Connect with us

Exclusiv

EXCLUSIV/Trebuie umblat la arhivele ultimilor 28 de ani, pentru a şti exact cine a vândut această ţară! – Comisarul de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Documentele există, pentru că rapoarte s-au făcut și nu s-au distrus (sperăm!).

SRI nu este ceva supranatural, dincolo de legile firii! Este, simplu, o instituţie a statului român, care trebuie să respecte legile acestei ţări. Trebuie să se ştie exact câţi angajaţi are, câţi colaboratori externi, pentru ce sunt plătiţi aceşti colaboratori; câte firme are SRI şi care sunt contractele pe care le derulează. Sunt lucruri minimale care nu afectează mult clamata siguranţă naţională.

Aperi siguranţa naţională când eşti cinstit cu cei care îţi plătesc solda!

Pentru că este greu de redat întreg păienjenişul – care ar cere, aşa cum am spus, tomuri întregi –, vă facem o trecere în revistă selectivă, cu câteva date pe care, subiectiv, le considerăm relevante.

Ştiaţi că, în performantul şi „occidentalul” SRI, fosta mână dreaptă a generalului Iulian Vlad din Securitate, pupilul său, a fost trecut în rezervă de-abia în anul 2009? Că de-abia din 2005, la 16 ani de la Revoluţie, s-a trecut la pensionarea masivă, trecerea în rezervă, a fostelor cadre superioare din structura centrală a SRI provenite din Securitate? Că rudele lor umplu şi azi, până la refuz, „occidentalul” SRI?

Din primul lot de treceri în rezervă, la sfârşitul lui martie 2005, a făcut parte controversatul Ion Popescu, zis Gioni, adjunctul şefului SRI de atunci, Radu Timofte (decedat între timp). Fost şef cu import-exportul în CENTROCOOP pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, Gioni Popescu a fost preluat, după 1990, în SRI. A fost considerat un personaj controversat, el făcând obiectul mai multor scandaluri de presă legate de contractele de achiziţii ale SRI (răspundea de logistică).

În decembrie 2005, a fost decapitată cea mai nocivă filială a SRI, cea din Prahova. Au fost arestaţi preventiv coloneii Corneliu Păltânea, şeful filialei Prahova şi adjunctul său, Daniel Bucur. Lotul lor s-a lărgit cu alţi ofiţeri SRI. Ei au fost acuzaţi de fapte de corupţie şi, ulterior, condamnaţi definitiv. Până la condamnarea definitivă, Păltânea a fost directorul Centrului de Afaceri Româno-Rus  (inaugurat de Ion Iliescu şi Vladimir Putin la Moscova, în 2004), iar în cadrul protocolului de colaborare, partea română se obliga să furnizeze baze de date părţii ruse, în condiţiile în care România era deja în NATO şi aveam şi baze americane pe teritoriul ţării.

În 2006, a fost îndepărtat şi influentul general Ovidiu Soare, membru în comitetul director al SRI. El a fost arestat alături de colonelul SRI Gheorghe Dumitrache (ex-şef sector la SRI Prahova), tot pentru fapte de corupţie, fapte care aveau legătură cu filiala coruptă a SRI din Prahova.

Tot în 2006, Traian Băsescu a trecut în rezervă alţi generali SRI şi anume pe: Dumitru Bădescu, Adrian Hoinaru, Ioan Micheu şi Gheorghe Tarcavu. Toţi cei patru deţineau funcţii de conducere în centrala SRI. Motivul principal: faptul că înainte de 1989 au făcut parte din structurile Securităţii. Au urmat şi alte treceri în rezervă, dar fără rezonanţă în memoria publică.

Reformarea SRI a continuat şovăitor şi fals, de rezonanţă publică fiind doar trecerea în rezervă în 2008 a influenţilor generali Dumitru Zamfir şi Ionel Marin (tanchist!), din conducerea SRI.

După 2009, a continuat politica trecerii în rezervă a foştilor ofiţeri de Securitate. Au ieşit la pensie fostul sef al Inspectoratului de Contraspionaj, Ionel Bidireci, fostul şef al Secretariatului general, Marius Brăteanu, Petrache Cândea (fost şef al Corpului de control în cadrul SRI), Adrian Bărbulescu, Daniel Coman, Laurian Gheorghe, Marin Ioniţă, Sorin Dunea, Sava Constantin, Ioan Voicu, Ion Ştefănuţ. De departe, cea mai răsunătoare trecere în rezervă a fost a generalului Aurel Rogojan, fostă mână dreaptă a şefului Securităţii, Iulian Vlad.

