Connect with us

Uncategorized

Acer prezintă noile laptopuri Swift Go AI cu procesoare Intel Core Ultra

Publicat

pe

De asemenea, au fost anunțate actualizări la Acer Swift X 14 cu cele mai recente GPU-uri NVIDIA GeForce RTX 40 și noi platforme accelerate de inteligență artificială pentru creare de conținut, studiu și gaming.

Rezumat:

  • Trei noi laptopuri Acer Swift actualizate vor fi disponibile cu noile procesoare Intel®Core Ultra cu Intel AI Boost cu accelerare AI eficientă din punct de vedere energetic și GPU Intel Arc™[] , care completează caracteristici precum Microsoft Copilot în Windows, Acer PurifiedVoice0 și tehnologia de îmbunătățire video Acer PurifiedView
  • Noile modele Swift Go oferă o claritate OLED uimitoare pe modele de 14 și 16 inci, împreună cu Intel Wi-Fi 7, noi caracteristici de utilizare și abilități îmbunătățite de inteligență artificială.
  • Acer Swift X 14 este proiectat cu tot ceea ce au nevoie creatorii și studenții – cu GPU până la NVIDIA®GeForce RTX 4070, peste 120 de aplicații accelerate de NVIDIA RTX și drivere NVIDIA Studio preîncărcate, plus un ecran OLED de 2,8K îmbunătățit de Acer Light Sensing și verificat de Calman.

Acer și-a extins familia Swift de laptopuri subțiri și ușoare cu noile procesoare Intel® Core Ultra cu prima unitate de procesare neuronală (NPU) de la Intel și capacități integrate de accelerare a inteligenței artificiale. Acum și mai performante, mai capabile și mai intuitive pentru crearea de conținut, școală, productivitate și jocuri, procesarea puternică și funcțiile susținute de AI ale noilor laptopuri Swift sporesc gradul de utilizare.

„După ce luna trecută am dezvăluit primele noastre laptopuri Intel Core Ultra, lansăm și mai multe produse din linia noastră Swift pentru a ajuta o gamă mai largă de clienți să profite de experiențele premium ale laptopurilor și de tehnologia susținută de inteligența artificială pentru o utilizare mai interesantă și mai eficientă a PC-ului”, a declarat James Lin, General Manager, Notebook, IT Products Business, Acer. „În plus, aceste laptopuri dispun de actualizări impresionante care îi ajută pe clienți să facă mai multe lucruri – și să le facă și mai bine.”

„Prin colaborarea noastră susținută și tehnică cu Acer, construim dincolo de CPU, concentrându-ne pe eficiența energetică, grafică și utilizări AI. Laptopurile Acer Swift Go și Acer Swift X 14 sunt exemple excelente de PC-uri AI livrate pe piață, echipate cu procesoare Intel Core Ultra și care dispun de noul NPU. Ne dorim ca clienții noștri să experimenteze colaborarea, productivitatea și creativitatea îmbunătățite pe care le oferă aceste PC-uri AI”, a declarat Jim Johnson, Senior Vice President și General Manager al Client Business Group, Intel.

Laptopurile Acer Swift Go – cea mai nouă tehnologie cu ecrane OLED, Wi-Fi 7 și funcții AI

Verificate ca laptopuri cu platformă Intel Evo, noile Acer Swift Go 16 (SFG16-72) și Swift Go 14 (SFG14-73) sunt echipate cu noile procesoare Intel Core Ultra și GPU-uri integrate Intel Arc, oferind o combinație excelentă de performanță premium și autonomie de până la 12,5 ore[2] pentru laptopul de 14 inci și de până la 10,5 ore[3] pentru versiunea de 16 inci.

