Connect with us

Uncategorized

TCL își consolidează inovațiile în sistemele Premium Home Theatre și Smart Appliances cu Anunțuri la Conferința de presă IFA 2022

Publicat

pe

TCL dezvăluie o nouă linie de produse premiate pentru un stil de viață inteligent și reconfirmă angajamentul față de sustenabilitate.

București, 1 Septembrie 2022 – TCL (1070.HK), unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, a susținut o conferință de presă la IFA 2022 în Berlin, prezentând cele mai recente inovații, inclusiv o nouă bară de sunet RAY•DANZ, o colecție XL de televizoare Mini LED și QLED din Europa și cele mai noi Mașini De spălat din clasa energetică. TCL a prezentat, de asemenea, și cele mai noi sponsorizări sportive și angajamentele de sustenabilitate. Prin continue inovații și investiții în dezvoltarea de noi tehnologii, TCL continuă să crească și să-și extindă potențialul de a transforma mai multe aspecte ale vieții de zi cu zi și să aducă o valoare nemaiîntâlnită unei baze uriașe de consumatori din întreaga lume.

Pentru a oferi o experiență premium captivantă Home Theatre

Fiind un lider în rândul companiilor de electronice de consum și una dintre cele mai bine vândute mărci din lume, TCL se angajează să ofere consumatorilor televizoare premium și mai inovatoare.

Astăzi, TCL depășește așteptările clienților prin creșterea nivelului de referință pentru experiența premium a sistemului home theater. La IFA 2022, TCL a prezentat televizorul Premium Mini LED TV C835 premiat la EISA, un televizor Mini LED 4K complet, cu o calitate uimitoare a imaginii, și cu sistem Dolby Atmos încorporat pentru un sunet captivant. Pentru a aduce cinematografele în casele consumatorilor și pentru a oferi o experiență realistă extinsă, TCL a mers un pas înainte cu primul televizor TCL QLED de 98 inch din Europa și prin introducerea pe continent a celui mai nou televizor XL Collection.

În ceea ce privește formatul audio, TCL a introdus cel mai nou Soundbar X937U emblematic cu tehnologie exclusivă RAY•DANZ, alături de câștigătorul premiului Best Buy Soundbar la EISA, C935U cu RAY•DANZ Dolby Atmos.

Pentru un mediu de vizualizare expansiv, TCL a prezentat, de asemenea, ochelarii săi TCL NXTWEAR Wearable Display Glasses, cu ecran intraauricular și cu upgrade-uri care îmbogățesc experiența utilizatorului. Simplu de utilizat și ușor, cântărind doar 75 g, ochelarii inteligenți oferă un sentiment incredibil de vizualizare a unui ecran de 140 inch la 4 metri distanță.

Având în vedere succesul său global, TCL este încrezător că impulsul de afaceri va continua să ofere clienților săi din întreaga lume televizoare premium din ce în ce mai inovatoare, deoarece punerea experienței utilizatorilor în centrul fiecărei inovații este fundamentală pentru valorile și viziunea companiei.

Pentru a permite un stil de viață inteligent

Viziunea TCL de proiectare și dezvoltare pentru produsele sale de categorie multiplă este de a aduce clienților experiența unui stil de viață inteligent („Intelligent Lifestyle”) în tot mai multe case. Cu televizoarele în centrul ecosistemului pentru locuințe, TCL face viața de acasă mai inteligentă, prietenoasă cu mediul, conectată și plăcută pentru clienții săi.

De la aparatul de aer condiționat FreshIN, mașinile de spălat de clasă energetică A, la un sortiment de frigidere, purificatoare de aer și aspiratoare roboți, TCL oferă produse care se conectează perfect și sunt ușor de utilizat. Cu aparate electrocasnice care câștigă premii pentru designul lor, TCL oferă nu numai tehnologie, ci și piese elegante de mobilier care să se potrivească în orice decor.

To Be Sustainable and Responsible

În calitate de companie responsabilă cu o amprentă globală, TCL recunoaște că angajamentele sale se extind dincolo de dezvoltarea și vânzarea produselor către clienții săi.

Gestionarea responsabilă a mediului este de o importanță critică, iar TCL ia măsuri cuprinzătoare în fiecare domeniu al operațiunilor sale, pentru a asigura un viitor durabil și pentru a aloca resurse dedicate cercetării și dezvoltării în acest domeniu.

În plus, investițiile în sectorul fotovoltaic pentru a produce energie mai curată și mai ecologică pentru a contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră au fost o prioritate. TCL are un istoric puternic în ceea ce privește sustenabilitatea. Produsele sale au îndeplinit și chiar depășit standardele de mediu și supraveghează procesul de fabricație pentru a reduce consumul de energie, pentru a elimina substanțele periculoase și pentru a menține mineralele din conflict în afara lanțului de aprovizionare. De asemenea, pledează pentru ambalarea ecologică și intenționează să crească volumul și calitatea programelor sale de reciclare a produselor electronice.

