Connect with us

Eveniment

Punctul de vedere al președintelui PRN Gheorghe Funar

Prahova Mea

Publicat

pe

Iată oameni buni că guvernanții postdecembriști alogeni colonizați la noi cu ajutorul puterilor imperialiste ale vremii care au fost instalați la conducerea României prin Lovitura de stat din 1989 continuă să-și arate adevărata față. Cei care au fost testați cu testul RT PCR și au fost găsiți pozitivi cu acest test neadecvat, după cum spune însuși autorul acestui test, pot să facă PLÂNGERI PENALE împotriva penalilor care sunt în fruntea țării și care adoptă legi neconstituționale introducând DICTATURA politico-sanitară a alogenilor împotriva poporului român.

CUMPĂRĂ ROMÂNII VIRUSUL SARS-CoV-2 PENTRU A SE ÎMBOLNĂVI DE COVID 19?

În luna decembrie 2019, Guvernul Orban știa că urmează pandemia mediatică cu noul coronavirus și vor fi instituite, cu alternanță, starea de urgență și starea de alertă în anul 2020. Ca urmare, în Legea Bugetului de Stat nu a alocat fonduri pentru alegerile locale și parlamentare despre care știau că vor fi amânate pentru anul 2021.
Începând cu 6 ianuarie 2020, Ambasada României din China a informat zilnic Președintele și Guvernul României despre apariția noului coronavirus în orașul Wuhan și despre modul în care se acționează împotriva epidemiei. În următoarele două luni, Regimul Iohannis-Orban-Arafat a fost preocupat, mai ales, de provocarea alegerilor parlamentare anticipate și nu a asigurat aprovizionarea depozitelor, a spitalelor și farmaciilor cu tot ceea ce era necesar pentru a lupta împotriva COVID 19.
Președintele țării a anunțat populația că suntem în război cu un virus necunoscut care este extrem de periculos și contagios. Ca urmare, a fost constituit un comandament și un Grup de Comunicare Strategică (format din doi oameni care timp de patru luni au reușit să realizeze o dezinformare strategică) pentru a introduce și menține frica, panica și stresul în întreaga populație.
În timpul celor două luni de stare de urgență (începând din 16 martie a.c.) și ultimele două luni ale stării de alertă sub pretextul luptei cu virusul SARS-CoV-2, Regimul Iohannis-Orban s-a îndreptat împotriva populației României și a întreprins următoarele:
-A restrâns și a interzis ilegal multe drepturi și libertăți ale omului.
-A introdus și promovat ilegal discriminarea între cetățeni pe criterii de vârstă și de boală.
-A dat ilegal amenzi uriașe la peste 300.000 de persoane.
-A transformat statutul spitalelor din toată țara, pe care le-a transformat în spitale suport COVID 19.
-A interzis ilegal accesul în spitale, în ultimele patru luni, la pentru peste 4.000.000 de bolnavi care nu aveau COVID 19, ci multe alte boli grave. Astfel, a fost pus la cale, cu premeditare, un GENOCID împotriva a milioane de cetățeni români.
-A încălcat grav și în milioane de cazuri, Legea nr.46/2003 a drepturilor pacientului. Această lege stabilește că:
a)„Pacienții au dreptul la îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate…” (art.2).
b)„Pacientul are dreptul de a fi respectat ca persoană umană, fără nicio discriminare.” (art.3).