SRI-ul lui Sorin Ovidiu Vântu (doar câteva exemple, pentru că Reţeaua a fost mult mai mare): În timpul când Timofte conducea SRI, Sorin Ovidiu Vântu avea o influenţă extraordinară în acest serviciu. Nu se mulţumea doar să primească informaţii care rezultau din ascultările cu mandat care se făceau, dar influenţa chiar numiri de şefi la nivel judeţean, la nivel de secţii, în SRI. Vântu a reuşit să tragă marile tunuri sub umbrela creată de angajaţii consilieri şi colaboratorii foste cadre ale serviciilor de informaţii.

– Unul dintre aceştia a fost Ştefan Alexie, fost general de securitate, fost şef al Direcţiei de Contraspionaj şi secretar de Stat în Ministerul de Interne înainte de decembrie 1989. Din 1990 a fost consilier al lui Sorin Ovidiu Vântu.

– Vasile Alexoaie, fostul şef al Securităţii din Roman înainte de 1989, cooptat în conducerea SRI din Iaşi după decembrie 1989, după trecerea în rezervă a devenit preşedintele Fondului Naţional de Investiţii din Iaşi şi director al filialei locale a firmei Gelsor.

– Vasile Buliga, fost ofiţer de securitate a devenit angajat al trustului Gelsor.

– Aurelian Deaconescu, fost ofiţer de securitate, fost şef al Serviciului Fraude din cadrul societăţii de asigurări Astra, a fost implicat în fraudarea acesteia în favoarea lui Sorin Ovidiu Vântu.

– Vasile Doroş, fost colonel de securitate, şef al SRI Bacău timp de 8 ani, a condus filiala Fondului Naţional de Investiţii din Bacău prin fiul său, Claudiu Doroş.

– Dan Gheorghe, fost ofiţer de securitate, comandant adjunct al Unităţii Speciale de Luptă Antiteroristă, şef al Brigăzii Antiteroriste a SRI după decembrie 1989, transferat apoi la UM 0215 (unitatea de informaţii şi contrainformaţii a Ministerului de Interne), a revenit în SRI în calitate de consilier al noului director Radu Timofte în 2000, iar la 1 noiembrie 2001 a demisionat.

– Nicolae Constantin Haţeganu, fost ofiţer de securitate şi fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii de asigurări Astra, a participat şi el la fraudarea acesteia în favoarea lui Sorin Ovidiu Vântu.

– Florian Ioan, fost ofiţer de securitate, reactivat în Serviciul de Protecţie şi Pază al Preşedinţiei în perioada lui Emil Constantinescu, ajuns la gradul de colonel, a trecut în rezervă în 1998 pe motive medicale şi s-a pus la dispoziţia lui Sorin Ovidiu Vântu.

– Vlad Mărgineanu, fost ofiţer de securitate, fost şef al secţiei SRI din Braşov, a devenit apoi fondator al Băncii Române de Scont, falimentată deliberat în 2002, după dispariţia din conturi a 17 milioane de dolari din patrimoniul societăţii de asigurări Astra.

– Ogăşanu Dumitru, fost ofiţer de securitate cu gradul de colonel, a condus Centrul Operaţional SRI Ardeal. După trecerea în rezervă, a devenit director al Filialei Gelsor din Oradea. A participat la prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii.

– Gheorghe Raţiu, fost ofiţer de securitate (D.I.E., acoperit ca diplomat în M.A.E.) a fost cooptat în calitate de consilier şi partener de afaceri al lui Sorin Ovidiu Vântu.

– Cornel Rudăreanu, fost colonel de securitate, fost şef de cabinet al lui Măgureanu, a devenit şi el consilier al lui Sorin Ovidiu Vântu. Rudăreanu s-a numărat printre primii camarazi ai lui Vântu, alături de Ion Văsâi, propuşi pentru reîncadrare de generalul SRI Gioni Popescu. Şi a devenit şef de complex balnear şi de odihnă cu circuit închis.

