Connect with us

Eveniment

Țara asaltată de danileți

Publicat

pe

Parcă ar fi înnebunit lupul cînd a auzit de Justiție ca de un miel în pericol. Vestea s-a dus ca fulgerul prin orașe, prin păduri și pe cîmpuri, s-a rostogolit prin văgăuni și prin sate, facultăți, parchete și judecătorii. O armată de voluntari s-a mobilizat în apărarea Justiției fără să știe ce apăra. Numai că nu strigă „Traiasca justiția terorii din regimul Băsescu”.

E chiar visul nostru de libertate! Era jocul nostru de-a cătușele! Din toate cotloanele României, răsar anonimi și cetățeni treziți din somn, cu toți zădărîți împotriva a tot ce înseamnă guvernare, majoritate PSD-ALDE, CSM securitate veche (nu nouă, a urmașilor).

-Vine vîjul, vine dictatura, vin comuniștii, vin rușii. Ne îngroapă curupția!?

De luni și luni, procurorii de la DNA fierb și nu mai arestează pe nimeni. O frică de cătușe adie prin birourile ministerelor si ale consiliilor județene și primăriilor. Nimeni nu mai semnează nimic. Țara este blocată. Cei mai încrîncenați apărători ai Justiției sunt actorii și cîntăreții. Mișcarea se propagă prin marile canale „enciclopedice” ale facebookului. „Vino și tu!“, strigă un speriat #rezist, rătăcit pintr-o comună unde s-a ascuns cu nevasta ca să-și panseze alienarea!

Săriți cu toții să apăram Justiția, strigă cuplul din cînd în cînd. Vă propun să citiți manifestul care tulbură conștiințele și înfierbîntă mințile unui segment din populația României. Mie îmi miroase a praf de pușcă, „pregătiți-vă de luptă!”

Iată-l:

„De data asta e foarte grav. Magistrații care protestează de două săptămâni împotriva OUG 7 sunt presați să înceteze. Intimidările vin din interior, de la șefii lor ierarhici – 30 de președinți ai Curților de Apel care cer sancționarea magistraților incomozi. Vor să le închidă gura. Azi, mergem și noi la protestul magistraților.

Vii și tu?

Da, merg și eu!

A venit momentul să ne mobilizăm urgent și să nu îi lăsăm să preia Justiția! E mai grav decât ne puteam imagina. În ultima lună, după ce a fost dată OUG 7, de modificare a legilor Justiției, am văzut cum magistrații ies și spun lucrurilor pe nume. Au vorbit public despre problemele ordonanței, au votat în adunări generale să suspende activitatea și să iasă să protesteze în fața instanțelor. Vocea lor a ajuns până la Bruxelles și asta i-a speriat pe guvernanți. Dar Tudorel Toader și colegii lui nu s-au lăsat impresionați. Acum vor să le pună magistraților curajoși fermoar la gură. Și vor să facă asta sabotându-i din interior. Așa a apărut scrisoarea șefilor a 30 de curți de apel, care vor sancționarea judecătorilor ce protestează. Vor să le bage frica în oase. Multă lume se va întreba de ce se întâmplă acest lucru, tocmai acum. Când ești sabotat din interior, te destabilizezi. Ca magistrat, te simți ca pe vremea Securității. Nu știi dacă poți să ai încredere și să îi împărtășești părerile tale colegului de birou. Te gândești că orice acțiune a ta de apărare a Justiției se va lăsa cu o sancțiune din partea noii secții de investigație căreia i s-au dat puteri sporite prin OUG. Deja, Judecătorul Cristi Danileț este audiat de către CSM doar pentru că a avut curajul să scrie pe Facebook ce gândește. Acum vor să descurajeze de tot protestele, pentru că, spun ei, sunt sub demnitatea judecătorilor. În realitate, tocmai curajul judecătorilor care protestează îi sperie pe cei ce vor să pună mâna pe Justiție. Hai să oprim acțiunile de intimidare și să mergem la protestele magistraților. Singurul lucru pe care îl putem face noi, ca cetățeni, este să îi sprijinim pe magistrați în aceste momente când se joacă cea mai importantă carte pentru independența justiției.Gândește-te dacă orice ai de făcut astăzi, la ora 18.00, este mai important decât să fii și tu acolo, lângă magistrați. Proteste au loc în toată țara în fața instanțelor, mergi acolo și convinge măcar 3 prieteni să vină cu tine. Dacă magistrații nu se simt încurajați să continue protestul, dacă liderii europeni își temperează criticile, dacă noi stăm deoparte, Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea și Tudorel Toader ne-au învins. Da, merg și eu! Toți pentru justiție, Cătălina și echipa Declic

