Connect with us

Uncategorized

Acer lansează Aspire Vero 16, laptop neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core Ultra

Publicat

pe

Acer anunță, de asemenea, primele laptopuri Aspire Go cu mai multe opțiuni de procesor și ecran, accesibile pentru utilizatori

  • Acer lansează noul laptop Aspire Vero 16 AI, echipat cu cel mai recent procesor Intel®Core Ultra 7[1] cu Intel AI Boost și care reafirmă angajamentul Acer de a atinge neutralitatea în ceea ce privește emisiile de carbon, reducând la minimum amprenta de carbon pe tot parcursul ciclului de viață[2]
  • Prezintă noua linie de laptopuri Acer Aspire Go, disponibile în modele de 15,6 și 14 inci, cu ecrane până la WUXGA[1] și margini înguste, până la 16GB de memorie RAM[1], 1 TB de stocare pe SSD[1] și o suită de caracteristici esențiale pentru a îmbunătăți experiența de utilizare
  • Acer Aspire Go 14 este echipat cu procesoare Intel Core i3 N-Series[]sau cu procesoare AMD Ryzenseria 7000[1] pentru a oferi multitasking și productivitate fără probleme
  • Toate laptopurile Aspire sunt integrate cu Microsoft Copilot în Windows 11, permițând accesul la Copilot[3]printr-o tastă dedicată și Acer PurifiedVoice pentru colaborare și o eficiență fără cusur în timpul îndeplinirii sarcinilor.

Acer a anunțat noi completări la linia de laptopuri Aspire, prezentând la CES 2024 o gamă extinsă de opțiuni de performanță și design pentru a susține nevoile de calcul de zi cu zi.

Aspire Vero 16 este cel mai recent model din linia de produse Vero, echipat cu noile procesoare Intel® CoreUltra[1] cu Intel AI Boost și compatibilitate Wi-Fi 7[4]. Acer s-a angajat să asigure neutralitatea emisiilor de carbon pentru Aspire Vero 16, urmând standardele internaționale[5] pentru calcularea amprentei de carbon și a neutralității emisiilor de carbon. În fiecare etapă a ciclului de viață a dispozitivului[6] se iau măsuri pentru a minimiza amprenta de carbon, iar apoi, se vor aplica credite de carbon de înaltă calitate pentru a atinge neutralitatea în materie. Laptopul Intel Evo Edition a crescut utilizarea materialelor reciclate post-consum (PCR) pe șasiu, dublând-o pe cea a modelului din 2021, pentru a combina ecoinovarea și experiențele PC premium.

Noile laptopuri Acer Aspire Go 15 și Aspire Go 14 au scopul de a sprijini utilizarea zilnică, modelele Aspire Go dispunând de procesoare Intel Core i3 N-Series, capacitate de memorie sporită, periferice cu funcții complete și tehnologia Acer PurifiedVoice, în timp ce Aspire Go 14 include, de asemenea, o opțiune de procesor AMD Ryzen seria 7000. Pentru un plus de flexibilitate, noile dispozitive Aspire vin cu cea mai recentă tehnologie bazată pe inteligență artificială; un companion inteligent AI cu Copilot în Windows[3] și acces rapid prin intermediul unei taste Copilot dedicate, împreună cu Acer PurifiedVoice pentru videoconferințe clare.

Aspire Vero 16: PC AI neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, cu performanțe fenomenale

Combinând un design nou și cele mai recente caracteristici de colaborare, Acer Aspire Vero 16 (AV16-51P) este creat pentru cei care caută o alegere eco-conștientă, fără a sacrifica performanța. Proiectat pentru a face mai mult, laptopul Intel Evo Edition este echipat cu procesoare Intel Core Ultra 7[1] cu Intel AI Boost pentru a oferi experiențe PC premium, productivitate și autonomie de lungă durată de până la 10,5 ore[8] cu o singură încărcare. Livrat cu Copilot în Windows, acesta utilizează inteligența artificială generativă centralizată a aplicației pentru a asista în mod inteligent utilizatorii în navigarea cu ușurință între dispozitivele lor, ajutând la economisirea timpului și a efortului atunci când lucrează, creează sau se joacă. Imaginile video și audio clare sunt furnizate de camera web QHD 1440p a PC-ului AI, cu Acer PurifiedVoice asistat de AI pentru a rămâne departe de zgomotul nedorit în timpul conferințelor. Laptopul cu Windows 11 este echipat, de asemenea, cu 16 GB de memorie LPDDR5 care suportă până la 2 TB de stocare upgradabilă dual PCIe Gen 4 pe SSD.