– Vlad Soare, fost ofiţer în Direcţia de Informaţii Externe din cadrul Departamentului Securităţii Statului, a fost preşedinte al Băncii Române de Comerţ Exterior în timpul guvernării CDR-iste, apoi preşedinte al grupului financiar Gelsor.

– Răzvan Temeşan, fost ofiţer de securitate acoperit în cadrul Băncii Române de Comerţ Exterior, a devenit preşedintele Bancorex din decembrie 1989, funcţie în care s-a menţinut până în 1996. Răzvan Temeşan a fost profund implicat în afacerile lui Sorin Ovidiu Vântu.

– căpitan Stoica Liviu, ofiţer de contraspionajj la SRI Prahova.

– Victor Velişcu, fost ofiţer de securitate în cadrul Inspectoratului de Securitate Dolj, a devenit în 2001 principalul consilier al şefului SRI, Radu Timofte, fost ofiţer de grăniceri. Victor Velişcu a fost numit în această funcţie la insistenţele lui Sorin Ovidiu Vântu, ca o recompensă a faptului că i-a acoperit afacerile ilegale în perioada cât a fost încadrat ca ofiţer la UM 0215 din cadrul Ministerului de Interne. Victor Velişcu a fost ofiţer de securitate la Craiova până în 1990, unde a făcut parte din Direcţia I (Informaţii Interne) a Direcţiei Securităţii Statului. Ulterior a fost trimis de Măgureanu la reorganizarea secţiei judeţene a SRI Cluj, unde a ocupat poziţia de locţiitor al şefului SRI Cluj un an de zile. Aici Velişcu s-a remarcat prin folosirea în interes personal a banilor din fondul CIS (din care se executa plata informatorilor), şi în urma unei anchete interne a SRI, la sfârşitul lui 1991, a trecut în rezervă. În 1994, Velişcu este recrutat de Sorin Ovidiu Vântu, care îl pune să amenajeze sediul Gelsor, iar în iulie 1995, devine acţionar la SOV Invest, firmă ce avea să administreze dezastrul FNI.

Conform declaraţiilor Mariei Vlas, în angrenajul jafului FNI un rol-cheie l-au avut foştii ofiţeri SRI, iar de recrutarea şi angajarea lor, într-o primă fază, s-a ocupat Victor Velişcu, asociatul lui Vântu.

Asistăm la o adevărată mistică a serviciilor: într-o Românie în care instituţiile nu merg şi s-au încercat fel de fel de reforme, de la primării la consilii judeţene, regionalizare, reforme ale sistemelor sociale, numai Serviciile sunt imuabile şi performante. Evident, nu acesta este adevărul faptic, pentru că nu avem acces la el – ţine de siguranţa naţională! –, acesta este adevărul mistic.

Acesta nu este intelligence modern, ci este tot fosta Securitate: un uriaş aparat de strîns maculatură destinată să controleze destine, la o adică. Şi adevărul e că nu putem şti cît de mult mai seamănă sau nu SRI şi SIE cu fosta Securitate, pentru că tot ce e acolo ţine de securitatea naţională.

SRI şi SIE au fost singurele instituţii pentru care atât Băsescu, cât și Iohannis au avut cuvinte de laudă de la început pînă la sfârşit. Toate celelalte au avut lipsuri: justiţia a fost murdară (cu excepţia decrepitei foste preşedintă de ÎCC, Livia Stanciu) şi a DNA (doamna doctor Koveşi!), care face treabă bună, dar cînd se apropie de familiile prezidențiale ori acoliți ale acestora, se dovedeşte controlată de forțe obscure și interese ostile comandate din exterior, învățământul și educaţia produc în mod inoportun prea mulţi filozofi, sistemul sanitar ne îmbolnăveşte etc. etc.

Dar serviciile secrete? Impecabile, domnule! Cam acesta a fost 10 ani discursul lui Traian Băsescu, preluat de doi ani şi ceva, ca un patefon zgâriat, de Iohannis. Sunt mărturii că, pe măsură ce anturajul de la Cotroceni s-a degradat, serviciile au jucat un rol tot mai mare în formarea viziunii despre lume a şefului statului. Cumva, cumva, și Băsescu, și Iohannis au ajuns la concluzia că doar în servicii se poate avea încredere.