Legea drepturilor pacientului dă dreptul acestuia (art.3) de a refuza sau de a opri orice examinare, tratament sau alt act medical în scop de diagnostic preventiv. În baza acestei legi, persoanele asimptomatice care au fost ilegal private de libertate au părăsit locurile de detenție. Exercitarea acestui drept este mediatizată de Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat ca fiind un pericol pentru întreaga populație.
-Nu a asigurat, timp de patru luni, pentru întreaga populație măști de protecție. Încă sunt sute de mii de cetățeni săraci care nu au primit de la Guvern măști de protecție, așa cum s-a stabilit printr-o Ordonanță de Urgență.
Măștile de protecție care au ajuns la cetățeni sunt neconforme, dăunează sănătății oamenilor, dar sunt obligatorii în anumite spații închise. Nepurtarea corectă a măștii se sancționează cu amenzi uriașe. Singura excepție vizibilă o constituie Guvernul, unde în 25 mai a.c., la o petrecere, Premierul Orban și invitații săi nu au purtat măști. Nimeni nu a îndrăznit să-i amendeze pentru încălcarea propriilor acte normative, nici să-i pună la podea și să-i încătușeze, cum au făcut cu alți cetățeni.
-Nu a asigurat în timpul stării de urgență și în prima lună a stării de alertă, aparatele necesare pentru măsurarea temperaturii cetățenilor la intrarea în anumite spații închise. Aparatele folosite pentru termoscanarea obligatorie sunt neconforme, nu au fost testate și omologate de Institutul Național de Metrologie.
-Nu a asigurat testarea populației pentru depistarea celor infectați cu noul coronavirus și tratarea lor pentru a limita răspândirea bolii COVID 19.
-A introdus distanțarea socială de 1 m, apoi de 1,5 m și în final s-a ajuns la 2 m. Pentru cei din Guvern, la ședințele acestuia, niciodată nu a fost respectată distanțarea fizică la 2 m și nimeni nu a fost amendat, cu toate că nu au imunitate la COVID 19 și nu sunt mai presus de lege.
-A interzis ilegal efectuarea autopsiilor la persoanele decedate și care au fost declarate că au murit de COVID 19. Ministerul Sănătății a dispus ca toate persoanele care mor în spitale în timpul stării de urgență și a stării de alertă să fie înregistrate că au decedat de COVID 19. Astfel, s-a ascuns Adevărul privind cauza principală a decesului persoanelor, care în peste 94% din numărul anunțat zilnic de Grupul de Comunicare Strategică, nu au murit de COVID 19, ci eventual cu COVID 19. Prin interzicerea autopsiilor a fost oprită orice cercetare științifică asupra modului de manifestare și a consecințelor acestei boli necunoscute COVID19.
-Nu a organizat și nu a desfășurat nicio acțiune sau activitate la nivel național vizând creșterea imunității spirituale și a imunității trupești a populației României spre deosebire de Președintele Trump al SUA care, în timpul pandemiei, a ordonat deschiderea bisericilor și a școlilor, a recomandat cetățenilor americani să folosească anumite medicamente și suplimente alimentare pentru creșterea imunității organismului. În schimb, Președintele Iohannis le-a spus românilor: „Protejați-vă! Protejați-vă! Protejați-vă!” – de trei ori ca tovarășul Vladimir Ilici Lenin, unul dintre părinții Comunismului. Președintele României nu a precizat de ce și de cine să se protejeze românii: de autorități sau de a fi testați cu testul RT PCR?
În perioada 16 martie-15 iulie a.c., Președintele și Guvernul României s-au lăudat că în lupta împotriva noului coronavirus și a bolii COVID 19 situația este sub control. Dar, în perioada 10-16 iulie a.c. a crescut la 400 și uneori până la 777 numărul de persoane diagnosticate pozitiv în fiecare zi. La conferința de presă de la Galați, din 16 iulie a.c., ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a declarat că vinovați de această creștere sunt cetățenii care s-au relaxat prea mult și nu au respectat toate restricțiile impuse din perioada de pandemie, care în fapt nu a fost niciodată instituită în România, până în 16 iulie a.c.
Același ministru și alți avocați ai COVID 19 ne-au anunțat deja că numărul persoanelor care vor fi testate pozitiv în luna august a.c. va fi de 1.200-1.600 de persoane, iar în luna septembrie acesta va fi de 1800-2.000 pe zi. Urmează apoi valul doi al COVID 19 cu un număr și mai mare de cetățeni depistați pozitiv ca urmare a testărilor cu testul RT PCR.
Certitudinea relatată de conducătorii războiului biologic cu COVID 19 confirmă că ceva nu este în regulă cu testarea prin recoltarea de probe din gât și din nas, cu testul RT PCR.
Pe ce se bazează ei? De unde au aflat aceste cifre? Răspunsul are legătură strânsă cu efectuarea testelor RT PCR pentru COVID 19 și cu numărul acestora. Cifrele date publicității de celebrul Grup de Comunicare Strategică confirmă acest Adevăr. Legătura dintre numărul de îmbolnăviri și numărul testelor efectuate este evidentă! De ce? S-a constatat că, de foarte multe ori, persoanele care la primul test au avut rezultat negativ (adică nu aveau virusul SARS-CoV-2) la următorul test (după 3-14 zile) au fost confirmate pozitiv, respectiv contaminate cu noul coronavirus. Deocamdată, este o enigmă această evoluție a stării de sănătate – de la persoana sănătoasă la persoana confirmată cu virusul SARS-CoV-2, după ce a făcut testarea precedentă. Se pune întrebarea: a fost îmbolnăvită în timpul și cu ocazia testări? Nimeni nu a exclus această probabilitate! Până acum, nicio autoritate, inclusiv comandantul acțiunii – dr. Raed Arafat și ministrul Sănătății Nelu Tătaru, nu și-au asumat responsabilitatea asupra consecințelor testului RT PCR. Întreaga responsabilitate revine persoanei testate!
Țările care nu au făcut teste RT PCR sau cele în care s-au făcut puține astfel de teste nu au probleme cu boala COVID 19 și cu creșterea alarmantă a numărului de îmbolnăviri.
Testul RT PCR folosit acum pentru COVID 19 a fost inventat în anul 1984 de către cercetătorul american Kary Mullius. Acest test RT PCR nu testează existența virusului! Inventatorul testului a declarant că testul RT PCR nu poate fi folosit pentru a diagnostica boli infecțioase! Cu toate acestea, în perioada stării de alertă autoritățile Statului Român își bazează deciziile pe rezultatele obținute în urma folosirii testului RT PCR. În fapt, acest test colectează material genetic pe care îl amplifică și în funcție de numărul ciclurilor de mărire dă rezultatul, un test negativ sau pozitiv (la un număr mai mare de amplificare).
Avocații suport COVID 19 în România susțin că în cazul folosirii RT PCR pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 precizia rezultatului este de aproape 100%, pe când la testul făcut prin luarea unei probe de sânge se ajunge ca eroarea să fie până la 30% la stabilirea rezultatului testului. Ca urmare, majoritatea cetățenilor care au făcut testul pentru COVID 19 au ales varianta testului RT PCR. Un astfel de test costă circa 400 lei. Costul testării pentru personalul medical se suportă de către Ministerul Sănătății. Majoritatea cetățenilor care au fost testați până acum au achitat costul testării sau a testărilor, cu excepția celor puțini care au beneficiat de teste gratuite oferite de câteva autorități publice locale (mai ales în București).