În acest an, TCL va lansa mai multe produse de clasă energetică A, pentru a-și ajuta consumatorii să adopte un stil de viață sustenabil. Pe deasupra, TCL Franța susține expediția științifică Polar Pod, condusă de faimosul doctor și explorator francez, Jean-Louis Etienne, pentru a explora Oceanul de Sud și pentru a transmite noi date sau observații pe termen lung cercetătorilor, oceanografilor, climatologilor și biologilor.

Ca sponsor al expediției, TCL Franța va susține financiar echipele Polar Pod și va promova această expediție publicului.

Pentru a Inspira Excelență în Viață: Proactiv, La modă, Inovativ și Inteligent

După ce a introdus o nouă semnătură de brand, „Inspire Greatness”, la începutul acestui an, TCL este acum dedicat inspirării oamenilor pentru a da frâu liber celor mai mari momente din viața lor – momente care sunt proactive, la modă, inovatoare și inteligente.

TCL aduce, de asemenea, entuziasm consumatorilor prin parteneriatele sale cu nume de încredere în divertisment, sport, gaming și tehnologie. TCL este partener global al FIBA din anul 2018 și este mândru să susțină Campionatului FIBA EuroBasket din septembrie, unde fanii europeni de baschet au posibilitatea de a urmării comptetiția din casele lor, începând cu astăzi, și având loc în Germania, Italia, Georgia și Republica Cehă.

Înainte de mult așteptatul eveniment mondial de fotbal de la sfârșitul acestui an, TCL a avut câteva știri palpitante de împărtășit cu un videoclip surpriză al echipei TCL 2022.

Noile sponsorizări în fotbal sunt cu jucătorul englez Phil Foden, Raphael Varane din Franța și noua stea spaniolă, Pedri.

Echipa TCL 2022 va aduce entuziasm și fericire în întreaga lume, în special prin cele mai populare experiențe sportive și de divertisment din lume.

Vizitați aici pentru a afla mai multe despre TCL la IFA 2022 și a vizualiza o recapitulare a anunțului transmis în direct.

Livestream: TCL Electronics YouTube
Twitter: @TCL_TV_Global
Facebook: @TCLElectronicsGlobal
Instagram: tclelectronics
YouTube: TCL Electronics

TCL will be exhibiting at IFA 2022 as follows:

Date: September 2-6th, 2022

Venue: HALL 21A, MESSEDAMM BERLIN, GERMANY

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Cum poti usura viata unei femei insarcinate

AlexandraM

Publicat

pe

Exista mai multe modalitati in care poti ajuta o femeie insarcinata sa-si usureze viata, inclusiv:

 1. Ofera-i sprijin emotional: Fiind insarcinata poate fi o perioada emotionala dificila, asa ca asigura-te ca esti acolo pentru ea pentru a o sustine si a o asculta.
 2. Ajuta-i cu sarcinile casnice: Femeile insarcinate pot avea dificultati in a face anumite sarcini casnice, asa ca ofera-i ajutor in acest sens.
 3. Ofera-i un masaj: O data sau de doua ori pe saptamana, ofera-i un masaj pentru a o ajuta sa se relaxeze si sa se simta mai bine.
 4. Ajuta-i cu cumparaturile si pregatirile pentru bebelus: Poti ajuta prin cumpararea de articole necesare si prin pregatirea pentru venirea bebelusului.
 5. Planifica-i o iesire: Planifica o iesire in oras sau o excursie pentru a-i distrage atentia de la stresul sarcinii si pentru a-i oferi o pauza.
 6. Inconjoara-te de alti sustinatori: Asigura-te ca femeia insarcinata are o retea de sustinatori, cum ar fi familia si prietenii, care sa o ajute in aceasta perioada dificila.
 7. Fii intelegator: Incearca sa intelegi ca sarcina poate fi obositoare si ca poate avea nevoie de timp pentru a se odihni si a se recupera.
 8. Fa-i cadou un abonament la o clasa de yoga sau gimnastica pentru gravide: aceasta poate fi un mod minunat de a o ajuta sa se mentina in forma si sa se relaxeze in timp ce asteapta bebelusul.
 9. Ajuta-i sa se simta frumoasa: Fa-i cateva complimente despre cum arata si fa-i un cadou in legatura cu aceasta.
 10. Fii prezent si disponibil: Fiind prezent si disponibil pentru ea in aceasta perioada poate face toti diferenta.