Au demonstrat-o din plin Maior şi Coldea! (Cutov Ina).

 

Exclusiv

Amenințări și afaceri obscure – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

I.C., fost consilier la primărie, a fost amenințat cu moartea de primar. A depus o plângere la Poliția Vălenii de Munte, însă aceasta pare să fie ținută la sertar, la presiunea primarului.

Frații V.: Oameni de afaceri și influența lor
Frații V., oameni de afaceri locali, sunt implicați activ în scandaluri de corupție. M.V. deține cârciuma „Popasul Vânătorului”, unde ține mesele de protocol ale primarului. Acesta a fost inclus pe lista de consilieri la primărie și, împreună cu primarul, l-au numit pe  R.V. director la Parcul Industrial Vălenii de Munte.

Finul primarului și atribuțiile sale
Finul primarului, M.B., a fost numit director la Baza de Sport din Vălenii de Munte, având responsabilitatea achizițiilor pe numele său pentru primar. De asemenea, soția sa, B.R., a fost angajată la Evidența Populației Vălenii de Munte tot prin intermediul primarului.

Practicile dubioase ale altor afaceri
Un alt personaj cu legături în acest scandal este C., asociat cu primarul. Acesta primește lucrări de construcție și reabilitare de la primărie, iar o parte din încasări sunt returnate primarului. C. este considerat mana dreaptă a primarului, având acces la informații sensibile despre mite și alte activități nelegale.

Firma de betoane și trafic de influență
Firma de betoane „Concris”, deținută de primar dar trecută pe numele soției sale, livrează beton către companii ce desfășoară lucrări în zonă. De exemplu, F.I., L.I. și C.M. pot confirma că tot betonul folosit în ultimele 2 ani a fost livrat prin intermediul acestei firme pentru lucrările din Maspex.

Colaborări ilegale și concesii
Se menționează că hala închiriată cu suma de 8.700 euro/lună este neutilizată, iar contractul a fost realizat sub presiunea primarului către Maspex, cu sume considerabile revenind acestuia și lui C. și F.I. M.C., directorul fabricii Maspex din Vălenii de Munte, este implicat și în introducerea altor două firme de transport și construcții, având nevoie de aprobarea primarului pentru a funcționa.

Implicarea personală a amantei primarului
Amanta primarului a fost angajată la ISU Prahova și se presupune că ar fi fost implicată în trafic de influență, facilitând plăți către persoane precum Muscalu de la ISU. Deși are anumite afecțiuni de sănătate, a reușit să treacă prin toate comisiile fără probleme, comportându-se inadecvat cu colegii de muncă.

Concluzie
Aceste acuzații subliniază problemele de corupție și abuzurile de putere din Vălenii de Munte, arătând cum legăturile politice și afacerile subterane afectează comunitatea locală și transparența administrativă. Situația necesită o investigație aprofundată pentru a restabili ordinea și a proteja interesele cetățenilor. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).,

Citeste in continuare

Exclusiv

O nouă sesizare pe „Excelenta” ar putea aduce amânări pentru OUG reparatoriu? – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Călin Georgescu, candidat independent la alegerile prezidențiale, a făcut declarații tranșante în cadrul emisiunii „Culisele statului paralel” moderată de Anca Alexandrescu. Georgescu a afirmat că Sistemul vrea să bage România în război și s-a arătat onorat de sprijinul primit din partea unor categorii sociale marginalizate, inclusiv interlopi, foști deținuți și romi.

„Am fost acuzat că mă sprijină foști pușcăriași, interlopi, romi. Foarte bine, sunt onorat de acest lucru. Noi asta nu înțelegem, cooperarea între oameni, că ne divizăm aiurea. Asta solicit poporului român, să nu mai asculte astfel de lucruri. După prăbușirea economică suntem și dezbinați,” a declarat Georgescu.

Opinie despre Vladimir Putin
În ceea ce privește relația cu Rusia, Georgescu a afirmat că nu este un fan al lui Vladimir Putin, evidențiind că fiecare lider ar trebui să fie patriot și să acționeze în interesul țării sale. „Președintele Putin, din punctul meu de vedere, pentru țara lui e un lider, un patriot. Dar eu sunt pro-România, sunt fan poporului român,” a subliniat el.