Utilizatorii vor aprecia simplitatea noului design eco-chic al modelului Aspire Vero 16, cu suprafața sa netedă, finisată cu culoarea iconică Cobblestone Gray. Textura tactilă a șasiului nu conține compuși organici volatili, vopsea sau aditivi și este realizată cu 60% material PCR, ceea ce duce la mai puține emisii de CO2 în timpul producției. Caracteristicile ecologice ale modelului Aspire Vero 16 sunt completate de un touchpad OceanGlass realizat din plastic provenit din oceane, este livrat în ambalaje 100% reciclate și este prevăzut cu înregistrare EPEAT Gold[9] , ceea ce îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să își aducă contribuția la protecția mediului.

Aspire Vero 16 este prevăzut cu o gamă de caracteristici care asigură că experiența de utilizare nu este compromisă, pentru a îmbunătăți colaborarea și a susține stiluri de viață variate. Ecranul WQXGA (2560 x 1600) de 16 inci al dispozitivului, cu un raport de aspect 16:10 și margini subțiri, este ideal pentru muncă sau divertisment deoarece acoperă 100% din spațiul de culoare sRGB și este disponibil cu o opțiune de ecran tactil WUXGA. Utilizatorii pot face streaming, pot lucra și se pot conecta fără efort în orice locație cu ajutorul compatibilității Wi-Fi 7 și a unei selecții de caracteristici de conectivitate vitale, cum ar fi Bluetooth LE Audio, două porturi USB Type-C (Thunderbolt 4 și USB 4) și un port HDMI 2.1. De asemenea, Aspire Vero 16 este dotat cu o serie de aplicații inteligente, inclusiv aplicația AcerSense pentru a gestiona consumul de baterie, economisirea energiei și modurile de performanță ale laptopului, în timp ce Intel Unison 2.0 integrează diferite dispozitive și sisteme de operare într-un singur ecran pentru o productivitate fără întreruperi.

Laptopuri Aspire Go: Accesibile și ușor de utilizat

Noile laptopuri Aspire Go sunt dispozitive bine echipate pentru uz casnic, familii și studenți care caută un raport calitate-preț și performanțe excelente, cu toate elementele esențiale necesare pentru a rămâne conectați și productivi. Modelele Aspire Go 15 (AG15-31P) și Aspire Go 14 (AG14-31P) sunt echipate cu procesoare Intel Core i3 N-Series, în timp ce Aspire Go 14 (AG14-21P) poate fi echipat și cu procesoarele AMD Ryzen 7000 Series pentru a oferi o performanță receptivă, alături de o autonomie de până la 10 ore a bateriei la toate modelele. De asemenea, fiecare model este dotat cu până la 16 GB de memorie RAM LPDDR5 și SSD M.2 PCIe Gen3 de până la 1 TB pentru un spațiu de stocare suficient pentru a salva imagini, videoclipuri și fișiere.

Cu design cu rame înguste și raport de aspect de până la 16:10[1], laptopurile Aspire Go oferă spații de vizualizare mari și imagini de înaltă rezoluție pe panoul WUXGA al modelului Aspire Go 14 și pe ecranul FHD al modelului Aspire Go 15. De asemenea, dispozitivele sunt integrate cu Copilot în Windows[3], oferind o mai mare ușurință de utilizare și asistență utilizatorilor atunci când execută sarcini și utilizează aplicațiile de pe dispozitivele lor, cu un singur click pe tasta dedicată Copilot. Apelurile video de pe dispozitive sunt, de asemenea, îmbunătățite cu soluția TNR de la Acer pentru o mai bună claritate a imaginii, chiar și în condiții de iluminare slabă, în timp ce Acer PurifiedVoice AI Noise Reduction și microfoanele digitale duble asigură că vocile sunt captate cu precizie. AcerSense este soluția ideală pentru optimizarea spațiului de stocare și monitorizarea aplicațiilor, în timp ce conectivitatea Wi-Fi 6 ajută la reducerea la minimum a buffering-ului în timpul apelurilor video și al transmiterii de filme.

