Connect with us

Turism

Ce griji sa nu ai cand apelezi la o parcare auto din Otopeni?

AlexandraM

Publicat

pe

parcare auto in Otopeni

 

Atunci cand iti pui increderea intr-o parcare auto, indiferent de locatia acesteia, nu ar trebui sa ai niciun fel de grija. Acest aspect ar trebui sa existe din plin mai ales atunci cand apelezi la o parcare auto din Otopeni.

Aeroportul este un loc care ar trebui sa fie sigur in permanenta – atat la nivelul terminalelor de plecari si sosiri, cat si in imprejurimi. Din fericire, exista o parcare auto in Otopeni care elimina complet orice fel de grija pe care o poti avea atunci cand trebuie sa iti lasi masina singura pe termen lung.

Este vorba despre Olimpia Airport Parking – citeste in continuare pentru a afla ce griji poti sa nu ai daca apelezi la aceasta parcare!

 

Fii fara grija – conditiile meteo nefavorabile nu-ti vor afecta masina

Indiferent de anotimp, fie ca este vorba despre soare, vant puternic sau viscol, in aceasta parcare auto din Otopeni masina ta va fi in completa siguranta. De ce? Pentru ca este vorba despre prima parcare supraetajata din zona aeroportului construita la cele mai inalte standarde internationale in domeniul constructiilor si dotarilor tehnologice.

Pe scurt, masina ta va avea parte de ce-i mai bun, dar in primul rand de un acoperis solid deasupra capotei!

 

Fii fara griji – raufacatorii nu au acces in parcare

Aceasta parcare auto din Otopeni este protejata de sisteme moderne de alarma si securitate, pe langa paza asigurata de agenti competenti si gata de actiune in orice moment. In alte cuvinte, persoanele neautorizate nu pot accesa in niciun fel parcarea.

Totodata, sistemul de supraveghere video iti garanteaza faptul ca, daca are loc vreun incident cat esti plecat, nu vei ramane neinformat.

 

Fii fara griji – iti poti rezerva locul de parcare din timp

Un loc in Olimpia Airport Parking poate fi rezervat chiar acum, online, prin intermediul platformei oficiale. Astfel, atunci cand ajungi la parcare, trebuie doar sa te identifici si accesul iti va fi permis – atat de simplu!

Rezervarea din timp si pe o perioada indelungata iti aduce totodata un pret mai avantajos, precum si garantia unui loc de parcare auto in Otopeni chiar si in lunile aglomerate ale anului.

 

Fii fara griji – nu vei intarzia absolut deloc la zbor

Olimpia Airport Parking se afla la doar 200 de metri distanta de aeroport. Poti strabate aceasta distanta pe jos cu usurinta. Totusi, ce faci atunci cand ai mai multe bagaje?

Din nou, nu trebuie sa fii ingrijorat. Aceasta parcare auto din Otopeni are pus la punct un serviciu de transfer aeroport oferit complet gratuit clientilor parcarii. Ajungi la parcare, iti parchezi masina in siguranta, astepti un shuttle catre aeroport si te poti considera deja decolat!

 

Olimpia Airport Parking are scopul de a schimba complet standardele parcarilor private din intreaga tara – nu exista loc mai bun pentru a face acest lucru decat aeroportul Otopeni. Aceasta parcare auto din Otopeni este cu siguranta cel mai bun loc in care iti poti lasa masina pe termen lung.

Daca ai un zbor in perioada urmatoare sau planifici o vacanta de vis pe timp de vara si vrei sa fii complet pregatit, din toate punctele de vedere, trebuie doar sa faci o rezervare la Olimpia Airport Parking.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay

Publicat

pe

De

cartela-prepay

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay cu ajutorul incarca.ro                             

Reîncărcarea unei cartele PrePay nu mai este demult timp o operațiune dificilă. S-au dus vremurile când eram nevoiți să mergem în oraș, la magazin sau la sediul operatorului de telecomunicații pentru a achiziționa o reîncărcare electronică. Astăzi totul este mult mai simplu, totul se desfășoară online, întrucât internetul a facilitat foarte mult accesul la acest tip de serviciu. Astăzi avem încarcă.ro, un portal mai mult decât util prin intermediul căruia putem cumpăra o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom în doar câteva minute. Există de fapt 3 motive principale pentru a folosi acest portal și le vom discuta pe toate în detaliu în cele ce urmează.