În cazul majorității cetățenilor care au achitat costul unui test RT PCR s-a procedat, de regulă, astfel:
-Cu ajutorul trusei de determinare a existenței virusului SARS-CoV-2 au fost prelevate două probe: una din gât și alta din nas. Pentru proba din nas, adâncimea de penetrare a ansei de recoltare este foarte profundă. Ansa asigură o penetrare necontrolată în zona profundă a cavității nazale și provoacă dureri și sângerări secundare.
-După luarea probelor, persoana care le-a prelevat (o anonimă îmbrăcată într-un costum de protecție) îi solicită pacientului să semneze o declarație care cuprinde un text scris cu litere foarte mici, din care rezultă că a fost de acord să i se facă testul și că își asumă toate consecințele testului asupra stării sale de sănătate. Conform Legii privind drepturile pacientului acesta trebuie informat înainte de luarea probelor asupra intervenției medicale și a consecințelor ei. Pacientului nu i se înmânează niciun exemplar al declarației.
-Persoana juridică la care se efectuează testul nu își asumă nicio responsabilitate referitoare la consecințele acestuia, nici cu privire la eventualele leziuni care sunt provocate în cavitatea nazală a pacientului și nici cele referitoare la eventuala infectare a celor două anse de recoltare de la producător cu virusul SARS-CoV-2.
Cetățeanul care este obligat să efectueze testul pentru virusul SARS-CoV-2 sau cel care dorește să își verifice starea de sănătate se angajează în scris să suporte toate consecințele testului. În cazul în care acestuia i se comunică un rezultat negativ, persoanei îi este recomandată refacerea testului.
În România, comandantul acțiunii dr.Raed Arafat, un cetățean străin de Neamul Românesc și de Religia Națională Ortodoxă, a ordonat, împreună cu ministrul Sănătății, ca testările să se facă țintit în anumite locuri unde sunt șanse să se constate că a crescut numărul celor testați pozitiv, respectiv în spitale și la căminele pentru bătrâni. Strategia lor a dat și dă rezultatele așteptate. Dovada sunt creșterile zilnice la numărul celor găsiți pozitivi. Ei știu că acolo unde s-au făcut teste în urmă cu circa 14 zile și rezultatul a fost negativ, la al doilea test rezultatul este, de cele mai multe ori, pozitiv. Un exemplu recent îl constituie situația de la Spitalul Județean din Galați unde la primul test RT PCR au fost doar câțiva angajați depistați pozitiv din întregul personal, iar la al doilea au fost peste 100. Curios este faptul că, membrii de familie ai persoanelor testate pozitiv nu au fost infectate cu noul coronavirus. Un alt exemplu îl constituie cel al unui echipaj de pe un vapor din Argentina, având 57 de membrii, care la testul făcut la plecarea în cursă au fost toți testați negativ, iar la întoarcere (după circa o lună, timp în care nu au ancorat în niciun port și nu au avut nicio vizită la bord) cei mai mulți dintre ei erau bolnavi de COVID 19. Deocamdată, este o enigmă în privința cauzei îmbolnăvirii. Se pare că nu au luat în studiu varianta infectării anselor de recoltare a probelor cu virusul SARS-CoV-2, din fabricație sau ulterior.
Până acum, cu toate că au susținut și răspândit pericolul bolii COVID 19, Președintele României, Premierul și membrii Guvernului, toți membrii Parlamentului și alți demnitari nu au făcut testul RT PCR. De ce oare? Cunosc cumva Adevărul privind ansele de recoltare a probelor? Au aflat că acestea sunt neconforme? De ce nimeni dintre cei aflați în conducerea Statului Român nu își asumă responsabilitatea în privința consecințelor folosirii testului RT PCR asupra cetățenilor? Știu ei că ansele de recoltare a probelor din gura și gâtul pacienților sunt neconforme? De ce lipsește transparența din partea Președintelui Iohannis, a Premierului Orban, a ministrului Tătaru și a comandatului acțiunii dr.Raed Arafat în ceea ce privește furnizorul testelor RT PCR, numărul și prețul acestora, precum și verificările făcute în laboratoarele de specialitate din România pentru a constata dacă ansele de recoltare nu sunt cumva „îmbogățite” cu virusul SARS-CoV-2 cu scopul de a îmbolnăvi un număr cât mai mare de oameni sănătoși cu ocazia efectuării testului pentru COVID 19.
Tot mai mulți români din Țara-Mamă și din străinătate întreabă și așteaptă răspunsuri de la autorități în legătură cu: scopurile urmărite prin închiderea spitalelor în plină epidemie de COVID 19 și lipsirea ilegală de libertate a persoanelor asimptomatice; politica vizând testarea unui număr cât mai mare de persoane sănătoase; legătura dintre obligativitatea purtării măștilor de protecție împotriva muștelor și țânțarilor (pentru că prin ele trec virușii, bacteriiile și microbii) și testele RT PCR efectuate la persoanele sănătoase și la cele suspecte de COVID 19; lipsa politicilor de stat care să contribuie la creșterea imunității cetățenilor; graba adoptării în timpul nopții a amendamentelor la Legea privind internarea și carantinarea diferitelor persoane urmată de testarea lor obligatorie cu testul RT PCR și nu cu cel care folosește probe din sânge; dezinteresul total față de cunoașterea și preluarea experienței dobândite în multe țări care nu au înregistrat cazuri de bolnavi de COVID 19 și cele din țările cu un număr relativ mare de bolnavi de COVID 19 și care au revenit la normalitate, la situația anterioară anunțării pandemiei de către Organizația Mondială a Sănătății, o asociație privată și finanțată mai ales de către marile concerne farmaceutice. Se știe că, recent, SUA s-a retras din Organizația Mondială a Sănătății (OMS) după ce a constatat că recomandările acesteia au avut numeroase efecte negative asupra cetățenilor americani și a economiei acestei țări.
Întrebarea esențială la care autoritățile trebuie să răspundă este următoarea: sunt sau nu sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2 ansele folosite pentru prelevarea probelor din gâtul și nasul persoanelor testate? La această întrebare pot fi adăugate alte patru ajutătoare și anume:
1.Este sau nu folosită politica de extindere uriașă a numărului persoanelor testate RT PCR cu scopul de a le introduce în gâtul și nasul pacienților virusul SARS-CoV-2 pregătit de fabricatul sau distribuitorul acestor teste?
2.Se insistă asupra obligativității purtării măștilor de protecție neconforme cu scopul de a scădea imunitatea majorității cetățenilor în fața virusului SARS-CoV-2, mai ales împotriva celor care au efectuat testul RT PCR și le-a fost afectată cavitatea nazală?
3.De la ce dată Regimul Iohannis-Orban-Arafat-Tătaru va respecta dispozițiile Constituției României și va acționa pentru asigurarea dreptului la viață și a dreptului la sănătate prin redeschiderea spitalelor și a policlinicilor pentru peste 4.000.000 de bolnavi supuși GENOCIDULUI?
4.Care este cifra ce trebuie înregistrată zilnic pentru persoanele testate pozitiv pentru ca ministrul Sănătății și comandantul acțiunii să recunoască, printr-un document legal, că în România există pandemie de COVID 19?