Toate noile modele Aspire Go dispun, de asemenea, de Acer BlueLightShield pentru a ajuta la protejarea ochilor în timpul perioadelor de vizionare prelungite. Aspire Go 15 și Aspire Go 14 se mândresc, de asemenea, cu mai multe caracteristici ecologice, deoarece încorporează materiale reciclabile în capacul și ambalajul lor și beneficiază de înregistrarea Energy Star și EPEAT Silver[9] .

Prețuri și disponibilitate

Acer Aspire Vero 16 (AV16-51P) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând cu 1.199 EUR.

Acer Aspire Go 15 (AG15-31P) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând cu 529 EUR.

Acer Aspire Go 14 (procesor Intel) (AG14-31P) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând cu 549 EUR.

Acer Aspire Go 14 (procesor AMD) (AG14-21P) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând cu 649 EUR.

###

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este una dintre cele mai importante companii TIC din lume, fiind prezentă în peste 160 de țări. Pe măsură ce evoluează odată cu industria și cu schimbarea stilului de viață, Acer se concentrează pe crearea unei lumi în care hardware-ul, software-ul și serviciile vor fuziona între ele, creând ecosisteme și deschizând noi posibilități atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi. Cei 7.700 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, proiectării, marketingului, vânzării și asistenței pentru produse și soluții care sparg barierele dintre oameni și tehnologie. Vă rugăm să vizitați www.acer.com pentru mai multe informații.

 

© 2024 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate și/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea deținătorilor lor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare sau obligație și este posibil să nu fie disponibile prin toate canalele de vânzare. Prețurile listate sunt prețuri cu amănuntul sugerate de producător și pot varia în funcție de locație. Taxa de vânzare aplicabilă este în plus.

[1 ] Specificațiile pot varia în funcție de model și/sau regiune. Toate modelele sunt supuse disponibilității.

[2] Ciclul de viață include achiziția de materii prime, fabricarea, distribuția, utilizarea preconizată și eliminarea. Acer a luat inițiativa de a reduce impactul asupra mediului în timpul achiziționării materiilor prime, fabricării, utilizării și distribuției Aspire Vero 16 (AV16-51P). Orice emisii de carbon rămase vor fi compensate prin credite de carbon de înaltă calitate pentru a atinge neutralitatea în materie de carbon. Acest lucru va fi validat de o terță parte în conformitate cu ISO 14067.

[3] Disponibilitatea și calendarul de lansare a Copilot variază în funcție de piață și se supune actualizărilor din partea Microsoft.

[4] Sunt necesare dispozitive compatibile cu Wi-Fi 7 pentru a atinge vitezele/beneficiile declarate ale Wi-Fi 7 (802.11be).

[5] Inclusiv, dar fără a se limita la ISO 14067 și PAS2060.

[6] Ciclul de viață include materia primă, fabricarea, distribuția, utilizarea și eliminarea.

[7] Amprenta de carbon va fi validată de o terță parte în conformitate cu ISO 14067). După punerea în aplicare a măsurilor de reducere menționate mai sus, Acer va achiziționa și va retrage credite de carbon de înaltă calitate pentru a atinge neutralitatea în materie de carbon și pentru a obține o certificare din partea unei terțe părți.

[8] Durata de viață a bateriei este măsurată în setări și condiții de testare specifice, în conformitate cu MobileMark 2018. Durata reală de viață a bateriei poate varia considerabil în funcție de specificații, în funcție de modelul produsului, configurația, aplicațiile, setările de gestionare a energiei, condițiile de funcționare și funcțiile utilizate. Variația performanțelor apare, de asemenea, în funcție de componentele utilizate, care includ, dar nu se limitează la procesor, capacitatea RAM, spațiul de stocare, ecranul, rezoluția etc.