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay cu ajutorul incarca.ro                             

  1. Portalul este deschis non stop. Nu contează când anume îți expiră beneficiile cartelei PrePay. Prin intermediul incarca.ro poți achiziționa o reîncărcare Orange, Telekom sau Vodafone la orice oră din zi sau din noapte. S-au dus vremurile când ne expirau beneficiile noaptea și nu aveam de unde să cumpărăm o reîncărcare, internetul a facilitat foarte mult accesul la aceste servicii și a reușit să convingă mulți clienți de abonament să treacă la PrePay. Există o migrare masivă din zona de abonamente spre zona de PrePay care va continua și pe viitor.
  2. Procesul de reîncărcare durează maxim 2 minute. În momentul în care dorești să achiziționezi o reîncărcare PrePay prin intermediul incarca.ro nu este necesar să-ți creezi cont pe site. Achiziția se face rapid, în doi pași: introducerea datelor de pe prima pagină și plata propriu-zisă. Astfel, dacă ai datele bancare salvate în browser este posibil ca procesul de reîncărcare să dureze chiar și un minut. Trăim în secolul vitezei și este în interesul nostru direct să folosim cele mai rapide soluții de pe piață chiar și pentru a ne reîncărca o cartelă PrePay.
  3. Siguranța tranzacțiilor este asigurată. Tranzacțiile efectuate prin intermediul incarca.ro sunt complet securizate, criptate în proporție de 100% astfel încât să nu existe nici un pericol de pierdere a creditului sau furt de date bancare. Într-adevăr, siguranța tranzacțiilor online este foarte importantă, evenimentele neplăcute de hacking s-au înmulțit pe măsură ce internetul s-a dezvoltat, însă cei de la incarca.ro au investit masiv în securitate astfel încât să fie mereu cu un pas înaintea celor care ar dori să încerce să fure datele bancare ale clienților.
cartela-prepay

cartela-prepay

Ar mai fi de adăugat faptul că toți clienții care aleg să folosească încarcă.ro pentru achiziția de reîncărcări PrePay beneficiază de un sistem suplimentar de bonusare, diferit de cel al operatorului de telefonie mobilă de care aparține. După cum bine știm, Orange, dar și Vodafone și Telekom oferă anumite bonusuri utilizatorilor PrePay care-și reîncarcă lună de lună cartelele. Ei bine, un sistem de fidelizare similar este implementat și pe incarca.ro, încă un motiv în plus pentru posesorii de cartele PrePay să folosească lună de lună acest portal.

Așadar, avem de-a face cu un portal cu vechime în România care de-a lungul timpului a ieșit în evidență atât prin metodele de fidelizare dar și prin respectul față de client pe care l-a afișat. Este deschis non stop astfel încât clienții să poată să-și încarce cartelele PrePay indiferent de ora la care le expiră beneficiile, procesul de reîncărcare este unul super rapid (maxim 2 minute), tranzacțiile sunt 100% criptate astfel încât să fie risc zero de furt al datelor bancare iar lista beneficiilor poate continua. Mai bine zis, nu există motive să-ți mai încarci cartela PrePay altundeva în afară de incarca.ro, cu atât mai puțin pe la magazinele din oraș sau pe la punctele de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă.

Citeste in continuare

Turism

Staţiunile balneare din Vâlcea – terapie pentru trup şi suflet

Publicat

pe

De

Vâlcea nu este cunoscută doar pentru zonele sale montane de excepţie, ci mai ales pentru staiunile balneare de care dispune. Acestea tratează şi relaxează an de an mii de turişti din toată lumea. În total sunt 6 staţiuni balneoclimaterice în Vâlcea, fiecare având propriul său farmec. Vom discuta pe rând despre fiecare în parte, iar la final te vei putea hotărî care este cea potrivită pentru tine. Sau de ce nu, poţi alege chiar şi mai multe, poţi face un tur al staţiunilor balenoclimaterice din Vâlcea!