Alte îmbunătățiri menite să sporească experiențele utilizatorilor și creativitatea cu ajutorul funcțiilor susținute de AI fac liniile de laptopuri Swift Go și mai atractive. Construit pentru următorul val de calcul, utilizatorii pot accesa Copilot în Windows cu un singur click pe tasta dedicată Copilot a laptopului și pot valorifica puterea inteligenței artificiale pentru a optimiza timpul petrecut atunci când lucrează, creează și se joacă pe dispozitiv. Ambele PC-uri cu AI prezintă, de asemenea, o cameră web QHD 1440p cu TNR, rezultând o calitate video mai bună, asociată cu funcțiile de conferință Acer PurifiedView îmbunătățite de AI, inclusiv Background Blur, Automatic Framing și Eye Contact. Camera web este completată de tehnologia Acer PurifiedVoice 2.0 cu reducere a zgomotului AI, care se asociază cu cele trei microfoane pentru a capta un sunet clar și pentru a reduce zgomotul de fond. Adăugarea tehnologiei Intel Wi-Fi 7 oferă viteze de conectare la internet de până la 2,4 ori mai rapide decât Wi-Fi 6E[4] și menține laptopurile conectate atunci când este cel mai important.

Ambele modele pun în evidență șasiul din aluminiu subțire și ușor al liniei Swift, care poate fi deschis la 180 de grade, astfel încât să fie așezat la orizontală pentru o colaborare ușoară. Swift Go 14 dispune de o opțiune pentru un touchpad de iluminare cu mai multe comenzi pe anumite modele, care permite comenzi media directe, precum și de un touchpad OceanGlass care asigură în continuare experiențe de derulare netede și productive. De asemenea, ambele touchpad-uri se mândresc cu un spațiu de defilare cu 44% mai mare[5] pentru a susține stilul de viață în mișcare și utilizarea fără mouse. În plus, modelele Swift Go dispun acum de cea mai recentă tehnologie Intel Unison 2.0, care permite o conexiune rapidă și ușoară între laptop și dispozitivele Android sau iOS ale clientului[6] .

La fel ca și predecesorii lor, noile dispozitive Swift Go dispun de ecrane OLED vibrante, bogate în culori, cu o luminozitate maximă de 500 de niți, o gamă de culori DCI-P3 de 100% și certificare DisplayHDR True Black 500. Imaginile sunt vii și detaliate pe ecranul OLED 3,2K de 16 inci al modelului Swift Go 16, cu o rezoluție de 3200 x 2000 și o rată de refresh de 120 Hz, în timp ce Swift Go 14 are un ecran OLED 2,8K de 14 inci, cu rezoluție de 2880 x 1800 și o rată de refresh de 90 Hz. Ambele modele includ certificarea TÜV Rheinland Eyesafe® display pentru a ajuta la reducerea efectelor oboselii oculare. În plus, acestea dispun de opțiunea de afișare a ecranului tactil WUXGA pentru a permite introducerea prin atingere și cu stylus, deosebit de utilă pentru luarea de notițe și schițe.

În plus, laptopurile Swift Go suportă acum până la 32 GB de memorie LPDDR5X și până la un SSD PCIe Gen 4 de 2 TB cu sloturi duble. În cele din urmă, dispozitivele dispun de cea mai recentă selecție de porturi pentru conectarea la periferice și ecrane externe, inclusiv porturi USB Type-C duble cu Thunderbolt 4 – ambele oferind încărcare rapidă, un port USB Type-A cu încărcare offline, HDMI 2.1 și un cititor de carduri microSD. Laptopurile includ, de asemenea, Bluetooth LE Audio pentru un sistem audio wireless îmbunătățit.

Acer Swift X 14 – PC AI cu ecran verificat Calman pentru creatori și studenți

Noul Acer Swift X 14 (SFX14-72G) extinde tradiția de a oferi combinații puternice și ecrane uimitoare, acum cu cele mai recente procesoare Intel Core Ultra, grafică NVIDIA GeForce RTX 40 și un nou panou OLED 2,8K verificat de Calman. Echipat cu noile procesoare Intel Core Ultra din seria H și cu GPU până la NVIDIA GeForce RTX 4070, laptopul premium permite fluxuri de lucru mai rapide, îmbunătățite de inteligența artificială, pentru streaming live, editare video și randare 3D de calitate superioară. Tehnologia NVIDIA DLSS 3.5 aduce reconstrucția de raze bazată pe inteligență artificială pentru efecte de iluminare și rezoluție îmbunătățite în jocurile și aplicațiile cu grafică intensă. În plus, Swift X 14 este validat de NVIDIA Studio, optimizat cu driverele NVIDIA Studio preinstalate și include Copilot în Windows încorporat (cu o tastă Copilot dedicată) care valorifică puterea inteligenței artificiale pentru a lucra alături de utilizatori atunci când navighează pe dispozitivele și aplicațiile lor.