Persoanele care au acționat până acum ca suport COVID 19 și se află în conducerea Statului Român au obligația să răspundă la aceste întrebări și să spună Adevărul.

Redacția platformei media independente Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro mulțumește domnului Gheorghe Funar
Președintele Partidului România Noastră redactat azi 18 Iulie 2020 în orașul Cluj-Napoca

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Omagiul adus marelui poet național Mihai Eminescu

Prahova Mea

Publicat

pe

Organizația județului Constanța a PRN apreciază programul organizat la Mânăstirea Dervent în seara de 15 ianuarie prin care a fost marcată ziua nașterii marelui poet român.


Felicitări Preacuviosului Părinte stareț Andrei Tudor și obștei Mânăstirii Dervent care, prin această slujbă de pomenire la care a participat și Înaltpreasfintitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a adus un omagiu marelui poet român Mihai Eminescu, a căror poezii sunt de o mare valoare, de neuitat.
Veșnică lui pomenire!
Dumnezeu să-i binecuvânteze și să le dea sănătate să-și poata duce misiunea primită de la Dumnezeu până la sfârșit.

 

Sursa foto: drd. Ma Gabriela-Ștefania NUȚ

 

Redacția ziarului Naționalul.ro mulțumește și susține opinia doamnei drd. Ma Gabriela-Ștefania NUȚ – președinte interimar al OJ Constanța a PRN formulată oficial în cadrul acestui comunicat

Citeste in continuare

Eveniment

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Prahova Mea

Publicat

pe

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat și inteligent sistem de camere, cel mai luminos și mai inteligent display folosit vreodată pe un Galaxy și cea mai bună performanță Galaxy pe un smartphone

 

 București, România – 14 ianuarie 2021 – Samsung Electronics a prezentat Galaxy S21 Ultra, un smartphone premium care împinge granițele a ceea ce poate un smartphone să facă. Galaxy S21 Ultra vine echipat cu cel mai avansat sistem de camere și cu cel mai inteligent și luminos display produs vreodată de Samsung. Productivitatea și creativitatea vor cunoaște noi dimensiuni cu ajutorul S Pen-ului, care vine pe seria Galaxy S pentru prima dată.

„Galaxy S21 Ultra este un alt exemplu care demonstrează angajamentul Samsung pentru inovații semnificative, care îmbunătățesc viața oamenilor și care îi încurajează să își exprime adevărata personalitate. Ținând cont de cât de indispensabilă a devenit tehnologia pentru noi în ultima perioadă, am vrut să facem un salt înainte și să depășim limitele a ceea ce un smartphone poate să facă”, a declarat TM Roh, președinte și Head of Mobile Communication Business, Samsung Electronics.