PS1: Pentru a fi vizibili la protestul de azi, am pregătit o mini pancartă pe format A4 cu mesajul “Susțin protestul magistraților”. Dacă ai hârtie galbenă, printează acest acest model. Dacă nu ai hârtie galbenă, printează această variantă. Dacă nu apuci să o printezi, vino fără! Prezența ta e extrem de importantă.

PS2: Azi sunt anunțate proteste la București, ora 18.00 pe treptele Curții de Apel, la Botoșani la 15:30 și la Brașov la 16:00. Lista e în actualizare și poate fi văzută pe evenimentul de facebook. Schimbarea societății în care trăim depinde de fiecare dintre noi. La fel și dezvoltarea platformei independente declic.ro. Nu acceptăm sprijin financiar din partea companiilor sau a altor entități ce doresc să influențeze misiunea și valorile noastre.

Sprijinul financiar, oricât de mic, din partea membrilor ne ajută să ne menținem independența și să dezvoltăm acest instrument al participării publice acetățeanului”

Scrisă de Catălina și echipa Declic.

Ce-i asta? Diversiune? Propagandă? Strigătul disperat al unei generații care trăiește numai în „idealurile DNA”. O revărsare de delir al dreptății sociale?Oamenii aceștia au idealuri și cer bani! Dați-le bani, care cît puteti! Dați-le hîrtie să scrie afișe! Contribuiți care cum puteti la această propagandă pură, naivă, în folosul altor ticăloși. Unii extremiști au idelauri și speranțe la fel de frumoase ca ale născuților din spuma mării. Cîțiva danileți mai mici pompează pe facebook spiritul de revoltă și cheamă populația la luptă. Alți danileți mai mari, din parchete, din grupul de influneța Monicăi Macovei, a Laurei Kodruța Kovesi presează și ei și trag sforile dezastrului. De îndata ce au apărut comunicatele președinților de tribunale și Curți de Apel si al Asociației Procurorilor Români, un prieten îmi scrie că ”Alexandra Lăncrajan, în DNA zisa Veverita, șefa unei asociații numita Mișcarea pentru apararea statutului procurorilor trimite la mesaje pe wats-up și facebook prin care le cere procurorilor tineri să iasă din asosciația rivală a procurorilor (APR) pe motiv ca sunt „niște membri captivi”. Tot ea le cere colegilor sa ia legătura cu procurorii anti-danileț și să încerce sa-i determine să iasă din APR care nu „corespunde idealurilor DNA”. Încrucișarea DNA-ului cu SRI-ul a produs un soi de fanatici, de ființe ciudate, un fel de lupi tineri și turbați, care se aliază cu grupuri eterogene, cete, profesii, stafioți, luptători pentru libertate, anti-comuniști de profesie, comuniști inconștienți, actori înfometați de glorie etc. I-au stîrnit și pe studenți. De gradinițe nu s-au apropiat încă. Elevii nu prea înțeleg despre ce este vorba dar s-au stîrnit și strigă, vin rușii! Vine dictatura! Unul vede un muc de țigară într-un pișoar și strigă și el:-Și pe aici a trecut PSD-ul!Unii sunt gata să lupte. Alții plîng și sunt gata să plece din țară. Din univeisități, de pe ulițele satelor, din cămine, din baruri, din crăpături și cotloane, din multinaționale- unde se ascunde noul proletariat al calculatoarelor -curge oastea de danileți mai mari și mai mici, cea care cheamă la luptă împotriva „ciumei roșii“, fără să se teamă că ea însăși mai face cîte un pas ca să devină tot o ciumă! (Cornel Nistorescu Editorial).