Afișajul OLED de 14,5 inchi 2,8K verificat de Calman asigură o acuratețe impresionantă a culorilor cu Delta E<2 în animații, fotografii și clipuri video, astfel încât creatorii și profesioniștii să poată da viață cu acuratețe proiectelor lor. Culorile îndrăznețe se combină cu o claritate incredibilă pe afișajul OLED datorită capacităților sale 100% DCI-P3, a clasificării de contrast ridicat și a luminozității de vârf de 500 de niți cu certificare VESA DisplayHDR TrueBlack 500. Ecranul dispune de tehnologia Acer Light Sensing, care adaptează în mod activ temperatura de culoare și luminozitatea pentru a reflecta condițiile de iluminare. În cele din urmă, rata de reîmprospătare a cadrelor de 120 Hz asigură experiențe de vizionare video și de divertisment fluide și elevate.

Pe lângă creare de conținut, Swift X 14 este pregătit pentru productivitate, pentru a ajuta la îndeplinirea sarcinilor de lucru și școlare. Conferințele se desfășoară fără probleme și sunt eficiente cu ajutorul combinației dintre o cameră web FHD care dispune de reducerea temporală a zgomotului (TNR) activată de AI, precum și de Acer PurifiedView și PurifiedVoice 2.0 cu tehnologia AI Noise Reduction, cu trei microfoane pentru o captură audio îmbunătățită și o claritate vizuală și audio ridicată. Cele mai noi porturi și conectivitate – două porturi USB Type-C, un port HDMI 2.1 și un cititor de carduri MicroSD, precum și Wi-Fi 6E și Bluetooth LE Audio – mențin dispozitivele funcționale și conectate, în timp ce tehnologiile termice avansate – un ventilator mare, două conducte de căldură din cupru D6 și o tastatură cu intrare de aer dedicată – ajută la menținerea răcoroasă a laptopului. Swift X 14 este, de asemenea, bine echipat cu până la 32 GB de memorie LPDDR5X și până la 1 TB PCIe Gen 4 SSD.

Prețuri și disponibilitate

Acer Swift Go 16 (SFG16-72/T) va fi disponibil în EMEA din februarie, la prețuri începând cu 1.149 EUR.

Acer Swift Go 14 (SFG14-73/T) va fi disponibil în EMEA din februarie, la prețuri începând cu 1.099 EUR.

Acer Swift X 14 (SFX14-72G) va fi disponibil în EMEA din februarie, la prețuri începând cu 1.799 EUR.

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este una dintre cele mai importante companii TIC din lume, fiind prezentă în peste 160 de țări. Pe măsură ce evoluează odată cu industria și cu schimbarea stilului de viață, Acer se concentrează pe crearea unei lumi în care hardware-ul, software-ul și serviciile vor fuziona între ele, creând ecosisteme și deschizând noi posibilități atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi. Cei 7.700 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, proiectării, marketingului, vânzării și asistenței pentru produse și soluții care sparg barierele dintre oameni și tehnologie. Vă rugăm să vizitați www.acer.com pentru mai multe informații.

