din fabricație sau ulterior.
Până acum, cu toate că au susținut și răspândit pericolul bolii COVID 19, Președintele României, Premierul și membrii Guvernului, toți membrii Parlamentului și alți demnitari nu au făcut testul RT PCR. De ce oare? Cunosc cumva Adevărul privind ansele de recoltare a probelor? Au aflat că acestea sunt neconforme? De ce nimeni dintre cei aflați în conducerea Statului Român nu își asumă responsabilitatea în privința consecințelor folosirii testului RT PCR asupra cetățenilor? Știu ei că ansele de recoltare a probelor din gura și gâtul pacienților sunt neconforme? De ce lipsește transparența din partea Președintelui Iohannis, a Premierului Orban, a ministrului Tătaru și a comandatului acțiunii dr.Raed Arafat în ceea ce privește furnizorul testelor RT PCR, numărul și prețul acestora, precum și verificările făcute în laboratoarele de specialitate din România pentru a constata dacă ansele de recoltare nu sunt cumva „îmbogățite” cu virusul SARS-CoV-2 cu scopul de a îmbolnăvi un număr cât mai mare de oameni sănătoși cu ocazia efectuării testului pentru COVID 19.
Tot mai mulți români din Țara-Mamă și din străinătate întreabă și așteaptă răspunsuri de la autorități în legătură cu: scopurile urmărite prin închiderea spitalelor în plină epidemie de COVID 19 și lipsirea ilegală de libertate a persoanelor asimptomatice; politica vizând testarea unui număr cât mai mare de persoane sănătoase; legătura dintre obligativitatea purtării măștilor de protecție împotriva muștelor și țânțarilor (pentru că prin ele trec virușii, bacteriiile și microbii) și testele RT PCR efectuate la persoanele sănătoase și la cele suspecte de COVID 19; lipsa politicilor de stat care să contribuie la creșterea imunității cetățenilor; graba adoptării în timpul nopții a amendamentelor la Legea privind internarea și carantinarea diferitelor persoane urmată de testarea lor obligatorie cu testul RT PCR și nu cu cel care folosește probe din sânge; dezinteresul total față de cunoașterea și preluarea experienței dobândite în multe țări care nu au înregistrat cazuri de bolnavi de COVID 19 și cele din țările cu un număr relativ mare de bolnavi de COVID 19 și care au revenit la normalitate, la situația anterioară anunțării pandemiei de către Organizația Mondială a Sănătății, o asociație privată și finanțată mai ales de către marile concerne farmaceutice. Se știe că, recent, SUA s-a retras din Organizația Mondială a Sănătății (OMS) după ce a constatat că recomandările acesteia au avut numeroase efecte negative asupra cetățenilor americani și a economiei acestei țări.
Întrebarea esențială la care autoritățile trebuie să răspundă este următoarea: sunt sau nu sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2 ansele folosite pentru prelevarea probelor din gâtul și nasul persoanelor testate? La această întrebare pot fi adăugate alte patru ajutătoare și anume:
1.Este sau nu folosită politica de extindere uriașă a numărului persoanelor testate RT PCR cu scopul de a le introduce în gâtul și nasul pacienților virusul SARS-CoV-2 pregătit de fabricatul sau distribuitorul acestor teste?
2.Se insistă asupra obligativității purtării măștilor de protecție neconforme cu scopul de a scădea imunitatea majorității cetățenilor în fața virusului SARS-CoV-2, mai ales împotriva celor care au efectuat testul RT PCR și le-a fost afectată cavitatea nazală?
3.De la ce dată Regimul Iohannis-Orban-Arafat-Tătaru va respecta dispozițiile Constituției României și va acționa pentru asigurarea dreptului la viață și a dreptului la sănătate prin redeschiderea spitalelor și a policlinicilor pentru peste 4.000.000 de bolnavi supuși GENOCIDULUI?
4.Care este cifra ce trebuie înregistrată zilnic pentru persoanele testate pozitiv pentru ca ministrul Sănătății și comandantul acțiunii să recunoască, printr-un document legal, că în România există pandemie de COVID 19?

Persoanele care au acționat până acum ca suport COVID 19 și se află în conducerea Statului Român au obligația să răspundă la aceste întrebări și să spună Adevărul.