[9] Ratingurile EPEAT pot varia în funcție de țară – consultați http://www.epeat.net pentru a afla statutul de înregistrare în funcție de țară.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Samsung a prezentat gama de dispozitive îmbunătățite cu AI din 2024 în cadrul evenimentului “World of Samsung”

Publicat

pe

De

“World of Samsung” celebrează modul în care inteligența artificială permite noi experiențe de viață conectată prin intermediul seriei de produse Samsung din 2024

București, România – 21 februarie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd, un pionier al experiențelor cu dispozitive conectate, a găzduit evenimentul „World of Samsung” ieri, 20 februarie. Evenimentul a prezentat cea mai recentă gamă de produse Samsung pentru anul 2024, cuprinzând o serie de produse din categoriile de televizoare, sisteme audio, mobile, Smart Home și electrocasnice.

„La Samsung, inovăm pentru a crea experiențe care vin în ajutorul utilizatorilor noștri în așa fel încât aceștia să trăiască o viață mai avantajoasă, confortabilă și conectată. De la primul nostru smartphone cu AI și televizoarele QLED pe primul loc în vânzări, până la frigiderele care folosesc tehnologia AI pentru a monitoriza alimentele din interior și pentru a vă ajuta să țineți evidența listei de cumpărături, produsele noastre prind viață prin puterea SmartThings și inovația în domeniul AI. În cadrul “World of Samsung”, sărbătorim modul în care puterea inteligenței artificiale este aici astăzi – și cum aceasta reușește să creeze un impact real asupra vieților utilizatorilor noștri acum și în viitor”, a declarat Benjamin Braun, Directorul de Marketing al Samsung Europa.

„World of Samsung” a adunat în Germania reprezentanții media și partenerii nu doar pentru a vedea cele mai noi dispozitive Samsung, ci și pentru a experimenta chiar ei modul în care acestea folosesc capacitățile AI pentru a face viața mai puțin complicată, mai convenabilă și mai bine conectată. În timpul evenimentului, Samsung a împărtășit, de asemenea, detalii despre viziunea sa „AI for All”, care se concentrează pe modul în care tehnologia AI va permite oamenilor să-și folosească dispozitivele într-un mod mai intuitiv și mai confortabil decât oricând până acum.

Intrarea în noua eră a telefoanelor cu AI și îmbunătățirea experiențelor zilnice

Dezvăluite inițial luna trecută la Galaxy Unpacked, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 aduc noi experiențe mobile cu ajutorul Galaxy AI. Participanții la „World of Samsung” au putut experimenta modul în care AI-ul amplifică aproape fiecare interacțiune pe seria Galaxy S24.

Spre exemplu, Live Translate permite în aplicația nativă a dispozitivului traduceri bidirecționale în timp real ale apelurilor telefonice, atât vocal, cât și text, ceea ce înseamnă că în momentul în care aveți planificată o vacanță într-o țară străină, puteți actualiza cu ușurință rezervările la hotel, puteți face programări pentru cină și puteți gestiona conversații cu localnicii fără probleme, chiar dacă nu vorbiți aceeași limbă.

Între timp, noua funcție Note Assist din Samsung Notes vă ajută să creați rezumate generate de AI ale întâlnirilor și chiar template-uri prin care vă puteți structura însemnările în formate predefinite, asigurându-vă că acestea rămân organizate și succinte.

În cele din urmă, seria Galaxy S24 marchează un moment de referință în istoria căutării online, fiind primul telefon care debutează cu opțiunea Circle to Search în parteneriat cu Google, o funcție de căutare controlată prin gesturi intuitive. Pentru a oferi utilizatorilor Galaxy un nou instrument remarcabil, Galaxy s-a îndreptat către liderul mondial al căutării online, Google, și a deschis drumul unor noi moduri de descoperire conținut cu o simplă mișcare. Prin apăsarea prelungită a butonului home, utilizatorii pot încercui, evidenția sau atinge orice tip de conținut pe ecranul lui Galaxy S24 pentru a vedea rezultatele de căutare. Astfel, dacă sunteți pe rețelele sociale și găsiți un articol vestimentar care vă place, pur și simplu selectați imaginea și veți fi dus instantaneu la pagina produsului.