© 2024 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate și/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea proprietarilor lor respectivi. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare sau obligație și este posibil să nu fie disponibile prin toate canalele de vânzare. Prețurile listate sunt prețuri cu amănuntul sugerate de producător și pot varia în funcție de locație. Taxa de vânzare aplicabilă este în plus.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Samsung a prezentat gama de dispozitive îmbunătățite cu AI din 2024 în cadrul evenimentului “World of Samsung”

Publicat

pe

De

“World of Samsung” celebrează modul în care inteligența artificială permite noi experiențe de viață conectată prin intermediul seriei de produse Samsung din 2024

București, România – 21 februarie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd, un pionier al experiențelor cu dispozitive conectate, a găzduit evenimentul „World of Samsung” ieri, 20 februarie. Evenimentul a prezentat cea mai recentă gamă de produse Samsung pentru anul 2024, cuprinzând o serie de produse din categoriile de televizoare, sisteme audio, mobile, Smart Home și electrocasnice.

„La Samsung, inovăm pentru a crea experiențe care vin în ajutorul utilizatorilor noștri în așa fel încât aceștia să trăiască o viață mai avantajoasă, confortabilă și conectată. De la primul nostru smartphone cu AI și televizoarele QLED pe primul loc în vânzări, până la frigiderele care folosesc tehnologia AI pentru a monitoriza alimentele din interior și pentru a vă ajuta să țineți evidența listei de cumpărături, produsele noastre prind viață prin puterea SmartThings și inovația în domeniul AI. În cadrul “World of Samsung”, sărbătorim modul în care puterea inteligenței artificiale este aici astăzi – și cum aceasta reușește să creeze un impact real asupra vieților utilizatorilor noștri acum și în viitor”, a declarat Benjamin Braun, Directorul de Marketing al Samsung Europa.

„World of Samsung” a adunat în Germania reprezentanții media și partenerii nu doar pentru a vedea cele mai noi dispozitive Samsung, ci și pentru a experimenta chiar ei modul în care acestea folosesc capacitățile AI pentru a face viața mai puțin complicată, mai convenabilă și mai bine conectată. În timpul evenimentului, Samsung a împărtășit, de asemenea, detalii despre viziunea sa „AI for All”, care se concentrează pe modul în care tehnologia AI va permite oamenilor să-și folosească dispozitivele într-un mod mai intuitiv și mai confortabil decât oricând până acum.

Intrarea în noua eră a telefoanelor cu AI și îmbunătățirea experiențelor zilnice

Dezvăluite inițial luna trecută la Galaxy Unpacked, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 aduc noi experiențe mobile cu ajutorul Galaxy AI. Participanții la „World of Samsung” au putut experimenta modul în care AI-ul amplifică aproape fiecare interacțiune pe seria Galaxy S24.

Spre exemplu, Live Translate permite în aplicația nativă a dispozitivului traduceri bidirecționale în timp real ale apelurilor telefonice, atât vocal, cât și text, ceea ce înseamnă că în momentul în care aveți planificată o vacanță într-o țară străină, puteți actualiza cu ușurință rezervările la hotel, puteți face programări pentru cină și puteți gestiona conversații cu localnicii fără probleme, chiar dacă nu vorbiți aceeași limbă.

Între timp, noua funcție Note Assist din Samsung Notes vă ajută să creați rezumate generate de AI ale întâlnirilor și chiar template-uri prin care vă puteți structura însemnările în formate predefinite, asigurându-vă că acestea rămân organizate și succinte.

În cele din urmă, seria Galaxy S24 marchează un moment de referință în istoria căutării online, fiind primul telefon care debutează cu opțiunea Circle to Search în parteneriat cu Google, o funcție de căutare controlată prin gesturi intuitive. Pentru a oferi utilizatorilor Galaxy un nou instrument remarcabil, Galaxy s-a îndreptat către liderul mondial al căutării online, Google, și a deschis drumul unor noi moduri de descoperire conținut cu o simplă mișcare. Prin apăsarea prelungită a butonului home, utilizatorii pot încercui, evidenția sau atinge orice tip de conținut pe ecranul lui Galaxy S24 pentru a vedea rezultatele de căutare. Astfel, dacă sunteți pe rețelele sociale și găsiți un articol vestimentar care vă place, pur și simplu selectați imaginea și veți fi dus instantaneu la pagina produsului.