Staţiunea Călimăneşti

Este una dintre cele mai populare staţiuni balneoclimaterice vâlcene. Aceasta se afla pe Valea Oltului, iar în trecut a fost unul dintre locurile preferate ale lui Napoleon III, datorită izvorului de apă minerală care se regăseşte aici. Încă din anul 1860, staţiunea a avut parte de o faimă uriaşă la nivel european, ajungându-se chiar ca apa de aici să fie îmbuteliată şi trimisă la Paris. Având ape termominerale ce au o adâncime de 2 500 m, ape termominerale sulfuroase şi o bioclimă protectoare, staţiunea Călimăneşti poate fi un loc ideal pentru tratarea multiplelor afecţiuni, precum cele digestive, urinare, de rinichi, disfuncţii ginecologice, neurologice, endocrine etc.

Staţiunea Căciulata

Ca localizare se regăseşte la 18 km distanţă de Râmnicu Vâlcea, pe malul drept al Oltului, în Depresiunea subcarpatică Jiblea –  Călimăneşti. Acesta este un loc perfect dacă îţi doreşti să îţi tratezi boli precum: boli digestive, hepatobiliare, boli ale sistemui renal şi urinar, tulburări metabolice şi nutriţionale, afecţiuni respiratorii, boli ale sistemului nervos periferic, stări reumatismale, posttraumatismale, boli ginecologice, boli O.R.L, boli dermatologice, cardiovasculare etc.

Băile Govora

Despre Staţiunea Băile Govora s-au spus multe lucruri frumoase, fiind una dintre cele mai cunoscute astfel de staţiuni din ţara noastră. Aceasta se află într-o zonă deosebită, situată într-o mică depresiune şi fiind străbătută de pârâul Hinta. Locul este înconjurat de păduri de foioase, care fac temperaturile de acolo să fie unele blânde, temperatura medie anuală este de aproximativ 9°C. Aici se găsesc apele minerale clorurosodice, bromurate concentrate, sulfuroase, slab bicarbonatate, hipotone şi nămolul mineral sapropelic adus de la Ocnele Mari. Acestea sunt recomandate în tratarea afecţiunilor respiratorii, oto-rino-laringologice, reumatismale (degenerative şi abarticulare), afecţiunilor posttraumatice, afecţiunilor sistemului nervos periferic şi central şi al afecţiunilor asociate (ginecologice, endocrine, cardiovasculare, boli profesionale).

Staţiunea Voineasa

Staţiunea Voineasa este perfectă atunci când îţi doreşti odhină, dar şi tratament, în toate anotimpurile. Aceasta este localizată pe valea râului Lotru, fiind legată de Râmnicu Vâlcea printr-un drum modernizat. Este o zonă căutată în principal pentru factorul terapeutic, adică climatul tonic, cu aer curat, fără praf, alergeni sau poluare excesivă. Aerul aici este foarte puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizaţi şi ozonizaţi. Este o zonă recomandată în principiu pentru vacanţe şi pentru tratamentul neuro-asteniilor, organismului slăbit, când te simţi suprasolicitat psihic şi fizic, când este vorba de anemii etc.

Staţiunea Ocnele Mari

Staţiunea Ocnele Mari este cunoscută încă din vremea romanilor. Este situată la aproximativ 12 km de Râmnicu Vâlcea, fiind foarte cunoscută şi apreciată pentru băile sale de sare super concentrate. Aceasta dispune de un parc şi o plajă ce se regăsesc pe malul unui lac sărat, campinguri cu zeci de locuri şi pavilioane pentru băi. Pe lângă băile şi tratamentele cu sare, aici există şi câteva monumente arhitecturale de excepţie: biserica Adormirea Maicii Domnului (ce datează încă din sec. XVI-lea) şi biserica fostului schit Titireciu (ce a fost ctitorită în acelaşi secol).