Redefinirea divertismentului de acasă cu cele mai recente inovații în zona de televizoare și audio

„World of Samsung” a evidențiat gama de televizoare și sisteme audio din 2024, inclusiv televizoarele Neo QLED 8K și inovația Micro LED, oferind opțiuni premium pentru fiecare utilizator în parte.

Folosind cel mai inovator procesor de până acum al Samsung, NQ8 AI Gen 3, puternicul și inteligentul Neo QLED 8K din 2024 oferă o calitate a imaginii fără rival. Procesorul Gen3 are un motor AI (NPU) de două ori mai rapid decât Gen2 utilizat anterior și este cel mai rapid procesor al Samsung de până acum – rezultând într-o calitate a imaginii care te apropie mai mult ca niciodată de conținutul preferat. Pentru fanii sportului, AI Motion Enhancer Pro rezolvă problemele comune în cazul meciurilor redate la înaltă rezoluție prin reducerea nivelului de distorsiune a mingii. Funcția detectează automat tipul de sport și aplică modelul corespunzător de detectare a mingii, folosind tehnologia AI deep learning.

De asemenea, expusă în cadrul „World of Samsung” a fost și noua inovație Transparent MICRO LED. O evoluție în tehnologia de afișare, care îmbină designul estetic cu progresul tehnologic, oferind nu doar o calitate foarte realistă a imaginii, ci și posibilități nelimitate în aplicațiile de afișare transparentă prin integrarea cu tehnologii viitoare. În plus, Transparent MICRO LED de la Samsung oferă o luminozitate superioară, un design inovator fără ramă și o transparență de neegalat datorită unei zone de deschidere ridicată în fiecare pixel, îmbunătățind claritatea conținutului dumneavoastră și menținând, în același timp, vizibilitatea obiectelor din spatele ecranului.

Evenimentul a celebrat, de asemenea, noile produse Samsung din gama Lifestyle, precum și noi caracteristici menite să îmbunătățească și mai mult experiența de personalizare a utilizatorului. Music Frame este un difuzor personalizabil și versatil, care se integrează perfect cu SmartThings. Funcționează ca un difuzor wireless independent, dar poate fi cuplat și cu un televizor Samsung și un soundbar prin intermediul funcției Q-Symphony, îmbogățind capacitățile de sunet surround și îmbunătățind basul. Music Frame se integrează perfect în spațiul de locuit, având forma unui tablou pentru a completa decorul și pentru a oferi în același timp un sunet surround bogat și plin de viață.

Îmbunătățirea locuinței conectate cu electrocasnice alimentate de AI

Electrocasnicele Samsung BESPOKE au fost, de asemenea, prezentate la „World of Samsung”, oferind un nivel sporit de confort utilizatorilor printr-o conectivitate îmbunătățită și integrare AI. Cu design-uri elegante și cele mai recente capacități AI, electrocasnicele BESPOKE oferă un aspect futuristic și funcționalități suplimentare pentru o casă modernă.

Noul frigider Family Hub vine cu noi capabilități unice, precum AI Vision Inside, care utilizează o cameră internă pentru a crea și actualiza automat o listă de alimente din frigider prin identificarea articolelor alimentare atunci când acestea intră și ies din frigider. AI Vision Inside oferă o experiență satisfăcătoare de gestionare și monitorizare a alimentelor din frigider într-un mod cât mai confortabil.

Celelalte electrocasnice din gama BESPOKE utilizează, de asemenea, cele mai recente tehnologii în domeniul AI. Datorită unei noi pompe de circulație și a îmbunătățirilor AI aduse algoritmilor software-ului, noua mașină de spălat BESPOKE AI depășește acum cerințele clasei energetice A cu până la 40%. În plus, funcția AI Wash utilizează 5 senzori diferiți pentru a regla inteligent performanța de spălare pentru fiecare ciclu în parte, oferind o spălare completă și mai eficientă. În ceea ce privește aspiratorul robot BESPOKE Jet Bot Combo™, cu funcția AI Object Recognition actualizată acesta se poate deplasa acum mai precis ca niciodată prin extinderea numărului de obiecte pe care le poate distinge și, în plus, vine cu AI Floor Detect, astfel încât să poată detecta diferite suprafețe, ajustându-și puterea de curățare necesară, la fel ca aspiratorul vertical Bespoke Jet AI.