Redacția platformei media independente Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro mulțumește domnului Gheorghe Funar
Președintele Partidului România Noastră redactat azi 18 Iulie 2020 în orașul Cluj-Napoca

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Seturi de dus promotionale: profita de oferte pentru a-ti renova baia

Prahova Mea

Publicat

pe

 

Interesul romanilor pentru renovarea locuintelor a crescut in aceasta perioada, datorita timpului petrecut in izolare. In acelasi timp, ofertele la produsele necesare amenajarilor s-au diversificat constant. Dar nu doar obiectele pentru decor se bucura de preturi avantajoase, ci si echipamentele sanitare esentiale pentru utilarea unei bai.

De exemplu, ai discounturi mari la seturi dus, pe care le poti achizitiona online. Altfel zis, economisesti bani, timp, energie – in timp ce iti reutilezi baia si o amenajezi modern. Simplu!

 

Un plus de confort si de intimitate cu cele mai moderne seturi de dus

Dusul poate fi mai mult decat o rutina. Poate deveni o experienta senzoriala, atunci cand ai cadrul necesar pentru a-ti transforma baia intr-o oaza de relaxare. Chiar daca nu dispui de un spatiu generos, in care sa integrezi o cada, ai posibilitatea sa iti creezi mediul ZEN cu o cabina de dus.

Ai nevoie doar de elementele potrivite, iar printre ele se regaseste neaparat o para de dus cu functii inovatoare de la Grohe. In ritmul picaturilor de ploaie, la intensitatea pe care tu o setezi, te poti bucura de o experienta aparte, menita sa iti relaxeze toate simturile. Iti vei putea reincarca bateriile dupa o zi obositoare in intimitatea casei tale.

 

Suporturi, bare, coloane, furtunuri, brate, pare – toate accesoriile pentru dus

Este destul de greu sa creezi cadrul perfect pentru o relaxare completa la dus, daca esti novice in instalatii. Cel mai simplu este sa achizitionezi un set complet de echipamente si accesorii, pentru a pune in scena o cabina de dus. Un astfel de set poate sa cuprinda, de regula, urmatoarele elemente: bare, suporturi, brate, pare, furtunuri, coloane pentru dusuri mobile, fixe sau laterale.

Fii extrem de atent la finisajele acestor elemente expuse in mod permanent la umiditate. Evita plasticul si materialele care isi schimba aspectul rapid si investeste in calitate. Iti recomandam Grohe cu tehnologia StarLight: nu vei fi dezamagit deloc.

 

Reduceri de pana la 35% la seturi dus: economisesti si te bucuri de calitate

Cea mai mare greseala pe care o pot face cumparatorii este sa achizitioneze produse low cost din categoria echipamentelor sanitare. Costul este acela ca trebuie sa repete investitia intr-o foarte scurta perioada de timp. Sfat: achizitioneaza produse de calitate premium si iti vei amortiza costurile.

Chiar si mai bine, prinde ofertele promotionale si vei beneficia de un pret mult mai redus pentru aceeasi calitate garantata. In magazinul online Baterii-Lux.ro, produsele din gama Grohe au un discount chiar de pana la 35%. Ofertele vin in intampinarea ta, pentru a-ti utila baia modern, cat mai rapid. Profita si bucura-te de calitate maxima!

 

Ce avantaje ai daca achizitionezi seturi dus de la Baterii-Lux.ro?

In primul rand, cumperi online. Eviti orice tip de deplasare, pentru ca acest magazin iti ofera transport rapid si livrare direct la tine acasa. Mai mult, ai acces la o gama super variata de baterii, accesorii baie si alte produse de acest tip.

Toate echipamentele sanitare se gasesc intr-un singur loc: la Baterii-Lux.ro, un magazin de incredere. Produsele sunt originale, de origine germana, iar tu beneficiezi de garantia calitatii. In 14 zile poti trimite inapoi produsul comandat, daca nu se potriveste specificatiilor impuse de amenajarea ta. Simplu! Utilarea unei bai nu a fost nicicand mai usoara: ai toate motivele sa incepi renovarea chiar acum!

Citeste in continuare

Eveniment

Reparatii usi sector 5 – solutia ideala pentru urgente

Prahova Mea

Publicat

pe
reparatii usi metalice

Locuinta sau biroul tau are o usa defecta care nu se mai inchide sau deschide corespunzator? Nu te panica, poti apela non stop la servicii reparatii usi in sector 5. Aceste servicii iti ofera numeroase beneficii si avantaje si reprezinta cea mai buna solutie pentru situatiile urgente si presante.