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Bluehost sau Dreamhost? – Ziarul Nationalul

Prahova Mea

Publicat

pe

Poate ai deja unul sau mai multe site-uri sau poate esti in cautarea unui prim furnizor de gazduire web. Nu conteaza situatia in care te afli, alegerea unui furnizor de gazduire web depinde in general de genul de site pe care il detii si de obiectivul tau. Inainte de toate, ar trebui sa iti definesti asteptarile in materie de trafic precum si bugetul prevazut in acest sens. Un lucru este sigur, nu exista furnizorul ideal pentru toata lumea. Spre exemplu, se poate ca un furnizor sa fie adecvat proiectului tau in timp ce o alta persona va prefera o gazduire care ofera alte optiuni.

Daca esti in cautarea celei mai bune gazduire pentru site-ul tau web, urmeaza sa comparam aici doi furnizori americani, unii din cei mai cunoscuti si mai reputati din acest domeniu, Bluehost si Dreamhost.

Dreamhost este o societate privata infiintata in 1996. Cat despre Bluehost, acesta apartine grupului EIG (Endurance International Group) care poseda numeroase servere in Statele Unite ale Americii si a fost infiintat in acelasi an. Cu peste 20 de ani de experienta, aceste doua companii sunt pilieri in industria gazduirii, un punct in plus in ceea ce priveste fiabilitatea.

Pe langa gazduire web, DreamHost si-a diversificat serviciile oferind clientelei si alte servicii precum cloud computing si cloud storage. Cat despre societatea Bluehost, acesta prefera sa se concentreze doar asupra serviciului de gazduire web ceea ce ii permite sa ofere clientilor sai servicii de calitate.

Disponibilitate si viteza serverului. In materie de disponibilitate, intre Bluehost si Dreamhost nu exista prea mari diferente. Acesti doi furnizori de gazduire web poseda un procentaj de disponibilitate se anunta similar, de 99%. Drept urmare le poti alege pe ambele fara probleme. In ceea ce priveste viteza serverului, acesti doi rivali ofera o viteza de incarcare de pagini ultra-rapida. Spre deosebire de numerosi alti furnizori care recurg cel mai adesea la discurile SATA, serverele Dreamhost sunt la baza unor discuri SSD. Aceasta tehnologie imbunatateste in mare parte viteza de incarcare a paginilor web.

Performanta. Daca este sa vorbim despre performante, Bluehost si Dreamhost ofera ambele servicii de inalta calitate. Ceea ce le permite sa ramana competitivi timp de mai bine de 20 de ani. Cu toate acestea, Bluehost a reusit sa se diferentieze in aceasta categorie datorita numeroaselor inovatii. Vei regasi tehnologii precum CPU.

Serviciu clienti. Pentru orice societate buna de gazduire, satisfactia clientului trebuie sa fie o prioritate. Aceasta regula este valabila si in cazul lui Bluehost si Dreamhost care se concentreaza asupra asistentei pentru fiecare din abonati. Acesti doi furnizori ofera deci asistenta 24 din 24, 365 de zile din an. In cazul unor probleme mai grave exista posibilitatea asistentei telefonice, prin email sau prin chat direct pe site-urile respective.

La Bluehost si Dreamhost vei beneficia de o salvare automata a site-ului tau web, oricare ar fi CMS-ul sau limbajul folosit. Daca ai deja un site web si vrei sa iti schimbi furnizorul web, Bluehost iti pune la dispozitie un porces de migrare complex la doar 99,9 dolari. In cazul Dreamhost nu ai o astfel de oferta de migrare, va trebui sa o faca utilizatorul de unul singur.