Pentru mai multe informații despre gama completă de produse îmbunătățite cu AI de la Samsung, vizitați: www.samsung.com/ro/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom România la https://news.samsung.com/ro/

Citeste in continuare

Uncategorized

Procesorul Nothing Phone (2a), proiectat împreună cu MediaTek

Publicat

pe

De

Nothing, compania de tehnologie cu sediul la Londra, a anunțat astăzi că Phone (2a) va avea un procesor personalizat Dimensity 7200 Pro proiectat împreună cu MediaTek pentru a oferi cele mai bune performanțe, cu un consum optim de energie.

Construit pe cel mai recent proces de fabricație de 4 nm de a doua generație a TSMC, procesorul Nothing Phone (2a) îndeplinește fără efort orice sarcină, cu o eficiență energetică de neegalat și o viteză extraordinară. Cipul cu 8 nuclee, ce poate atinge viteze de până la 2,8 GHz, împreună cu memoria RAM de până la 20 GB și tehnologie RAM Booster, asigură multitasking rapid și fluid pe tot parcursul zilei. Pentru informații suplimentare, te rog să accesezi canalul YouTube Nothing.

Pentru detalii despre brand și despre produs, te rog să intri pe nothing.tech. Pentru a urmări evenimentul de lansare a Phone (2a) „Fresh Eyes” în direct, pe 5 martie, la 13:30 ora României, stai cu ochii pe nothing.tech/pages/event

Citeste in continuare

Uncategorized

Descoperă puterea și versatilitatea drujbelor și motofierastraiele de pe www.motosapesicositoare.ro

Publicat

pe

De

Indiferent dacă ai nevoie să tai lemne pentru focul din casă sau să faci lucrări de tăiere în grădină, cu drujbele și motofierastraiele potrivite, munca ta va deveni mult mai ușoară și mai eficientă. Pe www.motosapesicositoare.ro găsești o gamă variată de drujbe și motofierastraie pe benzină, electrice și pe acumulatori, adaptate pentru orice necesitate și buget.

Drujbele și motofierastraiele pe benzină sunt alegerile ideale pentru utilizatorii care au nevoie de mobilitate și autonomie în lucrările de tăiere. Cu motoare puternice și rezervoare generoase de combustibil, aceste unelte sunt pregătite să facă față celor mai dificile sarcini de tăiere, indiferent de locație sau condiții de lucru.

Pentru cei care preferă o soluție mai ecologică și mai silențioasă, motofierastraiele și drujbele electrice sunt alegerea perfectă. Alimentate direct de la priză, acestea oferă performanțe remarcabile fără emisii de gaze nocive și fără zgomotul specific motoarelor cu combustie internă.

În plus, pentru cei interesați de portabilitate și libertate de mișcare, drujbele și motofierastraiele pe acumulatori sunt soluția ideală. Cu baterii puternice și autonomie extinsă, aceste unelte oferă flexibilitate și mobilitate în orice locație fără a fi nevoie de cabluri sau rezervoare de combustibil.

Indiferent de tipul de drujbă sau motofierăstrău de care ai nevoie, pe www.motosapesicositoare.ro vei găsi produse de înaltă calitate, construite pentru a face față celor mai exigente cerințe. Cu caracteristici precum siguranța, fiabilitatea și durabilitatea, aceste unelte sunt partenerii ideali pentru orice proiect de tăiere sau tăiere.

Nu mai amâna lucrările de tăiere sau tăiere și nu te mai chinui cu unelte ineficiente sau depășite! Alege drujba sau motofierăstrăul potrivit pentru tine de pe www.motosapesicositoare.ro și bucură-te de rezultate excelente și eficiență maximă în lucrările tale!