Redefinirea divertismentului de acasă cu cele mai recente inovații în zona de televizoare și audio

„World of Samsung” a evidențiat gama de televizoare și sisteme audio din 2024, inclusiv televizoarele Neo QLED 8K și inovația Micro LED, oferind opțiuni premium pentru fiecare utilizator în parte.

Folosind cel mai inovator procesor de până acum al Samsung, NQ8 AI Gen 3, puternicul și inteligentul Neo QLED 8K din 2024 oferă o calitate a imaginii fără rival. Procesorul Gen3 are un motor AI (NPU) de două ori mai rapid decât Gen2 utilizat anterior și este cel mai rapid procesor al Samsung de până acum – rezultând într-o calitate a imaginii care te apropie mai mult ca niciodată de conținutul preferat. Pentru fanii sportului, AI Motion Enhancer Pro rezolvă problemele comune în cazul meciurilor redate la înaltă rezoluție prin reducerea nivelului de distorsiune a mingii. Funcția detectează automat tipul de sport și aplică modelul corespunzător de detectare a mingii, folosind tehnologia AI deep learning.

De asemenea, expusă în cadrul „World of Samsung” a fost și noua inovație Transparent MICRO LED. O evoluție în tehnologia de afișare, care îmbină designul estetic cu progresul tehnologic, oferind nu doar o calitate foarte realistă a imaginii, ci și posibilități nelimitate în aplicațiile de afișare transparentă prin integrarea cu tehnologii viitoare. În plus, Transparent MICRO LED de la Samsung oferă o luminozitate superioară, un design inovator fără ramă și o transparență de neegalat datorită unei zone de deschidere ridicată în fiecare pixel, îmbunătățind claritatea conținutului dumneavoastră și menținând, în același timp, vizibilitatea obiectelor din spatele ecranului.

Evenimentul a celebrat, de asemenea, noile produse Samsung din gama Lifestyle, precum și noi caracteristici menite să îmbunătățească și mai mult experiența de personalizare a utilizatorului. Music Frame este un difuzor personalizabil și versatil, care se integrează perfect cu SmartThings. Funcționează ca un difuzor wireless independent, dar poate fi cuplat și cu un televizor Samsung și un soundbar prin intermediul funcției Q-Symphony, îmbogățind capacitățile de sunet surround și îmbunătățind basul. Music Frame se integrează perfect în spațiul de locuit, având forma unui tablou pentru a completa decorul și pentru a oferi în același timp un sunet surround bogat și plin de viață.

Îmbunătățirea locuinței conectate cu electrocasnice alimentate de AI

Electrocasnicele Samsung BESPOKE au fost, de asemenea, prezentate la „World of Samsung”, oferind un nivel sporit de confort utilizatorilor printr-o conectivitate îmbunătățită și integrare AI. Cu design-uri elegante și cele mai recente capacități AI, electrocasnicele BESPOKE oferă un aspect futuristic și funcționalități suplimentare pentru o casă modernă.

Noul frigider Family Hub vine cu noi capabilități unice, precum AI Vision Inside, care utilizează o cameră internă pentru a crea și actualiza automat o listă de alimente din frigider prin identificarea articolelor alimentare atunci când acestea intră și ies din frigider. AI Vision Inside oferă o experiență satisfăcătoare de gestionare și monitorizare a alimentelor din frigider într-un mod cât mai confortabil.

Celelalte electrocasnice din gama BESPOKE utilizează, de asemenea, cele mai recente tehnologii în domeniul AI. Datorită unei noi pompe de circulație și a îmbunătățirilor AI aduse algoritmilor software-ului, noua mașină de spălat BESPOKE AI depășește acum cerințele clasei energetice A cu până la 40%. În plus, funcția AI Wash utilizează 5 senzori diferiți pentru a regla inteligent performanța de spălare pentru fiecare ciclu în parte, oferind o spălare completă și mai eficientă. În ceea ce privește aspiratorul robot BESPOKE Jet Bot Combo™, cu funcția AI Object Recognition actualizată acesta se poate deplasa acum mai precis ca niciodată prin extinderea numărului de obiecte pe care le poate distinge și, în plus, vine cu AI Floor Detect, astfel încât să poată detecta diferite suprafețe, ajustându-și puterea de curățare necesară, la fel ca aspiratorul vertical Bespoke Jet AI.