 

Galaxy S21 Ultra este cel mai nou capitol în istoria Galaxy, marcând cei peste 10 ani în care Samsung a oferit experiențe mobile cu adevărat unice. Telefonul este conceput pentru utilizatorii care vor să aibă parte de ultimele noutăți din tehnologie, care vor să fie tot timpul în contact cu oameni și cu lucrurile care contează cel mai mult pentru ei.

Inovație incredibilă, design excepțional

 

Seria Galaxy S21 are un design care o diferențiază de alte smartphone-uri. Vine cu un nou ansamblu de camere (Contour Cut Camera) care se integrează perfect în spatele de metal al telefoanelor, oferind un design frumos, estetic. Galaxy S21 Ultra este disponibil în culorile Phantom Black și Phantom Silver și are un finisaj mat, care îi oferă un design premium. Galaxy S21 Ultra oferă o durabilitate îmbunătățită datorită Corning® Gorilla® Glass Victus™, cea mai dură sticlă de până acum.

 

Galaxy S21 Ultra este cel mai mare membru al seriei Galaxy S21, ce vine cu un ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8 inci. Este cel mai inteligent display creat de Samsung. Pentru prima dată, utilizatorii nu mai trebuie să decidă dintre o rată de împrospătare de 120Hz și un display Quad HD +  — pe S21 Ultra, le puteți alege pe ambele. Rata de reîmprospătare a ecranului se ajustează la tipul de conținut pe care îl vizionați, de la 10Hz la 120Hz, permițându-vă să vă bucurați de cea mai bună calitate a imaginii, dar echilibrând consumul de energie al bateriei. Comparativ cu Galaxy S20, S21 Ultra oferă o imagine cu 25% mai strălucitoare la o lumină maximă de 1.500 niți, cea mai strălucitoare de pe un smartphone Galaxy. Cu un raport de contrast îmbunătățit cu 50%, acesta oferă imagini clare, captivante, chiar și atunci când vă aflați în exterior. Similar cu Galaxy S21 și S21 +, Galaxy S21 Ultra vine cu protecția Comfort Shield, pentru a reduce oboseala ochilor.

Cea mai bună experiență a camerei foto oferită de Samsung

 

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat sistem de camere, astfel încât să puteți face fotografii uimitoare, la aceeași calitate la care ați obține poze într-un studio, în diferite condiții de iluminare și setări, sau să puteți înregistra și edita videoclipuri cu ajutorul unor funcții alimentate de inteligența artificială.

Camera principală (ultra-wide, wide și dual telephoto) dispune de un senzor pro de 108MP îmbunătățit, cu care puteți face fotografii HDR de 12 biți, culorile fiind 64 de ori mai bogate și cu un interval dinamic ridicat, de trei ori mai puternic. Pentru prima dată, pe un smartphone Galaxy, puteți fotografia 4K la 60 fps pe toate obiectivele, inclusiv pe cele patru camere din față și din spate, astfel încât să puteți schimba perspectiva, dar calitatea să rămână aceeași. În plus, cu opțiunea de fișier RAW de 12 biți, nu veți pierde niciun detaliu la editarea fotografiilor.

Când folosiți zoom-ul S21 Ultra, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sacrificarea clarității. Galaxy S21 Ultra are zoom spațial de 100x, care este alimentat de primul sistem dual Telephoto de la Samsung – unul optic 3x și unul optic 10x, ambele dotate cu Dual Pixel (2PD) AF – astfel încât să puteți face fotografii chiar și când vă aflați departe de subiectul fotografiat.

Senzorul Bright Night îmbunătățit al Galaxy S21 Ultra este un pas important pe care Samsung îl face când vine vorba de fotografia în condiții de lumină slabă. Cu Night Mode îmbunătățit – reducerea zgomotului și tehnologia Nona-binning de 12 MP – puteți surprinde fotografii precum o cameră slab luminată sau un peisaj pe timp de noapte – rapid, la calitate excelentă.

 

Conexiune rapidă între dispozitive

 

Galaxy S21 Ultra continuă angajamentul Samsung de a oferi tehnologie de ultimă oră, precum Ultra-wideband (UWB) și introduce noi capabilități de conectivitate care vor transforma modul în care interacționați cu device-urile.

Utilizatorii Galaxy S21 Ultra vor ca experiența pe care o au cu un flagship să ducă creativitatea și productivitatea la nivelul următor. De aceea, pentru prima dată pe un smartphone din seria S, Samsung aduce experiența oferită de S Pen pe Galaxy S21 Ultra cu tehnologia Wacom. De la desen, la luarea de notițe și până la editarea fotografiilor și semnarea documentelor, vă puteți bucura de experiența oferită de S Pen pe Galaxy S21 Ultra. Folosiți un S Pen existent de la Galaxy Note sau Galaxy Tab sau achiziționați un S Pen separat cu o carcasă compatibilă.

Pentru o conectivitate mai bună și mai rapidă, Galaxy S21 Ultra este unul dintre primele smartphone-uri care suportă Wi-Fi 6E. Vă veți putea bucura de o lungime de bandă mai mare și o conexiune mai rapidă de internet, astfel încât să puteți face streaming sau distribuiți conținut extem de rapid. Cu o latență ultra-scăzută 5G, S21 Ultra este construit pentru a oferi descărcare video rapidă, conferințe video și streaming fără întreruperi.