Pentru a descoperi întreaga noastră gamă de produse și pentru a comanda drujba sau motofierăstrăul perfect pentru nevoile tale, vizitează acum www.motosapesicositoare.ro și pregătește-te să faci din lucrările de tăiere o sarcină simplă și plăcută!

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Administrație localăO zi inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

EvenimentO săptămână inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

EvenimentO săptămână inainte

Peste 15.000 de liceeni din București și din 9 județe participă la cea de-a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.”

La cea de-a IV-a ediție a programului „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” participă un număr total de 15.140 de elevi...

Eveniment3 săptămâni inainte

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibilă și în magazinele din România

Deschizând era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvăluie noi experiențe Galaxy AI pentru toți, acum disponibile și în România București,...

Social3 săptămâni inainte

Descoperă eleganța și rafinamentul la Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea: Destinația ta pentru haine de firmă

Recent deschis în Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion redefinește experiența cumpărăturilor de lux, aducând la îndemâna ta cele mai râvnite branduri...

rochii office rochii office
Social3 săptămâni inainte

Eleganță la birou – cum să porți cu stil rochii office în fiecare zi, pentru a arăta cât mai profi

În fiecare dimineață, alegerea vestimentară pentru birou poate influența întregul ton al zilei. Rochiile office reprezintă o piesă esențială în...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social4 săptămâni inainte

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Social1 lună inainte

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...

Eveniment1 lună inainte

Renumitul fotbalist Ionel Dănciulescu face echipă cu HONOR pentru testul suprem de durabilitate: HONOR Magic6 Lite Challenge!

 [București, 17.01.2024] – HONOR a încheiat un parteneriat cu faimosul fotbalist Alvaro Morata, pentru a evidenția durabilitatea de neegalat și...

Eveniment1 lună inainte

TCL onorat cu peste 40 de premii și distincții pentru televizorul de 115 inchi și alte produse inovatoare din toate categoriile, la CES 2024

TCL Electronics, lider principal în industria electronicelor de larg consum și una dintre cele mai importante mărci de televizoare in...

sistem de alarma sistem de alarma
Social1 lună inainte

Sistemele de alarma – care sunt beneficiile acestor dispozitive de ultima generatie?

In zilele noastre, se inregistreaza un numar din ce in ce mai mare de infractiuni sau tentative de efractie. Avand...

Social1 lună inainte

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul Ciolacu că atentează grav la sănătatea românilor

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul condus de Marcel Ciolacu de faptul că atentează la sănătatea românilor prin...

Eveniment1 lună inainte

Sony participă la CESⓇ 2024

Compania prezintă inițiative și tehnologii diverse care îi susțin pe creatori să-și transforme ideile creative în povești Sony Group („Sony”)...

Eveniment1 lună inainte

Viziunea Samsung ‘AI for All’ dezvăluită la CES 2024

Samsung conturează strategia de utilizare a tehnologiei AI, pentru ca experiența de utilizare a dispozitivelor conectate să devină mai sigură,...

Social2 luni inainte

8 motive pentru care în această iarnă este recomandat să îți încălzești locuința cu peleți

În ultimii ani, peleții au devenit o alegere din ce în ce mai populară pentru încălzirea locuințelor, iar asta nu...

simptomele sindromului premenstrual simptomele sindromului premenstrual
Social2 luni inainte

Cum să gestionezi eficient simptomele sindromului premenstrual?

Sindromul premenstrual (SPM) afectează deseori calitatea vieţii femeilor cu câteva zile înainte de menstruaţie. Printre principalele simptome cu care se...

sistem de alarma sistem de alarma
Social2 luni inainte

Rolul sistemelor de alarma in securitatea locuintei tale

Traim in era tehnologiei, ceea ce inseamna ca ar trebui sa ne bucuram din plin de avantajele sistemelor antiefractie de...

Eveniment2 luni inainte

Comunicat de presă: Noul NAVITEL CL100 – Aspiratorul portabil revolutionar

NAVITEL anunță cu mândrie lansarea noului său produs, NAVITEL CL100, un aspirator de mână portabil fără cablu, care redefinește standardele...

Știrile Săptămânii