Critica adusă candidatei USR


În același timp, candidatul USR, Elena Lasconi, a stârnit controverse după gafe epocale în dezbaterea prezidențială, fiind denumită „Elena Bazaconi” pe internet, în urma unor declarații eronate despre politica externă. Mario Carabaș a criticat afirmațiile sale, întrebându-se cum poate cineva să aspire la președinție fără o înțelegere solidă a alianțelor internaționale.

Lasconi a afirmat că a atras fonduri europene echivalente cu bugetul orașului pe 40 de ani, o declarație verificată de Factual, care a constatat că primăria a cheltuit peste 1 miliard de lei, contrazicând astfel afirmația sa.

Controversa legată de Valentina Aldea
În plus față de scandalurile deja existente, au apărut pe internet imagini compromițătoare cu candidata senatoarei POT, Valentina Aldea, care sugerează că aceasta ar fi implicată în activități de videochat. Aldea a contestat autenticitatea imaginilor, declarând că sunt trucate.

Concluzie
Pe fondul acestor controverse și declarații, lupta electorală din România se intensifică pe măsură ce ne apropiem de turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Se așteaptă cu interes cum va evolua situația politică și cum va reacționa electoratul la aceste scandaluri și dezvăluiri. (Paul D.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Marian Rizea, fost ofițer de securitate, candidat pe lista Partidului Oamenilor Tineri – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Călin Georgescu, candidat independent la alegerile prezidențiale, a făcut declarații tranșante în cadrul emisiunii „Culisele statului paralel” moderată de Anca Alexandrescu. Georgescu a afirmat că Sistemul vrea să bage România în război și s-a arătat onorat de sprijinul primit din partea unor categorii sociale marginalizate, inclusiv interlopi, foști deținuți și romi.

„Am fost acuzat că mă sprijină foști pușcăriași, interlopi, romi. Foarte bine, sunt onorat de acest lucru. Noi asta nu înțelegem, cooperarea între oameni, că ne divizăm aiurea. Asta solicit poporului român, să nu mai asculte astfel de lucruri. După prăbușirea economică suntem și dezbinați,” a declarat Georgescu.

Opinie despre Vladimir Putin
În ceea ce privește relația cu Rusia, Georgescu a afirmat că nu este un fan al lui Vladimir Putin, evidențiind că fiecare lider ar trebui să fie patriot și să acționeze în interesul țării sale. „Președintele Putin, din punctul meu de vedere, pentru țara lui e un lider, un patriot. Dar eu sunt pro-România, sunt fan poporului român,” a subliniat el.

Critica adusă candidatei USR


În același timp, candidatul USR, Elena Lasconi, a stârnit controverse după gafe epocale în dezbaterea prezidențială, fiind denumită „Elena Bazaconi” pe internet, în urma unor declarații eronate despre politica externă. Mario Carabaș a criticat afirmațiile sale, întrebându-se cum poate cineva să aspire la președinție fără o înțelegere solidă a alianțelor internaționale.

Lasconi a afirmat că a atras fonduri europene echivalente cu bugetul orașului pe 40 de ani, o declarație verificată de Factual, care a constatat că primăria a cheltuit peste 1 miliard de lei, contrazicând astfel afirmația sa.

Controversa legată de Valentina Aldea
În plus față de scandalurile deja existente, au apărut pe internet imagini compromițătoare cu candidata senatoarei POT, Valentina Aldea, care sugerează că aceasta ar fi implicată în activități de videochat. Aldea a contestat autenticitatea imaginilor, declarând că sunt trucate.

Concluzie
Pe fondul acestor controverse și declarații, lupta electorală din România se intensifică pe măsură ce ne apropiem de turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Se așteaptă cu interes cum va evolua situația politică și cum va reacționa electoratul la aceste scandaluri și dezvăluiri. (Paul D.).

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 săptămâni inainte

Care este cel mai bun mod să eviți amenzi și să circuli în siguranță?

Pentru a evita amenzi, este crucial să respecți regulile de trafic și să îți îndeplinești responsabilitățile ca șofer. Asigură-te că...

Eveniment2 săptămâni inainte

Kingston Technology rămâne principalul furnizor de module DRAM în 2023

Kingston ocupă locul 1 în funcție de venituri, cu o cotă de piață de 68,8 % Recunoscut ca lider mondial în...