Pentru mai multe informații despre gama completă de produse îmbunătățite cu AI de la Samsung, vizitați: www.samsung.com/ro/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom România la https://news.samsung.com/ro/

Citeste in continuare

Uncategorized

Procesorul Nothing Phone (2a), proiectat împreună cu MediaTek

Publicat

pe

De

Nothing, compania de tehnologie cu sediul la Londra, a anunțat astăzi că Phone (2a) va avea un procesor personalizat Dimensity 7200 Pro proiectat împreună cu MediaTek pentru a oferi cele mai bune performanțe, cu un consum optim de energie.

Construit pe cel mai recent proces de fabricație de 4 nm de a doua generație a TSMC, procesorul Nothing Phone (2a) îndeplinește fără efort orice sarcină, cu o eficiență energetică de neegalat și o viteză extraordinară. Cipul cu 8 nuclee, ce poate atinge viteze de până la 2,8 GHz, împreună cu memoria RAM de până la 20 GB și tehnologie RAM Booster, asigură multitasking rapid și fluid pe tot parcursul zilei. Pentru informații suplimentare, te rog să accesezi canalul YouTube Nothing.

Pentru detalii despre brand și despre produs, te rog să intri pe nothing.tech. Pentru a urmări evenimentul de lansare a Phone (2a) „Fresh Eyes” în direct, pe 5 martie, la 13:30 ora României, stai cu ochii pe nothing.tech/pages/event

Citeste in continuare

Uncategorized

Descoperă puterea și versatilitatea drujbelor și motofierastraiele de pe www.motosapesicositoare.ro

Publicat

pe

De

Indiferent dacă ai nevoie să tai lemne pentru focul din casă sau să faci lucrări de tăiere în grădină, cu drujbele și motofierastraiele potrivite, munca ta va deveni mult mai ușoară și mai eficientă. Pe www.motosapesicositoare.ro găsești o gamă variată de drujbe și motofierastraie pe benzină, electrice și pe acumulatori, adaptate pentru orice necesitate și buget.

Drujbele și motofierastraiele pe benzină sunt alegerile ideale pentru utilizatorii care au nevoie de mobilitate și autonomie în lucrările de tăiere. Cu motoare puternice și rezervoare generoase de combustibil, aceste unelte sunt pregătite să facă față celor mai dificile sarcini de tăiere, indiferent de locație sau condiții de lucru.

Pentru cei care preferă o soluție mai ecologică și mai silențioasă, motofierastraiele și drujbele electrice sunt alegerea perfectă. Alimentate direct de la priză, acestea oferă performanțe remarcabile fără emisii de gaze nocive și fără zgomotul specific motoarelor cu combustie internă.

În plus, pentru cei interesați de portabilitate și libertate de mișcare, drujbele și motofierastraiele pe acumulatori sunt soluția ideală. Cu baterii puternice și autonomie extinsă, aceste unelte oferă flexibilitate și mobilitate în orice locație fără a fi nevoie de cabluri sau rezervoare de combustibil.

Indiferent de tipul de drujbă sau motofierăstrău de care ai nevoie, pe www.motosapesicositoare.ro vei găsi produse de înaltă calitate, construite pentru a face față celor mai exigente cerințe. Cu caracteristici precum siguranța, fiabilitatea și durabilitatea, aceste unelte sunt partenerii ideali pentru orice proiect de tăiere sau tăiere.

Nu mai amâna lucrările de tăiere sau tăiere și nu te mai chinui cu unelte ineficiente sau depășite! Alege drujba sau motofierăstrăul potrivit pentru tine de pe www.motosapesicositoare.ro și bucură-te de rezultate excelente și eficiență maximă în lucrările tale!