Citeste in continuare

Uncategorized

Prahova – Cursuri GRATUITE de FRIZER pentru tinerii care nu au loc de muncă

Publicat

pe

 

Ce presupune meseria de FRIZER?

Frizerii au mai multe responsabilități: tăierea, tunderea, coafarea și vopsirea părului clienților conform cerințelor acestora. De asemenea, este important ca frizerii să poată oferi sfaturi clienților pentru îngrijirea părului și a scalpului.

Acesta poate fi un domeniu stabil deoarece oamenii vor avea întotdeauna nevoie de servicii de îngrijire și estetică, iar frizeria face parte din aceste servicii.

De asemenea, frizerii au de multe ori posibilitatea să își folosească creativitatea, ei având nevoie să fie la curent cu noile trenduri.

Proiectul ENTER oferă tinerilor cu vârsta între 16 și 29 de ani, fără loc de muncă din județul Prahova ocazia să se înscrie la Cursuri Gratuite de Calificare nivel 2 pentru ocupația FRIZER.

Proiectul este implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în colaborare cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova (AJOFM PH) și finanțat din Fonduri Europene.

Cursurile de FRIZER (dar și celelalte cursuri din cadrul proiectului) sunt acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Durata cursurilor de Frizer este de 360 ore – 120 ore teorie și 240 ore practică.

Conform unei statistici efectuate în anul 2022, veniturile din muncă ale tinerilor sunt mai mici decât cele ale lucrătorilor în vârstă: tinerilor din România le este mai greu să plătească cheltuielile zilnice cum ar fi facturile și chiria, iar 61% dintre ei își fac griji că nu vor găsi sau nu vor menține o locuință adecvată în următorii zece ani. De aceea, proiectul ENTER are ca scop creșterea gradului de ocupare în rândul tinerilor.

Participă la cursuri și vei obține o calificare care te va ajuta să-ți îndeplinești visele profesionale, să te angajezi și să ai un salariu decent.

Pentru a participa în proiect trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • Să ai vârsta între 16 și 29 de ani
 • Să nu fii angajat și să nu fii înscris într-o formă de învățământ în perioada participării în proiect.
 • Să ai domiciliul (reședința) în județul Prahova sau județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița, Călărași.

Te poți înscrie la unul din cursurile gratuite din cadrul proiectului ENTER completând formularul de la pagina www.inscriere-enter.ro, iar experții proiectului te vor contacta și te vor ghida pentru pașii următori.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

Proiectul ENTER – Acces pe piața muncii pentru tinerii NEETs din Regiunea Sud-Muntenia

Pagina Facebook proiect: https://www.facebook.com/enter.sud

Pagină înscriere în proiect: https://www.inscriere-enter.ro

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România:

https://www.ptir.ro/

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova – PARTENER

www.prahova.anofm.ro

Sediul central: Str. Nicolae Iorga, Nr. 1, Ploiești, jud. Prahova

Citeste in continuare

Uncategorized

De ce este colagenul important pentru piele

AlexandraM

Publicat

pe

Pielea este cea mai mare parte a corpului uman și joacă un rol esențial în protejarea organismului de factorii externi, cum ar fi razele solare, bacteriile, ciupercile și alte substanțe dăunătoare. Cu toate acestea, pielea este extrem de sensibilă și se poate deteriora rapid datorită îmbătrânirii, expunerii la factori externi și stresului. Pentru a menține sănătatea și strălucirea pielii, este important să înțelegem ce este colagenul și de ce este atât de important pentru pielea noastră.

Colagenul este o proteină naturală care se găsește în pielea umană, în oase, în cartilaj și în țesutul conjunctiv. Acesta este responsabil pentru menținerea elasticității și a fermității pielii, contribuind la prevenirea ridurilor și a liniilor fine. Colagenul ajută, de asemenea, la hidratarea pielii, la menținerea unei temperaturi optime și la menținerea unei structuri sănătoase a pielii.

În cazul în care nivelul de colagen din organism scade, pielea începe să se îmbătrânească prematur. Acest lucru se datorează faptului că colagenul ajută la menținerea elasticității și a fermității pielii, iar când acesta scade, pielea își pierde elasticitatea și se întinde, ceea ce duce la apariția ridurilor și a liniilor fine.

Există multe moduri în care puteți îmbunătăți producția de colagen în organism. Una dintre aceste metode este consumul de alimente bogate în vitamina C, care ajută la stimularea producției de colagen. De asemenea, puteți folosi produse cosmetice speciale care conțin ingrediente care ajută la stimularea producției de colagen și la îmbunătățirea elasticității pielii.