Staţiunea Ocniţa

În ceea ce priveşte staţiunea Ocniţa, aceasta este la rândul său o staţiune balneoclimaterică, însă de interes local. În cadrul acesteia se regăseşte o salină, foarte bună pentru îmbunătăţirea problemelor respiratorii. Este situată la doar 2 km de Ocnele Mari. În  trecut, Ocniţa a fost locul unei importante cetăţi dacice, Buridava, undeva prin secolul II I.Hr. – sec I D.H.) aici descoperindu-se fragmente de ceramică dacică, scrise cu însemne greceşti, dar şi numele unuia dintre regii geto-daci, Thiamarcos.

Cuvânt de final şi recomandare de cazare în Vâlcea

În final, cu siguranţă vei şti acum care este următoarea staţiune pe care o vei vizita cu prima ocazie când ajungi în Vâlcea. Fiecare loc are frumuseţea sa, iar pe lângă băile vindecătoare, te poţi bucura şi de alte activităţi în zonă. Alege înţelept şi descoperă cât mai multe locuri minunate din ţara noastră! Iar în cazul în care te hotărăşti să vii prin Vâlcea, Hotel Izvoare – Căciulata este locul ideal în care să te cazezi. Hotelul este poziţionat într-o locaţie de vis, care te va avantaja din mai multe puncte de vedere, printre care şi poziţia, ce facilitează accesul uşor la cele mai renumite puncte şi zone turistice. În plus, hotelul vă pune la dispoziţie numeroase beneficii, precum: un super tratament, personal drăguţ, cazare de calitate premium, piscină, restaurant şi multe altele.

Citeste in continuare

Social

Cum este sistemul educațional în Galați?

Publicat

pe

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru industrial important al țării, ci și un nucleu al educației de calitate. Cu o tradiție bogată și o abordare modernă a învățământului, Galațiul oferă o gamă largă de opțiuni educaționale pentru studenți de toate vârstele.

În acest articol, vom explora în detaliu sistemul educațional din Galați, evidențiind particularitățile care îl fac unic și oferind o perspectivă asupra vieții de student în acest oraș remarcabil.

Educația Primară și Secundară

În Galați, educația începe de la o vârstă fragedă, cu o rețea extinsă de grădinițe și școli primare care pun bazele dezvoltării cognitive și sociale ale celor mici. Învățământul primar și gimnazial este bine reprezentat prin instituții de stat și private, care promovează un curriculum diversificat și metode de învățare interactive.

Școlile din Galați se disting prin accentul pus pe formarea completă a elevilor, integrând disciplinele tradiționale cu activități extracurriculare precum arte, sport și tehnologie.

Învățământul Liceal

Galațiul se mândrește cu o serie de licee de prestigiu, care pregătesc elevii pentru etapele următoare ale educației lor, fie că este vorba de studii universitare sau de intrarea pe piața muncii.

Printre cele mai renumite licee se numără Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Liceul Teoretic „Dunărea” și Colegiul Tehnic „Paul Bujor”. Aceste instituții oferă programe de învățământ variate, de la științe exacte și umaniste până la tehnologie și arte, toate menite să satisfacă nevoile și interesele diverse ale elevilor.

Educația Superioară și Universitară

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este pilonul educației superioare în regiune, oferind o gamă largă de programe de licență și masterat în domenii precum inginerie, medicină, științe sociale, arte și multe altele. Cu o infrastructură modernă și un corp didactic dedicat, universitatea atrage studenți din întreaga țară și din străinătate, contribuind la diversitatea culturală și academică a orașului.

În plus, Galațiul este gazda altor instituții de învățământ superior, care completează peisajul educațional cu programe specializate și centrate pe nevoile actuale ale pieței muncii.

Viața de Student în Galați

Viața studențească în Galați este dinamică și îmbogățitoare, oferind oportunități variate de dezvoltare personală și profesională. Orașul dispune de o serie de facilități dedicate studenților, inclusiv cămine, biblioteci, spații de studiu și zone de recreere.

În plus, Galațiul este cunoscut pentru evenimentele culturale și sociale organizate pe tot parcursul anului, care îmbogățesc experiența studențească și favorizează integrarea în comunitate.

Pentru cei care caută cazare în Galați, Hotelul Bordeaux, o opțiune de trei stele, se distinge prin raportul său excelent calitate-preț. Situat într-o locație convenabilă, hotelul oferă acces ușor la principalele instituții de învățământ și la centrul orașului, făcându-l o alegere populară printre studenți și vizitatori.