Citeste in continuare

Eveniment

Silvano Bortolazzi -Cavaler al Ordinului de Merit al Republicii Italiene propus pentru Premiul Nobel Autor:Claudia Bota

Prahova Mea

Publicat

pe

Silvano Bortolazzi -Cavaler al  Ordinului de Merit al Republicii Italiene propus pentru Premiul Nobel

Autor: Claudia Bota

 

Silvano Bortolazzi, Cavaler al  Ordinului de Merit al Republicii Italiene a fost propus pentru a șaptea oară candidat la Premiul Nobel pentru literatură și a treia oară pentru Premiul Nobel pentru pace.

Propunere la candidatura Premiului Nobel pentru literatură 2020 (a șaptea propunere de candidatură) și propunerea la candidatura Premiului Nobel pentru pace 2020 (a treia propunere de candidatură) de către două universități indiene specializate în subiecte legate de cele două premii Nobel diferite (cele două nominalizări au fost trimise în în conformitate cu reglementările publicate de cele două Premii Nobel).

Silvano Bortolazzi „Cavalerul Meritului Republicii Italiene” (pentru poezie) s-a născut la Genova pe 13 noiembrie 1975. Finalist al locul doi și medalie de aur, în cadrul Premiului internațional de poezie „Agenda dei Poeti 2001” din orașul Milano , secțiune de cărți publicate, cu o vechime de numai 24 de ani pentru cartea sa „Lupul”, editura Mauro Baroni, Viareggio. Editor Mauro Baroni, scriitor și poet sub pseudonimul de „Manuel Blas”, titlu onorific pentru literatură lansat de Universitatea din Siena în 2002, a fost un mare admirator al lui Bortolazzi. Bortolazzi este menționat pe antologiile literare ale celor mai importante concursuri de poezie naționale și internaționale, pe unele enciclopedii virtuale din lume și pe antologia de hârtie internațională, nu virtuală, „Prisma poetică” gestionată de guvernul Indiei. În timpul carierei sale literare, poetul a avut ocazia să discute, personal, cu poeții: precum Edoardo Sanguineti (câștigător al premiului Librex Montale 2006, „Micul Nobel al literaturii”) și Maria Luisa Spaziani (câștigătoare a premiului Viareggio ) și mare prieten al câștigătorului Premiului Nobel, Eugenio Montale.

Lucrările lui Bortolazzi în poezie sunt: „ Lupul Il lupo”, Mauro Baroni editore, 2000, „ Lupul Il lupo”, ediția a doua, cu Liberodiscivere, 2012, „ Ghiara îngerului L’arciglio dell’angelo, Liberodiscrivere, 2012, „  Albastru italian Blu italiano ”, Edizioni Giuseppe Laterza, 2012 și „ Tânăra Italie La mia Giovine Italia”, Edizioni Giuseppe Laterza, 2014. Bortolazzi a fost selectat de juriul premiului Viareggio, profesori universitari de literatură, ca unul dintre candidații la „premiul de poezie Viareggio” (premiul principal al poeziei italiene ), în 2013, obținând complimentele guvernatorului Liguriei și numeroase anunțuri la știri și ziare radio din Liguria și Toscana.

                 La 25 aprilie 2014, Bortolazzi a fondat „Uniunea Mondială a Poeților”, o mișcare literară mondială pentru pace și cultură (1.023.387 de poeți cu câteva sute de delegați în toate provinciile italiene și în toate țările lumii, inclusiv unul dintre foștii vicepreședinți ai Republicii Venezuela, în prezent ambasador al Venezuelei la Roma, Bortolazzi a primit două nominalizări în 2015 (din partea guvernului Venezuelei și a instituțiilor publice italiene) pentru premiul Nobel pentru literatură, una în 2016 (de guvernul Venezuelei) și una în 2017 (de către primul ministru Superior al universității publice din Venezuela, 67 de universități publice din Venezuela). Pe 16 august 2015, primarul orașului Sestriere Valter Marin l-a numit pe Bortolazzi „Poet de onoare al orașului olimpic Sestriere” în timpul primului mare premiu de poezie Sestriere stabilit de poetul însuși.