Datorită capabilităților Ultra-wideband (UWB) încorporate în Galaxy S21 Ultra și S21+, veți putea folosi Galaxy S21 pentru a debloca automat ușile mașinii compatibile, fără să fiți nevoiți să scoateți cheile. Cu Galaxy S21 Ultra și Galaxy S21+ cu funcție UWB, puteți utiliza, de asemenea, AR finder, pentru a trimite mesaje virtuale care permit celorlalți utilizatori de smartphone-uri Galaxy să știe că aveți nevoie de ajutor pentru a căuta un articol pierdut.

Cu SmartThings pe Android Auto™, puteți utiliza și seria Galaxy S21 pentru a controla dispozitivele inteligente de acasă când vă aflați în mașină. Conectând Galaxy S21 la mașina compatibilă cu Android Auto, puteți aprinde luminile de pe verandă sau chiar crește temperatura termostatului înainte de a vă întoarce acasă, totul din mașină.

Și pentru că aveți nevoie de conexiuni neîntrerupte și de durată pe întregul ecosistem de dispozitive conectate, Galaxy S21 Ultra folosește tehnologia Dual Bluetooth® care vă ajută ca device-urile conectate, precum Galaxy Buds Pro, să consume mai puțină baterie cu o conexiune stabilă.

Performanță și protecție pe care te poți baza

 

Camerele inovatoare, display-ul și funcțiile de conectivitate ale Galaxy S21 Ultra sunt alimentate de cel mai avansat procesor care a fost introdus pe un dispozitiv Galaxy. Oferă viteză mai mare, calcul avansat și o eficiență energetică mai mare. Iar când bateria se descarcă, Galaxy S21 Ultra poate ajunge la o încărcare de 50% în doar 30 de minute.

Ne bazăm pe smartphone-urile noastre mai mult ca oricând, motiv pentru care protejarea informațiilor sensibile este mai importantă ca niciodată. Galaxy S21 este securizat de Samsung Knox Vault, platforma proprie Samsung de securitate de nivel chipset (SoC). Prin adăugarea de memorie securizată, rezistentă la manipulare, la procesorul Samsung securizat, Samsung Knox Vault adaugă un nou nivel de protecție lui Galaxy S21.

Galaxy S21 introduce, de asemenea, un nou instrument pentru a vă proteja și monitoriza confidențialitatea. Puteți elimina în siguranță informațiile despre locație din fotografii înainte de a le distribui. Cu noua funcție Private Share de pe Galaxy S21, puteți controla, de asemenea, cine primește acces la conținutul trimis și pentru cât timp.

Samsung Care+

 

Pentru mai multă liniște, profitați la maximum de noul Galaxy S21 cu Samsung Care +. Asigurarea include, printre altele, o sesiune personală de configurare cu Samsung Care+, asistență dedicată 24/7 prin telefon sau chat, discount la reparații ale display-ului, precum și garanție extinsă și acoperire în caz de daune accidentale. Puteți achiziționa Samsung Care+ de https://www.samsung.com/ro/offer/samsung-care-plus/.

Disponibilitate

 

Începând cu 22 ianuarie, Galaxy S21 Ultra va fi disponibil pe samsung.com/ro, precum și la magazinele partenere. Galaxy S21 Ultra va fi disponibil în următoarele variante:

  • Phantom Silver: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM
  • Phantom Black: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM

Între 14 și 28 ianuarie, utilizatorii pot precomanda noul Galaxy S21 Ultra și vor primi căștile Galaxy Buds Pro cadou. Cei care comandă Galaxy S21+ și Galaxy S21 vor primi căștile Galaxy Buds Live. Toți cei care comandă orice smartphone din seria Galaxy S21 vor primi si un Smart Tag cadou. Oferta va fi supusă unor termeni și condiții; mai multe detalii vor fi disponibile pe site.

Prețurile pornesc de la 849 euro pentru Galaxy S21, 1049 euro pentru Galaxy S21+ și 1249 euro pentru Galaxy S21 Ultra.

Mai multe informații despre Galaxy S21 Ultra 5G găsiți aici – samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s21-ultra-5g/.

Specificații

  Galaxy S21 Ultra 5G
Display 6.8-inch Edge QHD+

Dynamic AMOLED 2X

Display Infinity-O (3200×1440), 515ppi, certificat HDR10+
Rată de refresh adaptivă 120Hz (10~120Hz)

Display cu protecție a ochilor

*Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului lui Galaxy S21 Ultra 5G este de 6,8″ în dreptunghi complet și 6,6″, având în vedere colțurile rotunjite; suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și orificiului camerei.
Dimensiune & Greutate Dimensiuni: 75.6×165.1×8.9mm

Greutate: 229g(mmWave), 227g(sub6)

Camera [Camera frontală]

AF de detectare a fazelor de 40 MP, FOV 80 °, F2.2, 0,7 µm

[Camera principală]