Administrație locală4 săptămâni inainte

Cum să pariezi fără să depui bani – Ghidul complet

Pariurile fără depunere sunt mai accesibile ca niciodată, deoarece concurența între operatorii de jocuri de noroc a dus la o...

Afaceri1 lună inainte

Cafeaua Neagră cu Ganoderma – Gust autentic cu beneficii pentru sănătate

Cafeaua neagră este adesea preferată de cei care apreciază gustul autentic, pur și intens al cafelei. Totuși, în ultimii ani,...

rochii mini rochii mini
Social2 luni inainte

Tendințe în materie de rochii elegante pentru Crăciun și Revelion 2024-2025

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar momente de bucurie și reuniri de familie, ci și ocazia de a...

Social2 luni inainte

Top 5 beneficii ale utilizării benzilor LED rezistente la apă

Benzile LED rezistente la apă sunt un tip de iluminat exterior care îmbină tehnologia modernă cu necesitățile specifice ale unor...

Social2 luni inainte

Găsiți Soluția Perfectă pentru Problemele Dvs. cu Calculatorul

În era digitalizării, calculatoarele au devenit un instrument indispensabil pentru fiecare dintre noi. Fie că le folosim pentru muncă, studii...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social2 luni inainte

Deputatul Lazăr Ion Marian acuză PSD că blochează proiectul de lege care aduce pensii mai mari militarilor în rezervă!

̧ ̂ din orgolii politice: -̦ ̆ care aduce pensii mai mari militarilor în rezervă! Astăzi, în cadrul Biroului Permanent...

Social2 luni inainte

Cum va transforma Ceara Epilat Roial Titan Roz experienta de epilat

Roial Ceara Epilat Titan Roz a devenit rapid un favorit printre persoanele care doresc sa se bucure de o epilare...

Social2 luni inainte

De ce un service de calculatoare este esențial

Într-o lume în care tehnologia joacă un rol crucial în viața de zi cu zi, funcționarea optimă a calculatoarelor este...

administrare roviniete parc auto administrare roviniete parc auto
Afaceri2 luni inainte

Rovinieta Online  – avantaje pentru companii

Companiile care aleg să cumpere rovinieta online se bucură în ziua de azi cu câteva avantaje aduse în prim plan...

Social2 luni inainte

Cafeaua Artizanală – Plăcerea Fină a Aromelor Naturale

Cafeaua reprezintă pentru mulți dintre noi un ritual zilnic, iar calitatea băuturii joacă un rol esențial în experiența gustativă și...

Social2 luni inainte

Baloanele Elementul Cheie pentru o Atmosfera de Neuitat

Baloanele sunt accesorii esențiale în orice petrecere sau eveniment special. Indiferent de ocazie, acestea aduc o notă de bucurie și...

figurine 3d personalizate figurine 3d personalizate
Social2 luni inainte

Figurine 3D personalizate: De la concept la realitate în miniatură

În ultimii ani, figurinele 3D personalizate au devenit foarte populare. Capacitatea de a crea o versiune miniaturală personalizată a ta,...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social2 luni inainte

Surpriză în politica Vâlceană! Deputatul Lazăr Ion Marian a demisionat din USR şi s-a înscris în PNL!

Politica Vâlceană a avut parte de o surpriză odată cu începutul noii sesiuni parlamentare atunci când Deputatul Lazăr Ion Marian...

ferestrelor din PVC ferestrelor din PVC
Social3 luni inainte

Cum sa-ti transformi balconul cu ajutorul ferestrelor din PVC

Balconul a devenit in ultimii ani mult mai mult decat un simplu spatiu de depozitare sau un loc pentru uscarea...

Test poligraf Test poligraf
Social3 luni inainte

Test poligraf în strategia pentru apărarea legală: Sfaturi pentru avocați

În România, discuțiile în jurul testelor poligraf rămân adesea controversate și insuficient clarificate, atât în rândul populației generale, cât și...

Eveniment3 luni inainte

Quickmobile.ro aduce ambele versiuni ale iPhone 16: WORLD și EU – Precomenzi disponibile acum cu 3 ani de garanție inclusă!

Quickmobile.ro își consolidează poziția de lider pe piața dispozitivelor tech premium din România prin aducerea în exclusivitate a noii serii...

Știrile Săptămânii