Bortolazzi este„fondatorul„”POETRYSCULPTURE””(Poezie gravată pe sculpturi) și autorul poemului„ Azzurreggio ”, titlul liric al lucrării câștigătoare la„ Festivalul Internațional de Artă Portret din Moscova 2016 ”(clădirea centrală) a artiștilor din Moscova),anul 2016 și, de asemenea, „ ICOANA MONDIAL A PACII” (Premiul internațional al Nigeria). Membru onororific al Asociației Naționale a Ordinelor Cavalerilor din Italia. Titluri ale Asociației Istorice a păstrătorilor de pace ale ONU în Brazilia: Paladin al păcii, Eroul luptător al păcii, Cetățean al păcii – Doctor Honoris Cauza Educației pentru Pace (Institutul pentru Educația pentru Pace – Brazilia) – ORDINUL MERIT al Institutului pentru Educația pentru Pace (Brazilia) – ICOANA MONDIALĂ A ​​LEADERSHIPULUI (PREMIUL INTERNAȚIONAL AL ​​NIGERIEI) – Apărător perpetuu al păcii între rase, popoare, triburi și națiuni (Institutul pentru Educația pentru Pace – Brazilia) – „Poet laureat” și „Beneficiar sociocultural” (titluri ale Insitutul Julio Ribeiro Cortez pentru educație și cultură – Brazilia) – AMBASSADOR DE PACE ȘI CULTURĂ ÎN VENEZUELA (FONDAȚIA GLOBALĂ PENTRU PACE – PAKISTAN) – „HERO DE UMANITATE” (Go Kurative Africa – Goka – Organizația pentru Promovarea Patrimoniului Național al Ghana) – HONOR TO MERITUL (Cercle Universel des Ambassadeurs de la Paix, Franța și Svizzera – Paraguay) – PERSONALITATEA LITERARĂ MONDIALĂ A ANULUI (PUBLICAȚIA ASHA EBOOK – INDIA) – LAUREAT MONDIAL ÎN LITERATURĂ 2017 (WORLD NATIONS’ WRITERS’UNION -KAZAKHSTAN) – – PREZIDENTUL FUNDATOR ȘI PREZIDENTUL MONDIAL AL ​​UNIUNII MONDIALE A POEȚILOR – PREMIUL VOCEA PACII 2018 2018 (Institutul pentru Educația pentru Pace – Brazilia) – TURIN CITY INTERNATIONAL BOOK FAIR 2018 – Editura Kimerik.

Recunoaștere literară pentru promovarea culturii prin opera literară – Premiul Matthew Arnold 2018 (Acasă a literelor – India) – REX LITERATI AWARD (INDIA) – Premiul global de excelență „Legenda vie a secolului XXI” (IHACEL – INTERNATIONAL HIGHER ACADEMIC COUNCIL OF LITERATURA ENGLEZĂ) – Icoana mondială a literaturii (ACADEMIA NAȚIONALĂ A ARTEI ȘI CULTURII, INDIA).

Silvano Bortolazzi este al X-lea Cavaler al Republicii Italiene, pentru poezie și singurul „Cavaler al poetului italian” prezent în Enciclopedia Treccani, Institutul Enciclopediei Italiene, împreună cu Premiul Nobel Giosuè Carducci în istoria literaturii italiene din 1861 până în zilele noastre.

 

Citeste in continuare

Eveniment

Care sunt cele mai importante piese pentru drujbele Husqvarna?

Prahova Mea

Publicat

pe

Indiferent ca esti un profesionist in domeniul pomiculturii si silviculturii sau pur si simplu detii o casa inconjurata de un teren pe care iti place sa il ingrijesti, ai nevoie de cele mai performante utilaje.