Cu toate acestea, cel mai important lucru de reținut este că colagenul joacă un rol esențial în menținerea sănătății pielii. Prin urmare, este important să înțelegeți ce este colagenul și de ce este atât de important pentru pielea dumneavoastră. Prin consumul de alimente bogate în vitamina C și prin folosirea produselor cosmetice speciale, puteți stimula producția de colagen și puteți menține sănătatea și strălucirea pielii.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

vestiare metalice vestiare metalice
Social8 ore inainte

Uzina Mecanică Vâlcea – vestiare metalice la comandă

Un vestiar reprezintă un spațiu de depozitare care ne permite să ne așezăm lucrurile personale și hainele de exterior (geci,...

Cultură16 ore inainte

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan)

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan) Acrilic (de asemenea, cunoscut sub numele de plexiglas) și policarbonat (de asemenea, cunoscut sub numele de...

ferestre din PVC ferestre din PVC
SocialO zi inainte

Alegerea de ferestre din PVC potrivite pentru casa ta

Sa alegi cele mai bune ferestre din PVC pentru casa ta reprezinta de multe ori o sarcina deloc placuta, mai...

Seturi fitness Seturi fitness
Sport2 zile inainte

Top 7 exerciții pentru creșterea masei musculare în zona fesierilor

Exercițiile fizice sunt adesea asociate cu îmbunătățirea imaginii corpului, menținerea greutății și reducerea anxietății și depresiei. Noi toate punem mare...

Motocultor Motocultor
Social3 zile inainte

Motocultor Rotakt – ajutorul de care ai nevoie

Un motocultor este foarte util oricărui mic fermier deoarece pregătirea solului este una din principalele sarcini efectuate înainte de plantarea...

ferestre PVC ferestre PVC
Social3 zile inainte

Usi si ferestre PVC realizate pe comanda – WindowMAG

Tipul de usi si ferestre PVC reprezinta una dintre cele mai populare optiuni pentru izolarea termica a locuintei. Acestea sunt...

sistem de securitate sistem de securitate
Social4 zile inainte

Ce este un sistem de securitate pentru locuință și cum funcționează

Avansul tehnologic, dar și vremurile pe care le trăim, sunt factori care ne determină să ne protejăm locuința, bunurile, iar...

Pachet cazare Pachet cazare
Social4 zile inainte

Pachet cazare pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare – Căciulata

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate...

Timisoara Timisoara
Social5 zile inainte

Timisoara – Ce poti vizita in orasul de pe Bega?

Dupa cum bine stii deja, Timisoara se numara printre cele mai frumoase orase ale tarii noastre. Ceea ce diferentiaza acest...

boiler cu acumulare boiler cu acumulare
Social6 zile inainte

Tot ce trebuie să știi despre boiler cu acumulare

Boiler cu acumulare este încă un produs extrem de răspândit menit să asigure producția de apă caldă în locuințe. Ușor...

Uși de interior Uși de interior
SocialO săptămână inainte

Uși de interior în 2023: ce factori să iei în considerare

Când vine vorba de amenajarea locuinței, fiecare produs trebuie ales cu atenție, în special uși de interior. Elementele de design...

Eveniment2 săptămâni inainte

Pentru tinerii NEETs: cum te ajută înregistrarea la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă

Dacă ești Tânăr NEET (nu au un loc de muncă și nu ești înscris la cursuri de formare sau altă...

Social2 săptămâni inainte

Conserve pentru câini: la ce trebuie să fii atent înainte de a le cumpăra?

  Alimentația la câini joacă un rol esențial atunci când vine vorba despre modul în care aceștia se dezvoltă, mai...

Social2 săptămâni inainte

Ghid: la ce să fii atentă atunci când cumperi o vesta din blană naturală

  O vesta din blana naturală este și trebuie să fie o piesă premium pentru garderoba ta. Acest obiect vestimentar...

Scule si unelte Scule si unelte
Social2 săptămâni inainte

Scule si unelte electrice profesionale la preturi de top

Uneltele de constructii sunt esentiale atat pentru profesionistii din domeniul constructiilor cat si pentru cei care doresc sa-si faca singuri...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cum este realizata dezinsectia in birouri

Dezinsectia in birouri poate fi o adevarata provocare, mai ales daca nu se iau masuri preventive adecvate. In primul rand,...

urgenţe stomatologice urgenţe stomatologice
Social1 lună inainte

Unde tratezi urgenţe stomatologice în Bucureşti

Durerile de dantură pot fi un coșmar pentru fiecare dintre noi, însă cu ajutorul antiinflamatoarelor de cele mai multe ori...

Cursuri make-up Cursuri make-up
Social1 lună inainte

Cursuri make-up în Râmnicu Vâlcea by Cristina David

Orice doamnă şi domnişoară ştie că un machiaj reuşit are drept scop evidenţierea trăsăturilor feţei. Totuşi, se spune că makeup-ul...

Știrile Săptămânii