Avantajele serviciilor profesionale de reparatii usi sector 5

  • Serviciile profesionale de reparatii usi sector 5 sunt cele mai prompte servicii daca locuiesti in unul din cartierele sau zonele Cosbuc, Rahova, Panduri, Salaj, Pieptanari, Ferentari, Unirii, Alexandriei, 13 Septembrie, Nasaud, Victoriei, Viilor sau Petre Ispirescu.
  • Profesionistii in reparatii usi sunt dotati cu toate sculele si instrumentele necesare pentru a realiza orice lucrare, indiferent de complexitatea acesteia.
  • Lacatusii contactati prin servicii profesionale de reparatii usi sector 5 au experienta necesara pentru a face fata oricarui tip de incuietoare. Totodata, stapanesc metoda necesara pentru a finaliza lucrarea cat mai repede si mai eficient.
  • Sunt cele mai rapide in situatiile in care esti presat de timp: vrei sa pleci de acasa si nu poti incuia usa, vrei sa intri in casa si nu poti decuia usa, ai pierdut sau ti-a fost furata cheia si trebuie sa spargi usa, etc.
  • Serviciile profesionale de reparatii usi in sector 5 iti dau garantia si siguranta ca nu vei fi victima unor tentative ulterioare de furt.

Cand sa apelezi la servicii de reparatii usi sector 5

  • Usa nu se mai inchide sau deschide corespunzator si poate deveni un pericol pentru copii si nu numai.
  • Usa nu se mai tine bine in balamale, nu mai sta corect pe sina, incuietoarea s-a stricat si trebuie inlocuite piese.
  • Vrei ca problemele sa se rezolve rapid si in siguranta, fara alte incidente neplacute si sa beneficiezi de garantia lucrarii, de factura si de chitanta.Citeste in continuare

Eveniment

Președintele PER Dănuț Pop întreabă opinia publică :”Partidele mari pregătesc fraudarea alegerilor?”

Prahova Mea

Publicat

pe

Partidul Ecologist Român acuză partidele mari că s-au aliat să elimine șansa partidelor neparlamentare din cursa alegerilor locale.

 

De la birocrația privind depunerea candidaturilor, cheltuielile de campanie și până la reprezentanții în birourile electorale de circumscripție sau secțiile de votare, partidele parlamentare au reușit să faulteze din toate punctele de vedere partidele neparlamentare. Lovitura de grație este dată de modificările privind completarea birourilor electorale cu reprezentanții partidelor fără parlamentari. Practic, gurmanzii politici din partidele parlamentare își dublează și chiar triplează oamenii în secții, eliminând astfel dreptul partidelor neparlamentare sa își trimită reprezentanții.

Cum se va face oare numărarea voturilor când vor asista doar oamenii lor? De unde știm că cifrele din procesele verbale vor fi cele reale și corecte, la predarea acestora?

Își bat joc de cetățeni și de legislația electorală! Mimează dreptul de a alege și de a fi ales! Romanii au aceeași oferta politică de atâția ani!
Unde este concurența loială din alegeri?
Ne fură proiectele, ne cumpără candidatii, oferă mită electorală sub forma de “ajutoare” și modifică legislația după bunul plac!
Partidele mari mint românii cu schimbarea și in realitate, blochează înlocuirea democratică a actorilor de pe scena politica! Este un grup de culise, divizat in 3 partide și extensii de executanți!
Sunt o rușine, garniturile legislative și guvernamentale de până acum!

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

Platforma media independentă Criteriul Național și colectivul redacțional al Ziarului Național.ro salută și susțin punctul de vedere al domnului președinte al PER Dănuț Pop

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment3 zile inainte

Seturi de dus promotionale: profita de oferte pentru a-ti renova baia

  Interesul romanilor pentru renovarea locuintelor a crescut in aceasta perioada, datorita timpului petrecut in izolare. In acelasi timp, ofertele...

Eveniment2 săptămâni inainte

Reparatii usi sector 5 – solutia ideala pentru urgente

Locuinta sau biroul tau are o usa defecta care nu se mai inchide sau deschide corespunzator?...