Acestea te vor ajuta nu numai sa obtii cele mai bune rezultate intr-un timp scurt, ci iti vor garanta si o durata de viata indelungata si, cel mai important, siguranta si confort in timpul folosirii. Vorbim, bineinteles, despre motoferastraiele scandinave, dotate cu cele mai avansate din punct de vedere tehnologic piese de drujba Husqvarna.

Pe site-ul producatorului suedez, se remarca nu mai putin de patru tipuri de motoferastraie, echipate cu diferite piese de drujba de la Husqvarna. Multe dintre acestea se regasesc si in oferta magazinului online Roco Piese, de la bujii, amortizoare si lanturi, la pile de ascutit, carburatoare si filtre de benzina.

Astfel, exista motoferastraie hobby, ideale pentru utilizatori casnici si lucrari simple; multifunctionale, care se remarca prin eficienta lor, dar si prin nivelul redus al emisiilor; profesionale, cele mai rezistente si cu performante ridicate si pentru ingrijirea copacilor, dedicate profesionistilor si folosite strict pentru elagaj.

Desi vorbim despre unele dintre cele mai performante motoferastraie din lume, sigure si putin daunatoare mediului inconjurator, acestea se pot defecta uneori, din cauza conditiilor vitrege in care sunt facute sa functioneze.

In astfel de momente, ai nevoie de piese pentru drujba Husqvarna pe care le gasesti atat pe site-ul producatorului, cat si in oferta furnizorului sus-amintit. Iata, in continuare, care sunt cele mai importante dintre acestea, dar si preturile lor:

Lanturi. In mod logic, acestea sunt unele dintre cele mai importante piese pentru drujbele Husqvarna, intrucat sunt supuse celei mai intense si grele activitati, iar gradul lor de uzura este unul mare.

In oferta brandului scandinav se regasesc patru modele de lanturi: X-CUT C85 Chisel 3/8″ de 1,5 milimetri, X-CUT SP33G Semi chisel PIXEL .325″ de 1,3 milimetri, X-CUT S93G Semi chisel 3/8″ mini de 1,3 milimetri si HOO 1/4″ de 1,3 milimetri. Acestea au preturi care variaza intre 61 de lei si 1.790 de lei si sunt compatibile cu diverse modele de motoferastraie, indicate pe site.

Sine de ghidaj. Aceste piese de drujba Husqvarna sunt disponibile in trei variante: laminata cu fixare lata, solida cu fixare lata si varf HN si solida cu fixare lata si varf RSN. Pretul lor este cuprins intre 152 de lei si 530 de lei.

Echipamente de ascutire. In aceasta categorie intra pilele rotunde (de 4,8 milimetri), pilele plate (de 6 inci), seturile de ascutire 0.325″, dispozitivele de ascutit .325″ si sabloanele. Acestea pot fi achizitionate la preturi intre 7,50 lei si 68 de lei.

Baterii. In aceasta categorie de piese pentru drujbele Husqvarna intra incarcatoarele standard QC80, QC330 si QC500 (cu preturi de la 250 de lei) si bateriile BLI10, BLI20, BLI100, BLI200, BLI300, BLI520X, BLI550X si BLI950X (cu preturi de la 550 de lei).

Altele. Celelalte piese pentru drujbe Husqvarna disponibile atat pe site-ul producatorului, cat si in oferta furnizorului Roco Piese includ genti si sisteme de depozitare, lubrifianti si combustibili, echipamente de protectie personala, imbracaminte de lucru, unelte de arboricultura si unelte pentru exploatari forestiere.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment24 de ore inainte

Bluehost sau Dreamhost? – Ziarul Nationalul

Poate ai deja unul sau mai multe site-uri sau poate esti in cautarea unui prim furnizor de gazduire web. Nu...

Eveniment5 zile inainte

Silvano Bortolazzi -Cavaler al Ordinului de Merit al Republicii Italiene propus pentru Premiul Nobel Autor:Claudia Bota

Silvano Bortolazzi -Cavaler al  Ordinului de Merit al Republicii Italiene propus pentru Premiul Nobel Autor: Claudia Bota   Silvano Bortolazzi,...