Confortul și serviciile de calitate oferite la prețuri accesibile îl fac un punct de referință pentru cei care caută o experiență plăcută în timpul șederii lor în Galați.

Cercetarea și Inovarea în Educație

O componentă esențială a sistemului educațional din Galați este accentul pus pe cercetare și inovare. Universitatea „Dunărea de Jos”, alături de alte instituții, desfășoară proiecte de cercetare avansate, în colaborare cu parteneri naționali și internaționali.

Aceste inițiative sprijină dezvoltarea academică a studenților și contribuie la avansarea cunoștințelor în diverse domenii. Participarea activă la proiecte de cercetare îi încurajează pe studenți să devină inovatori și lideri în domeniile lor de studiu, pregătindu-i pentru provocările pieței globale a muncii.

Implicarea Comunitară și Voluntariatul

Sistemul educațional din Galați pune un mare accent pe dezvoltarea responsabilității sociale și pe implicarea în comunitate. Școlile și universitățile încurajează participarea studenților la proiecte de voluntariat și inițiative comunitare, oferindu-le oportunitatea de a contribui activ la bunăstarea orașului.

Aceste experiențe de voluntariat nu numai că sprijină dezvoltarea personală a studenților, dar îi și pregătesc pentru a deveni cetățeni responsabili și implicați în societate.

Provocări și Perspective

Ca și în orice sistem educațional, există provocări ce trebuie adresate pentru a asigura accesul egal la educație de calitate pentru toți elevii și studenții din Galați. Modernizarea infrastructurii educaționale, adaptarea curriculumului la nevoile pieței muncii și asigurarea resurselor financiare suficiente sunt doar câteva dintre aspectele care necesită atenție continuă.

Cu toate acestea, comunitatea educațională din Galați este dedicată îmbunătățirii constante a ofertei educaționale și sprijinirii dezvoltării fiecărui elev și student.

Sistemul educațional din Galați se remarcă prin diversitatea și calitatea opțiunilor educaționale, de la nivel primar la cel universitar. Prin combinarea tradiției cu inovația, Galațiul oferă un mediu propice pentru dezvoltarea academică și personală a studenților, pregătindu-i pentru provocările viitorului.

Cu facilități dedicate și o comunitate vibrantă, Galațiul este nu doar un centru educațional important, ci și un loc unde studenții pot trăi o experiență unică și îmbogățitoare. În acest context, Hotelul Bordeaux se distinge ca o opțiune avantajoasă pentru cazare, completând oferta orașului pentru o experiență studențească de neuitat.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Albota Albota
Social3 zile inainte

Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor în Albota, Argeş

În data de 17 mai, în comuna Albota va avea loc o campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor,...

Eveniment3 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Eveniment3 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

cartela-prepay cartela-prepay
Afaceri5 zile inainte

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay

3 motive să-ți reîncarci cartela PrePay cu ajutorul incarca.ro                              Reîncărcarea unei cartele PrePay nu mai este demult timp o...

Eveniment2 săptămâni inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social2 săptămâni inainte

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr...

Eveniment2 săptămâni inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Eveniment3 săptămâni inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Eveniment3 săptămâni inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Eveniment3 săptămâni inainte

Bononia Estate Winery & Resort, locul unde luxul este ȋn armonie cu natura, chiar pe malul Dunării

Dacă esti un iubitor de escapade ȋn natură ce doreşte să-şi golească mintea şi să ȋşi umple sufletul pe malul...

Eveniment1 lună inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Florin Gioga Florin Gioga
Social1 lună inainte

Un nou proiect de anvelopare a blocurilor din Sinaia elaborat de Florin Gioga, candidat independent la funcţia de primar

Pentru că Sinaia înseamnă sinăieni, confortul este esențial pentru un nivel de trai decent, mai ales atunci când vine vorba...

Eveniment1 lună inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Afaceri1 lună inainte

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro? Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care...

Eveniment1 lună inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata
Social1 lună inainte

Cum este sistemul educațional în Galați?

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru...

Eveniment1 lună inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Știrile Săptămânii