Eveniment2 săptămâni inainte

Președintele PER Dănuț Pop întreabă opinia publică :”Partidele mari pregătesc fraudarea alegerilor?”

Partidul Ecologist Român acuză partidele mari că s-au aliat să elimine șansa partidelor neparlamentare din cursa alegerilor locale.   De...

Eveniment3 săptămâni inainte

Gala Merito pentru educaţie de calitate

Autor: Prof. Claudia Bota  Profesorii valoroși din România sunt din ce în ce mai puțini din lipsă de recunoaștere și...

Eveniment3 săptămâni inainte

Gama de dispensere de dezinfectare maini

dispensere de dezinfectare maini Comisia Romana de Sanatate recomanda sa ne spalam pe maini cu apa si sapun de fiecare...

Eveniment3 săptămâni inainte

Spitale internaționale. Turcia. Memorial Bahçelievler Hospital  

După o perioadă care a bulversat întreaga lume, a venit momentul să ne mutăm atenția pe lucruri cu adevărat importante...

Social4 săptămâni inainte

Save Alexa! Asociația Ensar Duman lansează o super tombolă pentru salvarea unei fetițe de 11 luni diagnosticată cu o boală gravă

Asociația Ensar Duman lansează o Super Tombolă pentru #Alexa, o fetiță de doar 11 luni, diagnosticată cu amiotrofie spinală de...

Eveniment4 săptămâni inainte

Ghid SEO On Page-Star Marketing

cum sa optimizam site-ul on page Optimizarea conținutului pe măsură ce îl creați, monitorizarea performanței acelui conținut și re-optimizarea pe...

Eveniment1 lună inainte

Ecologiștii cer Guvernului să stopeze subvențiile date partidelor parlamentare și să includă, pe lângă programul ”Cornul și Laptele”, și programul ”Masca și Dezinfectantul”

Ecologismul propune o nouă atitudine etică ce pune pe primul loc libertatea individuală, demnitatea pentru toţi, dreptul la afirmare plenară...

Eveniment1 lună inainte

Mesaj de felicitare și susținere a social-democraților din partea P.R.N a organizaţiei judeţene Constanţa

Partidul România Noastră este o nouă formațiune politică, având un caracter explicit naționalist, înființat de către Ovidiu Danteș (Președinte fondator...

Eveniment1 lună inainte

Ecologiștii vin în apărarea lucrătorilor din diaspora-«Sclavia românilor trebuie să înceteze»

În actualul context de criză economică și socială, de creștere a gradului de sărăcire a populației, de degradare a sistemului...

Eveniment1 lună inainte

Lansarea candidaturii domnului Nicolae Ciocîrlan din partea PER la Limanu

În data de 23 august 2020, președintele Partidului Ecologist Român Organizația Limanu-domnul Nicolae Ciocîrlan – și-a lansat candidatura la funcția...

Eveniment1 lună inainte

Dănuț Pop: „Virusul nu ține cont de clasa socială! Școlile trebuiesc dotate cu măști pentru TOȚI COPII!”

Ecologiștii cer Guvernului să asigure măști pentru toți copii care vor merge la școală. Partidul Ecologist Român se declară îngrijorat...

Exclusiv1 lună inainte

Cum se oferă trandafiri lungi?

Dorești să surprinzi sau să îți încânți partenera de viață? OK Flora este o florărie online în care poți comanda trandafiri...

Eveniment1 lună inainte

Antonie Solomon, PER: „Un primar prost este ales de oamenii buni care nu vin la vot!”

Antonie Solomon și-a depus candidatura pentru Primaria Craiova din partea Partidului Ecologist Român. Vineri, 14.08.2020, fostul primar al Craiovei, Antonie...

Eveniment2 luni inainte

Avantajele si dezavantajele site-urilor de dating

Exista multe controverse in a sti daca exista avantaje in utilizarea serviciilor site-urilor de intalniri pe Internet sau a ceea...

pariuri fotbal pariuri fotbal
Sport2 luni inainte

Iata de ce optiunea de “total goluri” este atat de populara in ofertele de pariuri fotbal!

Ofertele de pariuri fotbal sunt deosebit de populare printre pariorii din tara noastra. Nu neaparat multumita spectacolului oferit de meciurile...

Social2 luni inainte

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Știrile Săptămânii