Camera quad

Ultra Wide: 12MP Dual Pixel AF, FOV 120 °, F2.2, 1.4µm

Wide-Angle: 108MP AF cu detectare de fază, FOV 83°, OIS, F1.8, 0,8µm

Telephoto 1: 10MP AF dual pixel,

Optic 3x, FOV 35°, OIS, F2.4, 1,22µm

Telephoto 2: AF dual pixel de 10MP,

Optic 10x, FOV 10°, OIS, F4.9, 1,22µm

Zoom spațial 100X

Senzor cu laser AF

*Zoomul spațial 100X include zoom optic de 10x și crește până la zoomul de 100x la super rezoluție. Super Resolution Zoom include zoom digital, care poate provoca unele deteriorări ale imaginii.
AP Procesor Octa-Core 5nm 64-bit

2.9GHz (Maximum Clock Speed) + 2.8GHz +2.2GHz

Procesor Octa-Core 5nm 64-bit

2.8GHz (Maximum Clock Speed) + 2.4GHz +1.8GHz

*Poate să difere în funcție de piață și operator
Memorie 12GB RAM (LPDDR5) cu 128GB / 256GB stocare internă

16GB RAM (LPDDR5) cu 512GB stocare internă

*Disponibilitatea stocării poate diferi în funcție de țară, model sau operator. Disponibilitatea reală a spațiului de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și în funcție de țară, model, dimensiunea fișierului și format.
Baterie 5000mAh (standard)
*Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4855 mAh pentru Galaxy S21 Ultra. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.
Încărcare Viteze de încărcare wireless îmbunătățite cu încărcare rapidă wireless 2.0

Încărcare rapidă certificată USB PD 3.0 (PPS) pentru încărcare prin cablu (compatibil AFC și QC2.0)

*Încărcare wireless certificată WPC

*PowerShare wireless

*Încărcare rapidă fără fir 2.0 disponibilă în prezent cu suport pentru încărcător wireless, încărcător wireless Duo Pad și alte dispozitive care acceptă încărcare wireless de 10 W sau mai mult. Vândut separat. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori. Încărcătorul wireless necesită o conexiune de alimentare. Recomandați utilizarea cablului de încărcare în cutie și / sau a adaptorului de călătorie, vândut separat, pentru utilizarea unor articole de la terțe părți poate cauza deteriorarea suportului încărcătorului wireless, a încărcătorului Duo wireless și a încărcătorului wireless Trio sau a scăderii vitezei de încărcare.

*Wireless PowerShare este limitat la Samsung sau alte smartphone-uri de marcă cu încărcare wireless Qi, cum ar fi Galaxy S21, 21+, S21 Ultra, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20 +, S20 Ultra, Z Flip, Note10 , Note10 +, S10e, S10, S10 +, S10 5G, Fold, S9, S9 +, S8, S8 +, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge +, Note9, Note8, Note FE , Note5 și dispozitive portabile precum Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch. Dacă bateria este sub 30%, este posibil ca PowerShare wireless să nu funcționeze. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marcă sau unele articole portabile Samsung. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.

OS Android 11
Rețea și conectivitate [5G]5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave

[Wi-Fi 6E]

[Ultra Wideband]

*Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediul utilizatorului.

*Necesită conexiune optimă 5G. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.

*Ultra Wideband acceptat pe Galaxy S21 + și S21 Ultra.

*Wi-Fi 6E acceptat pe S21 Ultra.

Plată NFC, MST
*Disponibil pe anumite piețe. Soluțiile de plată și caracteristicile disponibile pot varia în funcție de piață, operator și furnizorii de servicii.
Senzori Senzor de amprentă cu ultrasunete, accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor geomagnetic, senzor Hall

Senzor de proximitate, senzor de lumină ambientală

Autentificare Tip de blocare: model, PIN, parolă

Tip de blocare biometrică: Amprentă cu ultrasunete, recunoaștere a feței

Audio [Redare audio de înaltă calitate]

Suport UHQ pe 32 de biți și DSD64 / 128

PCM: Până la 32 de biți, DSD: DSD64 / 128

*Redarea DSD64 și DSD128 poate fi limitată în funcție de formatul de fișier.

[Format redare audio]

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

[Bluetooth]

Dual Audio.

*Cele două dispozitive conectate pot prezenta o ușoară diferență în sunetul de ieșire ..

*Disponibil doar pentru anumite articole portabile realizate de Samsung, precum Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds.

 

[Înregistrare]

Calitatea înregistrării este îmbunătățită cu microfonul High AOP care minimizează distorsiunea în medii zgomotoase.

*AOP: Punct de suprasarcină acustică

Video [Format redare video]

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

[Conexiune TV]

Wireless: Smart View (oglindire ecran 1080p la 30 fps)

Cu fir: acceptă DisplayPort prin USB de tip C. Suportă ieșirea video la conectarea prin adaptor HDMI. (DisplayPort 4K UHD la 60 fps)

Rezistență la apă IP68
*IP68 se bazează pe condițiile de testare de scufundare până la 1,5 metri de apă dulce timp de până la 30 de minute. Clătiți reziduurile / uscați dacă sunt umede. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau piscină.

*Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Citeste in continuare

Eveniment

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată”

Prahova Mea

Publicat

pe

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată” si recunoasterea de la cel mai inalt nivel ministerial că există o “încrengătură dintre un pădurar, un primar, un poliţist, un politician”, complicitate dezbatută de catre ecologiști in ultimii 15 ani.

Tăierea pădurilor in România reprezintă o problemă de siguranță națională ce trebuie urgent dezbatută în CSAT. Trebuia de ieri.

Partidul Ecologist îi cere ministrului Justitiei să acorde atenție declarației ministrului Mediului, Apelor și Padurilor, să se puna de acord cu acesta și să solicite premierului sau presedintelui Romaniei o intrunire a CSAT pe această temă.

O astfel de declarație a ministrului Padurilor intr-o țară a defrisarilor nu trebuie să rămână decat exclusivitate, ci justitia trebuie să ia atitudine.

 

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Dănuț Pop, peședinte PER

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

Omagiul adus marelui poet național Mihai Eminescu

Organizația județului Constanța a PRN apreciază programul organizat la Mânăstirea Dervent în seara de 15 ianuarie prin care a fost...

Eveniment3 zile inainte

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat și inteligent sistem de camere, cel mai luminos și mai inteligent display folosit...

Eveniment4 zile inainte

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată”

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă...

Eveniment5 zile inainte

Cadourile – o scurtă incursiune în istorie și o analiză modernă

Te-ai întrebat de ce oferim daruri? O scurta privire in istoria noastra, ca omenire, ne poate arăta o mulțime de...

Eveniment5 zile inainte

Urmeaza sa devii parinte? Prinde reducerile la cele mai cautate modele de carucioare 3 in 1

Din seria celor mai practice obiecte si accesorii necesare in ingrijirea copiilor pana la varsta de 3 ani, fac parte...

Eveniment6 zile inainte

Business in transport – Ziarul Nationalul

Business-urile moderne din transport merg de la afacerile personale de mutari mobila si servicii de stocare, la operatiuni de transport...

Eveniment6 zile inainte

Viitor si horoscop – Ziarul Nationalul

Incontestabil, oamenii au fost mereu interesati, intr-o forma sau alta, de ceea ce le rezerva viitorul, mereu s-au intrebat ce...

Eveniment7 zile inainte

Lansare impresionantă la CES 2021: TCL revoluționează piața televizoarelor cu noua generație de Mini-LED OD ZeroTM

TCL își consolidează statutul de lider și pionier în industria televizoarelor aducând tehnologia viitorului în casele iubitorilor de TV din...

Eveniment2 săptămâni inainte

Vrei sa construiesti o casa? Apeleaza la proiecte de casa de la Planex.ro pentru a nu plati mai mult decat trebuie

Se spune ca pentru a construi o casa trebuie sa investesti o suma foarte mare de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Produsele viitorului la Consumer Electronic Show 2021 TCL cucerește piața electrocasnicelor prin noua generație de Mini-LED și tehnologiile Future Display

Sub deviza #ExperienceMore, TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi,...

Eveniment2 săptămâni inainte

Partidul Ecologist Român îl somează pe ministrul Transporturilor să accelereze lucrările autostrăzii Ploiești- Brașov

Partidul Ecologist Român îl somează pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, să accelereze lucrările autostrăzii Ploiești- Brașov, tinand cont de avizul...

Eveniment2 săptămâni inainte

PER acuză pe deplin fondat :”Referendumul ignorat este răsfăț democratic pe bani publici”

Importanța rezultatului unui Referendum tinde către zero pentru politicienii din România. Ne este deja cunoscut ca demnitarilor noștri le place...

Eveniment2 săptămâni inainte

Partidul România Noastră ia atitudinea adecvată în cadrul atacurilor împotriva IPS Teodosie și a intoxicării mediatice

Organizația Județeană Constanța a Partidului România Noastră dezminte încălcarea restricțiilor impuse de carantina instituită în municipiul Constanţa prin OSDSU nr....

Eveniment3 săptămâni inainte

Cadouri pentru “EL” – sfaturi și idei practice

Cum să oferi cele mai potrivite coșuri de cadou soțului, prietenului sau cuiva din familia ta Te pregătești pentru o...

Eveniment3 săptămâni inainte

PRN ia poziție față de recentele evenimente de pe scena politicii autohtone

A venit timpul ca Partidul România Noastră să se facă auzit, sa se implice prin formele legale conferite de legiuitor...

Eveniment3 săptămâni inainte

Recomandare ceasornicarie pentru ceasuri de lux

Ceasul tau de lux reprezinta mandria ta. L-ai luat din economii, din munca suplimentara, epuizanta, fiindca ai dorit sa stii...

Eveniment3 săptămâni inainte

Casti ciclism pentru cei care iau bicicleta in serios!

Mersul pe bicicleta este un sport frumos si sanatos, insa poate avea si anumite riscuri. O casca de protectie pentru...

Eveniment4 săptămâni inainte

PER e categoric-„Acordarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor UDMR-ului e un scuipat pe obrazul ecologiștilor!”

  Ciolaniada de zilele trecute a generat guvernul Cîțu cu o componență ministerială pestriță, unele poziții fiind deja intuite, altele...

Știrile Săptămânii