Eveniment5 zile inainte

Care sunt cele mai importante piese pentru drujbele Husqvarna?

Indiferent ca esti un profesionist in domeniul pomiculturii si silviculturii sau pur si simplu detii o casa inconjurata de un...

Eveniment5 zile inainte

Refa-ti necesarul de produse de la o papetarie online!

Modul in care facem cumparaturile s-a schimbat in ultimii ani. Astfel, in prezent, din ce in ce mai multe persoane...

Eveniment5 zile inainte

Uleiul CBD ca si remediu naturist in tratamentele complementare

In ultimii ani tot mai multi sunt medicii care atunci cand vine vorba despre recomandarea unui tratament in diferite situatii...

Eveniment5 zile inainte

Iti doresti o promovare online eficienta?Apeleaza la o agentie de marketing digital

In contextul actual in care spatiul online este tot mai intens folosit, prezenta in acest mediu a oricarui business este...

Social2 săptămâni inainte

“Gestiunea deşeurilor e şi responsabilitatea ta. Informează-te!”

informatii-colectare-selectiva-deseuri

Eveniment2 săptămâni inainte

Sfaturi de retinut pentru soferii incepatori din Bucuresti

Daca tocmai ai terminat scoala de soferi in Bucuresti, cel mai probabil astepti cu entuziasm prima iesire in trafic. Dar...

Eveniment2 săptămâni inainte

Ce trebuie sa stii despre pistoalele de vopsit?

Daca iti doresti sa renovezi, iar una dintre ideile pe care le ai este de a schimba culoarea peretilor, a...

Eveniment2 săptămâni inainte

Expoziția celui mai  mare colaj din România cu animale de companie, organizată de ARPAC – AsociaÅ£ia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie. Autor: Prof.Claudia Bota

Expoziția celui mai  mare colaj din România cu animale de companie, organizată de ARPAC – AsociaÅ£ia Română a Producătorilor de...

Eveniment3 săptămâni inainte

R.W.I.M platforma unde cererea se intalneste cu cele mai avantajoase oferte

Scopul infiintarii platformei pe care ti-o punem la dispozitie este acela de a avea posibilitatea sa accesezi cu usurinta un...

Sport3 săptămâni inainte

Cum sa alegem corect manusile de box Knockout

Cand vine vorba de antrenamentele la sac sau cu partener trebuie sa fi atenti la mai multe elemente importante precum...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cum sa alegem corect blatul de mobilier

blaturi mobilier protege parol Mobilierul din casa noastra si mai ales din bucataria casei trebuie sa fie unul care sa...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cum sa alegem cele mai bune manusi de box Knockout

Precum orice echipament de box pe care il cumperi, trebuie sa stii care sunt caracteristicile acestuia, dupa ce elemente sa...

Administrație locală3 săptămâni inainte

Se anunţă vremuri bune pentru piteşteni: Cătălin Gherzan candidează la primăria Piteşti!

Sunt Cătălin Gherzan şi, înainte de toate, sunt un cetăţean al Municipiului Piteşti care doresc o schimbare în mai bine...

ghete din piele ghete din piele
Social4 săptămâni inainte

Cum poti purta o pereche de ghete din piele naturala

Pielea naturala este cea care se potriveste la numeroase tinute si reprezinta in acelasi timp alegerea optima a fiecarei persoane...

Eveniment4 săptămâni inainte

Despre estetica mobilierului si importanta scaunelor

In ziua de astazi, birourile nu mai sunt proiectate pe baza numarului de scaune si mese care sunt necesare in...

Eveniment4 săptămâni inainte

Ce alegem – Pariuri online sau offline

Multi se intreaba care este cel mai sigur mod de a juca pariuri, nefiind siguri ce sa aleaga dintre pariurile...

Știrile Săptămânii