Pentru a descoperi întreaga noastră gamă de produse și pentru a comanda drujba sau motofierăstrăul perfect pentru nevoile tale, vizitează acum www.motosapesicositoare.ro și pregătește-te să faci din lucrările de tăiere o sarcină simplă și plăcută!

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Administrație localăO zi inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

EvenimentO săptămână inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

EvenimentO săptămână inainte

Peste 15.000 de liceeni din București și din 9 județe participă la cea de-a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.”

La cea de-a IV-a ediție a programului „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” participă un număr total de 15.140 de elevi...

Eveniment3 săptămâni inainte

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibilă și în magazinele din România

Deschizând era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvăluie noi experiențe Galaxy AI pentru toți, acum disponibile și în România București,...

Social3 săptămâni inainte

Descoperă eleganța și rafinamentul la Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea: Destinația ta pentru haine de firmă

Recent deschis în Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion redefinește experiența cumpărăturilor de lux, aducând la îndemâna ta cele mai râvnite branduri...

rochii office rochii office
Social3 săptămâni inainte

Eleganță la birou – cum să porți cu stil rochii office în fiecare zi, pentru a arăta cât mai profi

În fiecare dimineață, alegerea vestimentară pentru birou poate influența întregul ton al zilei. Rochiile office reprezintă o piesă esențială în...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social4 săptămâni inainte

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Social1 lună inainte

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta...

Eveniment1 lună inainte

Renumitul fotbalist Ionel Dănciulescu face echipă cu HONOR pentru testul suprem de durabilitate: HONOR Magic6 Lite Challenge!

 [București, 17.01.2024] – HONOR a încheiat un parteneriat cu faimosul fotbalist Alvaro Morata, pentru a evidenția durabilitatea de neegalat și...

Eveniment1 lună inainte

TCL onorat cu peste 40 de premii și distincții pentru televizorul de 115 inchi și alte produse inovatoare din toate categoriile, la CES 2024

TCL Electronics, lider principal în industria electronicelor de larg consum și una dintre cele mai importante mărci de televizoare in...

sistem de alarma sistem de alarma
Social1 lună inainte

Sistemele de alarma – care sunt beneficiile acestor dispozitive de ultima generatie?

In zilele noastre, se inregistreaza un numar din ce in ce mai mare de infractiuni sau tentative de efractie. Avand...

Social1 lună inainte

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul Ciolacu că atentează grav la sănătatea românilor

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, acuză guvernul condus de Marcel Ciolacu de faptul că atentează la sănătatea românilor prin...

Eveniment1 lună inainte

Sony participă la CESⓇ 2024

Compania prezintă inițiative și tehnologii diverse care îi susțin pe creatori să-și transforme ideile creative în povești Sony Group („Sony”)...

Eveniment1 lună inainte

Viziunea Samsung ‘AI for All’ dezvăluită la CES 2024

Samsung conturează strategia de utilizare a tehnologiei AI, pentru ca experiența de utilizare a dispozitivelor conectate să devină mai sigură,...

Social2 luni inainte

8 motive pentru care în această iarnă este recomandat să îți încălzești locuința cu peleți

În ultimii ani, peleții au devenit o alegere din ce în ce mai populară pentru încălzirea locuințelor, iar asta nu...

simptomele sindromului premenstrual simptomele sindromului premenstrual
Social2 luni inainte

Cum să gestionezi eficient simptomele sindromului premenstrual?

Sindromul premenstrual (SPM) afectează deseori calitatea vieţii femeilor cu câteva zile înainte de menstruaţie. Printre principalele simptome cu care se...

sistem de alarma sistem de alarma
Social2 luni inainte

Rolul sistemelor de alarma in securitatea locuintei tale

Traim in era tehnologiei, ceea ce inseamna ca ar trebui sa ne bucuram din plin de avantajele sistemelor antiefractie de...

Eveniment2 luni inainte

Comunicat de presă: Noul NAVITEL CL100 – Aspiratorul portabil revolutionar

NAVITEL anunță cu mândrie lansarea noului său produs, NAVITEL CL100, un aspirator de mână portabil fără cablu, care redefinește standardele...

Știrile Săptămânii